NFL offseason 2012

  • 50 354
  • 319

#76

Jäsen
Tuommoiset 12 harkkapeliä tullut katseltua. Kyllä täytyy sanoa, että alkaa tulemaan ikävä oikeita tuomareita näiden väliaikaisten janttereiden tilalle. Joka matsissa yllättävän paljon tulkinta virheitä. Viime yön matsissa taisi mennä niin, että Coltsilta hylättiin TD ja vietiin pallo 1 jaardin linjalle(joo, en osaa varmasti sanoa oliko TD, mutta varmasti ei jäänyt jaardin päähän) ja sitten perään hyväksyttiin TD joka minun tulkinnan mukaan jäi noin jaardin vajaaksi (QB sneak). Ja näitä löytyy käytännössä joka matsista.
Replay tuomarithan on "oikeita", mutta kumpi viime kädessä päättää miten kävi? Replay vai päätuomari?

Viime yönä Eagles-säikähdys, mutta Vick nähtävästi vain mustelmilla&ruhjeilla. Toisaalta varamies pelasi minusta mainiosti, kun taas Patriotsin varamiehet oli aika tuuliajolla. Toki Pats lepuutti sekä hyökkäyksestä että puolustuksesta montaa ykkösmiehistön peluria, mutta silti. Ryan Mallett voi haastaa Hoyerin Bradyn varamiehen paikasta ellei Hoyer rupea suorittamaan.

Kaksi kierrosta pre-seasonia takana ja pari höntsää vielä edessä. Aloittajien paikkoja kerrotaan koko eri puolelta liigaa ja kohta alkaa joukkueet karsiutumaan.
 
Dolphins

Annetaanpa oma vaatimaton panos tähän ketjuun. Lajia on tullut seurattua tiiviimmin muutama vuosi ja suosikkijoukkueeksi valikoitunut vanhassa Ace Ventura -hengessä Miami Dolphins. Tiedot ovat siis edelleen melko hatarat, mutta mielenkiintoa riittää.

Dolphinsilla ei ole mennyt vuosiin kovin vahvasti eikä kovin säihkyvältä näytä nytkään. Kiinnostavaa seurattavaa on kuitenkin viime aikoina riittänyt eikä vähiten HBO:n Hard Knocks -sarjan ansiosta, joka tällä kertaa seuraa Dolphinsin kauteen valmistautumista.

Ykkösasia on ollut pelinrakentajaosasto, jonka suhteen uusi päävalmentaja Joe Philbin päätyi lopulta siihen, että rookie Ryan Tannehill aloittaa. Viime kaudella lupaavasti pelannut Matt Moore ei ole vakuuttanut samalla lailla training campilla ja harjoituspeleissä kuin Tannehill. Täksi kaudeksi hankittu veteraani David Garrard puolestaan loukkasi polvensa. Omasta mielestäni oikea valinta, koska Tannehillissa on ainesta vihdoinkin pitempiaikaiseen ratkaisuun. Legendaarisen Dan Marinon jälkeen Dolphinsissa on ollut viitisentoista eri aloittavaa quuppaa.

Rissuosastolla oman suosikkini Brandon Marshallin siirto Bearsiin oli kova takaisku eikä yhtä hyvää paikkaajaa ole vielä näkynyt. Chad Johnson (ent. Ochocinco) kävi training campilla vähän aikaa, mutta hänet heitettiin ulos joukkueesta, kun perheriita päätyi vaimon lyömiseen ja pidätykseen. Muut osastot ovat enemmän ja vähemmän hämärän peitossa. Nimekkäistä pelaajista voisi mainita lähinnä RB Reggie Bushin ja LB Cameron Waken.

Hard Knocksin perusteella täytyy nostaa kaksi mielenkiintoista nimeä, joiden mahdollinen NFL-ura on tavallisuudesta poikkeava. TE Les Brown on rosterissa edelleen mukana, vaikka ei ole pelannut lukion jälkeen jenkkifutista. Collegessa hän keskittyi koripalloon, jonka jälkeen hän on ehtinyt olla muutaman vuoden työelämässäkin. WR Chris Hogan puolestaan pelasi puolestaan käytännössä koko collegeuransa lacrossea, mutta kärkkyy nyt paikkaa lopullisessa rosterissa. Näistä paremmat mahdollisuudet lienee Hoganilla, jolle Reggie Bush on antanut lempinimen 7-11 "because he's open for business 24 hours a day, 7 days a week". Molemmissa on siis ainesta lähestulkoon Vince Papale -tyyppiseen tuhkimotarinaan.

Vaikea kausi on taas Dolphinsille tulossa eikä harjoituspelit juuri lupaa parempaa. Toivottavasti hyökkäys löytää Tannehillin johdolla kuitenkin jotain tolkkua ja voittojakin kertyy.
 

Rocco

Jäsen
Muutaman pelin osalta jäänyt fiilis, että touchbackejä tulee enemmän kuin ennen ja useampi palautus olisi ollut fiksumpaa jättää tekemättä. Kovin harvaan jääneet palautukset, missä menty yli 20 jaardin rajan.
Sääntöjähän on muokattu aika paljon turvallisuussyistä. Melkein kaikissa kickoffeissa tulee vammoja tai kolhuja, kun pelaajat täydestä vauhdista juoksee toisiaan päin. En muista miten NFL:ssä homma menee, mutta yliopistossa on potkupaikka siirretty viisi jaardia eteenpäin, ja lisäksi potkujoukkueen pelaajat eivät saa olla viittä jaardia kauempana pallosta ottamassa vauhtia. Näillä toivotaan lisää touchbackeja, sekä toivotaan parempaa turvallisuutta kun potkujoukkueen pelaajat eivät ole täydessä vauhdissa jo potkuhetkellä, vaan vasta pari askelta ottaneena. Näin ollen törmäysvauhdit ovat pienempiä.
 

RonSwanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
ManU, HIFK, Pittsburgh Steelers, Die Mannschaft
Reggie Bush for Mike Wallace? Potential trades entering season - NFL.com

Linkki on nfl.com sivustolle, jossa huhutaan Miamin ja Pittsburghin vaihtavan keskenään Reggie Bushin ja Mike Wallacen. Pystyykö esim Troy valaisemaan, mikä on Mike Wallacen tilanne Pittsburghin kanssa? Onko hänen sopimuksensa katkolla? Mikä on tämä "franchise-tag" ? Ja ennen kaikkea miksi Mike Wallacella oli oikeus jättää preseason väliin (kuten olen ymmärtänyt näin tapahtuneen), jos hänellä on vielä sopimusta jäljellä? Tuolla sanotaan monessa kohtaa " Mike Wallace is still looking for his big payday " , joten voisi olettaa neuvottelujen olevan käynnissä, mutta missään muussa lajissa en ole kuullut että vielä vuosi sopimusta jäljellä oleva pelaaja ei edes harjoittelisi (?) joukkueen kanssa.
 

#76

Jäsen
Eikös Wallace tehnyt kolmen vuoden diilin kesällä 2009 eli se soppari olisi siis päättynyt. Fran tag tarjoaa pelaajalle vuoden diilin tietyllä liksalla. Liksa taitaa olla cba:ssa sovitussa suhteessa pelaajan aiempaan liksaan. Pelaajan kannalta kuvio on sikäli nihkeä, että halutumpaa olisi monivuotinen diili ja liigan eliittiin nousseelle pelaajalle tagi voi taata huonomman vuosiansion kuin mitä hän saisi vapailta markkinoilta.

Tuon linkin takana myös hauska spekulaatio Wes Welkerin siirtymisestä Coltsiin. Spekuloitu korvaus 3 ja 5 kierroksen varauksesta tuntuu aika vähältä. Toisaalta Kraft sanonut haluavansa Welkeristä Pat for life pelaajan. Kauden alku varmaan ratkaisee paljon. Nouseeko Welkerin rinnalle joku uusi kyky wr-osastolta jää nähtäväksi. TE Hernandezin siirtymisestä rissuksi on jo spekuloitu.

Aamun Hesarissa oli kotimaan liigasta juttua ja jäin miettimään mikä positio on keskushyökkääjä?
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Aamun Hesarissa oli kotimaan liigasta juttua ja jäin miettimään mikä positio on keskushyökkääjä?

Running back

Eagles voitti Brownsin ja tämä herra Nick Foles alkaa vaikuttaa oikein pätevältä varamieheltä. Vick tuskin pelaa täyttä 16 matsin kautta taaskaan ja back-upin täytyisi saada tuloksia aikaan senkin takia. Yksi rookiemoka siellä näytti olleen mutta muuten aika varma matsi.

Muuten jäi kierrokselta mieleen Bucsin voitto Patriotsista enimmäkseen sen vuoksi, että Brady sai kyllä kyytiä. Onko Patriotsilla ongelma hyökkäyksen linjassa, vai Bucsilla vain niin kova frontti, että sai noin paljon ongelmia luotua. Ja miten on sen Patriotsin juoksupelin kanssa?

Josh Freeman-Vincent Jackson-duo näytti pelaavan aika hyvin jo nyt, joten Tampa voi olla yllättävän kova. Divisioona tosin taitaa olla tänäkin vuonna ihan pirun vaikea, varsinkin jos Panthers saa edes vähän järkeä touhuunsa.
 

#76

Jäsen
Ekan parin harkkapelin perusteella ennustelin Ridley aloitusta rb:nä epävarmaksi, mutta Bucsia vastaan kaveri oli mies paikallaan ja Vereenin jonkinasteinen vamma sinetöineem sinetöineen Ridley olevan Patsin ykk
s-rb kauden avauksessa.

O-line oli ongelmissa, muttei minusta niin isoissa kuin Saints-pelissä. Lisäksi pelin taktisella puolella mielenkiintoisia treenivetoja kuten 4th and 1 omalla 40 jaardin linjalla. Epäilen että regular seasonilla punt olisi ollut satavarma vastaavassa tilanteessa. Potkunpalautuksissa Patsillä parannettavaa. Taisi eilen ekat viisi palautusta jäädä alle 20 jaardin, joten touchbackiä pitäisi ottaa rohkeammin.

Ekassa harkkapelissä Wes oli kentän laidalla, toisesta ilmoitettiin olevan poissa ja eilen ei osunut kuviin kertaakaan. Toisaalta Wes on varmana kokoonpanpssa, niin paikallaan antaa muille peliaikaa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Lisäksi pelin taktisella puolella mielenkiintoisia treenivetoja kuten 4th and 1 omalla 40 jaardin linjalla. Epäilen että regular seasonilla punt olisi ollut satavarma vastaavassa tilanteessa.

Toisaalta Belichikiltä jos joltain juuri tuollaisia voi odottaa myös runkosarjassa. Välillä se riski vain otetaan ja aika usein Brady sen homman hoitaakin.
 

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
Bears@Giants 20-17.

Tulos oli ihan kiva. Ja sitten se mutta. Ensimmäinen puoliaika pelattiin ykkösmiehistöillä ja sen Giants vei 17-7. Bearsin hyökkäys ei tuntunut toimivan millään, juoksupeli päättyi yleensä siihen, että Giantsin miehet oli jo siinä vaiheessa sylissä kun pallo saatiin Fortelle. Eli eipä kummoisesti mennyt tämä todellinen testi Bearsin hyökkäyksen linjalta. Paljon on vielä töitä tehtävä, jos halutaan tällä kaudella sinne päätyyn asti mennä.

Mitä tulee tuohon Bush-Wallace kauppaan, niin eipä kuulosta kovinkaan hääviltä Steelersin kannalta. Onhan Bush ihan laadukas ja pirusti potentiaalia omaava rb, mutta taas Wallace kuuluu minusta lähelle liigan eliittiä WR osastolla, joten enemmän luulisi kaverista saatavan. Mutta mistäs sitä koskaan tietää, toivottavasti Steelers nyt saisi sopimuksen aikaan Wallacen kanssa.
 

#76

Jäsen
Toisaalta Belichikiltä jos joltain juuri tuollaisia voi odottaa myös runkosarjassa. Välillä se riski vain otetaan ja aika usein Brady sen homman hoitaakin.
Näkeehän noita 4th yrityksiä liigassa, mitta eilinen oli minusta aika selvä livetreeni.

Täytyy muistaa mainita Bucsin kicker. Oliko 50, 55 ja 56 jaardiset ekat kolme yritystä sekä onnistumista? Huikeita potkuja ja tuollainem tuollainen kaveri antaa hyvän aseen oc:lle käyttöön.

Huomenna sitten eka livepeli, kun 49ers vs. Den taitaa alkaa 2300 Suomen aikaa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Bears@Giants 20-17.

Tulos oli ihan kiva. Ja sitten se mutta. Ensimmäinen puoliaika pelattiin ykkösmiehistöillä ja sen Giants vei 17-7. Bearsin hyökkäys ei tuntunut toimivan millään, juoksupeli päättyi yleensä siihen, että Giantsin miehet oli jo siinä vaiheessa sylissä kun pallo saatiin Fortelle. Eli eipä kummoisesti mennyt tämä todellinen testi Bearsin hyökkäyksen linjalta. Paljon on vielä töitä tehtävä, jos halutaan tällä kaudella sinne päätyyn asti mennä.

Giantsin pass rush oli tosin aika huonoa, joten siina mielessa Bearsin linja kylla pelasi ihan ok ainakin heittopeleissa. Cutler tosin pelasi aika huonosti.

Manning sen sijaan nayttaa olevan valmis kauden alkuun. Ihan hyvia heittoja, vaikka Giants piti Cruzin pois peleista muutamaa heittoa lukuunottamatta. No Randle pelasi taas hyvin ja Barden otti hyvan TD kopin.

Wilson oli taas vauhdissa ja ottaa hyvaa vauhtia lisaa juoksuja Bradshawlta. Siina on sellainen running back, joka ei pelkaa ottaa kontaktia ja pari kertaa Wilson juoksi suoraan linebackeria pain ja jatkoi matkaansa kontaktin jalkeen. Oh man, jos Ron Dayne olisi silloin aikoinaan osannut tehda sita myos.

Olenkin jo sanonut, etta Giants ei voi enaa olla liigan huonoin joukkue juoksussa ja jos Wilson jatkaa samalla tavalla niin hyokkays saa uuden elementin yllatyksiin.

Wilsonin lisaksi toivoisin, etta Kuhn saisi paikan joukkueesta, koska on pelannut training campilla jo hyvin ja eilen oli kentalle paastyaan aina pelin keskella ja teki melkein safetynkin. Nyt kun DT on niin monta kaveria loukkaantuneina niin tuollaisia pelaajia Giants tarvitsee.

Illan huonoin uutinen olikin sitten se, etta Amukamara loukkaantui ja on ehka muutaman viikon sivussa. Niinpa joko Johnson tai Hosley joutuu sitten kai aloittamaan, jos Rollesta ei sitten tehda corneria. Nythan sitten Websterin puolelle ei heiteta enaa lainkaan ja Giants joutuu pelaamaan enemman nickel formationia kuin olisi pakko.

Viimeista pre-season pelia ei tarvitse sitten edes enaa katsoa, koska Manning ei ehka edes pelaa ja muutenkin koko first team saa korkeintaan muutaman snapin, jos edes niita.

Regular season saisi kylla jo alkaa ja syksy alkaa tulemaan.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Tänään klo 23 Colts-Redskins eli toisin sanoen Luck vs RG3. Mielenkiintoinen kohtaaminen. Luck tainnut olla ihan hyvä pre-seasonilla mutta ne mitä highlightseista nähnyt niin RG3 ollut vähän epävarma otteissaan. Kuitenkin, draftin kärkivaraukset vastakkain niin luvassa mielenkiintoista katsottavaa ja verrattavaa.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Skidinä olin kova jenkkifutisfani (49ers ja Joe Montana + Jerry Rice) ja vanhan Pukevan kaupan alakerran sporttiosastolta tuli osteltua NFL-kortteja ja ensimmäinen jenkkifutis-pallo. Se on edelleen tallessa ja siihen on tussilla vedetty 49ers pelaajien nimiä.

Sitten into laantui ja oikeastaan tuli vain katsottua pelkät Super Bowlit monen vuoden ajan.

Pari kautta sitten 2010 playoff-mittelössä Packers vs. Bears sitten into peliin palaantui ja Packersistä ja Rodgersista on muodostunut aikuisiän suosikki, jota tulee tarkemmin seurattua.

Off seasonilla ei ole tullut nyt kauheasti joukkueen tekemisiä katsottua, mutta eiköhän tässä kauden lähestyessä sekin lisäänny.

Nelonen Pro 1 ja 2 HD:nä hankittu ja nyt odottelemaan sitten nelosen peli schedulia.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Nelonen Pro 1 ja 2 HD:nä hankittu ja nyt odottelemaan sitten nelosen peli schedulia.

Giants-Cowboys pelillä alkaa, tänään ainakin tuli jo nelonen prolla mainosta.
 

#76

Jäsen
Jetsin tilanne aika lohduton. Sanchez aloitti terävästi, mutta aikamoinen red zone apina joukkueella. Ei auta vaikka Newtonin fumblen jälkeen saa aloittaa liki maalista, niin ilman td:tä eteenpäin. Tebow sentään sytytti yleisöä 3rd and 16 tilanteen juoksullaan, mutta kumpikin qb keräsi buuauksia.
 

Hyperhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seahawks, Supersonics, Tappara, Kiekko-Vantaa
Kauden alku lähestyy ja kyselenkin löytyisikö täältä kiinnostuneita pitkäkestosempaan nfl-fantasy liigaan?
Ajatuksena on että kauden jälkeen voit halutessasi pitää suurimman osan pelaajistasi tai heivata kaikki pois ja aloittaa joukkueen kasaaminen kokonaan alusta.

Liigan osoite http://taapero.league.fantasy.nfl.com
Ja salasana on hilloa

Lisäksi tarvitset nfl.com tunnukset.

Come on sunday!
 
Viimeksi muokattu:

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Eipä ole aikasemmin tähän ketjuun tullut kirjoitettua, mutta Packersia jo vuosia kannatettu ja aikanaan itse koittanut pelatakkin kunnes olkapää pamahti.

Pakcersin hyökkäys tosiaan nousi useamman pykälän ylöspäin, kun vuosia surkeella tasolla olleeseen juoksupeliin saatin edes jonkinlainen tekijä Bensonin muodossa. Bishopin loukkaantuminen paha isku, mutta eiköhän se siitä kuitenkin lähde. Hyökkäyksen linja on paljon vartijana jotta Rodgers saa puuhata rauhassa.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Reggie Bush for Mike Wallace? Potential trades entering season - NFL.com

Linkki on nfl.com sivustolle, jossa huhutaan Miamin ja Pittsburghin vaihtavan keskenään Reggie Bushin ja Mike Wallacen. Pystyykö esim Troy valaisemaan, mikä on Mike Wallacen tilanne Pittsburghin kanssa? Onko hänen sopimuksensa katkolla? Mikä on tämä "franchise-tag" ? Ja ennen kaikkea miksi Mike Wallacella oli oikeus jättää preseason väliin (kuten olen ymmärtänyt näin tapahtuneen), jos hänellä on vielä sopimusta jäljellä? Tuolla sanotaan monessa kohtaa " Mike Wallace is still looking for his big payday " , joten voisi olettaa neuvottelujen olevan käynnissä, mutta missään muussa lajissa en ole kuullut että vielä vuosi sopimusta jäljellä oleva pelaaja ei edes harjoittelisi (?) joukkueen kanssa.

Eikös Wallace tehnyt kolmen vuoden diilin kesällä 2009 eli se soppari olisi siis päättynyt. Fran tag tarjoaa pelaajalle vuoden diilin tietyllä liksalla. Liksa taitaa olla cba:ssa sovitussa suhteessa pelaajan aiempaan liksaan. Pelaajan kannalta kuvio on sikäli nihkeä, että halutumpaa olisi monivuotinen diili ja liigan eliittiin nousseelle pelaajalle tagi voi taata huonomman vuosiansion kuin mitä hän saisi vapailta markkinoilta.

Tulee vähän myöhässä ja yllä jo vastattiinkin, mutta tässä oma näkemys kuitenkin asiaan. Viime viikolla tuli jo raporttia, että Wallace liittyy Steelersiin tällä viikolla ja raporttien mukaan on tekemässä tuon tänään.

Sopimustilanne on sellainen, että Wallace soppari loppui ja Steelers asetti hänelle korkeimman mahdollisen tenderin. Kyseessä ei siis ollut franchise tag vaan systeemi, jossa Steelers lupautuu maksamaan Wallacelle 2,74 miljoonaa yhdestä kaudesta. Tämän lisäksi muut joukkueet saivat tehdä Wallacelle tarjouksia vapaasti, mutta Steelers olisi saanut nokittaa toisen joukkueen tarjousta ja mikäli eivät olisi nokittaneet niin toinen joukkue olisi joutunut luovuttamaan Steelersille ensimmäisen kierroksen varausvuoron draftissa.

Yksikään joukkue ei odotetusti tehnyt tarjousta Wallacelle. Tämän jälkeen kesäkuussa oli takaraja, jonka jälkeen Steelers olisi saanut pienentää tarjoustaan n. 0,5 miljoonaan. Joukkue ei kuitenkaan tätä tehnyt. Jossain vaiheessa heinäkuussa oli huhuja Wallacen treidaamisesta ja Steelers ilmoitti välittömästi, että Wallacea ei tulla treidaamaan minnekään.

Nyt Wallace on siis liittymässä joukkueen vahvuuteen ja pelaa siis normaalisti joukkueen mukana. Jos näin ei jostain syystä kävisi niin seuraava takaraja olisi viikko 10. Jos Wallace ilmoittautuisi silloin mukaan joukkueen vahvuuteen signaamalla tenderinsä niin hän pääsisi seuraavana vuonna vapaaksi agentiksi. Jos hän ei hyväksyisi tarjousta tuolloinkaan niin hän olisi seuraavankin vuoden kiinni Steelersissä.

Alunperinhän Wallace ei liittynyt joukkueeseen siksi, että yritti saada siten neuvoteltua itselleen uuden sopimuksen. Osapuolet eivät kuitenkaan löytäneet yhteistä säveltä ja training campin alkaessa Steelers ilmoitti, että neuvottelut jatkuvat sitten kun Wallace allekirjoittaa tenderin ja ilmaantuu joukkueen vahvuuteen. Todennäköistä onkin, että hän allekirjoittaa uuden sopparin tämän kauden aikana vaikka yleensä Steelers ei ole neuvotellut uusia sopimuksia kauden aikana.

Eli Wallace ei ole tällä hetkellä sopimuksen alainen pelaaja, mutta ei myöskään vapaa agentti. Hänellä on ollut oikeus olla tulematta treeneihin, mutta Steelersillä on myös oikeus maksaa hänelle vähemmän mahdollisesta vuoden sopparista.

Se mitä noihin treidaushommiin tulee niin Steelers on tosiaan ilmoittanut, että Wallacea ei treidata ja uskon tähän vahvasti. En varsinkaan usko, että hänet treidattaisiin Reggie Bushiin. Steelers ei Mendenhallin loukkaantumisesta huolimatta ole missään kovin kovassa keskushyökkääjän tarpeessa eikä Bush ole sen luokan pelaaja mitä jokainen valmentaja joukkueeseensa haluaa hinnalla millä hyvänsä.
 

#76

Jäsen
Vika preseason kierros edessä ja ennusmerkit että suurin osa startereista huilaa, mutta arveluissa esim pats peluuttaneen startereita enemmän. Tuore Bucs-tappio ja hyökkäyksen takkuilu motivoinevat valmennuksen pistämään starterit vähän hikoilemaan. Lisäksi Bradyn Giants-apinalle olisi hyvä tehdä jotain :)

TE Hernandez solminut 2018 asti olevan jatkosopparin Patsin kanssa. Nyt kumpikin TE-duon osanen sidottu vuosiksi joukkueeseen ja Hernandez pelannut Wr-paikallakin, joten aika näyttää miten häntä hyödynnetään. Cut pudotti Patsista mm. Stallworthin ja Gaffeyn, joita arveltiin lopulliseen tiimiin.
 

Pengu

Jäsen
Steelers Preseason 2012

Terve kaikille!
Pistetääs omaakin panosta tähän ketjuun. NFL:ää on tullut nyt kaksi kautta seurailtua vain toivoen Steelersille voittoja ja SuperBowlitkin on tullut nauhalta aina katottua. Tietoa ei siis niin paljon lajiin löydy mutta todella paljon mielenkiintoa lajia kohtaan löytyy. Oma suosikki on siis aina ollut Pittsburgh Steelers ja osittainen syy löytyy myös tuosta sivusta suosikkijoukkueestani. Tänä vuonna taidan jokusen pelin katsoa jos vain prolta tulee. Hienoa seurata Troyn kirjoituksia täällä. Jonkun verran tulen varmaan kirjoittelemaan NFL:stä.

Laitetaas nyt sitten Steelersin preseasonin pelien tulokset. Preseason alkoi harmittavalla tappiolla Eaglesia vastaan. Kolme voittoa ja yksi tappio preseasonilta. Kausikin alkaa piakkoin kyllä sitä odottaa jo.

Week 1

Steelers 23

Eagles 24

Week 2

Colts 24

Steerlers 26

Week 3

Steelers 38

Bills 7

Week 4

Panthers 16

Steelers 17
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös