NHL Draft 2019 – liveseuranta

  • 111 651
  • 852

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
20 finskin raja rikki, hienoa! Paljon täällä on harmiteltu, kuinka ruotsalaisia menee vasemmalta ja oikealta, mutta 25-20 on aika helvetin hyvin ottaen huomioon, että Ruotsissa on lähes kaksinkertainen määrä populaa. Kärjen osalta ollaan jo aika lailla saavutettu länsinaapuri, syvyydessä suurempi ero, mikä on ihan odotettua näillä väkimäärillä.

Ehkä ennemminkin sitä, että ainahan on hieno päihittää naapurit riippumatta lajista. Itselle ainakin lopulta on tärkeimpiä nämä top 5 ja yleensäkin ykköskierros, koska kaikista todennäköisintä on saada alussa varatuista niitä todellisia tähtipelaajia NHL:ään. Uskoisin jopa, että on todennäköisempää, että Kakko on joskus NHL:n top 5 pistemies kuin, että kukaan muista varatuista edes pelaa 1 parissa tai 1 kentässä NHL:ssä. Vaikka toki sekin on mahdollista.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Ukko-Pekka Luukkosta selkeästi parempaa Lassi Lehtistä ei ole varattu vieläkään.
En ota kantaa lauseen ekaan osaan, mutta on kyllä vähän ihme ettei kukaan ole napannut. On kuitenkin pelannut ihan hyvä kauden. Aika varma ja riskitön haku jollekkin olisi.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jeremy Michel draftin viimeinen varattu pelaaja Bluesiin
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
69 kanukkia, 57 usakkia, 28 ruskia, 26 sveduskia, 22 finskiä, 7 tsekkiä, VV 2, Tanska 2, Saksa Latvia Slovaki ja Sveitsi yhdet.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Näköjään Ikosen liian pieni koko vaikutti siihen, että ei tullut varausta. Muutenhan tuo olisi ollut selkeä varaus. Nyt siellä meni joku Puustinen seiskakiekalla
 

Ralph

Jäsen
Näköjään Ikosen liian pieni koko vaikutti siihen, että ei tullut varausta. Muutenhan tuo olisi ollut selkeä varaus. Nyt siellä meni joku Puustinen seiskakiekalla
Suomen mestari Puustinen on lyhyempi kuin joku Ikonen.

Ihmettelen, että miksi Puustinen varattiin, mutta Innalaa ei. Toki Puustinen on sen ratkaisevan vuoden nuorempi kai sitten.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Mites numerolla 64 (nyt varattiin numerolla 63) varattu Tyson Barrie? Vai pitäisikö mainita myös toisen kierroksen alun Ryan O'Reilly samalta vuodelta? Tai Paul Stastny.

Nojoo, koskaan oli vähän turhan vahva ilmaisu. Lähinnä nyt vaikka 2010-luvulla tai viime vuosina tuntunut, ettei myöhemmiltä kierroksilta löydy ketään. Voi olla pessimistisyyttäkin. 2009 vuoden loistavuutta en kiistä.
 

Tornados

Jäsen
Ihmettelen, että miksi Puustinen varattiin, mutta Innalaa ei. Toki Puustinen on sen ratkaisevan vuoden nuorempi kai sitten.

Vuoden ikäero, parin sentin pituusero, pelaajaprofiili (Puustisella ehkä paremmat mahdollisuudet pärjätä alaketjuissa). Lisäksi voi olla, että joku joukkue on vähän kiinnostunut Innalasta, mutta ei kokenut varausta tarpeelliseksi (= tärkeämpiä suojeltavia) kun pelaajaa ei ollut aiemminkaan varattu.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Muistelet vielä vuotta 2008?

Kyllä näitä on niin monta vuosikymmentä seurannut, että väistämättäkin on iloinen joka vuosi kun ei tarvitse seurata noin surkeaa kattausta.

Siinä meni enemmän ja vähemmän perseelleen 10 vuotta kun oli ensin 2002 loisto vuosi ja sitten ehkä 2012 Teräväinen-Määttä ja 2013 Barkovin vuodesta alkoi tosissaan tämä uusi aikakausi.

2009 oli 3 metrin Koskinen 2 kierroksella ja ensimmäinen kenttäpelaaja, Joonas Nättinen Anahe... Montrealiin 3 kierroksella. 2010 oli Granlund, mutta sitten seuraava vasta 4. kierroksella Donskoi. 2011 Armia nro. 16, 2. kierroksella tosi hyvä määrä suomalaisia, mutta ei vieläkään nykyisenlaista tykitystä. 2012 Teräväinen ja Määttä. Ja sitten alkoi tämä nykyisenlainen voittokulku. Kyllä kuitenkin ne top5-10 ja 1 kierros on kaikista tärkein. Kakkos ja kolmoskierros vielä myöskin, mutta sen jälkeen on jo tosi harvinaista, että sieltä moni NHL:ään nousee mihinkään tähtiloistoon.

Laatu ennen määrää, jos saa valita, mutta iloinen olen jokaisen varauksen saaneen puolesta.
 

agent082

Jäsen
Nyt on kyllä niin hieno kommentti, että. Faktoillahan ei ole mitään väliä.

Suomi nyt taitaa olla yksi kahdesta maasta, joissa jääkiekko on suurin laji, joten meidän erinomaisuuden hehkuttaminen, koska olemme neljänneksi suurin maa draftissa, on melko naurettavaa. Joo, voitettiinhan me Intiakin draftatuiden määrässä, joten ollaan ilmeisesti sinun mielestä "superior state".
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Jos haluaisin olla näsäviisas, niin Ilveksellä ei ole ensimmäistäkään varausta. Mutta en jaksa vaivaantua tätä sanomaan.

Viekää kaikki, viekää tuhkatkin pesästä. Saatana.

Iha sama. Ilveksessä on sentään pelannut ykköskierroksen ykkösvaraus. Saa muut Liigajengit yrittää samaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös