NFL Season 2019

  • 86 192
  • 500

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
NFL:llä on nyt aika hyvä tarjous päällä GamePassista. 123 euroa loppukauden peleistä. Kyllähän tuo tuli jo tuolla hinnalla napattua pois. Pelkistä pleijareista sai viime vuonna maksaa sen 50 euroa.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Raiders kävi kairaamassa Lontoossa voiton Bearsista ja siirtyi ihan mukavaan 3-2 rekordiin tällä kaudella. Tällä hetkellä peli näyttää yllättävän hyvältä ja jengi taistelee jopa wildcard -paikasta pleijareihin. Itsellä ei ihan hirveää uskoa ollut kauden aloitukseen koko sekavan preseasonin jälkeen, mutta ilmeisesti Gruden jotain tekee oikein. Edelleen ottelun alut tuntuvat olevan Raiderssille hyviä, nytkin kruisailtiin 17-0 johtoon, mutta tämän jälkeen päästettiin kaveri täysin peliin mukaan. Onneksi viimeisellä draivilla tultiin 97 jaardia, taiottiin TD ja Bears ei omalla viimeisellä draivilla saanut muuta aikaan kuin syötönkatkon. Toki tuo Raidersinkin draivi sisälsi hieman onnea, siellä oltiin jo punttaamassa 4th ja 6y tilanteessa, jossa lopulta tuomittiin virhe Bearsille, päästiin 4th ja 1y tilanteeseen, josta Jacobs juoksi tarvittavat. Muutenkin pitää antaa isot plussat rookie-rb:lle, tullee olemaan jatkossakin iso pelaaja Raiderssille.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Nopeasti se kausi kääntyy ja viime viikot on kentällä ollut tuttu ja turvallinen Bucs-joukkue. Licht sai aikaisemmin 5.vuoden jatkopahvin joten tuskin tämä pelleily on ihan hetkeen loppumassa. Winston on hetkittäin käsittämättöman huono ja hetkeä myöhemmin ihan siedettävä. Sitten taas helvetin huono. Leftwich on ollut viime viikot ongelmissa pelikutsujen kanssa, rissut eivät pääse vapaaksi ja OL vuotaa. Puolustus on sentään ok, jos ei lasketa Hargraves & Co CB osastoa, joka yllättää kerta toisensa jälkeen huonoudellaan. Ainoa joka secondaryssa joka jota kuinkin täyttää roolinsa on Carlton Davis, mutta sillä ei pitkälle pötkitä (ja ei hänkään erityisen hyvä ole). Barret in myös hiipunut alkukauden huippuvauhdista. Niin ja Devin White on totaalisen paska. Katsotaan monta vuotta hänen potentiaali jää realisoitumatta, mutta peliaikaa tulee peliesityksistä huolimatta.
 

Sambody

Jäsen
Oli kyllä surullinen esitys Winstonilta. Bucs voisi jo pikkuhiljaa todeta ettei Winstonin kanssa tulla pärjäämään. Huono kombinaatio tuollainen gunslinger mentaliteetti ja rajalliset kyvyt.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Oli kyllä surullinen esitys Winstonilta. Bucs voisi jo pikkuhiljaa todeta ettei Winstonin kanssa tulla pärjäämään. Huono kombinaatio tuollainen gunslinger mentaliteetti ja rajalliset kyvyt.
Sen Gunslinger mentaliteetin ja siitä seuranneeseen inttereiden kanssa voisi jotenkin elää jos kaverilla olisi edes jonkin asteinen pocket awerness. Tänäänkin Winston edesauttoi säkityksiä huonolla liikkumisella. Sen lisäksi Winstonin vertical routeille suuntatuvat pitkät heitot ovat poikkeuksetta erittäin epätarkkoja. Winstonin puolesta todettakoon että tuolla Tampan linjalla välillä siellä tulee tosiaan kiire ja ihan kaikkea ei Winstonin syyksi voi laittaa. No ehkä tämä jossain vaiheessa iloksi muuttuu. Seuraavat 2-3 vuotta menee helposti tähän reilu 10 vuotta kestäneen kurimuksen jatkoksi.

EDIT: sen sanon että jos Winstonille tehdään iso jatkosopimus niin minulle riittää Bucs fanitus ja vaihdan seuraa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kansas City Chiefs - pitääkö olla huolissaan?

Vai onko tämä vain tarpeellinen kasvutarina matkalla onnelliseen loppuun?
 

Sambody

Jäsen
Kansas City Chiefs - pitääkö olla huolissaan?

Vai onko tämä vain tarpeellinen kasvutarina matkalla onnelliseen loppuun?
Puolustus heillä on sellaista vähän veristä ripulipaskaa, että kyllä paljon saa tuo hyökkäys tehdä voittojen eteen. Toisaalta hyökkäys on sen verta timanttia, että jopa päätyyn asti meno on mahdollista vaikka puolustukselta ei juuri apuja heru. Toisaalta onhan tuossa puolustuksessa laatupalasia. Ei vain ole Reidin ominta aluetta saada noita puolustuksen palasia loksahtamaan kohdalleen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kyllä taas huomasi miksi Lambeaulta on vaikea hakea voittoja. Kaksi olematonta lippua Flowersille ja Jonesin estämisestä ei mitään.
 

Sambody

Jäsen
Kyllä taas huomasi miksi Lambeaulta on vaikea hakea voittoja. Kaksi olematonta lippua Flowersille ja Jonesin estämisestä ei mitään.
Olihan muutenkin kummallinen peli. Alussa pitkiin heittoihin ei ollut mitään palaa Packers puolustuksella, mutta red zonella Lions jätti paljon pisteitä kentälle. Alun kompuroinnin jälkeen GB puolustus sitten sai pidettyä kiitettävästi Lionsin hyökkäyksen pihdeissä. Packersin rampa hyökkäys taas oli vähän mitä oli odotettavissa. Juoksu oli sentään hiton hyvää, mutta pallo poltteli rissujen käsiä. Pari kertaa end zonella pallo oman rissun käsien kautta maahan ja kirsikaksi kakun päälle vielä kerran rissun käsien läpi syötönkatkoksi. Kovasti Rodgers varmaan kaipasi Adamsia kunnes Allen Lazard, josta kukaan ei varmaan ollut kuullut koskaan mitään yhtäkkiä koppasi jäätävän kopin maalialueella ja sen perään pari muutakin palloa. Eipä tuokaan olisi todennäköisesti riittänyt Packersille ilman tuomareiden lopun perseilyä. Tuomarit ja Lionsin alun pehmeys red zonella pelastivat tällä kertaa Packersin.

Onko NFC North tämän hetken kovin divari? Minnesota hävinnyt kaksi matsia divarivastustajia vastaan, muuten etenevät puhtaasti. Bears hyökkäyksen huonoudesta huolimatta aloittanut 3-2 kauden. Lionsilla näistä huonoin startti, koska tullut muutaman pisteen tappioita todella hyviä joukkueita vastaan. Heillä kuitenkin paljon divarimatseja jäljellä ja niiden välissä oletusarvoisesti vähän alku kautta heikompia vastustajia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ramsey --> Rams
2020, 2021 1st, 2021 4th pickit --> Jaguars

Jags sai sitten ne kaksi ykköstä mitä halusivatkin.
 

Sambody

Jäsen
Ramsey --> Rams
2020, 2021 1st, 2021 4th pickit --> Jaguars

Jags sai sitten ne kaksi ykköstä mitä halusivatkin.
Rams oli muutenkin aktiivinen. Marcus Peters sai pakata kamansa ja pelaa jatkossa Baltimore Ravensissä. Aqip Talib laitettiin IR:ään, mutta saattaa palata vielä tämän sesongin aikana. Lisäksi vaihtoivat jonkin varausvuoron Brownsin sentteri Austin Corbettiin.

Muuten uutisrintamalta ainakin seuraavaa:
- Tannehill aloittaa tällä viikolla Mariotan sijaan Titansin pelinrakentajana. Ei hyvältä näytä 2015 vuoden draftin kahden kärkipickin tulevaisuus.
- Patriots hyllyttänyt viikoksi Michael Bennettin.
- Bears puolustuksesta tippui IR:ään yksi iso pala Akiem Hicksin muodossa.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Kerrankin saa Packersin kannattajana olla tyytyväinen tuomareihin, :-) Turhan monta kertaa mennyt tuomiot toisinpäin joten hyvä joskus näinkin.

Rookie S Savage on ollut alkukauden huikea ja hänen puuttumisensa näkyi kyllä heti. King paloi pelin aikana turhan monta kertaa mutta muuten secondary saatiin kuntoon alun haparoinnin jälkeen. Juoksupuolustus oli rautaa eikä Detroit päässyt juoksemalla mihinkään.

Juoksupeli toimii suhteelisen hyvin kun vaan Jones ja Williams pysyy molemmat rivissä. Rissujen kanssa oli varsinkin nyt ongelmia kun Adams poissa ja Allison putosi myös pois tosin ei meinannut Allisonillakaan pysyä pallo käsissä. Lazard tuli nyt sitten uutena kokelaana peliin kun Shepherdilla ei onnistunut mikään. Järkyttävä määrä mokia oli hyökkäyksessä eilen ja siihen lisäksi Shepherdin ihan käsittämöttömän tyhmä yritys lähteä palauttamaan punttia tilanteessa jossa näkyi jo kaukaa että juna tulee yli. Viikko sitten oli samanlainen tilanne, mutta silloin sai pidettyä (ihme kyllä) pallon käsissään. Kumerowilta olen itse odottanut tason nostoa mutta ainakaan eilen sitä ei olluyt näkyvissä.

Edelleen tilanne että puolustus pelaa peli toisensa jälkeen huipputasolla mutta jos vaan hyökkäus saadaan nyt rullaamaan kunnolla niin tästä kaudesta voi tulla vielä hyvä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kyllähän kieltämättä Packers sai apua tuomareiden ja tai tarkemmin ottaen umpiren virheistä, ku ilmeisesti sama hemmo viskasi nuo molemmat liput Flowersin tapauksissa. Eihän ne virheiltä näyttänyt kumpikaan ja toisen kohdalla NFL onkin myöntänyt että se oli väärä lippu.
Toki Lionsilla oli kyllä ihan riittävästi redzone-tilaisuuksia ratkaista peli. Etenkin alkuun Stafford sai Packersin secondarya poltettua ihan mielensä mukaan, mutta lopulta sitten jäi ne isommat pojot ottamatta. Savagen poissaolo näemmä yllättävän iso juttu, onneksi seuraava vastus (Raiders) on ennakkoon helpompi.
Ja ennen byeta luvassa vielä vaikeat vieraspelit Arrowheadilla, Losissa (Chargers) ja kotipeli Carolinaa vastaan. Chiefsilta voi pian tulla nassuun, mutta kotipelit pitäisi hoitaa ja onhan Chargerskin ihan voitettavissa. Mutta 7-3 saldo olisi varmaan ihan hyvä ennen lepoviikkoa.

Saa nähdä reagoiko Gutekunst rissuosaston puutteisiin, mikäli Adamsin poissaolo vielä venyy. Emmanuel Sandersinhan on huhuiltu olevan saatavilla, etenkin jos Broncosin kurssi ei ala tosissaa kääntyä.

Rams sitten päätti koittaa korjata tai yrittää korjata alle odotusten mennyttä alkukautta uhraamalla ison kasan tulevaisuutta. Nythän tämän kuvion Ramsilla ei ole tai ei tule olemaan ykköskierroksen pickiä viiteen vuoteen. Yksi pick meni Goff-treidissä, toinen Cooksissa, kerran on treidattu ulos ykköskiepiltä ja nyt 2 seuraavaa Ramsin ykköskieppiä ovat Jacksonvillen omaisuutta. Ja kyllähän äkkiseltään voisi olettaa että palkkakatto-ongelmia on luvassa kun Ramseylle varmaan pyritään pitempi diili värkkäämään.
 
Viimeksi muokattu:

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Voinee sanoa, että säikähdyksellä tuossa tapauksessa selvittiin. Polvesta ei mennyt mitään rikki joten muutaman viikon huililla Mahomes selvinnee. Eli todennäköisesti viimeistään Chiefsin byen jälkeen kehissä.
 

Sambody

Jäsen
Voi hyvänen aika tuota Patriots puolustusta. 7 matsia ja 18 syötönkatkoa. Samalla myös paras puolustus jaardien määrällä mitattuna. Tähän päälle sitten vielä muuan Brady johtamaan hyökkäyksen orkesteria. Hohhoijjaa. Jos loukkaantumiset eivät tule vaivaamaan, niin Patriotsin täytyy olla yhä edelleen ykkössuosikki mestariksi.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Voi hyvänen aika tuota Patriots puolustusta. 7 matsia ja 18 syötönkatkoa. Samalla myös paras puolustus jaardien määrällä mitattuna. Tähän päälle sitten vielä muuan Brady johtamaan hyökkäyksen orkesteria. Hohhoijjaa. Jos loukkaantumiset eivät tule vaivaamaan, niin Patriotsin täytyy olla yhä edelleen ykkössuosikki mestariksi.
Ottamatta mitään pois Patsin pallon kummaltakaan puolelta niin voisi sanoa myös, että hohoijaa tota Patsin ohjelmaa taas vaihteeksi. Vuodesta toiseen mestarina saa pelata liigan räsynukkeja vastaan. Patsin vastustajat näinä 7 viikkona on saanut yhteensä 12 voittoa kasattua. Yhdellä joukkueella vastaan asettuneista on voittojen ja häviöiden suhde yli 50%.

Edit: typoja.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Ottamatta mitään pois Patsin pallon kummaltakaan puolelta niin voisi sanoa myös, että hohoijaa tota Patsin ohjelmaa taas vaihteeksi. Vuodesta toiseen mestarina saa pelata liigan räsynukkeja vastaan. Patsin vastustajat näinä 7 viikkona on saanut yhteensä 12 voittoa kasattua. Yhdellä joukkueella vastaan asettuneista on voittojen ja häviöiden suhde yli 50%.

Edit: typoja.

Täysin samoilla linjoilla. Uskon että jos otettaisiin tuolta NFC puolelta muutama joukkue pelaamaan Patsin otteluohjelman mukaan niin siellä olisi myös 7-0recordia.
Seuraavat 6ottelua kertoo enemmän missä mennään. Cleveland. @Ravens-@Eagles Dallas kotona. Sitten se ottelu missä uskon että Patriots kompastuu @ Texans. Lopuksi Chiefs kotona. Jos näiden otteluiden jälkeen ollaan 13-0. Niin nostan hattua. Veikataan että 15-1 recordilla mennään tämä kausi

Edit

 
Viimeksi muokattu:

Undrafted

Jäsen
Samoilla säännöillä Patsin otteluohjelma rakennetaan kuin muillakin. Muun AFC Eastin kädettömyys rakentaa joukkuetta hakee kyllä vertaistaan. Ei toki Pats ole huonosti tupannut pelaamaan muuta AFC:tä tai NFC:täkään vastaan. Tulevat viikot sitten mittaan todellisemmin puolustuksen tason. Olisiko Sanu nyt wr, joka pysyy ehjänä, saa koppeja ja osaa olla ahdistelematta naisia?

Olisikohan jossain koottuna miten AFC vs. nFC matsit ovat jakaantuneet viime vuosina, kun oma arvaus että NFC selvästi niskanpäällä kohtaamisissa?

Edit kun löytyi näppärä tilasto ja olin hyvinkin väärässä.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
No nyt alkoi Packersilla hyökkäyskin pelaamaan vaikka ykkösrissu edelleen ja pois ja kaksi seuraavaa pelasivat klesana vähennetyilla snapeilla. A-Rod nakutti tauluun qb ratingin 158,3, tuosta ei enää paljon paranneta, :-) Adams kun saadaan takasin ja muutenkin loukkaantumisia karsittua niin tää kausihan vaikuttaa kovin asialliselta.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
No nyt alkoi Packersilla hyökkäyskin pelaamaan vaikka ykkösrissu edelleen ja pois ja kaksi seuraavaa pelasivat klesana vähennetyilla snapeilla. A-Rod nakutti tauluun qb ratingin 158,3, tuosta ei enää paljon paranneta, :-) Adams kun saadaan takasin ja muutenkin loukkaantumisia karsittua niin tää kausihan vaikuttaa kovin asialliselta.

Tavallaan Devanten loukkaantuminen oli jonkilainen siunaus tällä nipulle. Dallas kaatui erittäin vahvan juoksun ansiosta. Aaron Jones juoksi siinä ottelussa 4TD. Muutenkin mies on esittänyt erittäin hyviä otteita läpi kauden. Ehkä kauden 2ensimmäistä ottelua olivat muutenkin vähän hakemista. Detroit kaatui lopussa tuomareiden pienellä avustuksella. Siinä ottelussa näkyi jo A-Rodin hyvää heittoa. Raiderssia vastaan sitten nähtiin mihin A-Rod pystyy. Pieni pelko oli miten yhteistyö uuden valmentajan Matt Lafleurin kanssa lähtisi liikkeelle. Hyvin tuo Packers hyökkäys näyttää rullaavan ja varsin laajalla rintamalla. NFC on tänäkin vuonna uskomattoman kova niin ei uskalla ennustaa kovin pitkälle.
 

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Sinne meni Emmanuel Sanders ja viidennen kierroksen varaus 49ers:iin 3 .ja 4. kierroksen varauksiin Broncosille.
 

Sambody

Jäsen
Tavallaan Devanten loukkaantuminen oli jonkilainen siunaus tällä nipulle. Dallas kaatui erittäin vahvan juoksun ansiosta. Aaron Jones juoksi siinä ottelussa 4TD. Muutenkin mies on esittänyt erittäin hyviä otteita läpi kauden. Ehkä kauden 2ensimmäistä ottelua olivat muutenkin vähän hakemista. Detroit kaatui lopussa tuomareiden pienellä avustuksella. Siinä ottelussa näkyi jo A-Rodin hyvää heittoa. Raiderssia vastaan sitten nähtiin mihin A-Rod pystyy. Pieni pelko oli miten yhteistyö uuden valmentajan Matt Lafleurin kanssa lähtisi liikkeelle. Hyvin tuo Packers hyökkäys näyttää rullaavan ja varsin laajalla rintamalla. NFC on tänäkin vuonna uskomattoman kova niin ei uskalla ennustaa kovin pitkälle.
Lionsia vastaan suurin ongelma hyökkäyksessä tuntui olevan käsiä poltteleva pallo. Ei meinannut millään jäädä heitot hyppysiin ennen ihan lopun Lazardin esiin nousemista. Tuosta hyökkäyksen heräämisestä täytyisi mielestäni enemmän antaa myös valmentajalle kunniaa. Enää tuossa hyökkäyksessä ei tarvitse olla joka downin sankari Rodgersin. Saati se, että puolustus pitää vastustajan keskimäärin 20 pisteessä versus viime vuosien 25 pistettä. Hieman helpottaa sekin hyökkäyksen elämää. Yhtä varma kätistä rissua tuo jotenkin huutaisi vielä remmiin mukaan.

Ainiin ja tuo hyökkäyksenlinjakin tekee kyllä miehen työtä. Viimeiseen 5 matsiin säkki per peli tahtia. Kertonee vain ettei tuo mikään yhden miehen show ole vaan joukkueena on tasoa nostettu.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Huomaa myös miten paljon GM pystyy täsmähankinnoilla vaikuttamaan joukkueen indentiteettiin. Gute on käytännössä yhden ylimenokauden aikana kääntänyt puolustuksen kurssin täysin. Ihme homma, että jos vähän käyttää harkintaa mitä hankkii vapailta markkinoilta, niin sillä voi olla melko iso merkitys koko joukkueelle (katson sua Ted).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös