NHL-huumoria

  • 2 651 606
  • 5 135

lai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
Niin historiallinen peli ettei edes google pysy perässä. Aiemmin näytti, että peli olisi loppunut 4. jatkoaikaan ja 2-2 tilanteeseen.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Vähän huumoria tämä, että Korpisaloa onnitellaan suuresta saavutuksesta. Hienompi juttu olisi ollut voittaa se peli.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Varmaan kanattas joskus käydä pelaamassa maalissa jos ei tajua mitä hienoa Korpisalon suorituksessa oli. Veskarin pelipaikka kun on siitä hauska että voit pelata elämäsi parhaan pelin ja joukkueesi häviää silti. Sitten taas saatat seistä maalin edessä 60 minsaa toimettomana ja saat nollapelin tilastoihin. Voit pelata hienon ja pitkän uran, mutta sut sitten muistetaan yhdestä maalista taikka mokasta loppuelämäsi. Ratkaisupeleissä painetila on ihan eri luokkaa kun kenttäpelaajilla kun sun tekemät virheet näkyy yleensä heti tulostaululla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tällainen kuva tuli vastaan tekstillä ”NHL version of clown car”
 

Liitteet

  • 7D6141AB-2161-454A-8FC7-6A3922051305.jpeg
    7D6141AB-2161-454A-8FC7-6A3922051305.jpeg
    338,9 KB · kertaa luettu: 597

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En enää ihmettele ettei positiivisia näytteitä tule pelaajilta...
Siis mitä helvettiä? Jos ymmärrän alkuunkaan oikein, niin eihän tuota näyttöönottoa tehdä kirjaimellisesti kuin vähän alusta sinnepäin? Eikö se tikku pitäisi työntää sinne kanavaan asti? Tuohan on ihan skandaali.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Eikä taida toi maskinkaan käyttö toimia ihan noin. Vedät sen tohon leualle/parralle, jota olet hiplannut/ siihen on lentänyt roiskeita ja sitten maski taas takas suulle. Vaikka kai noi muutenkin pelkkää showta taitaa olla.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
[MEDIA=twitter]1294754409268666368[/MEDIA]
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Jack Edwards on samaan aikaan sekä viihdyttävin että heittämällä oksettavin, ärsyttävin, valittavin, tyhmin, tietämättömin, epäkelvoin, epäammattimaisin ja kusipäisin selostaja mitä Pohjois-Amerikasta löytyy. Sen lisäksi veikkaan, että Edwardsilla on pieni muna, joka ei edes kunnolla toimi.

En katso yhtään Bostonin peliä ilman Edwardsin selostusta. Suurempaa, kuin Mertarannan Suomikiekko -selostaminen.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Löytyy kyl niin hämyjä rutiineja osalta noista ämärijätkistä et huh huh, kyl pohjosen poikaa hämmentää. Jonku polkkareille koputtamisen ihan ymmärrän, mutta kun vaikkapa Oshie läiskii porukkaa kunnolla perseelle, niin alkaa menee itellä vähä yli hilseen.. Hauskaa seurattavaa silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös