NFL Fantasy Football

  • 84 717
  • 955

Bergy37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Boston Bruins
Laitoin tähän ketjuun kun en uutta tämän takia avannut: meikäläien omassa liigassa Yahoolla 1 paikka auki 12 joukkueen liigassa. Mukana vain suomalaisia, myös täältä Jatkoajasta. Draft ma 2.9 klo 21.00. Laittakaa viestiä privana jos kiinnostusta löytyy
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Jatkoajan liigassa siis tällä kaudella 12 joukkuetta. Valmistelen tämän päivän aikana äänestyksen draftin ajankohdasta, todennäköisesti Doodlen kautta. Minulle on kuitenkin vielä hieman epäselvää muutaman pelaajan osalta, minkä joukkueen managerista on kyse. Voisitteko siis laittaa yv:llä vielä minulle, minkä joukkueen manageri olet, niin en vahingossa poista vääriä joukkueita liigasta. Uudet pelaajat voisivat myös laittaa minulle sähköpostiosoitteensa, niin lähetän kutsut heti kun olen poistanut ylimääräiset joukkueet pois.
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Noniin, nyt on doodle-äänestys tehty, johon jokainen voi käydä äänestämässä kaikkia vaihtoehtoja, jotka sopivat. Äänestettävien vaihtoehtojen määrää ei ole rajattu, eli voit äänestää vaikka kaikkia vaihtoehtoja halutessasi. Julkaisen tulokset viimeistään viikon päästä, jos sitä ennen ei löydy voittavaa vaihtoehtoa. Käyttäkää äänestyksessä nimenä Jatkoajan nimimerkkiä tai joukkueenne nimeä.

Tässä linkki doodleen: Doodle: Jatkoaika NFL Fantasy

Ja muistakaa myös laittaa yv:llä viestiä siitä, minkä joukkueen manageri olet, että osaan poistaa oikeat joukkueet! Uudet pelaajat voivat myös kertoa yv:llä sähköpostiosoitteensa, niin saan kutsut liikkeelle.

Lopuksi vielä tagilla kaikki pelaajat.

@IcyPredator, @OneBigRed @Grand-Pierre, @Spidy#29, @susi, @Linjatuomari, @sininen, @Metkis, @Hammer, @delete, @OutlawPuppet
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Tällä hetkellä ääniä on annettu 10 ja suosituimmat kohteet ovat 1.9. sunnuntai joko kello 20 tai 21. Äänimäärä molemmilla 8, ilman yhtään "Yes, if need be"-ääntä. Toivottavasti saisimme loput äänet vielä tämän viikon aikana, niin saan lyötyä draftin ajankohdan lukkoon. Koska Jatkoajan Keeper Liigan drafti aloitetaan klo 19 samana pävänä, asetan tämän liigan aloitusajaksi klo 21, mikäli lisää ääniä ei tule. Muistakaa, että annettuja ääniä on myös mahdollista muuttaa, jos painatte nimimerkkinne vieressä olevaa kynän kuvaa Doodlessa.

Kysyn vielä, että helpottaako tilannetta ollenkaan niiden osalta, jotka eivät ole tuota äänestäneet, jos draftin ajankohtaa siirretään 30 minuuttia jompaan kumpaan suuntaan? Tai sitten aiheuttaako se jollekin toiselle ongelmia? Draftin oletettu kesto on siis noin tunti, eli tuo 1,5 tuntia on aika paljon yläkanttiin.

Lopuksi vielä tagilla kaikki pelaajat.

@IcyPredator, @OneBigRed @Grand-Pierre, @Spidy#29, @susi, @Linjatuomari, @sininen, @Metkis, @Hammer, @delete, @OutlawPuppet
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Äänestys on päättynyt ja drafti järjestetään siis sunnuntaina 1.9. klo 20. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan, mutta mikäli et pääse, muista tehdä listat draftia varten kohdasta Pre-Draft Rankings. Muistutan vielä, että NFL Fantasyn oma appi toimii draftaamisessa kohtuu hyvin, jos et ehdi tietokoneen ääreen. Laitan loppuun vielä muutaman huomion pelaajista, joiden tilanne kannattaa muistaa, kun tekee listoja:

Koko kauden poissa:
RB Lamar Miller (loukkaantuminen)
QB Andrew Luck (lopetti)

Pelikielto:
RB Kareem Hunt (8 ottelua)
WR Golden Tate (4 ottelua)
TE Chris Herndon (4 ottelua)
WR Antonio Callaway (4 ottelua)

Sopimusneuvottelut kesken:
RB Ezekiel Elliott
RB Melvin Gordon

Tässä nyt ainakin tämän hetken merkittävimmät poissaolot ja mahdolliset poissaolot, jotka on hyvä huomioida. Varsinkin Elliottin ja Gordonin kohdalla kannattaa seurata tarkemmin miten hommat etenevät. Luck ja Miller kannattaa kuitenkin lyödä listalta pois kokonaan, ettei heitä valita autopikkinä.

Arvoin samalla myös draftijärjestyksen random.org -sivuston avula, joten tiedätte jo nyt milloin draftaatte. Muokkaan järjestyksen tänään illalla.

  1. Lempaala Raiders - @susi
  2. Lehmapojat - @delete
  3. Torn Acls - @Grand-Pierre
  4. Hawaii Spiders - @Spidy#29
  5. Bludgeon - @IcyPredator
  6. The Good Guys - @sininen
  7. Herwanta Holy Shitters - @Metkis
  8. Rautpohjan Raudanlujat - @Hammer
  9. Varkaus Stealers - @Linjatuomari
  10. LiPaS - Hawk#22
  11. Katuterroristit - @OutlawPuppet
  12. DroppedPass - @OneBigRed
Laitan loppuun vielä liitetiedostona kuvankaappauksen tuosta arvonnasta.
 

Liitteet

  • upload_2019-8-27_6-56-12.png
    upload_2019-8-27_6-56-12.png
    14,9 KB · kertaa luettu: 316

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
No niin, tänään mennään klo 20! Drafti aukeaa 30 minuuttia ennen, joten siitä lähtien draftiin pääsee joko puhelinsovelluksen tai tietokoneen kautta. Toivottavasti saadaan mahdollisimman iso osanotto!
 

susi

Jäsen
Aijai, eka varaus. No ainakin saa yhden pelaajan varmasti minkä haluaa ;) Huonoa sijoituksessa tuossa kun sitten jatkovaraukset kaksi varausta yhtä aikaa. No, näillä mennään.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Tulikin illaksi pakollisia ja hyvin tärkeitä töitä, mutta niitä tehdessä samalla draftailin fiiliksen varassa: pakko oli päästä kuitenkin draftiin messiin. Olosuhteet huomioiden ihan ok (ois voinut vetää enemmänkin vihkoon!) :D Hieno NFL-kausi alkamassa ja tasaista Fantasy-liigaa odotan. Erityiskiitos vielä Hawk#22:lle, että pisti tietoa loukeista, pelikielloista ja Luckin lopettamisesta, etten mennyt ansaan. Vasta kohta ehdin perehtyä kauden lähtökohtiin...
 

susi

Jäsen
ANCHORED BY A QUALITY CLUSTER OF WIDEOUTS, LEMPAALA RAIDERS IS HEADED FOR LEAGUE DOMINANCE

Draft Grade Proj Record Proj Finish
A 13-0 1

Nyt kyllä pisti vähän liian kovan ennusteen meikälle. Altavastaajan rooli sopis paremmin yleensä...
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
BUILT ON A TREMENDOUS GROUP OF BACKS, VARKAUS STEALERS LOOKS TO OUTSHINE A CROWDED FIELD

Draft Grade Proj Record Proj Finish
B 5-8 T7

No joo. Meni vähän vituiks kun sähläsin kolmoskiekalla omiani jonka takia kone otti autopickillä Melvin Gordonin, tuota ennen jengissä jo kaksi backia eli Bell ja Conner... Toivotaan nyt että Gordon edes jossain pelaa ensi kaudella.

Mutta kyllä mä seiskasijaa parempaan uskon, tuli sitten ihan kostoksi otettua penkki täyteen potentiaalisia rissuja, kaipa sieltä joku breikkaa.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
AFTER SOME EARLY-ROUND VALUE PICKS, HAWAII SPIDERS HOPES TO SHOCK THE NAYSAYERS

Draft Grade Proj Record Proj Finish
C- 1-12 12

Nojoo, eihän se ihan putkeen mennyt mutta en kyllä ihan suosiolla jumboksi suostu jäämään! Näin jälkeenpäin mietittynä onhan tuo oma rosteri aivan täynnä kysymysmerkkejä. Varsinkin running backien osalta.. Elliottia en olis millään halunnut ottaa mutta toisaalta en halunnut sitä jättää muillekaan mutta saa nähdä kuinka käy.

WR-osaston ja puolustuksen pitäis olla kunnossa, joten niistä ei toivottavasti tarvitse huolehtia mutta varsinkin QB-osastolle tarvitsee hommata joku varmempi tapaus Jacksonin rinnalle.

PS. Jos jollakulla on kiinnostusta liittyä toiseen liigaan niin meillä olisi kaveriporukassa yksi paikka vapaana. 8 joukkueen liiga, joista suuri osa pelaa fantasya ekaa vuotta joten vähemmälläkin panostuksella pärjää mukana. Drafti keskiviikkona kello 21. Laittakaa yksityisviestiä jos joku haluaa mukaan.
 

Metkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Bayern, Patriots & muita sekalaisia
AFTER SOME EARLY-ROUND VALUE PICKS, HERWANTA HOLY SHITTERS WANTS TO CONTEND FOR THE LEAGUE TITLE

Draft Grade Proj Record Proj Finish
A 10-3 3

Drafti meni jotakuinkin suunnitelmien mukaan. @Linjatuomari'n tapaan tuli sählättyä kolmoskierroksella, ja autopickillä tuli Ertz Kelcen kaveriksi, joten kahdella top3 TE:llä mennään ainakin alkuun :D

Pari omaa suosikkia ja luottoratsua tuli napattua, joten melko luottavaisin mielin käynnistellään kautta, vaikka rissuilta ei mitään huipputehoja voi odottaakaan.
 

susi

Jäsen
Btw, rissuosastolla on sen verran tarjontaa nyt että hyvinkin voisin treidata johonkin laatu RB:hen jotta saisi Saquonille laatu taisteluparin. Eli laitelkaa ehdotuksia.
 

Grand-Pierre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Blackburn Rovers
BUILT FOR A PLAYOFF RUN, TORN ACLS LOADS UP ON BACKS
Draft Grade Proj Record Proj Finish
A- 11-2 2

Drafti meni omasta mielestäni ihan hyvin, muutama kyseenalainen paniikki pickki tuli kun nenän edestä vietiin ne mitä eniten mietin (lähinnä detroitin rb jonka nimeä edes muista tuli kohtuu korkealla otettua). QBn säästely loppuunkin onnistui ihan hyvin kun Benkku oli tarjolla vielä kohtuu loppukierroksilla. TE osasto taas huumoria mutta eiköhän sinnekin joku viimeistään waivereista löydy.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Riskillä mennään! ;D Mä noihin pelin ennakkorankingeihin ole luottanut aiemminkaan, mutta kieltämättä tein paikoin hyvin kyseenalaisia valintoja, varsinkin varaamalla liikaa rissuja alussa.

WITH SOME SPECULATIVE PICKS, RAUTPOHJAN RAUDANLUJAT HOPES TO OUTSMART THE COMPETITION
  • Draft GradeB
  • Proj Record4-9
  • Proj Finish10
DRAFT SUMMARY
After drafting eighth in the opening round, Rautpohjan Raudanlujat will look to outperform their post-draft prognostication. They grabbed wide receivers early, using three of their first five picks to address that position. Elsewhere on the roster, Rautpohjan Raudanlujat was able to land a pair of running backs with plenty of room to grow.
  • If other NFL.com users are right, Drew Brees was a steal in the 7th round (80th overall pick versus an ADP of 57.4).
  • In the 6th round, caution was thrown to the wind, as Jordan Reed was selected at pick number 65 versus an ADP of 126.3 across all NFL.com leagues.
  • Dion Lewis is owned in less than 10% of all NFL.com leagues (9%). Perhaps he will reward Rautpohjan Raudanlujat for their faith.
 

susi

Jäsen
Antonio Brown signs with Patriots. Wow drama loppuu. Mielenkiintoista nähdä miten löytää yhteiset sävelet TB kanssa, aika tyyppi kyllä...
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Antonio Brown signs with Patriots. Wow drama loppuu. Mielenkiintoista nähdä miten löytää yhteiset sävelet TB kanssa, aika tyyppi kyllä...

Todennäköisesti Patriots tekee taas Patriotsit; saavat Brownista kaiken irti!

Ei tän kauden Fantasyn alku ois voinut mennä itellä huonommin. Nytkin Tyreek Hill ja Drew Brees lasaretin puolella. Huh!
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ootteko saanu ikinä fantasyssä 0.02:lla pisteellä pataan? Minä näköjään tällä viikolla sain Bludgeonilta. :D Näköjään GB:n Aaron Jones otti ottelussaan yhden kopin, jolla hävisi jaardin. Sillä tipahdettiin tappiolle vissiin.

Katsotaan muuttuuko tulos hovissa kun tilastokorjaukset tulee.
 

Hammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold: SAINTS
Siinä vaiheessa, kun unohdat laittaa QB:n kokoonpanoon, ja unohdat ehkä jonkin toisenkin kaverin, niin on todellinen pohjakosketus nähty! ;D Välillä joukkueeni on kerännyt kierroksilla hyviäkin pisteitä, mutta hävinnyt nekin huippupisteet keränneelle jengille. No, ens kaudella payback time ja tavoite nousta jumbosijoilta taas kärkikolmikkoon, johon kuuluin toissa kaudella kun viimeksi tätä liigaa pelasin. Tällä kaudella on nyt vaan mennyt yksinkertaisesti kaikki pieleen, pitkälti omaa tyhmyyttä ja muistamattomuutta.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
AFTER SOME EARLY-ROUND VALUE PICKS, HAWAII SPIDERS HOPES TO SHOCK THE NAYSAYERS

Draft Grade Proj Record Proj Finish
C- 1-12 12

HAWAII SPIDERS - LEAGUE CHAMPIONS

Ennakkokaavailujen perusteella eipä olisi uskonut että kausi päättyy (ylivoimaiseen) mestaruuteen. Osui aika lottovoitto käsiin Lamar Jacksonin muodossa ja näinhän se riitti aina mestaruuteen asti!

Muita hyviä varauksia oli Bucsin Godwin ja lopulta myös Elliott vaikka alkuun aika paljon kysymysmerkkejä oli ilmassa. Vapailta markkinoilta tarttui varsinkin TE-osastolle hyviä hakuja pitkin kautta.

Vikalla kierroksella taisi tulla tehtyä koko kauden isoimmat pisteet, kiitokset Coltsin puolustukselle (30p) ja koko kauden penkillä istuneelle Freemanille (25p). Sitä kautta finaalissa tuli yllättävänkin iso piste-ero.

Kiitoksia kaikille tästä kaudesta, toivotaan että ensi vuonna saa vähän enemmän vastusta! ;)
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Moro kaikille NFL Fantasyn pelaajille!

Koronatilanteesta huolimatta NFL kausi on ilmeisesti alkamassa ajallaan, vaikkakin ilman harjoituspelejä. Siksi kysymys kuuluukin: onko meillä halukkaita pelaajia Jatkoajan liigaan myös tällä kaudella?

Ensisijainen paikka on viime kaudella mukana olleilla, mutta myös uudet pelaajat voivat ilmoittautua mukaan joko tähän ketjuun tai yv:llä. Varapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Toivoisin ilmoittautumisia viimeistään ensi viikon loppuun mennessä niin saadaan sovittua draftiajankohta. Alla vielä listattuna kaikki viime kauden pelaajat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös