Mainos

NFL season 2013–2014

  • 115 035
  • 713

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Oikeassa olet sikäli, ettei tuo vielä tosipeli ollut vielä, paitsi Giantsille.

2006 Cowboys @ Seahawks - WC - L 20-21
2007 Cowboys @ Giants - Divisional - L 17-21
2008 Cowboys @ Eagles - Week 17 - L 6-44
2009 Eagles @ Cowboys - WC - W 14-34 (Seuraavalla kiekalla tippui)
2011 Cowboys @ Giants Week 17 - L 14-31
2012 Cowboys @ Redskins Week 17 L 18–28

Nämä ovat mielestäni näitä tosipelejä. Mielestäni ei ihan tuulesta temmattu, jos jotain kaavamaisuutta on havaittavissa.

Ai, nyt se ei olekkaan enää tosipeli? No, sittenhän sen voi pyyhkiä aikakirjoista pois. Hyvä, että saadaan pelattua nämä lastenpelit pois alta ja kohta päästään tammikuuhun tosipelien pariin. Muutenkin kun tunnut olevan niin kova tosipelien asiantuntija (varsinkin Romon), niin mites tilastot mahtaa olla sellaisilla kavereilla kuin Vick, Cutler, Ryan, Palmer, Rivers, Stafford, Bradford, Smith jne jne? Olettaen tietenkin samalla logiikalla, että kaikki tosipelien tappiot ovat puhtaasti qb:n vika. Nämä Romon tosipelit, ei pää kestä jne alkaa olemaan yhtä väsynyt läppä kuin kuva Philadelphian pokaalikaapista. Kyllä minä sen myönnän, että on Romo virheitä tehnyt ja osa niistä on maksanut voiton. Mutta niin ovat tehneet muutkin qb:t, ihan Peyton Manningia ja Tom Bradya myöden. Ei Romo mikään yli-ihminen ole, mutta hän on tällä hetkellä se kaveri joka edes antaa Cowboysille mahdollisuuden voittaa. Post season record ei todennäköisesti tänäkään vuonna tule parantumaan, jos sinne asti edes selvitään? Kuitenkin WC rundilla on jo niin kovaa vastusta, että ei nykyisellä puolustuksella voittoa voi odottaa mitenkään. Mutta onhan Romoon kohdistuva kritiikki nyt aivan kohtuutonta. Tosin pitää muistaa, että kyseessä on suuri ja mahtava Cowboys, niin sellaista voi odottaa ja se pitää vain kestää. Noh, siinäpä minun puheenvuoro Romosta. Btw uusi Niken Cowboys pelipaita pitäisi kolahtaa tällä viikolla postilaatikkoon, tietenkin numero ysillä varustettuna…

Itse pelistä lupasin muutaman sanan tarinoida. Hieno ja tärkeä voitto. Tällä voitolla melkeinpä potkaistiin jättiläiset ulos jatkopeleistä? Record divisioonan sisällä on nyt 4-0 ja siltä osin pullat on hyvin uunissa. Jos Eagles ja Redskins voitetaan, niin melkein voisi uskaltaa veikata surkean Eastin paalupaikkaa? Itse peli oli kovin rangaistusten värittämä molempien joukkueiden osalta. Dallasin puolustus pelasi paaaaaljon paremmin mitä edellisessä pelissä Saintsia vastaan. Tosin ei se vieläkään kovin hyvää ole, kun kaveri tulee juosten yli 200 jaardia. Brown ja Jacobs vetelivät jatkuvalla syötöllä 10 jaardin siivuja. Tosin puolustuksen eduksi on sanottava, että se pystyi tekemään usean hyvän stopin kun sitä tarvittiin. Näin ei ole yleensä tapahtunut tällä kaudella. Nuorempi Manning pysyi aika hyvin aisoissa. Tosin mahtui sinne muutama tuttu Cowboysmainen aivopieru. Tällä kertaa kunnostautujana oli lb Bruce Carter. Giantsin Te nappasi hienon syöksykopin ja Carter käveli vieressä mutta ei vaivautunut koskemaan maassa makaavaan pelaajaan. Kaveri nousi ylös ja hölkkäsi end zonelle -> Touchdown Giants. Muutenhan Cowboys oli hieman muuttanut puolustuspelaamistaan, ainakin peittojen osalta. Nyt pelattiin enemmän miestä, zonen sijasta. Tämä vaikutti toimivan selvästi paremmin ja Claibornekin näytti jopa paikoitellen NFL startterilta.

Hyökkäys oli ihan hyvä. Sanotaan näin, että suht tasapainoista oli meno tällä kertaa. Tällä kaudellahan trendi Cowboysissa on ollut aivan liian heittopainotteinen. Romo oli hyvä ja nakutti Wittenille parit maalit. Dez Bryant oli kuitenkin se pääkohde. Bryantilla ei ollut ihan paras päivä. Romon intteri menee Bryantin piikkiin ja sitten kaiken lisäksi tuliaisina oli aivan turha fumble. Dez olisi helposti saanut uudet yritykset, mutta piti alkaa kikkaileen ja tuloksena vajaat 20 jaardia taaksenpäin pomppiva fumble. Painetta Romolle tuli aika paljon, varsinkin keskeltä. Täytyy vielä erikseen mainita LT Tyron Smith. En muista että JPP:n nimeä olisi mainittu kertaakaan koko pelissä? Romon blind side on kyllä turvattu yhdellä liigan parhaimmalla pelaajalla (omalla pelipaikallaan). Austin teki paluun ja ei se ihan putkeen mennyt. Kolmesta heitosta kaksi droppia, tosin se ainut kätsi olikin sitten elintärkeä kolmannen downin peli matsin loppupuolella. Väkisin tässä alkaa tulemaan mieleen, että olisiko Austin pelit Dallasissa nähty kun tämä kausi päättyy? Jos joku ei vielä tiedä niin, peli ratkesi Romon johtamaan hienoon draiviin josta oli tuliaisina viimeisellä sekunnilla potkaistu voittomaali. Itse draivin aikana oli useita tärkeitä heittoja kolmansilla yrityksillä ja unohtamatta sitä että kelloa kulutettiin todella järkevästi. Hieno veto, vaikka tätä ei kuulemma lasketa?

Cowboysilla on nyt lyhyt viikko edessä, kun kiitopäivän peli on jo torstaina. Vastassa on ennakkoon heikohko Raiders. Tietenkin vain voitto tästä kelpaa ja sanoisin Cowboysin lähtevän ennakkosuosikkina peliin. Tietysti helppoja pelejä ei NFL:ssä olekkaan, mutta jos oikeasti Cowboys pitää itseään post season jenginä, on rutiinivoitto kaivettava. Claiborne loukkaantui (taas) ja on melko varmasti ulkona Raiders pelistä. Samoin lb:t Lee ja Durant eivät todennäköisesti pelaa. Sims ei ihan vakuuttanut mlb tontilla. Yritys on kova, mutta missattuja taklauksia tulee aivan liikaa. Samoin Bruce Carterin täytyy nostaa tasoaan ja sama pätee myös Wareen. Hatcher oli oikeastaan ainut joka sai jotain aikaan Giantsia vastaan. Nyt kun vastassa on aika raakile qb, niin painetta olisi aika hyvä saada. Odotan myös, että Cowboys db:t tulevat pelaamaan samalla tyyliin miestä kuin Giantsia vastaan. Carr ja Claiborne ovat kuitenkin olleet ihan hyvässä tikissä läpi kauden. Lähinnä ne hölmöilyt takakentällä ovat tapahtuneet safetyjen ja Morris Claibornen toimesta. Hyökkäyksen puolelta olisi mukaa nähdä kun Dez polttee ex-Cowboys Jenkinsiä. Muuten täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että en tunne Raidersin joukkuetta kovinkaan hyvin. Esim. heidän puolustuksesta tiedän seuraavat nimet: safety Charles Woodson ja corneri Mike Jenkins + IR listalle menneen rookie cb Haydenin. Ketään muuta en osaa nimetä. Hyökkäyksestä nyt jonkin verran paremmin tiedän nimetä pelaajia, mutta ilmeisesti qb Pryor ja McFadden ulkona? Samoin Raidersin wr:t ovat mielestäni alempaa keskikastia. Nyt kun tässä oikein kunnolla dissaa Oaklandia, on Raidersin voitto lähes satavarma :P
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kyllä minä sen myönnän, että on Romo virheitä tehnyt ja osa niistä on maksanut voiton. Mutta niin ovat tehneet muutkin qb:t, ihan Peyton Manningia ja Tom Bradya myöden. Ei Romo mikään yli-ihminen ole, mutta hän on tällä hetkellä se kaveri joka edes antaa Cowboysille mahdollisuuden voittaa. Post season record ei todennäköisesti tänäkään vuonna tule parantumaan, jos sinne asti edes selvitään? Kuitenkin WC rundilla on jo niin kovaa vastusta, että ei nykyisellä puolustuksella voittoa voi odottaa mitenkään. Mutta onhan Romoon kohdistuva kritiikki nyt aivan kohtuutonta.

Niin mutta et sinä nyt voi väittää etteikö Romolla ja yleensä QB:lla olisi iso rooli näissä ratkaisupeleissä, ja varsinkin playoffeissa. Cowboys on muutenkin yleensä sellaisella metelillä liikenteeessä, että odotuksia on. Onhan se totta, että Romo on kärsinyt muun joukkueen puutteista mutta ei hänkään voi piiloon mennä.

Se vain on NFL-maailmassa kylmä fakta, että playoffeissa ne pelimiehet tehdään ja aateloidaan, tai jätetään tekemättä. Niin kauan kuin Cowboys ei pärjää playoffeissa tulee hän olemaan vain hyvä QB joka ei koskaan voittanut mitään.

Lisäksi noilla isoilla tykeillä kuten Tom Brady ja Peyton Manning on ilmiömäinen kyky kompensoida joukkueensa heikkouksia. Drew Brees on myös sellainen kaveri joka nostaa pelinsä tasoa aina kun joukkue sitä tarvitsee, vrt. 49ers-matsi pudotuspeleissä. Jopa Eli Manning on mestaruusvuosina osoittanut clutch-pelaajan elkeitä, Romon hetket ovat olleet melkoisen vähissä.

Ja mitä Eaglesiin tulee, niin McNabb sentään vei jenginsä Super Bowliin ja myöhemmin vielä konferenssifinaaliin Cardinalsia vastaan.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Se vain on NFL-maailmassa kylmä fakta, että playoffeissa ne pelimiehet tehdään ja aateloidaan, tai jätetään tekemättä. Niin kauan kuin Cowboys ei pärjää playoffeissa tulee hän olemaan vain hyvä QB joka ei koskaan voittanut mitään.
Kyllä, en minä tätä kiistäkkään. Lähinnä pointtini on se, että AINA puhutaan vain, että Romo sitä, Romo tätä. Kuinka usein kuulette puhuttavan esim Cutlerin pelaamisesta ratkaisupeleissä? Tai jonkun muun vastaavan franciseqb:n? Allekirjoittanutta risoo se, että aina se on Romo josta puhutaan. Tiedän myös sen, että Romon oikeasti täytyy voittaa parikin Super Bowlia, että suurin möly alkaa loppumaan. Toivotaan, että näin käy tyyliin John Elway. Lähinnä siksi mainitsin Bradyn ja Manningin, että virheitä heillekin tulee. Kaiken lisäksi jopa ratkaisupeleissä. En ollut Romoa mitenkään nostamassa heidän edelleen. Itse myös vaadin ja odotan Romolta Super Bowlin voittoa, mutta sittenkään ei voida vielä puhua kautta aikain parhaasta Cowboys pelinrakentajasta.

Ja mitä Eaglesiin tulee, niin McNabb sentään vei jenginsä Super Bowliin ja myöhemmin vielä konferenssifinaaliin Cardinalsia vastaan.
Phillyssä tappiotkin lasketaan voitoiksi :D? Eikös tähän päde kans, että hyvä jengi joka ei ole koskaan voittanut mitään? Amerikkalaisessa yhteiskunnassa ja urheilussa yleensäkin vain voittajat muistetaan. Ei niitä jotka tulivat kakkoseksi tai melkein pääsivät loppuotteluun.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kyllä, en minä tätä kiistäkkään. Lähinnä pointtini on se, että AINA puhutaan vain, että Romo sitä, Romo tätä. Kuinka usein kuulette puhuttavan esim Cutlerin pelaamisesta ratkaisupeleissä?

Eihän Romo tämän asian kanssa yksin ole. Esimerkiksi Matt Ryan on ihan saman asian edessä ja muista tämän hetken huipuista varmasti myös Colin Kaepernick elää tämän asian kanssa niin pitkään kuin pokaalia nostelee. Ja sitten yksi minun mielestäni aliarvostetuimpia pelinrakentajia, eli Philip Rivers joka ei ole saanut Chargersia ottamaan sitä yhtä askelta AFC:ssa.

Phillyssä tappiotkin lasketaan voitoiksi :D? Eikös tähän päde kans, että hyvä jengi joka ei ole koskaan voittanut mitään? Amerikkalaisessa yhteiskunnassa ja urheilussa yleensäkin vain voittajat muistetaan. Ei niitä jotka tulivat kakkoseksi tai melkein pääsivät loppuotteluun.

Hihihii. Laskepas montako PLAYOFF-voittoa pelkästään noihin runeihin mahtuu. En paljon Cowboys-paidassa huutelisi :D

Philadelphiasta en tiedä, kun asun täällä härmässä. Mutta pätee kyllä, hyvä jengi joka ei ole voittanut. Eihän siellä muutenkaan voita kuin Phillies.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Ai, nyt se ei olekkaan enää tosipeli? No, sittenhän sen voi pyyhkiä aikakirjoista pois. Hyvä, että saadaan pelattua nämä lastenpelit pois alta ja kohta päästään tammikuuhun tosipelien pariin. Muutenkin kun tunnut olevan niin kova tosipelien asiantuntija (varsinkin Romon), niin mites tilastot mahtaa olla sellaisilla kavereilla kuin Vick, Cutler, Ryan, Palmer, Rivers, Stafford, Bradford, Smith jne jne? Olettaen tietenkin samalla logiikalla, että kaikki tosipelien tappiot ovat puhtaasti qb:n vika. Nämä Romon tosipelit, ei pää kestä jne alkaa olemaan yhtä väsynyt läppä kuin kuva Philadelphian pokaalikaapista. Kyllä minä sen myönnän, että on Romo virheitä tehnyt ja osa niistä on maksanut voiton. Mutta niin ovat tehneet muutkin qb:t, ihan Peyton Manningia ja Tom Bradya myöden. Ei Romo mikään yli-ihminen ole, mutta hän on tällä hetkellä se kaveri joka edes antaa Cowboysille mahdollisuuden voittaa. Post season record ei todennäköisesti tänäkään vuonna tule parantumaan, jos sinne asti edes selvitään? Kuitenkin WC rundilla on jo niin kovaa vastusta, että ei nykyisellä puolustuksella voittoa voi odottaa mitenkään. Mutta onhan Romoon kohdistuva kritiikki nyt aivan kohtuutonta. Tosin pitää muistaa, että kyseessä on suuri ja mahtava Cowboys, niin sellaista voi odottaa ja se pitää vain kestää. Noh, siinäpä minun puheenvuoro Romosta. Btw uusi Niken Cowboys pelipaita pitäisi kolahtaa tällä viikolla postilaatikkoon, tietenkin numero ysillä varustettuna…
Vihdoinkin se tuli selväksi myös sinulle. Vickistä olen kaksi kautta jauhanut, että eroon. Esimerkiksi Brees, Brady, Manning, Rodgers, toinen Manning, Flacco, Roethlisberger "eka SB run" ovat sellaisia tapauksia, jotka ovat nostaneet joukkueen "sillasta" näissä tosipeleissä ohi kovista tiimeistä. Sitten taas kun katsoo esim. Packersia ilman Rodgersia tai Patriotsia ilman Bradya, Denveriä Tebowlla verrattuna Manningiin yms. niin ihan eri tavalla hyökkäys pyörii, vaikka vain yksi äijä vaihdetaan huddlesta. Mielestäni on pelinrakentajien vähättelyä pitää niitä pelkästään pallonheittäjinä, kun katsoo hyökkäyksen pre game valmisteluja peittojen lukemisineen, protectioneineen, audiblet, puheyhteys coacheihin. Tottakai on dropit, missatut blokit, väärät routet yms. vaikuttaa lopputulokseen ja se että siellä perseilee muutkin, mutta kummasti se legendaarisen QB:n läsnäolo huddlessa vaikuttaa siten, että joka kausi on tilaisuus viedä tuo Lombardi (Manning, Brady, Brees, Rodgers ja heidän PO recordinsa). Nythän on vielä niin, että esim. Brady pelaa rookierissuilla ja ilmeisesti Rodgers pelasi mäsällä linjalla sekä IMO ei niin huippu rissuilla - tulosta tulee silti. Brett Favre vs. Arod, jossa Packersin SB tuli, oliko jo toisella kaudella.

En usko itse, että NFC-E:stä mennään divisional roundia pidemmälle. 49ers ja Panthers vakuuttaa itseäni aika paljon enemmän, joten, koskien myös Eaglesia, noutaja tulee tod. näk. aikaisemmin.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Hihihii. Laskepas montako PLAYOFF-voittoa pelkästään noihin runeihin mahtuu. En paljon Cowboys-paidassa huutelisi :D
Kyllä tässä jonkun verran voi Cowboys paidassa huudella jos historiaa aletaan tarkastelemaan. Kyseessä on kuitenin yksi kautta aikain menestynein joukkue. Cowboysin record playoffeissa 33-25 ja 5/8 Super Bowl voitot. Eaglesin vastaava saldo: 19-20 ja Super Bowlit 0/2.

Olen siis samaa mieltä, että vain voitot lasketaan. Tarkoitan tällä siis Super Bowleja. Niin kauan kuin tämä Romolta puuttuu, on hän vain hyvä qb. Vähän niin kuin Dan Marino :P Tämä Romon jatkuva lynkkaus vain on se mikä häiritsee.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kyllä tässä jonkun verran voi Cowboys paidassa huudella jos historiaa aletaan tarkastelemaan. Kyseessä on kuitenin yksi kautta aikain menestynein joukkue. Cowboysin record playoffeissa 33-25 ja 5/8 Super Bowl voitot. Eaglesin vastaava saldo: 19-20 ja Super Bowlit 0/2.

Arvasin, että lähdet sinne mutta Tony Romoa se ei auta lainkaan. Eikä Cowboysin lähihistorian osalta. Eli kyllä kaveri on tavallaan saanut juuri sen mitä on ansainnutkin.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Delete voisikin muuten kertoa, että mitä sellaista tämä Romo on urallaan saavuttanut, että kaveri pitäisi nostaa jalustalle verrattuna muihin pelinrakentajiin. Mitä katselin miehen all time nfl record listaa, niin aika tyhjältä näyttää nimittäin. Nick Foles on rikkonut recordeja jo tässä vaiheessa enemmän kuin Romo koko urallaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_National_Football_League_records_(individual)

Sitten kun kirjoittaa esim. Tom Brady ja katselee niin "vähän" enemmän on mainintoja.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Bradylla alkoi pallo lentämään muistaakseni heti toisen puoliajan alussa. DRC loukkaantui ensimmäisen puoliajan viimeisessä hail mary-yrityksessä ja joutui jättämään pelin kesken. Tuon jälkeen Brady sai naputella palloja rissujen käsiin ihan vapaasti. DRC:n lisäksi sieltä puolustuksesta taisi muitakin miehiä pudota kesken matsin ja tämä entisestään siirsi etua Bradylle.

Jaa-a. Patriotseilta tippui Dennard, Hightower, Cannon ja Sopoaga eli toinen aloittava corner, aloittava SAM LB sekä DT joka on parempi juoksua vastaan kuin nykyiset rookie DT:t + 1 O-linestä. Eli eiköhän tuossa Peytonin ja Broncosien olisi pitänyt saada enemmän etua.

Tuomarit myös päästivät ratkaisevilla hetkillä muutaman offensive pass interferencen läpi sormiensa Patsin eduksi.

Tästäkin olen hieman eriä mieltä. mm. Quentin Jammer roikkuin kuin räkä paidassa ja olisi neljännellä neljänneksellä ja OT:lla voinut saada helpostikin pari PI:tä. Mutta kuten sanoin jo Panthers pelin jälkeen niin näistä keskustelu on vähän kuin vettä kantaisi kaivoon, you get some you give some. Selostajat summasivat hyvin pelin aikana: "antaa poikien pelata eikä tuomarit halua liikaa ottaa roolia"

Manningin käsi ei aivan toivotulla tavalla toiminut, mutta rissut voivat myös katsoa peiliin ottelun jälkeen. Welker, Thomas ja Decker olivat huonoja pitkin ottelua.

Tässä nähdään BB:n koutsaustaidot. Hän on saanut nollattua kaikkien vastustajien parhaat rissut tällä kaudella. Koko kaudella on vain 2 pelaajaa jotka ovat saaneet yli 100 jaardia Patriotsien secondarya vastaan, Tony Gonzalez sekä Julio Jones. (samassa matsissa) Tähän samaan pitää vielä mainita DE Chandler Jones, nimittäin viimeinkin Patriotseilla on joku joka pistää painetta vastustajan pelinrakentajalle. Puolentoista kauden jälkeen hänellä on jo kunnioitettavat 16.5 säkitystä. Nyt kun viimeinkin joku pääsee sinne pelinrakentajan niskaan jatkuvalla syötöllä niin secondaryllakin on helpompi urakka.

Peytonilla on 2-6 record kylmällä ilmalla kun taas Brady on 24-5. Kova tuuli näytti myös vaikuttavan Peytonin heittoihin sillä hän oli 11/23 kun taas Brady oli 17/23.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Delete voisikin muuten kertoa, että mitä sellaista tämä Romo on urallaan saavuttanut, että kaveri pitäisi nostaa jalustalle verrattuna muihin pelinrakentajiin. Mitä katselin miehen all time nfl record listaa, niin aika tyhjältä näyttää nimittäin. Nick Foles on rikkonut recordeja jo tässä vaiheessa enemmän kuin Romo koko urallaan.

Tiedän, että näissä teidän kommenteissa saattaa olla pientä divisioona lisää, mutta tuo Folesin ennätyksen käyttäminen on turhaa ainakin Romosta puhuttaessa. Hieno peli Folesilta, mutta yhdellä ylivoimaisella suorituksella ei vielä olla edes Romon tasoinen pelinrakentaja.

Sitten itse Romoon. Tässä on ollut puhetta tilastoista, mutta ne ovat vain osa totuutta. Se mikä tekee pelaajasta erinomaisen on hänen kykynsä vaikuttaa peliin silloin kun sillä on oikeasti merkitystä. Romo on tässä silloin tällöin "eliitti" pelinrakentajan tavoin onnistunut, mutta silloin kun puhutaan koko kauden kannalta olennaisista hetkistä, niin mies on jäätynyt pahemman kerran, kun verrataan Romoa esimerkiksi Eli Manningiin.

Tietysti kokonaisuuteen vaikuttaa niin moni muukin asia kuin pelkästään pelinrakentaja. Ei se ole Romon vika, että hän ei ole Brady tai hänellä ei takanaan liigan parasta puolustusta. Dallasissa nuo odotukset joukkuetta ja Romoa kohtaan nyt sattuvat olemaan, joka vuonna älyttömän korkealla, joten odotuksiin nähden joten joukkueen epäonnistumiset nyt vain näkyvät ja korostuvat entisestään, sillä kyseessä on lopulta NFL:län "suurin ja kaunein" ja samalla myös muiden joukkueiden fanien keskuudessa vihatuin joukkue. Ja deletelle vielä, että tuon Dallasin menestyksekkään historian esille tuominen keskusteluun, jossa puhutaan Dallasin nykypäivän tilasta ei ainakaan auta asiaa jos yrität saada mielipiteesi kuulluksi siinä keskustelussa.

Delete otti puheeksi Cutlerin, Ryanin, Palmerin, Staffordin, Bradfordin ja Smithin. Itse koen, että Romo kuuluu juuri tuohon joukkoon. Jokainen mainittu pelinrakentaja on enemmän tai vähemmän pystynyt voittamaan otteluita, jopa yksin, mutta ei säännöllisesti tai silloin kun niillä on kaikkein eniten merkitystä (Esim. Ryan). Eivät nuo pelinrakentajat tule mestaruutta voittamaan ilman erinomaisen joukkueen apua. Osa mainituista pelinrakentajista ei siihen pysty edes erinomaisen joukkueen avulla. Esim Bradford jonka NFL-ura saattaa olla paketissa tämän kauden jälkeen.

Riversin irrottaisin kuitenkin tuosta ryhmästä, sillä potentiaalia mestaruuteen vielä on ja hän tekee joukkueestaan Peyton Manningin tavoin huomattavasti paremman. Vielä se ei ole isoihin otteluihin vienyt, mutta yksi eliitti pelaaja joukkueeseen lisää niin puhumme Chargersista taas Super Bowl-tasoisena joukkueena.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Tiedän, että näissä teidän kommenteissa saattaa olla pientä divisioona lisää, mutta tuo Folesin ennätyksen käyttäminen on turhaa ainakin Romosta puhuttaessa. Hieno peli Folesilta, mutta yhdellä ylivoimaisella suorituksella ei vielä olla edes Romon tasoinen pelinrakentaja.

Sitten itse Romoon. Tässä on ollut puhetta tilastoista, mutta ne ovat vain osa totuutta. Se mikä tekee pelaajasta erinomaisen on hänen kykynsä vaikuttaa peliin silloin kun sillä on oikeasti merkitystä. Romo on tässä silloin tällöin "eliitti" pelinrakentajan tavoin onnistunut, mutta silloin kun puhutaan koko kauden kannalta olennaisista hetkistä, niin mies on jäätynyt pahemman kerran, kun verrataan Romoa esimerkiksi Eli Manningiin.

Tietysti kokonaisuuteen vaikuttaa niin moni muukin asia kuin pelkästään pelinrakentaja. Ei se ole Romon vika, että hän ei ole Brady tai hänellä ei takanaan liigan parasta puolustusta. Dallasissa nuo odotukset joukkuetta ja Romoa kohtaan nyt sattuvat olemaan, joka vuonna älyttömän korkealla, joten odotuksiin nähden joten joukkueen epäonnistumiset nyt vain näkyvät ja korostuvat entisestään, sillä kyseessä on lopulta NFL:län "suurin ja kaunein" ja samalla myös muiden joukkueiden fanien keskuudessa vihatuin joukkue. Ja deletelle vielä, että tuon Dallasin menestyksekkään historian esille tuominen keskusteluun, jossa puhutaan Dallasin nykypäivän tilasta ei ainakaan auta asiaa jos yrität saada mielipiteesi kuulluksi siinä keskustelussa.
Nick Foles Stats - Philadelphia Eagles - ESPN
Tony Romo: Career Stats at NFL.com

Mää en löydä yhtään sellaista statistiikkaa, missä Romo olisi parempi kuin Foles tällä hetkellä. Romo ns. out played Folesin keskinäisessä divisioonamatsissa, mutta startterina (toisen kauden QB) Foles on ollut IMO vakuuttavampi. Miksi? Ensiksi tulee mieleen helppo schedule. Toinen tekijä on Chip Kellyn hyökkäys, Lesean McCoy jne. ja ns. systeemin tulosta on osa tuosta. En odota, että Foles pitkässä syötössä pelaa 130 QB-ratella, mutta jos mittarina käytetään 2013 kautta eikä Romon uraa vs. Folesin kahta kautta, niin ei pitäisi olla vaikeuksia nimetä tällä hetkellä kuumempaa kättä NFL:ssä. Startterina Foles on 4-1.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Jaahas, nyt katellaan jo NFL:n ennätyksiä. Varmaan osaat sujuvasti googlea käyttää, joten eiköhän sieltä löydy kaikki tarpeellinen ennätyksistä jos sellaisia on? Sen verran osaan kertoa ilman googletusta, että ainakin aika monet Cowboysin ennätykset on laitettu uusiksi Romon toimesta. Ja ei ne ihan nollatason ennätyksiä ole kun Dallasissa on pelanneet mm. sellaiset legendat kuin Roger Staubach ja Troy Aikman. Jotain tietoa Romosta löytyi siinä aikaisemmin laittamassani linkissä, jos sen jaksoit vilkasta? Muistelisin myös, että Romo jotain top5 all time qb ratings rankingissa? Muutenhan minun kohdaltani Romon jalustalle nostoon riittää, se että hän on monivuotinen Dallas Cowboysin starting qb. Olen seurannut Cowboysia 90-luvun huippuvuosista lähtien. Troy Aikmanin jälkeen tuli todella pitkä ja synkkä jakso jolloin ei oikeasti ollut qb:ta. Nykyään kun on niin paljon helpompaa seurata NFL:ää, niin olen oikeastaan elänyt joka hetken Romon matkassa. Lähinnä huvittunut olen vertauksesta Folesiin. Kaveri on vissiin jotain viisi peliä pelannut startterina ja on nyt uus Brady ja Manning yhteensä. Onhan näitä yhden pelin ja jopa yhden kauden suonenvetoja nähty ennenkin. Mm. Vince Young taisi aikoinaan rikkoa jotain rookie ennätyksiä. Taisi Packersin Tolzien tehdä myös jonkun alltime Packers ennätyksen qb:na? Voihan se olla, että Foles on NFL:n kuningas seuraavat 15 vuotta. Yhden pelin olen Folesilta nähnyt ja ei se ainakaan ihan putkeen mennyt.

EDIT: monet muuten tuppaavat unohtamaan myös sen, että Romoa ei koskaan draftattu. Silti häntä kohdellaan samalla tavalla kuin kyseessä olisi draftin ykköspick.

Tietysti kokonaisuuteen vaikuttaa niin moni muukin asia kuin pelkästään pelinrakentaja. Ei se ole Romon vika, että hän ei ole Brady tai hänellä ei takanaan liigan parasta puolustusta. Dallasissa nuo odotukset joukkuetta ja Romoa kohtaan nyt sattuvat olemaan, joka vuonna älyttömän korkealla, joten odotuksiin nähden joten joukkueen epäonnistumiset nyt vain näkyvät ja korostuvat entisestään, sillä kyseessä on lopulta NFL:län "suurin ja kaunein" ja samalla myös muiden joukkueiden fanien keskuudessa vihatuin joukkue. Ja deletelle vielä, että tuon Dallasin menestyksekkään historian esille tuominen keskusteluun, jossa puhutaan Dallasin nykypäivän tilasta ei ainakaan auta asiaa jos yrität saada mielipiteesi kuulluksi siinä keskustelussa.
Tässä onkin kohtuu hyvin se mitä olen itsekin yrittänyt kertoa. Ja kyllä, varmasti pikkasen divisioona lisää on molemmin puolin. Muuten, en minä ottanut tätä historia asiaa esille. Ei esimerkiksi tämän vuoden Eaglesilla ole mitään tekemistä McNabbin, Westrbrookin ja Owensin Eaglesin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Jaa-a. Patriotseilta tippui Dennard, Hightower, Cannon ja Sopoaga eli toinen aloittava corner, aloittava SAM LB sekä DT joka on parempi juoksua vastaan kuin nykyiset rookie DT:t + 1 O-linestä. Eli eiköhän tuossa Peytonin ja Broncosien olisi pitänyt saada enemmän etua.

Luotetaan kokeneemman sanaan. Oma tietämykseni lajista ei ole vielä kovin huikea, niin sen takia puutuin tuohon toisen puoliskon heittopelin onnistumiseen Bradyn kohdalla, kun se tuntui alkavan sujumaan heti DRC:n ja Brutonin loukkaannuttua.

Kyllä se Broncosin juoksu toimikin ihmeen hyvin verrattuna edellisiin otteluihin. Tästä tuli mieleen, että eikö pelaajia vaadita paikattavaksi, jos käsiin tai muualle sattuu tulemaan vuotavia haavoja? Morenon oikeassa kädessä taisi olla kaksi kunnollista vuotavaa haavaa, mutta silti hän painoi menemään kuukuna kädessä.

Tästäkin olen hieman eriä mieltä. mm. Quentin Jammer roikkuin kuin räkä paidassa ja olisi neljännellä neljänneksellä ja OT:lla voinut saada helpostikin pari PI:tä. Mutta kuten sanoin jo Panthers pelin jälkeen niin näistä keskustelu on vähän kuin vettä kantaisi kaivoon, you get some you give some. Selostajat summasivat hyvin pelin aikana: "antaa poikien pelata eikä tuomarit halua liikaa ottaa roolia"

Kyllähän Broncosin puolelta jäi myös rikkeitä liputtamatta, mutta ei se silti poista sitä tosiasiaa, että tasotusta hakiessa Patsin puolelta jätettiin esim. Gronkowskin opi liputtamatta, kun hän eka jyräsi Woodyardia päin suoraan ja siitä sitten endzonelle nappaan kuukuna käteen. Amendola taisi myös blokata rikkeen arvoisesti yhdellä tasoittavista draiveista Broncosin miehen ihan selkeästi ja teki näin tilaa Gronkowskille.

Jos Broncos olisi ottelun voittanut, niin tuskin olisin noista edellä mainituista tilanteista nillittänyt, mutta tappion hetkellä tuomareiden toimintaan on helppo puuttua, vaikka omissakin on ollut vika.

Tässä nähdään BB:n koutsaustaidot. Hän on saanut nollattua kaikkien vastustajien parhaat rissut tällä kaudella. Koko kaudella on vain 2 pelaajaa jotka ovat saaneet yli 100 jaardia Patriotsien secondarya vastaan, Tony Gonzalez sekä Julio Jones. (samassa matsissa)

Del Rio ja Gase jäivät kyllä BB:n jalkoihin ihan tyystin. Gasen kutsumat pelit taisivat olla liian hyvin arvattavia Belichikille. Parin jaardin juoksun jälkeen tuli melkein aina heitto ja onnistuneiden juoksujen jälkeen siellä koitettiin RB:lle screen passia ja siitähän ei tullut yhtään mitään. Mukava kuitenkin tietää, että eivät Broncosin rissut ole ainoita, jotka ovat epäonnistuneet Patsia vastaan.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
NFL Myth-busting: Tony Romo and the Dallas Cowboys Are America’s Chokers

Tuolla on ihan hyvää statistiikkaa siitä millainen gamewinner Romo on. Tällä hetkellä taitaa ilmeisesti olla siten että Romolla on eniten 4th quarter comebackeja vuodesta 2011 lähtien. Tuo artikkeli on kirjoitettu ennen tämän kauden alkua joten kaikki statsit eivät ole täysin ajan tasalla mutta antaa hyvän kuvan. Mm. Rivers on huomattavasti huonompi noissa 4QC:ssä. Tuosta deleten videosta näkee myös mm. sen että Riversillä (16) on eniten INT:ejä viimeisellä neljänneksellä.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Tästä tuli mieleen, että eikö pelaajia vaadita paikattavaksi, jos käsiin tai muualle sattuu tulemaan vuotavia haavoja? Morenon oikeassa kädessä taisi olla kaksi kunnollista vuotavaa haavaa, mutta silti hän painoi menemään kuukuna kädessä.

Samaa mietin itsekin kun näin ne Morenon haavat sekä jotkut lähikuvat Broncosien pelaajista joilla oli paita veressä kuin olisivat teurastamolta tulossa. Taisi olla joku linebacker myös Broncosilta jolta aukesi silmäkulma mutta hänet vietiin paikattavaksi,taisi verta tulla niin paljon että haittasi näkemistä.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Jaahas, nyt katellaan jo NFL:n ennätyksiä. Varmaan osaat sujuvasti googlea käyttää, joten eiköhän sieltä löydy kaikki tarpeellinen ennätyksistä jos sellaisia on? Sen verran osaan kertoa ilman googletusta, että ainakin aika monet Cowboysin ennätykset on laitettu uusiksi Romon toimesta. Ja ei ne ihan nollatason ennätyksiä ole kun Dallasissa on pelanneet mm. sellaiset legendat kuin Roger Staubach ja Troy Aikman. Jotain tietoa Romosta löytyi siinä aikaisemmin laittamassani linkissä, jos sen jaksoit vilkasta? Muistelisin myös, että Romo jotain top5 all time qb ratings rankingissa? Muutenhan minun kohdaltani Romon jalustalle nostoon riittää, se että hän on monivuotinen Dallas Cowboysin starting qb. Olen seurannut Cowboysia 90-luvun huippuvuosista lähtien. Troy Aikmanin jälkeen tuli todella pitkä ja synkkä jakso jolloin ei oikeasti ollut qb:ta. Nykyään kun on niin paljon helpompaa seurata NFL:ää, niin olen oikeastaan elänyt joka hetken Romon matkassa. Lähinnä huvittunut olen vertauksesta Folesiin. Kaveri on vissiin jotain viisi peliä pelannut startterina ja on nyt uus Brady ja Manning yhteensä. Onhan näitä yhden pelin ja jopa yhden kauden suonenvetoja nähty ennenkin. Mm. Vince Young taisi aikoinaan rikkoa jotain rookie ennätyksiä. Taisi Packersin Tolzien tehdä myös jonkun alltime Packers ennätyksen qb:na? Voihan se olla, että Foles on NFL:n kuningas seuraavat 15 vuotta. Yhden pelin olen Folesilta nähnyt ja ei se ainakaan ihan putkeen mennyt.
Niin paikallisesta starasta ihan nationwideen tarvitaan jotain muuta, kuin Cowboysin franchise recordien rikkomista - jotka siis ilmeisesti on se suurin Romon meriitti tähän asti. Se, että muut uskovat tuon Romo hypen, vaatii yleensä juuri tällaisia pikkuseikkoja, kuten pleijjarivoitot ja erilaiset statistiikat. Tässä ei liene epäselvää. Itsehän voit tottakai fanittaa joukkuetta millä perusteella haluat.

Pelit 8
Heitot: 103/162
TD: 16
Int: 0

Competion: 63.6
Jaardit: 1,554
Keskiarvo per peli: 9.59
Rate: 128.


Se ei ole varmaa, että onko Foles ensi kauden startteri, mutta turha tässä on noin pelaavaa kaveria alkaa ruoskimaan / penkittämään. Viime aikojen esitykset on ainakin omalta osalta nostaneet Folesin kategoriaan -ehkä kategorian -ei sijasta, kun ensi kaudella täytetään Eaglesin aloittavan pelinrakentajan tonttia.

2006 Cowboys @ Seahawks - WC - L 20-21
T. Romo (DAL) 189 YDS 1 TD 0 INT
2007 Cowboys @ Giants - Divisional - L 17-21
T. Romo (DAL) - 201 YDS, 1 TD, 1 INT
2008 Cowboys @ Eagles - Week 17 - L 6-44
T. Romo (DAL) - 183 YDS, 0 TD 1 INT
2009 Eagles @ Cowboys - WC - W 14-34 (Seuraavalla kiekalla tippui)
T. Romo (DAL) - 244 YDS 2 TD 0 INT
2011 Cowboys @ Giants Week 17 - L 14-31
T. Romo (DAL) 289 YDS 2 TD 1 INT
2012 Cowboys @ Redskins Week 17 L 18–28
T. Romo (DAL) - 218 YDS, 2 TD, 3 INT

YHT. 1324 YDS 8 TD 6 INT YPG .221 YDS

Mukaan ei mahdu fumblet, jotka olisi ollut hyvä ottaa mukaan. Mielestäni mitään Elwaymaista suorittamista noissa matseissa ei ole yhdessäkään ollut vaikka ihan jees peliä ollut paikoin. Veitsi kurkullahan pitäisi pelata kauden parasta palloa, kysykää vaikka Flaccolta ja Manning pienemmältä.
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Tosiaan Romon elimination gameissa suorittamat korjatut statsit ovat

YHT. 1324 YDS 8 TD 7 INT 5 FUM YPG .221 YDS Recordi 1-6

Minnesotaa vastaan Romo heitti yhden pickin ja kolme fumblea, joka rumentaisi tuota statsia entisestään.

Deion Sanders:

"How many times are we going to sit here as fans and say, 'Here we go again?' " Sanders said. "I love to win at all costs. 1-6 in elimination games, that's telling me something is not getting better around here. The kind of person I am, I need to jump off and try to correct this thing.... I can't put this one thing all on Tony. But Tony brings me to the same situation at the conclusion of every year. Take a picture, this date, and see if we're playing the same picture next year. We always think it's going to get better, but it's the same-old same-old."
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
Niin kauan kun Tony Romo on depth chartissa QB #1, Cowboys ei tule voittamaan Super Bowlia, tai edes pääsemään sinne. Piste.

Runkosarjassa varmasti heittää kovia numeroita, mutta nekään eivät tunnu muuttuvan voitoiksi toivotulla tavalla. Esimerkiksi tänä vuonna NFC East on ollut niin huono, että vähänkin parempi joukkue johtaisi kyseistä divisioonaa selvästi. Dallas ja Philadelphia ovat väläytelleet ajoittain, mutta tasaisuudesta ei sitten kummallakaan ole ollut merkkiäkään.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Tosiaan Romon elimination gameissa suorittamat korjatut statsit ovat

YHT. 1324 YDS 8 TD 7 INT 5 FUM YPG .221 YDS Recordi 1-6

Ei mun mielipide tule muuttumaan, ei ole tehnyt sitä muina vuosina ja ei tuu tapahtumaan tänäkään vuonna. Ei Romo ole liigan paras qb ja sitä en ole koskaan väittänytkään. Ei taida olla top vitosessakaan, mutta tällä hetkellä top10 kuuluu? Sinne mielestäni kuulunut koko uransa aikana. Tiedän kyllä, että anticatabolic on näitä Romohatersejä, kuten kunnon Eagles fanin kuuluukin olla. Mutta onhan se nyt mielestäni jo tietämättömyyttä väittää ettei Romo olisi hyvä pelinrakentaja. NFL on kuitenkin sen tason sarja, että ei sielä huono pelaaja heilu +seitsemää vuotta putkeen aloittavan pelinrakentajan tontilla. Varsinkin kun kyseessä ei ole ykkösvaraus (tai varaus ylipäätään), jota olisi melkein pakko peluuttaa startterina edes muutama vuosi. Eikös Romoa yleisesti ottaen pidetä varsin kovana runkosarja pelinrakentajana, joka tahkoaa vuodesta toiseen ihan hyvät statsit (fantasy)? Mielestäni Romon tilastot ovat erittäin vertailukelpoiset. Playoff menestys tosiaan vielä odottaa itseään, se nyt varmasti on tullut kaikille selväksi. Usko on tietenkin kova, että sekin tilasto tulee muuttumaan. Sitten jos jotain positiivista tosta Romon lainatuista statseista hakee, niin voisi se näyttää paljon rumemmalta. Kuitenkin anticatobolicin listassa seitsemästä pelistä kuudessa pataan. Sanotaan vielä Romon puolustukseksi, että varmaan huomattavasti murheellisempaa olisi Cowboysin record ilman häntä. Minä olen tyytyväinen, että juuri Tony Romo on Cowboysin pelinrakentaja. On ainakin tunneskaala ollut laidasta laitaan viimeisen seitsemän vuoden aikana, kun Cowboysin ja Romon otteita on seurattu. Hieno mies, hieno pelinrakentaja. Päätän omalta osaltani tämän vuotisen Romo-paneelin tähän ja palaan itse asiaan, eli pelien seuraamiseen. Kiitospäivän pelit jo kolkuttelevat ovella.

Deion Sanders:
Kun niin passelisti osasit Deion Sandersia lainata, niin ilmeisesti olen tainnut mainita, että juuri hän on yksi suurin esikuva ja sankari allekirjoittaneelle. Oli sitä silloin kun itsekin pelasin ja on sitä edelleen. Sen verran kova luu kyseinen herra oli pelikentillä, baseball mukaanlukien. Paras tai ainakin yksi parhaista cornereista kautta aikain. Mr. Sanders on antanut aikaa kovaa kritiikkiä Cowboysille muutenkin, ei pelkästään Romolle viime vuosien aikana. Joten siltä osin hänen lausunnot ei mitään uutta ole. Jokaisella on tietenkin mielipiteensä ja minä tietenkin arvostan erityisesti Sandersin mielipidettä vaikka en samaa mieltä olisikaan. Muistelisin itsekin, että olen lukenut/nähnyt Sandersin kyseisen haastattelun. Taitaa olla tämän vuoden alkusyksyltä?
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Niin kauan kun Tony Romo on depth chartissa QB #1, Cowboys ei tule voittamaan Super Bowlia, tai edes pääsemään sinne. Piste.

Runkosarjassa varmasti heittää kovia numeroita, mutta nekään eivät tunnu muuttuvan voitoiksi toivotulla tavalla. Esimerkiksi tänä vuonna NFC East on ollut niin huono, että vähänkin parempi joukkue johtaisi kyseistä divisioonaa selvästi. Dallas ja Philadelphia ovat väläytelleet ajoittain, mutta tasaisuudesta ei sitten kummallakaan ole ollut merkkiäkään.

Ihmeellistä että yksittäisen pelaajan kautta voi tuomita koko tiimin. Jos totta puhutaan niin enpä olisi uskonut monen sanoneen Joe Flaccosta että hän tulisi voittamaan SB:n ennenkuin veti uskomattoman suorituksen viime kauden pleijareissa. Eipä nämä Breesit, Rodgersit tms ole niin useasti tuolla isolla näyttämöllä pelanneet. Brady (5), Roethlisberger (3), Manningin veljekset (2 ja 2) ovat ainoita jotka ovat olleet nykypelaajista useammin kuin kerran. Jopa Rex Grossmanilla on yksi SB alla ja uskallan veikata että Romo > Sexy Rex any day.

Mutta piristää saada hieman rivalry-vääntöjä tännekin, siitä onkin hetki kun Ravens vs Steelers sota on roihunnut. :)

Ai niin, Happy butt-fumble day Jets-faneille! :)
 

Grand-Pierre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Blackburn Rovers
Niin kauan kun Tony Romo on depth chartissa QB #1, Cowboys ei tule voittamaan Super Bowlia, tai edes pääsemään sinne. Piste.

Romolla ja Cowboyssin Super Bowlin voittamisellahan ei ole mitään yhteistä. Kaikkihan on kiinni siitä että Jerry Jones on liigan huonoin GM, nytkin puolustuksen DC:ksi hommattiin huru-ukko menneiltä vuosilta, ja itse pelaaja-materiaali on mitä on, koska draftaaminen ei onnistu ollenkaan. Lisäksi salary cap tilanne tulee olemaan lähi vuosina aika mielenkiintoinen. Alla linkki Bill Barnwellin näkemykseen tästä:

Bill Barnwell on Jerry Jones and the Cowboys - Grantland
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Kukaan ei ole väittänyt että Romo ei olisi hyvä pelinrakentaja. Koko keskustelun pointti on mielestäni se, että tosipeleissä pitää voittaa ja kyetä tulevaan takaa rinnalle ja ohi. Tarkastelussa on nyt vain QB:t, että on jokin järkevä mittari, jolla asian voi todeta. Koko joukkueen huono peli esim. linjassa ja rissujen kuvioissa näkyy QB:ssa a) säkkeinä b) fumbleina c) inttereinä d) vähäisinä jaardeina e)?. Vaikeampaa on eritellä se, kenen vika kyseinen peli on ja aika mahdoton tässä on ruveta jokaista Romon esiintymistä katsomaan uudestaan.

Baltimore 4th seed@ Denver 2012 - Flacco takaa ohi. Flacco: ihan hyvä kausi. Manning: Superkausi.
Giants 5th seed @ Green Bay 2011- Rodgers tylysti lomille. Manningilla: ei niin superkausi Rodgers: super kausi.
Packers 6th seed @ Falcons 2010 - Falconsin superkausi päättyi. Packersin voittoputki ja Rodgersin loukkaantumisen jälkeinen pelaaminen isossa roolissa.
Saints ja Colts SB 2009 - Poikkeus. ykkösseedejä molemmat. Molemmilla QB:lla superkausi.
Steelers 2008 - Roethlisberger clutch oikeaan aikaan.
Giants 6th seed 2007 - Eli Manning oikeaan aikaan.
Colts 4th seed 2006 - Sama (Manning heitti kolme pickiä pleijjariavauksessa).
Steelers 6th seed 2005 - Sama. Roethlisbergerin teurastus PO:ssa. Manningin superkausi pakettiin divisional kierroksella.
Kolme Patriotsia ja Tampa - Bradylla regular seasonilla paljon huonommat statsit kuin nykyään. Brad Johnsonin ainoa hyvä kausi ikinä missään.
Trent Dilfer?

Mun mielestä aika selkeä juttu että regular seasonilla ja pro bowleilla ei tee mitään, jos sitä kannua ei nostella helmikuussa. Eaglesilla näitä pilipalimeriittejä löytyy mutta kannua ei. If you don't win, you lose.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Jopa Rex Grossmanilla on yksi SB alla ja uskallan veikata että Romo > Sexy Rex any day.

Ja Tampa Bay Buccaneers voitti 2003 Super Bowlin Brad Johnson pelinrakentajanaan, joka oli jopa vielä enemmän Game Manager-pelinrakentaja, kuin mitä Alex Smith tällä hetkellä Kansasille on.

Ehkä tuo onki Romon ongelma. Dallas peluuttaa Romoa kuin liigan eliitti pelinrakentajaa ja odottaa hänen olevan ratkaisun hetkillä Tom Brady, kun Romo soveltuisikin parhaiten pelinrakentajaksi, kuka mangeroi peliä ja sitten kun tilanne sitä vaatii niin on Romomainen itsensä ja pelastaa Boysit pinteestä. "Not a girl not yet a woman" vai miten sen Britneyn laulu kuuluikaan.
(Koko kappale oli hiukan kieliposkella heitetty, joten liian vakavasti tuota ei kannata ottaa)

Mutta tullut tässä itsekin pohdiskeltua, että jos itse rakentaisin NFL-joukkueen vain yhtä kautta varten (mestaruus tavoitteena), niin kyllä se Romo siellä Top-15 joukossa keikkuisi melko varmasti omalla Big Boardillani.

http://first-pick.com/Default.aspx Siinä ihan hauska peli pelattavaksi. Eli ei muuta kuin joukkue alle ja varaslähto NFL 2014 Draftiin. Mitään vahvistuposteja eivät lähetä, vaan ihan hatusta keksitty sähköposti riittää kirjautumiseen.

EDIT:

Näin helppoa se on. En voi käsittää miten Dominik ei tätä draftaamista handlaa ;)

Your Picks:
Round 1 Pick 7 (CLE): Anthony Barr, OLB, UCLA (A)
Round 1 Pick 20 (CHI): Sammy Watkins, WR, Clemson (A-)
Round 3 Pick 3 (ATL): Austin Seferian-Jenkins, TE, Washington (A)
Round 5 Pick 11 (PITT): Bryan Stork, C, Florida State (A)
Round 6 Pick 23 (CINN): David Fales, QB, San Jose State (A)

Browns ehdotti vuorollani, että lähdetäänkö kaupoille. Ehdotus oli Buccaneers 6.varaus Browns 7.& 39.varaukseen. Hetken epäröin, että viekö ne nyt Barr:in, mutta tarjous oli jotain sellaista mistä en sitten voinut kieltäytyä. Epäilin nimittäin että pelinrakentajaa tavoittelevat. No Browns varasi QB David Carr:in ja mä sain lopulta Barr:in eli, koko draftin toiseksi kovimman pelaajan heti Clowneyn jälkeen.

Tässä Draftin ensimmäiset kymmenen varausta.

Round 1 Pick 1 (1) Jaguars: Teddy Bridgewater, QB, Louisville
Round 1 Pick 2 (2) Texans: Marcus Mariota, QB, Oregon
Round 1 Pick 3 (3) Falcons: Jadeveon Clowney, DE, South Carolina
Round 1 Pick 4 (4) Vikings: Johnny Manziel, QB, Texas A&M
Round 1 Pick 5 (5) Rams: Vic Beasley, DE, Clemson
Round 1 Pick 6 (6) (T.B.) Browns: Derek Carr, QB, Fresno State
Round 1 Pick 7 (7) (CLE) Buccaneers: Anthony Barr, OLB, UCLA
Round 1 Pick 8 (8) Bills: Stephon Tuitt, DE, Notre Dame
Round 1 Pick 9 (9) Raiders: Louis Nix, DT, Notre Dame
Round 1 Pick 10 (10) Giants: Hasean Clinton-Dix, FS, Alabama

Kierros eteni jokseenkin odotetusti ja vähän aloin suunnittelemaan, että käytetään nuo kaksi toisen kierroksen varausta, että päästään takaisin ykköskierrokselle. Suunnitelmissa oli napata TE Amaro, mutta hinta olisi ollut liian kova ja Amaro menikin melko korkealla 18. varauksella. Ei hätää, Chicagon vuorolla WR Sammy Watkins oli vielä varaamatta, joten lohdutus palkinto Amaron menetyksen jälkeen oli mitä mieluisin.

Siinä ensimmäinen kierros kokonaisuudessaan.

Round 1 Pick 11 (11) (PITT) 49ers: Ifo Ekpre-Olomu, CB, Oregon
Round 1 Pick 12 (12) Ravens: Jake Matthews, OT, Texas A&M
Round 1 Pick 13 (13) Jets: Marqise Lee, WR, Southern California
Round 1 Pick 14 (14) Titans: Bradley Roby, CB, Ohio State
Round 1 Pick 15 (15) (MIA) Rams: Cyrus Kouandjio, OT, Alabama
Round 1 Pick 16 (16) (S.D.) Browns: Ka'Deem Carey, RB, Arizona
Round 1 Pick 17 (17) (STL) Patriots: Will Sutton, DT, Arizona State
Round 1 Pick 18 (18) Packers: Jace Amaro, TE, Texas Tech
Round 1 Pick 19 (19) Lions: Taylor Lewan, OT, Michigan
Round 1 Pick 20 (20) (CHI) Buccaneers: Sammy Watkins, WR, Clemson
Round 1 Pick 21 (21) Eagles: Mike Evans, WR, Texas A&M
Round 1 Pick 22 (22) Cowboys: Ra'Shede Hageman, DT, Minnesota
Round 1 Pick 23 (23) Bengals: Trent Murphy, DE, Stanford
Round 1 Pick 24 (24) (CLE) Chargers: Jason Verrett, CB, TCU
Round 1 Pick 25 (25) (S.F.) Steelers: Ryan Shazier, OLB, Ohio State
Round 1 Pick 26 (26) Cardinals: Antonio Richardson, OT, Tennessee
Round 1 Pick 27 (27) (N.E.) Jaguars: Trevor Reilly, DE, Utah
Round 1 Pick 28 (28) Panthers: Khalil Mack, OLB, Buffalo
Round 1 Pick 29 (29) Chiefs: Eric Ebron, TE, North Carolina
Round 1 Pick 30 (30) Broncos: Kyle Fuller, CB, Virginia Tech
Round 1 Pick 31 (31) Saints: C.J. Mosley, OLB, Alabama
Round 1 Pick 32 (32) Seahawks: Adrian Hubbard, OLB, Alabama

Tämä jälkeen alettiinkin odottamaan seuraava omaa vuoroa, joka olikin vasta kolmannella kierroksella. Enpä olisi näin uskonut käyvän, mutta TE Austin Seferian-Jenkins sen kuin jatkoi tippumistaan ja siinä toisen kierroksen lopulta aloin ehdottelemaan kauppoja. Olin itse valmis laittamaan 3 (70). 4.(102) kierroksen varaukset kauppaan. Hylätty tarjous toisensa jälkeen päästiin aina Atlantan kolmannen kierroksen varauksen kohdalle. No ajattelin että Seferian-Jenkinks menee siinä, kerta Gonzales lopetti uransa tähän kauteen ja Atlantalla oli vielä TE varaamatta. Ehdotusta kuitenkin sinne päin ja yllätyksekseni Atlanta tarttui tarjoukseen. Eli aina toiselta kierrokselta pois pudonnut TE Austin Seferian-Jenkins saatiin lopulta Buccaneers paitaan.

Homma jatkui ja lopulta draftista jäi vielä C Bryan Stork, ja San Jose Staten QB David Fales, eli ihan taitavia pelaajia tarttui myös viimeisiltä kierroksilta mukaan.

Your score is: 4055 (Drafting Ability: A, Player Quality B-, Future Draft Picks: N/A) ja olin pisteiden valossa draftin neljänneksi paras joukkue.

Pistäkää paremmaksi ;)
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Nyt viimeistellään tämä keskustelu, ettei kenelläkään enää ikinä ole tähän vastaväitteitä.

Olisiko seuraavilla QB:lla pokaalia kaapissa, jos seuraavat drivet olisi päätyneet intteriin:

Flacco vs. Broncos DivG - Hail Mary db:n käsien läpi.
Eli Manning vs. Patriots SB 2012 – Manningham catch.
Brees vs. Vikings NFCCG jatkoaika – 4th & 1
Roethlisberger vs. Cardinals SB – Santonio Holmes drive.
Eli Manning vs. Patriots SB - David Tyree catch.
Peyton Manning vs. Patriots AFCCG - 21 pinnaa takaa comeback jää toteutumatta.
Roethlisberger vs. Bengals WC - tappiolla pari scorea.
Brady vs. Panthers SB - useampi comeback drive Panthersia vastaan.
Brady Vs. Rams SB - vika minuutti.

Ja tuo on ihan muistin varassa tehty, joitain tuollaisia drivejä jäi varmasti puuttumaan.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kaikkihan on kiinni siitä että Jerry Jones on liigan huonoin GM, nytkin puolustuksen DC:ksi hommattiin huru-ukko menneiltä vuosilta, ja itse pelaaja-materiaali on mitä on, koska draftaaminen ei onnistu ollenkaan. Lisäksi salary cap tilanne tulee olemaan lähi vuosina aika mielenkiintoinen. Alla linkki Bill Barnwellin näkemykseen tästä:

Bill Barnwell on Jerry Jones and the Cowboys - Grantland
Kivaahan tämä on kun niin moni on kiinnostunut Cowboysin asioista. Tavallaan ihan lystiä näistä keskustella, vaikka aika negatiivisväritteisiä kirjoitukset ovatkin. Varmaan suurin osa tietääkin, että en myöskään kuulu Jerryn faniporukkaan. Aika paljon hallaa on papparainen saanut aikaiseksi ja tuntuu työntävän nenänsä vähän jokaiseen asiaan. On Jerry joitain asioita tehnyt kuitenkin oikeinkin. Uusi mahtava stadion on ainakin. Ja ei kaikki draftit oo ihan munilleen menneet. Mm. Waren draftaaminen Merrimanin sijasta, Witten kolmannella kierroksella, Romo & Austin varaamattomina. Sanoisin myös että Terrence Newman ja safety Roy Williams olivat ihan onnistuneet haut. Samoin hieman uudemmat LT Smith ja Wr Dez Bryant. Cb Claibornea en ihan vielä ole valmis tuomitsemaan bustiksi, katotaan vielä. Tämän vuoden draftia voidaan myös pitää varsin onnistuneena, kun kuitenkin kaikki draftatut pelaajat selvisivät joukkueeseen. Sentteri Frederickistä on varmasti iloa vuosikausiksi, Wr Terrance Williams on erittäin potentiaalinen kaveri (korvaa Austinin jo ensi kaudella) ja safety Wilcox voi olla monivuotinen startteri Cowboysin takakentällä.

MUTTA...ne Jerryn suurimmat virheet tulevat typeristä kaupoista ja ylimaksamisesta. Surullisen kuuluisa wr Roy Williamsin sotku nyt ekana tuli mieleen. Ja onhan näitä lukuisia muitakin ylihinnoteltuja sopimuksia, mm. Romon. Mielenkiintoinen oli lukasta tämä Grand-Pierren linkkaama artikkeli. Tiesin kyllä, että lirissä Dallas on cappien kanssa. Samoin sen, että Hatcher, Austin, Free ja ehkäpä myös se Ware ovat liipasimella. Jerryn aiheuttama kaaoshan tämä on ja front officessa/staffissa tehty muutenkin isoja virheitä lähes joka suhteessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös