NHL MVP 2006-07


  • Äänestäjiä
    181
  • Poll closed .

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Nyt kun tuo vapaa keskustelu meni kiinni ja sitä myötä kierrätyskeskus niin avataan tänne nyt mvp äänestys uudestaan. Kaiketi äänestyksiä NHL:lään liittyen saa nyt sitten tänne avata.

edit. Oma ääni menee Brodeurille vaikka Luongo on todella lähellä, melkein voisi tasurin antaa, mutta kun yksi valitaan niin niukasti kallistun Brodeurin puoleen.

edit2. Joku muu kohtaa jos äänestää niin olisi toivottavaa tietenkin että ilmoittaa kuka on kyseessä, vaikka todennäköisesti eniten ääniä saanut löytyykin vaihtoehtojen joukosta.
 
Viimeksi muokattu:

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
...Ja juo kuravettä päälle?
 
Ilves on tunnetila ja osa persoonaa. Takinkääntäminen edellyttäisi pitkää ja intensiivistä terapiaa, psykoosilääkitystä ja hypnoosihoitoja

- Petaja

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
Kaiketi tässä voi kommentoida oman äänensä?

Itse nimittäin kallistuin (paljon hyviä ehdokkaita, mutta kallistuin kuitenkin nyt entiseen MVP -voittajaan) Martin St. Louisiin. Ehkä vähän puskista (oma) valinta tuli, mutta minusta St. Louis teki loistava comebäckin viime kaudesta, jolloin ei oikeen mennyt mikään hänen kohdaltaan putkeen. Intenvisyys jolla hän pelaa kentällä on aivan käsin kosketeltavaa, eikä hän suotta ole ansainnut leijonanlailla taistelevaa profiiliaan. Hän on myös erittäin vaativa, jolloin myös (ehkäpä) hinannut myös Lecavalieria kohti sitä potentiaalia, jonka hänkin omaa. St. Louisia peluutettiin aikanaan pienessä roolissa Calgaryssä, jolloin hän näki myös sen kovemman elämän - jollei siis kokoonpanoon mahtunut.

Taitotaso- että lämy/rannelaukaus ovat huipputasoa ja tietenkin miehen nopeus on se asia, joka tekee miehestä erittäin vaarallisen. Yv:tä, av:ta, tasavajaata - kaikkia tilanteita. Mies on Lecavalierin kanssa ollut todellinen tutkapari, jolloin tulee esille sekin asia, että Martinin syötöt ovat myös erittäin hyviä.

Siinä vähän perusteluja.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Itse äänestin Selännettä. Työsulkukaudella polvivamma, sitä ennen tehotonta pörräämistä. Nyt pelaa kuin vanhoina hyvinä aikoina, vaikka ikää on tullut. Anaheimin kantavia voimia.

Paha äänestys, paljon hyviä vaihtoehtoja, kuten Grosby, Brodeur, Lecavalier. Ainahan sitä kuitenkin aattelee äänestyksen jälkeen että "jos vaikka kuitenkin oisin antanu ääneni..."
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Nolan sanoi:
Itse nimittäin kallistuin (paljon hyviä ehdokkaita, mutta kallistuin kuitenkin nyt entiseen MVP -voittajaan) Martin St. Louisiin. Ehkä vähän puskista (oma) valinta tuli, mutta minusta St. Louis teki loistava comebäckin viime kaudesta, jolloin ei oikeen mennyt mikään hänen kohdaltaan putkeen.
Symppisjamppa ja niin edelleen, annetaan vaikka comeback-palkinto, mutta eikös kaikki tuo edellä mainittu sodi St.Louisin MVP-valintaa vastaan. Tampa Bay on keskinkertainen joukkue nyt, kun St. Louis on huipulla. Ja se oli keskinkertainen joukkue silloin, kun St. Louis ei ollut niin hyvä. MVP:ksi löytyy Tampasta kolme parempaa ehdokasta. Richards lienee kaikkein tärkein. Nyt kun hän ei ole ollut kovin hyvä, ei Tampa ole ollut häikäisevä. Kun Richards oli häikäisevä, Tampa voitti Stanley Cupin. Dan Boyle on pakiston suuri yksinäinen. Hieno kausi takana. Lecavalier on St. Louisia valovoimaisempi juuri nyt.

Sellaisia pelaajia, joiden varassa joukkue joko elää tai kuolee, ovat Sidney Crosby, Martin Brodeur ja Iginila/Kiprusoff -kaksikko. Joe Sakic myöskin.
 
Everyone in this thread is now dumber for having read it.

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Niño sanoi:
Mitenskäs tuon MVP:n ehdokkaan kriteerit sanatarkasti kuuluvat? Tietää sitten ketä kannattaa äänestää.
MVP=Most Valuable Player. Eli MVP:lla tarkoitetaan joukkueelleen tärkeintä pelaajaa runkosarjan aikana.

Näitä äänestyksiä on muuten nyt kaksi kappaletta, joten moderaattorit voivat varmaan harkintansa mukaan sulkea toisen?
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Tässä on joutunut toteamaan sen faktan että kyseessä on myös kaikkien aikojen paras maalivahti - Martin Brodeur.
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Äänestin Luongoa, koska niin paljon parempi joukkue Nucks on ollut Luongon tulon jälkeen. Meriittiä lisää se, että hyökkäyksen terävin keihäänkärki on kaventunut mm. Bertuzzin lähdön myötä, mutta Canucks vain on parannellut asemiaan sarjassa.
 
FASlapsi: Jarkko Ruutu on nyt päässyt häviämään SM-liiga finaalit, MM-kisojen finaalin, World Cupin finaalin, olympialaisten finaalin ja kirsikkana kakun päällä siis nyt myös Stanley Cupin finaalin. Jäätävää suomalaisuutta. Liekö ainoa mies Quadrum Silver Club-listalla? Tai no eiköhän siellä muitakin suomalaisia ole.

Niño

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Le Starres
Brodeur ilman muuta. Kun katsoo, että Devilssit ovat teheet tällä hetkellä ainoastaan 209 maalia, mikä on toiseksi vähiten koko itäisessä konfferenssissa ja keikkuvat silti idän ja liigan kärkisijoilla, ei ole epäilystäkään, kenen ansiota ovat nuo tiukat voitot, joista 12 on päätynyt nollapeliin. Päästettyjä maaleja vähiten idässä ja joukkueen pelaajista paras pistenikkari löytyy pörssin sijalta 45. Ei siis ole todellakaan Devilssien hyökkäyksen ansiota, että porukka pärjää, joukkue nojaa miltei täysin maalivahtiinsa. Olisi mukava nähdä, ja ehkäpä muutaman vuoden päästä näemekin, millainen joukkue on ilman Brodeuria.

Crosby toki on tärkeä joukkueelleen, mutta uskallan väittää, että joukkue olisi menestynyt Play-off paikan arvoisesti ilman häntäkin. Joukkueella on pistepörssissä 4 pelaajaa 55 sakissa, joista yksi puolustaja, kun NJD:llä ainoastaan Elias. Tällä haen sitä, ettei Crosby ole ainoa pingviini, johon joukkue turvaa.

EDIT: Luongokaan ei ole huono vaihtoehto, varsinkin kun Näslund on ollut vain varjo entisestään. Sedinit eivät olisi yksin pystyneet pitämään joukkuetta pystyssä ilman Luongoa, joka kilpailee Jenningssistä, eikä Vancouver ole todellakaan tehtaillut paljoa maaleja.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy