Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
NHL Managerin kotisivu. Täältä löytyy käynnissä olevan kolmannen kauden pelaajien tilastot, sarjataulukko, divisioonien tilanteet ja muuta mukavaa.

Managerin paikkoja on vapaana.

Varaustilaisuus on virallisesti päättynyt ja managerointi alkanut. Liity mukaan. Kuten jatkoajan säännötkin kieltävät tekemästä jatkoaikaan useamman kuin yhden tunnuksen, niin tähänkin NHL Manageriin saa osallistua tietenkin vain yhdellä tunnuksella.


Tämä on mukavaa ajanvietettä ja pääset manageroimaan omaa NHL-joukkuettasi. Voit erota koska tahansa managerin virastasi, jos et halua enää jatkaa managerina.

Tämä on managerointipeli, jossa kukin manageri manageroi omaa joukkuettaan. Valitse itsellesi vapaana oleva joukkue ja ala manageroida. Tämä on kolmas ja samalla viimeinen kausi NHL Manageriani. Kaksi ensimmäistä kautta vedin aapeli.com -sivustolla. Kun aapeli suljettiin, vedän viimeisen kauden täällä.

Ensin järjestetään varaustilaisuus, jonka jälkeen pelataan runkosarja ja viimeisenä playoffit, jotka päättyvät yhden joukkueen Stanley Cup -juhliin. Heti kun olet valinnut itsellesi joukkueen, varaa varattavista pelaajista itsellesi pelaaja aina oman joukkueesi vuorolla ja ilmoita varauksesi aiheeseen. Varattavat pelaajat löytyvät tämän aiheen yhdeksännestä ja kymmenennestä viestistä. Kun varaustilaisuus on päättynyt, tämän jälkeen saa alkaa suorittamaan pelaajakauppoja, joita voi suorittaa aina pelaajamarkkinoiden päättymiseen saakka. Pelaajakaupat käydään siten, että managerit lähettävät toisilleen vaihtoehdotuksia yksityisviesteillä. Kun olette saaneet kaupan sovittua, toinen managereista ilmoittaa sovitun pelaajakaupan aiheeseen ja toinen vahvistaa kaupan aiheessa. Kun kumpikin kaupan osapuoli on vahvistanut suoritetun kaupan aiheessa, kauppa on virallisesti suoritettu ja päivitän joukkueiden kokoonpanot. Varausvuoroja ei kaupoissa mukana enää tällä kolmannella kaudella ole, koska neljättä kautta ei pelata.

Peliasetukset, joilla pelaan

Vaikeusaste: Supertähti (Superstar)
Erän pituus: = 5 minuuttia (minimi), näin ollen koko ottelu kestää siis 15 minuuttia.

Tietoja NHL Managerista

- All-Star -ottelu pelataan kierroksen 53 jälkeen. Siinä kohtaavat Itä ja Länsi.
- Pelaajamarkkinat päättyvät kierroksen 70 jälkeen.
- Varaustilaisuudessa varattavat pelaajat ovat AHL-joukkueiden pelaajat.
- Minä pelaan kaikki ottelut itse xbox360 -konsolillani, NHL08 -pelillä.
- Ensimmäisen kauden voitti Anaheim Ducks ja toisen Calgary Flames.
- Pelaan jokaisella joukkueella yhtä monta ottelua runkosarjassa.
- Pelaan jokaisella joukkueella yhtä monta kotiottelua sekä vierasottelua.
- Kukin manageri päättää oman joukkueensa ketjut, taktiikat ja pelityylin.
- Ketjut voi halutessaan valita parhaiksi, eli tällöin ne ovat koneen valitsemat parhaat ketjut.
- Jatkamme siitä mihin 2. kauden jälkeen jäimme, eli joukkueet ovat sellaiset, millaisiksi ne 2. kauden jälkeen jäivät.
- Suoritettujen pelaajakauppojen jälkeen kannattaa aina ilmoittaa ketjut uudelleen aiheeseen, jotta ne ovat varmasti sellaiset, kuin niiden haluatte olevan.
- Joukkueenne pelityylin voitte valita siten, että kuvailette minulle omin sanoin, miten haluatte minun joukkueellanne pelaavan. Jos haluatte vaihtaa esimerkiksi maalivahtia jossakin tietyssä kohtaa ottelua, niin voitte sen ilmoittaa.
- Kaikki vapaat pelaajat, SM-liiga -joukkueiden pelaajat, Elitserien -joukkueiden pelaajat sekä maajoukkueiden pelaajat ovat vapaasti nostettavissa omaan NHL-joukkueeseenne tai farmiinne. Varaustilaisuuden jälkeen myös kaikki jäljelle jääneet AHL-pelaajat ovat vapaasti nostettavissa.
- Voitte siirtää myös omasta NHL-joukkueestanne tai farmistanne vapaasti pelaajianne vapaisiin pelaajiin.
- Kauden päätteeksi jaetaan palkinnot ja kootaan tähdistökentälliset.
- Ketjuihinne valitsette, ketkä pelaavat missäkin näistä paikoista: Hyökkäysketju 1, hyökkäysketju 2, hyökkäysketju 3, hyökkäysketju 4, puolustuspari 1, puolustuspari 2, puolustuspari 3, Ylivoima 1 (5 pelaajaa), ylivoima 2 (5 pelaajaa), 4 miehen ylivoima 1, 4 miehen ylivoima 2, alivoima 1 (4 pelaajaa), alivoima 2 (4 pelaajaa), 3 miehen alivoima 1, 3 miehen alivoima 2, lisähyökkääjät (2 pelaajaa), maalivahdit (2 maalivahtia) ja rankkarilaukojat (5 laukojaa).
- Voitte kysyä minulta nykyisiä ketjujanne tai taktiikoitanne, jos haluatte ne tietoonne. Voitte myös kysyä pelaajienne ominaisuuksia.
- Palkkakatto: 56,7 milj. $ (Pelaajien palkkojen summa, ei saa ylittyä (NHL:ssä, eikä NHL:ssä+farmissa).
- Palkkalattia: 40,7 milj. $ (Pelaajien palkkojen summa, ei saa alittua (NHL:ssä, eikä NHL:ssä+farmissa).
- Hetkellisesti palkkakatto voi ylittyä tai palkkalattia alittua, mutta asia täytyy korjata mahdollisimman pian.
- NHL-seurassa pitää olla vähintään 20 pelaajaa (18 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia) ja saa olla enintään 23 pelaajaa.
- Managerit valitsevat joukkueelleen kapteenin (C) ja kaksi varakapteenia (A).
- Farmissa saa olla maksisimmaan 25 pelaajaa. Farmissa ei tarvitse olla yhtään pelaajaa.
- Pelaajan kokonaisuus lukee pelaajan perässä numerona. Mitä suurempi kokonaisuus, sitä paremmat peliominaisuudet hänellä kokonaisuudessaan on.
- Pelaajakaupoissa on semmoinen raja, että kaupan toinen osapuoli saa voittaa pelaajien kokonaisuuksissa yhteensä 7 kokonaisuuspistettä. Täten pelaajakaupat pidetään melko reiluina kummallekin osapuolelle.
- Varaustilaisuuden aikana esimerkiksi joukkueiden palkkakatot saavat ylittyä, mutta asia täytyy sitten korjata mahdollisimman pian, kuten muulloinkin kaudella, jos palkkakatto hetkellisesti ylittyy.
- Jos on jotakin epäselvää, voitte kysellä. Lisäilen myös tarpeen vaatiessa tähän lisää tietoja.

Lyhenteet

HP = Hyökkäävä puolustaja
VH = Voimahyökkääjä
PP = Puolustava puolustaja
TYÖ = Työmyyrä
PR = Pelinrakentaja
KIK = Kikkailija
TL = Tarkka laukoja
P = Puolustaja
OL = Oikea laitahyökkääjä
VL = Vasen laitahyökkääjä
KH = Keskushyökkääjä
MV = Maalivahti
V = V-tyyli
S = Seisova
SM = Sekalaisesti molemmat

Taktiikat

Puolustus

Pikakuviot: (Normaali, Kiekon perään, Kova painostus, Edustan suojaus, Kiekon estäminen).
Puolustustaktiikka: (Porrastus, Siniviiva, Vetäytyvä).
Alivoima: (Passiivinen neliö, Iso neliö, Timantti).

Normaali: Tasapainoinen vartiointi- ja aluepuolustus.
Kiekon perään: Vahvan puolen pelaajat lähtevät kiekon perään.
Kova painostus: Joukkueesi pelaa erittäin aggressiivisesti.
Edustan suojaus: Pelaajat vetäytyvät puolustusalueelle.
Kiekon estäminen: Pelaajat pysyttelevät kiekon ja maalin välissä.

Porrastus: Tasapainoinen taktiikka koko kentän hallintaan. Heikon puolen laitamies vartioi siniviivaa. Vahvan puolen laitamies pitää siniviivan.
Siniviiva: Käytä paljon maaleja tekeviä puolustajia vastaan. Kaksi hyökkääjää pitävät puolustajat kiinni. Kolme pelaajaa vartioi maalin edustaa.
Vetäytyvä: Pelaajat ryntäävät maalinsa edustalle. Pakottaa vastustajan laukomaan kauempaa. Puolustus pitää maalinedustan puhtaana.

Passiivinen neliö: Puolustusalueelle muodostetaan tiivis neliö. Maalinedusta pysyy hyvin suojattuna. Vastustaja pääsee laukomaan kauempaa.
Iso neliö: Alivoima ottaa kiinni kiekollisen pelaajan. Luo painetta kauempana maalista. Painostaa, mutta voi jättää avoimia paikkoja.
Timantti: Toimii hyvin sateenvarjo-ylivoimaa vastaan. Vastustajat otetaan kiinni ennen maalille pääsyä. Yksi puolustaja on suoraan maalin edessä.

Hyökkäys

Pikakuviot: (Perinteinen, Peruspuolustus, Aggressiivinen, Kaikki peliin, Puolusta johtoa).
Ketju 1: (Täysillä maalille, Maalin takana, Aluepainostus).
Ketju 2: (Samat vaihtoehdot).
Ketju 3: (Samat vaihtoehdot).
Ketju 4: (Samat vaihtoehdot).
Ylivoima: (Sateenvarjo, Laukominen, Aluepainostus).

Perinteinen: Pelaajat varovat antamasta vastustajalle paikkoja.
Peruspuolustus: Yhdistelmä varovaista ja aggressiivista peliä.
Aggressiivinen: Puolustus ottaa jonkin verran riskejä.
Kaikki peliin: Pelaajat panostavat pelkästään hyökkäämiseen.
Puolusta johtoa: Pelaajat eivät ota mitään riskejä.

Aluepainostus: Tämä taktiikka sopii parhaiten taitopelaajille. Kaksi pelaajaa odottaa syöttöä. Kiekottomat miehet luistelevat puolelta toiselle.
Täysillä maalille: Sopii parhaiten isoille ja vahvoille pelaajille. Lauo paljon ja käytä irtokiekot hyväksesi. Kiekottomat pelaajat siirtyvät maalin eteen.
Maalin takana: Kiekkoa viedään laitoja pitkin. Luo maalintekopaikkoja maalin takaa. Hyökkää heikommalle puolelle ja tee one-timer.

Sateenvarjo: Nimetty pelaajien muodostaman kuvion mukaan. Yksi puolustaja viivalla ja kaksi laukojaa B-pisteiden kaarilla. Antaa mahdollisuuksia one-timereihin.
Laukominen: Nopeaa kiekon siirtelyä ja hyviä kaukolaukauksia. 2 pelaajaa odottaa maalin edessä irtokiekkoa. Luo ylivoimaa vastustajan maalin eteen.
Aluepainostus: Tämä taktiikka sopii parhaiten taitopelaajille. Kaksi pelaajaa odottaa syöttöä. Kiekottomat miehet luistelevat puolelta toiselle.

Pelaajatyypit

Kikkailija: Kikkailijat harhauttavat vastustajansa tyylikkäästi ja pitävät kiekkoa pidempään taidolla ja kärsivällisyydellä.
Pelinrakentaja: Pelinrakentajat ovat joukkueen parhaita syöttäjiä ja he etenevät usein laitoja pitkin tai maalin taakse hakemaan loistavaa syöttöpaikkaa.
Voimahyökkääjä: Voimahyökkääjät jyräävät puolustuksen läpi maalille. He ovat hyviä myös maalin edustalla tai syvällä kulmissa.
Tarkka laukoja: Hyökätessä tarkat laukojat laukovat mieluummin kuin syöttävät tai harhauttavat. He ovat vaarallisia avoimessa tekopaikassa tai B-pisteiden kaarilla.
Työmyyrä: Työmyyrät ovat joukkueen parhaita taklaajia ja he käyttävät taklaamiseen koko vartaloaan.
Hyökkäävä puolustaja: Hyökkäävät puolustajat vievät usein kiekkoa ylös läpiajon toivossa ja taistelevat pitääkseen kiekon vastustajan päädyssä.
Puolustava puolustaja: Puolustavat puolustajat ovat hyviä estämään laukauksia ja siivoamaan maalinedustaa. He pistävät kiekon laidan kautta vastustajan puolelle, jos paine on liian kova.

Pelityyli

- Millä tavalla tahdot minun pelaavan joukkueellasi? Kerro omin sanoin.

Esimerkkejä

- Miten paljon taklaan?
- Missä vaiheessa otan maalivahdin pois vai otanko ollenkaan?
- Missä vaiheessa haluat vaihtaa minkäkin ketjun jäälle vai annanko vaihtua automaattiseksi?
- Kun maalivahtisi torjuu kiekon, syötänkö kiekon suoraan peliin, vai haudonko kiekon alleni ja otan näin uuden aloituksen?
- Vaihdanko usein pelaajaa vai pelaanko kauan yhdellä pelaajalla?
- Koukinko, sidonko, aloitanko tappeluita jne.?
- Lauonko maalia kohti lämärillä vai ranteella vai käytänkö molempia ja kuinka usein kumpaakin?
- Otatko aikalisän ja jos otat, niin missä kohtaa?

Esimerkki, kuinka taktiikat ilmoitetaan

Puolustus


Pikakuviot: Kova painostus
Puolustustaktiikka: Vetäytyvä
Alivoima: Passiivinen neliö

Hyökkäys

Pikakuviot: Aggressiivinen
Ketju 1: Aluepainostus
Ketju 2: Maalin takana
Ketju 3: Täysillä maalille
Ketju 4: Täysillä maalille
Ylivoima: Laukominen

Pelaajien kokonaisuuteen vaikuttavat tekijät + muuta

Ikä:
Pituus:
Paino:
Kätisyys:
Kansalaisuus:

Ominaisuudet kenttäpelaajalla

Taito

Rannelaukauksen voima:
Rannelaukauksen tarkkuus:
Lyöntilaukauksen voima:
Lyöntilaukauksen tarkkuus:
Syötöt:
Harhauttaminen:
Kiekon hallinta:
Aloitusvoitot:
Ohjaukset:

Luistelu

Nopeus:
Kiihtyvyys:
Ketteryys:
Tasapaino:
Kestävyys:
Taklaaminen:

Sisukkuus

Aggressiivisuus:
Jaksaminen:
Laukausten blokkaus:
Hyökkäyksen tietoisuus:
Puolustuksen tietoisuus:
Kovuus:
Kurinalaisuus:
Paineensietokyky:
Kehittyvyys:

Ominaisuudet maalivahdilla

Taito

Hanska matala:
Hanska korkea:
Maila matala:
Maila korkea:
Jalkojenväli:
Läpiajot:
Reboundit:
Pelisilmä:
Syötöt:

Luistelu

Nopeus:
Ketteryys:
Torjunnasta palautus:
Aggressiivisuus:
Laukauskulmat:
Katkaiseminen:
Pelin avaaminen:

Sisukkuus

Jaksaminen:
Kestävyys:
Tasaisuus:
Paineensietokyky:
Kehittyvyys:
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Manageri - Seura

1. Mr Sharpshooter - Anaheim Ducks
2. Rush - Atlanta Thrashers
3. Floyddd - Boston Bruins
4. Hevi - Buffalo Sabres
5. ? - Calgary Flames
6. Sodaxy - Carolina Hurricanes
7. ? - Chicago Blackhawks
8. Miikali - Colorado Avalanche
9. Mikardinho - Columbus Blue Jackets
10. TontuKing - Dallas Stars
11. AuToFaN - Detroit Red Wings
12. ? - Edmonton Oilers
13. Abdel - Florida Panthers
14. Zhaman - Los Angeles Kings
15. ? - Minnesota Wild
16. Apex - Montreal Canadiens
17. ? - Nashville Predators (1 varausvuoro)
18. Punamusta - New Jersey Devils
19. Fishstick - New York Islanders
20. Kalezny - New York Rangers
21. TheMoonBat - Ottawa Senators
22. ? - Philadelphia Flyers (5 varausvuoroa)
23. Lafleur - Phoenix Coyotes
24. MrTriangle - Pittsburgh Penguins
25. Zoidberg - San Jose Sharks
26. Tsheljabinsk - St. Louis Blues
27. BearC - Tampa Bay Lightning
28. LostHorizon - Toronto Maple Leafs
29. Gally11 - Vancouver Canucks
30. Xarzi - Washington Capitals (8 varausvuoroa)

- Osalle joukkueista on jo varattu manageri. Mikäli nämä nykyiset managerit käyttävät täällä jatkoajassa eri nimeä, niin muutan nimen myöhemmin.

Sarjataulukko

Itäinen konferenssi


1. Buffalo Sabres 25*, O: 15, V: 11, RLV: 1, H: 2, JAH: 1, RLH: 0
2. Carolina Hurricanes 23*, O: 15, V: 10, RLV: 1, H: 3, JAH: 0, RLH: 1
3. Pittsburgh Penguins 23*, O: 15, V: 8, RLV: 3, H: 3, JAH: 1, RLH: 0
4. New York Rangers 20, O: 15, V: 9, RLV: 0, H: 4, JAH: 1, RLH: 1
5. Tampa Bay Lightning 20, O: 15, V: 8, RLV: 1, H: 4, JAH: 1, RLH: 1
6. Montreal Canadiens 18, O: 15, V: 9, RLV: 0, H: 6, JAH: 0, RLH: 0
7. Ottawa Senators 18, O: 15, V: 7, RLV: 0, H: 4, JAH: 2, RLH: 2
8. New Jersey Devils 17, O: 15, V: 6, RLV: 1, H: 5, JAH: 2, RLH: 1
--------
9. New York Islanders 15, O: 15, V: 6, RLV: 1, H: 7, JAH: 0, RLH: 1
10. Atlanta Thrashers 15, O: 15, V: 6, RLV: 0, H: 6, JAH: 2, RLH: 1
11. Boston Bruins 14, O: 15, V: 5, RLV: 1, H: 7, JAH: 1, RLH: 1
12. Washington Capitals 11, O: 15, V: 5, RLV: 0, H: 9, JAH: 0, RLH: 1
13. Toronto Maple Leafs 11, O: 15, V: 5 RLV: 0, H: 9, JAH: 1, RLH: 0
14. Philadelphia Flyers 11, O: 14, V: 3, RLV: 1, H: 8, JAH: 2, RLH: 1
15. Florida Panthers 8, O: 15, V: 3, RLV: 1, H: 11, JAH: 0, RLH: 0

Läntinen konferenssi

1. Vancouver Canucks 25*, O: 15, V: 12, RLV: 0, H: 2, JAH: 1, RLH: 0
2. Columbus Blue Jackets 24*, O: 15, V: 11, RLV: 0, H: 2, JAH: 0, RLH: 2
3. Anaheim Ducks 22*, O: 15, V: 9, RLV: 1, H: 3, JAH: 0, RLH: 2
4. Dallas Stars 19, O: 15, V: 7, RLV: 2, H: 5, JAH: 1, RLH: 0
5. St. Louis Blues 17, O: 15, V: 8, RLV: 0, H: 6, JAH: 1, RLH: 0
6. Los Angeles Kings 17, O: 15, V: 8, RLV: 0, H: 6, JAH: 1, RLH: 0
7. Nashville Predators 16, O: 15, V: 8, RLV: 0, H: 7, JAH: 0, RLH: 0
8. Detroit Red Wings 16, O: 15, V: 7, RLV: 1, H: 7, JAH: 0, RLH: 0
--------
9. Calgary Flames 16, O: 15, V: 7, RLV: 0, H: 6, JAH: 2, RLH: 0
10. Phoenix Coyotes 16, O: 15, V: 6, RLV: 1, H: 6, JAH: 0, RLH: 2
11. Minnesota Wild 14, O: 15, V: 6, RLV: 0, H: 7, JAH: 2, RLH: 0
12. Edmonton Oilers 14, O: 15, V: 6, RLV: 0, H: 7, JAH: 2, RLH: 0
13. Colorado Avalanche 12, O: 15, V: 5, RLV: 1, H: 9, JAH: 0, RLH: 0
14. Chicago Blackhawks 11, O: 15, V: 5, RLV: 0, H: 9, JAH: 0, RLH: 1
15. San Jose Sharks 5, O: 15, V: 1, RLV: 1, H: 12, JAH: 1, RLH: 0

* = Divisioonansa johtaja.

O = Ottelut.
V = Voitot varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla.
RLV = Voitot rangaistuslaukauksilla.
H = Tappiot varsinaisella peliajalla.
JAH = Tappiot jatkoajalla.
RLH = Tappiot rankkareilla.

Divisioonat

Itäinen konferenssi

Atlantin Divisioona


- Pittsburgh Penguins 23*
- New York Rangers 20
- New Jersey Devils 17
- New York Islanders 15
- Philadelphia Flyers 11

Koillinen divisioona


- Buffalo Sabres 25*
- Montreal Canadiens 18
- Ottawa Senators 18
- Boston Bruins 14
- Toronto Maple Leafs 11

Kaakkoinen divisioona


- Carolina Hurricanes 23*
- Tampa Bay Lightning 20
- Atlanta Thrashers 15
- Washington Capitals 11
- Florida Panthers 8

Läntinen konferenssi

Keskinen divisioona


- Columbus Blue Jackets 24*
- St. Louis Blues 17
- Nashville Predators 16
- Detroit Red Wings 16
- Chicago Blackhawks 11

Luoteinen divisioona


- Vancouver Canucks 25*
- Calgary Flames 16
- Minnesota Wild 14
- Edmonton Oilers 14
- Colorado Avalanche 12

Tyynenmeren divisioona


- Anaheim Ducks 22*
- Dallas Stars 19
- Los Angeles Kings 17
- Phoenix Coyotes 16
- San Jose Sharks 5
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
NHL-seurat

Anaheim Ducks

Raffi Torres VL (TL) 78, Palkka: 2,250 milj. $
Rick Rypien KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
George Parros OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Kristopher Letang P (HP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Jimmy Howard MV (V) 74, Palkka: 0,750 milj. $
Henrik Lundqvist MV (SM) 87, Palkka: 4,250 milj. $
Jaromir Jagr OL (KIK) 90, Palkka: 8,350 milj. $
Michal Rozsival P (PP) 77, Palkka: 2,3 milj. $
Dany Heatley OL (TL) 91, Palkka: 4,5 milj. $
Mikhail Grabovski KH (PR) 71, Palkka: 0,725 milj. $
Dustin Byfuglien P (PP) 76, Palkka: 0,650 milj. $
Mike Green P (HP) 77, Palkka: 0,825 milj. $
Rick Nash VL (VH) 85, Palkka: 5,4 milj. $
Teemu Selänne OL (TL) 90, Palkka: 3,750 milj. $
Ryan Getzlaf KH (VH) 87, Palkka: 0,750 milj. $
Dustin Penner OL (VH) 84, Palkka: 0,5 milj. $
Alexander Ovechkin VL (KIK) 91 (A), Palkka: 1 milj. $
Sidney Crosby KH (PR) 93 (A), Palkka: 7 milj. $
Shea Weber P (PP) 80, Palkka: 0,475 milj. $
Scott Niedermayer P (HP) 96 (C), Palkka: 6,750 milj. $

NHL: 54,6 milj. $
NHL+farmi: 56,5 milj. $
Varaa: +0,2 milj. $

Atlanta Thrashers

David Legwand KH (PR) 80 (A), Palkka: 2,1 milj. $
Anssi Salmela P (HP) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Christian Ehrhoff P (PP) 78, Palkka: 0,9 milj. $
Jussi Rynnäs MV (SM) 69, Palkka: 0 milj. $
Juhamatti Aaltonen VL (KIK) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Steve Poapst P (PP) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Richard Matvichuk P (PP) 82 (A), Palkka: 1,375 milj. $
Ryan Smyth VL (VH) 90, Palkka: 6,250 milj. $
Quinn Hancock VL (PR) 81, Palkka: 0 milj. $
Chris Kelly KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Jamie Langenbrunner OL (VH) 84, Palkka: 2,8 milj. $
Martin Lapointe OL (VH) 83, Palkka: 2,4 milj. $
Jaroslav Balastik OL (TYÖ) 84, Palkka: 0,525 milj. $
Olli Jokinen KH (PR) 83, Palkka: 5,250 milj. $
Sergei Fedorov KH (PR) 89 (C), Palkka: 6,1 milj. $
Henrik Petre P (HP) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Oscar Hedman P (PP) 78, Palkka: 0,450 milj. $
Keith Tkachuk VL (VH) 85, Palkka: 4 milj. $
Jesse Joensuu KH (VH) 81, Palkka: 0,750 milj. $
Dainius Zubrus OL (VH) 80, Palkka: 3,4 milj. $
Aaron Ward P (PP) 82, Palkka: 2,750 milj. $
Doug Weight KH (PR) 85, Palkka: 3,5 milj. $
Cam Ward MV (V) 85, Palkka: 2,650 milj. $

NHL: 47,8 milj. $
NHL+farmi: 53,575 milj. $
Varaa: +3,125 milj. $

Boston Bruins

Andrew Ference P (PP) 77, Palkka: 1,4 milj. $
Michael Nylander KH (PR) 84, Palkka: 4,875 milj. $
Pekka Saarenheimo KH (PR) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Chris Kunitz VL (VH) 82, Palkka: 1,050 milj. $
Steve Bernier OL (VH) 79, Palkka: 0,850 milj. $
Marko Kiprusoff P (HP) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Ruslan Fedotenko VL (TYÖ) 80, Palkka: 2,9 milj. $
Teemu Aalto P (HP) 82, Palkka: 0,525 milj. $
Chris Simon VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,8 milj. $
Sami Venäläinen OL (TL) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Thomas Vanek VL (TL) 84, Palkka: 7,125 milj. $
Johan Halvardsson P (PP) 77, Palkka: 0,550 milj. $
Mike Johnson OL (TYÖ) 79, Palkka: 1,9 milj. $
Brian Campbell P (HP) 84, Palkka: 1,5 milj. $
Daniel Cleary VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,650 milj. $
Brendan Witt P (PP) 81, Palkka: 2,8 milj. $
Bobby Holik KH (TYÖ) 85, (C) Palkka: 4,250 milj. $
Toni Häppölä KH (PR) 84, Palkka: 0,475 milj. $
Marc-Andre Fleury MV (V) 84, Palkka: 1,3 milj. $
Fredrik Warg KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Kyle McLaren P (PP) 80, Palkka: 2,5 milj. $
Jordan Leopold P (HP) 79, (A) Palkka: 1,5 milj. $
Chris Clark OL (TYÖ) 81, Palkka: 2,5 milj. $
Josef Boumedienne P (PP) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Dan Cloutier MV (SM) 81, Palkka: 3,1 milj. $

NHL: 39,85 milj. $
NHL+farmi: 50,25 milj. $
Varaa: +6,45 milj. $

Buffalo Sabres

Daymond Langkow KH (TYÖ) 86, Palkka: 2,450 milj. $
Marc Denis MV (V) 81, Palkka: 2,8 milj. $
Antti-Jussi Niemi P (PP) 82, Palkka: 0,550 milj. $
Roman Hamrlik P (PP) 82, Palkka: 5,550 milj. $
Peter Regin KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,450 milj. $
Martin Chabada VL (TYÖ) 84, Palkka: 0,525 milj. $
Steve Rucchin KH (TYÖ) 81, Palkka: 2,125 milj. $
Ilkka Pikkarainen OL (VH) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Linus Videll VL (TYÖ) 85, Palkka: 0,650 milj. $
Ronnie Sundin P (PP) 84, Palkka: 0,6 milj. $
Marko Kivenmäki VL (PR) 87, Palkka: 0,750 milj. $
Niklas Sundstrom VL (TYÖ) 83, Palkka: 1,4 milj. $
Riku Hahl KH (TYÖ) 81 (C), Palkka: 0,5 milj. $
Sami Lepistö P (HP) 80, Palkka: 0,6 milj. $
Jan Hrdina KH (KIK) 84, Palkka: 1,7 milj. $
Tim Stapleton KH (TL) 78, Palkka: 0,475 milj. $
Willie Mitchell P (PP) 80, Palkka: 3,5 milj. $
Francois Beauchemin P (HP) 82 (A), Palkka: 1,650 milj. $
Filip Kuba P (PP) 77 , Palkka: 3 milj. $
Toni Lydman P (PP) 79, Palkka: 2,875 milj. $
Marian Gaborik OL (KIK) 87 (A), Palkka: 6,325 milj. $
Craig Conroy KH (PR) 82, Palkka: 2,375 milj. $
Kari Lehtonen MV (SM) 84, Palkka: 1,850 milj. $

NHL: 40,35 milj. $
NHL+farmi: 51,825 milj. $
Varaa: +4,875 milj. $

Calgary Flames

Martin Erat VL (TYÖ) 79, Palkka: 1,750 milj. $
Nikolai Zherdev VL (KIK) 79, Palkka: 2,5 milj. $
Daniel Briere KH (PR) 86, Palkka: 7,5 milj. $
Nathan Horton KH (VH) 82, Palkka: 4 milj. $
Andre Roy VL (TYÖ) 74, Palkka: 1 milj. $
Emil Kåberg KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $
Jean-Sebastien Giguere MV (V) 90, Palkka : 6 milj. $
Antoine Vermette KH (TYÖ) 79 (A), Palkka: 1,1 milj. $
Nigel Dawes VL (TL) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Marcus Nilson VL (TYÖ) 77, Palkka: 1 milj. $
Sanny Lindström P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Jose Theodore MV (V) 81, Palkka: 5,325 milj. $
Brent Burns P (PP) 75, Palkka: 0,825 milj. $
Jarkko Ruutu VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,150 milj. $
Pierre-Marc Bouchard KH (PR) 79, Palkka: 1,850 milj. $
John-Michael Liles P (HP) 81 (A), Palkka: 1,325 milj. $
Anton Volchenkov P (PP) 77, Palkka: 2,5 milj. $
David Petrasek P (PP) 82 (C), Palkka: 0,550 milj. $

NHL: 38,075 milj. $
NHL+farmi: 56,55 milj. $
Varaa: +0,15 milj. $

Carolina Hurricanes

Jan Bulis VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,3 milj. $
Brett Clark P (PP) 76, Palkka: 1,5 milj. $
Jean-Pierre Dumont OL (TYÖ) 79, Palkka: 2,5 milj. $
John Grahame MV (SM) 80, Palkka: 1,4 milj. $
Nicholas Angell P (PP) 80, Palkka: 0,5 milj. $
Keith Carney P (PP) 75, Palkka: 2,1 milj. $
Mathieu Dandenault P (PP) 78, Palkka: 1,750 milj. $
Yanic Perreault KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,7 milj. $
Ryan Whitney P (HP) 80, Palkka: 4 milj. $
Bernd Bruckler MV (SM) 83, Palkka: 0,475 milj. $
Petr Prucha OL (TL) 74, Palkka: 1,6 milj. $
Stefan Öhman KH (KIK) 84, Palkka: 0,575 milj. $
Niclas Lucenius VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,5 milj. $
Petr Cajanek KH (PR) 77, Palkka: 2 milj. $
Arto Laatikainen P (HP) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Tomas Plekanec VL (TYÖ) 78, Palkka: 1,6 milj. $
Rostislav Olesz OL (PR) 78, Palkka: 0,975 milj. $
Derek Morris P (PP) 79, Palkka: 3,9 milj. $
Milan Michalek VL (TYÖ) 81 (C), Palkka: 0,950 milj. $
Viktor Kozlov OL (TYÖ) 76, Palkka: 2,5 milj. $
Craig Rivet P (PP) 81, Palkka: 3,5 milj. $
Kim Johnsson P (PP) 80 (A), Palkka: 4,850 milj. $
Radek Bonk KH (TYÖ) 78 (A), Palkka: 1,475 milj. $

NHL: 41,125 milj. $
NHL+farmi: 56,675 milj. $
Varaa: +0,025 milj. $

Chicago Blackhawks

Radim Vrbata OL (TYÖ) 76, Palkka: 1,225 milj. $
Shin Masumura MV (V) 58, Palkka: 0,475 milj. $
Bryan Smolinski KH (TYÖ) 84, Palkka: 2 milj. $
Ales Kotalik OL (VH) 77, Palkka: 2,325 milj. $
Marco Sturm VL (VH) 79, Palkka: 3,5 milj. $
Robert Lang KH (PR) 84, Palkka: 4 milj. $
Paul Stastny KH (PR) 80, Palkka: 0,850 milj. $
Tim Connolly KH (PR) 81, Palkka: 2,9 milj. $
Pavel Kubina P (HP) 82, Palkka: 5 milj. $
Dan Hamhuis P (PP) 76, Palkka: 2 milj. $
Marcel Hossa VL (TL) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Marek Svatos OL (KIK) 77, Palkka: 1,2 milj. $
Cory Stillman VL (PR) 82, Palkka: 1,750 milj. $
Barret Jackman P (PP) 76, (A) Palkka: 2,2 milj. $
Tomi Kallio VL (TL) 84, Palkka: 0,6 milj. $
Ivan Majesky P (PP) 79, Palkka: 0,7 milj. $
Tom Lawson MV (SM) 83, Palkka: 0,625 milj. $
Shawn Horcoff KH (PR) 86 (A), Palkka: 3,6 milj. $
Ed Jovanovski P (HP) 86 (C), Palkka: 7 milj. $
Shane O´Brien P (PP) 75, Palkka: 0,950 milj. $

NHL: 43,5 milj. $
NHL+farmi: 49,775 milj. $
Varaa: +6,925 milj. $

Colorado Avalanche

Vesa Toskala MV (V) 86, Palkka: 1,375 milj. $
Antero Niittymäki MV (V) 81, Palkka: 1,225 milj. $
Sergei Samsonov VL (TL) 79, Palkka: 3,525 milj. $
Karel Rachunek P (PP) 75, Palkka: 1,4 milj. $
Ville Viitaluoma KH (PR) 84, Palkka: 0,6 milj. $
Niklas Andersson VL (TYÖ) 86, Palkka: 0,6 milj. $
Scott Hartnell VL (VH) 79, Palkka: 4,250 milj. $
Andrei Kostitsyn VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,775 milj. $
Jonas Höglund OL (TL) 81 (C), Palkka: 0,575 milj. $
Matt Cullen KH (TYÖ) 84, Palkka: 2,8 milj. $
Fredrik Olausson P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
Jason Williams KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,6 milj. $
Mattias Ohlund P (PP) 81, (A) Palkka: 3,5 milj. $
Chris Gratton KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,5 milj. $
Calle Steen OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,6 milj. $
Adrian Aucoin P (HP) 79, Palkka: 4 milj. $
Lennart Petrell OL (VH) 81, Palkka: 0,575 milj. $
Mattias Norstrom P (PP) 81, (A) Palkka: 4,250 milj. $
Riku Helenius MV (SM) 81, Palkka: 0,5 milj. $

NHL: 30,25 milj. $
NHL+farmi: 42,125 milj. $
Varaa: +14,575 milj. $

Columbus Blue Jackets

Rod Brind´Amour KH (TYÖ) 90, Palkka: 3,6 milj. $
Stephen Holowka MV (V) 72, Palkka: 0 milj. $
Jaroslav Spacek P (HP) 86, Palkka: 3,325 milj. $
Jan-Axel Alavaara P (PP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Sandro Rizzi KH (VH) 77, Palkka: 0 milj. $
Boyd Gordon OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,650 milj. $
Brian Rolston KH (TL) 89, Palkka: 2,425 milj. $
Sean Hill P (PP) 79, Palkka: 0,475 milj. $
Steve Sullivan OL (PR) 88, Palkka: 3,2 milj. $
Lubomir Visnovsky P (HP) 85, Palkka: 2,050 milj. $
Andreas Falk OL (TYÖ) 81, Palkka: 0,450 milj. $
Simon Gagne VL (TL) 88, Palkka: 5,250 milj. $
Ray Whitney VL (PR) 85, (C) Palkka: 3,550 milj. $
Joe Thornton KH (PR) 94, Palkka: 6,650 milj. $
Martin St. Louis OL (TL) 89, Palkka: 5,525 milj. $
Radek Duda OL (VH) 86, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Pronger P (PP) 96, (A) Palkka: 6,250 milj. $
Alexander Auld MV (V) 78, Palkka: 1,475 milj. $

NHL: 45,95 milj. $
NHL+farmi: 50,025 milj. $
Varaa: +6,675 milj. $

Dallas Stars

Antti Miettinen VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
Darryl Sydor P (PP) 86, Palkka: 2,5 milj. $
Glen Murray OL (VH) 82, Palkka: 4,150 milj. $
Jonas Andersson OL (VH) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Petri Kontiola KH (PR) 82, Palkka: 0,8 milj. $
Marc-Edouard Vlasic P (PP) 82, Palkka: 0,725 milj. $
Daniel Sedin VL (TL) 87, Palkka: 3,575 milj. $
Mike Modano KH (TL) 86, (A) Palkka: 3,450 milj. $
Martin Havlat OL (PR) 87, Palkka: 6 milj. $
Tomas Holmström OL (TYÖ) 84, Palkka: 2,250 milj. $
Henrik Sedin KH (PR) 87 (A), Palkka: 3,575 milj. $
Ladislav Kohn VL (TL) 82, Palkka: 0,450 milj. $
Ross Lupaschuk P (HP) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Mike Fisher KH (TYÖ) 84, Palkka: 1,5 milj. $
Gary Roberts VL (VH) 85, Palkka: 2,5 milj. $
Robyn Regehr P (PP) 86, Palkka: 1,9 milj. $
Brooks Orpik P (PP) 79, Palkka: 1,075 milj. $
Brian Gionta OL (TL) 87, Palkka: 4 milj. $
Miroslav Blatak P (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $
Alexei Zhitnik P (HP) 80, Palkka: 3,5 milj. $
Jaroslav Halak MV (SM) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Dwayne Roloson MV (SM) 89, Palkka: 3,650 milj. $

NHL: 45,65 milj. $
NHL+farmi: 49,65 milj. $
Varaa: +7,05 milj. $

Detroit Red Wings

Peter Schaefer VL (TYÖ) 78, Palkka: 2,1 milj. $
Juuso Riksman MV (SM) 86, Palkka: 0,5 milj. $
David Schneider P (HP) 76, Palkka: 0,475 milj. $
Joseph Corvo P (HP) 78, Palkka: 2,625 milj. $
Danny Richmond P (PP) 75, Palkka: 0,650 milj. $
Evgeni Nabokov MV (SM) 91, Palkka: 5,375 milj. $
Andreas Dackell OL (PR) 82, Palkka: 1 milj. $
Josef Vasicek KH (TYÖ) 75, Palkka: 1,3 milj. $
Jiri Hudler KH (TL) 73, Palkka: 1 milj. $
Mikael Renberg OL (TL) 82, Palkka: 1,5 milj. $
Brian Sutherby KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,8 milj. $
Nikolai Antropov KH (VH) 78, Palkka: 2,1 milj. $
Jeff Tambellini VL (TL) 74, Palkka: 0,875 milj. $
Darryl Bootland OL (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Eric Boguniecki OL (TL) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Jaakko Uhlbäck VL (TL) 82, Palkka: 0,550 milj. $
Pär Styf P (PP) 79, Palkka: 0,6 milj. $
Darcy Tucker VL (TYÖ) 85, Palkka: 3 milj. $
Jörgen Jönsson KH (PR) 85, Palkka: 0,525 milj. $
Billy Tibbetts OL (VH) 84, Palkka: 0,525 milj. $
Miikka Männikkö OL (PR) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Ruslan Salei P (PP) 79 (C), Palkka: 3,025 milj. $
Sheldon Souray P (HP) 85 (A), Palkka: 5,4 milj. $
Todd Marchant KH (TYÖ) 84, Palkka: 2,525 milj. $
Daniel Fernholm P (PP) 84, Palkka: 0,525 milj. $
Marty Turco MV (S) 90, Palkka: 5,7 milj. $

NHL: 40,3 milj. $
NHL+farmi: 51,25 milj. $
Varaa: +5,45 milj. $

Edmonton Oilers

Chuck Kobasew OL (TYÖ) 73, Palkka: 1,2 milj. $
Lee Stempniak OL (TL) 72, Palkka: 2,5 milj. $
Eric Belanger KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,750 milj. $
Tom Wandell KH (KIK) 80, Palkka: 0,475 milj. $
Oleg Kvasha VL (VH) 75, Palkka: 1,5 milj. $
Nick Schultz P (PP) 76, Palkka: 1,850 milj. $
Petteri Nummelin P (HP) 73, Palkka: 1,1 milj. $
Joe Pavelski KH (PR) 75 (A), Palkka: 0,850 milj. $
Shean Donovan OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,925 milj. $
Tyler Arnason KH (TL) 74, Palkka: 1,675 milj. $
Tom Preissing P (PP) 78, Palkka: 2,750 milj. $
Jörgen Bemström VL (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Fredrik Hynning OL (TYÖ) 79, Palkka: 0,650 milj. $
Niklas Kronwall P (PP) 73, Palkka: 3 milj. $
Radek Dvorak OL (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $
Tommi Kovanen P (HP) 75, Palkka: 0,550 milj. $
Danny Markov P (PP) 78, Palkka: 2,5 milj. $
Matt Pettinger VL (TYÖ) 78 (A), Palkka: 1 milj. $
Johan Harju VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,450 milj. $
Tomas Vokoun MV (SM) 85, Palkka: 5,7 milj. $
Sean Burke MV (S) 76, Palkka: 1,6 milj. $
Matt Cooke VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $

NHL: 35,525 milj. $
NHL+farmi: 49,425 milj. $
Varaa: +7,275 milj. $

Florida Panthers

Shawn Thornton OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
R.J. Umberger KH (VH) 75, Palkka: 1,250 milj. $
Brad Boyes KH (PR) 78, Palkka: 1,6 milj. $
Alexei Ponikarovsky VL (TL) 77, Palkka: 2,1 milj. $
Joffrey Lupul OL (TL) 79, Palkka: 2,325 milj. $
Travis Zajac KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,975 milj. $
Cory Sarich P (PP) 79, Palkka: 3,6 milj. $
Rostislav Klesla P (PP) 77, Palkka: 1,6 milj. $
Tom Poti P (HP) 77, Palkka: 3,5 milj. $
Cale Hulse P (PP) 82, Palkka: 1 milj. $
Patrick Eaves OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,950 milj. $
Zach Parise KH (TL) 81 (C), Palkka: 0,750 milj. $
Karlis Skrastins P (PP) 75, Palkka: 2,4 milj. $
Tony Virta VL (PR) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Carlo Colaiacovo P (PP) 77, Palkka: 1,050 milj. $
Manny Legace MV (S) 82, Palkka: 2,150 milj. $
Anson Carter OL (TYÖ) 80, Palkka: 2,5 milj. $
Mathias Johansson KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,675 milj. $
Brad Stuart P (PP) 79 (A), Palkka: 3,5 milj. $
Kyle Calder VL (TYÖ) 78, Palkka: 2,750 milj. $
Fernando Pisani OL (TYÖ) 81, Palkka: 2,5 milj. $
Rob Zepp MV (SM) 81, Palkka: 0,650 milj. $

NHL: 36,025 milj. $
NHL+farmi: 45,175
Varaa: +11,525

Los Angeles Kings

Ilya Bryzgalov MV (V) 83, Palkka: 1,175 milj. $
Glen Wesley P (PP) 83, Palkka: 1,4 milj. $
Brent Seabrook P (PP) 79, Palkka: 0,950 milj. $
John Madden KH (TYÖ) 87, Palkka: 2,950 milj. $
Kyle Chipchura KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,925 milj. $
Wade Redden P (PP) 86, Palkka: 6,5 milj. $
Adam Foote P (PP) 85, Palkka: 4,6 milj. $
Dean McAmmond VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,850 milj. $
Jason Pominville OL (TYÖ) 79, Palkka: 1,025 milj. $
Mike Cammalleri KH (TL) 88, Palkka: 1,7 milj. $
Ales Hemsky OL (PR) 87, Palkka: 4,1 milj. $
Brian Boucher MV (V) 80, Palkka: 0,9 milj. $
Duncan Keith P (PP) 78, Palkka: 1,475 milj. $
Niko Hovinen MV (SM) 70, Palkka: 0 milj. $
Patrik Elias KH (TL) 89, Palkka: 6 milj. $
Henrik Zetterberg VL (PR) 89 (A), Palkka: 2,650 milj. $
Kai Nurminen VL (TL) 86, Palkka: 0,675 milj. $
Marian Hossa OL (KIK) 90, Palkka: 6 milj. $
Hannes Hyvönen OL (TL) 88, Palkka: 0,550 milj. $
Brian Rafalski P (PP) 86 (A), Palkka: 4,2 milj. $
Joe Sakic KH (TL) 93 (C), Palkka: 6,750 milj. $

NHL: 50,125 milj. $
NHL+farmi: 50,125 milj. $
Varaa: +6,575 milj. $

Minnesota Wild

Lauri Korpikoski VL (TL) 72, Palkka: 1,025 milj. $
Jussi Markkanen MV (SM) 77, Palkka: 0,850 milj. $
Andrej Sekera P (HP) 71, Palkka: 0,675 milj. $
Arron Asham OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,950 milj. $
Andy Sutton P (PP) 74, Palkka: 2 milj. $
Matt Greene P (PP) 74, Palkka: 1,5 milj. $
Enver Lisin OL (KIK) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Radoslav Suchy P (PP) 79, Palkka: 0,9 milj. $
Alexander Steen KH (TYÖ) 79 (A), Palkka: 0,875 milj. $
Alexandre Daigle OL (PR) 75, Palkka : 0,5 milj. $
Alexei Zhamnov KH (PR) 76, Palkka: 4,1 milj. $
Patrice Brisebois P (PP) 76, Palkka: 3 milj. $
Erkki Rajamäki VL (VH) 82 (C), Palkka: 0,575 milj. $
Bryan Allen P (PP) 76, Palkka: 2,9 milj. $
Nick Boynton P (PP) 81, Palkka: 2,950 milj. $
Kimmo Kuhta OL (TL) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Richard Zednik OL (TL) 78, Palkka: 1,675 milj. $
Jason Allison KH (PR) 78, Palkka: 5,1 milj. $
Fredrik Emvall VL (TYÖ) 86, Palkka: 0,525 milj. $
Jan Lundell MV (V) 84, Palkka: 0,5 milj. $
Christopher Higgins KH (TL) 79, Palkka: 1,7 milj. $
Scott Walker OL (TYÖ) 81, Palkka: 2,5 milj. $
Scott Hannan P (PP) 81 (A), Palkka: 4,5 milj. $

NHL: 40,75 milj. $
NHL+farmi: 54,875 milj. $
Varaa: +1,825 milj. $

Montreal Canadiens

Mikko Koivu KH (PR) 79, Palkka: 3,250 milj. $
Thomas Johansson P (PP) 82, Palkka: 0,550 milj. $
Jeff Carter KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,950 milj. $
Jari Viuhkola KH (PR) 84, Palkka: 0,650 milj. $
Kristian Kudroc P (PP) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Kristian Huselius VL (PR) 79, Palkka: 1,4 milj. $
Andres Ambuhl OL (TYÖ) 79, Palkka: 0 milj. $
Scott Gomez KH (PR) 87, Palkka: 7,375 milj. $
Rob Blake P (HP) 86, (A) Palkka: 6 milj. $
Michal Bros KH (VH) 84, Palkka: 0,5 milj. $
Devan Dubnyk MV (SM) 75, Palkka: 0,975 milj. $
Patrick Sharp OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,775 milj. $
Fredrik Bremberg VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,450 milj. $
Jochen Hecht VL (TL) 84, Palkka: 2,2 milj. $
Martin Kariya OL (KIK) 87, Palkka: 0,6 milj. $
Olaf Kolzig MV (SM) 84, Palkka: 5,450 milj. $
Pavol Demitra KH (PR) 85, (C) Palkka: 4,5 milj. $
Andrew Brunette VL (TYÖ) 80, Palkka: 1,6 milj. $
Aki-Petteri Berg P (PP) 87, Palkka: 1 milj. $
Steve Kariya VL (TL) 85, Palkka: 0,675 milj. $
Magnus Johansson P (PP) 87, Palkka: 0,7 milj. $
Andrei Markov P (PP) 81, (A) Palkka: 5,750 milj. $

NHL: 40,975 milj. $
NHL+farmi: 57,5 milj. $
Varaa: -0,8 milj. $
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Nashville Predators

Kalle Kerman VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Petri Pakaslahti KH (PR) 77, Palkka: 0,575 milj. $
Johan Akerman P (PP) 85, Palkka: 0,475 milj. $
Ilari Filppula OL (KIK) 79, Palkka: 0,475 milj. $
Marc-Andre Bergeron P (HP) 76, Palkka: 1,050 milj. $
Steve Guolla OL (PR) 83, Palkka: 0,5 milj. $
Kent Manderville KH (TL) 84, Palkka: 0,650 milj. $
Ari Ahonen MV (SM) 85, Palkka: 0,6 milj. $
Kirk Maltby VL (TYÖ) 82, Palkka: 0,875 milj. $
Mike Comrie KH (KIK) 81, Palkka: 3,375 milj. $
Bret Hedican P (PP) 79, Palkka: 2,425 milj. $
Dominik Hasek MV (SM) 87, Palkka: 4,050 milj. $
Petr Sykora OL (TL) 86, Palkka: 2,625 milj. $
Jason Arnott KH (VH) 87, (C) Palkka: 4,5 milj. $
Steve Staios P (PP) 84, Palkka: 2,7 milj. $
Jeremy Roenick KH (TYÖ) 80, Palkka: 1,2 milj. $
Mikko Luoma P (TYÖ) 85 (A), Palkka: 0,5 milj. $
Nicklas Bäckström KH (PR) 82, Palkka: 0,550 milj. $
Mike Van Ryn P (PP) 77, Palkka: 2,9 milj. $
Paul Kariya VL (TL) 89 (A), Palkka: 6 milj. $

NHL: 36,575 milj. $
NHL+farmi: 48,975 milj. $
Varaa: +7,725 milj. $

New Jersey Devils

Dick Tarnstrom P (HP) 74 (A), Palkka: 2 milj. $
Mike Rathje P (PP) 76, Palkka: 3,5 milj. $
Aaron Miller P (PP) 76, Palkka: 1,5 milj. $
Aki Uusikartano KH (PR) 79, Palkka: 0,6 milj. $
Marcel Goc KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,8 milj. $
Todd White KH (TYÖ) 79, Palkka: 2,375 milj. $
Niklas Bäckström MV (V) 80, Palkka: 3,1 milj. $
Richard Lintner P (HP) 77, Palkka: 0,625 milj. $
Chad Larose OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,475 milj. $
Tommy Sjödin P (PP) 78 (C), Palkka: 0,6 milj. $
Nathan Barrett VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Christian Backman P (PP) 77, Palkka: 2,3 milj. $
Tero Leinonen MV (SM) 80, Palkka: 0,5 milj. $
Bryan Berard P (PP) 75, Palkka: 2,5 milj. $
Craig Adams OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Shawn Bates KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,2 milj. $
Jeff Friesen VL (PR) 77, Palkka: 1,6 milj. $

NHL: 35,15 milj. $
NHL+farmi: 46,925 milj. $
Varaa: +9,775

New York Islanders

Jason Blake VL (TL) 82, Palkka: 4 milj. $
Sandis Ozolinsh P (HP) 77, Palkka: 2,750 milj. $
Trevor Letowski OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,8 milj. $
Mark Parrish OL (TL) 79, Palkka: 2,650 milj. $
Anton Babchuk P (PP) 74, Palkka: 0,950 milj. $
Toni Koivisto VL (TL) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Marc Savard KH (PR) 84, Palkka: 5 milj. $
Raymond Murray KH (PR) 83, Palkka: 0,5 milj. $
Trent Hunter OL (TYÖ) 78, Palkka: 1 milj. $
Stephane Yelle KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,4 milj. $
Pierre Turgeon KH (PR) 78, Palkka: 1,5 milj. $
Dave Scatchard KH (TYÖ) 72, Palkka: 2,1 milj. $
Paul Mara P (HP) 77, Palkka: 3 milj. $
Donald Brashear VL (TYÖ) 74 (A), Palkka: 1,1 milj. $
Mariusz Czerkawski OL (TL) 74 (A), Palkka: 0,6 milj. $
Rick DiPietro MV (V) 90, Palkka: 4,5 milj. $
Jaroslav Modry P (PP) 76, Palkka: 1,2 milj. $
Rhett Warrener P (PP) 77, Palkka: 2,5 milj. $
Curtis Joseph MV (S) 79, Palkka: 2 milj. $
David Moravec OL (PR) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Per-Johan Axelsson VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,850 milj. $
Darius Kasparaitis P (PP) 77, Palkka: 3,3 milj. $

NHL: 38,8 milj. $
NHL+farmi: 56,175 milj. $
Varaa: +0,525 milj. $

New York Rangers

Janne Pesonen VL (KIK) 82, Palkka: 0,475 milj. $
Tuomo Ruutu KH (TL) 81, Palkka: 1,875 milj. $
Joni Pitkänen P (PP) 79, Palkka: 2,4 milj. $
Jussi Jokinen KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,725 milj. $
Sean Bergenheim VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,9 milj. $
Valtteri Filppula KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,725 milj. $
Leo Komarov VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Jere Lehtinen OL (TYÖ) 86, Palkka: 4 milj. $
Sami Salo P (PP) 80, Palkka: 3,5 milj. $
Petteri Nokelainen KH (TYÖ) 73, Palkka: 1 milj. $
Janne Niinimaa P (PP) 76, Palkka: 2,5 milj. $
Miikka Kiprusoff MV (V) 92, Palkka: 3,325 milj. $
Antti Pihlström VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,6 milj. $
Antti Niemi MV (SM) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Ville Leino VL (KIK) 83, Palkka: 0,550 milj. $
Jere Karalahti P (PP) 82, Palkka: 0,7 milj. $
Kimmo Timonen - P (HP) 86, Palkka: 6,325 milj. $
Saku Koivu KH (PR) 88, Palkka: 4,750 milj. $
Ville Peltonen VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,1 milj. $
Teppo Numminen P (HP) 85, (A) Palkka: 2,6 milj. $

NHL: 47,35 milj. $
NHL+farmi: 48,375 milj. $
Varaa: +8,325 milj. $

Ottawa Senators

Brenden Morrow VL (VH) 85, Palkka: 4,1 milj. $
Dustin Brown OL (TYÖ) 80, Palkka: 1,175 milj. $
Jonathan Cheechoo OL (TL) 85, Palkka: 3 milj. $
Stephen Weiss KH (TYÖ) 79, Palkka: 0,925 milj. $
Jarret Stoll KH (PR) 87, Palkka: 2,2 milj. $
Tuukka Rask MV (V) 84, Palkka: 0,850 milj. $
Keith Ballard P (HP) 79, Palkka: 0,950 milj. $
Jarome Iginla OL (VH) 93 (A), Palkka: 7 milj. $
Jonas Hiller MV (V) 77, Palkka: 0 milj. $
Jordan Staal KH (TL) 82, Palkka: 0,850 milj. $
Alex Tanguay VL (PR) 85, Palkka: 5,250 milj. $
Vaclav Prospal VL (PR) 84, Palkka: 1,9 milj. $
Marek Zidlicky P (HP) 82, Palkka: 3,2 milj. $
Jay Pandolfo VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,825 milj. $
Jack Johnson P (PP) 79, Palkka: 0,850 milj. $
Maxim Afinogenov OL (KIK) 84, Palkka: 3,325 milj. $
Frederic Cassivi MV (SM) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Anton Strålman P (PP) 84, Palkka: 0,475 milj. $
Nicklas Lidström P (HP) 96 (A), Palkka: 7,6 milj. $
Pavel Datsyuk KH (KIK) 89 (C), Palkka: 6,7 milj. $
Vitaly Vishnevski P (PP) 81, Palkka: 1,8 milj. $

NHL: 56,725 milj. $
NHL+farmi: 57,675 milj. $
Varaa: -0,975 milj. $

Philadelphia Flyers

Tony Amonte OL (TYÖ) 78, Palkka: 1,850 milj. $
Michel Ouellet OL (TL) 73, Palkka: 1,250 milj. $
Sean O´Donnell P (PP) 77, Palkka: 1,250 milj. $
Nikolai Khabibulin MV (V) 90, Palkka: 6,750 milj. $
Wojtek Wolski VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,950 milj. $
Alexei Yashin KH (PR) 81 (A), Palkka: 7,6 milj. $
Arto Tukio P (PP) 76, (C) Palkka: 0,575 milj. $
Vesa Viitakoski VL (VH) 81, Palkka: 0,575 milj. $
Mikko Viitanen P (PP) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Tommi Hannus VL (TL) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Fredrik Öberg KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Jim Vandermeer P (PP) 74, Palkka: 1,225 milj. $
Janne Ojanen KH (PR) 80, Palkka: 0,650 milj. $
Jukka Voutilainen KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Denis Gauthier P (PP) 76, Palkka: 2,1 milj. $
Mike Ricci KH (TYÖ) 76, Palkka: 1,525 milj. $
Colin White P (PP) 77 (A), Palkka: 3 milj. $
Magnus Wernblom VL (TYÖ) 82, Palkka: 0,450 milj. $
Daniel Kreutzer OL (VH) 76, Palkka: 0,450 milj. $
Brent Johnson MV (SM) 77, Palkka: 0,8 milj. $
Martin Skoula P (PP) 74, Palkka: 1,8 milj. $
Jani Hurme MV (V) 85, Palkka: 0,925 milj. $
Stefan Pettersson VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,525 milj. $

NHL: 36,35 milj. $
NHL+farmi: 46,975 milj. $
Varaa: +9,725 milj. $

Phoenix Coyotes

Eric Brewer P (HP) 82, Palkka: 4,250 milj. $
Ryan Miller MV (V) 90, Palkka: 2,6 milj. $
Justin Williams OL (VH) 85, Palkka: 3,5 milj. $
Mats Sundin KH (PR) 89, Palkka: 5,5 milj. $
Samuel Pahlsson KH (TYÖ) 82, Palkka: 1,4 milj. $
Alexander Radulov OL (TL) 79, Palkka: 0,975 milj. $
Layne Ulmer KH (PR) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Kevin Bieksa P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Justin Pogge MV (V) 73, Palkka: 0,675 milj. $
Miroslav Satan OL (TL) 81, Palkka: 4,5 milj. $
Michal Handzus KH (TYÖ) 86, Palkka: 4 milj. $
Hal Gill P (PP) 78, Palkka: 2,075 milj. $
Trevor Linden OL (TYÖ) 80 (A), Palkka: 0,6 milj. $
Per Gustafsson P (HP) 85, Palkka: 0,550 milj. $
Chris Campoli P (HP) 78, Palkka: 0,6 milj. $
Tomas Surovy VL (TYÖ) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Shane Doan OL (VH) 86 (A), Palkka: 4,550 milj. $
Vincent Lecavalier KH (TL) 90 (C), Palkka: 7,175 milj. $
Ladislav Nagy VL (PR) 84, Palkka: 3,750 milj. $

NHL: 50,025 milj. $
NHL+farmi: 50,025 milj. $
Varaa: +6,675 milj. $

Pittsburgh Penguins

Bryan McCabe P (HP) 85, Palkka: 5,750 milj. $
Esa Pirnes KH (TL) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Pasi Puistola VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,625 milj. $
Jukka-Pekka Laamanen P (HP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Erik Cole VL (VH) 85, Palkka: 4 milj. $
Martin Gerber MV (V) 81, Palkka: 3,7 milj. $
Jani Tuppurainen VL (PR) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Petri Varis OL (TL) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Mike York KH (PR) 80, Palkka: 1 milj. $
Johan Davidsson KH (TL) 84, Palkka: 0,625 milj. $
Henrik Tallinder P (PP) 76, Palkka: 2,550 milj. $
Kris Draper KH (TYÖ) 84, Palkka: 2,125 milj. $
Chris Mason MV (V) 80, Palkka: 1,250 milj. $
Chad Kilger VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,9 milj. $
Dale Clarke P (HP) 83, Palkka: 0,575 milj. $
Perttu Lindgren KH (PR) 82, Palkka: 0,475 milj. $
Ray Emery MV (V) 86, Palkka: 3,175 milj. $
Jason Spezza KH (PR) 91 (C), Palkka: 5 milj. $
Kimmo Koskenkorva OL (TL) 79, Palkka: 0,450 milj. $
Eetu Holma OL (VH) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Mattias Timander P (PP) 80, Palkka: 0,8 milj. $
Martti Järventie P (HP) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Marko Jantunen OL (KIK) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Andreas Salomonsson VL (PR) 84, Palkka: 0,725 milj. $

NHL: 36,55 milj. $
NHL+farmi: 49,025 milj. $
Varaa: +7,675 milj. $

St. Louis Blues

Brandon Crombeen OL (VH) 85, Palkka: 0,525 milj. $
Sergei Brylin VL (TYÖ) 84, Palkka: 1,525 milj. $
Tony Mårtensson KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Milan Hejduk OL (TL) 88, Palkka: 3,8 milj. $
Alexander Frolov VL (TL) 86, Palkka: 2,9 milj. $
Patrice Bergeron KH (PR) 87, Palkka: 4,750 milj. $
Martin Brodeur MV (S) 95, Palkka: 5,2 milj. $
Tobias Enström P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
Corey Perry OL (TYÖ) 84, Palkka: 0,7 milj. $
Anze Kopitar KH (PR) 82, Palkka: 0,950 milj. $
Vyacheslav Kozlov VL (PR) 86, Palkka: 3,650 milj. $
Sergei Zubov P (HP) 94, Palkka: 4 milj. $
Daniel Alfredsson OL (TL) 90, Palkka: 4,675 milj. $
Andrej Meszaros P (PP) 81, Palkka: 0,975 milj. $
Pekka Rinne MV (V) 72, Palkka: 0,550 milj. $
Sergei Gonchar P (HP) 86, (A) Palkka: 5 milj. $
Dan Boyle P (HP) 88, Palkka: 3,625 milj. $
Dion Phaneuf P (PP) 85, Palkka: 0,775 milj. $
Patrick Marleau KH (PR) 91, (C) Palkka: 4,5 milj. $
Ilya Kovalchuk VL (TL) 90, (A) Palkka: 6,375 milj. $

NHL: 53,925 milj. $
NHL+farmi: 55,95 milj. $
Varaa: +0,75 milj. $

San Jose Sharks

Matt Davidson OL (TL) 84, Palkka: 0,475 milj. $
Ed Belfour MV (SM) 82, Palkka: 0,750 milj. $
Mike Grier OL (TYÖ) 84, Palkka: 1,775 milj. $
Sinuhe Wallinheimo MV (SM) 86, Palkka: 0,6 milj. $
Mike Ribeiro KH (PR) 79, Palkka: 2,8 milj. $
Brad Richards KH (PR) 89, Palkka: 7,8 milj. $
Tuomas Nissinen MV (SM) 82, Palkka: 0,550 milj. $
Hans Jonsson P (PP) 80, Palkka: 0,550 milj. $
Jari Kauppila KH (TYÖ) 87 (A), Palkka: 0,575 milj. $
Mike Peca KH (TYÖ) 86, Palkka: 2,5 milj. $
Pelle Prestberg VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,550 milj. $
Janne Hauhtonen KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Brad Lukowich P (PP) 77, Palkka: 1,575 milj. $
Shayne Toporowski OL (VH) 82 (C), Palkka: 0,550 milj. $
Manny Fernandez MV (V) 86, Palkka: 4,325 milj. $
Timo Koskela VL (PR) 80, Palkka: 0,675 milj. $
Jan Sandström P (PP) 80, Palkka: 0,550 milj. $
Paul Healey OL (TYÖ) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Per Svartvadet VL (TYÖ) 84 (A), Palkka: 0,525 milj. $
Kim Hirschovits KH (PR) 85, Palkka: 0,5 milj. $
Mikko Peltola OL (PR) 82, Palkka: 0,6 milj. $

NHL: 34,425 milj. $
NHL+farmi: 40,325 milj. $
Varaa: +16,375 milj. $

Tampa Bay Lightning

Miika Wiikman MV (SM) 81, Palkka: 0,475 milj. $
Peter Nordström VL (TYÖ) 87, Palkka: 0,575 milj. $
Matthew Carle P (HP) 79, Palkka: 0,950 milj. $
Curtis Brown KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,7 milj. $
Jeff O´Neill OL (TL) 82, Palkka: 1,5 milj. $
Dallas Drake OL (TYÖ) 80, Palkka: 1,2 milj. $
Mike Knuble OL (VH) 84, Palkka: 2,8 milj. $
Jay Bouwmeester P (HP) 84, Palkka: 2,175 milj. $
Chris Phillips P (PP) 81, Palkka: 3,5 milj. $
Zdeno Chara P (PP) 89 (A), Palkka: 7,5 milj. $
Jason Smith P (PP) 84, Palkka: 1,975 milj. $
Michael Ryder OL (VH) 81, Palkka: 2,2 milj. $
Bill Guerin OL (VH) 87 (C), Palkka: 4,5 milj. $
Jozef Stumpel KH (PR) 80, Palkka: 2,250 milj. $
Brendan Morrison KH (PR) 85, Palkka: 3,2 milj. $
Frantisek Kaberle P (HP) 80, Palkka: 2,2 milj. $
Andy McDonald KH (PR) 86 (A), Palkka: 3,325 milj. $
Phil Kessel KH (KIK) 80, Palkka: 0,850 milj. $
Roberto Luongo MV (V) 95, Palkka: 6,750 milj. $
Alexander Semin VL (KIK) 81, Palkka: 1,3 milj. $
Fredrik Modin VL (TL) 84, Palkka: 3,250 milj. $

NHL: 51,6 milj. $
NHL+farmi: 55,25 milj. $
Varaa: +1,45 milj. $

Toronto Maple Leafs

Robert Kantor P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
Mark Recchi OL (TL) 86, Palkka: 1,3 milj. $
Rob Niedermayer KH (TYÖ) 83, Palkka: 2 milj. $
Owen Nolan OL (VH) 82, Palkka: 2 milj. $
Jussi Pesonen OL (PR) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Wes Walz KH (TYÖ) 81, Palkka: 1,4 milj. $
Eric Staal KH (VH) 89, Palkka: 4,5 milj. $
Jani Rita OL (TL) 82, Palkka: 0,8 milj. $
Mike Sillinger KH (TYÖ) 81, Palkka: 2,2 milj. $
Mike Smith MV (SM) 78, Palkka: 0,950 milj. $
Andreas Johansson VL (TYÖ) 83, Palkka: 0,7 milj. $
Chris Chelios P (PP) 85, (A) Palkka: 1,150 milj. $
Peter Forsberg KH (PR) 93 (C), Palkka: 5,750 milj. $
Martin Gelinas VL (TYÖ) 83, Palkka: 1,250 milj. $
Mathieu Schneider P (HP) 88, Palkka: 5,625 milj. $
Brendan Shanahan VL (VH) 88 (A), Palkka: 2,5 milj. $
Mark Bell VL (VH) 80, Palkka: 2 milj. $
Tomas Kaberle P (PP) 86, Palkka: 4,250 milj. $
Marko Tuulola P (HP) 82, Palkka: 0,5 milj. $
Jyrki Lumme P (HP) 84, Palkka: 0,450 milj. $
Martin Biron MV (V) 81, Palkka: 3,5 milj. $

NHL: 43,925 milj. $
NHL+farmi: 46,625 milj. $
Varaa: +10,075 milj. $

Vancouver Canucks

Jesper Mattsson OL (PR) 83, Palkka: 0,775 milj. $
Kalle Sahlstedt KH (TL) 84, Palkka: 0,625 milj. $
Jeff Halpern KH (TYÖ) 78, Palkka: 2 milj. $
Thomas Rhodin P (HP) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Eric Lindros KH (PR) 82, Palkka: 1,550 milj. $
Mike Commodore P (PP) 80, Palkka: 1,250 milj. $
Martin Straka KH (PR) 84, Palkka: 3,3 milj. $
Sean Avery KH (TYÖ) 78, Palkka: 1,1 milj. $
Matthew Barnaby OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,625 milj. $
Jonas Junland P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $

Chris Drury KH (TL) 89, Palkka: 7,050 milj. $
Steven Reinprecht KH (TL) 84, Palkka: 2 milj. $
Kristian Kuusela OL (PR) 78, Palkka: 0 milj. $
Andrew Raycroft MV (SM) 82, Palkka: 2 milj. $
Martin Sonnenberg VL (VH) 86, Palkka: 0,5 milj. $
Evgeni Malkin KH (PR) 85 (A), Palkka: 0,975 milj. $
Stephen Valiquette MV (S) 77, Palkka: 0,625 milj. $
Philippe Boucher P (HP) 82, Palkka: 2,5 milj. $
Janne Niskala P (HP) 82, Palkka: 0,525 milj. $
Alex Kovalev OL (TL) 82, Palkka: 4,5 milj. $
Markus Naslund VL (TL) 85, (C) Palkka: 6 milj. $
Marek Malik P (PP) 81 (A), Palkka: 2,5 milj. $

NHL: 41,975 milj. $
NHL+farmi: 54,95 milj. $
Varaa: +1,75 milj. $

Washington Capitals

Mikko Jokela P (HP) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Cam Barker P (PP) 77, Palkka: 2,750 milj. $
Kalle Koskinen P (PP) 77, Palkka: 0,750 milj. $
Kent McDonell OL (VH) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Derian Hatcher P (PP) 78, Palkka: 3,5 milj. $
Christobal Huet MV (V) 81, Palkka: 2,750 milj. $
Geoff Sanderson VL (TL) 77, Palkka: 1,5 milj. $
Scott Thornton VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $
Manny Malhotra KH (TYÖ) 76, Palkka: 1,2 milj. $
Robert Döme KH (TL) 80 (C), Palkka: 0,525 milj. $
Brian Pothier P (HP) 77, Palkka: 2,5 milj. $
Todd Bertuzzi OL (VH) 82 (A), Palkka: 4 milj. $
Jay McKee P (PP) 80, Palkka: 4 milj. $
Matthew Lombardi KH (TYÖ) 80, Palkka: 1,8 milj. $
Mikko Mäenpää P (HP) 80, Palkka: 0,550 milj. $
Pekka Tuokkola MV (SM) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Ethan Moreau VL (TYÖ) 81, Palkka: 2 milj. $
Eric Perrin KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,750 milj. $
Mikael Håkanson OL (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Matthias Månsson OL (TYÖ) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Pavel Brendl OL (TL) 80 (A), Palkka: 0,6 milj. $
Ryan Kesler KH (TYÖ) 79, Palkka: 1,750 milj. $
Martin Rucinsky VL (TL) 80, Palkka: 3 milj. $

NHL: 38,075 milj. $
NHL+farmi: 47,2 milj. $
Varaa: +9,5 milj. $
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
NHL-seurojen farmit

Anaheim Ducks

Corey Crawford MV (V) 73, Palkka: 0,875 milj. $
Oleg Saprykin VL (TYÖ) 71, Palkka: 1,075 milj. $
Evgeny Artyukhin OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
David Krejci KH (PR) 71, Palkka: 0,875 milj. $
Derek Boogaard VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,750 milj. $
Kimmo Pikkarainen P (HP) 76, Palkka: 0 milj. $
Steve Thornton VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Jean-Christophe Pourpier MV (V) 77, Palkka: 0 milj. $

Atlanta Thrashers

Mark Hartigan KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Paul Bissonnette P (PP) 68, Palkka: 0,525 milj. $
Yannick Tremblay P (HP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Andrew Ebbett KH (PR) 71, Palkka: 0,575 milj. $
Rob Schremp KH (PR) 73, Palkka: 0,775 milj. $
Josh Tordjman MV (SM) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Keith Yandle P (HP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Steve Eminger P (PP) 78, Palkka: 1 milj. $
Wade Dubielewicz MV (SM) 78, Palkka: 0,5 milj. $

Boston Bruins

Ari Vallin P (PP) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Toni Mäkiaho OL (VH) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Ryan Hamilton VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,675 milj. $
Yann Danis MV (V) 73, Palkka: 0,550 milj. $
Ryan Vesce KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Jussi Timonen P (PP) 68, Palkka: 0,525 milj. $
Tim Sestito VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Joey Tenute KH (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Jere Myllyniemi MV (V) 78, Palkka: 0,625 milj. $
Pekka Saravo P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Jimmie Ericsson OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Martin Cibak KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Magnus Kahnberg VL (PR) 77, Palkka: 0,550 milj. $
Shaone Morrisonn P (PP) 76, Palkka: 0,9 milj. $
Pierre Hedin P (PP) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Ivan Huml VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Kevyn Adams KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,650 milj. $
Pat Kavanagh OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Markus Kankaanperä P (PP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Markus Seikola P (PP) 76, Palkka: 0,575 milj. $
Erik Andersson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Randy Robitaille KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Curtis Sanford MV (SM) 77, Palkka: 0,6 milj. $

Buffalo Sabres

Adam Hall OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,975 milj. $
Mika Oksa MV (SM) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Jonas Frögren P (PP) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Steve Ott VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Linus Omark VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,575 milj. $
Peter Budaj MV (V) 77, Palkka: 0,7 milj. $
Carsten Kristensen OL (TL) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Mika Niemi KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,575 milj. $
Mikael Lind KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,575 milj. $
Tommi Huhtala KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Ville Lajunen P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Semir Ben-Amor VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Teemu Laakso P (PP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
Erik Ersberg MV (V) 78, Palkka: 0,525 milj. $
Mikko A. Lehtonen OL (VH) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Tomi Mäki OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Garnet Exelby P (PP) 76, Palkka: 1,375 milj. $
Ossi Väänänen P (PP) 72, Palkka: 1 milj. $
Tommi Santala KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
Jussi Makkonen KH (VH) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Clarke Wilm KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Glen Metropolit KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $

Calgary Flames

Stephane Robidas P (PP) 76, Palkka: 1,5 milj. $
Mark Streit VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Tomas Fleischmann VL (TL) 73, Palkka: 0,650 milj. $
Ole-Kristian Tollefsen P (PP) 71, Palkka: 0,675 milj. $
Jeff Glass MV (SM) 72, Palkka: 0,625 milj. $
Brian McGrattan OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Braydon Coburn P (PP) 73, Palkka: 0,950 milj. $
Dustin Boyd KH (TL) 78, Palkka: 0,725 milj. $
Brandon Bochenski OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Al Montoya MV (SM) 77, Palkka: 0,975 milj. $
Alexandre Burrows VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Brooks Laich VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,725 milj. $
Gilbert Brule KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,8 milj. $
Karo Koivunen VL (PR) 80, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Neil OL (TYÖ) 75, Palkka: 1 milj. $
Janne Laakkonen VL (KIK) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Trevor Daley P (PP) 73, Palkka: 0,775 milj. $

Carolina Hurricanes

Tuomas Tarkki MV (SM) 84, Palkka: 0,5 milj. $
Teemu Nurmi OL (VH) 78, Palkka: 0,550 milj. $
Yutaka Fukufuji MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Dan Hinote OL (TYÖ) 75, Palkka: 1 milj. $
Jan Hejda P (PP) 72, Palkka: 1 milj. $
Patrick Lalime MV (V) 76, Palkka: 0,950 milj. $
Andreas Jämtin OL (VH) 82, Palkka: 0,550 milj. $
Karri Rämö MV (V) 75, Palkka: 0,650 milj. $
Eric Fehr OL (VH) 73, Palkka: 0,8 milj. $
Eric Beaudoin VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Darren Haydar OL (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Joonas Hallikainen MV (SM) 76, Palkka: 0 milj. $
Mattias Modig MV (V) 78, Palkka: 0,575 milj. $

Chicago Blackhawks

Alyn McCauley KH (TYÖ) 78, Palkka: 2 milj. $
Zbynek Michalek P (PP) 73, Palkka: 1,250 milj. $
Vaclav Varada VL (TYÖ) 75, Palkka: 1,1 milj. $
Fedor Tyutin P (PP) 74, Palkka: 1,025 milj. $
Paul DiPietro KH (TYÖ) 74, Palkka: 0 milj. $
Tom Kostopoulos OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,9 milj. $

Colorado Avalanche

Lukas Krajicek P (PP) 73, Palkka: 1,1 milj. $
Niclas Wallin P (PP) 76, Palkka: 1,725 milj. $
Peter Bondra OL (TL) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Kristofer Ottosson OL (PP) 79, Palkka: 0,650 milj. $
Jamie Storr MV (S) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Loui Eriksson KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,725 milj. $
Jori Lehterä KH (PR) 65, Palkka: 0,550 milj. $
Petr Sykora KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Teemu Elomo VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Oskari Korpikari P (PP) 68, Palkka: 0,625 milj. $
Joe Piskula P (PP) 67, Palkka: 0,850 milj. $
Ivan Baranka P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Roman Polak P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Tuomas Pihlman OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Josh Harding MV (V) 75, Palkka: 0,7 milj. $
Scottie Upshall VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,2 milj. $

Columbus Blue Jackets

Marc Gianola P (PP) 73, Palkka: 0 milj. $
Igor Auzins VL (TYÖ) 73, Palkka: 0 milj. $
Toni Kähkönen OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Haruo Kobayashi OL (VH) 70, Palkka: 0 milj. $
Tom Kinasz MV (V) 66, Palkka: 0 milj. $
Niclas Havelid P (PP) 80 (A), Palkka: 2,7 milj. $
Mikael Kurki P (PP) 72, Palkka: 0 milj. $
Yoichi Tamura KH (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Fredrik Lindgren P (PP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Guillaume Latendresse VL (VH) 78, Palkka: 0,850 milj. $
Rons Plaskon MV (V) 70, Palkka: 0 milj. $

Dallas Stars

Mike Richards KH (PR) 76, Palkka: 0,950 milj. $
Serge Payer KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Mark Cullen KH (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Matt Lashoff P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Brad Ference P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Krystofer Kolanos KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $

Detroit Red Wings

Taylor Pyatt VL (VH) 80, Palkka: 1,575 milj. $
Nolan Baumgartner P (HP) 73, Palkka: 1,2 milj. $
Jiri Bicek VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Mikael Samuelsson OL (TYÖ) 76, Palkka: 1,2 milj. $
Kurtis Foster P (PP) 75, Palkka: 1,025 milj. $
Marty Reasoner KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,950 milj. $
Justin Morrison VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,475 milj. $
Jyrki Louhi VL (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Brett Sterling VL (TL) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Jason Krog VL (PR) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Robert Mueller MV (V) 80, Palkka: 0,6 milj. $
Martin Pluss KH (TYÖ) 82, Palkka: 0,6 milj. $
Johan Andersson KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Mattias Remstam OL (PP) 79, Palkka: 0,6 milj. $
Matt Stajan KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,950 milj. $

Edmonton Oilers

Jhonas Enroth MV (SM) 77, Palkka: 0,575 milj. $
Tuomas Suominen OL (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Jason Labarbera MV (SM) 76, Palkka: 0,825 milj. $
Brad Richardson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Kimmo Kapanen MV (SM) 78, Palkka: 0,475 milj. $
Niklas Persson KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $
Tomas Kollar VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,575 milj. $
Chris Dingman VL (TL) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Joni Lappalainen KH (TL) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Johan Backlund MV (SM) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Ian Laperriere OL (TYÖ) 78 (C), Palkka: 0,975 milj. $
Petri Lammassaari OL (KIK) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Mikko Kousa P (PP) 57, Palkka: 0,475 milj. $
Dragan Umicevic OL (TYÖ) 74, 0,525 milj. $
Luke Richardson P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Ulf Söderström KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Francis Bouillon P (PP) 73, Palkka: 1,875 milj. $
Mika Lehto MV (SM) 83, Palkka: 0,575 milj. $
Mikko Kurvinen P (PP) 75, Palkka: 0,650 milj. $
Vili Sopanen OL (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Tim Eriksson KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Jon Sim VL (TYÖ) 74, Palkka: 1 milj. $

Florida Panthers

Alexander Svitov KH (TYÖ) 72, Palkka: 1,125 milj. $
Richard Jackman P (PP) 75, Palkka: 0,8 milj. $
Tim Gleason P (PP) 75, Palkka: 1,175 milj. $
Brandon Dubinsky KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $
Lauri Tukonen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,9 milj. $
Markku Hurme KH (TL) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Ian White P (HP) 76, Palkka: 0,850 milj. $
Kris Versteeg OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Matt Carkner P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Joel Gistedt MV (SM) 77, Palkka: 0,525 milj. $
Ryan Callahan OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Michael Blunden OL (VH) 73, Palkka: 1,575 milj. $
Mark Eaton P (PP) 68, Palkka: 1,6 milj. $
Ben Clymer P (PP) 75, Palkka: 1 milj. $
Travis Green KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Jarkko Immonen KH (PR) 72, Palkka: 0,7 milj. $
Johan Motin P (PP) 77, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Ellis VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Per Savilahti-Nagander P (PP) 71, Palkka: 0,575 milj. $
Robert Kristan MV (SM) 78, Palkka: 0,550 milj. $
Chris Hajt P (PP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Janne Jalasvaara P (HP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Christian Sjögren VL (TYÖ) 73, Palkka: 0 milj. $
Jarno Kultanen P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $

Los Angeles Kings

Lubos Bartecko OL (TYÖ) 81, Palkka: 0,575 milj. $
Juha-Pekka Haataja OL (TL) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Pavel Dakeev VL (TL) 71, Palkka: 0 milj. $
Grzegorz Lewandowski OL (PR) 68, Palkka: 0 milj. $
Yermukhamet Feodorov VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Alexander Sinitsin KH (TYÖ) 73, Palkka: 0 milj. $
Herbert Vasiljevs VL (TL) 70, Palkka: 0 milj. $
Peter Guggisberg OL (PR) 72, Palkka: 0 milj. $

Minnesota Wild

Josef Straka KH (PR) 81, Palkka: 0,450 milj. $
Rastislav Stana MV (V) 83, Palkka: 0,5 milj. $
Tomas Slovak P (HP) 80, Palkka: 0,525 milj. $
Greg Campbell OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Jimmie Ölvestad OL (PR) 80, Palkka: 0,550 milj. $
Cory Murphy P (HP) 80, Palkka: 0,5 milj. $
Oscar Sundh VL (TYÖ) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Benoit Pouliot VL (TL) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Rich Peverley KH (PR) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Wade Brookbank VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Sheldon Brookbank P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Tim Jackman OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Clayton Stoner P (PP) 70, Palkka: 0,625 milj. $
Daniel Girardi P (PP) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Hannu Toivonen MV (V) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Darcy Verot VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Cody McCormick KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Joakim Lindstrom KH (PR) 72, Palkka: 0,725 milj. $
Dane Byers VL (VH) 70, Palkka: 0,625 milj. $
Clarke MacArthur VL (TL) 72, Palkka: 0,675 milj. $
Erik Christensen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,750 milj. $
Janne Lahti VL (TL) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Per-Åge Skroder KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Mads Hansen OL (TYÖ) 79, Palkka: 0,5 milj. $
Mika Noronen MV (V) 76, Palkka: 0,675 milj. $

Montreal Canadiens

Mark Giordano P (HP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Mike Komisarek P (PP) 76, Palkka: 1,7 milj. $
Dennis Wideman P (PP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Ladislav Smid P (PP) 75, Palkka: 0,9 milj. $
Juha Pitkämäki MV (SM) 83, Palkka: 0,5 milj. $
Juha Toivonen MV (SM) 69, Palkka: 0 milj. $
Andrew Ladd VL (TYÖ) 77, Palkka: 1 milj. $
Patrick Thoresen KH (TL) 75, Palkka: 0,550 milj. $
Derek Roy KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,625 milj. $
Tim Thomas MV (S) 78, Palkka: 1,1 milj. $
Dave Bolland KH (TL) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Pierre Parenteau VL (KIK) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Oleg Tverdovsky P (HP) 74, Palkka: 2,5 milj. $
Konstantin Koltsov OL (KIK) 75, Palkka: 0,8 milj. $
Ryane Clowe VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Denis Grebeshkov P (PP) 75, Palkka: 0,450 milj. $
Pasi Häkkinen MV (SM) 76, Palkka: 0,5 milj. $

Nashville Predators

Mathieu Garon MV (V) 81, Palkka: 1,225 milj. $
Pasi Salonen OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,450 milj. $
Andreas Holmqvist P (HP) 82, Palkka: 0,525 milj. $
Burke Henry P (PP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Tomek Valtonen VL (VH) 76, Palkka: 0,625 milj. $
Jason Woolley P (PP) 72, Palkka: 0,7 milj. $
Derek Armstrong KH (TYÖ) 77, Palkka: 1,5 milj. $
Juhamatti Yli-Junnila KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Jaakko Suomalainen MV (V) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Jesse P. Saarinen OL (PR) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Jan Latvala P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Marko Anttila KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jari Tolsa OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,575 milj. $
Oleg Sorokins P (PP) 76, Palkka: 0,575 milj. $
Kari Haakana P (PP) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Marco Tuokko VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,725 milj. $
Tommy Salo MV (SM) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Sami Helenius P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Thomas Greiss MV (V) 73, Palkka: 0,725 milj. $

New Jersey Devils

Patric Hörnquist KH (TL) 82, Palkka: 0,575 milj. $
Ville Vahalahti VL (TL) 80, Palkka: 0,475 milj. $
Andy Chiodo MV (SM) 80, Palkka: 0,5 milj. $
Toni Dahlman OL (TYÖ) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Jim Dowd KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,475 milj. $
David Vyborny OL (PR) 79, Palkka: 2,2 milj. $
Johan Franzen KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,925 milj. $
Anders Burström KH (TL) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Dmitri Kalinin P (PP) 75, Palkka: 2 milj. $
Josh Gorges P (PP) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Matti Kaltiainen MV (SM) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Tommi Nikkilä MV (SM) 79, Palkka: 0,650 milj. $
Joonas Vihko VL (TYÖ) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Ryan Shannon KH (PR) 78, Palkka: 0,550 milj. $
Emil Lundberg OL (PR) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Daniel Tjarnqvist P (PP) 76, Palkka: 1,625 milj. $
Robert Carlsson VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,625 milj. $
Kevin Weekes MV (SM) 77, Palkka: 0,675 milj. $
Sami Torkki VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,450 milj. $
Mika Alatalo OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,525 milj. $

New York Islanders

Michael Rupp KH (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Jamal Mayers OL (TYÖ) 77, Palkka: 1,325 milj. $
Per Ledin VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,625 milj. $
Brad May VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Zenon Konopka KH (TYÖ) 72 (C), Palkka: 0,5 milj. $
Brett McLean KH (TYÖ) 75, Palkka: 1,7 milj. $
Rocky Thompson OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $
David Aebischer MV (V) 79, Palkka: 0,6 milj. $
Petr Nedved KH (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Johnson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,8 milj. $
Travis Moen VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,925 milj. $
Reto Von Arx KH (PR) 78, Palkka: 0 milj. $
Georges Laraque OL (TYÖ) 70, Palkka: 1,3 milj. $
Jiri Fischer P (PP) 75, Palkka: 1,475 milj. $
Patrick Kaleta OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Eric Godard OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Alain Nasreddine P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Colby Armstrong OL (TYÖ) 75, Palkka: 1,2 milj. $

New York Rangers

Niklas Hagman VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,675 milj. $
Beat Forster P (PP) 75, Palkka: 0 milj. $
Sami Kapanen VL (TYÖ) 77, Palkka: 1,250 milj. $
Mika Strömberg P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Anders Bastiansen KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Bryce Salvador P (PP) 74, Palkka: 1,4 milj. $
Teemu Lassila MV (SM) 77, Palkka: 0,6 milj. $
Lasse Kukkonen P (PP) 73, Palkka: 0,875 milj. $
Dwight Helminen KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $

Ottawa Senators

Dan McGillis P (PP) 77, Palkka: 0,475 milj. $
Kip Miller KH (PR) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Stu Barnes KH (TYÖ) 80, Palkka: 0,9 milj. $

Philadelphia Flyers

Steve McCarthy P (HP) 74, Palkka: 0,725 milj. $
Karol Krizan MV (SM) 83, Palkka: 0,5 milj. $
Pasi Peltonen P (PP) 77, Palkka: 0,675 milj. $
Daniel Paille VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Wayne Primeau KH (VH) 75, Palkka: 1,4 milj. $
Tommi Paakkolanvaara P (TYÖ) 76, Palkka: 0,575 milj. $
Chris Osgood MV (S) 82, Palkka: 0,850 milj. $
Alexandre Picard P (HP) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Richard Park OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Jason King OL (TL) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Anthony Stewart OL (VH) 72, Palkka: 0,6 milj. $
Fredrik Norrena MV (SM) 78, Palkka: 0,850 milj. $
Steve Begin KH (TYÖ) 75, Palkka: 1,225 milj. $
Jason Ward OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,650 milj. $
Aaron Gavey KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $

Phoenix Coyotes

Pascal Leclaire MV (V) 79, Palkka: 1,050 milj. $
Paul Martin P (PP) 79, Palkka: 2 milj. $
Björn Christen VL (TYÖ) 78, Palkka: 0 milj. $
Calle Gunnarsson P (PP) 79, Palkka: 0,575 milj. $

Pittsburgh Penguins

Ronnie Pettersson P (PP) 76, Palkka: 0,525 milj. $
Robert Esche MV (SM) 76, Palkka: 1 milj. $
Jassen Cullimore P (PP) 75, Palkka: 1,9 milj. $
Tuukka Mäntylä P (HP) 80, Palkka: 0,625 milj. $
Mika Pyörälä VL (TL) 82, Palkka: 0,525 milj. $
Teemu Normio VL (VH) 82, Palkka: 0,525 milj. $
Juraj Kolnik OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,950 milj. $
Greg De Vries P (PP) 81, Palkka: 2,5 milj. $
Pasi Määttänen VL (PR) 79, Palkka: 0,550 milj. $
Simo Pulkki P (PP) 78, Palkka: 0,450 milj. $
Mike Keane OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,5 milj. $
Pietro Pizzi P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $

St. Louis Blues

Viktor Ujcik VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,5 milj. $
Masi Marjamäki VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Vyacheslav Arkatov VL (TYÖ) 75, Palkka: 0 milj. $
Mikael Johansson KH (TL) 73, Palkka: 0 milj. $

San Jose Sharks

Raimo Helminen KH (PR) 81, Palkka: 0,550 milj. $
Jan Von Arx P (PP) 77, Palkka: 0 milj. $
Ben Walter KH (PR) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Pavel Skrbek P (PP) 82, Palkka: 0,625 milj. $
Jaroslav Obsut P (PP) 80, Palkka: 0,575 milj. $
Arturs Dauls MV (SM) 71, Palkka: 0,450 milj. $
Miloslav Horava OL (TYÖ) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Timo Pärssinen VL (TYÖ) 80, Palkka: 0,650 milj. $
Tim Taylor KH (TYÖ) 81, Palkka: 0,5 milj. $
Jani Hassinen OL (TL) 79, Palkka: 0,6 milj. $

Tampa Bay Lightning

Jonas Johnson KH (TL) 79, Palkka: 0,575 milj. $
Mark Smith KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,7 milj. $
Benjamin Winkler P (PP) 77, Palkka: 0 milj. $
Daniel Josefsson P (PP) 79, Palkka: 0,575 milj. $
David Rautio MV (SM) 73, Palkka: 0 milj. $
Arvids Rekis P (PP) 73, Palkka: 0 milj. $
Hans Lang KH (TL) 74, Palkka: 0 milj. $
Ville Mäntymaa P (PP) 60, Palkka: 0,575 milj. $
Martin Ulrich P (PP) 73, Palkka: 0 milj. $

Toronto Maple Leafs

Jeff Schultz P (PP) 75, Palkka: 0,775 milj. $
Patrik Forsbacka VL (TYÖ) 76, Palkka: 0 milj. $
Dan Ellis MV (SM) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Mike Hoffman OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Andy Delmore P (HP) 74, Palkka: 0,450 milj. $
Andreas Karlsson KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $

Vancouver Canucks

Ryan Suter P (PP) 75, Palkka: 0,950 milj. $
Joakim Eriksson KH (TYÖ) 84, Palkka: 0,650 milj. $
Jonas Esbjörs OL (PR) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Stanislav Chistov VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,8 milj. $
Paul Ranger P (PP) 76, Palkka: 0,925 milj. $
Ryan Malone VL (VH) 74, Palkka: 1,450 milj. $
David Backes KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Kyle Wellwood KH (PR) 79, Palkka: 0,950 milj. $
Pascal Dupuis VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,875 milj. $
Erik Hämäläinen P (HP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
Maxime Talbot KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,675 milj. $
Janne Grönvall P (PP) 77, Palkka: 0,550 milj. $
Erik Moe P (PP) 78, Palkka: 0,550 milj. $
Sergia Zikov KH (PR) 72, Palkka: 0 milj. $
Ron Hainsey P (HP) 75, Palkka: 0,725 milj. $
Mikko Pukka P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Jordin Tootoo OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Mikael Tellqvist MV (V) 77, Palkka: 0,8 milj. $
Jakub Petruzalek KH (PR) 68, Palkka: 0,5 milj. $
David Booth VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,7 milj. $
Wells Greeno-McNeil KH (PR) 74, Palkka: 0 milj. $
Michel Riesen OL (PR) 72, Palkka: 0 milj. $
Denis Gavrilovs MV (V) 72, Palkka: 0 milj. $

Washington Capitals

Ville Nieminen OL (TYÖ) 78, Palkka: 0,7 milj. $
Marko Kauppinen P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Lance Ward P (PP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Sami Sandell OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
Brent Sopel P (PP) 76, Palkka: 2,4 milj. $
Niko Kapanen KH (TYÖ) 77, Palkka: 0,9 milj. $
Pasi Saarinen P (HP) 77, Palkka: 0,5 milj. $
Oscar Steen VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,6 milj. $
Martin Thörnberg VL (TYÖ) 79, Palkka: 0,525 milj. $
Ossi Louhivaara OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,450 milj. $
Eero Kilpeläinen MV (SM) 81, Palkka: 0,525 milj. $
Marko Toivonen P (PP) 78, Palkka: 0,6 milj. $
Miika Lahti KH (VH) 72, Palkka: 0,475 milj. $
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Vapaat pelaajat

Andrei Zyuzin P (PP) 73, Palkka: 1,4 milj. $
Hannu Väisänen OL (PR) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Bruno Gervais P (PP) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Brad Winchester VL (VH) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Steve Montador P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Martins Vyater VL (PR) 73, Palkka: 0 milj. $
Rick Berry P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Arttu Luttinen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,575 milj. $
Joey Crabb OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,550 milj. $
Matt D´Agostini OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Stephen Baby OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Bourque VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $
Petr Kalus OL (TL) 70, Palkka: 0,625 milj. $
Patrick Yetman OL (TL) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Marek Zagrapan KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,875 milj. $
Staffan Kronvall P (PP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Drew Miller KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,675 milj. $
Andy Hilbert KH (PR) 76, Palkka: 0,650 milj. $
Doug Janik P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Peter Sejna VL (PR) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Peter Sarno KH (PR) 70, Palkka: 0,450 milj. $
Zdenek Blatny KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Johan Sjödell-Wiklander OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,475 milj. $
Adam Mair KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,750 milj. $
Kevin Klein P (PP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Juhani Jasu OL (TYÖ) 57, Palkka: 0,550 milj. $
Tommy Jakobsen P (HP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Scott Clemmensen MV (V) 76, Palkka: 0,475 milj. $
Grant Marshall OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,475 milj. $
Patrick O´Sullivan KH (PR) 74, Palkka: 0,850 milj. $
Joe DiPenta P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Justin Peters MV (SM) 74, Palkka: 0,6 milj. $
David Hale P (PP) 73, Palkka: 0,550 milj. $
Jim Slater KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,775 milj. $
Tyson Nash VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Andreas Hadelöv MV (SM) 79, Palkka: 0,525 milj. $
John Scott P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Shawn Belle P (PP) 71, Palkka: 0,950 milj. $
Jarkko Glad P (HP) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Aleksander Suglobov KH (KIK) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Andrew Hutchinson P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Joshua Hennessy KH (PR) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Riley Cote VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Patrick Fischer KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,675 milj. $
Kevin Dallman P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Nathan Paetsch P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Patrick Davis VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Craig MacDonald KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Mark Popovic P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Cody McLeod VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Eric Weinrich P (PP) 75, Palkka: 0,550 milj. $
David Moss VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,550 milj. $
Colby Genoway OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,650 milj. $
Johan Ramstedt VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Mikko Rämö MV (SM) 76, Palkka: 0,450 milj. $
Scott May OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Michael Leighton MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Mikko Purontakanen P (PP) 76, Palkka: 0,7 milj. $
Robert J. Carlsson KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,575 milj. $
Duane Harmer P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Jeremy Colliton KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,7 milj. $
Robert Nilsson OL (KIK) 74, Palkka: 0,950 milj. $
Luca Poli MV (S) 69, Palkka: 0 milj. $
Takeshi Ishihara KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
Alex Bourret OL (VH) 73, Palkka: 0,850 milj. $
Boris Valabik P (PP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Aleksis Ahlqvist MV (SM) 76, Palkka: 0,525 milj. $
Bryan Bickell VL (VH) 73, Palkka: 0,725 milj. $
Nolan Yonkman P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Tom Gilbert P (PP) 72, Palkka: 0,825 milj. $
Gabriele Ravani MV (SM) 67, Palkka: 0 milj. $
Vojtech Polak OL (KIK) 71, Palkka: 0,525 milj. $
David Spina VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Giampaolo Fini P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
Pasi Nielikäinen VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,6 milj. $
Jeff Jillson P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Trent Whitfield KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Kyle Wanvig OL (VH) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Dan Smith P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Roger Åkerström P (HP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
Matt Moulson VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Johnny Boychuk P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Jeff Taffe KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Nikolay Kotlyar MV (V) 65, Palkka: 0 milj. $
Ramzi Abid VL (VH) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jiri Marusak P (PP) 76, Palkka: 0,5 milj. $
James Wisniewski P (HP) 71, Palkka: 0,6 milj. $
Jonas Fransson MV (SM) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Rob McVicar MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Frans Nielsen KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,6 milj. $
Deryk Engelland P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Tommi Satosaari MV (SM) 78, Palkka: 0,450 milj. $
Kyle Quincey P (PP) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Tyler Redenbach KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Denis Hamel VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
David Tanabe P (PP) 74, Palkka: 0,9 milj. $
Santeri Heiskanen P (PP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Jan Hlavac VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
Christopher Heino-Lindbergh MV (SM) 76, Palkka: 0,450 milj. $
Timmy Pettersson P (PP) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Jamie McLennan MV (S) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Alexandre Giroux VL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
David Leneveu MV (V) 76, Palkka: 0,650 milj. $
Ty Conklin MV (SM) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Kyle Brodziak KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,575 milj. $
Nate Thompson KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Mike Dunham MV (SM) 75, Palkka: 0,8 milj. $
Fred Brathwaite MV (SM) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Troy Brouwer OL (VH) 72, Palkka: 0,675 milj. $
Trevor Gillies VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Jean-Sebastien Aubin MV (V) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Alexander Edler P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Andrei Taratukhin KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,825 milj. $
Marc Chouinard KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Don Maclean KH (TL) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Aaron Downey OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Tomas Plihal VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Martins Karsums OL (TL) 69, Palkka: 0,875 milj. $
Brian Salcido P (PP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
Ryan Potulny KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,875 milj. $
Mathieu Biron P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Curtis Glencross VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Tomas Mojzis P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Alex Henry P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Olli Malmivaara P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Andrew Greene P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Maxim Lapierre KH (PR) 72, Palkka: 0,575 milj. $
Blair Jones KH (TL) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Terry Virtue P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Joel Ward OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Dennis Seidenberg P (PP) 74, Palkka: 0,8 milj. $
Janis Sprukts KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,6 milj. $
Mikko Strömberg MV (SM) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Drew Stafford OL (VH) 74, Palkka: 0,975 milj. $
Matias Loppi KH (PR) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Colton Orr OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Craig Anderson MV (SM) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Curtis McElhinney MV (V) 71, Palkka: 0,6 milj. $
Oleg Tsarik VL (TL) 67, Palkka: 0 milj. $
Stephane Greffe OL (TL) 67, Palkka: 0 milj. $
George Balodis OL (TL) 66, Palkka: 0 milj. $
Koichi Wakabayashi OL (PR) 66, Palkka: 0 milj. $
James Kretschmann KH (VH) 69, Palkka: 0 milj. $
Oleg Okunev KH (PR) 68, Palkka: 0 milj. $
Vladmir Kozybaev OL (PR) 69, Palkka: 0 milj. $
Laurent Muller OL (VH) 69, Palkka: 0 milj. $
Rolands Rozitis P (HP) 68, Palkka: 0 milj. $
Marc Heberlein P (PP) 71, Palkka: 0 milj. $
Galym Tursumbayev P (PP) 71, Palkka: 0 milj. $
Bruno Masulis OL (KIK) 70, Palkka: 0 milj. $
Marat Teifel VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Yury Visockis VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Claudio Neff VL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Jay McClement KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Martin St. Pierre KH (PR) 69, Palkka: 0,525 milj. $
David Van Der Gulik OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Mikko Lehtonen P (PP) 69, Palkka: 0,575 milj. $
Lukas Kaspar VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,850 milj. $
Kamil Kreps KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,675 milj. $
Mark Stuart P (PP) 70, Palkka: 0,950 milj. $
Ryan Carter KH (VH) 68, Palkka: 0,850 milj. $
Stefan Liv MV (SM) 72, Palkka: 0,625 milj. $
Ville Koistinen P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Joel Lundqvist KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,725 milj. $
Ville Hostikka MV (SM) 70, Palkka: 0,450 milj. $
Juho Santanen MV (SM) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Ossi-Petteri Grönholm P (PP) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Antti Bruun P (PP) 75, Palkka: 0,7 milj. $
Tuomas Kiiskinen OL (TL) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Tuomas Vänttinen OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Alex Perezhogin OL (TL) 72, Palkka: 0,7 milj. $
Mattias Weinhandl OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,8 milj. $
Scott Barney OL (VH) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Petteri Wirtanen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Dan Spang P (HP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
Jakub Klepis KH (PR) 71, Palkka: 0,750 milj. $
Mike Weaver P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Vadim Slivchenko OL (PR) 70, Palkka: 0 milj. $
Paul Mischenko P (PP) 70, Palkka: 0 milj. $
Georges Hryshko VL (TYÖ) 71, Palkka: 0 milj. $
Yuri Lopatin OL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Bulat Faikov VL (TYÖ) 71, Palkka: 0 milj. $
Dimitri Evtuh OL (TYÖ) 70, Palkka: 0 milj. $
Ivan Kravchenko OL (TYÖ) 72, Palkka: 0 milj. $
Vyacheslav Sharov P (PP) 70, Palkka: 0 milj. $
Yuriy Sluka P (HP) 71, Palkka: 0 milj. $
Tore Vikingstad KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Morgan Duponte KH (PR) 70, Palkka: 0 milj. $
Steve Shields MV (S) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Alexei Semenov P (PP) 73, Palkka: 0,8 milj. $
Daniel Henriksson MV (SM) 76, Palkka: 0,525 milj. $
Jean-Francois Racine MV (V) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Johan Holmqvist MV (V) 76, Palkka: 1 milj. $
Libor Prochazka P (PP) 75, Palkka: 0,550 milj. $
Paul Gaustad KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,7 milj. $
Per Hallin OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Mikael Pettersson VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
Tobias Viklund P (PP) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Kenneth Bergqvist OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Daniel Welser VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,450 milj. $
Johan Svedberg P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Björn Svensson OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Mattias Wennerberg OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Kari Kalto KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,450 milj. $
Christoph Ullmann KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Niklas Hjalmarsson P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Jarkko Kauvosaari OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Tuomas Santavuori VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Antti Aarnio OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Jesse Niinimäki VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Edmund Moosbacher VL (TL) 65, Palkka: 0 milj. $
Ken Klee P (PP) 74, Palkka: 1,250 milj. $
Mats Hansson P (HP) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Jesse Kosonen MV (SM) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Toni Koivunen KH (PR) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Jonathan Granström VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Patric Blomdahl VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Denis Arkhipov KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,9 milj. $
Morten Ask OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Teemu Laine OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,6 milj. $
Petri Kokko P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Jonas Enlund KH (TYÖ) 58, Palkka: 0,525 milj. $
Blair Betts KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $
Anders Eriksson P (PP) 73, Palkka: 1,5 milj. $
Marc-Antoine Pouliot KH (PR) 73, Palkka: 0,950 milj. $
Dany Sabourin MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Andreas Lilja P (PP) 73, Palkka: 1 milj. $
Johan Asplund MV (SM) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Jani Keinänen KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Håkan Bogg VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Bryan Muir P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
John Erskine P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Ilkka Heikkinen P (HP) 72, Palkka: 0,625 milj. $
Michael Zigomanis KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,650 milj. $
Andrew Peters VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Timo Vertala VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Antti Laaksonen VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,675 milj. $
Kari Martikainen P (PP) 76, Palkka: 0,650 milj. $
Antti Hulkkonen P (PP) 74, Palkka: 0,650 milj. $
Tero Konttinen P (HP) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Tuomas Eskelinen P (PP) 76, Palkka: 0,550 milj. $
Tommi Turunen KH (PR) 73, Palkka: 0,725 milj. $
Nils Ekman VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Fedor Fedorov VL (KIK) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Pierre Dagenais VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Darcy Hordichuk VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Rico Fata KH (VH) 70, Palkka: 0,650 milj. $
Johan Hedberg MV (SM) 75, Palkka: 1 milj. $
Brad Leeb OL (PR) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Rene Bourque VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,750 milj. $
Mitsuharu Yoshida KH (PR) 66, Palkka: 0 milj. $
Matthias Licht KH (KIK) 64, Palkka: 0 milj. $
Tuomas Muhonen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Jun Komachi VL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
Jani Savolainen VL (TYÖ) 57, Palkka: 0 milj. $
Tuukka Pulliainen KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Marko Pöyhönen KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Oliver Setzinger OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
Eiji Hashimoto P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Joni Haverinen P (TYÖ) 60, Palkka: 0 milj. $
Manuel Lieder MV (S) 66, Palkka: 0 milj. $
Andrij Prokop KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Bates Battaglia KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,650 milj. $
Mark Rycroft OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Jean-Pierre Vigier OL (TYÖ) 73, Palkka : 0,525 milj. $
Jaroslav Svoboda VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Freddy Meyer P (PP) 75, Palkka: 0,525 milj. $
Andrej Nedorost KH (TYÖ) 76, Palkka: 0,5 milj. $
Mikhail Yakubov KH (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Karl Fabricius VL (TYÖ) 76, Palkka: 0,450 milj. $
Jussi Tarvainen OL (TYÖ) 76, Palkka: 0,475 milj. $
Jonathan Hedström OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Michael Morrison MV (V) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Tero Määttä P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Mika Rontti P (PP) 64, Palkka: 0,675 milj. $
Arsi Piispanen KH (PR) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Eric Johansson VL (TYÖ) 75, Palkka: 0,550 milj. $
Lasse Kopitz P (HP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Erik Kakko P (HP) 75, Palkka: 0,675 milj. $
Jamie Heward P (PP) 74, Palkka: 0,675 milj. $
Petr Tenkrat OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 $
Vladimir Orszagh OL (PR) 73, Palkka: 0,875 milj. $
Tomas Kurka VL (TL) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Radek Martinek P (PP) 74, Palkka: 0,7 milj. $
Vitaly Kolesnik MV (SM) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Matt Bradley OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
Jannik Hansen VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Branko Radivojevic OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,625 milj. $
Eduard Lewandowski OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,725 milj. $
Miikka Tuomainen VL (VH) 75, 0,5 milj. $
Dimitry Afanasenkov VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,750 milj. $
Ville Snellman OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,650 milj. $
Branislav Mezei P (PP) 73, Palkka: 0,825 milj. $
Jason Chimera VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,875 milj. $
Jason Wiemer KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,950 milj. $
Björn Danielsson KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Rob Dimaio OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Ryan Craig KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Joel Kwiatkowski P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Daniel Ljungkvist P (PP) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Tuukka Mäkelä P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Colin Forbes VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Nick Tarnasky KH (TYÖ) 75, Palkka: 0,525 milj. $
Erik Rasmussen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Petr Taticek KH (PR) 71, Palkka: 0,6 milj. $
Anders Söderberg OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Juha-Pekka Hytönen OL (PR) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Josh Green VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Jiri Novotny KH (PR) 73, Palkka: 0,750 milj. $
Alexander Sulzer P (PP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
Johan Olsson VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Johan Lindström VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Mikko Rautee KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Marcus Kristoffersson KH (PR) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Sascha Goc P (PP) 74, Palkka: 0,450 milj. $
Martin Jansson OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,625 milj. $
Jakob Jensen P (PP) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Jorgen Jensen P (PP) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Toni Sihvonen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Martin Lindman P (PP) 75, Palkka: 0,5 milj. $
Stefan Ridderwall MV (SM) 72, Palkka: 0,6 milj. $
Pasi Petriläinen P (PP) 75, Palkka: 0,6 milj. $
Daniel Sondell P (PP) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Magnus Nilsson OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,675 milj. $
Peter Nylander OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,625 milj. $
Jozef Balej OL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Jocelyn Thibault MV (V) 75, 0,750 milj. $
Mikko Kalteva P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Kris Beech KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Christoph Schubert P (PP) 74, Palkka: 0,875 milj. $
Per-Anton Lundström P (PP) 76, Palkka: 0,575 milj. $
Brad Larsen VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Adam Hauser MV (SM) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Billy Thompson MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Marko Mäkinen VL (VH) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Oscar Ackeström P (TYÖ) 74, Palkka: 0,450 milj. $
Ville Hämäläinen KH (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Fredrik Krekula OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,475 milj. $
Markku Tähtinen KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Johan Christensen VL (TL) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Maxim Kondratiev P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Timofei Shishkanov VL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Andree Persson VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Wade Belak P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Niko Dimitrakos OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,675 milj. $
Rory Fitzpatrick P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Duvie Westcott P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Kurt Sauer P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Daniel Carcillo VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Todd Fedoruk VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Byron Ritchie KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Darren McCarty OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,8 milj. $
Shane Hnidy P (PP) 73, Palkka: 0,750 milj. $
Richie Regehr P (PP) 72, Palkka: 0,450 milj. $
Jeff Hamilton KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,8 milj. $
Stephane Veilleux VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,550 milj. $
Anders Larsen KH (VH) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Ville Koho KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Landon Wilson OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Marek Schwarz MV (V) 72, Palkka: 0,975 milj. $
Ryan Hollweg VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Andreas Enqvist OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Boyd Devereaux VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Yanick Lehoux KH (PR) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Pontus Petterström OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,475 milj. $
Tapio Sammalkangas P (PP) 74, Palkka: 0,550 milj. $
Tyler Wright OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Atvars Tribuntsovs P (PP) 74, Palkka: 0,450 milj. $
Mikko Kuparinen P (PP) 74, Palkka: 0,525 milj. $
Mikael Simons OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,550 milj. $
Stefan Bemström P (PP) 75, Palkka: 0,7 milj. $
Christian Eklund OL (TYÖ) 75, Palkka: 0,575 milj. $
Eric Nickulas OL (PR) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Tony Salmelainen VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,650 milj. $
Dan Fritsche KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Bill Thomas KH (TL) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Johan A. Andersson VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,450 milj. $
Adam Andersson P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Fredric Andersson OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Aatu Hämäläinen VL (KIK) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Patrik Stefan KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Johnny Oduya P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Nikita Alexeev OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,550 milj. $
Robert Schnabel P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Eric Cairns P (PP) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Tino Boos KH (PR) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Juha Kiilholma VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Todd Simpson P (PP) 71, Palkka: 1,1 milj. $
Pascal Rheaume KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Jeff Cowan VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,725 milj. $
Fredrik Sjostrom OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,775 milj. $
Ragnar Karlsson VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Serge Aubin VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Dominic Moore KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,7 milj. $
Tomas Kopecky KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Daniel Larsson MV (SM) 73, Palkka: 0,550 milj. $
Tomi Mustonen OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Martin Samuelsson OL (TYÖ) 74, Palkka: 0,7 milj. $
Christian Söderström VL (TYÖ) 74, Palkka: 0,6 milj. $
Michael Hackert KH (TL) 71, Palkka: 0,450 milj. $
Turo Järvinen VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,450 milj. $
David Oliver OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Scott Ferguson P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Nolan Pratt P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Jonas Almtorp KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Lars-Erik Spets VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Marko Luomala VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Takashi Kumagai OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Kip Brennan VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Thomas Pock P (PP) 70, Palkka: 0,675 milj. $
Mika Viinanen OL (TYÖ) 71, 0,6 milj. $
Wyatt Smith KH (TYÖ) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Alexander Naurov VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Brad Isbister VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Randy Jones P (PP) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Joni Tuominen P (HP) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Otto Honkaheimo P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Juha Alen P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Jussi Tapio VL (TYÖ) 58, Palkka: 0,475 milj. $
Niko Nieminen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,550 milj. $
Milan Jurcina P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Ilkka Mikkola P (HP) 69, Palkka: 0,625 milj. $
Greg Zanon P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Wayne Musselwhite P (PP) 59, Palkka: 0,450 milj. $
Jim Fahey P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Andy Roach P (HP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Juho Mielonen P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Cam Janssen OL (TYÖ) 69, 0,550 milj. $
Atte Pentikäinen P (PP) 71, Palkka: 0,625 milj. $
Per Åslund OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Tomas Martinec OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,725 milj. $
Jon Klemm P (PP) 71, Palkka: 0,950 milj. $
Magnus Lindquist MV (SM) 74, Palkka: 0,625 milj. $
Teemu Kesä P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Camilo Miettinen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Kari Sihvonen VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Brian Willsie OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Thorburn KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Soren Larsen OL (TYÖ) 62, Palkka: 0,450 milj. $
Tuomas Huhtanen VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Antti Hölli VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Espen Knutsen KH (PR) 69, Palkka: 0,7 milj. $
Teemu Ramstedt VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,525 milj. $
Mika Halava OL (TYÖ) 58, Palkka: 0,5 milj. $
Jason York P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Michael Zajkowski MV (V) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Jason Strudwick P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Jari Sailio VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Jarkko Näppilä P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
Raitis Ivanans VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Markus Nordlund P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Dimitri Patzold MV (SM) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Ville-Matti Koponen OL (PR) 61, Palkka: 0,5 milj. $
Joonas Kemppainen OL (TYÖ) 61, Palkka: 0,550 milj. $
Jesse Saarinen P (PP) 64, Palkka: 0,525 milj. $
Reinhard Divis MV (V) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Ville Korhonen VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Kevin Rollings KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Lassi Kokkala KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Patrik Lostedt P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Topi Jaakola P (PP) 67, Palkka: 0,625 milj. $
Eerikki Koivu P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Deron Quint P (PP) 71, Palkka: 0,450 milj. $
Robert Scuderi P (PP) 69, Palkka: 0,7 milj. $
Joel Bouchard P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Ryan Vandenbussche OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Mark Mowers OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Kent Huskins P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Vernon Fiddler KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Andrew Alberts P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Ben Eager VL (VH) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Brendan Bell P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Jones P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Niklas Öman P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
Nico Aaltonen VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,475 milj. $
Rony Ahonen P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
Tapio Ahtonen KH (TYÖ) 60, Palkka: 0,475 milj. $
Juuso Antonen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Michal Barinka P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Milan Bartovic OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Jamie Lundmark KH (PR) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Eric Chouinard VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Rob Collins KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Anders Danielsson P (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Doug Doull VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Sylvain Dufresne P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Ville Eskelinen OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Joni Finell VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,475 milj. $
Rob Globke KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Karl Goehring MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Brett Lebda P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Tommi Leinonen P (PP) 62, Palkka: 0,475 milj. $
Mike A. Green KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Antti Härmä MV (SM) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Tomas Harant P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Bobby Allen P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Mikko Heiskanen P (PP) 62, Palkka: 0,475 milj. $
Colin Hemingway VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Tomi Hirvonen VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Josh Gratton VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Harri Ilvonen P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
Joonas Jalvanti P (PP) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Cole Jarrett P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Scott Nichol KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Joona Karevaara VL (TYÖ) 57, Palkka: 0,475 milj. $
Niko Kluuskeri P (PP) 58, Palkka: 0,475 milj. $
Olli-Pekka Komulainen P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
Mika Koponen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Craig Kowalski MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Ossi Saarinen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Tommi Laine VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Jarno Laitinen MV (SM) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Esa Lehikoinen P (PP) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Lynn Loyns VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Steve Martins KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Teemu Metso P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
Michael Mole MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Marc Moro P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Pat Rissmiller KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Garth Murray KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Niklas Nordgren OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Jed Ortmeyer OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Petri Partanen P (PP) 60, Palkka: 0,475 milj. $
Jaakko Pellinen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Jukka Peltola VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Dennis Persson P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Jason Bacashihua MV (V) 73, Palkka: 0,650 milj. $
Joonas Riekkinen KH (TYÖ) 58, Palkka: 0,475 milj. $
Joe Rullier P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Jussi Ruohola P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Jeff Woywitka P (PP) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Mathias Tjarnqvist VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Antti Savolainen P (PP) 58, Palkka: 0,475 milj. $
Cam Severson VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Zach Stortini OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Douglas Murray P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Jody Shelley VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Kim Strömberg VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Eric Boulton OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Tomi Tuomainen P (PP) 61, Palkka: 0,475 milj. $
Travis Roche P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Matti Uusivirta VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Mathieu Roy P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Simo Vehviläinen MV (SM) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Max Wärn VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Walker P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Daniel Wessner OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Jerred Smithson KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Rob Davison P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Elitserien

Brynäs IF

Daniel Hermansson OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,525 milj. $
Daniel Johansson P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Sebastian Karlsson KH (TYÖ) 65, Palkka: 0,525 milj. $
Rodrigo Lavins P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Ove Molin OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,675 milj. $
Linus Morin P (PP) 64, Palkka: 0,6 milj. $
Peter Nolander P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Johannes Salmonsson KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,575 milj. $
Daniel Sperrle MV (SM) 73, Palkka: 0,450 milj. $
Jörgen Sundqvist P (PP) 73, Palkka: 0,525 milj. $
Daniel Widing OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,575 milj. $

Djurgården IF

Pär Bäcker KH (TYÖ) 62, Palkka: 0,5 milj. $
Nicklas Danielsson KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,625 milj. $
Fredrik Ericsson P (PP) 67, Palkka: 0,575 milj. $
Nichlas Falk KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Christofer Löfberg VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Jonas Liwing P (PP) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Alexander Ribbenstrand P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Christopher Thörn VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $

Färjestad BK

Stefan Erkgärds P (PP) 61, Palkka: 0,5 milj. $
Martin Johansson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Robin Jonsson P (PP) 73, Palkka: 0,675 milj. $

Frölunda

Jonas Ahnelöv P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Anton Axelsson OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,450 milj. $
Fredrik Johansson VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
Mikael Holmqvist KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,625 milj. $
Henrik Malmström OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $

HV 71

David Fredriksson OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,6 milj. $
Daniel Grillfors P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Jeremy Stevenson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Ola Svanberg P (PP) 73, Palkka: 0,650 milj. $
Jens Svensson VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $

Linköping HC

Martin Öhrstedt P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Alberto Cacciaguerra OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
Johan Fransson P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Niklas Olausson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,625 milj. $

Luleå HF

Magnus Isaksson KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $
Mikael Lidhammar VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Viktor Lindgren OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,575 milj. $
Robin Lindkvist KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Marcus Nyberg P (PP) 66, Palkka: 0,525 milj. $

Modo

Peter Öberg KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,625 milj. $
Mattias Hellström OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,550 milj. $
Andreas Molinder OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Johan Nilsson VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
Tommy Wargh P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $

Mora IK

Sven Butenschon P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Andre Hult VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Ryan Jardine OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Pierre Johnsson P (PP) 70, Palkka: 0,6 milj. $
Anders Nilsson KH (TYÖ) 73, Palkka: 0,650 milj. $
Tomas Skogs P (PP) 73, Palkka: 0,625 milj. $

Skellefteå

Fredrik Bergquist P (PP) 66, Palkka: 0,525 milj. $
Nicklas Dahlberg MV (SM) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Per Helmersson P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Tomas Larsson VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Dave Stathos MV (SM) 71, Palkka: 0,550 milj. $

Södertälje

Tony Lagerström OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Jens Olsson P (PP) 72, Palkka: 0,575 milj. $
Steve Potvin OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Fredrik Sonntag P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Martin Thelander P (PP) 71, Palkka: 0,525 milj. $

Timrå IK

Mikko Laine OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,625 milj. $
Kimmo Lotvonen P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Johan Ryno OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,550 milj. $

SM-liiga

Ässät

Eetu Heikkinen P (PP) 63, Palkka: 0,550 milj. $
Matti Kuparinen OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Jussi Peltomaa VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,575 milj. $
Tobias Salmelainen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Tuomas Takala KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
Petteri Tasku VL (TYÖ) 57, Palkka: 0,550 milj. $
Anssi Tieranta P (PP) 67, Palkka: 0,6 milj. $

Blues

Johannes Alanen OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,525 milj. $
Juha Gustafsson P (PP) 68, Palkka: 0,6 milj. $
Jari Korhonen P (HP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Tero Koskiranta KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
Ismo Kuoppala P (PP) 70, Palkka: 0,7 milj. $
Pentti Nöyränen VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Samuli Suhonen P (HP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Joni Töykkälä KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $

HIFK

Juha Fagerstedt OL (PR) 67, Palkka: 0,6 milj. $
Aleksi Holmberg P (PP) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Miika Jouhkimainen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Janne Keränen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,6 milj. $
Lasse Korhonen P (HP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Heikki Laine OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,650 milj. $
Jermu Porthen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Mikko Turunen P (PP) 65, Palkka: 0,7 milj. $

HPK

Jaakko Harikkala P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Iivo Hokkanen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Risto Korhonen P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Veli-Pekka Laitinen P (PP) 66, Palkka: 0,575 milj. $
Juha-Pekka Loikas KH (TYÖ) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Tyler Bouck OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Timo Seppänen P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $

Ilves

Teemu Jääskeläinen P (PP) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Mikko Kuukka P (PP) 61, Palkka: 0,5 milj. $
Joonas Lehtivuori P (HP) 66, Palkka: 0,525 milj. $
Lassi Mattila KH (TYÖ) 64, Palkka: 0,6 milj. $
Toni Niemi P (PP) 64, Palkka: 0,525 milj. $
Teppo Tuomanen P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $

Jokerit

Roni Andersson OL (TYÖ) 62, Palkka: 0,5 milj. $
Samuli Jalkanen VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,550 milj. $
Arto Koivisto OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,6 milj. $
Arto Kuki KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,650 milj. $
Jesse Uronen OL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $

JYP

Henrik Forsberg P (PP) 62, Palkka: 0,5 milj. $
Miika Huczkowski P (PP) 64, Palkka: 0,450 milj. $
Jari Jääskeläinen VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Tomi Källarsson P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Miska Kangasniemi P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Erkka Leppänen P (PP) 62, Palkka: 0,450 milj. $
Jaakko Niskavaara P (HP) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Samuli Piiroinen OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Riku Rahikainen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Juha Salmu P (PP) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Olli Sipiläinen VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Valtteri Tenkanen VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,525 milj. $

KalPa

Juha Alastalo P (PP) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Henri Huohvanainen VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,5 milj. $
Sami Kaartinen OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
Kasper Kenig VL (KIK) 65, Palkka: 0,5 milj. $
Matti Kuusisto P (PP) 71, Palkka: 0,650 milj. $
Timo Lindström MV (SM) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Aku Pekkarinen P (PP) 60, Palkka: 0,525 milj. $
Jermu Pisto P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $
Eetu Qvist KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,550 milj. $
Eero Väre MV (SM) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Simo Vidgren OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,550 milj. $
Juha Virtanen OL (TYÖ) 58, Palkka: 0,5 milj. $

Kärpät

Mikko Alikoski OL (PR) 61, Palkka: 0,575 milj. $
Jyri Junnila VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,725 milj. $
Veikko Karppinen VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,450 milj. $
Jouni Loponen P (PP) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Antti Ylönen P (PP) 62, Palkka: 0,625 milj. $

Lukko

Henrik Juntunen VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,6 milj. $
Tero Koponen KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Ossipekka Lehtonen VL (TYÖ) 59, Palkka: 0,475 milj. $
Petri Tähtisalo P (PP) 62, Palkka: 0,525 milj. $
Ville-Vesa Vainiola KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $

Pelicans

Jani Forsström P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Henri Heino OL (TYÖ) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Jiri Hunkes P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Olli Julkunen OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,550 milj. $
Olli Korkeavuori P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Jussi Saarinen OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
Esa Saksinen P (PP) 66, Palkka: 0,6 milj. $
Ville Uusitalo P (PP) 62, Palkka: 0,475 milj. $

SaiPa

Mikko Hakkarainen KH (TYÖ) 59, Palkka: 0,5 milj. $
Jarkko A. Immonen KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,625 milj. $
Kalle Kaijomaa P (TYÖ) 57, Palkka: 0,525 milj. $
Janne Kolehmainen OL (VH) 67, Palkka: 0,7 milj. $
Petri Koskinen OL (TYÖ) 59, Palkka: 0,550 milj. $
Pauli Levokari P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jarno Lippojoki P (PP) 58, Palkka: 0,5 milj. $
Marko Ojanen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Teemu Paakkarinen OL (PR) 63, Palkka: 0,6 milj. $
Mikko Palomäki P (PP) 63, Palkka: 0,575 milj. $
Markus Rämä OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,5 milj. $
Joonas Rönnberg P (PP) 63, Palkka: 0,575 milj. $
Sami Ryhänen VL (KIK) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Harri Tikkanen P (HP) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Jaska Vilen VL (TYÖ) 60, Palkka: 0,525 milj. $

Tappara

Matti Koistinen P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Jarkko Pyymäki KH (TYÖ) 57, Palkka: 0,575 milj. $
Peter White KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Teemu Virkkunen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $

TPS

Matti Aho OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,575 milj. $
Simon Backman P (PP) 62, Palkka: 0,550 milj. $
Juho Jokinen P (HP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
Kevin Kantee P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Mika Lehtinen P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Henrik Maunula P (PP) 62, Palkka: 0,650 milj. $
Henri Palmroth P (PP) 62, Palkka: 0,550 milj. $
Tomi Sykkö KH (TYÖ) 62, Palkka: 0,525 milj. $
Arttu Virtanen OL (PR) 63, Palkka: 0,550 milj. $

Maajoukkueet

Itävalta

Markus Berg P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Reinhold Dreiber KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Thomas Koch VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Dietmar Kuhl VL (TL) 65, Palkka: 0 milj. $
Georg Linzen VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Richard Lottner P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Meik Melnik P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Georg Obergauer P (PP) 59, Palkka: 0 milj. $
Christoph Schnicks OL (VH) 64, Palkka: 0 milj. $
Markus Schoten KH (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Mario Sinziger OL (VH) 62, Palkka: 0 milj. $
Alexander Stannek P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Christoph Thalberger OL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Michael Ulbricht P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $

Valko-Venäjä

Viktor Atonovich KH (PR) 67, Palkka: 0 milj. $
Yury Bulakhov P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Uriy Fedotov VL (VH) 66, Palkka: 0 milj. $
Vladmir Garkusha P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Sergey Kapitanov KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Oleg Kebich MV (V) 68, Palkka: 0 milj. $
Vladmir Kiselev OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Sergey Latypov VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Alexander Leonov KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Sergei Malevich OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Sergei Mironenko P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Grigori Sbruev P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
Viktor Shalimov OL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Vladmir Sheiman KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Mikhail Skvortsov P (PP) 69, Palkka: 0 milj. $

Tanska

Thomas Andersen KH (PR) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Ole Christiansen MV (V) 64, Palkka: 0,450 milj. $
Morten Green VL (TYÖ) 61, Palkka: 0,450 milj. $
Martin Henriksen P (PP) 60, Palkka: 0,450 milj. $
Henrik Jacobsen OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,450 milj. $
Morten Jorgenson P (PP) 63, Palkka: 0,450 milj. $
Peter Jorgenson VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,450 milj. $
Jens Madsen KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Klaus Nielsen KH (TYÖ) 64, Palkka: 0,450 milj. $
Lars Nielsen P (PP) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Niclas Olsen P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Niels Pedersen MV (V) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Michael Petersen P (HP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Mogens Rasmussen P (PP) 63, Palkka: 0,450 milj. $
Christian Sorensen VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,575 milj. $
Jorgen Sorensen MV (SM) 65, Palkka: 0,475 milj. $

Ranska

Olivier Boyer P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Pierre Charpenon VL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
Cedric Cope VL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
Charles Daumont VL (PR) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Julien Fuloc KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Laurent Gimbert KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Pierre Gugnot OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Sylvain Kaboursalay P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Laurent Labruyere P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
David Lancet P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
Eric Leforestier P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Alain Maisonneuve P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Robin Menard P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Jacques Savard VL (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Herve Sivan P (HP) 63, Palkka: 0 milj. $
Daniel Solis VL (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Daniel Soupre P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Christophe Tophy KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Richard Van Hecke P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Achille Vignal OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
Ethan Vital OL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $

Saksa

Michael Bakos P (PP) 72, Palkka: 0,6 milj. $
Petr Fical VL (TYÖ) 73, Palkka: 0,7 milj. $
Sebastian Furchner VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Klaus Kathan VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Patrick Reimer OL (PR) 68, Palkka: 0,575 milj. $
Andreas Renz P (PP) 67, Palkka: 0,625 milj. $
Stephan Retzer P (PP) 71, Palkka: 0,750 milj. $
Martin Walter P (PP) 71, Palkka: 0,7 milj. $

Iso-Britannia

Nick Bentley KH (TYÖ) 63, Palkka: 0,5 milj. $
Ian Blair P (PP) 63, Palkka: 0,6 milj. $
Nick Brain OL (VH) 62, Palkka: 0,475 milj. $
Steve Caffrey P (PP) 64, Palkka: 0,475 milj. $
Rob Cane KH (TL) 64, Palkka: 0,525 milj. $
Dave Cleeve P (PP) 67, Palkka: 0,625 milj. $
Mike Corry KH (VH) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Danny Fox OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Gardener OL (TYÖ) 63, Palkka: 0,525 milj. $
Angus Gray OL (TL) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Jay Haken P (PP) 59, Palkka: 0,725 milj. $
Nicholas Hall KH (TYÖ) 62, Palkka: 0,475 milj. $
Simon Hobson KH (TYÖ) 61, Palkka: 0,525 milj. $
Jamie Hutchinson MV (V) 64, Palkka: 0,525 milj. $
Matt Kell MV (V) 62, Palkka: 0,5 milj. $
Gary Knight OL (TYÖ) 62, Palkka: 0,5 milj. $
Robert McAllister VL (TYÖ) 64, Palkka: 0,450 milj. $
Steve Molsher VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,575 milj. $
Mike O´Brien VL (TYÖ) 62, Palkka: 0,475 milj. $
Nigel Parker VL (VH) 71, Palkka: 0,650 milj. $
Chris Smallenberg MV (V) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Mark Smallenberg P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Neil Tee P (PP) 68, Palkka: 0,575 milj. $

Italia

Alberto Alberici KH (VH) 63, Palkka: 0 milj. $
Marco Azzaroni P (HP) 64, Palkka: 0 milj. $
Pietro Bergamini VL (KIK) 62, Palkka: 0 milj. $
Mario Cavallo KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
Umberto Ciroi P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Francesco Colliva VL (TYÖ) 59, Palkka: 0 milj. $
Maurizio Di Nicola OL (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
Luciano Emmer P (PP) 65, Palkka: 0 milj. $
Luigi Gentile P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Loriano Laffi OL (TYÖ) 60, Palkka: 0 milj. $
Paolino Menegatti P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Luciano Orsoni KH (VH) 60, Palkka: 0 milj. $
Abdon Pedretti P (HP) 64, Palkka: 0 milj. $
Alessandro Scarabelli OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Riccardo Tamarra OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
Mario Tobia KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Agostino Trevisan KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Cesare Vaccari P (PP) 67, Palkka: 0 milj. $
Gabriele Vegetti OL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Ruggero Zancanella VL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $

Japani

Shigehiko Aizawa OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
Takuya Iijima P (HP) 60, Palkka: 0 milj. $
Tamihiro Irizawa P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Hideki Kato VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Yuji Miura KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
Sakuji Morita VL (KIK) 63, Palkka: 0 milj. $
Ken Murata VL (TL) 62, Palkka: 0 milj. $
Akira Nakamura P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Masashi Nomura P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Jiro Saga KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Makoto Sasaki P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Susumu Serizawa P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Katsunori Sugihara OL (TYÖ) 66, Palkka: 0 milj. $
Mori Takashi P (PP) 61, Palkka: 0 milj. $
Mikio Tanaka OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $

Kazakstan

Serikbolsyn Chubisov VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Theodor Churin KH (VH) 68, Palkka: 0 milj. $
Alexander Genze P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Pavel Gienbaev KH (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Turgay Glebov P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Bulat Idirshev P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Selibek Janikin KH (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Sagadat Konichev MV (S) 63, Palkka: 0 milj. $
Sergei Madigozhin P (PP) 62, Palkka: 0 milj. $
Bulin Medvenov MV (S) 63, Palkka: 0 milj. $
Kirill Medvinsky P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Sagynbek Sundukov P (HP) 64, Palkka: 0 milj. $
Vladmir Turakov OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
Ballash Tyupkin OL (VH) 67, Palkka: 0 milj. $

Latvia

Sergey Apsitis KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Eugene Beier OL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Andris Bunka OL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Peteris Gards P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Toms Graps VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Anatoly Meldere VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Victor Moroza KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Leo Sisoyev P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Serge Smits P (PP) 65, Palkka: 0 milj. $
Roberts Springis OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Nikolay Stashan P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $

Norja

Svein Andersen P (PP) 64, Palkka: 0,7 milj. $
Per Brathen VL (VH) 64, Palkka: 0,5 milj. $
Pal Dahl VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,550 milj. $
Jan-Erik Dalen VL (PR) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Aksel Gundersen OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,6 milj. $
Bjorn Jacobsen MV (V) 67, Palkka: 0,7 milj. $
Trond Jahr P (PP) 64, Palkka: 0,450 milj. $
Esben Jensen KH (TYÖ) 64, Palkka: 0,7 milj. $
Kristoffer Johansen MV (V) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Martin Knold P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Martin Lie OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,775 milj. $
Torgeir Lund OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Kristian Moe P (PP) 63, Palkka: 0,5 milj. $
Hans Pedersen P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Erik Samuelsen P (PP) 64, Palkka: 0,6 milj. $
Mats Trygg P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $

Puola

Marek Adamski P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Jacek Banasik P (PP) 65, Palkka: 0 milj. $
Artur Bednarz KH (VH) 67, Palkka: 0 milj. $
Robert Bielas KH (TYÖ) 63, Palkka: 0 milj. $
Tomasz Cygan P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Janusz Dembski KH (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
Bogdan Dziuk OL (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
Robert Filipiak MV (V) 68, Palkka: 0 milj. $
Jan Godlewski OL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Piotr Grzelak VL (TYÖ) 62, Palkka: 0 milj. $
Marek Janicki KH (TYÖ) 61, Palkka: 0 milj. $
Jerzy Karczewski MV (V) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Dariusz Kaszuba OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Mariusz Marczak OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Krzysztof Michalski P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Tomasz Nawrocki OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
Andrezej Perzyna P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Piotr Reszczyk P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Maciej Rogalski P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Gustaw Stasiak P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Eugeniusz Szumielak P (HP) 62, Palkka: 0 milj. $
Waldemar Traczyk OL (PR) 63, Palkka: 0 milj. $
Zbigniew Wohowski VL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $

Sveitsi

Goran Bezina P (PP) 62, Palkka: 0,5 milj. $
Daniel Boss P (PP) 63, Palkka: 0 milj. $
Franco Collenberg VL (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Steivan Hasler VL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Michael Kress P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Fabian Sutter KH (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $

Ukraina

Mark Bebko P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Eugene Benin P (PP) 69, Palkka: 0 milj. $
Stanislav Berkoff P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Varoslav Bilik P (PP) 66, Palkka: 0 milj. $
Roman Bobyk OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Stefan Coronel OL (TYÖ) 68, Palkka: 0 milj. $
Andy Eliuk KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Mike Fediuk KH (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Danyo Furtak KH (TYÖ) 64, Palkka: 0 milj. $
Stepan Golash P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Roman Jowyk P (PP) 64, Palkka: 0 milj. $
Nick Kalinka P (PP) 68, Palkka: 0 milj. $
Gustavo Kelembet VL (TYÖ) 69, Palkka: 0 milj. $
Thomas Nowosad OL (TYÖ) 67, Palkka: 0 milj. $
Michael Palyga VL (TYÖ) 65, Palkka: 0 milj. $
Sergei Varlamov VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Varaustilaisuus

Suoritin aiemmin varausjärjestyksen arvonnan.

Varausjärjestyksen arvonnan tulos

1. Edmonton Oilers
2. Tampa Bay Lightning
3. New York Islanders
4. Detroit Red Wings
5. Florida Panthers
6. San Jose Sharks
7. Philadelphia Flyers
8. Boston Bruins
9. New Jersey Devils
10. Minnesota Wild
11. Toronto Maple Leafs
12. Phoenix Coyotes
13. Dallas Stars
14. Colorado Avalanche
15. Washington Capitals
16. Carolina Hurricanes
17. New York Rangers
18. Chicago Blackhawks
19. Nashville Predators
20. Vancouver Canucks
21. Montreal Canadiens
22. Los Angeles Kings
23. Columbus Blue Jackets
24. Pittsburgh Penguins
25. Anaheim Ducks
26. Atlanta Thrashers
27. St. Louis Blues
28. Ottawa Senators
29. Buffalo Sabres
30. Calgary Flames

- Edmonton voitti arvonnan, johon osallistui kaikki 14 joukkuetta, jotka eivät yltäneet toisella kaudella playoffeihin. Tampa Bay voitti toisen arvonnan ja NY Islanders kolmannen arvonnan. Loput arvontaan osallistuneet 11 joukkuetta sijoitettiin sijoille 4-14 runkosarjassa kerättyjen pisteidensä mukaisesti. Sijoille 15-23 sijoitettiin playoffeihin yltäneet joukkueet, jotka eivät voittaneet runkosarjassa omaa divisioonaansa. Sijoille 24-26 sijoitettiin playoffeihin yltäneet joukkueet, jotka voittivat runkosarjassa oman divisioonansa. Sijalle 27 sijoitettiin Läntisen konferenssin voittaja runkosarjassa. Sijalle 28 sijoitettiin runkosarjan voittaja. Sijalle 29 sijoitettiin Stanley Cup -finaalin hävinnyt joukkuea. Sijalle 30 sijoitettiin Stanley Cup -finaalin voittanut joukkue.

Jos varausjärjestys näyttää erikoiselta, niin varausvuoroja kaupattiin paljon joukkueista toisiin, joten esimerkiksi Canucksilla on Oilersin sekä Lightningin 1. kierroksen varausvuorot ja pääsee täten varaamaan kaksi ensimmäistä pelaajaa koko varaustilaisuudessa.

Varaa yksi pelaaja aina, kun on joukkueesi vuoro varata. Ilmoita varauksesi tähän aiheeseen.

1. kierroksen varausjärjestys

1. Vancouver Canucks <-- Mike Green P (HP) 77 #1
2. Vancouver Canucks <-- Dustin Byfuglien P (PP) 76 #2
3. Anaheim Ducks <-- Kristopher Letang P (HP) 72 #3
4. Pittsburgh Penguins <-- Brian Boucher MV (V) 80 #4
5. Dallas Stars <-- Krystofer Kolanos KH (TYÖ) 73 #157
6. Colorado Avalanche <-- Tuomas Pihlman OL (TYÖ) 68 #152
7. Pittsburgh Penguins <-- Mike Keane OL (TYÖ) 78 #5
8. Boston Bruins <-- Joey Tenute KH (TL) 69 #188
9. Anaheim Ducks <-- Mikhail Grabovski KH (PR) 71 #6
10. Vancouver Canucks <-- Andrei Kostitsyn VL (TYÖ) 75 #7
11. Pittsburgh Penguins <-- Dustin Boyd KH (TL) 78 #8
12. Pittsburgh Penguins <-- Ryan Callahan OL (TYÖ) 75 #9
13. Atlanta Thrashers <-- Keith Yandle P (HP) 72 #10
14. Colorado Avalanche <-- Roman Polak P (PP) 69 #153
15. Washington Capitals <-- ?
16. Anaheim Ducks <-- David Krejci KH (PR) 71 #11
17. New York Rangers <-- Masi Marjamäki VL (TYÖ) 70 #178
18. Anaheim Ducks <-- Jimmy Howard MV (V) 74 #12
19. Nashville Predators <-- ?
20. Vancouver Canucks <-- Stephen Valiquette MV (S) 77 #13
21. Montreal Canadiens <-- Devan Dubnyk MV (SM) 75 #14
22. Colorado Avalanche <-- Arttu Luttinen VL (TYÖ) 69 #154
23. Pittsburgh Penguins <-- Kyle Chipchura KH (TYÖ) 78 #15
24. Pittsburgh Penguins <-- Tomas Fleischmann VL (TL) 73 #16
25. Atlanta Thrashers <-- Josh Tordjman MV (SM) 71 #17
26. Atlanta Thrashers <-- Rob Schremp KH (PR) 73 #18
27. Carolina Hurricanes <-- Dan McGillis P (PP) 77 #19
28. Anaheim Ducks <-- Corey Crawford MV (V) 73 #20
29. Pittsburgh Penguins <-- Jeff Jillson P (PP) 73 #21
30. Calgary Flames <-- Ramzi Abid VL (VH) 69 #152

2. kierroksen varausjärjestys


1. Montreal Canadiens <-- Mark Giordano P (HP) 75 #22
2. Carolina Hurricanes <-- Kip Miller KH (PR) 77 #23
3. Anaheim Ducks <-- Lasse Kukkonen P (PP) 73 #24
4. Carolina Hurricanes <-- Peter Sejna VL (PR) 76 #25
5. Pittsburgh Penguins <-- Kevin Klein P (PP) 74 #26
6. Colorado Avalanche <-- Ivan Baranka P (PP) 69 #155
7. Pittsburgh Penguins <-- Trent Whitfield KH (TYÖ) 74 #27
8. Florida Panthers <-- Matt Carkner P (PP) 69 #180
9. Montreal Canadiens <-- Oleg Tverdovsky P (HP) 74 #28
10. Boston Bruins <-- Tim Sestito VL (TYÖ) 68 #189
11. Anaheim Ducks <-- Alexander Edler P (PP) 71 #29
12. Calgary Flames <-- Dan Ellis MV (SM) 70 #153
13. Anaheim Ducks <-- Lauri Korpikoski VL (TL) 72 #30
14. Carolina Hurricanes <-- Karri Rämö MV (V) 75 #31
15. Pittsburgh Penguins <-- Grant Marshall OL (TYÖ) 76 #32
16. Anaheim Ducks <-- David Backes KH (TYÖ) 72 #33
17. New York Rangers <-- Dwight Helminen KH (TYÖ) 72 #179
18. Montreal Canadiens <-- Jarkko Immonen KH (PR) 72 #34
19. Vancouver Canucks <-- Scott Clemmensen MV (V) 76 #35
20. Ottawa Senators <-- Frederic Cassivi MV (SM) 74 #162
21. Carolina Hurricanes <-- Eric Fehr OL (VH) 73 #36
22. Carolina Hurricanes <-- Staffan Kronvall P (PP) 74 #37
23. Anaheim Ducks <-- Craig Anderson MV (SM) 74 #38
24. Anaheim Ducks <-- Justin Peters MV (SM) 74 #39
25. Anaheim Ducks <-- Loui Eriksson KH (TYÖ) 72 #40
26. Carolina Hurricanes <-- Mark Smith KH (TYÖ) 76 #41
27. Pittsburgh Penguins <-- Jeff Taffe KH (TYÖ) 74 #42
28. Anaheim Ducks <-- Petteri Nokelainen KH (TYÖ) 73 #43
29. Anaheim Ducks <-- Joel Lundqvist KH (TYÖ) 71 #44
30. Detroit Red Wings <-- Jason Krog VL (PR) 73 #45

3. kierroksen varausjärjestys


1. Carolina Hurricanes <-- Ty Conklin MV (SM) 76 #46
2. Detroit Red Wings <-- James Wisniewski P (HP) 71 #47
3. Atlanta Thrashers <-- Andrew Ebbett KH (PR) 71 #51
4. Detroit Red Wings <-- Jeff Tambellini VL (TL) 74 #48
5. Buffalo Sabres <-- Tomi Mäki OL (TYÖ) 68 #49
6. Minnesota Wild <-- Andrew Greene P (PP) 73 #50
7. Philadelphia Flyers <-- ?
8. Minnesota Wild <-- Erik Christensen KH (TYÖ) 74 #52
9. Montreal Canadiens <-- Brandon Dubinsky KH (TYÖ) 72 #53
10. Minnesota Wild <-- Robert Nilsson OL (KIK) 74 #54
11. Toronto Maple Leafs <-- Jeff Schultz P (PP) 75 #55
12. Pittsburgh Penguins <-- Johnny Boychuk P (PP) 68 #56
13. Anaheim Ducks <-- Jean-Sebastien Aubin MV (V) 76 #57
14. Minnesota Wild <-- Andrej Sekera P (HP) 71 #58
15. Pittsburgh Penguins <-- Matt Moulson VL (TYÖ) 71 #59
16. Carolina Hurricanes <-- Braydon Coburn P (PP) 73 #60
17. Minnesota Wild <-- Clarke MacArthur VL (TL) 72 #61
18. Florida Panthers <-- Rick Berry P (PP) 68 #181
19. Vancouver Canucks <-- Jakub Petruzalek KH (PR) 68 #62
20. Boston Bruins <-- Jussi Timonen P (PP) 68 #190
21. Montreal Canadiens <-- Nolan Yonkman P (PP) 72 #63
22. Minnesota Wild <-- Dane Byers VL (VH) 70 #64
23. Anaheim Ducks <-- Trevor Gillies VL (TYÖ) 64 #65
24. Minnesota Wild <-- Joakim Lindstrom KH (PR) 72 #66
25. Anaheim Ducks <-- Ville Koistinen P (PP) 69 #67
26. Carolina Hurricanes <-- Marek Zagrapan KH (TYÖ) 72 #68
27. Carolina Hurricanes <-- Anton Babchuk P (PP) 74 #69
28. Boston Bruins <-- Ryan Vesce KH (TYÖ) 69 #191
29. Anaheim Ducks <-- Stefan Liv MV (SM) 72 #70
30. Detroit Red Wings <-- Alexandre Giroux VL (TL) 69 #71

4. kierroksen varausjärjestys


1. Anaheim Ducks <-- Ryan Carter KH (VH) 68 #72
2. Detroit Red Wings <-- Eric Boguniecki OL (TL) 74 #73
3. Anaheim Ducks <-- John Scott P (PP) 65 #74
4. Atlanta Thrashers <-- Yannick Tremblay P (HP) 71 #75
5. Florida Panthers <-- Joey Crabb OL (TYÖ) 67 #182
6. St. Louis Blues <-- Olli Malmivaara P (PP) 73 #141
7. Philadelphia Flyers <-- ?
8. Ottawa Senators <-- Alex Bourret OL (VH) 73 #163
9. New Jersey Devils <-- Dan Smith P (PP) 72 #88
10. Minnesota Wild <-- Cody McCormick KH (TYÖ) 73 #76
11. Toronto Maple Leafs <-- Andreas Karlsson KH (TYÖ) 75 #77
12. Carolina Hurricanes <-- David Moss VL (TYÖ) 75 #78
13. Dallas Stars <-- Brad Ference P (PP) 73 #158
14. Carolina Hurricanes <-- Ben Walter KH (PR) 75 #79
15. Washington Capitals <-- ?
16. Carolina Hurricanes <-- Vojtech Polak OL (KIK) 71 #80
17. Colorado Avalanche <-- Joe Piskula P (PP) 67 #156
18. Minnesota Wild <-- Maxim Lapierre KH (PR) 72 #81
19. Minnesota Wild <-- Enver Lisin OL (KIK) 72 #82
20. New Jersey Devils <-- Kyle Wanvig OL (VH) 71 #89
21. Carolina Hurricanes <-- Tyson Nash VL (TYÖ) 75 #83
22. Detroit Red Wings <-- Darryl Bootland OL (PR) 73 #84
23. Carolina Hurricanes <-- Eric Weinrich P (PP) 75 #85
24. Florida Panthers <-- Matt Ellis VL (TYÖ) 70 #183
25. Minnesota Wild <-- Darcy Verot VL (TYÖ) 69 #86
26. Florida Panthers <-- Matt D´Agostini OL (TYÖ) 70 #184
27. Boston Bruins <-- Yann Danis MV (V) 73 #192
28. Carolina Hurricanes <-- Andrei Taratukhin KH (TYÖ) 73 #87
29. Ottawa Senators <-- Boris Valabik P (PP) 72 #164
30. Florida Panthers <-- Chris Bourque VL (TYÖ) 72 #185

5. kierroksen varausjärjestys


1. Tampa Bay Lightning <-- Bryan Bickell VL (VH) 73 #90
2. New York Islanders <-- Michael Leighton MV (V) 71 #165
3. St. Louis Blues <-- Alex Henry P (PP) 73 #142
4. Florida Panthers <-- Stephen Baby OL (TYÖ) 67 #186
5. Washington Capitals <-- ?
6. St. Louis Blues <-- Tomas Mojzis P (PP) 73 #143
7. Philadelphia Flyers <-- ?
8. Anaheim Ducks <-- Kamil Kreps KH (TYÖ) 70 #91
9. Minnesota Wild <-- Hannu Toivonen MV (V) 73 #92
10. Minnesota Wild <-- Daniel Girardi P (PP) 69 #93
11. New York Islanders <-- Jeremy Colliton KH (TYÖ) 72 #166
12. Carolina Hurricanes <-- Don Maclean KH (TL) 74 #94
13. Dallas Stars <-- Matt Lashoff P (PP) 73 #159
14. St. Louis Blues <-- Curtis Glencross VL (TYÖ) 73 #144
15. Tampa Bay Lightning <-- Deryk Engelland P (PP) 66 #95
16. Carolina Hurricanes <-- Janis Sprukts KH (TYÖ) 71 #96
17. New York Islanders <-- Mark Popovic P (PP) 69 #167
18. Tampa Bay Lightning <-- Nate Thompson KH (TYÖ) 68 #97
19. Detroit Red Wings <-- David Tanabe P (PP) 74 #98
20. New Jersey Devils <-- Joshua Hennessy KH (PR) 73 #99
21. Carolina Hurricanes <-- Darren Haydar OL (PR) 75 #100
22. New York Islanders <-- Scott May OL (TYÖ) 66 #168
23. Carolina Hurricanes <-- Jakub Klepis KH (PR) 71 #101
24. St. Louis Blues <-- Mathieu Biron P (PP) 73 #145
25. Anaheim Ducks <-- Lukas Kaspar VL (TYÖ) 70 #102
26. Atlanta Thrashers <-- Paul Bissonnette P (PP) 68 #103
27. St. Louis Blues <-- Ryan Potulny KH (TYÖ) 73 #146
28. Carolina Hurricanes <-- Scott Barney OL (VH) 68 #104
29. Minnesota Wild <-- Blair Jones KH (TL) 74 #105
30. Boston Bruins <-- Ryan Hamilton VL (TYÖ) 68 #193

6. kierroksen varausjärjestys


1. Tampa Bay Lightning <-- Jeff Glass MV (SM) 72 #106
2. New York Islanders <-- Cody McLeod VL (TYÖ) 67 #169
3. New York Islanders <-- Patrick Davis VL (TYÖ) 69 #170
4. Detroit Red Wings <-- Denis Hamel VL (TYÖ) 74 #107
5. Carolina Hurricanes <-- Marc Chouinard KH (TYÖ) 75 #108
6. St. Louis Blues <-- Brian Salcido P (PP) 70 #147
7. Philadelphia Flyers <-- ?
8. Calgary Flames <-- David Spina VL (TYÖ) 68 #154
9. Minnesota Wild <-- Clayton Stoner P (PP) 70 #109
10. New York Islanders <-- Colby Genoway OL (TYÖ) 70 #171
11. Toronto Maple Leafs <-- Andy Delmore P (HP) 74 #110
12. Carolina Hurricanes <-- Mattias Weinhandl OL (TYÖ) 70 #111
13. Dallas Stars <-- Mark Cullen KH (PR) 73 #160
14. St. Louis Blues <-- Martins Karsums OL (TL) 69 #148
15. Washington Capitals <-- ?
16. St. Louis Blues <-- Tomas Plihal VL (TYÖ) 69 #149
17. New York Islanders <-- Craig Macdonald KH (TYÖ) 73 #172
18. Washington Capitals <-- ?
19. Detroit Red Wings <-- Nolan Baumgartner P (HP) 73 #112
20. Montreal Canadiens <-- Pierre Parenteau VL (KIK) 70 #113
21. Montreal Canadiens <-- Martin St. Pierre KH (PR) 69 #114
22. New York Islanders <-- Rocky Thompson OL (TYÖ) 72 #173
23. Montreal Canadiens <-- Kris Versteeg OL (TYÖ) 71 #115
24. Detroit Red Wings <-- Tyler Redenbach KH (TYÖ) 70 #116
25. Anaheim Ducks <-- Mikko Lehtonen P (PP) 69 #117
26. Minnesota Wild <-- Tim Jackman OL (TYÖ) 69 #118
27. New York Islanders <-- Riley Cote VL (TYÖ) 65 #174
28. Carolina Hurricanes <-- Petteri Wirtanen VL (TYÖ) 69 #119
29. New York Islanders <-- Eric Godard OL (TYÖ) 71 #175
30. Tampa Bay Lightning <-- Curtis McElhinney MV (V) 71 #120

7. kierroksen varausjärjestys


1. Anaheim Ducks <-- Mark Stuart P (PP) 70 #121
2. Detroit Red Wings <-- Brett Sterling VL (TL) 73 #122
3. St. Louis Blues <-- Aaron Downey OL (TYÖ) 73 #150
4. Tampa Bay Lightning <-- Troy Brouwer OL (VH) 72 #123
5. Minnesota Wild <-- Terry Virtue P (PP) 72 #124
6. Washington Capitals <-- ?
7. Philadelphia Flyers <-- ?
8. Minnesota Wild <-- Lauri Tukonen OL (TYÖ) 72 #125
9. Minnesota Wild <-- Sheldon Brookbank P (PP) 69 #126
10. Minnesota Wild <-- Wade Brookbank VL (TYÖ) 72 #127
11. Toronto Maple Leafs <-- Mike Hoffman OL (TYÖ) 64 #128
12. Carolina Hurricanes <-- Dan Spang P (HP) 70 #129
13. Dallas Stars <-- Serge Payer KH (TYÖ) 73 #161
14. New York Islanders <-- Patrick Kaleta OL (TYÖ) 68 #176
15. Washington Capitals <-- ?
16. Minnesota Wild <-- Rich Peverley KH (PR) 70 #130
17. Detroit Red Wings <-- Kyle Quincey P (PP) 70 #131
18. Tampa Bay Lightning <-- Kyle Brodziak KH (TYÖ) 70 #132
19. Minnesota Wild <-- Benoit Pouliot VL (TL) 72 #133
20. Minnesota Wild <-- Joel Ward OL (TYÖ) 67 #134
21. Montreal Canadiens <-- David Van Der Gulik OL (TYÖ) 71 #135
22. Washington Capitals <-- ?
23. Montreal Canadiens <-- Tom Gilbert P (PP) 72 #136
24. Florida Panthers <-- Petr Kalus OL (TL) 70 #187
25. Anaheim Ducks <-- Shawn Belle P (PP) 71 #137
26. Atlanta Thrashers <-- Mark Hartigan KH (TYÖ) 70 #151
27. Tampa Bay Lightning <-- David Leneveu MV (V) 76 #138
28. Tampa Bay Lightning <-- Fred Brathwaite MV (SM) 75 #139
29. New York Islanders <-- Alain Nasreddine P (PP) 68 #177
30. Montreal Canadiens <-- Dave Bolland KH (TL) 72 #140
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Varaustilaisuuden pelaajat (AHL)

Albany

Mike Angelidis VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Keith Aucoin KH (PR) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Bayda VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Vince Bellisimo OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Jesse Boulerice OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Sean Brown P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Brett Carson P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Tim Conboy P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Pat Dwyer OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Kevin Estrada VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
David Gove VL (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Scott Kelman KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,450 milj. $
Joey Mormina P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Brandon Nolan VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Stephen Peat OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Brad Zancanaro VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $

Binghamton

Jamie Allison P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Danny Bois OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Charlie Cook P (PP) 64, Palkka: 0,525 milj. $
Jean-Francois David P (PP) 62, Palkka: 0,525 milj. $
Kelly Guard MV (V) 73, Palkka: 0,575 milj. $
Jeff Heerema OL (PR) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Matt Koalska KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Neil Komadoski P (PP) 63, Palkka: 0,525 milj. $
Brian Maloney VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Lawrence Nycholat P (HP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Cory Pecker OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
Neil Petruic P (PP) 63, Palkka: 0,525 milj. $
Grant Potulny VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Rory Rawlyk P (PP) 63, Palkka: 0,5 milj. $
Bobby Robins OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,525 milj. $
Mike Sgroi OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $

Bridgeport

Blake Comeau OL (PR) 72, Palkka: 0,7 milj. $
Drew Fata P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Jamie Fraser P (TYÖ) 63, Palkka: 0,475 milj. $
Aaron Johnson P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jamie Johnson KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Joey Macdonald MV (S) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Ken Magowan VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Tomas Malec P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Maxime Ouellet MV (V) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Jason Pitton VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Steve Regier VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Matthew Spiller P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Mark Wotton P (PP) 71, Palkka: 0,450 milj. $

Chicago

Guillaume Desbiens OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Andre Devereaux KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Kevin Doell KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Brian Fahey P (PP) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Michael Garnett MV (SM) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Cory Larose KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Jordan Lavallee VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Nathan Oystrick P (HP) 71, Palkka: 0,650 milj. $
Jesse Schultz OL (TL) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Brian Sipotz P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Colin Stuart VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $

Grand Rapids

Adam Berkhoel MV (V) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jeff Campbell VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Jonathan Ericsson P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Tom Galvin P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Randall Gelech OL (VH) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Eric Himelfarb KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jonas Johansson OL (PR) 69, Palkka: 0,650 milj. $
Adam Keefe OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Josh Langfeld VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Evan McGrath KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,650 milj. $
Derek Meech P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Ryan Oulahen VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Ben Simon VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Tony Voce VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $

Hamilton

Andrew Archer P (PP) 66, Palkka: 0,550 milj. $
Ajay Baines KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Andre Benoit P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jean-Phillipe Cote P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Marvin Degon P (PP) 67, Palkka: 0,850 milj. $
Jonathan Ferland OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Brian Finley MV (V) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Danny Groulx P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Francis Lemieux OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Corey Locke KH (PR) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Eric Manlow VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Duncan Milroy OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Ryan O´Byrne P (PP) 70, Palkka: 0,625 milj. $
Jamie Rivers P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Cory Urquhart KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,650 milj. $

Hartford

Joe Barnes KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Mitch Fritz VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Chris Holt MV (V) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Hugh Jessiman OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,950 milj. $
Francis Lessard OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
David Liffiton P (PP) 68, Palkka: 0,575 milj. $
Greg Moore OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,725 milj. $
Corey Potter P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $
Dale Purinton P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Jake Taylor P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $

Hershey

Dean Arsene P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Maxime Daigneault MV (V) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Andy Hedlund P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Jamie Hunt P (HP) 68, Palkka: 0,7 milj. $
Quintin Laing VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Jason Morgan KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Joe Motzko OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Louis Robitaille P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Tyler Sloan P (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
Dave Steckel KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Tim Wedderburn P (PP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
Kyle Wilson KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Chad Wiseman VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $

Houston

Matt Foy OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Danny Irmen OL (TL) 71, Palkka: 0,875 milj. $
Miroslav Kopriva MV (SM) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Bryan Lundbohm KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Curtis Murphy P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Josh Olson VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Peter Olvecky VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $
Eric Reitz P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Nolan Schaefer MV (V) 74, Palkka: 0,575 milj. $
Ryan Stokes P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Joey Tetarenko OL (PR) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Ben Thomson KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Roman Voloshenko VL (VH) 71, Palkka: 0,625 milj. $
Aaron Voros OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $

Iowa

Krys Barch OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Trevor Byrne P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Conner OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Demarchi P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Shane Endicott KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Mark Fistric P (PP) 70, Palkka: 0,8 milj. $
Nicklas Grossman P (PP) 68, Palkka: 0,6 milj. $
Dan Hacker KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Yared Hagos KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Marius Holtet OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Junior Lessard OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Konstantin Pushkarev OL (PR) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Mario Scalzo P (HP) 68, Palkka: 0,625 milj. $
Marty Sertich KH (PR) 69, Palkka: 0,575 milj. $
Steve Silverthorn MV (SM) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Tobias Stephan MV (V) 70, Palkka: 0,7 milj. $
Janos Vas VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Francis Wathier VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Marty Wilford P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $

Lake Erie

Kyle Cumiskey P (HP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Dan Dasilva OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Jeff Finger P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Ben Guite OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Eric Healey KH (TL) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Hussey KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Evgeny Lazarev OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Mitch Love P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Murley VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Scott Parker OL (TYÖ) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Steeves KH (TL) 67, Palkka: 0,475 milj. $
David Svagrovsky OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Michael Vernace P (HP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Michael Wall MV (V) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Tyler Weiman MV (V) 70, Palkka: 0,5 milj. $

Lowell

Nicklas Bergfors OL (TL) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Alexander Brooks P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
David Clarkson OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,550 milj. $
Frank Doyle MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Mark Fraser P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Stephen Gionta VL (TL) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Dan Lacouture VL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Olivier Magnan P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Ian Moran P (PP) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Mike Mottau P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Murphy VL (TYÖ) 68, Palkka: 1 milj. $
Jordan Parise MV (V) 72, Palkka: 0,525 milj. $
Rod Pelley KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Jason Ryznar VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Barry Tallackson OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Petr Vrana KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $

Manchester

Barry Brust MV (V) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Brendan Buckley P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Noah Clarke VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Gabe Gauthier VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,650 milj. $
Jeff Giuliano VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Peter Harrold P (PP) 68, Palkka: 0,725 milj. $
Petr Kanko OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Marty Murray KH (PR) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Doug Nolan P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Richard Petiot P (PP) 65, Palkka: 0,625 milj. $
Matt Ryan KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Bryan Schmidt P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Shay Stephenson VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Pavel Vorobiev OL (KIK) 71, Palkka: 0,475 milj. $
John Zeiler OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $

Manitoba

Luc Bourdon P (PP) 72, Palkka: 0,850 milj. $
Mike Brown OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,525 milj. $
Patrick Coulombe P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Wade Flaherty MV (SM) 74, Palkka: 0,5 milj. $
Maxime Fortunus P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Lee Goren OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Shaun Heshka P (PP) 66, Palkka: 0,550 milj. $
J.J. Hunter KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Jason Jaffray VL (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Drew Macintyre MV (SM) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Nathan Mciver P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Brad Moran KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Brandon Reid KH (TL) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Prestin Ryan P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Jimmy Sharrow P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Dustin Wood P (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Milwaukee

Chris Durno VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Matt Ellison KH (TL) 68, Palkka: 0,550 milj. $
Dov Grumet-Morris MV (SM) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Jason Guerriero KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Bracken Kearns KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
John Laliberte VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Pat Leahy OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Cal O´Reilly KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
James Sanford P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Kim Staal KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Victor Uchevatov P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
John Vigilante VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Shane Willis OL (PR) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Kelsey Wilson VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $

Norfolk

Jonathan Boutin MV (V) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Dan Cavanaugh KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Daniel Corso KH (PR) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Mathieu Darche VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Mike Egener P (PP) 69, Palkka: 0,725 milj. $
Adam Henrich VL (VH) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Dan Jancevski P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Justin Keller VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Nick Kuiper P (PP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
Marek Kvapil VL (TL) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Bryce Lampman P (PP) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Stanislav Lascek VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Jay Leach P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Norm Milley OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Andy Rogers P (PP) 68, Palkka: 0,750 milj. $
Jay Rosehill P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Matt Smaby P (PP) 69, Palkka: 0,8 milj. $
Karl Stewart VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $

Peoria

Michal Birner VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Micki Dupont P (HP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Peter Ferraro OL (TL) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Zack Fitzgerald P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Mike Glumac OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Cam Keith VL (TYÖ) 65, Palkka: 0,450 milj. $
D.J. King VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Charles Linglet VL (PR) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Doug Lynch P (HP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Aaron Mackenzie P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Gavin Morgan KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Ryan Ramsay KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Yan Stastny KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,725 milj. $
Mike Stuart P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $

Philadelphia

Frederik Cabana KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Davis KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Triston Grant VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Martin Grenier P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Nathan Guenin P (PP) 69, Palkka: 0,575 milj. $
Martin Houle MV (S) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Lars Jonsson P (PP) 67, Palkka: 0,6 milj. $
Boyd Kane VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Eric Meloche OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Scott Munroe MV (V) 69, Palkka: 0,850 milj. $
Ryan Parent P (PP) 71, Palkka: 0,850 milj. $
David Printz P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Darren Reid VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Jared Ross KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Stefan Ruzicka OL (TL) 72, Palkka: 0,550 milj. $
John Slaney P (HP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Denis Tolpeko VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Pete Zingoni KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $

Portland

Greg Amadio P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Garett Bembridge OL (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Sebastien Caron MV (V) 74, Palkka: 0,650 milj. $
Gerald Coleman MV (V) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Stephen Dixon KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,675 milj. $
Simon Ferguson OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Shane Hynes OL (VH) 67, Palkka: 0,550 milj. $
Matthew Keith OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Bjorn Melin OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,650 milj. $
Doug O´Brien P (PP) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Geoff Peters KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Aaron Rome P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Brandon Segal OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Clay Wilson P (PP) 68, Palkka: 0,575 milj. $

Providence

Sean Curry P (PP) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Nathan Dempsey P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Nate Dicasmirro OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Glenn P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Matt Hendricks KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Jeff Hoggan OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Dennis Packard VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Pascal Pelletier KH (PR) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Jeremy Reich KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Nathan Robinson VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,450 milj. $
Marco Rosa KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Philippe Sauve MV (V) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Jonathan Sigalet P (PP) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Jordan Sigalet MV (V) 71, Palkka: 0,5 milj. $
T.J. Trevelyan VL (TL) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Dwayne Zinger P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $

Quad City

Kris Chucko OL (VH) 71, Palkka: 0,975 milj. $
Derek Couture OL (VH) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Cam Cunning VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Carsen Germyn OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Tim Hambly P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Brent Krahn MV (V) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Eric Nystrom VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,7 milj. $
Brett Palin P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Adam Pardy P (PP) 67, Palkka: 0,525 milj. $
Warren Peters KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Brandon Prust KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,625 milj. $
Tim Ramholt P (TYÖ) 69, Palkka: 0,625 milj. $
Brett Skinner P (HP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Grant Stevenson KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Justin Taylor KH (VH) 67, Palkka: 0,475 milj. $

Rochester

Mike Card P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Adam Dennis MV (SM) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Michael Funk P (PP) 69, Palkka: 0,625 milj. $
Timo Helbling P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Greg Jacina KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Drew Larman KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Martin Lojek P (PP) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Mark Mancari OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Stefan Meyer VL (VH) 70, Palkka: 0,675 milj. $
Michael Ryan KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Brandon Smith P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Noah Welch P (PP) 70, Palkka: 0,725 milj. $

Rockford

Adam Berti VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,6 milj. $
Mike Brodeur MV (V) 68, Palkka: 0,6 milj. $
Adam Burish OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,575 milj. $
Carl Corazzini OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Colin Fraser KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,825 milj. $
Jordan Hendry P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
David Koci P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Reed Low OL (TYÖ) 71, Palkka: 0,475 milj. $
Steve Marr P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Jonas Nordqvist KH (PR) 71, Palkka: 0,775 milj. $
Brandon Rogers P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Bruno St. Jacques P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $

San Antonio

Ryan Caldwell P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Joe Callahan P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Jon Disalvatore VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Chris Ferraro KH (PR) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Ryan Garlock KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Bryan Helmer P (PP) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Alexei Kaigorodov KH (PR) 70, Palkka: 0,9 milj. $
Jakub Koreis KH (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Alex Leavitt KH (PR) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Cam Paddock OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Joel Perrault KH (PR) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Alexandre Rouleau P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $
Logan Stephenson P (PP) 70, Palkka: 0,750 milj. $
Craig Weller OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Daniel Winnik KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,525 milj. $

Springfield

Sebastien Bisaillon P (PP) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Troy Bodie VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Jeff Drouin-Deslauriers MV (V) 73, Palkka: 0,6 milj. $
Ryan Flinn VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Stephane Goulet OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,550 milj. $
Jean-Francois Jacques VL (VH) 71, Palkka: 0,650 milj. $
T.J. Kemp P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Alexei Mikhnov VL (VH) 71, Palkka: 0,850 milj. $
Toby Petersen KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Brock Radunske VL (VH) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Liam Reddox VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
T.J. Reynolds P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Reagan Rome P (PP) 65, Palkka: 0,450 milj. $
Allan Rourke P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Tyler Spurgeon KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Danny Syvret P (PP) 70, Palkka: 0,575 milj. $
Bryan Young P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $

Syracuse

Darcy Campbell P (PP) 66, Palkka: 0,625 milj. $
Andy Canzanello P (PP) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Philippe Dupuis KH (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Steven Goertzen OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Keller OL (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Tomas Kloucek P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Olivier Labelle OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,450 milj. $
Dan Lacosta MV (V) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Derek Mackenzie KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Marc Methot P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Andrew Murray KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Filip Novak P (PP) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Alexandre Picard VL (TYÖ) 71, Palkka: 0,950 milj. $
Adam Pineault OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Geoff Platt KH (TL) 70, Palkka: 0,525 milj. $
Tomas Popperle MV (V) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Jamie Pushor P (PP) 73, Palkka: 0,5 milj. $
Jekabs Redlihs P (PP) 66, Palkka: 0,450 milj. $

Toronto

David Cloutier P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Dominic D´Amour P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Robbie Earl VL (TL) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Brett Engelhardt OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Alex Foster VL (TYÖ) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Simon Gamache VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,5 milj. $
Chris Harrington P (PP) 67, Palkka: 0,550 milj. $
Jay Harrison P (PP) 69, Palkka: 0,475 milj. $
John Mitchell KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Colin Murphy VL (TYÖ) 70, Palkka: 0,450 milj. $
Kris Newbury KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,475 milj. $
Ben Ondrus OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Nathan Perrott OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Karel Pilar P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Johnny Pohl KH (TYÖ) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Martin Sagat VL (VH) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Jamie Sifers P (PP) 69, Palkka: 0,6 milj. $
Derrick Walser P (PP) 72, Palkka: 0,475 milj. $
Erik Westrum KH (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Jeremy Williams KH (PR) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Andrew Wozniewski P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $

Wilkes-Barre/Scranton

Mark Ardelan P (PP) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Dennis Bonvie OL (TYÖ) 72, Palkka: 0,450 milj. $
Tim Brent KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Jonathan Filewich OL (VH) 71, Palkka: 0,525 milj. $
Connor James KH (TL) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Joe Jensen VL (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Tyler Kennedy KH (TYÖ) 71, Palkka: 0,550 milj. $
Ryan Lannon P (PP) 66, Palkka: 0,5 milj. $
Josef Melichar P (PP) 73, Palkka: 0,750 milj. $
Chris Minard KH (TYÖ) 69, Palkka: 0,5 milj. $
Curtiss Patrick P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Andrew Penner MV (V) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Ronald Petrovicky OL (TYÖ) 73, Palkka: 0,475 milj. $
Peter Ratchuk P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Ryan Ready VL (TYÖ) 69, Palkka: 0,450 milj. $
Wade Skolney P (PP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
Nathan Smith KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,5 milj. $
Ryan Stone KH (PR) 72, Palkka: 0,850 milj. $

Worcester

Riley Armstrong OL (TYÖ) 67, Palkka: 0,5 milj. $
Tom Cavanagh KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Brennan Evans P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Mike Iggulden KH (VH) 70, Palkka: 0,550 milj. $
Justin Kurtz P (PP) 65, Palkka: 0,475 milj. $
Graham Mink OL (TYÖ) 70, Palkka: 0,475 milj. $
Brad Norton P (PP) 71, Palkka: 0,5 milj. $
Glenn Olson VL (TYÖ) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Josh Prudden KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,450 milj. $
Ashton Rome OL (TYÖ) 69, Palkka: 0,525 milj. $
Garrett Stafford P (PP) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Brad Staubitz P (PP) 67, Palkka: 0,475 milj. $
Patrick Traverse P (PP) 72, Palkka: 0,5 milj. $
Craig Valette KH (TYÖ) 68, Palkka: 0,475 milj. $
Tom Walsh P (HP) 66, Palkka: 0,475 milj. $
 
Viimeksi muokattu:

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens (Koivu&Kotkaniemi)
Mukana ollaan, edelleen Habseilla.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Tulen mukaan, Carolina Hurricanes mulle
Hienoa. Tervetuloa mukaan. Carolina Hurricanesin uudeksi manageriksi on siis palkattu Sodaxy.

25.2 aloitetaan viimeistään varaustilaisuus. Mikäli Vancouver Canucks ei ole saanut manageria 25.2 mennessä, niin tällöin minä pääsen varaamaan ensimmäisenä, koska Ducksien varausvuoro on heti kahden ensimmäisen Canucksin varausvuoron jälkeen. 25.2 lähtien etenemme sitten varaustilaisuudessa siten, että kaikki joukkueet, joilla on manageri, osallistuvat varaustilaisuuteen ja varaavat oman joukkueensa vuorolla. Sitä mukaa, jos varaustilaisuuden aikana ilmaantuu uusia managereja, niin he pääsevät sitten omalla vuorollaan aina varaamaan. Hyppäämme siis yli ne joukkueet varaustilaisuudessa, joilla ei ole manageria varaustilaisuuden aikana.

Näin pääsemme etenemään kaudella. Ei loputtomiin kuitenkaan odotella. Ehkä sitten kauden mittaa ilmaantuu enemmänkin managereja mukaan, kun porukka huomaa, miten homma toimii ja ehkä sitten innostuvat liittymään paremmin mukaan.

Mainostakaa ihmeessä ja suositelkaa muille tätä manageria, niin saadaan lisää managereja mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens (Koivu&Kotkaniemi)
Minä voisin jatkaa Habseilla, jos Torsti luopuu.
Piti vähän pohtia tätä, mutta kaipa minä sitten suostun. Aapeli-aikojen kunniaksi. Ja päästään aloittamaan draftikin nopeammin jos otan tutun ja turvallisen Vancouverin takaisin.

Saanko nyt siis samantien aloittaa draftin vai odotetaanko vielä ?
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Saanko nyt siis samantien aloittaa draftin vai odotetaanko vielä ?
Saat aloittaa samantien, eli saat varata kaksi ensimmäistä pelaajaa draftissa. Apex on ilmeisesti Matu-98 Aapelista. Tervetuloa vain takaisin.

Apex on palkattu takaisin Montreal Canadiensin manageriksi. Gally11 erosi virastaan Canadiensin managerina ja siirtyi takaisin Canucksin manageriksi. Pittsburgh Penguinsin uudeksi manageriksi on palkattu MrTriangle. Tervetuloa mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Mike Green ja Dustin Byfuglien.
Kerro vielä, kumpi on ykkösvaraus ja kumpi kakkosvaraus, kun teen listauksen varatuista pelaajista järjestyksessä.

Duckseilla on siis 3. varausvuoro, joten varaukseni on #3 Kristopher Letang P (HP) 72 (Wilkes-Barre/Scranton). Tämä puolustaja saattaa päästä pelaamaankin Duckseissa.

1. kierroksen varausjärjestys

4. Pittsburgh Penguins
5. Dallas Stars
6. Colorado Avalanche
7. Pittsburgh Penguins
8. Boston Bruins
9. Anaheim Ducks
10. Vancouver Canucks
11. Pittsburgh Penguins
12. Pittsburgh Penguins
13. Atlanta Thrashers
14. Colorado Avalanche
15. Washington Capitals
16. Anaheim Ducks
17. New York Rangers
18. Anaheim Ducks
19. Nashville Predators
20. Vancouver Canucks
21. Montreal Canadiens
22. Colorado Avalanche
23. Pittsburgh Penguins
24. Pittsburgh Penguins
25. Atlanta Thrashers
26. Atlanta Thrashers
27. Carolina Hurricanes
28. Anaheim Ducks
29. Pittsburgh Penguins
30. Calgary Flames

- Penguinsin vuoro varata siis seuraavana ja joukkueeltahan löytyykin nyt manageri, joten MrTrianglen vuoro varata joku pelaaja AHL-joukkueista.

- Siirrän varatut pelaajat NHL-joukkueiden farmeihin. Sieltä ne voi sitten myöhemmin nostaa NHL-joukkueeseen, jos haluaa.
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Aapelin jälkeen loin ensin tämän NHL Manager -aiheen kiekko.tv -sivustolle. Siellä ei saatu tarpeeksi managereja mukaan, joten siirsin aiheen tänne jatkoaikaan. Vaikka täällä ei saataisikaan tarpeeksi managereja mukaan, niin en siirrä NHL Manageria enää uudelleen uuteen paikkaan, joten täällä pysymme.

Kiekko.tv:n käyttäjä Point ilmoitti minulle varaavansa itselleen Atlanta Thrashersin, joten kyseinen joukkue on nyt varattu hänelle. Hän tekee jatkoaikaan tunnuksen ja vaihdan sitten hänen managerinimensä toiseksi, mikäli hän tekee tänne erinimisen käyttäjän. Thrashersin uudeksi manageriksi on siis palkattu Point.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös