Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus
 1. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Managerin paikkoja on vapaana.

  Varaustilaisuus on virallisesti päättynyt ja managerointi alkanut. Liity mukaan.


  Tämä on mukavaa ajanvietettä ja pääset manageroimaan omaa NHL-joukkuettasi. Voit erota koska tahansa managerin virastasi, jos et halua enää jatkaa managerina.

  Tämä on managerointipeli, jossa kukin manageri manageroi omaa joukkuettaan. Valitse itsellesi vapaana oleva joukkue ja ala manageroida. Tämä on kolmas ja samalla viimeinen kausi NHL Manageriani. Kaksi ensimmäistä kautta vedin aapeli.com -sivustolla. Kun aapeli suljettiin, vedän viimeisen kauden täällä.

  Ensin järjestetään varaustilaisuus, jonka jälkeen pelataan runkosarja ja viimeisenä playoffit, jotka päättyvät yhden joukkueen Stanley Cup -juhliin. Heti kun olet valinnut itsellesi joukkueen, varaa varattavista pelaajista itsellesi pelaaja aina oman joukkueesi vuorolla ja ilmoita varauksesi aiheeseen. Varattavat pelaajat löytyvät tämän aiheen yhdeksännestä ja kymmenennestä viestistä. Kun varaustilaisuus on päättynyt, tämän jälkeen saa alkaa suorittamaan pelaajakauppoja, joita voi suorittaa aina pelaajamarkkinoiden päättymiseen saakka. Pelaajakaupat käydään siten, että managerit lähettävät toisilleen vaihtoehdotuksia yksityisviesteillä. Kun olette saaneet kaupan sovittua, toinen managereista ilmoittaa sovitun pelaajakaupan aiheeseen ja toinen vahvistaa kaupan aiheessa. Kun kumpikin kaupan osapuoli on vahvistanut suoritetun kaupan aiheessa, kauppa on virallisesti suoritettu ja päivitän joukkueiden kokoonpanot. Varausvuoroja ei kaupoissa mukana enää tällä kolmannella kaudella ole, koska neljättä kautta ei pelata.

  Peliasetukset, joilla pelaan

  Vaikeusaste: Supertähti (Superstar)
  Erän pituus: = 5 minuuttia (minimi), näin ollen koko ottelu kestää siis 15 minuuttia.

  Tietoja NHL Managerista

  - All-Star -ottelu pelataan kierroksen 53 jälkeen. Siinä kohtaavat Itä ja Länsi.
  - Pelaajamarkkinat päättyvät kierroksen 70 jälkeen.
  - Varaustilaisuudessa varattavat pelaajat ovat AHL-joukkueiden pelaajat.
  - Minä pelaan kaikki ottelut itse xbox360 -konsolillani, NHL08 -pelillä.
  - Ensimmäisen kauden voitti Anaheim Ducks ja toisen Calgary Flames.
  - Pelaan jokaisella joukkueella yhtä monta ottelua runkosarjassa.
  - Pelaan jokaisella joukkueella yhtä monta kotiottelua sekä vierasottelua.
  - Kukin manageri päättää oman joukkueensa ketjut, taktiikat ja pelityylin.
  - Ketjut voi halutessaan valita parhaiksi, eli tällöin ne ovat koneen valitsemat parhaat ketjut.
  - Jatkamme siitä mihin 2. kauden jälkeen jäimme, eli joukkueet ovat sellaiset, millaisiksi ne 2. kauden jälkeen jäivät.
  - Suoritettujen pelaajakauppojen jälkeen kannattaa aina ilmoittaa ketjut uudelleen aiheeseen, jotta ne ovat varmasti sellaiset, kuin niiden haluatte olevan.
  - Joukkueenne pelityylin voitte valita siten, että kuvailette minulle omin sanoin, miten haluatte minun joukkueellanne pelaavan. Jos haluatte vaihtaa esimerkiksi maalivahtia jossakin tietyssä kohtaa ottelua, niin voitte sen ilmoittaa.
  - Kaikki vapaat pelaajat, SM-liiga -joukkueiden pelaajat, Elitserien -joukkueiden pelaajat sekä maajoukkueiden pelaajat ovat vapaasti nostettavissa omaan NHL-joukkueeseenne tai farmiinne. Varaustilaisuuden jälkeen myös kaikki jäljelle jääneet AHL-pelaajat ovat vapaasti nostettavissa.
  - Voitte siirtää myös omasta NHL-joukkueestanne tai farmistanne vapaasti pelaajianne vapaisiin pelaajiin.
  - Kauden päätteeksi jaetaan palkinnot ja kootaan tähdistökentälliset.
  - Ketjuihinne valitsette, ketkä pelaavat missäkin näistä paikoista: Hyökkäysketju 1, hyökkäysketju 2, hyökkäysketju 3, hyökkäysketju 4, puolustuspari 1, puolustuspari 2, puolustuspari 3, Ylivoima 1 (5 pelaajaa), ylivoima 2 (5 pelaajaa), 4 miehen ylivoima 1, 4 miehen ylivoima 2, alivoima 1 (4 pelaajaa), alivoima 2 (4 pelaajaa), 3 miehen alivoima 1, 3 miehen alivoima 2, lisähyökkääjät (2 pelaajaa), maalivahdit (2 maalivahtia) ja rankkarilaukojat (5 laukojaa).
  - Voitte kysyä minulta nykyisiä ketjujanne tai taktiikoitanne, jos haluatte ne tietoonne. Voitte myös kysyä pelaajienne ominaisuuksia.
  - Palkkakatto: 56,7 milj. $ (Pelaajien palkkojen summa, ei saa ylittyä (NHL:ssä, eikä NHL:ssä+farmissa).
  - Palkkalattia: 40,7 milj. $ (Pelaajien palkkojen summa, ei saa alittua (NHL:ssä, eikä NHL:ssä+farmissa).
  - Hetkellisesti palkkakatto voi ylittyä tai palkkalattia alittua, mutta asia täytyy korjata mahdollisimman pian.
  - NHL-seurassa pitää olla vähintään 20 pelaajaa (18 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia) ja saa olla enintään 23 pelaajaa.
  - Managerit valitsevat joukkueelleen kapteenin (C) ja kaksi varakapteenia (A).
  - Farmissa saa olla maksisimmaan 25 pelaajaa. Farmissa ei tarvitse olla yhtään pelaajaa.
  - Pelaajan kokonaisuus lukee pelaajan perässä numerona. Mitä suurempi kokonaisuus, sitä paremmat peliominaisuudet hänellä kokonaisuudessaan on.
  - Pelaajakaupoissa on semmoinen raja, että kaupan toinen osapuoli saa voittaa pelaajien kokonaisuuksissa yhteensä 7 kokonaisuuspistettä. Täten pelaajakaupat pidetään melko reiluina kummallekin osapuolelle.
  - Varaustilaisuuden aikana esimerkiksi joukkueiden palkkakatot saavat ylittyä, mutta asia täytyy sitten korjata mahdollisimman pian, kuten muulloinkin kaudella, jos palkkakatto hetkellisesti ylittyy.
  - Jos on jotakin epäselvää, voitte kysellä. Lisäilen myös tarpeen vaatiessa tähän lisää tietoja.

  Lyhenteet

  HP = Hyökkäävä puolustaja
  VH = Voimahyökkääjä
  PP = Puolustava puolustaja
  TYÖ = Työmyyrä
  PR = Pelinrakentaja
  KIK = Kikkailija
  TL = Tarkka laukoja
  P = Puolustaja
  OL = Oikea laitahyökkääjä
  VL = Vasen laitahyökkääjä
  KH = Keskushyökkääjä
  MV = Maalivahti
  V = V-tyyli
  S = Seisova
  SM = Sekalaisesti molemmat

  Taktiikat

  Puolustus

  Pikakuviot: (Normaali, Kiekon perään, Kova painostus, Edustan suojaus, Kiekon estäminen).
  Puolustustaktiikka: (Porrastus, Siniviiva, Vetäytyvä).
  Alivoima: (Passiivinen neliö, Iso neliö, Timantti).

  Normaali: Tasapainoinen vartiointi- ja aluepuolustus.
  Kiekon perään: Vahvan puolen pelaajat lähtevät kiekon perään.
  Kova painostus: Joukkueesi pelaa erittäin aggressiivisesti.
  Edustan suojaus: Pelaajat vetäytyvät puolustusalueelle.
  Kiekon estäminen: Pelaajat pysyttelevät kiekon ja maalin välissä.

  Porrastus: Tasapainoinen taktiikka koko kentän hallintaan. Heikon puolen laitamies vartioi siniviivaa. Vahvan puolen laitamies pitää siniviivan.
  Siniviiva: Käytä paljon maaleja tekeviä puolustajia vastaan. Kaksi hyökkääjää pitävät puolustajat kiinni. Kolme pelaajaa vartioi maalin edustaa.
  Vetäytyvä: Pelaajat ryntäävät maalinsa edustalle. Pakottaa vastustajan laukomaan kauempaa. Puolustus pitää maalinedustan puhtaana.

  Passiivinen neliö: Puolustusalueelle muodostetaan tiivis neliö. Maalinedusta pysyy hyvin suojattuna. Vastustaja pääsee laukomaan kauempaa.
  Iso neliö: Alivoima ottaa kiinni kiekollisen pelaajan. Luo painetta kauempana maalista. Painostaa, mutta voi jättää avoimia paikkoja.
  Timantti: Toimii hyvin sateenvarjo-ylivoimaa vastaan. Vastustajat otetaan kiinni ennen maalille pääsyä. Yksi puolustaja on suoraan maalin edessä.

  Hyökkäys

  Pikakuviot: (Perinteinen, Peruspuolustus, Aggressiivinen, Kaikki peliin, Puolusta johtoa).
  Ketju 1: (Täysillä maalille, Maalin takana, Aluepainostus).
  Ketju 2: (Samat vaihtoehdot).
  Ketju 3: (Samat vaihtoehdot).
  Ketju 4: (Samat vaihtoehdot).
  Ylivoima: (Sateenvarjo, Laukominen, Aluepainostus).

  Perinteinen: Pelaajat varovat antamasta vastustajalle paikkoja.
  Peruspuolustus: Yhdistelmä varovaista ja aggressiivista peliä.
  Aggressiivinen: Puolustus ottaa jonkin verran riskejä.
  Kaikki peliin: Pelaajat panostavat pelkästään hyökkäämiseen.
  Puolusta johtoa: Pelaajat eivät ota mitään riskejä.

  Aluepainostus: Tämä taktiikka sopii parhaiten taitopelaajille. Kaksi pelaajaa odottaa syöttöä. Kiekottomat miehet luistelevat puolelta toiselle.
  Täysillä maalille: Sopii parhaiten isoille ja vahvoille pelaajille. Lauo paljon ja käytä irtokiekot hyväksesi. Kiekottomat pelaajat siirtyvät maalin eteen.
  Maalin takana: Kiekkoa viedään laitoja pitkin. Luo maalintekopaikkoja maalin takaa. Hyökkää heikommalle puolelle ja tee one-timer.

  Sateenvarjo: Nimetty pelaajien muodostaman kuvion mukaan. Yksi puolustaja viivalla ja kaksi laukojaa B-pisteiden kaarilla. Antaa mahdollisuuksia one-timereihin.
  Laukominen: Nopeaa kiekon siirtelyä ja hyviä kaukolaukauksia. 2 pelaajaa odottaa maalin edessä irtokiekkoa. Luo ylivoimaa vastustajan maalin eteen.
  Aluepainostus: Tämä taktiikka sopii parhaiten taitopelaajille. Kaksi pelaajaa odottaa syöttöä. Kiekottomat miehet luistelevat puolelta toiselle.

  Pelaajatyypit

  Kikkailija: Kikkailijat harhauttavat vastustajansa tyylikkäästi ja pitävät kiekkoa pidempään taidolla ja kärsivällisyydellä.
  Pelinrakentaja: Pelinrakentajat ovat joukkueen parhaita syöttäjiä ja he etenevät usein laitoja pitkin tai maalin taakse hakemaan loistavaa syöttöpaikkaa.
  Voimahyökkääjä: Voimahyökkääjät jyräävät puolustuksen läpi maalille. He ovat hyviä myös maalin edustalla tai syvällä kulmissa.
  Tarkka laukoja: Hyökätessä tarkat laukojat laukovat mieluummin kuin syöttävät tai harhauttavat. He ovat vaarallisia avoimessa tekopaikassa tai B-pisteiden kaarilla.
  Työmyyrä: Työmyyrät ovat joukkueen parhaita taklaajia ja he käyttävät taklaamiseen koko vartaloaan.
  Hyökkäävä puolustaja: Hyökkäävät puolustajat vievät usein kiekkoa ylös läpiajon toivossa ja taistelevat pitääkseen kiekon vastustajan päädyssä.
  Puolustava puolustaja: Puolustavat puolustajat ovat hyviä estämään laukauksia ja siivoamaan maalinedustaa. He pistävät kiekon laidan kautta vastustajan puolelle, jos paine on liian kova.

  Pelityyli

  - Millä tavalla tahdot minun pelaavan joukkueellasi? Kerro omin sanoin.

  Esimerkkejä

  - Miten paljon taklaan?
  - Missä vaiheessa otan maalivahdin pois vai otanko ollenkaan?
  - Missä vaiheessa haluat vaihtaa minkäkin ketjun jäälle vai annanko vaihtua automaattiseksi?
  - Kun maalivahtisi torjuu kiekon, syötänkö kiekon suoraan peliin, vai haudonko kiekon alleni ja otan näin uuden aloituksen?
  - Vaihdanko usein pelaajaa vai pelaanko kauan yhdellä pelaajalla?
  - Koukinko, sidonko, aloitanko tappeluita jne.?
  - Lauonko maalia kohti lämärillä vai ranteella vai käytänkö molempia ja kuinka usein kumpaakin?
  - Otatko aikalisän ja jos otat, niin missä kohtaa?

  Esimerkki, kuinka taktiikat ilmoitetaan

  Puolustus


  Pikakuviot: Kova painostus
  Puolustustaktiikka: Vetäytyvä
  Alivoima: Passiivinen neliö

  Hyökkäys

  Pikakuviot: Aggressiivinen
  Ketju 1: Aluepainostus
  Ketju 2: Maalin takana
  Ketju 3: Täysillä maalille
  Ketju 4: Täysillä maalille
  Ylivoima: Laukominen

  Pelaajien kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät + muuta

  Ikä:
  Pituus:
  Paino:
  Kätisyys:
  Kansalaisuus:

  Ominaisuudet kenttäpelaajalla

  Taito

  Rannelaukauksen voima:
  Rannelaukauksen tarkkuus:
  Lyöntilaukauksen voima:
  Lyöntilaukauksen tarkkuus:
  Syötöt:
  Harhauttaminen:
  Kiekon hallinta:
  Aloitusvoitot:
  Ohjaukset:

  Luistelu

  Nopeus:
  Kiihtyvyys:
  Ketteryys:
  Tasapaino:
  Kestävyys:
  Taklaaminen:

  Sisukkuus

  Aggressiivisuus:
  Jaksaminen:
  Laukausten blokkaus:
  Hyökkäyksen tietoisuus:
  Puolustuksen tietoisuus:
  Kovuus:
  Kurinalaisuus:
  Paineensietokyky:
  Kehittyvyys:

  Ominaisuudet maalivahdilla

  Taito

  Hanska matala:
  Hanska korkea:
  Maila matala:
  Maila korkea:
  Jalkojenväli:
  Läpiajot:
  Reboundit:
  Pelisilmä:
  Syötöt:

  Luistelu

  Nopeus:
  Ketteryys:
  Torjunnasta palautus:
  Aggressiivisuus:
  Laukauskulmat:
  Katkaiseminen:
  Pelin avaaminen:

  Sisukkuus

  Jaksaminen:
  Kestävyys:
  Tasaisuus:
  Paineensietokyky:
  Kehittyvyys:
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 17.54
 2. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Manageri - Seura

  1. Mr Sharpshooter - Anaheim Ducks
  2. Rush - Atlanta Thrashers
  3. ? - Boston Bruins (6 varausvuoroa)
  4. Hevi - Buffalo Sabres
  5. Abdel - Calgary Flames
  6. Sodaxy - Carolina Hurricanes
  7. ? - Chicago Blackhawks
  8. Miikali - Colorado Avalanche
  9. Mikardinh - Columbus Blue Jackets
  10. TontuKing - Dallas Stars
  11. AuToFaN - Detroit Red Wings
  12. ? - Edmonton Oilers
  13. ? - Florida Panthers (8 varausvuoroa)
  14. Zhaman - Los Angeles Kings
  15. ? - Minnesota Wild
  16. Apex - Montreal Canadiens
  17. KunQ_ - Nashville Predators (1 varausvuoro)
  18. Punamusta - New Jersey Devils
  19. Fishstick - New York Islanders (13 varausvuoroa)
  20. ? - New York Rangers (2 varausvuoroa)
  21. TheMoonBat - Ottawa Senators
  22. ? - Philadelphia Flyers (5 varausvuoroa)
  23. ? - Phoenix Coyotes
  24. MrTriangle - Pittsburgh Penguins
  25. Zoidberg - San Jose Sharks
  26. Tsheljabinsk - St. Louis Blues
  27. BearC - Tampa Bay Lightning
  28. LostHorizon - Toronto Maple Leafs
  29. Gally11 - Vancouver Canucks
  30. ? - Washington Capitals (8 varausvuoroa)

  - Osalle joukkueista on jo varattu manageri. Mikäli nämä nykyiset managerit käyttävät täällä jatkoajassa eri nimeä, niin muutan nimen myöhemmin.

  Sarjataulukko

  Itäinen konferenssi

  1. Carolina Hurricanes 7*, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 0, JAH: 0, RLH: 1
  2. Buffalo Sabres 7*, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 0, JAH: 1, RLH: 0
  3. New York Rangers 6*, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 1, JAH: 0, RLH: 0
  4. Pittsburgh Penguins 6, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 1, JAH: 0, RLH: 0
  5. New Jersey Devils 6, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 1, JAH: 0, RLH: 0
  6. Tampa Bay Lightning 6, O: 4, V: 2, RLV: 1, H: 1, JAH: 0, RLH: 0
  7. Ottawa Senators 5, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 1, JAH: 0, RLH: 1
  8. Atlanta Thrashers 5, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 1, JAH: 1, RLH: 0
  --------
  9. Toronto Maple Leafs 5, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 1, JAH: 1, RLH: 0
  10. Montreal Canadiens 4, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 2, JAH: 0, RLH: 0
  11. New York Islanders 4, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 2, JAH: 0, RLH: 0
  12. Boston Bruins 4, O: 4, V: 1, RLV: 1, H: 2, JAH: 0, RLH: 0
  13. Florida Panthers 2, O: 4, V: 1, RLV: 0, H: 3, JAH: 0, RLH: 0
  14. Philadelphia Flyers 1, O: 4, V: 0, RLV: 0, H: 3, JAH: 1, RLH: 0
  15. Washington Capitals 0, O: 4, V: 0, RLV: 0, H: 4, JAH: 0, RLH: 0

  Läntinen konferenssi

  1. Vancouver Canucks 8*, O: 4, V: 4, RLV: 0, H: 0, JAH: 0, RLH: 0
  2. Dallas Stars 8*, O: 4, V: 3, RLV: 1, H: 0, JAH: 0, RLH: 0
  3. Columbus Blue Jackets 7*, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 0, JAH: 0, RLH: 1
  4. Anaheim Ducks 7, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 0, JAH: 0, RLH: 1
  5. St. Louis Blues 6, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 1, JAH: 0, RLH: 0
  6. Nashville Predators 6, O: 4, V: 3, RLV: 0, H: 1, JAH: 0, RLH: 0
  7. Calgary Flames 5, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 1, JAH: 1, RLH: 0
  8. Los Angeles Kings 5, O: 4, V: 2, RLV: 0, H: 1, JAH: 1, RLH: 0
  --------
  9. Detroit Red Wings 4, O: 4, V: 1, RLV: 1, H: 2, JAH: 0, RLH: 0
  10. Phoenix Coyotes 3, O: 4, V: 1, RLV: 0, H: 2, JAH: 0, RLH: 1
  11. Edmonton Oilers 3, O: 4, V: 1, RLV: 0, H: 2, JAH: 1, RLH: 0
  12. San Jose Sharks 2, O: 4, V: 0, RLV: 1, H: 3, JAH: 0, RLH: 0
  13. Minnesota Wild 1, O: 4, V: 0, RLV: 0, H: 3, JAH: 1, RLH: 0
  14. Colorado Avalanche 0, O: 4, V: 0, RLV: 0, H: 4, JAH: 0, RLH: 0
  15. Chicago Blackhawks 0, O: 4, V: 0, RLV: 0, H: 4, JAH: 0, RLH: 0

  * = Divisioonansa johtaja.

  O = Ottelut.
  V = Voitot varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla.
  RLV = Voitot rangaistuslaukauksilla.
  H = Tappiot varsinaisella peliajalla.
  JAH = Tappiot jatkoajalla.
  RLH = Tappiot rankkareilla.

  Divisioonat

  Itäinen konferenssi

  Atlantin Divisioona

  - New York Rangers 6*
  - Pittsburgh Penguins 6
  - New Jersey Devils 6
  - New York Islanders 4
  - Philadelphia Flyers 1

  Koillinen divisioona

  - Buffalo Sabres 7*
  - Ottawa Senators 5
  - Toronto Maple Leafs 5
  - Montreal Canadiens 4
  - Boston Bruins 4

  Kaakkoinen divisioona

  - Carolina Hurricanes 7*
  - Tampa Bay Lightning 6
  - Atlanta Thrashers 5
  - Florida Panthers 2
  - Washington Capitals 0

  Läntinen konferenssi

  Keskinen divisioona

  - Columbus Blue Jackets 7*
  - St. Louis Blues 6
  - Nashville Predators 6
  - Detroit Red Wings 4
  - Chicago Blackhawks 0

  Luoteinen divisioona

  - Vancouver Canucks 8*
  - Calgary Flames 5
  - Edmonton Oilers 3
  - Minnesota Wild 1
  - Colorado Avalanche 0

  Tyynenmeren divisioona

  - Dallas Stars 8*
  - Anaheim Ducks 7
  - Los Angeles Kings 5
  - Phoenix Coyotes 3
  - San Jose Sharks 2
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019 klo 16.14
 3. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  NHL-seurat

  Anaheim Ducks

  Mikhail Grabovski KH (PR) 71, Palkka: 0,725 milj. $
  Ville Peltonen VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,1 milj. $
  Evgeny Artyukhin OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Dustin Byfuglien P (PP) 76, Palkka: 0,650 milj. $
  Mike Green P (HP) 77, Palkka: 0,825 milj. $
  Rick Nash VL (VH) 85, Palkka: 5,4 milj. $
  Teemu Selänne OL (TL) 90, Palkka: 3,750 milj. $
  Ryan Getzlaf KH (VH) 87, Palkka: 0,750 milj. $
  Dustin Penner OL (VH) 84, Palkka: 0,5 milj. $
  Corey Perry OL (TYÖ) 84, Palkka: 0,7 milj. $
  Alexander Ovechkin VL (KIK) 91 (A), Palkka: 1 milj. $
  Sidney Crosby KH (PR) 93 (A), Palkka: 7 milj. $
  Saku Koivu KH (PR) 88, Palkka: 4,750 milj. $
  Shea Weber P (PP) 80, Palkka: 0,475 milj. $
  Pavel Datsyuk KH (KIK) 89, Palkka: 6,7 milj. $
  Scott Niedermayer P (HP) 96 (C), Palkka: 6,750 milj. $
  Jere Karalahti P (PP) 82, Palkka: 0,7 milj. $
  Kimmo Timonen - P (HP) 86, Palkka: 6,325 milj. $
  Jonas Hiller MV (V) 77, Palkka: 0 milj. $
  Jean-Sebastien Giguere MV (V) 90, Palkka : 6 milj. $

  NHL: 54,6 milj. $
  NHL+farmi: 56,5 milj. $
  Varaa: +0,2 milj. $

  Atlanta Thrashers

  David Legwand KH (PR) 80 (A), Palkka: 2,1 milj. $
  Anssi Salmela P (HP) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Christian Ehrhoff P (PP) 78, Palkka: 0,9 milj. $
  Jussi Rynnäs MV (SM) 69, Palkka: 0 milj. $
  Juhamatti Aaltonen VL (KIK) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Steve Poapst P (PP) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Richard Matvichuk P (PP) 82 (A), Palkka: 1,375 milj. $
  Ryan Smyth VL (VH) 90, Palkka: 6,250 milj. $
  Quinn Hancock VL (PR) 81, Palkka: 0 milj. $
  Chris Kelly KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Jamie Langenbrunner OL (VH) 84, Palkka: 2,8 milj. $
  Martin Lapointe OL (VH) 83, Palkka: 2,4 milj. $
  Jaroslav Balastik OL (TYÖ) 84, Palkka: 0,525 milj. $
  Olli Jokinen KH (PR) 83, Palkka: 5,250 milj. $
  Sergei Fedorov KH (PR) 89 (C), Palkka: 6,1 milj. $
  Henrik Petre P (HP) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Oscar Hedman P (PP) 78, Palkka: 0,450 milj. $
  Keith Tkachuk VL (VH) 85, Palkka: 4 milj. $
  Jesse Joensuu KH (VH) 81, Palkka: 0,750 milj. $
  Dainius Zubrus OL (VH) 80, Palkka: 3,4 milj. $
  Aaron Ward P (PP) 82, Palkka: 2,750 milj. $
  Doug Weight KH (PR) 85, Palkka: 3,5 milj. $
  Cam Ward MV (V) 85, Palkka: 2,650 milj. $

  NHL: 47,8 milj. $
  NHL+farmi: 53,575 milj. $
  Varaa: +3,125 milj. $

  Boston Bruins

  Ruslan Fedotenko VL (TYÖ) 80, Palkka: 2,9 milj. $
  Teemu Aalto P (HP) 82, Palkka: 0,525 milj. $
  Chris Simon VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,8 milj. $
  Sami Venäläinen OL (TL) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Thomas Vanek VL (TL) 84, Palkka: 7,125 milj. $
  Johan Halvardsson P (PP) 77, Palkka: 0,550 milj. $
  Mike Johnson OL (TYÖ) 79, Palkka: 1,9 milj. $
  Brian Campbell P (HP) 84, Palkka: 1,5 milj. $
  Daniel Cleary VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,650 milj. $
  Sergei Brylin VL (TYÖ) 84, Palkka: 1,525 milj. $
  Brendan Witt P (PP) 81, Palkka: 2,8 milj. $
  Matthew Carle P (HP) 79, Palkka: 0,950 milj. $
  Kalle Sahlstedt KH (TL) 84, Palkka: 0,625 milj. $
  Jesper Mattsson OL (PR) 83, (A) Palkka: 0,775 milj. $
  Bobby Holik KH (TYÖ) 85, (C) Palkka: 4,250 milj. $
  Toni Häppölä KH (PR) 84, Palkka: 0,475 milj. $
  Marc-Andre Fleury MV (V) 84, Palkka: 1,3 milj. $
  Fredrik Warg KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Kyle McLaren P (PP) 80, Palkka: 2,5 milj. $
  Jordan Leopold P (HP) 79, (A) Palkka: 1,5 milj. $
  Chris Clark OL (TYÖ) 81, Palkka: 2,5 milj. $
  Josef Boumedienne P (PP) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Dan Cloutier MV (SM) 81, Palkka: 3,1 milj. $

  NHL: 39,85 milj. $
  NHL+farmi: 50,25 milj. $
  Varaa: +6,45 milj. $

  Buffalo Sabres

  Antti-Jussi Niemi P (PP) 82, Palkka: 0,550 milj. $
  John Grahame MV (SM) 80, Palkka: 1,4 milj. $
  Jeff O´Neill OL (TL) 82, Palkka: 1,5 milj. $
  Roman Hamrlik P (PP) 82, Palkka: 5,550 milj. $
  Peter Regin KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,450 milj. $
  Martin Chabada VL (TYÖ) 84, Palkka: 0,525 milj. $
  Steve Rucchin KH (TYÖ) 81, Palkka: 2,125 milj. $
  Ilkka Pikkarainen OL (VH) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Linus Videll VL (TYÖ) 85, Palkka: 0,650 milj. $
  Ronnie Sundin P (PP) 84, Palkka: 0,6 milj. $
  Marko Kivenmäki VL (PR) 87, Palkka: 0,750 milj. $
  Niklas Sundstrom VL (TYÖ) 83, Palkka: 1,4 milj. $
  Riku Hahl KH (TYÖ) 81 (C), Palkka: 0,5 milj. $
  Sami Lepistö P (HP) 80, Palkka: 0,6 milj. $
  Jan Hrdina KH (KIK) 84, Palkka: 1,7 milj. $
  Tim Stapleton KH (TL) 78, Palkka: 0,475 milj. $
  Willie Mitchell P (PP) 80, Palkka: 3,5 milj. $
  Francois Beauchemin P (HP) 82 (A), Palkka: 1,650 milj. $
  Filip Kuba P (PP) 77 , Palkka: 3 milj. $
  Toni Lydman P (PP) 79, Palkka: 2,875 milj. $
  Marian Gaborik OL (KIK) 87 (A), Palkka: 6,325 milj. $
  Craig Conroy KH (PR) 82, Palkka: 2,375 milj. $
  Kari Lehtonen MV (SM) 84, Palkka: 1,850 milj. $

  NHL: 40,35 milj. $
  NHL+farmi: 51,825 milj. $
  Varaa: +4,875 milj. $

  Calgary Flames

  Brent Burns P (PP) 75, Palkka: 0,825 milj. $
  Bernd Bruckler MV (SM) 83, Palkka: 0,475 milj. $
  Andy McDonald KH (PR) 86, Palkka: 3,325 milj. $
  Marc Savard KH (PR) 84, Palkka: 5 milj. $
  Jarome Iginla OL (VH) 93 (C), Palkka: 7 milj. $
  Antero Niittymäki MV (V) 81, Palkka: 1,225 milj. $
  Kyle Wellwood KH (PR) 79, Palkka: 0,950 milj. $
  Jarkko Ruutu VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,150 milj. $
  Pierre-Marc Bouchard KH (PR) 79, Palkka: 1,850 milj. $
  Peter Schaefer VL (TYÖ) 78, Palkka: 2,1 milj. $
  Patrick O´Sullivan KH (PR) 74, Palkka: 0,850 milj. $
  John-Michael Liles P (HP) 81 (A), Palkka: 1,325 milj. $
  Valtteri Filppula KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,725 milj. $
  Petteri Nokelainen KH (TYÖ) 73, Palkka: 1 milj. $
  Alexandre Burrows VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Esa Pirnes KH (TL) 82, Palkka: 0,5 milj. $
  Anton Volchenkov P (PP) 77, Palkka: 2,5 milj. $
  David Petrasek P (PP) 82, Palkka: 0,550 milj. $

  NHL: 38,075 milj. $
  NHL+farmi: 56,55 milj. $
  Varaa: +0,15 milj. $

  Carolina Hurricanes

  Ryan Miller MV (V) 90, Palkka: 2,6 milj. $
  Tomas Plekanec VL (TYÖ) 78, Palkka: 1,6 milj. $
  Rostislav Olesz OL (PR) 78, Palkka: 0,975 milj. $
  Andrew Ladd VL (TYÖ) 77, Palkka: 1 milj. $
  Johan Davidsson KH (TL) 84, Palkka: 0,625 milj. $
  Darren Haydar OL (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Sergei Samsonov VL (TL) 79, Palkka: 3,525 milj. $
  Cory Sarich P (PP) 79, Palkka: 3,6 milj. $
  Eric Fehr OL (VH) 73, Palkka: 0,8 milj. $
  Raymond Murray KH (PR) 83, Palkka: 0,5 milj. $
  Rostislav Klesla P (PP) 77, Palkka: 1,6 milj. $
  Layne Ulmer KH (PR) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Derek Morris P (PP) 79, Palkka: 3,9 milj. $
  Milan Michalek VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,950 milj. $
  Henrik Tallinder P (PP) 76, Palkka: 2,550 milj. $
  Karel Rachunek P (PP) 75, Palkka: 1,4 milj. $
  Viktor Kozlov OL (TYÖ) 76, Palkka: 2,5 milj. $
  Tuomas Nissinen MV (SM) 82, Palkka: 0,550 milj. $
  Alexander Radulov OL (TL) 79 (C), Palkka: 0,975 milj. $
  Craig Rivet P (PP) 81, Palkka: 3,5 milj. $
  Kim Johnsson P (PP) 80, Palkka: 4,850 milj. $
  Kristian Huselius VL (PR) 79, (A) Palkka: 1,4 milj. $
  Radek Bonk KH (TYÖ) 78, (A) Palkka: 1,475 milj. $

  NHL: 41,125 milj. $
  NHL+farmi: 56,675 milj. $
  Varaa: +0,025 milj. $

  Chicago Blackhawks

  Radim Vrbata OL (TYÖ) 76, Palkka: 1,225 milj. $
  Shin Masumura MV (V) 58, Palkka: 0,475 milj. $
  Bryan Smolinski KH (TYÖ) 84, Palkka: 2 milj. $
  Ales Kotalik OL (VH) 77, Palkka: 2,325 milj. $
  Marco Sturm VL (VH) 79, Palkka: 3,5 milj. $
  Robert Lang KH (PR) 84, Palkka: 4 milj. $
  Paul Stastny KH (PR) 80, Palkka: 0,850 milj. $
  Tim Connolly KH (PR) 81, Palkka: 2,9 milj. $
  Pavel Kubina P (HP) 82, Palkka: 5 milj. $
  Dan Hamhuis P (PP) 76, Palkka: 2 milj. $
  Marcel Hossa VL (TL) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Marek Svatos OL (KIK) 77, Palkka: 1,2 milj. $
  Cory Stillman VL (PR) 82, Palkka: 1,750 milj. $
  Barret Jackman P (PP) 76, (A) Palkka: 2,2 milj. $
  Tomi Kallio VL (TL) 84, Palkka: 0,6 milj. $
  Ivan Majesky P (PP) 79, Palkka: 0,7 milj. $
  Tom Lawson MV (SM) 83, Palkka: 0,625 milj. $
  Shawn Horcoff KH (PR) 86 (A), Palkka: 3,6 milj. $
  Ed Jovanovski P (HP) 86 (C), Palkka: 7 milj. $
  Shane O´Brien P (PP) 75, Palkka: 0,950 milj. $

  NHL: 43,5 milj. $
  NHL+farmi: 49,775 milj. $
  Varaa: +6,925 milj. $

  Colorado Avalanche

  Ville Viitaluoma KH (PR) 84, Palkka: 0,6 milj. $
  Niklas Andersson VL (TYÖ) 86, Palkka: 0,6 milj. $
  Scott Hartnell VL (VH) 79, Palkka: 4,250 milj. $
  Andrei Kostitsyn VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,775 milj. $
  Jonas Höglund OL (TL) 81 (C), Palkka: 0,575 milj. $
  Janne Pesonen VL (KIK) 82, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Cullen KH (TYÖ) 84, Palkka: 2,8 milj. $
  Peter Nordström VL (TYÖ) 87, Palkka: 0,575 milj. $
  Fredrik Olausson P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
  Jason Williams KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,6 milj. $
  Mattias Ohlund P (PP) 81, (A) Palkka: 3,5 milj. $
  Chris Gratton KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,5 milj. $
  Calle Steen OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,6 milj. $
  Adrian Aucoin P (HP) 79, Palkka: 4 milj. $
  Lennart Petrell OL (VH) 81, Palkka: 0,575 milj. $
  Mattias Norstrom P (PP) 81, (A) Palkka: 4,250 milj. $
  Jean-Pierre Dumont OL (TYÖ) 79, Palkka: 2,5 milj. $
  Riku Helenius MV (SM) 81, Palkka: 0,5 milj. $

  NHL: 30,25 milj. $
  NHL+farmi: 42,125 milj. $
  Varaa: +14,575 milj. $

  Columbus Blue Jackets

  Rod Brind´Amour KH (TYÖ) 90, Palkka: 3,6 milj. $
  Stephen Holowka MV (V) 72, Palkka: 0 milj. $
  Jaroslav Spacek P (HP) 86, Palkka: 3,325 milj. $
  Jan-Axel Alavaara P (PP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Sandro Rizzi KH (VH) 77, Palkka: 0 milj. $
  Boyd Gordon OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,650 milj. $
  Brian Rolston KH (TL) 89, Palkka: 2,425 milj. $
  Sean Hill P (PP) 79, Palkka: 0,475 milj. $
  Steve Sullivan OL (PR) 88, Palkka: 3,2 milj. $
  Lubomir Visnovsky P (HP) 85, Palkka: 2,050 milj. $
  Andreas Falk OL (TYÖ) 81, Palkka: 0,450 milj. $
  Simon Gagne VL (TL) 88, Palkka: 5,250 milj. $
  Ray Whitney VL (PR) 85, (C) Palkka: 3,550 milj. $
  Joe Thornton KH (PR) 94, Palkka: 6,650 milj. $
  Martin St. Louis OL (TL) 89, Palkka: 5,525 milj. $
  Radek Duda OL (VH) 86, Palkka: 0,475 milj. $
  Chris Pronger P (PP) 96, (A) Palkka: 6,250 milj. $
  Alexander Auld MV (V) 78, Palkka: 1,475 milj. $

  NHL: 45,95 milj. $
  NHL+farmi: 50,025 milj. $
  Varaa: +6,675 milj. $

  Dallas Stars

  Jonas Andersson OL (VH) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Petri Kontiola KH (PR) 82, Palkka: 0,8 milj. $
  Marc-Edouard Vlasic P (PP) 82, Palkka: 0,725 milj. $
  Daniel Sedin VL (TL) 87, Palkka: 3,575 milj. $
  Mike Modano KH (TL) 86, (A) Palkka: 3,450 milj. $
  Martin Havlat OL (PR) 87, Palkka: 6 milj. $
  Tomas Holmström OL (TYÖ) 84, Palkka: 2,250 milj. $
  Henrik Sedin KH (PR) 87 (A), Palkka: 3,575 milj. $
  Brenden Morrow VL (VH) 85, (C) Palkka: 4,1 milj. $
  Dale Clarke P (HP) 83, Palkka: 0,575 milj. $
  Ladislav Kohn VL (TL) 82, Palkka: 0,450 milj. $
  Ross Lupaschuk P (HP) 82, Palkka: 0,5 milj. $
  Mike Fisher KH (TYÖ) 84, Palkka: 1,5 milj. $
  Gary Roberts VL (VH) 85, Palkka: 2,5 milj. $
  Robyn Regehr P (PP) 86, Palkka: 1,9 milj. $
  Brooks Orpik P (PP) 79, Palkka: 1,075 milj. $
  Brian Gionta OL (TL) 87, Palkka: 4 milj. $
  Miroslav Blatak P (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $
  Alexei Zhitnik P (HP) 80, Palkka: 3,5 milj. $
  Jaroslav Halak MV (SM) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Dwayne Roloson MV (SM) 89, Palkka: 3,650 milj. $

  NHL: 45,65 milj. $
  NHL+farmi: 49,65 milj. $
  Varaa: +7,05 milj. $

  Detroit Red Wings

  Danny Richmond P (PP) 75, Palkka: 0,650 milj. $
  Evgeni Nabokov MV (SM) 91, Palkka: 5,375 milj. $
  Andreas Dackell OL (PR) 82, Palkka: 1 milj. $
  Josef Vasicek KH (TYÖ) 75, Palkka: 1,3 milj. $
  Jiri Hudler KH (TL) 73, Palkka: 1 milj. $
  Mikael Renberg OL (TL) 82, Palkka: 1,5 milj. $
  Brian Sutherby KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,8 milj. $
  Nikolai Antropov KH (VH) 78, Palkka: 2,1 milj. $
  Nolan Baumgartner P (HP) 73, Palkka: 1,2 milj. $
  Jeff Tambellini VL (TL) 74, Palkka: 0,875 milj. $
  Darryl Bootland OL (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Martin Erat VL (TYÖ) 79, Palkka: 1,750 milj. $
  Eric Boguniecki OL (TL) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Paul Mara P (HP) 77, Palkka: 3 milj. $
  Jaakko Uhlbäck VL (TL) 82, Palkka: 0,550 milj. $
  Taylor Pyatt VL (VH) 80, Palkka: 1,575 milj. $
  Pär Styf P (PP) 79, Palkka: 0,6 milj. $
  Darcy Tucker VL (TYÖ) 85, Palkka: 3 milj. $
  Jörgen Jönsson KH (PR) 85, Palkka: 0,525 milj. $
  Billy Tibbetts OL (VH) 84, Palkka: 0,525 milj. $
  Miikka Männikkö OL (PR) 82, Palkka: 0,5 milj. $
  Ruslan Salei P (PP) 79 (C), Palkka: 3,025 milj. $
  Sheldon Souray P (HP) 85 (A), Palkka: 5,4 milj. $
  Todd Marchant KH (TYÖ) 84, Palkka: 2,525 milj. $
  Daniel Fernholm P (PP) 84, Palkka: 0,525 milj. $
  Marty Turco MV (S) 90, Palkka: 5,7 milj. $

  NHL: 40,3 milj. $
  NHL+farmi: 51,25 milj. $
  Varaa: +5,45 milj. $

  Edmonton Oilers

  Chuck Kobasew OL (TYÖ) 73, Palkka: 1,2 milj. $
  Lee Stempniak OL (TL) 72, Palkka: 2,5 milj. $
  Eric Belanger KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,750 milj. $
  Tom Wandell KH (KIK) 80, Palkka: 0,475 milj. $
  Oleg Kvasha VL (VH) 75, Palkka: 1,5 milj. $
  Nick Schultz P (PP) 76, Palkka: 1,850 milj. $
  Petteri Nummelin P (HP) 73, Palkka: 1,1 milj. $
  Joe Pavelski KH (PR) 75 (A), Palkka: 0,850 milj. $
  Shean Donovan OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,925 milj. $
  Tyler Arnason KH (TL) 74, Palkka: 1,675 milj. $
  Tom Preissing P (PP) 78, Palkka: 2,750 milj. $
  Jörgen Bemström VL (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Fredrik Hynning OL (TYÖ) 79, Palkka: 0,650 milj. $
  Niklas Kronwall P (PP) 73, Palkka: 3 milj. $
  Radek Dvorak OL (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $
  Tommi Kovanen P (HP) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Danny Markov P (PP) 78, Palkka: 2,5 milj. $
  Matt Pettinger VL (TYÖ) 78 (A), Palkka: 1 milj. $
  Johan Harju VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,450 milj. $
  Tomas Vokoun MV (SM) 85, Palkka: 5,7 milj. $
  Sean Burke MV (S) 76, Palkka: 1,6 milj. $
  Matt Cooke VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $

  NHL: 35,525 milj. $
  NHL+farmi: 49,425 milj. $
  Varaa: +7,275 milj. $

  Florida Panthers

  Tony Virta VL (PR) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Carlo Colaiacovo P (PP) 77, Palkka: 1,050 milj. $
  Andrew Ference P (PP) 77, Palkka: 1,4 milj. $
  Manny Legace MV (S) 82, Palkka: 2,150 milj. $
  Toni Mäkiaho OL (VH) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Tony Mårtensson KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,5 milj. $
  Marko Kiprusoff P (HP) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Anson Carter OL (TYÖ) 80, Palkka: 2,5 milj. $
  Thomas Johansson P (PP) 82, Palkka: 0,550 milj. $
  Sandis Ozolinsh P (HP) 77, Palkka: 2,750 milj. $
  Jeff Halpern KH (TYÖ) 78, (C) Palkka: 2 milj. $
  Mathias Johansson KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,675 milj. $
  Brad Stuart P (PP) 79, Palkka: 3,5 milj. $
  Matt Davidson OL (TL) 84, Palkka: 0,475 milj. $
  Thomas Rhodin P (HP) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Sami Kapanen VL (TYÖ) 77, (A) Palkka: 1,250 milj. $
  Kyle Calder VL (TYÖ) 78, Palkka: 2,750 milj. $
  Fernando Pisani OL (TYÖ) 81, Palkka: 2,5 milj. $
  Calle Gunnarsson P (PP) 79, Palkka: 0,575 milj. $
  Mikko Koivu KH (PR) 79, Palkka: 3,250 milj. $
  Michael Nylander KH (PR) 84, Palkka: 4,875 milj. $
  Rob Zepp MV (SM) 81, Palkka: 0,650 milj. $
  Ville Vahalahti VL (TL) 80, (A) Palkka: 0,475 milj. $

  NHL: 36,025 milj. $
  NHL+farmi: 45,175
  Varaa: +11,525

  Los Angeles Kings

  Brian Boucher MV (V) 80, Palkka: 0,9 milj. $
  Jussi Jokinen KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,725 milj. $
  Michael Ryder OL (VH) 81, Palkka: 2,2 milj. $
  Duncan Keith P (PP) 78, Palkka: 1,475 milj. $
  Vyacheslav Kozlov VL (PR) 86, Palkka: 3,650 milj. $
  Cale Hulse P (PP) 82, Palkka: 1 milj. $
  Tuomas Tarkki MV (SM) 84, Palkka: 0,5 milj. $
  Sean Bergenheim VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,9 milj. $
  Jay Bouwmeester P (HP) 84, Palkka: 2,175 milj. $
  Justin Williams OL (VH) 85, Palkka: 3,5 milj. $
  Jari Viuhkola KH (PR) 84, Palkka: 0,650 milj. $
  Niko Hovinen MV (SM) 70, Palkka: 0 milj. $
  Jason Smith P (PP) 84, Palkka: 1,975 milj. $
  Patrik Elias KH (TL) 89, Palkka: 6 milj. $
  Henrik Zetterberg VL (PR) 89 (A), Palkka: 2,650 milj. $
  Kai Nurminen VL (TL) 86, Palkka: 0,675 milj. $
  Marian Hossa OL (KIK) 90, Palkka: 6 milj. $
  Hannes Hyvönen OL (TL) 88, Palkka: 0,550 milj. $
  Brian Rafalski P (PP) 86 (A), Palkka: 4,2 milj. $
  Joe Sakic KH (TL) 93 (C), Palkka: 6,750 milj. $
  Sergei Zubov P (HP) 94, Palkka: 4 milj. $

  NHL: 50,125 milj. $
  NHL+farmi: 50,125 milj. $
  Varaa: +6,575 milj. $

  Minnesota Wild

  Lauri Korpikoski VL (TL) 72, Palkka: 1,025 milj. $
  Jussi Markkanen MV (SM) 77, Palkka: 0,850 milj. $
  Andrej Sekera P (HP) 71, Palkka: 0,675 milj. $
  Arron Asham OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,950 milj. $
  Andy Sutton P (PP) 74, Palkka: 2 milj. $
  Matt Greene P (PP) 74, Palkka: 1,5 milj. $
  Enver Lisin OL (KIK) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Radoslav Suchy P (PP) 79, Palkka: 0,9 milj. $
  Alexander Steen KH (TYÖ) 79 (A), Palkka: 0,875 milj. $
  Alexandre Daigle OL (PR) 75, Palkka : 0,5 milj. $
  Alexei Zhamnov KH (PR) 76, Palkka: 4,1 milj. $
  Patrice Brisebois P (PP) 76, Palkka: 3 milj. $
  Erkki Rajamäki VL (VH) 82 (C), Palkka: 0,575 milj. $
  Bryan Allen P (PP) 76, Palkka: 2,9 milj. $
  Nick Boynton P (PP) 81, Palkka: 2,950 milj. $
  Kimmo Kuhta OL (TL) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Richard Zednik OL (TL) 78, Palkka: 1,675 milj. $
  Jason Allison KH (PR) 78, Palkka: 5,1 milj. $
  Fredrik Emvall VL (TYÖ) 86, Palkka: 0,525 milj. $
  Jan Lundell MV (V) 84, Palkka: 0,5 milj. $
  Christopher Higgins KH (TL) 79, Palkka: 1,7 milj. $
  Scott Walker OL (TYÖ) 81, Palkka: 2,5 milj. $
  Scott Hannan P (PP) 81 (A), Palkka: 4,5 milj. $

  NHL: 40,75 milj. $
  NHL+farmi: 54,875 milj. $
  Varaa: +1,825 milj. $

  Montreal Canadiens

  Derek Roy KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,625 milj. $
  Mark Giordano P (HP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Devan Dubnyk MV (SM) 75, Palkka: 0,975 milj. $
  Patrick Thoresen KH (TL) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Juha Pitkämäki MV (SM) 83, Palkka: 0,5 milj. $
  Patrick Sharp OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,775 milj. $
  Mike Komisarek P (PP) 76, Palkka: 1,7 milj. $
  Joakim Eriksson KH (TYÖ) 84, Palkka: 0,650 milj. $
  Ryan Whitney P (HP) 80, Palkka: 4 milj. $
  Fredrik Bremberg VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,450 milj. $
  Bill Guerin OL (VH) 87, Palkka: 4,5 milj. $
  Jochen Hecht VL (TL) 84, Palkka: 2,2 milj. $
  Martin Kariya OL (KIK) 87, Palkka: 0,6 milj. $
  Olaf Kolzig MV (SM) 84, Palkka: 5,450 milj. $
  Brandon Crombeen OL (VH) 85, Palkka: 0,525 milj. $
  Pavol Demitra KH (PR) 85, (C) Palkka: 4,5 milj. $
  Andrew Brunette VL (TYÖ) 80, Palkka: 1,6 milj. $
  Jozef Stumpel KH (PR) 80 (A), Palkka: 2,250 milj. $
  Aki-Petteri Berg P (PP) 87, Palkka: 1 milj. $
  Steve Kariya VL (TL) 85, Palkka: 0,675 milj. $
  Nicholas Angell P (PP) 80, Palkka: 0,5 milj. $
  Magnus Johansson P (PP) 87, Palkka: 0,7 milj. $
  Andrei Markov P (PP) 81, (A) Palkka: 5,750 milj. $

  NHL: 40,975 milj. $
  NHL+farmi: 57,5 milj. $
  Varaa: -0,8 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019 klo 21.52
 4. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Nashville Predators

  Kalle Kerman VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Petri Pakaslahti KH (PR) 77, Palkka: 0,575 milj. $
  Johan Akerman P (PP) 85, Palkka: 0,475 milj. $
  Ilari Filppula OL (KIK) 79, Palkka: 0,475 milj. $
  Marc-Andre Bergeron P (HP) 76, Palkka: 1,050 milj. $
  Steve Guolla OL (PR) 83, Palkka: 0,5 milj. $
  Kent Manderville KH (TL) 84, Palkka: 0,650 milj. $
  Ari Ahonen MV (SM) 85, Palkka: 0,6 milj. $
  Kirk Maltby VL (TYÖ) 82, Palkka: 0,875 milj. $
  Mike Comrie KH (KIK) 81, Palkka: 3,375 milj. $
  Bret Hedican P (PP) 79, Palkka: 2,425 milj. $
  Dominik Hasek MV (SM) 87, Palkka: 4,050 milj. $
  Petr Sykora OL (TL) 86, Palkka: 2,625 milj. $
  Jason Arnott KH (VH) 87, (C) Palkka: 4,5 milj. $
  Steve Staios P (PP) 84, Palkka: 2,7 milj. $
  Jeremy Roenick KH (TYÖ) 80, Palkka: 1,2 milj. $
  Mikko Luoma P (TYÖ) 85 (A), Palkka: 0,5 milj. $
  Nicklas Bäckström KH (PR) 82, Palkka: 0,550 milj. $
  Mike Van Ryn P (PP) 77, Palkka: 2,9 milj. $
  Paul Kariya VL (TL) 89 (A), Palkka: 6 milj. $

  NHL+farmi: 48,975 milj. $
  Varaa: 1,325 milj. $

  New Jersey Devils

  Nathan Horton KH (VH) 82, Palkka: 4 milj. $
  Janne Niinimaa P (PP) 76, Palkka: 2,5 milj. $
  Mark Parrish OL (TL) 79, Palkka: 2,650 milj. $
  Dick Tarnstrom P (HP) 74 (A), Palkka: 2 milj. $
  Mike Rathje P (PP) 76, Palkka: 3,5 milj. $
  Aaron Miller P (PP) 76, Palkka: 1,5 milj. $
  Aki Uusikartano KH (PR) 79, Palkka: 0,6 milj. $
  Daniel Josefsson P (PP) 79, Palkka: 0,575 milj. $
  Marcel Goc KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,8 milj. $
  Todd White KH (TYÖ) 79, Palkka: 2,375 milj. $
  Niklas Bäckström MV (V) 80, Palkka: 3,1 milj. $
  Richard Lintner P (HP) 77, Palkka: 0,625 milj. $
  Chad Larose OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,475 milj. $
  Tommy Sjödin P (PP) 78 (C), Palkka: 0,6 milj. $
  Nathan Barrett VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Christian Backman P (PP) 77, Palkka: 2,3 milj. $
  Tero Leinonen MV (SM) 80, Palkka: 0,5 milj. $
  Bryan Berard P (PP) 75, Palkka: 2,5 milj. $
  Craig Adams OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Per Ledin VL (TYÖ) 80 (A), Palkka: 0,625 milj. $
  Shawn Bates KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,2 milj. $
  Jeff Friesen VL (PR) 77, Palkka: 1,6 milj. $

  NHL+farmi: 48,15 milj. $
  Varaa: 2,15 milj. $

  New York Islanders

  Jaroslav Modry P (PP) 76, Palkka: 1,2 milj. $
  Eric Lindros KH (PR) 82, Palkka: 1,550 milj. $
  Erik Moe P (PP) 78, Palkka: 0,550 milj. $
  Rhett Warrener P (PP) 77, Palkka: 2,5 milj. $
  Martin Gerber MV (V) 81, Palkka: 3,7 milj. $
  Toni Koivisto VL (TL) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Pasi Puistola VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,625 milj. $
  Jonas Esbjörs OL (PR) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Tom Poti P (HP) 77, Palkka: 3,5 milj. $
  Curtis Joseph MV (S) 79, Palkka: 2 milj. $
  Stefan Öhman KH (KIK) 84, Palkka: 0,575 milj. $
  Sanny Lindström P (PP) 80 (A), Palkka: 0,525 milj. $
  Keith Carney P (PP) 75, Palkka: 2,1 milj. $
  Michal Bros KH (VH) 84 (C), Palkka: 0,5 milj. $
  Jani Tuppurainen VL (PR) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Petri Varis OL (TL) 81 (A), Palkka: 0,5 milj. $
  David Schneider P (HP) 76, Palkka: 0,475 milj. $
  David Moravec OL (PR) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Per-Johan Axelsson VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,850 milj. $
  R.J. Umberger KH (VH) 75, Palkka: 1,250 milj. $
  Dallas Drake OL (TYÖ) 80, Palkka: 1,2 milj. $
  Darius Kasparaitis P (PP) 77, Palkka: 3,3 milj. $
  Jose Theodore MV (V) 81, Palkka: 5,325 milj. $

  NHL+farmi 49,6 milj. $
  Varaa: 0,7 milj. $

  New York Rangers

  Peter Sarno KH (PR) 70, Palkka: 0,450 milj. $
  Aleksander Suglobov KH (KIK) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Martin Straka KH (PR) 84, Palkka: 3,3 milj. $
  Jordan Staal KH (TL) 82, (A) Palkka: 0,850 milj. $
  Jarret Stoll KH (PR) 87, Palkka: 2,2 milj. $
  Jaromir Jagr OL (KIK) 90, Palkka: 8,350 milj. $
  Petr Prucha OL (TL) 74, Palkka: 1,6 milj. $
  Hal Gill P (PP) 78, Palkka: 2,075 milj. $
  Alex Tanguay VL (PR) 85, Palkka: 5,250 milj. $
  Nigel Dawes VL (TL) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Gilbert Brule KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,8 milj. $
  Mats Sundin KH (PR) 89, (C) Palkka: 5,5 milj. $
  Mikael Johansson KH (TL) 73, Palkka: 0 milj. $
  Raffi Torres VL (TL) 78, Palkka: 2,250 milj. $
  Teppo Numminen P (HP) 85, (A) Palkka: 2,6 milj. $
  David Vyborny OL (PR) 79, Palkka: 2,2 milj. $
  Kimmo Pikkarainen P (HP) 76, Palkka: 0 milj. $
  Michal Rozsival P (PP) 77, Palkka: 2,3 milj. $
  Keith Ballard P (HP) 79, Palkka: 0,950 milj. $
  Andrew Hutchinson P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Henrik Lundqvist MV (SM) 87, Palkka: 4,250 milj. $
  Al Montoya MV (SM) 77, Palkka: 0,975 milj. $

  NHL+farmi: 48,375 milj. $
  Varaa: 1,925 milj. $

  Ottawa Senators

  Patric Hörnquist KH (TL) 82, Palkka: 0,575 milj. $
  Samuel Pahlsson KH (TYÖ) 82, Palkka: 1,4 milj. $
  Joonas Hallikainen MV (SM) 76, Palkka: 0 milj. $
  Miikka Kiprusoff MV (V) 92, Palkka: 3,325 milj. $
  Tuukka Mäntylä P (HP) 80, Palkka: 0,625 milj. $
  Alexander Frolov VL (TL) 86, Palkka: 2,9 milj. $
  Jason Spezza KH (PR) 91, (C) Palkka: 5 milj. $
  Daniel Alfredsson OL (TL) 90, (A) Palkka: 4,675 milj. $
  John Madden KH (TYÖ) 87, Palkka: 2,950 milj. $
  Dany Heatley OL (TL) 91, (A) Palkka: 4,5 milj. $
  Ville Leino VL (KIK) 83, Palkka: 0,550 milj. $
  Chris Phillips P (PP) 81, Palkka: 3,5 milj. $
  Joffrey Lupul OL (TL) 79, Palkka: 2,325 milj. $
  Frantisek Kaberle P (HP) 80, Palkka: 2,2 milj. $
  Antoine Vermette KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,1 milj. $
  Mike York KH (PR) 80, Palkka: 1 milj. $
  Wade Redden P (PP) 86, Palkka: 6,5 milj. $
  Andrej Meszaros P (PP) 81, Palkka: 0,975 milj. $
  Vitaly Vishnevski P (PP) 81, Palkka: 1,8 milj. $
  Patrick Eaves OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,950 milj. $

  NHL+farmi: 50,025 milj. $
  Varaa: 0,275 milj. $

  Philadelphia Flyers

  Tony Amonte OL (TYÖ) 78, Palkka: 1,850 milj. $
  Michel Ouellet OL (TL) 73, Palkka: 1,250 milj. $
  Sean O´Donnell P (PP) 77, Palkka: 1,250 milj. $
  Nikolai Khabibulin MV (V) 90, Palkka: 6,750 milj. $
  Wojtek Wolski VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,950 milj. $
  Alexei Yashin KH (PR) 81 (A), Palkka: 7,6 milj. $
  Arto Tukio P (PP) 76, (C) Palkka: 0,575 milj. $
  Vesa Viitakoski VL (VH) 81, Palkka: 0,575 milj. $
  Mikko Viitanen P (PP) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Tommi Hannus VL (TL) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Fredrik Öberg KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Jim Vandermeer P (PP) 74, Palkka: 1,225 milj. $
  Janne Ojanen KH (PR) 80, Palkka: 0,650 milj. $
  Jukka Voutilainen KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Denis Gauthier P (PP) 76, Palkka: 2,1 milj. $
  Mike Ricci KH (TYÖ) 76, Palkka: 1,525 milj. $
  Colin White P (PP) 77 (A), Palkka: 3 milj. $
  Magnus Wernblom VL (TYÖ) 82, Palkka: 0,450 milj. $
  Daniel Kreutzer OL (VH) 76, Palkka: 0,450 milj. $
  Brent Johnson MV (SM) 77, Palkka: 0,8 milj. $
  Martin Skoula P (PP) 74, Palkka: 1,8 milj. $
  Jani Hurme MV (V) 85, Palkka: 0,925 milj. $
  Stefan Pettersson VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,525 milj. $

  NHL+farmi: 46,975 milj. $
  Varaa: 3,325 milj. $

  Phoenix Coyotes

  Zach Parise KH (TL) 81, Palkka: 0,750 milj. $
  Per Gustafsson P (HP) 85, Palkka: 0,550 milj. $
  Mike Grier OL (TYÖ) 84, Palkka: 1,775 milj. $
  Chris Campoli P (HP) 78, Palkka: 0,6 milj. $
  Tomas Surovy VL (TYÖ) 82 (A), Palkka: 0,5 milj. $
  Tobias Enström P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
  Shane Doan OL (VH) 86, (A) Palkka: 4,550 milj. $
  Vincent Lecavalier KH (TL) 90, (C) Palkka: 7,175 milj. $
  Daniel Briere KH (PR) 86, Palkka: 7,5 milj. $
  Ladislav Nagy VL (PR) 84, Palkka: 3,750 milj. $
  Paul Martin P (PP) 79, Palkka: 2 milj. $
  Jonathan Cheechoo OL (TL) 85, Palkka: 3 milj. $
  Tuomo Ruutu KH (TL) 81, Palkka: 1,875 milj. $
  Nikolai Zherdev VL (KIK) 79, Palkka: 2,5 milj. $
  Brent Seabrook P (PP) 79, Palkka: 0,950 milj. $
  Travis Zajac KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,975 milj. $
  Joni Pitkänen P (PP) 79, Palkka: 2,4 milj. $
  Mike Ribeiro KH (PR) 79, Palkka: 2,8 milj. $
  Sinuhe Wallinheimo MV (SM) 86, Palkka: 0,6 milj. $
  Martin Brodeur MV (S) 95, Palkka: 5,2 milj. $

  NHL+farmi: 50,025 milj. $
  Varaa: 0,275 milj. $

  Pittsburgh Penguins

  Antti Niemi MV (SM) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Eetu Holma OL (VH) 82, Palkka: 0,5 milj. $
  Mattias Timander P (PP) 80, Palkka: 0,8 milj. $
  Jaroslav Obsut P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
  Glen Murray OL (VH) 82, Palkka: 4,150 milj. $
  Martti Järventie P (HP) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Marko Jantunen OL (KIK) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Erik Cole VL (VH) 85, Palkka: 4 milj. $
  Rob Blake P (HP) 86 (A), Palkka: 6 milj. $
  Ed Belfour MV (SM) 82, Palkka: 0,750 milj. $
  Pasi Määttänen VL (PR) 79, Palkka: 0,550 milj. $
  Andreas Jämtin OL (VH) 82, Palkka: 0,550 milj. $
  Stu Barnes KH (TYÖ) 80, Palkka: 0,9 milj. $
  Rick DiPietro MV (V) 90, Palkka: 4,5 milj. $
  Pavel Skrbek P (PP) 82, Palkka: 0,625 milj. $
  Raimo Helminen KH (PR) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Steven Reinprecht KH (TL) 84, Palkka: 2 milj. $
  Nicklas Lidström P (HP) 96, (C) Palkka: 7,6 milj. $
  Lubos Bartecko OL (TYÖ) 81, Palkka: 0,575 milj. $
  Andreas Salomonsson VL (PR) 84, Palkka: 0,725 milj. $
  Chris Drury KH (TL) 89 (A), Palkka: 7,050 milj. $

  NHL+farmi: 49,975 milj. $
  Varaa: 0,325 milj. $

  St. Louis Blues

  Kevin Bieksa P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Anton Strålman P (PP) 84, Palkka: 0,475 milj. $
  Zdeno Chara P (PP) 89, Palkka: 7,5 milj. $
  Daymond Langkow KH (TYÖ) 86, Palkka: 2,450 milj. $
  Vaclav Prospal VL (PR) 84, Palkka: 1,9 milj. $
  Patrice Bergeron KH (PR) 87, Palkka: 4,750 milj. $
  Jack Johnson P (PP) 79, Palkka: 0,850 milj. $
  Pekka Rinne MV (V) 72, Palkka: 0,550 milj. $
  Jason Pominville OL (TYÖ) 79, Palkka: 1,025 milj. $
  Ilya Bryzgalov MV (V) 83, Palkka: 1,175 milj. $
  Sergei Gonchar P (HP) 86, (A) Palkka: 5 milj. $
  Chris Kunitz VL (VH) 82, Palkka: 1,050 milj. $
  Milan Hejduk OL (TL) 88, Palkka: 3,8 milj. $
  Dan Boyle P (HP) 88, Palkka: 3,625 milj. $
  Dion Phaneuf P (PP) 85, Palkka: 0,775 milj. $
  Patrick Marleau KH (PR) 91, (C) Palkka: 4,5 milj. $
  Ales Hemsky OL (PR) 87, Palkka: 4,1 milj. $
  Ilya Kovalchuk VL (TL) 90, (A) Palkka: 6,375 milj. $
  Dustin Brown OL (TYÖ) 80, Palkka: 1,175 milj. $
  Mike Cammalleri KH (TL) 88, Palkka: 1,7 milj. $
  Anze Kopitar KH (PR) 82, Palkka: 0,950 milj. $

  NHL+farmi: 50,175 milj. $
  Varaa: 0,125 milj. $

  San Jose Sharks

  Hans Jonsson P (PP) 80, Palkka: 0,550 milj. $
  Jari Kauppila KH (TYÖ) 87 (A), Palkka: 0,575 milj. $
  Mike Knuble OL (VH) 84, Palkka: 2,8 milj. $
  Mike Peca KH (TYÖ) 86, Palkka: 2,5 milj. $
  Pelle Prestberg VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,550 milj. $
  Janne Hauhtonen KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Brad Lukowich P (PP) 77, Palkka: 1,575 milj. $
  Shayne Toporowski OL (VH) 82 (C), Palkka: 0,550 milj. $
  Jarkko Glad P (HP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Manny Fernandez MV (V) 86, Palkka: 4,325 milj. $
  Timo Koskela VL (PR) 80, Palkka: 0,675 milj. $
  Viktor Ujcik VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,5 milj. $
  Jan Sandström P (PP) 80, Palkka: 0,550 milj. $
  Arto Laatikainen P (HP) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Jere Lehtinen OL (TYÖ) 86, Palkka: 4 milj. $
  Paul Healey OL (TYÖ) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Michal Handzus KH (TYÖ) 86, Palkka: 4 milj. $
  Per Svartvadet VL (TYÖ) 84 (A), Palkka: 0,525 milj. $
  Kim Hirschovits KH (PR) 85, Palkka: 0,5 milj. $
  Sami Salo P (PP) 80, Palkka: 3,5 milj. $
  Miroslav Satan OL (TL) 81, Palkka: 4,5 milj. $
  David Aebischer MV (V) 79, Palkka: 0,6 milj. $
  Mikko Peltola OL (PR) 82, Palkka: 0,6 milj. $

  NHL+farmi 40,75 milj. $
  Varaa: 9,55 milj. $

  Tampa Bay Lightning

  Chad Kilger VL (TYÖ) 77, 0,9 milj. $
  Stephane Yelle KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,4 milj. $
  Brad Richards KH (PR) 89, Palkka: 7,8 milj. $
  Kris Draper KH (TYÖ) 84, Palkka: 2,125 milj. $
  Phil Kessel KH (KIK) 80, Palkka: 0,850 milj. $
  Trevor Linden OL (TYÖ) 80, Palkka: 0,6 milj. $
  Roberto Luongo MV (V) 95, Palkka: 6,750 milj. $
  Chris Mason MV (V) 80, Palkka: 1,250 milj. $
  Steve Bernier OL (VH) 79, Palkka: 0,850 milj. $
  Marek Zidlicky P (HP) 82, Palkka: 3,2 milj. $
  Jay Pandolfo VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,825 milj. $
  Alexander Semin VL (KIK) 81, Palkka: 1,3 milj. $
  Jukka-Pekka Laamanen P (HP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Fredrik Modin VL (TL) 84, Palkka: 3,250 milj. $
  Glen Wesley P (PP) 83, Palkka: 1,4 milj. $
  Adam Foote P (PP) 85 (A), Palkka: 4,6 milj. $
  Mike Commodore P (PP) 80, Palkka: 1,250 milj. $
  Scott Gomez KH (PR) 87, (A) Palkka: 7,375 milj. $
  Bryan McCabe P (HP) 85, (C) Palkka: 5,750 milj. $
  Jason Blake VL (TL) 82, Palkka: 4 milj. $

  NHL+farmi: 50,25 milj. $
  Varaa: 0,05 milj. $

  Toronto Maple Leafs

  Robert Kantor P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
  Mark Recchi OL (TL) 86, Palkka: 1,3 milj. $
  Rob Niedermayer KH (TYÖ) 83, Palkka: 2 milj. $
  Owen Nolan OL (VH) 82, Palkka: 2 milj. $
  Jussi Pesonen OL (PR) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Wes Walz KH (TYÖ) 81, Palkka: 1,4 milj. $
  Eric Staal KH (VH) 89, Palkka: 4,5 milj. $
  Jani Rita OL (TL) 82, Palkka: 0,8 milj. $
  Mike Sillinger KH (TYÖ) 81, Palkka: 2,2 milj. $
  Mike Smith MV (SM) 78, Palkka: 0,950 milj. $
  Andreas Johansson VL (TYÖ) 83, Palkka: 0,7 milj. $
  Chris Chelios P (PP) 85, (A) Palkka: 1,150 milj. $
  Peter Forsberg KH (PR) 93 (C), Palkka: 5,750 milj. $
  Martin Gelinas VL (TYÖ) 83, Palkka: 1,250 milj. $
  Mathieu Schneider P (HP) 88, Palkka: 5,625 milj. $
  Brendan Shanahan VL (VH) 88 (A), Palkka: 2,5 milj. $
  Mark Bell VL (VH) 80, Palkka: 2 milj. $
  Tomas Kaberle P (PP) 86, Palkka: 4,250 milj. $
  Marko Tuulola P (HP) 82, Palkka: 0,5 milj. $
  Jyrki Lumme P (HP) 84, Palkka: 0,450 milj. $
  Martin Biron MV (V) 81, Palkka: 3,5 milj. $

  NHL+farmi: 46,55 milj. $
  Varaa: 3,75 milj. $

  Vancouver Canucks

  Kristian Kuusela OL (PR) 78, Palkka: 0 milj. $
  Karlis Skrastins P (PP) 75, Palkka: 2,4 milj. $
  Joseph Corvo P (HP) 78, Palkka: 2,625 milj. $
  Andrew Raycroft MV (SM) 82, Palkka: 2 milj. $
  Leo Komarov VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Maxim Afinogenov OL (KIK) 84, Palkka: 3,325 milj. $
  Martin Sonnenberg VL (VH) 86, Palkka: 0,5 milj. $
  Pekka Saarenheimo KH (PR) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Evgeni Malkin KH (PR) 85 (A), Palkka: 0,975 milj. $
  Stephen Valiquette MV (S) 77, Palkka: 0,625 milj. $
  Philippe Boucher P (HP) 82, Palkka: 2,5 milj. $
  Mika Pyörälä VL (TL) 82, Palkka: 0,525 milj. $
  Darryl Sydor P (PP) 86, Palkka: 2,5 milj. $
  Brendan Morrison KH (PR) 85, Palkka: 3,2 milj. $
  Matthew Barnaby OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,625 milj. $
  Sean Avery KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,1 milj. $
  Janne Niskala P (HP) 82, Palkka: 0,525 milj. $
  Alex Kovalev OL (TL) 82, Palkka: 4,5 milj. $
  Jonas Junland P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Markus Naslund VL (TL) 85, (C) Palkka: 6 milj. $
  Marek Malik P (PP) 81 (A), Palkka: 2,5 milj. $
  Perttu Lindgren KH (PR) 82, Palkka: 0,475 milj. $
  Tuukka Rask MV (V) 84, Palkka: 0,850 milj. $

  NHL+farmi: 50,275 milj. $
  Varaa: 0,025 milj. $

  Washington Capitals

  Mikko Jokela P (HP) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Cam Barker P (PP) 77, Palkka: 2,750 milj. $
  Kalle Koskinen P (PP) 77, Palkka: 0,750 milj. $
  Kent McDonell OL (VH) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Derian Hatcher P (PP) 78, Palkka: 3,5 milj. $
  Christobal Huet MV (V) 81, Palkka: 2,750 milj. $
  Geoff Sanderson VL (TL) 77, Palkka: 1,5 milj. $
  Scott Thornton VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $
  Manny Malhotra KH (TYÖ) 76, Palkka: 1,2 milj. $
  Robert Döme KH (TL) 80 (C), Palkka: 0,525 milj. $
  Brian Pothier P (HP) 77, Palkka: 2,5 milj. $
  Todd Bertuzzi OL (VH) 82 (A), Palkka: 4 milj. $
  Jay McKee P (PP) 80, Palkka: 4 milj. $
  Matthew Lombardi KH (TYÖ) 80, Palkka: 1,8 milj. $
  Mikko Mäenpää P (HP) 80, Palkka: 0,550 milj. $
  Pekka Tuokkola MV (SM) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Ethan Moreau VL (TYÖ) 81, Palkka: 2 milj. $
  Eric Perrin KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,750 milj. $
  Mikael Håkanson OL (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Matthias Månsson OL (TYÖ) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Pavel Brendl OL (TL) 80 (A), Palkka: 0,6 milj. $
  Ryan Kesler KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,750 milj. $
  Martin Rucinsky VL (TL) 80, Palkka: 3 milj. $

  NHL+farmi: 47,2 milj. $
  Varaa: 3,1 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019 klo 21.38
 5. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  NHL-seurojen farmit

  Anaheim Ducks

  George Parros OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  John Scott P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  David Krejci KH (PR) 71, Palkka: 0,875 milj. $

  Atlanta Thrashers

  Mark Hartigan KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Paul Bissonnette P (PP) 68, Palkka: 0,525 milj. $
  Yannick Tremblay P (HP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Andrew Ebbett KH (PR) 71, Palkka: 0,575 milj. $
  Rob Schremp KH (PR) 73, Palkka: 0,775 milj. $
  Josh Tordjman MV (SM) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Keith Yandle P (HP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Steve Eminger P (PP) 78, Palkka: 1 milj. $
  Wade Dubielewicz MV (SM) 78, Palkka: 0,5 milj. $

  Boston Bruins

  Vyacheslav Arkatov VL (TYÖ) 75, Palkka: 0 milj. $
  Niklas Hagman VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,675 milj. $
  Jere Myllyniemi MV (V) 78, Palkka: 0,625 milj. $
  Pekka Saravo P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Jimmie Ericsson OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Martin Cibak KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Magnus Kahnberg VL (PR) 77, Palkka: 0,550 milj. $
  Shaone Morrisonn P (PP) 76, Palkka: 0,9 milj. $
  Pierre Hedin P (PP) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Miika Wiikman MV (SM) 81, Palkka: 0,475 milj. $
  Ivan Huml VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Shawn Thornton OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Kevyn Adams KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,650 milj. $
  Pat Kavanagh OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Markus Kankaanperä P (PP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Markus Seikola P (PP) 76, Palkka: 0,575 milj. $
  Erik Andersson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Randy Robitaille KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Curtis Sanford MV (SM) 77, Palkka: 0,6 milj. $

  Buffalo Sabres

  Linus Omark VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,575 milj. $
  Peter Budaj MV (V) 77, Palkka: 0,7 milj. $
  Carsten Kristensen OL (TL) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Mika Niemi KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,575 milj. $
  Mikael Lind KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,575 milj. $
  Tommi Huhtala KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Ville Lajunen P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Semir Ben-Amor VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Teemu Laakso P (PP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
  Erik Ersberg MV (V) 78, Palkka: 0,525 milj. $
  Mikko A. Lehtonen OL (VH) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Mikko Pukka P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Tomi Mäki OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Garnet Exelby P (PP) 76, Palkka: 1,375 milj. $
  Ossi Väänänen P (PP) 72, Palkka: 1 milj. $
  Tommi Santala KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
  Jussi Makkonen KH (VH) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Clarke Wilm KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Glen Metropolit KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Jonas Johnson KH (TL) 79, Palkka: 0,575 milj. $

  Calgary Flames

  Marcus Nilson VL (TYÖ) 77, Palkka: 1 milj. $
  Petr Nedved KH (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Jim Dowd KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,475 milj. $
  Mika Oksa MV (SM) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Joe DiPenta P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Chris Neil OL (TYÖ) 75, Palkka: 1 milj. $
  Justin Peters MV (SM) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Paul Ranger P (PP) 76, Palkka: 0,925 milj. $
  Johan Franzen KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,925 milj. $
  Ryan Suter P (PP) 75 (A), Palkka: 0,950 milj. $
  Andre Roy VL (TYÖ) 74, Palkka: 1 milj. $
  Andreas Hadelöv MV (SM) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Anders Burström KH (TL) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Janne Laakkonen VL (KIK) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  Ryan Malone VL (VH) 74, Palkka: 1,450 milj. $
  Trevor Daley P (PP) 73, Palkka: 0,775 milj. $
  Jim Slater KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,775 milj. $
  Eric Brewer P (HP) 82, Palkka: 4,250 milj. $
  Lasse Kukkonen P (PP) 73, Palkka: 0,875 milj. $
  Grant Marshall OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,475 milj. $
  Bryce Salvador P (PP) 74, Palkka: 1,4 milj. $
  Juha-Pekka Haataja OL (TL) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Patrick Yetman OL (TL) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  Kristopher Letang P (HP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Toni Dahlman OL (TYÖ) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Benjamin Winkler P (PP) 77, Palkka: 0 milj. $

  Carolina Hurricanes

  Karri Rämö MV (V) 75, Palkka: 0,650 milj. $
  Ryan Callahan OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  Niclas Lucenius VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,5 milj. $
  Robert Nilsson OL (KIK) 74, Palkka: 0,950 milj. $
  Mathieu Dandenault P (PP) 78, Palkka: 1,750 milj. $
  Dmitri Kalinin P (PP) 75, Palkka: 2 milj. $
  Robert Esche MV (SM) 76, Palkka: 1 milj. $
  Eric Weinrich P (PP) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Tyson Nash VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Ben Walter KH (PR) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  David Moss VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Marek Zagrapan KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,875 milj. $
  Braydon Coburn P (PP) 73, Palkka: 0,950 milj. $
  Mark Smith KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,7 milj. $
  Staffan Kronvall P (PP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Peter Sejna VL (PR) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Kip Miller KH (PR) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Dan McGillis P (PP) 77, Palkka: 0,475 milj. $
  Mattias Modig MV (V) 78, Palkka: 0,575 milj. $

  Chicago Blackhawks

  Alyn McCauley KH (TYÖ) 78, Palkka: 2 milj. $
  Zbynek Michalek P (PP) 73, Palkka: 1,250 milj. $
  Vaclav Varada VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,1 milj. $
  Fedor Tyutin P (PP) 74, Palkka: 1,025 milj. $
  Paul DiPietro KH (TYÖ) 74, Palkka: 0 milj. $
  Tom Kostopoulos OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,9 milj. $

  Colorado Avalanche

  Nicklas Wallin P (PP) 76, Palkka: 1,725 milj. $
  Peter Bondra OL (TL) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Ari Vallin P (PP) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Kristofer Ottosson OL (PP) 79, Palkka: 0,650 milj. $
  Jamie Storr MV (S) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Loui Eriksson KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,725 milj. $
  Jori Lehterä KH (PR) 65, Palkka: 0,550 milj. $
  Petr Sykora KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Teemu Elomo VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Oskari Korpikari P (PP) 68, Palkka: 0,625 milj. $
  Joe Piskula P (PP) 67, Palkka: 0,850 milj. $
  Ivan Baranka P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Arttu Luttinen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,575 milj. $
  Roman Polak P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Tuomas Pihlman OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Josh Harding MV (V) 75, Palkka: 0,7 milj. $
  Scottie Upshall VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,2 milj. $

  Columbus Blue Jackets

  Marc Gianola P (PP) 73, Palkka: 0 milj. $
  Igor Auzins VL (TYÖ) 73, Palkka: 0 milj. $
  Toni Kähkönen OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Haruo Kobayashi OL (VH) 70, Palkka: 0 milj. $
  Tom Kinasz MV (V) 66, Palkka: 0 milj. $
  Niclas Havelid P (PP) 80 (A), Palkka: 2,7 milj. $
  Mikael Kurki P (PP) 72, Palkka: 0 milj. $
  Yoichi Tamura KH (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Fredrik Lindgren P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Guillaume Latendresse VL (VH) 78, Palkka: 0,850 milj. $
  Rons Plaskon MV (V) 70, Palkka: 0 milj. $

  Dallas Stars

  Antti Miettinen VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
  Mike Richards KH (PR) 76, Palkka: 0,950 milj. $
  Serge Payer KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Mark Cullen KH (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Matt Lashoff P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Brad Ference P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Krystofer Kolanos KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $

  Detroit Red Wings

  Juuso Riksman MV (SM) 86, Palkka: 0,5 milj. $
  Mikael Samuelsson OL (TYÖ) 76, Palkka: 1,2 milj. $
  Kurtis Foster P (PP) 75, 1,025 milj. $
  Marty Reasoner KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,950 milj. $
  Justin Morrison VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,475 milj. $
  Teemu Nurmi OL (VH) 78, Palkka: 0,550 milj. $
  Jyrki Louhi VL (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Brett Sterling VL (TL) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Jason Krog VL (PR) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Robert Mueller MV (V) 80, Palkka: 0,6 milj. $
  Martin Pluss KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
  Johan Andersson KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Mattias Remstam OL (PP) 79, Palkka: 0,6 milj. $
  Adam Hall OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,975 milj. $
  Matt Stajan KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,950 milj. $

  Edmonton Oilers

  Jhonas Enroth MV (SM) 77, Palkka: 0,575 milj. $
  Tuomas Suominen OL (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Jason Labarbera MV (SM) 76, Palkka: 0,825 milj. $
  Brad Richardson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Kimmo Kapanen MV (SM) 78, Palkka: 0,475 milj. $
  Niklas Persson KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $
  Tomas Kollar VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,575 milj. $
  Chris Dingman VL (TL) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Joni Lappalainen KH (TL) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Johan Backlund MV (SM) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Ian Laperriere OL (TYÖ) 78 (C), Palkka: 0,975 milj. $
  Petri Lammassaari OL (KIK) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Mikko Kousa P (PP) 57, Palkka: 0,475 milj. $
  Dragan Umicevic OL (TYÖ) 74, 0,525 milj. $
  Luke Richardson P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Ulf Söderström KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Francis Bouillon P (PP) 73, Palkka: 1,875 milj. $
  Mika Lehto MV (SM) 83, Palkka: 0,575 milj. $
  Mikko Kurvinen P (PP) 75, Palkka: 0,650 milj. $
  Vili Sopanen OL (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Tim Eriksson KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Jon Sim VL (TYÖ) 74, Palkka: 1 milj. $

  Florida Panthers

  Per Savilahti-Nagander P (PP) 71, Palkka: 0,575 milj. $
  Robert Kristan MV (SM) 78, Palkka: 0,550 milj. $
  Vesa Toskala MV (V) 86, Palkka: 1,375 milj. $
  Dennis Wideman P (PP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Chris Hajt P (PP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Janne Jalasvaara P (HP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Lukas Krajicek P (PP) 73, Palkka: 1,1 milj. $
  Christian Sjögren VL (TYÖ) 73, Palkka: 0 milj. $
  Hannu Väisänen OL (PR) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Bruno Gervais P (PP) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Jamal Mayers OL (TYÖ) 77, Palkka: 1,325 milj. $
  Brad Winchester VL (VH) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Steve Montador P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Jarno Kultanen P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $

  Los Angeles Kings

  Pavel Dakeev VL (TL) 71, Palkka: 0 milj. $
  Grzegorz Lewandowski OL (PR) 68, Palkka: 0 milj. $
  Yermukhamet Feodorov VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Alexander Sinitsin KH (TYÖ) 73, Palkka: 0 milj. $
  Herbert Vasiljevs VL (TL) 70, Palkka: 0 milj. $
  Beat Forster P (PP) 75, Palkka: 0 milj. $
  Martins Vyater VL (PR) 73, Palkka: 0 milj. $
  Peter Guggisberg OL (PR) 72, Palkka: 0 milj. $

  Minnesota Wild

  Josef Straka KH (PR) 81, Palkka: 0,450 milj. $
  Rastislav Stana MV (V) 83, Palkka: 0,5 milj. $
  Tomas Slovak P (HP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
  Greg Campbell OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Jimmie Ölvestad OL (PR) 80, Palkka: 0,550 milj. $
  Cory Murphy P (HP) 80, Palkka: 0,5 milj. $
  Oscar Sundh VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,550 milj. $
  Benoit Pouliot VL (TL) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Rich Peverley KH (PR) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Wade Brookbank VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Sheldon Brookbank P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Tim Jackman OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Clayton Stoner P (PP) 70, Palkka: 0,625 milj. $
  Daniel Girardi P (PP) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Hannu Toivonen MV (V) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Darcy Verot VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Cody McCormick KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Joakim Lindstrom KH (PR) 72, Palkka: 0,725 milj. $
  Dane Byers VL (VH) 70, Palkka: 0,625 milj. $
  Clarke MacArthur VL (TL) 72, Palkka: 0,675 milj. $
  Erik Christensen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,750 milj. $
  Janne Lahti VL (TL) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Per-Åge Skroder KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Mads Hansen OL (TYÖ) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Mika Noronen MV (V) 76, Palkka: 0,675 milj. $

  Montreal Canadiens

  Markku Hurme KH (TL) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Tim Thomas MV (S) 78, Palkka: 1,1 milj. $
  Dave Bolland KH (TL) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Kris Versteeg OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Pierre Parenteau VL (KIK) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Brandon Dubinsky KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $
  Jarkko Immonen KH (PR) 72, Palkka: 0,7 milj. $
  Oleg Tverdovsky P (HP) 74, Palkka: 2,5 milj. $
  Ian White P (HP) 76, Palkka: 0,850 milj. $
  Yanic Perreault KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,7 milj. $
  Trent Hunter OL (TYÖ) 78, Palkka: 1 milj. $
  Petr Cajanek KH (PR) 77, Palkka: 2 milj. $
  Ladislav Smid P (PP) 75, Palkka: 0,9 milj. $
  Konstantin Koltsov OL (KIK) 75, Palkka: 0,8 milj. $
  Ryane Clowe VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Denis Grebeshkov P (PP) 75, Palkka: 0,450 milj. $
  Pasi Häkkinen MV (SM) 76, Palkka: 0,5 milj. $

  Nashville Predators

  Mathieu Garon MV (V) 81, Palkka: 1,225 milj. $
  Pasi Salonen OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,450 milj. $
  Andreas Holmqvist P (HP) 82, Palkka: 0,525 milj. $
  Burke Henry P (PP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Tomek Valtonen VL (VH) 76, Palkka: 0,625 milj. $
  Jason Woolley P (PP) 72, Palkka: 0,7 milj. $
  Derek Armstrong KH (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $
  Juhamatti Yli-Junnila KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Jaakko Suomalainen MV (V) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Jesse P. Saarinen OL (PR) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Jan Latvala P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Marko Anttila KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jari Tolsa OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,575 milj. $
  Oleg Sorokins P (PP) 76, Palkka: 0,575 milj. $
  Kari Haakana P (PP) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  Marco Tuokko VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,725 milj. $
  Tommy Salo MV (SM) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Sami Helenius P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Thomas Greiss MV (V) 73, Palkka: 0,725 milj. $

  New Jersey Devils

  Kyle Chipchura KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,925 milj. $
  Ryan Shannon KH (PR) 78, Palkka: 0,550 milj. $
  Corey Crawford MV (V) 73, Palkka: 0,875 milj. $
  Joshua Hennessy KH (PR) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Stephane Robidas P (PP) 76, Palkka: 1,5 milj. $
  Emil Lundberg OL (PR) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Pascal Leclaire MV (V) 79, Palkka: 1,050 milj. $
  Daniel Tjarnqvist P (PP) 76, Palkka: 1,625 milj. $
  Michael Rupp KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Robert Carlsson VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,625 milj. $
  Stanislav Chistov VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,8 milj. $
  Teemu Lassila MV (SM) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Kevin Weekes MV (SM) 77, Palkka: 0,675 milj. $
  Sami Torkki VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,450 milj. $
  Mika Alatalo OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $

  New York Islanders

  Brad Boyes KH (PR) 78, Palkka: 1,6 milj. $
  Janne Grönvall P (PP) 77, Palkka: 0,550 milj. $
  Jonas Frögren P (PP) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Colby Armstrong OL (TYÖ) 75, Palkka: 1,2 milj. $
  Ronnie Pettersson P (PP) 76, Palkka: 0,525 milj. $
  Duane Harmer P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Jan Bulis VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,3 milj. $
  Brad May VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Johan Motin P (PP) 77, Palkka: 0,475 milj. $
  Andy Hilbert KH (PR) 76, Palkka: 0,650 milj. $
  Brett McLean KH (TYÖ) 75, Palkka: 1,7 milj. $
  Trevor Letowski OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,8 milj. $
  Emil Kåberg KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $
  Johan Sjödell-Wiklander OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,475 milj. $
  Johan Ramstedt VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Mikko Rämö MV (SM) 76, Palkka: 0,450 milj. $
  Matti Kaltiainen MV (SM) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Mikko Purontakanen P (PP) 76, Palkka: 0,7 milj. $
  Robert J. Carlsson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,575 milj. $

  New York Rangers

  Doug Janik P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  David Hale P (PP) 73, Palkka: 0,550 milj. $

  Ottawa Senators

  David Rautio MV (SM) 73, Palkka: 0 milj. $
  Björn Christen VL (TYÖ) 78, Palkka: 0 milj. $
  Ray Emery MV (V) 86, Palkka: 3,175 milj. $

  Philadelphia Flyers

  Steve McCarthy P (HP) 74, Palkka: 0,725 milj. $
  Karol Krizan MV (SM) 83, Palkka: 0,5 milj. $
  Pasi Peltonen P (PP) 77, Palkka: 0,675 milj. $
  Daniel Paille VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Wayne Primeau KH (VH) 75, Palkka: 1,4 milj. $
  Tommi Paakkolanvaara P (TYÖ) 76, Palkka: 0,575 milj. $
  Chris Osgood MV (S) 82, Palkka: 0,850 milj. $
  Alexandre Picard P (HP) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Richard Park OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Jason King OL (TL) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Anthony Stewart OL (VH) 72, Palkka: 0,6 milj. $
  Fredrik Norrena MV (SM) 78, Palkka: 0,850 milj. $
  Steve Begin KH (TYÖ) 75, Palkka: 1,225 milj. $
  Jason Ward OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,650 milj. $
  Aaron Gavey KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $

  Phoenix Coyotes

  Ei pelaajia.

  Pittsburgh Penguins

  Alexei Ponikarovsky VL (TL) 77, Palkka: 2,1 milj. $
  Greg De Vries P (PP) 81, Palkka: 2,5 milj. $
  Pierre Turgeon KH (PR) 78, Palkka: 1,5 milj. $
  Kimmo Koskenkorva OL (TL) 79, Palkka: 0,450 milj. $
  Simo Pulkki P (PP) 78, Palkka: 0,450 milj. $
  Juraj Kolnik OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,950 milj. $
  Jean-Christophe Pourpier MV (V) 77, Palkka: 0 milj. $
  Ron Hainsey P (HP) 75, Palkka: 0,725 milj. $
  Steve Thornton VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,5 milj. $
  Kevin Klein P (PP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Dustin Boyd KH (TL) 78, Palkka: 0,725 milj. $
  Mike Keane OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
  Luca Poli MV (S) 69, Palkka: 0 milj. $
  Pietro Pizzi P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $

  St. Louis Blues

  Travis Moen VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,925 milj. $
  Antti Pihlström VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,6 milj. $
  Dean McAmmond VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,850 milj. $
  Takeshi Ishihara KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $

  San Jose Sharks

  Arturs Dauls MV (SM) 71, Palkka: 0,450 milj. $
  Jeff Carter KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,950 milj. $
  Andy Chiodo MV (SM) 80, Palkka: 0,5 milj. $
  Stephen Weiss KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,925 milj. $
  Miloslav Horava OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Timo Pärssinen VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,650 milj. $
  Tim Taylor KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Jani Hassinen OL (TL) 79, Palkka: 0,6 milj. $

  Tampa Bay Lightning

  Reto Von Arx KH (PR) 78, Palkka: 0 milj. $
  Jan Von Arx P (PP) 77, Palkka: 0 milj. $
  Andres Ambuhl OL (TYÖ) 79, Palkka: 0 milj. $
  Juha Toivonen MV (SM) 69, Palkka: 0 milj. $
  Arvids Rekis P (PP) 73, Palkka: 0 milj. $
  Sergia Zikov KH (PR) 72, Palkka: 0 milj. $
  Hans Lang KH (TL) 74, Palkka: 0 milj. $
  Ville Mäntymaa P (PP) 60, Palkka: 0,575 milj. $
  Bryan Bickell VL (VH) 73, Palkka: 0,725 milj. $
  Martin Ulrich P (PP) 73, Palkka: 0 milj. $

  Toronto Maple Leafs

  Jeff Schultz P (PP) 75, Palkka: 0,775 milj. $
  Patrik Forsbacka VL (TYÖ) 76, Palkka: 0 milj. $
  Dan Ellis MV (SM) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Mike Hoffman OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Andy Delmore P (HP) 74, Palkka: 0,450 milj. $
  Andreas Karlsson KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $

  Vancouver Canucks

  Kristian Kudroc P (PP) 81, Palkka: 0,5 milj. $
  Brett Clark P (PP) 76, Palkka: 1,5 milj. $
  Mikael Tellqvist MV (V) 77, Palkka: 0,8 milj. $
  Marc Denis MV (V) 81, Palkka: 2,8 milj. $
  Josh Gorges P (PP) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Teemu Normio VL (VH) 82, Palkka: 0,525 milj. $
  Curtis Brown KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,7 milj. $
  Karo Koivunen VL (PR) 80, Palkka: 0,475 milj. $
  Joonas Vihko VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,6 milj. $
  Jakub Petruzalek KH (PR) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Scott Clemmensen MV (V) 76, Palkka: 0,475 milj. $
  David Booth VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,7 milj. $
  Aleksis Ahlqvist MV (SM) 76, Palkka: 0,525 milj. $
  Wells Greeno-McNeil KH (PR) 74, Palkka: 0 milj. $
  Michel Riesen OL (PR) 72, Palkka: 0 milj. $
  Denis Gavrilovs MV (V) 72, Palkka: 0 milj. $
  Steve Ott VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $

  Washington Capitals

  Ville Nieminen OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,7 milj. $
  Marko Kauppinen P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Lance Ward P (PP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Sami Sandell OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
  Brent Sopel P (PP) 76, Palkka: 2,4 milj. $
  Niko Kapanen KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,9 milj. $
  Pasi Saarinen P (HP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
  Oscar Steen VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,6 milj. $
  Martin Thörnberg VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,525 milj. $
  Ossi Louhivaara OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
  Eero Kilpeläinen MV (SM) 81, Palkka: 0,525 milj. $
  Marko Toivonen P (PP) 78, Palkka: 0,6 milj. $
  Miika Lahti KH (VH) 72, Palkka: 0,475 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019 klo 21.52
 6. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Vapaat pelaajat

  Nolan Yonkman P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Tom Gilbert P (PP) 72, Palkka: 0,825 milj. $
  Gabriele Ravani MV (SM) 67, Palkka: 0 milj. $
  Tomas Fleischmann VL (TL) 73, Palkka: 0,650 milj. $
  Vojtech Polak OL (KIK) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Jordin Tootoo OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  David Spina VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Giampaolo Fini P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
  Pasi Nielikäinen VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,6 milj. $
  Yutaka Fukufuji MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Jeff Jillson P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Trent Whitfield KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Kyle Wanvig OL (VH) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Dan Smith P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Roger Åkerström P (HP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
  Matt Moulson VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Johnny Boychuk P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Jeff Taffe KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Patrick Lalime MV (V) 76, Palkka: 0,950 milj. $
  Nikolay Kotlyar MV (V) 65, Palkka: 0 milj. $
  Joel Gistedt MV (SM) 77, Palkka: 0,525 milj. $
  Jiri Bicek VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Ramzi Abid VL (VH) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Adam Mair KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,750 milj. $
  Jiri Marusak P (PP) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Shawn Belle P (PP) 71, Palkka: 0,950 milj. $
  James Wisniewski P (HP) 71, Palkka: 0,6 milj. $
  Jonas Fransson MV (SM) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Rob McVicar MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Frans Nielsen KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,6 milj. $
  Deryk Engelland P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Tommi Satosaari MV (SM) 78, Palkka: 0,450 milj. $
  Kyle Quincey P (PP) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Tyler Redenbach KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Denis Hamel VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  David Tanabe P (PP) 74, Palkka: 0,9 milj. $
  Tommi Nikkilä MV (SM) 79, Palkka: 0,650 milj. $
  Santeri Heiskanen P (PP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Jan Hlavac VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
  Christopher Heino-Lindbergh MV (SM) 76, Palkka: 0,450 milj. $
  Timmy Pettersson P (PP) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Jamie McLennan MV (S) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Alexandre Giroux VL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  David Leneveu MV (V) 76, Palkka: 0,650 milj. $
  Ty Conklin MV (SM) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Kyle Brodziak KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,575 milj. $
  Nate Thompson KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Mike Dunham MV (SM) 75, Palkka: 0,8 milj. $
  Derek Boogaard VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,750 milj. $
  Fred Brathwaite MV (SM) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Troy Brouwer OL (VH) 72, Palkka: 0,675 milj. $
  Trevor Gillies VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Jean-Sebastien Aubin MV (V) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Alexander Edler P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Jimmy Howard MV (V) 74, Palkka: 0,750 milj. $
  Andrei Taratukhin KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,825 milj. $
  Anton Babchuk P (PP) 74, Palkka: 0,950 milj. $
  Marc Chouinard KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Don Maclean KH (TL) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Aaron Downey OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Tomas Plihal VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Martins Karsums OL (TL) 69, Palkka: 0,875 milj. $
  Brian Salcido P (PP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
  Ryan Potulny KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,875 milj. $
  Mathieu Biron P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Curtis Glencross VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  Tomas Mojzis P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Alex Henry P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Olli Malmivaara P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Andrew Greene P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Maxim Lapierre KH (PR) 72, Palkka: 0,575 milj. $
  Blair Jones KH (TL) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Terry Virtue P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Lauri Tukonen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,9 milj. $
  Joel Ward OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Dennis Seidenberg P (PP) 74, Palkka: 0,8 milj. $
  Janis Sprukts KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,6 milj. $
  Mikko Strömberg MV (SM) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Drew Stafford OL (VH) 74, Palkka: 0,975 milj. $
  Matias Loppi KH (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Ole-Kristian Tollefsen P (PP) 71, Palkka: 0,675 milj. $
  Colton Orr OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Craig Anderson MV (SM) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Jeff Glass MV (SM) 72, Palkka: 0,625 milj. $
  Curtis McElhinney MV (V) 71, Palkka: 0,6 milj. $
  Oleg Tsarik VL (TL) 67, Palkka: 0 milj. $
  Stephane Greffe OL (TL) 67, Palkka: 0 milj. $
  George Balodis OL (TL) 66, Palkka: 0 milj. $
  Koichi Wakabayashi OL (PR) 66, Palkka: 0 milj. $
  James Kretschmann KH (VH) 69, Palkka: 0 milj. $
  Oleg Okunev KH (PR) 68, Palkka: 0 milj. $
  Vladmir Kozybaev OL (PR) 69, Palkka: 0 milj. $
  Laurent Muller OL (VH) 69, Palkka: 0 milj. $
  Rolands Rozitis P (HP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Marc Heberlein P (PP) 71, Palkka: 0 milj. $
  Galym Tursumbayev P (PP) 71, Palkka: 0 milj. $
  Bruno Masulis OL (KIK) 70, Palkka: 0 milj. $
  Marat Teifel VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Yury Visockis VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Claudio Neff VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Anders Bastiansen KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Jay McClement KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  Martin St. Pierre KH (PR) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  David Van Der Gulik OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  David Backes KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Mikko Lehtonen P (PP) 69, Palkka: 0,575 milj. $
  Lukas Kaspar VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,850 milj. $
  Kamil Kreps KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,675 milj. $
  Mark Stuart P (PP) 70, Palkka: 0,950 milj. $
  Ryan Carter KH (VH) 68, Palkka: 0,850 milj. $
  Stefan Liv MV (SM) 72, Palkka: 0,625 milj. $
  Ville Koistinen P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Joel Lundqvist KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,725 milj. $
  Ville Hostikka MV (SM) 70, Palkka: 0,450 milj. $
  Juho Santanen MV (SM) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Ossi-Petteri Grönholm P (PP) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Antti Bruun P (PP) 75, Palkka: 0,7 milj. $
  Juhani Jasu OL (TYÖ) 57, Palkka: 0,550 milj. $
  Tuomas Kiiskinen OL (TL) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Mariusz Czerkawski OL (TL) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Tuomas Vänttinen OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Alex Perezhogin OL (TL) 72, Palkka: 0,7 milj. $
  Mattias Weinhandl OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,8 milj. $
  Scott Barney OL (VH) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Petteri Wirtanen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Dan Spang P (HP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
  Jakub Klepis KH (PR) 71, Palkka: 0,750 milj. $
  Mike Weaver P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Vadim Slivchenko OL (PR) 70, Palkka: 0 milj. $
  Paul Mischenko P (PP) 70, Palkka: 0 milj. $
  Georges Hryshko VL (TYÖ) 71, Palkka: 0 milj. $
  Yuri Lopatin OL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Bulat Faikov VL (TYÖ) 71, Palkka: 0 milj. $
  Dimitri Evtuh OL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
  Ivan Kravchenko OL (TYÖ) 72, Palkka: 0 milj. $
  Vyacheslav Sharov P (PP) 70, Palkka: 0 milj. $
  Yuriy Sluka P (HP) 71, Palkka: 0 milj. $
  Tore Vikingstad KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Morgan Duponte KH (PR) 70, Palkka: 0 milj. $
  Steve Shields MV (S) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Tommy Jakobsen P (HP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Alexei Semenov P (PP) 73, Palkka: 0,8 milj. $
  Daniel Henriksson MV (SM) 76, Palkka: 0,525 milj. $
  Jean-Francois Racine MV (V) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Johan Holmqvist MV (V) 76, Palkka: 1 milj. $
  Libor Prochazka P (PP) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Paul Gaustad KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,7 milj. $
  Per Hallin OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Mikael Pettersson VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
  Tobias Viklund P (PP) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Kenneth Bergqvist OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Daniel Welser VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,450 milj. $
  Johan Svedberg P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Björn Svensson OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Mattias Wennerberg OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Kari Kalto KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,450 milj. $
  Christoph Ullmann KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Niklas Hjalmarsson P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Jarkko Kauvosaari OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Tuomas Santavuori VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Antti Aarnio OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Jesse Niinimäki VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Edmund Moosbacher VL (TL) 65, Palkka: 0 milj. $
  Ken Klee P (PP) 74, Palkka: 1,250 milj. $
  Mats Hansson P (HP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Jesse Kosonen MV (SM) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Toni Koivunen KH (PR) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Jonathan Granström VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Patric Blomdahl VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Denis Arkhipov KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,9 milj. $
  Morten Ask OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Teemu Laine OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Petri Kokko P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Mika Strömberg P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Jonas Enlund KH (TYÖ) 58, Palkka: 0,525 milj. $
  Jan Hejda P (PP) 72, Palkka: 1 milj. $
  Andrei Zyuzin P (PP) 73, Palkka: 1,4 milj. $
  Tim Gleason P (PP) 75, Palkka: 1,175 milj. $
  Blair Betts KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $
  Anders Eriksson P (PP) 73, Palkka: 1,5 milj. $
  Marc-Antoine Pouliot KH (PR) 73, Palkka: 0,950 milj. $
  Ryan Johnson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,8 milj. $
  Zdenek Blatny KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,6 milj. $
  Pascal Dupuis VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,875 milj. $
  Jiri Fischer P (PP) 75, Palkka: 1,475 milj. $
  Dany Sabourin MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Andreas Lilja P (PP) 73, Palkka: 1 milj. $
  Oleg Saprykin VL (TYÖ) 71, Palkka: 1,075 milj. $
  Maxime Talbot KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,675 milj. $
  Alexander Svitov KH (TYÖ) 72, Palkka: 1,125 milj. $
  Johan Asplund MV (SM) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Jani Keinänen KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Håkan Bogg VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  Bryan Muir P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  John Erskine P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Ilkka Heikkinen P (HP) 72, Palkka: 0,625 milj. $
  Michael Zigomanis KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,650 milj. $
  Andrew Peters VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Timo Vertala VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  Antti Laaksonen VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,675 milj. $
  Kari Martikainen P (PP) 76, Palkka: 0,650 milj. $
  Antti Hulkkonen P (PP) 74, Palkka: 0,650 milj. $
  Tero Konttinen P (HP) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Tuomas Eskelinen P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
  Tommi Turunen KH (PR) 73, Palkka: 0,725 milj. $
  Michael Blunden OL (VH) 73, Palkka: 1,575 milj. $
  Dave Scatchard KH (TYÖ) 72, Palkka: 2,1 milj. $
  Nils Ekman VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Fedor Fedorov VL (KIK) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Pierre Dagenais VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Darcy Hordichuk VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Mark Eaton P (PP) 68, Palkka: 1,6 milj. $
  Erik Hämäläinen P (HP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
  Rico Fata KH (VH) 70, Palkka: 0,650 milj. $
  Brandon Bochenski OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Richard Jackman P (PP) 75, Palkka: 0,8 milj. $
  Johan Hedberg MV (SM) 75, Palkka: 1 milj. $
  Brad Leeb OL (PR) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Rene Bourque VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,750 milj. $
  Mitsuharu Yoshida KH (PR) 66, Palkka: 0 milj. $
  Matthias Licht KH (KIK) 64, Palkka: 0 milj. $
  Tuomas Muhonen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Jun Komachi VL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
  Jani Savolainen VL (TYÖ) 57, Palkka: 0 milj. $
  Tuukka Pulliainen KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Marko Pöyhönen KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Oliver Setzinger OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
  Eiji Hashimoto P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Joni Haverinen P (TYÖ) 60, Palkka: 0 milj. $
  Manuel Lieder MV (S) 66, Palkka: 0 milj. $
  Andrij Prokop KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Bates Battaglia KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,650 milj. $
  Eric Beaudoin VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Mark Rycroft OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Jean-Pierre Vigier OL (TYÖ) 73, Palkka : 0,525 milj. $
  Jaroslav Svoboda VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Freddy Meyer P (PP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
  Andrej Nedorost KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
  Mikhail Yakubov KH (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Karl Fabricius VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,450 milj. $
  Jussi Tarvainen OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,475 milj. $
  Jonathan Hedström OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Michael Morrison MV (V) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Tero Määttä P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Mika Rontti P (PP) 64, Palkka: 0,675 milj. $
  Arsi Piispanen KH (PR) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Eric Johansson VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Lasse Kopitz P (HP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Travis Green KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Erik Kakko P (HP) 75, Palkka: 0,675 milj. $
  Donald Brashear VL (TYÖ) 74, Palkka: 1,1 milj. $
  Jamie Heward P (PP) 74, Palkka: 0,675 milj. $
  Mark Streit VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Petr Tenkrat OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 $
  Vladimir Orszagh OL (PR) 73, Palkka: 0,875 milj. $
  Tomas Kurka VL (TL) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Radek Martinek P (PP) 74, Palkka: 0,7 milj. $
  Vitaly Kolesnik MV (SM) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Matt Bradley OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
  Jannik Hansen VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Branko Radivojevic OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,625 milj. $
  Eduard Lewandowski OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,725 milj. $
  Miikka Tuomainen VL (VH) 75, 0,5 milj. $
  Dimitry Afanasenkov VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,750 milj. $
  Ville Snellman OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,650 milj. $
  Branislav Mezei P (PP) 73, Palkka: 0,825 milj. $
  Dan Hinote OL (TYÖ) 75, Palkka: 1 milj. $
  Jason Chimera VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,875 milj. $
  Jason Wiemer KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,950 milj. $
  Björn Danielsson KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Rob Dimaio OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Craig KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Joel Kwiatkowski P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Daniel Ljungkvist P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Tuukka Mäkelä P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Colin Forbes VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Ben Clymer P (PP) 75, Palkka: 1 milj. $
  Nick Tarnasky KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,525 milj. $
  Erik Rasmussen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Petr Taticek KH (PR) 71, Palkka: 0,6 milj. $
  Anders Söderberg OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Georges Laraque OL (TYÖ) 70, Palkka: 1,3 milj. $
  Juha-Pekka Hytönen OL (PR) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Jassen Cullimore P (PP) 75, Palkka: 1,9 milj. $
  Josh Green VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Brooks Laich VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,725 milj. $
  Jiri Novotny KH (PR) 73, Palkka: 0,750 milj. $
  Alexander Sulzer P (PP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
  Johan Olsson VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Johan Lindström VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Mikko Rautee KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Marcus Kristoffersson KH (PR) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Sascha Goc P (PP) 74, Palkka: 0,450 milj. $
  Martin Jansson OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,625 milj. $
  Jakob Jensen P (PP) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Jorgen Jensen P (PP) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Toni Sihvonen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Martin Lindman P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
  Stefan Ridderwall MV (SM) 72, Palkka: 0,6 milj. $
  Pasi Petriläinen P (PP) 75, Palkka: 0,6 milj. $
  Daniel Sondell P (PP) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Magnus Nilsson OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,675 milj. $
  Peter Nylander OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,625 milj. $
  Jozef Balej OL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Jocelyn Thibault MV (V) 75, 0,750 milj. $
  Mikko Kalteva P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Kris Beech KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  Christoph Schubert P (PP) 74, Palkka: 0,875 milj. $
  Per-Anton Lundström P (PP) 76, Palkka: 0,575 milj. $
  Brad Larsen VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Adam Hauser MV (SM) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Billy Thompson MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Marko Mäkinen VL (VH) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Oscar Ackeström P (TYÖ) 74, Palkka: 0,450 milj. $
  Ville Hämäläinen KH (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Fredrik Krekula OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
  Markku Tähtinen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Johan Christensen VL (TL) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Maxim Kondratiev P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Timofei Shishkanov VL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Andree Persson VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Wade Belak P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Niko Dimitrakos OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,675 milj. $
  Rory Fitzpatrick P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Duvie Westcott P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Kurt Sauer P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Daniel Carcillo VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Todd Fedoruk VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Byron Ritchie KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Darren McCarty OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,8 milj. $
  Shane Hnidy P (PP) 73, Palkka: 0,750 milj. $
  Richie Regehr P (PP) 72, Palkka: 0,450 milj. $
  Jeff Hamilton KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,8 milj. $
  Stephane Veilleux VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,550 milj. $
  Anders Larsen KH (VH) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Zenon Konopka KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Ville Koho KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Landon Wilson OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Marek Schwarz MV (V) 72, Palkka: 0,975 milj. $
  Ryan Hollweg VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Andreas Enqvist OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Boyd Devereaux VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Yanick Lehoux KH (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Pontus Petterström OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
  Tapio Sammalkangas P (PP) 74, Palkka: 0,550 milj. $
  Tyler Wright OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Atvars Tribuntsovs P (PP) 74, Palkka: 0,450 milj. $
  Mikko Kuparinen P (PP) 74, Palkka: 0,525 milj. $
  Mikael Simons OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,550 milj. $
  Stefan Bemström P (PP) 75, Palkka: 0,7 milj. $
  Christian Eklund OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
  Eric Nickulas OL (PR) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Tony Salmelainen VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,650 milj. $
  Dan Fritsche KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Bill Thomas KH (TL) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Johan A. Andersson VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,450 milj. $
  Adam Andersson P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Fredric Andersson OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Aatu Hämäläinen VL (KIK) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Patrik Stefan KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Johnny Oduya P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Nikita Alexeev OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,550 milj. $
  Robert Schnabel P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Eric Cairns P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Tino Boos KH (PR) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Juha Kiilholma VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Todd Simpson P (PP) 71, Palkka: 1,1 milj. $
  Pascal Rheaume KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Jeff Cowan VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,725 milj. $
  Fredrik Sjostrom OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,775 milj. $
  Ragnar Karlsson VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Serge Aubin VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Dominic Moore KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,7 milj. $
  Tomas Kopecky KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Daniel Larsson MV (SM) 73, Palkka: 0,550 milj. $
  Tomi Mustonen OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Martin Samuelsson OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
  Christian Söderström VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
  Michael Hackert KH (TL) 71, Palkka: 0,450 milj. $
  Turo Järvinen VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,450 milj. $
  David Oliver OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Scott Ferguson P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Nolan Pratt P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Jonas Almtorp KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Lars-Erik Spets VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Marko Luomala VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Takashi Kumagai OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Kip Brennan VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Thomas Pock P (PP) 70, Palkka: 0,675 milj. $
  Mika Viinanen OL (TYÖ) 71, 0,6 milj. $
  Wyatt Smith KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Alexander Naurov VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Brad Isbister VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Randy Jones P (PP) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Joni Tuominen P (HP) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Otto Honkaheimo P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Juha Alen P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Jussi Tapio VL (TYÖ) 58, Palkka: 0,475 milj. $
  Niko Nieminen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,550 milj. $
  Milan Jurcina P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Ilkka Mikkola P (HP) 69, Palkka: 0,625 milj. $
  Greg Zanon P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Wayne Musselwhite P (PP) 59, Palkka: 0,450 milj. $
  Jim Fahey P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Andy Roach P (HP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Juho Mielonen P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Cam Janssen OL (TYÖ) 69, 0,550 milj. $
  Atte Pentikäinen P (PP) 71, Palkka: 0,625 milj. $
  Per Åslund OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Tomas Martinec OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,725 milj. $
  Jon Klemm P (PP) 71, Palkka: 0,950 milj. $
  Magnus Lindquist MV (SM) 74, Palkka: 0,625 milj. $
  Teemu Kesä P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Camilo Miettinen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Kari Sihvonen VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Brian Willsie OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Chris Thorburn KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Soren Larsen OL (TYÖ) 62, Palkka: 0,450 milj. $
  Tuomas Huhtanen VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Antti Hölli VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Espen Knutsen KH (PR) 69, Palkka: 0,7 milj. $
  Teemu Ramstedt VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,525 milj. $
  Mika Halava OL (TYÖ) 58, Palkka: 0,5 milj. $
  Jason York P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Michael Zajkowski MV (V) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Jason Strudwick P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Jari Sailio VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Jarkko Näppilä P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
  Raitis Ivanans VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Markus Nordlund P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Dimitri Patzold MV (SM) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Ville-Matti Koponen OL (PR) 61, Palkka: 0,5 milj. $
  Joonas Kemppainen OL (TYÖ) 61, Palkka: 0,550 milj. $
  Jesse Saarinen P (PP) 64, Palkka: 0,525 milj. $
  Reinhard Divis MV (V) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Ville Korhonen VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Kevin Rollings KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Lassi Kokkala KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Patrik Lostedt P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Topi Jaakola P (PP) 67, Palkka: 0,625 milj. $
  Eerikki Koivu P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Deron Quint P (PP) 71, Palkka: 0,450 milj. $
  Robert Scuderi P (PP) 69, Palkka: 0,7 milj. $
  Joel Bouchard P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Vandenbussche OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Mark Mowers OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Kent Huskins P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Vernon Fiddler KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Andrew Alberts P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Ben Eager VL (VH) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Brendan Bell P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Jones P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Niklas Öman P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
  Nico Aaltonen VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,475 milj. $
  Rony Ahonen P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
  Tapio Ahtonen KH (TYÖ) 60, Palkka: 0,475 milj. $
  Juuso Antonen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Michal Barinka P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Milan Bartovic OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Jamie Lundmark KH (PR) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Eric Chouinard VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Rob Collins KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Anders Danielsson P (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Doug Doull VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Sylvain Dufresne P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Ville Eskelinen OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Joni Finell VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,475 milj. $
  Rob Globke KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Karl Goehring MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Brett Lebda P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Tommi Leinonen P (PP) 62, Palkka: 0,475 milj. $
  Mike A. Green KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Antti Härmä MV (SM) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Tomas Harant P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Bobby Allen P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Mikko Heiskanen P (PP) 62, Palkka: 0,475 milj. $
  Colin Hemingway VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Tomi Hirvonen VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Josh Gratton VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Harri Ilvonen P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
  Joonas Jalvanti P (PP) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Cole Jarret P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Scott Nichol KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Joona Karevaara VL (TYÖ) 57, Palkka: 0,475 milj. $
  Niko Kluuskeri P (PP) 58, Palkka: 0,475 milj. $
  Olli-Pekka Komulainen P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
  Mika Koponen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Craig Kowalski MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Ossi Saarinen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Tommi Laine VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Jarno Laitinen MV (SM) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Esa Lehikoinen P (PP) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Lynn Loyns VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Steve Martins KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Teemu Metso P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
  Michael Mole MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Marc Moro P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Pat Rissmiller KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Garth Murray KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Niklas Nordgren OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Jed Ortmeyer OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Petri Partanen P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
  Jaakko Pellinen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Jukka Peltola VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Dennis Persson P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Jason Bacashihua MV (V) 73, Palkka: 0,650 milj. $
  Joonas Riekkinen KH (TYÖ) 58, Palkka: 0,475 milj. $
  Joe Rullier P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Jussi Ruohola P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Jeff Woywitka P (PP) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Mathias Tjarnqvist VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Antti Savolainen P (PP) 58, Palkka: 0,475 milj. $
  Cam Severson VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Zach Stortini OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Douglas Murray P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Jody Shelley VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Kim Strömberg VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Eric Boulton OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Tomi Tuomainen P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
  Travis Roche P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Matti Uusivirta VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Mathieu Roy P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Simo Vehviläinen MV (SM) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Max Wärn VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Walker P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Daniel Wessner OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Jerred Smithson KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Rob Davison P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2019 klo 21.40
 7. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Elitserien

  Brynäs IF

  Daniel Hermansson OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,525 milj. $
  Daniel Johansson P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Sebastian Karlsson KH (TYÖ) 65, Palkka: 0,525 milj. $
  Rodrigo Lavins P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Ove Molin OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,675 milj. $
  Linus Morin P (PP) 64, Palkka: 0,6 milj. $
  Peter Nolander P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Johannes Salmonsson KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,575 milj. $
  Daniel Sperrle MV (SM) 73, Palkka: 0,450 milj. $
  Jörgen Sundqvist P (PP) 73, Palkka: 0,525 milj. $
  Daniel Widing OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,575 milj. $

  Djurgården IF

  Pär Bäcker KH (TYÖ) 62, Palkka: 0,5 milj. $
  Nicklas Danielsson KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,625 milj. $
  Fredrik Ericsson P (PP) 67, Palkka: 0,575 milj. $
  Nichlas Falk KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Christofer Löfberg VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Jonas Liwing P (PP) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Alexander Ribbenstrand P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Christopher Thörn VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $

  Färjestad BK

  Stefan Erkgärds P (PP) 61, Palkka: 0,5 milj. $
  Martin Johansson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Robin Jonsson P (PP) 73, Palkka: 0,675 milj. $

  Frölunda

  Jonas Ahnelöv P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Anton Axelsson OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,450 milj. $
  Fredrik Johansson VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
  Mikael Holmqvist KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,625 milj. $
  Henrik Malmström OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $

  HV 71

  David Fredriksson OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,6 milj. $
  Daniel Grillfors P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Jeremy Stevenson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Ola Svanberg P (PP) 73, Palkka: 0,650 milj. $
  Jens Svensson VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $

  Linköping HC

  Martin Öhrstedt P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Alberto Cacciaguerra OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
  Johan Fransson P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Niklas Olausson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $

  Luleå HF

  Magnus Isaksson KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $
  Mikael Lidhammar VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Viktor Lindgren OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,575 milj. $
  Robin Lindkvist KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Marcus Nyberg P (PP) 66, Palkka: 0,525 milj. $

  Modo

  Peter Öberg KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,625 milj. $
  Mattias Hellström OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,550 milj. $
  Andreas Molinder OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Johan Nilsson VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  Tommy Wargh P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $

  Mora IK

  Sven Butenschon P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Andre Hult VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Jardine OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Pierre Johnsson P (PP) 70, Palkka: 0,6 milj. $
  Anders Nilsson KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,650 milj. $
  Tomas Skogs P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $

  Skellefteå

  Fredrik Bergquist P (PP) 66, Palkka: 0,525 milj. $
  Nicklas Dahlberg MV (SM) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Brian McGrattan OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Per Helmersson P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Tomas Larsson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Dave Stathos MV (SM) 71, Palkka: 0,550 milj. $

  Södertälje

  Tony Lagerström OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Jens Olsson P (PP) 72, Palkka: 0,575 milj. $
  Steve Potvin OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Fredrik Sonntag P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Martin Thelander P (PP) 71, Palkka: 0,525 milj. $

  Timrå IK

  Mikko Laine OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,625 milj. $
  Kimmo Lotvonen P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Johan Ryno OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,550 milj. $

  SM-liiga

  Ässät

  Eetu Heikkinen P (PP) 63, Palkka: 0,550 milj. $
  Matti Kuparinen OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Jussi Peltomaa VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,575 milj. $
  Tobias Salmelainen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Tuomas Takala KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
  Petteri Tasku VL (TYÖ) 57, Palkka: 0,550 milj. $
  Anssi Tieranta P (PP) 67, Palkka: 0,6 milj. $

  Blues

  Johannes Alanen OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,525 milj. $
  Juha Gustafsson P (PP) 68, Palkka: 0,6 milj. $
  Jari Korhonen P (HP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Tero Koskiranta KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
  Ismo Kuoppala P (PP) 70, Palkka: 0,7 milj. $
  Pentti Nöyränen VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Samuli Suhonen P (HP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Joni Töykkälä KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $

  HIFK

  Juha Fagerstedt OL (PR) 67, Palkka: 0,6 milj. $
  Aleksi Holmberg P (PP) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Miika Jouhkimainen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Janne Keränen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,6 milj. $
  Lasse Korhonen P (HP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Heikki Laine OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,650 milj. $
  Jermu Porthen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Mikko Turunen P (PP) 65, Palkka: 0,7 milj. $

  HPK

  Jaakko Harikkala P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Iivo Hokkanen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Risto Korhonen P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Veli-Pekka Laitinen P (PP) 66, Palkka: 0,575 milj. $
  Juha-Pekka Loikas KH (TYÖ) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Tyler Bouck OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Timo Seppänen P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $

  Ilves

  Teemu Jääskeläinen P (PP) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  Mikko Kuukka P (PP) 61, Palkka: 0,5 milj. $
  Joonas Lehtivuori P (HP) 66, Palkka: 0,525 milj. $
  Lassi Mattila KH (TYÖ) 64, Palkka: 0,6 milj. $
  Toni Niemi P (PP) 64, Palkka: 0,525 milj. $
  Teppo Tuomanen P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $

  Jokerit

  Roni Andersson OL (TYÖ) 62, Palkka: 0,5 milj. $
  Samuli Jalkanen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,550 milj. $
  Arto Koivisto OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,6 milj. $
  Arto Kuki KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,650 milj. $
  Jesse Uronen OL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $

  JYP

  Henrik Forsberg P (PP) 62, Palkka: 0,5 milj. $
  Miika Huczkowski P (PP) 64, Palkka: 0,450 milj. $
  Jari Jääskeläinen VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Tomi Källarsson P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Miska Kangasniemi P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Erkka Leppänen P (PP) 62, Palkka: 0,450 milj. $
  Jaakko Niskavaara P (HP) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Samuli Piiroinen OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Riku Rahikainen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Juha Salmu P (PP) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Olli Sipiläinen VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Valtteri Tenkanen VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,525 milj. $

  KalPa

  Juha Alastalo P (PP) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Henri Huohvanainen VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,5 milj. $
  Sami Kaartinen OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
  Kasper Kenig VL (KIK) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Matti Kuusisto P (PP) 71, Palkka: 0,650 milj. $
  Timo Lindström MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Aku Pekkarinen P (PP) 60, Palkka: 0,525 milj. $
  Jermu Pisto P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $
  Eetu Qvist KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,550 milj. $
  Eero Väre MV (SM) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Simo Vidgren OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,550 milj. $
  Juha Virtanen OL (TYÖ) 58, Palkka: 0,5 milj. $

  Kärpät

  Mikko Alikoski OL (PR) 61, Palkka: 0,575 milj. $
  Jyri Junnila VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,725 milj. $
  Veikko Karppinen VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,450 milj. $
  Jouni Loponen P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Antti Ylönen P (PP) 62, Palkka: 0,625 milj. $

  Lukko

  Henrik Juntunen VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,6 milj. $
  Tero Koponen KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Ossipekka Lehtonen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
  Petri Tähtisalo P (PP) 62, Palkka: 0,525 milj. $
  Ville-Vesa Vainiola KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $

  Pelicans

  Jani Forsström P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Henri Heino OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Jiri Hunkes P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Olli Julkunen OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,550 milj. $
  Olli Korkeavuori P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Jussi Saarinen OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
  Esa Saksinen P (PP) 66, Palkka: 0,6 milj. $
  Ville Uusitalo P (PP) 62, Palkka: 0,475 milj. $

  SaiPa

  Mikko Hakkarainen KH (TYÖ) 59, Palkka: 0,5 milj. $
  Jarkko A. Immonen KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,625 milj. $
  Kalle Kaijomaa P (TYÖ) 57, Palkka: 0,525 milj. $
  Janne Kolehmainen OL (VH) 67, Palkka: 0,7 milj. $
  Petri Koskinen OL (TYÖ) 59, Palkka: 0,550 milj. $
  Pauli Levokari P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jarno Lippojoki P (PP) 58, Palkka: 0,5 milj. $
  Marko Ojanen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Teemu Paakkarinen OL (PR) 63, Palkka: 0,6 milj. $
  Mikko Palomäki P (PP) 63, Palkka: 0,575 milj. $
  Markus Rämä OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,5 milj. $
  Joonas Rönnberg P (PP) 63, Palkka: 0,575 milj. $
  Sami Ryhänen VL (KIK) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Harri Tikkanen P (HP) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Jaska Vilen VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,525 milj. $

  Tappara

  Matti Koistinen P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Jarkko Pyymäki KH (TYÖ) 57, Palkka: 0,575 milj. $
  Peter White KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Teemu Virkkunen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $

  TPS

  Matti Aho OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,575 milj. $
  Simon Backman P (PP) 62, Palkka: 0,550 milj. $
  Juho Jokinen P (HP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  Kevin Kantee P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Mika Lehtinen P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Henrik Maunula P (PP) 62, Palkka: 0,650 milj. $
  Henri Palmroth P (PP) 62, Palkka: 0,550 milj. $
  Tomi Sykkö KH (TYÖ) 62, Palkka: 0,525 milj. $
  Arttu Virtanen OL (PR) 63, Palkka: 0,550 milj. $

  Maajoukkueet

  Itävalta

  Markus Berg P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Reinhold Dreiber KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Thomas Koch VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Dietmar Kuhl VL (TL) 65, Palkka: 0 milj. $
  Georg Linzen VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Richard Lottner P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Meik Melnik P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Georg Obergauer P (PP) 59, Palkka: 0 milj. $
  Christoph Schnicks OL (VH) 64, Palkka: 0 milj. $
  Markus Schoten KH (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Mario Sinziger OL (VH) 62, Palkka: 0 milj. $
  Alexander Stannek P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Christoph Thalberger OL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Michael Ulbricht P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $

  Valko-Venäjä

  Viktor Atonovich KH (PR) 67, Palkka: 0 milj. $
  Yury Bulakhov P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Uriy Fedotov VL (VH) 66, Palkka: 0 milj. $
  Vladmir Garkusha P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Sergey Kapitanov KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Oleg Kebich MV (V) 68, Palkka: 0 milj. $
  Vladmir Kiselev OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Sergey Latypov VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Alexander Leonov KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Sergei Malevich OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Sergei Mironenko P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Grigori Sbruev P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
  Viktor Shalimov OL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Vladmir Sheiman KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Mikhail Skvortsov P (PP) 69, Palkka: 0 milj. $

  Tanska

  Thomas Andersen KH (PR) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Ole Christiansen MV (V) 64, Palkka: 0,450 milj. $
  Morten Green VL (TYÖ) 61, Palkka: 0,450 milj. $
  Martin Henriksen P (PP) 60, Palkka: 0,450 milj. $
  Henrik Jacobsen OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,450 milj. $
  Morten Jorgenson P (PP) 63, Palkka: 0,450 milj. $
  Peter Jorgenson VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,450 milj. $
  Jens Madsen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Klaus Nielsen KH (TYÖ) 64, Palkka: 0,450 milj. $
  Lars Nielsen P (PP) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Niclas Olsen P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Niels Pedersen MV (V) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Michael Petersen P (HP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Mogens Rasmussen P (PP) 63, Palkka: 0,450 milj. $
  Christian Sorensen VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,575 milj. $
  Jorgen Sorensen MV (SM) 65, Palkka: 0,475 milj. $

  Ranska

  Olivier Boyer P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Pierre Charpenon VL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
  Cedric Cope VL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
  Charles Daumont VL (PR) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Julien Fuloc KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Laurent Gimbert KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Pierre Gugnot OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Sylvain Kaboursalay P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Laurent Labruyere P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
  David Lancet P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
  Eric Leforestier P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Alain Maisonneuve P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Robin Menard P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Jacques Savard VL (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Herve Sivan P (HP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Daniel Solis VL (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Daniel Soupre P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Christophe Tophy KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Richard Van Hecke P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Achille Vignal OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
  Ethan Vital OL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $

  Saksa

  Michael Bakos P (PP) 72, Palkka: 0,6 milj. $
  Petr Fical VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
  Sebastian Furchner VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Klaus Kathan VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Patrick Reimer OL (PR) 68, Palkka: 0,575 milj. $
  Andreas Renz P (PP) 67, Palkka: 0,625 milj. $
  Stephan Retzer P (PP) 71, Palkka: 0,750 milj. $
  Martin Walter P (PP) 71, Palkka: 0,7 milj. $

  Iso-Britannia

  Nick Bentley KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,5 milj. $
  Ian Blair P (PP) 63, Palkka: 0,6 milj. $
  Nick Brain OL (VH) 62, Palkka: 0,475 milj. $
  Steve Caffrey P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
  Rob Cane KH (TL) 64, Palkka: 0,525 milj. $
  Dave Cleeve P (PP) 67, Palkka: 0,625 milj. $
  Mike Corry KH (VH) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Danny Fox OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Chris Gardener OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
  Angus Gray OL (TL) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Jay Haken P (PP) 59, Palkka: 0,725 milj. $
  Nicholas Hall KH (TYÖ) 62, Palkka: 0,475 milj. $
  Simon Hobson KH (TYÖ) 61, Palkka: 0,525 milj. $
  Jamie Hutchinson MV (V) 64, Palkka: 0,525 milj. $
  Matt Kell MV (V) 62, Palkka: 0,5 milj. $
  Gary Knight OL (TYÖ) 62, Palkka: 0,5 milj. $
  Robert McAllister VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,450 milj. $
  Steve Molsher VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,575 milj. $
  Mike O´Brien VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,475 milj. $
  Nigel Parker VL (VH) 71, Palkka: 0,650 milj. $
  Chris Smallenberg MV (V) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Mark Smallenberg P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Neil Tee P (PP) 68, Palkka: 0,575 milj. $

  Italia

  Alberto Alberici KH (VH) 63, Palkka: 0 milj. $
  Marco Azzaroni P (HP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Pietro Bergamini VL (KIK) 62, Palkka: 0 milj. $
  Mario Cavallo KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
  Umberto Ciroi P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Francesco Colliva VL (TYÖ) 59, Palkka: 0 milj. $
  Maurizio Di Nicola OL (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
  Luciano Emmer P (PP) 65, Palkka: 0 milj. $
  Luigi Gentile P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Loriano Laffi OL (TYÖ) 60, Palkka: 0 milj. $
  Paolino Menegatti P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Luciano Orsoni KH (VH) 60, Palkka: 0 milj. $
  Abdon Pedretti P (HP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Alessandro Scarabelli OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Riccardo Tamarra OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
  Mario Tobia KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Agostino Trevisan KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Cesare Vaccari P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
  Gabriele Vegetti OL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Ruggero Zancanella VL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $

  Japani

  Shigehiko Aizawa OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
  Takuya Iijima P (HP) 60, Palkka: 0 milj. $
  Tamihiro Irizawa P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Hideki Kato VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Yuji Miura KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
  Sakuji Morita VL (KIK) 63, Palkka: 0 milj. $
  Ken Murata VL (TL) 62, Palkka: 0 milj. $
  Akira Nakamura P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Masashi Nomura P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Jiro Saga KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Makoto Sasaki P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Susumu Serizawa P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Katsunori Sugihara OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
  Mori Takashi P (PP) 61, Palkka: 0 milj. $
  Mikio Tanaka OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $

  Kazakstan

  Serikbolsyn Chubisov VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Theodor Churin KH (VH) 68, Palkka: 0 milj. $
  Alexander Genze P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Pavel Gienbaev KH (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Turgay Glebov P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Bulat Idirshev P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Selibek Janikin KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Sagadat Konichev MV (S) 63, Palkka: 0 milj. $
  Sergei Madigozhin P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Bulin Medvenov MV (S) 63, Palkka: 0 milj. $
  Kirill Medvinsky P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Sagynbek Sundukov P (HP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Vladmir Turakov OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
  Ballash Tyupkin OL (VH) 67, Palkka: 0 milj. $

  Latvia

  Sergey Apsitis KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Eugene Beier OL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Andris Bunka OL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Peteris Gards P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Toms Graps VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Anatoly Meldere VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Victor Moroza KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Leo Sisoyev P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Serge Smits P (PP) 65, Palkka: 0 milj. $
  Roberts Springis OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Nikolay Stashan P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $

  Norja

  Svein Andersen P (PP) 64, Palkka: 0,7 milj. $
  Per Brathen VL (VH) 64, Palkka: 0,5 milj. $
  Pal Dahl VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,550 milj. $
  Jan-Erik Dalen VL (PR) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Aksel Gundersen OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,6 milj. $
  Bjorn Jacobsen MV (V) 67, Palkka: 0,7 milj. $
  Trond Jahr P (PP) 64, Palkka: 0,450 milj. $
  Esben Jensen KH (TYÖ) 64, Palkka: 0,7 milj. $
  Kristoffer Johansen MV (V) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Martin Knold P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Martin Lie OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,775 milj. $
  Torgeir Lund OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Kristian Moe P (PP) 63, Palkka: 0,5 milj. $
  Hans Pedersen P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Erik Samuelsen P (PP) 64, Palkka: 0,6 milj. $
  Mats Trygg P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $

  Puola

  Marek Adamski P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Jacek Banasik P (PP) 65, Palkka: 0 milj. $
  Artur Bednarz KH (VH) 67, Palkka: 0 milj. $
  Robert Bielas KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
  Tomasz Cygan P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Janusz Dembski KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
  Bogdan Dziuk OL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
  Robert Filipiak MV (V) 68, Palkka: 0 milj. $
  Jan Godlewski OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Piotr Grzelak VL (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
  Marek Janicki KH (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
  Jerzy Karczewski MV (V) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Dariusz Kaszuba OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Mariusz Marczak OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Krzysztof Michalski P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Tomasz Nawrocki OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
  Andrezej Perzyna P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Piotr Reszczyk P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Maciej Rogalski P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Gustaw Stasiak P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Eugeniusz Szumielak P (HP) 62, Palkka: 0 milj. $
  Waldemar Traczyk OL (PR) 63, Palkka: 0 milj. $
  Zbigniew Wohowski VL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $

  Sveitsi

  Goran Bezina P (PP) 62, Palkka: 0,5 milj. $
  Daniel Boss P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
  Franco Collenberg VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Steivan Hasler VL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Michael Kress P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Fabian Sutter KH (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $

  Ukraina

  Mark Bebko P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Eugene Benin P (PP) 69, Palkka: 0 milj. $
  Stanislav Berkoff P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Varoslav Bilik P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
  Roman Bobyk OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Stefan Coronel OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
  Andy Eliuk KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Mike Fediuk KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Danyo Furtak KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
  Stepan Golash P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Roman Jowyk P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
  Nick Kalinka P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
  Gustavo Kelembet VL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
  Thomas Nowosad OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
  Michael Palyga VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
  Sergei Varlamov VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2019 klo 18.02
 8. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Varaustilaisuus

  Suoritin aiemmin varausjärjestyksen arvonnan.

  Varausjärjestyksen arvonnan tulos

  1. Edmonton Oilers
  2. Tampa Bay Lightning
  3. New York Islanders
  4. Detroit Red Wings
  5. Florida Panthers
  6. San Jose Sharks
  7. Philadelphia Flyers
  8. Boston Bruins
  9. New Jersey Devils
  10. Minnesota Wild
  11. Toronto Maple Leafs
  12. Phoenix Coyotes
  13. Dallas Stars
  14. Colorado Avalanche
  15. Washington Capitals
  16. Carolina Hurricanes
  17. New York Rangers
  18. Chicago Blackhawks
  19. Nashville Predators
  20. Vancouver Canucks
  21. Montreal Canadiens
  22. Los Angeles Kings
  23. Columbus Blue Jackets
  24. Pittsburgh Penguins
  25. Anaheim Ducks
  26. Atlanta Thrashers
  27. St. Louis Blues
  28. Ottawa Senators
  29. Buffalo Sabres
  30. Calgary Flames

  - Edmonton voitti arvonnan, johon osallistui kaikki 14 joukkuetta, jotka eivät yltäneet toisella kaudella playoffeihin. Tampa Bay voitti toisen arvonnan ja NY Islanders kolmannen arvonnan. Loput arvontaan osallistuneet 11 joukkuetta sijoitettiin sijoille 4-14 runkosarjassa kerättyjen pisteidensä mukaisesti. Sijoille 15-23 sijoitettiin playoffeihin yltäneet joukkueet, jotka eivät voittaneet runkosarjassa omaa divisioonaansa. Sijoille 24-26 sijoitettiin playoffeihin yltäneet joukkueet, jotka voittivat runkosarjassa oman divisioonansa. Sijalle 27 sijoitettiin Läntisen konferenssin voittaja runkosarjassa. Sijalle 28 sijoitettiin runkosarjan voittaja. Sijalle 29 sijoitettiin Stanley Cup -finaalin hävinnyt joukkuea. Sijalle 30 sijoitettiin Stanley Cup -finaalin voittanut joukkue.

  Jos varausjärjestys näyttää erikoiselta, niin varausvuoroja kaupattiin paljon joukkueista toisiin, joten esimerkiksi Canucksilla on Oilersin sekä Lightningin 1. kierroksen varausvuorot ja pääsee täten varaamaan kaksi ensimmäistä pelaajaa koko varaustilaisuudessa.

  Varaa yksi pelaaja aina, kun on joukkueesi vuoro varata. Ilmoita varauksesi tähän aiheeseen.

  1. kierroksen varausjärjestys

  1. Vancouver Canucks <-- Mike Green P (HP) 77 #1
  2. Vancouver Canucks <-- Dustin Byfuglien P (PP) 76 #2
  3. Anaheim Ducks <-- Kristopher Letang P (HP) 72 #3
  4. Pittsburgh Penguins <-- Brian Boucher MV (V) 80 #4
  5. Dallas Stars <-- Krystofer Kolanos KH (TYÖ) 73 #157
  6. Colorado Avalanche <-- Tuomas Pihlman OL (TYÖ) 68 #152
  7. Pittsburgh Penguins <-- Mike Keane OL (TYÖ) 78 #5
  8. Boston Bruins <-- ?
  9. Anaheim Ducks <-- Mikhail Grabovski KH (PR) 71 #6
  10. Vancouver Canucks <-- Andrei Kostitsyn VL (TYÖ) 75 #7
  11. Pittsburgh Penguins <-- Dustin Boyd KH (TL) 78 #8
  12. Pittsburgh Penguins <-- Ryan Callahan OL (TYÖ) 75 #9
  13. Atlanta Thrashers <-- Keith Yandle P (HP) 72 #10
  14. Colorado Avalanche <-- Roman Polak P (PP) 69 #153
  15. Washington Capitals <-- ?
  16. Anaheim Ducks <-- David Krejci KH (PR) 71 #11
  17. New York Rangers <-- ?
  18. Anaheim Ducks <-- Jimmy Howard MV (V) 74 #12
  19. Nashville Predators <-- ?
  20. Vancouver Canucks <-- Stephen Valiquette MV (S) 77 #13
  21. Montreal Canadiens <-- Devan Dubnyk MV (SM) 75 #14
  22. Colorado Avalanche <-- Arttu Luttinen VL (TYÖ) 69 #154
  23. Pittsburgh Penguins <-- Kyle Chipchura KH (TYÖ) 78 #15
  24. Pittsburgh Penguins <-- Tomas Fleischmann VL (TL) 73 #16
  25. Atlanta Thrashers <-- Josh Tordjman MV (SM) 71 #17
  26. Atlanta Thrashers <-- Rob Schremp KH (PR) 73 #18
  27. Carolina Hurricanes <-- Dan McGillis P (PP) 77 #19
  28. Anaheim Ducks <-- Corey Crawford MV (V) 73 #20
  29. Pittsburgh Penguins <-- Jeff Jillson P (PP) 73 #21
  30. Calgary Flames <-- Ramzi Abid VL (VH) 69 #152

  2. kierroksen varausjärjestys

  1. Montreal Canadiens <-- Mark Giordano P (HP) 75 #22
  2. Carolina Hurricanes <-- Kip Miller KH (PR) 77 #23
  3. Anaheim Ducks <-- Lasse Kukkonen P (PP) 73 #24
  4. Carolina Hurricanes <-- Peter Sejna VL (PR) 76 #25
  5. Pittsburgh Penguins <-- Kevin Klein P (PP) 74 #26
  6. Colorado Avalanche <-- Ivan Baranka P (PP) 69 #155
  7. Pittsburgh Penguins <-- Trent Whitfield KH (TYÖ) 74 #27
  8. Florida Panthers <-- ?
  9. Montreal Canadiens <-- Oleg Tverdovsky P (HP) 74 #28
  10. Boston Bruins <-- ?
  11. Anaheim Ducks <-- Alexander Edler P (PP) 71 #29
  12. Calgary Flames <-- Dan Ellis MV (SM) 70 #153
  13. Anaheim Ducks <-- Lauri Korpikoski VL (TL) 72 #30
  14. Carolina Hurricanes <-- Karri Rämö MV (V) 75 #31
  15. Pittsburgh Penguins <-- Grant Marshall OL (TYÖ) 76 #32
  16. Anaheim Ducks <-- David Backes KH (TYÖ) 72 #33
  17. New York Rangers <-- ?
  18. Montreal Canadiens <-- Jarkko Immonen KH (PR) 72 #34
  19. Vancouver Canucks <-- Scott Clemmensen MV (V) 76 #35
  20. Ottawa Senators <-- ?
  21. Carolina Hurricanes <-- Eric Fehr OL (VH) 73 #36
  22. Carolina Hurricanes <-- Staffan Kronvall P (PP) 74 #37
  23. Anaheim Ducks <-- Craig Anderson MV (SM) 74 #38
  24. Anaheim Ducks <-- Justin Peters MV (SM) 74 #39
  25. Anaheim Ducks <-- Loui Eriksson KH (TYÖ) 72 #40
  26. Carolina Hurricanes <-- Mark Smith KH (TYÖ) 76 #41
  27. Pittsburgh Penguins <-- Jeff Taffe KH (TYÖ) 74 #42
  28. Anaheim Ducks <-- Petteri Nokelainen KH (TYÖ) 73 #43
  29. Anaheim Ducks <-- Joel Lundqvist KH (TYÖ) 71 #44
  30. Detroit Red Wings <-- Jason Krog VL (PR) 73 #45

  3. kierroksen varausjärjestys

  1. Carolina Hurricanes <-- Ty Conklin MV (SM) 76 #46
  2. Detroit Red Wings <-- James Wisniewski P (HP) 71 #47
  3. Atlanta Thrashers <-- Andrew Ebbett KH (PR) 71 #51
  4. Detroit Red Wings <-- Jeff Tambellini VL (TL) 74 #48
  5. Buffalo Sabres <-- Tomi Mäki OL (TYÖ) 68 #49
  6. Minnesota Wild <-- Andrew Greene P (PP) 73 #50
  7. Philadelphia Flyers <-- ?
  8. Minnesota Wild <-- Erik Christensen KH (TYÖ) 74 #52
  9. Montreal Canadiens <-- Brandon Dubinsky KH (TYÖ) 72 #53
  10. Minnesota Wild <-- Robert Nilsson OL (KIK) 74 #54
  11. Toronto Maple Leafs <-- Jeff Schultz P (PP) 75 #55
  12. Pittsburgh Penguins <-- Johnny Boychuk P (PP) 68 #56
  13. Anaheim Ducks <-- Jean-Sebastien Aubin MV (V) 76 #57
  14. Minnesota Wild <-- Andrej Sekera P (HP) 71 #58
  15. Pittsburgh Penguins <-- Matt Moulson VL (TYÖ) 71 #59
  16. Carolina Hurricanes <-- Braydon Coburn P (PP) 73 #60
  17. Minnesota Wild <-- Clarke MacArthur VL (TL) 72 #61
  18. Florida Panthers <-- ?
  19. Vancouver Canucks <-- Jakub Petruzalek KH (PR) 68 #62
  20. Boston Bruins <-- ?
  21. Montreal Canadiens <-- Nolan Yonkman P (PP) 72 #63
  22. Minnesota Wild <-- Dane Byers VL (VH) 70 #64
  23. Anaheim Ducks <-- Trevor Gillies VL (TYÖ) 64 #65
  24. Minnesota Wild <-- Joakim Lindstrom KH (PR) 72 #66
  25. Anaheim Ducks <-- Ville Koistinen P (PP) 69 #67
  26. Carolina Hurricanes <-- Marek Zagrapan KH (TYÖ) 72 #68
  27. Carolina Hurricanes <-- Anton Babchuk P (PP) 74 #69
  28. Boston Bruins <-- ?
  29. Anaheim Ducks <-- Stefan Liv MV (SM) 72 #70
  30. Detroit Red Wings <-- Alexandre Giroux VL (TL) 69 #71

  4. kierroksen varausjärjestys

  1. Anaheim Ducks <-- Ryan Carter KH (VH) 68 #72
  2. Detroit Red Wings <-- Eric Boguniecki OL (TL) 74 #73
  3. Anaheim Ducks <-- John Scott P (PP) 65 #74
  4. Atlanta Thrashers <-- Yannick Tremblay P (HP) 71 #75
  5. Florida Panthers <-- ?
  6. St. Louis Blues <-- Olli Malmivaara P (PP) 73 #141
  7. Philadelphia Flyers <-- ?
  8. Ottawa Senators <-- ?
  9. New Jersey Devils <-- Dan Smith P (PP) 72 #88
  10. Minnesota Wild <-- Cody McCormick KH (TYÖ) 73 #76
  11. Toronto Maple Leafs <-- Andreas Karlsson KH (TYÖ) 75 #77
  12. Carolina Hurricanes <-- David Moss VL (TYÖ) 75 #78
  13. Dallas Stars <-- Brad Ference P (PP) 73 #158
  14. Carolina Hurricanes <-- Ben Walter KH (PR) 75 #79
  15. Washington Capitals <-- ?
  16. Carolina Hurricanes <-- Vojtech Polak OL (KIK) 71 #80
  17. Colorado Avalanche <-- Joe Piskula P (PP) 67 #156
  18. Minnesota Wild <-- Maxim Lapierre KH (PR) 72 #81
  19. Minnesota Wild <-- Enver Lisin OL (KIK) 72 #82
  20. New Jersey Devils <-- Kyle Wanvig OL (VH) 71 #89
  21. Carolina Hurricanes <-- Tyson Nash VL (TYÖ) 75 #83
  22. Detroit Red Wings <-- Darryl Bootland OL (PR) 73 #84
  23. Carolina Hurricanes <-- Eric Weinrich P (PP) 75 #85
  24. Florida Panthers <-- ?
  25. Minnesota Wild <-- Darcy Verot VL (TYÖ) 69 #86
  26. Florida Panthers <-- ?
  27. Boston Bruins <-- ?
  28. Carolina Hurricanes <-- Andrei Taratukhin KH (TYÖ) 73 #87
  29. Ottawa Senators <-- ?
  30. Florida Panthers <-- ?

  5. kierroksen varausjärjestys

  1. Tampa Bay Lightning <-- Bryan Bickell VL (VH) 73 #90
  2. New York Islanders <-- ?
  3. St. Louis Blues <-- Alex Henry P (PP) 73 #142
  4. Florida Panthers <-- ?
  5. Washington Capitals <-- ?
  6. St. Louis Blues <-- Tomas Mojzis P (PP) 73 #143
  7. Philadelphia Flyers <-- ?
  8. Anaheim Ducks <-- Kamil Kreps KH (TYÖ) 70 #91
  9. Minnesota Wild <-- Hannu Toivonen MV (V) 73 #92
  10. Minnesota Wild <-- Daniel Girardi P (PP) 69 #93
  11. New York Islanders <-- ?
  12. Carolina Hurricanes <-- Don Maclean KH (TL) 74 #94
  13. Dallas Stars <-- Matt Lashoff P (PP) 73 #159
  14. St. Louis Blues <-- Curtis Glencross VL (TYÖ) 73 #144
  15. Tampa Bay Lightning <-- Deryk Engelland P (PP) 66 #95
  16. Carolina Hurricanes <-- Janis Sprukts KH (TYÖ) 71 #96
  17. New York Islanders <-- ?
  18. Tampa Bay Lightning <-- Nate Thompson KH (TYÖ) 68 #97
  19. Detroit Red Wings <-- David Tanabe P (PP) 74 #98
  20. New Jersey Devils <-- Joshua Hennessy KH (PR) 73 #99
  21. Carolina Hurricanes <-- Darren Haydar OL (PR) 75 #100
  22. New York Islanders <-- ?
  23. Carolina Hurricanes <-- Jakub Klepis KH (PR) 71 #101
  24. St. Louis Blues <-- Mathieu Biron P (PP) 73 #145
  25. Anaheim Ducks <-- Lukas Kaspar VL (TYÖ) 70 #102
  26. Atlanta Thrashers <-- Paul Bissonnette P (PP) 68 #103
  27. St. Louis Blues <-- Ryan Potulny KH (TYÖ) 73 #146
  28. Carolina Hurricanes <-- Scott Barney OL (VH) 68 #104
  29. Minnesota Wild <-- Blair Jones KH (TL) 74 #105
  30. Boston Bruins <-- ?

  6. kierroksen varausjärjestys

  1. Tampa Bay Lightning <-- Jeff Glass MV (SM) 72 #106
  2. New York Islanders <-- ?
  3. New York Islanders <-- ?
  4. Detroit Red Wings <-- Denis Hamel VL (TYÖ) 74 #107
  5. Carolina Hurricanes <-- Marc Chouinard KH (TYÖ) 75 #108
  6. St. Louis Blues <-- Brian Salcido P (PP) 70 #147
  7. Philadelphia Flyers <-- ?
  8. Calgary Flames <-- David Spina VL (TYÖ) 68 #154
  9. Minnesota Wild <-- Clayton Stoner P (PP) 70 #109
  10. New York Islanders <-- ?
  11. Toronto Maple Leafs <-- Andy Delmore P (HP) 74 #110
  12. Carolina Hurricanes <-- Mattias Weinhandl OL (TYÖ) 70 #111
  13. Dallas Stars <-- Mark Cullen KH (PR) 73 #160
  14. St. Louis Blues <-- Martins Karsums OL (TL) 69 #148
  15. Washington Capitals <-- ?
  16. St. Louis Blues <-- Tomas Plihal VL (TYÖ) 69 #149
  17. New York Islanders <-- ?
  18. Washington Capitals <-- ?
  19. Detroit Red Wings <-- Nolan Baumgartner P (HP) 73 #112
  20. Montreal Canadiens <-- Pierre Parenteau VL (KIK) 70 #113
  21. Montreal Canadiens <-- Martin St. Pierre KH (PR) 69 #114
  22. New York Islanders <-- ?
  23. Montreal Canadiens <-- Kris Versteeg OL (TYÖ) 71 #115
  24. Detroit Red Wings <-- Tyler Redenbach KH (TYÖ) 70 #116
  25. Anaheim Ducks <-- Mikko Lehtonen P (PP) 69 #117
  26. Minnesota Wild <-- Tim Jackman OL (TYÖ) 69 #118
  27. New York Islanders <-- ?
  28. Carolina Hurricanes <-- Petteri Wirtanen VL (TYÖ) 69 #119
  29. New York Islanders <-- ?
  30. Tampa Bay Lightning <-- Curtis McElhinney MV (V) 71 #120

  7. kierroksen varausjärjestys

  1. Anaheim Ducks <-- Mark Stuart P (PP) 70 #121
  2. Detroit Red Wings <-- Brett Sterling VL (TL) 73 #122
  3. St. Louis Blues <-- Aaron Downey OL (TYÖ) 73 #150
  4. Tampa Bay Lightning <-- Troy Brouwer OL (VH) 72 #123
  5. Minnesota Wild <-- Terry Virtue P (PP) 72 #124
  6. Washington Capitals <-- ?
  7. Philadelphia Flyers <-- ?
  8. Minnesota Wild <-- Lauri Tukonen OL (TYÖ) 72 #125
  9. Minnesota Wild <-- Sheldon Brookbank P (PP) 69 #126
  10. Minnesota Wild <-- Wade Brookbank VL (TYÖ) 72 #127
  11. Toronto Maple Leafs <-- Mike Hoffman OL (TYÖ) 64 #128
  12. Carolina Hurricanes <-- Dan Spang P (HP) 70 #129
  13. Dallas Stars <-- Serge Payer KH (TYÖ) 73 #161
  14. New York Islanders <-- ?
  15. Washington Capitals <-- ?
  16. Minnesota Wild <-- Rich Peverley KH (PR) 70 #130
  17. Detroit Red Wings <-- Kyle Quincey P (PP) 70 #131
  18. Tampa Bay Lightning <-- Kyle Brodziak KH (TYÖ) 70 #132
  19. Minnesota Wild <-- Benoit Pouliot VL (TL) 72 #133
  20. Minnesota Wild <-- Joel Ward OL (TYÖ) 67 #134
  21. Montreal Canadiens <-- David Van Der Gulik OL (TYÖ) 71 #135
  22. Washington Capitals <-- ?
  23. Montreal Canadiens <-- Tom Gilbert P (PP) 72 #136
  24. Florida Panthers <-- ?
  25. Anaheim Ducks <-- Shawn Belle P (PP) 71 #137
  26. Atlanta Thrashers <-- Mark Hartigan KH (TYÖ) 70 #151
  27. Tampa Bay Lightning <-- David Leneveu MV (V) 76 #138
  28. Tampa Bay Lightning <-- Fred Brathwaite MV (SM) 75 #139
  29. New York Islanders <-- ?
  30. Montreal Canadiens <-- Dave Bolland KH (TL) 72 #140
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 18.00
 9. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Varaustilaisuuden pelaajat (AHL)

  Albany

  Mike Angelidis VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Keith Aucoin KH (PR) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Bayda VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Vince Bellisimo OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Jesse Boulerice OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Sean Brown P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Brett Carson P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Tim Conboy P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Pat Dwyer OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Kevin Estrada VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  David Gove VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Scott Kelman KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,450 milj. $
  Michael Leighton MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Joey Mormina P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Brandon Nolan VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Stephen Peat OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Brad Zancanaro VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $

  Binghamton

  Jamie Allison P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Danny Bois OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Carkner P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Charlie Cook P (PP) 64, Palkka: 0,525 milj. $
  Jean-Francois David P (PP) 62, Palkka: 0,525 milj. $
  Kelly Guard MV (V) 73, Palkka: 0,575 milj. $
  Jeff Heerema OL (PR) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Matt Koalska KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Neil Komadoski P (PP) 63, Palkka: 0,525 milj. $
  Brian Maloney VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Lawrence Nycholat P (HP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Cory Pecker OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
  Neil Petruic P (PP) 63, Palkka: 0,525 milj. $
  Grant Potulny VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Rory Rawlyk P (PP) 63, Palkka: 0,5 milj. $
  Bobby Robins OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,525 milj. $
  Mike Sgroi OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Vesce KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $

  Bridgeport

  Rick Berry P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Jeremy Colliton KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,7 milj. $
  Blake Comeau OL (PR) 72, Palkka: 0,7 milj. $
  Drew Fata P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Jamie Fraser P (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
  Aaron Johnson P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jamie Johnson KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Joey Macdonald MV (S) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Ken Magowan VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Tomas Malec P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Masi Marjamäki VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Maxime Ouellet MV (V) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Jason Pitton VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Steve Regier VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Matthew Spiller P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Mark Wotton P (PP) 71, Palkka: 0,450 milj. $

  Chicago

  Joey Crabb OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,550 milj. $
  Guillaume Desbiens OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Andre Devereaux KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Kevin Doell KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Brian Fahey P (PP) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Michael Garnett MV (SM) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Cory Larose KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Jordan Lavallee VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Nathan Oystrick P (HP) 71, Palkka: 0,650 milj. $
  Mark Popovic P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Jesse Schultz OL (TL) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Brian Sipotz P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Colin Stuart VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
  Boris Valabik P (PP) 72, Palkka: 0,850 milj. $

  Grand Rapids

  Adam Berkhoel MV (V) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jeff Campbell VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Matt Ellis VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Jonathan Ericsson P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Tom Galvin P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Randall Gelech OL (VH) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Eric Himelfarb KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jonas Johansson OL (PR) 69, Palkka: 0,650 milj. $
  Adam Keefe OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Josh Langfeld VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Evan McGrath KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,650 milj. $
  Derek Meech P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Oulahen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Ben Simon VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Tony Voce VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $

  Hamilton

  Andrew Archer P (PP) 66, Palkka: 0,550 milj. $
  Ajay Baines KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Andre Benoit P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jean-Phillipe Cote P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Matt D´Agostini OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Yann Danis MV (V) 73, Palkka: 0,550 milj. $
  Marvin Degon P (PP) 67, Palkka: 0,850 milj. $
  Jonathan Ferland OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Brian Finley MV (V) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Danny Groulx P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Francis Lemieux OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Corey Locke KH (PR) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Eric Manlow VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Duncan Milroy OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Ryan O´Byrne P (PP) 70, Palkka: 0,625 milj. $
  Jamie Rivers P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Cory Urquhart KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,650 milj. $

  Hartford

  Joe Barnes KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Alex Bourret OL (VH) 73, Palkka: 0,850 milj. $
  Mitch Fritz VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Dwight Helminen KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $
  Chris Holt MV (V) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Hugh Jessiman OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,950 milj. $
  Francis Lessard OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  David Liffiton P (PP) 68, Palkka: 0,575 milj. $
  Greg Moore OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,725 milj. $
  Corey Potter P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $
  Dale Purinton P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Jake Taylor P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $

  Hershey

  Dean Arsene P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Stephen Baby OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Chris Bourque VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $
  Frederic Cassivi MV (SM) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Maxime Daigneault MV (V) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Andy Hedlund P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Jamie Hunt P (HP) 68, Palkka: 0,7 milj. $
  Quintin Laing VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Jason Morgan KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Joe Motzko OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Louis Robitaille P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Tyler Sloan P (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  Dave Steckel KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Tim Wedderburn P (PP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  Kyle Wilson KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Chad Wiseman VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $

  Houston

  Matt Foy OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Hamilton VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,675 milj. $
  Danny Irmen OL (TL) 71, Palkka: 0,875 milj. $
  Petr Kalus OL (TL) 70, Palkka: 0,625 milj. $
  Miroslav Kopriva MV (SM) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Bryan Lundbohm KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Curtis Murphy P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Josh Olson VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Peter Olvecky VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $
  Eric Reitz P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Nolan Schaefer MV (V) 74, Palkka: 0,575 milj. $
  Ryan Stokes P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Joey Tetarenko OL (PR) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Ben Thomson KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Roman Voloshenko VL (VH) 71, Palkka: 0,625 milj. $
  Aaron Voros OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $

  Iowa

  Krys Barch OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Trevor Byrne P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Chris Conner OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Demarchi P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Shane Endicott KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Mark Fistric P (PP) 70, Palkka: 0,8 milj. $
  Nicklas Grossman P (PP) 68, Palkka: 0,6 milj. $
  Dan Hacker KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Yared Hagos KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Marius Holtet OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Junior Lessard OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Scott May OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Konstantin Pushkarev OL (PR) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Mario Scalzo P (HP) 68, Palkka: 0,625 milj. $
  Marty Sertich KH (PR) 69, Palkka: 0,575 milj. $
  Steve Silverthorn MV (SM) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Tobias Stephan MV (V) 70, Palkka: 0,7 milj. $
  Janos Vas VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Francis Wathier VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Marty Wilford P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $

  Lake Erie

  Kyle Cumiskey P (HP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Dan Dasilva OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Jeff Finger P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Ben Guite OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Eric Healey KH (TL) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Hussey KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Evgeny Lazarev OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Mitch Love P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Cody McLeod VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Matt Murley VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Scott Parker OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Steeves KH (TL) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  David Svagrovsky OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Michael Vernace P (HP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Michael Wall MV (V) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Tyler Weiman MV (V) 70, Palkka: 0,5 milj. $

  Lowell

  Nicklas Bergfors OL (TL) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Alexander Brooks P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  David Clarkson OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
  Patrick Davis VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Frank Doyle MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Mark Fraser P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Stephen Gionta VL (TL) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Dan Lacouture VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Olivier Magnan P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Ian Moran P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Mike Mottau P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Murphy VL (TYÖ) 68, Palkka: 1 milj. $
  Jordan Parise MV (V) 72, Palkka: 0,525 milj. $
  Rod Pelley KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Jason Ryznar VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Barry Tallackson OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Petr Vrana KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $

  Manchester

  Barry Brust MV (V) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Brendan Buckley P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Noah Clarke VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Gabe Gauthier VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,650 milj. $
  Jeff Giuliano VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Peter Harrold P (PP) 68, Palkka: 0,725 milj. $
  Petr Kanko OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Marty Murray KH (PR) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Doug Nolan P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Richard Petiot P (PP) 65, Palkka: 0,625 milj. $
  Matt Ryan KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Bryan Schmidt P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Shay Stephenson VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Pavel Vorobiev OL (KIK) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  John Zeiler OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $

  Manitoba

  Luc Bourdon P (PP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
  Mike Brown OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,525 milj. $
  Patrick Coulombe P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Wade Flaherty MV (SM) 74, Palkka: 0,5 milj. $
  Maxime Fortunus P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Colby Genoway OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,650 milj. $
  Lee Goren OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Shaun Heshka P (PP) 66, Palkka: 0,550 milj. $
  J.J. Hunter KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Jason Jaffray VL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Drew Macintyre MV (SM) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Nathan Mciver P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Brad Moran KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Brandon Reid KH (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Prestin Ryan P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Rick Rypien KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Jimmy Sharrow P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Dustin Wood P (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 17.46
 10. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Milwaukee

  Chris Durno VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Matt Ellison KH (TL) 68, Palkka: 0,550 milj. $
  Dov Grumet-Morris MV (SM) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Jason Guerriero KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Bracken Kearns KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  John Laliberte VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Pat Leahy OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Cal O´Reilly KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  James Sanford P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Kim Staal KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Victor Uchevatov P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  John Vigilante VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Shane Willis OL (PR) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Kelsey Wilson VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $

  Norfolk

  Jonathan Boutin MV (V) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Dan Cavanaugh KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Daniel Corso KH (PR) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Mathieu Darche VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Mike Egener P (PP) 69, Palkka: 0,725 milj. $
  Adam Henrich VL (VH) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Dan Jancevski P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Justin Keller VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Nick Kuiper P (PP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  Marek Kvapil VL (TL) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Bryce Lampman P (PP) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Stanislav Lascek VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Jay Leach P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Craig Macdonald KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Norm Milley OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Andy Rogers P (PP) 68, Palkka: 0,750 milj. $
  Jay Rosehill P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Matt Smaby P (PP) 69, Palkka: 0,8 milj. $
  Karl Stewart VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $

  Peoria

  Michal Birner VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Micki Dupont P (HP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Peter Ferraro OL (TL) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Zack Fitzgerald P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Mike Glumac OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Cam Keith VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  D.J. King VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Charles Linglet VL (PR) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Doug Lynch P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Aaron Mackenzie P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Gavin Morgan KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Ramsay KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Yan Stastny KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,725 milj. $
  Mike Stuart P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Rocky Thompson OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $

  Philadelphia

  Frederik Cabana KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Riley Cote VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,5 milj. $
  Matt Davis KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Triston Grant VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Martin Grenier P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Nathan Guenin P (PP) 69, Palkka: 0,575 milj. $
  Martin Houle MV (S) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Lars Jonsson P (PP) 67, Palkka: 0,6 milj. $
  Boyd Kane VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Eric Meloche OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Scott Munroe MV (V) 69, Palkka: 0,850 milj. $
  Ryan Parent P (PP) 71, Palkka: 0,850 milj. $
  David Printz P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Darren Reid VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Jared Ross KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Stefan Ruzicka OL (TL) 72, Palkka: 0,550 milj. $
  John Slaney P (HP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Jussi Timonen P (PP) 68, Palkka: 0,525 milj. $
  Denis Tolpeko VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Pete Zingoni KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $

  Portland

  Greg Amadio P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Garett Bembridge OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Sebastien Caron MV (V) 74, Palkka: 0,650 milj. $
  Gerald Coleman MV (V) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Stephen Dixon KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,675 milj. $
  Simon Ferguson OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Shane Hynes OL (VH) 67, Palkka: 0,550 milj. $
  Matthew Keith OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Bjorn Melin OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,650 milj. $
  Drew Miller KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,675 milj. $
  Doug O´Brien P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Geoff Peters KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Aaron Rome P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Brandon Segal OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Clay Wilson P (PP) 68, Palkka: 0,575 milj. $

  Providence

  Sean Curry P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Nathan Dempsey P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Nate Dicasmirro OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Glenn P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Matt Hendricks KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Jeff Hoggan OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Dennis Packard VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Pascal Pelletier KH (PR) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Jeremy Reich KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Nathan Robinson VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,450 milj. $
  Marco Rosa KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Philippe Sauve MV (V) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Jonathan Sigalet P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Jordan Sigalet MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  T.J. Trevelyan VL (TL) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Dwayne Zinger P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $

  Quad City

  Kris Chucko OL (VH) 71, Palkka: 0,975 milj. $
  Derek Couture OL (VH) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Cam Cunning VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Carsen Germyn OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Eric Godard OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Tim Hambly P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Brent Krahn MV (V) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Eric Nystrom VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,7 milj. $
  Brett Palin P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Adam Pardy P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
  Warren Peters KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Brandon Prust KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,625 milj. $
  Tim Ramholt P (TYÖ) 69, Palkka: 0,625 milj. $
  Brett Skinner P (HP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Grant Stevenson KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Justin Taylor KH (VH) 67, Palkka: 0,475 milj. $

  Rochester

  Mike Card P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Adam Dennis MV (SM) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Michael Funk P (PP) 69, Palkka: 0,625 milj. $
  Timo Helbling P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Greg Jacina KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Patrick Kaleta OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Drew Larman KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Martin Lojek P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Mark Mancari OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Stefan Meyer VL (VH) 70, Palkka: 0,675 milj. $
  Michael Ryan KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Brandon Smith P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Noah Welch P (PP) 70, Palkka: 0,725 milj. $

  Rockford

  Adam Berti VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $
  Mike Brodeur MV (V) 68, Palkka: 0,6 milj. $
  Adam Burish OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,575 milj. $
  Carl Corazzini OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Colin Fraser KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,825 milj. $
  Jordan Hendry P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  David Koci P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Reed Low OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
  Steve Marr P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Jonas Nordqvist KH (PR) 71, Palkka: 0,775 milj. $
  Brandon Rogers P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Bruno St. Jacques P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $

  San Antonio

  Ryan Caldwell P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Joe Callahan P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Jon Disalvatore VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Chris Ferraro KH (PR) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Ryan Garlock KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Bryan Helmer P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Alexei Kaigorodov KH (PR) 70, Palkka: 0,9 milj. $
  Jakub Koreis KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Alex Leavitt KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Cam Paddock OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Joel Perrault KH (PR) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Alexandre Rouleau P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
  Logan Stephenson P (PP) 70, Palkka: 0,750 milj. $
  Joey Tenute KH (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Craig Weller OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Daniel Winnik KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,525 milj. $

  Springfield

  Sebastien Bisaillon P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Troy Bodie VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Jeff Drouin-Deslauriers MV (V) 73, Palkka: 0,6 milj. $
  Ryan Flinn VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Stephane Goulet OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
  Jean-Francois Jacques VL (VH) 71, Palkka: 0,650 milj. $
  T.J. Kemp P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Alexei Mikhnov VL (VH) 71, Palkka: 0,850 milj. $
  Toby Petersen KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Brock Radunske VL (VH) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Liam Reddox VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  T.J. Reynolds P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Reagan Rome P (PP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
  Allan Rourke P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Tim Sestito VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Tyler Spurgeon KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Danny Syvret P (PP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
  Bryan Young P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $

  Syracuse

  Darcy Campbell P (PP) 66, Palkka: 0,625 milj. $
  Andy Canzanello P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Philippe Dupuis KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Steven Goertzen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Keller OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Tomas Kloucek P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Olivier Labelle OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
  Dan Lacosta MV (V) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Derek Mackenzie KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Marc Methot P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Andrew Murray KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Filip Novak P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Alexandre Picard VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,950 milj. $
  Adam Pineault OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Geoff Platt KH (TL) 70, Palkka: 0,525 milj. $
  Tomas Popperle MV (V) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Jamie Pushor P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
  Jekabs Redlihs P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $

  Toronto

  David Cloutier P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Dominic D´Amour P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Robbie Earl VL (TL) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Brett Engelhardt OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Alex Foster VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Simon Gamache VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
  Chris Harrington P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $
  Jay Harrison P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  John Mitchell KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Colin Murphy VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,450 milj. $
  Kris Newbury KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
  Ben Ondrus OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Nathan Perrott OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Karel Pilar P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Justin Pogge MV (V) 73, Palkka: 0,675 milj. $
  Johnny Pohl KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Martin Sagat VL (VH) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Jamie Sifers P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
  Derrick Walser P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
  Erik Westrum KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Jeremy Williams KH (PR) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Andrew Wozniewski P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $

  Wilkes-Barre/Scranton

  Mark Ardelan P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Dennis Bonvie OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $
  Tim Brent KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Jonathan Filewich OL (VH) 71, Palkka: 0,525 milj. $
  Connor James KH (TL) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Joe Jensen VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Tyler Kennedy KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $
  Ryan Lannon P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
  Josef Melichar P (PP) 73, Palkka: 0,750 milj. $
  Chris Minard KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
  Alain Nasreddine P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Curtiss Patrick P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Andrew Penner MV (V) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Ronald Petrovicky OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
  Peter Ratchuk P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Ryan Ready VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
  Wade Skolney P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
  Nathan Smith KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
  Ryan Stone KH (PR) 72, Palkka: 0,850 milj. $

  Worcester

  Riley Armstrong OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
  Tom Cavanagh KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Brennan Evans P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Mike Iggulden KH (VH) 70, Palkka: 0,550 milj. $
  Justin Kurtz P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
  Graham Mink OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
  Brad Norton P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
  Glenn Olson VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Josh Prudden KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
  Ashton Rome OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
  Garrett Stafford P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Brad Staubitz P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
  Patrick Traverse P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
  Craig Valette KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
  Tom Walsh P (HP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 17.43
 11. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Hienoa. Olet siis ilmeisesti Trick, joten muutan managerinimesi takaisin BearC:ksi, joka se oli aapelissakin. Korjaa, jos et ole Trick.
   
 12. AuToFaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jokerit, Detroit
  Joo, täällä ollaan.
   
 13. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Mukana ollaan, edelleen Habseilla.
   
 14. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Hienoa. Muutin managerinimesi Toresta Gallyksi. AuToFaN sen sijaan jatkaa entisellä nimellään.
   
 15. Sodaxy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,Leijonat
  Tulen mukaan, Carolina Hurricanes mulle
   
 16. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Hienoa. Tervetuloa mukaan. Carolina Hurricanesin uudeksi manageriksi on siis palkattu Sodaxy.

  25.2 aloitetaan viimeistään varaustilaisuus. Mikäli Vancouver Canucks ei ole saanut manageria 25.2 mennessä, niin tällöin minä pääsen varaamaan ensimmäisenä, koska Ducksien varausvuoro on heti kahden ensimmäisen Canucksin varausvuoron jälkeen. 25.2 lähtien etenemme sitten varaustilaisuudessa siten, että kaikki joukkueet, joilla on manageri, osallistuvat varaustilaisuuteen ja varaavat oman joukkueensa vuorolla. Sitä mukaa, jos varaustilaisuuden aikana ilmaantuu uusia managereja, niin he pääsevät sitten omalla vuorollaan aina varaamaan. Hyppäämme siis yli ne joukkueet varaustilaisuudessa, joilla ei ole manageria varaustilaisuuden aikana.

  Näin pääsemme etenemään kaudella. Ei loputtomiin kuitenkaan odotella. Ehkä sitten kauden mittaa ilmaantuu enemmänkin managereja mukaan, kun porukka huomaa, miten homma toimii ja ehkä sitten innostuvat liittymään paremmin mukaan.

  Mainostakaa ihmeessä ja suositelkaa muille tätä manageria, niin saadaan lisää managereja mukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2019 klo 14.58
 17. Apex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Laine
  Minä voisin jatkaa Habseilla, jos Torsti luopuu.
   
 18. MrTriangle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hep! Pittsburghin Pingviinit
   
 19. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Piti vähän pohtia tätä, mutta kaipa minä sitten suostun. Aapeli-aikojen kunniaksi. Ja päästään aloittamaan draftikin nopeammin jos otan tutun ja turvallisen Vancouverin takaisin.

  Saanko nyt siis samantien aloittaa draftin vai odotetaanko vielä ?
   
 20. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Saat aloittaa samantien, eli saat varata kaksi ensimmäistä pelaajaa draftissa. Apex on ilmeisesti Matu-98 Aapelista. Tervetuloa vain takaisin.

  Apex on palkattu takaisin Montreal Canadiensin manageriksi. Gally11 erosi virastaan Canadiensin managerina ja siirtyi takaisin Canucksin manageriksi. Pittsburgh Penguinsin uudeksi manageriksi on palkattu MrTriangle. Tervetuloa mukaan.
   
 21. Gally11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Mike Green ja Dustin Byfuglien.
   
 22. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kerro vielä, kumpi on ykkösvaraus ja kumpi kakkosvaraus, kun teen listauksen varatuista pelaajista järjestyksessä.

  Duckseilla on siis 3. varausvuoro, joten varaukseni on #3 Kristopher Letang P (HP) 72 (Wilkes-Barre/Scranton). Tämä puolustaja saattaa päästä pelaamaankin Duckseissa.

  1. kierroksen varausjärjestys

  4. Pittsburgh Penguins
  5. Dallas Stars
  6. Colorado Avalanche
  7. Pittsburgh Penguins
  8. Boston Bruins
  9. Anaheim Ducks
  10. Vancouver Canucks
  11. Pittsburgh Penguins
  12. Pittsburgh Penguins
  13. Atlanta Thrashers
  14. Colorado Avalanche
  15. Washington Capitals
  16. Anaheim Ducks
  17. New York Rangers
  18. Anaheim Ducks
  19. Nashville Predators
  20. Vancouver Canucks
  21. Montreal Canadiens
  22. Colorado Avalanche
  23. Pittsburgh Penguins
  24. Pittsburgh Penguins
  25. Atlanta Thrashers
  26. Atlanta Thrashers
  27. Carolina Hurricanes
  28. Anaheim Ducks
  29. Pittsburgh Penguins
  30. Calgary Flames

  - Penguinsin vuoro varata siis seuraavana ja joukkueeltahan löytyykin nyt manageri, joten MrTrianglen vuoro varata joku pelaaja AHL-joukkueista.

  - Siirrän varatut pelaajat NHL-joukkueiden farmeihin. Sieltä ne voi sitten myöhemmin nostaa NHL-joukkueeseen, jos haluaa.
   
 23. Mr Sharpshooter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Aapelin jälkeen loin ensin tämän NHL Manager -aiheen kiekko.tv -sivustolle. Siellä ei saatu tarpeeksi managereja mukaan, joten siirsin aiheen tänne jatkoaikaan. Vaikka täällä ei saataisikaan tarpeeksi managereja mukaan, niin en siirrä NHL Manageria enää uudelleen uuteen paikkaan, joten täällä pysymme.

  Kiekko.tv:n käyttäjä Point ilmoitti minulle varaavansa itselleen Atlanta Thrashersin, joten kyseinen joukkue on nyt varattu hänelle. Hän tekee jatkoaikaan tunnuksen ja vaihdan sitten hänen managerinimensä toiseksi, mikäli hän tekee tänne erinimisen käyttäjän. Thrashersin uudeksi manageriksi on siis palkattu Point.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2019 klo 00.03
 24. MrTriangle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pingviineille numerolla 4 Philadelphiasta Brian Boucher MV (V) 80, Palkka: 0,9 milj. $.