New York Rangers 2022–2023 – nousu huipulle?

  • 134 861
  • 518

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Isojen tähtien tuominen kesken kauden jengiin on riskialtista. Vaikka kukaan ei sinänsä tee tahallaan mitään väärä niin siinä hajoaa helposti hyvin toiminut kokonaisuus ja sosiaaliset arvoasteikot menevät uusiksi. Toisin sanoen peli menee sekaisin ja vanhojen, alamäessä olevien tähtien anti voi lopulta olla jopa negatiivinen. Tästä on New Yorkissa vuosikymmenten kokemus, ja aika monta kertaa on hankittu ex-starboja koska on voitu. En kommentoi esim. Kanen antia jengin viisikkopelille sen enempää (Rangersin fanit voivat antaa tästä paremman yhteenvedon). Olisikohan sittenkin kannattanut jättää hyvin toiminut kokonaisuus ennalleen? Tätä emme koskaan saa tietää, mutta ei se nyt ainakaan ihan putkeen mennyt.

Tulevaisuuden kannalta Rangersilla on mielestäni pullat oikein hyvin uunissa, mutta se riippuu siitä, kuinka pahasti tippumisesta nyt panikoidutaan. Jos palataan talven tilanteeseen, jossa on selkeä ykkösketju, erinomainen ykköspakki ja top 3-maalivahti ja annetaan Kid Linelle isompaa roolia esim. ylivoimalla niin luulen että joukkue on contender monta vuotta. Tällöin lähden siitä olettamasta että nuo nuoret hyökkääjät jatkavat kehittymistään, enkä näe miksi näin ei tapahtuisi. Mutta jos palataan vanhojen ex-tähtien eläkeseuraksi ja ruvetaan muuttamaan linjaa ties mihin suuntaan niin kunnian kukko ei laula.
 

Ruutu8

Jäsen
Kyllähän tippuminen tämän kauden panostuksiin nähden ykköskierroksella lähentelee katastrofia organisaatiota arvioidessa. Enkä oikein edes hiffaa mistä jäi kiinni vai oliko Devils vaan niin hyvä neljän kentän kollektiivi? Rangersissa käytännössä kaikki palikat kunnossa menestykseen, mutta ei niin ei. En tiedä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Enkä oikein edes hiffaa mistä jäi kiinni vai oliko Devils vaan niin hyvä neljän kentän kollektiivi?

Niin, kyllähän Devils on todella hyvä joukkue. Kyllä Rangers saa silti katsoa myös peiliin. Kiekollisen pelin laaduttomuus oli silmiin pistävää. Syötöt, vastaanotot, kiekonliikuttamisen hitaus. Rangers oli hidas ja ennalta-arvattava.

Onko valmennus ja pelaajat samalla sivulla? Panarin, Fox, Zibanejad, Kane yms.. Artistia artistin perään. Gallant taas vannoo luistelun ja työnteon perään. Täydellisessä maailmassa tuo kuulostaa loistavalta kombolta että saadaan artisteille työhaalarit niskaan mutta pelien koventuessa varsinkin tuo kiekollinen peli viisikkotasolla on melko köyhää.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vähäisten yöunien jälkeen ja tietysti jonkun sortin ketutuksen tilassa ei oikein jaksaisi raapustella nyt mitään isompaa analyysia nähdystä, mutta kyllähän tuo tapa miten kausi päättyi oli aikamoinen pettymys. Sarjan omaan ketjuun tuli kirjoiteltua jo pari matsia takaperin että häviäminen tämän kauden Devilsille ei ole itsessään mikään häpeä, mutta häpeällistä on se tapa miten häviäminen on tulossa, ja sitäpä tuo seiskapelissä nähty esitys taas oli. Kun pelataan kauden toistaiseksi tärkeintä peliä ja veitsi kurkulla, oletuksena on että joka jätkä lyö tiskiin kaiken mitä koneesta irtoaa ja oikeasti taistelee siitä jatkopaikasta, mutta kollektiivina Rangersin esitys oli veltto ja laiskanpulskea, eikä joukkue näyttänyt alkuunkaan siltä että se oli halukas menemään jatkoon. Jotenkin sitä kuvitteli viime kevään jäljiltä että kaikki sieltä saatu kokemus pettymyksineen päivineen sataisi laariin tämän kauden osalta, mutta tässä matsissa se olikin Devils joka näytti tietävän tasan tarkkaan mitä näissä peleissä pitää tehdä, samalla kun Rangers ihmetteli päätään rapsutellen että mikä on homman nimi.

Paperilla joukkue tuntui olevan aika hyvin kasattu, ja kaiken järjen mukaan sieltä olisi pitänyt löytyä juuri sopiva yhdistelmä taitoa, kovuutta, nuoruutta ja kokemusta, mutta itse kaukalossa joukkue ei näyttänyt paria peliä lukuunottamatta missään vaiheessa toimivalta ja tasapainoiselta kollektiivilta, vaan ongelmia tuntui olevan ihan perusasioissa, eikä Gallantiltakaan tuntunut löytyvän mitään uusia ideoita siinä vaiheessa kun Devils sai pelinsä raiteilleen ja meni lopulta menojaan. Syyttävä sormi osoittaa tottakai kärkijätkiin sekä penkin taakse, mutta eipä touhu sujunut bottom kutosellakaan, ja Kid Linenkin tehot jäivät pahasti piippuun vaikka työteliäin vitja taas olikin. Mediasta saataneen kuulla lähipäivinä tuttuja juttuja taas siitä kuinka siirtotakarajan tähtihankinnat pistivät paletin sekaisin, mutta ei Rangersin peli ollut rehellisyyden nimissä kauden aikana missään vaiheessa mitään erityisen tasaista tekemistä, vaan samanlaista yskähtelyä ja epätasaisuutta runkosarjassakin oli havaittavissa. Näitä ongelmia Kane ja Tarasenko eivät korjanneet joka on tietysti pettymys, mutta en myöskään syyttäisi heitä mistään joukkueen sekoittamisesta. Samalla tavalla Rangers oli lirissä Devilsiä vastaan jo runkosarjankin kohtaamisissakin.

Mutta se oli semmoinen kausi sitten se. Nyt lienee paikallaan pieni hengähdystauko ja katsellaan sitten hieman myöhemmin mitä kesä tuo tullessaan, minkälaisia muutoksia sieltä onkaan tulossa, ja mitä palkkakattotilanteen kanssa päätetään tehdä. Juuri nyt noita kaikkia mahdollisia muuttujia ei jaksa hirveän pitkälle miettiä.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kuten tuossa ylempänä todetaan ja itsekin tuonne ottelusarjaketjuun laitoin: Peli ei oikein missään vaiheessa kautta ollut mitenkään erityistä satunnaisia välähdyksiä lukuunottamatta. Tarasenko ja Kane eivät sekoittaneet mitään hyvin toimivaa kokonaisuutta, koska mitään sellaista ei ollut olemassakaan. Ehkäpä sitä vaan yksi jos toinenkin, minä mukaanlukien, ajatteli, että se siitä korjaantuu pudotuspelien käynnistyessä (ja kenties uusien hankintojen avittamana). No eipä korjaantunut vaan vanhat totuudet siitä, että runkosarjan hyvät 5 vs 5 joukkueet ovat hyviä 5 vs 5 joukkueita myös pudotuspeleissä pitivät tälläkin kertaa paikkaansa. Ja, että huonot 5 vs 5 joukkueet, kuten Rangers Gallantin(kin) aikana, ovat tasakentin pulassa.

Onko valmennus ja pelaajat samalla sivulla? Panarin, Fox, Zibanejad, Kane yms.. Artistia artistin perään. Gallant taas vannoo luistelun ja työnteon perään. Täydellisessä maailmassa tuo kuulostaa loistavalta kombolta että saadaan artisteille työhaalarit niskaan mutta pelien koventuessa varsinkin tuo kiekollinen peli viisikkotasolla on melko köyhää.

Rangers oli täydellisen kyvytön pääsemään kiekollisena omalta alueeltaan ulos vaan poistuminen oli lähinnä sitä, että roiskastiin keskialueelle ja jos sen sieltä joku omista onnistui nappaamaan niin äkkiä päätyyn ja siitä vaihtoon (Devils sen sijaan hienosti vaihtoi jatkuvasti kiekon kanssa). Kun omalla puolustusalueella pelaaminen on jatkuvaa selvitymistaistelua niin ei sitä energiaa vaan riitä enää siihen, että saisi vietyä pelin vastustajan päätyyn painittavaksi tai pyöritettäväksi. Siitä seuraa mielikuva, ettei yritystä ole tarpeeksi, vaikka kyse on siitä, että (taktinen) toteutus on niin heikkoa, ettei mitenkään ehdi näyttämään sitä yritystä siellä ylhäällä.

Panarinilla taisi olla tälläkin kaudella koko nhl:n eniten maalipaikkoihin johtaneita kiekon tuomisia hyökkäysalueelle. Pudotuspeleissä tuo loppuu Panarinin osalta vaan tuo ryhtyy pitkälti toteuttamaan tuota samaa roiskimista päätyyn ja varmanpäälle pelaamista, jolloin se kaikki mikä tekee Panarinista oikeasti hyvän katoaa pelistä. En tiedä soveltuuko Panarinin peli pudotuspeleihin, mutta on selvä, että Panarin joka ei pelaa omaa peliänsä ei ainakaan sovellu.

Tulevaisuuden suhteen fiilikset ovat aika kaksijakoiset, enkä ihan yhtä positiviisella mielellä ole kuin @Aake tuossa ylempänä. Tietysti niin kauan kuin maalivahti on maailman paras voidaan koska tahansa päästä pitkälle (vaikka yhdeksän maalia yli odottaman torjuminen ei tänä vuonna riittänyt edes toiselle kierrokselle) ja Foxin voi olettaa olevan tuota Norris-tasoa seuraavatkin muutamat vuodet. Sen sijaan siellä on, kuten on jo moneen kertaan puhuttu, tuo koko muu kallis ydinryhmä (Panarin, Zibanejad, Kreider, Trocheck, Goodrow, Trouba) pitkillä siirtosuojatuilla sopimuksilla ja näistä jokainen on sellaisessa iässä, että jääkiekkoilijan ura on keskimäärin tuossa vaiheessa jo kääntynyt tai kääntymässä laskuun. Jonkun taso putoaa nopeammin kuin jonkun toisen ja joku Kreider on sellainen luonnonoikku, että voi hyvinkin vaikka pitää tuon tasonsa, mutta kollektiivina tuolta porukalta tulee odottaa joka vuosi vähän vähemmän kuin edellisenä. Tuo tarkoittaa tietysti samalla sitä, että hinta/laatu -suhde heikkenee koko ajan ja se taas on kaiken ydin näin cap-maailmassa.

Budjetissa ei tosiaan hirveästi liikkumavaraa ole ja voi olla vaikea saada ketään noista tähdistä luopumaan pykälistään (vaikka kaikilta pitäisi kysyä), joten isot muutokset kesällä ovat epätodennäköisiä. Goodrow:lla esto koskee 15 joukkuetta, joten ehkä sen saisi tumpattua johonkin.

Toiveissa olisi, että nyt kun Gallantin eväät on perinteisesti kahden kauden jälkeen syöty seuraava valmentaja olisi joku joka kykenee luomaan vahvan 5 vs 5 systeemin Shesterkinin eteen. Rangers ei kuitenkaan palkkaa ketään pienten piirien ulkopuolelta, joten kartoittaessa voidaan huomata, että Calgarystä sai juuri potkut yksi, jonka joukkueet totutusti jauhavat aika kovia maaliolettamia ja puolustuskin pelaa.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Olihan siinä runkosarjan aikana melko vahvoja jaksoja, jolloin näytti, että Rangers voisi mennä pitkällekin. Itse pidin konfrenssifinaaleja ihan realistisena tavoitteena. Mutta jotenkin toi peli sekosi Tarasenkon ja varsinkin Kanen saapumisen jälkeen. Omasta mielestä käsittämättömiä hankintoja paketissa, toinen olisi pitänyt jättää hankkimatta, Mikkola oli hyvä syvyyspakki ja mielestäni hänelle puhtaat paperit.

Esim. tässä viimesessä matsissa näkyi, kuinka tossa jengissä oli liikaa näitä neppailijoita (Kane, Tarasenko, Panarin). Jotenkin toi kemia vaan oli hajalla ja yv:lle oli pakko mahduttaa tämä hyökkäyskaksikko, joista varsinkin Tarasenko oli aika housu. Eikä tässä g7:ssa ollut kyllä mitään palaa muutenkaan, Devils luisteli jalat alta. Keskitytään nyt Floridan matseihin loppu kevät.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkueessa on mahdollisesti liian vähän laadukkaita pleijaripelaajia ja vastapainoksi liikaa kärkiluokan runkosarjapelaajia. Toinen huoli liittyy rosterin laajuuteen (osin sen yksipuolisuuteen).
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tässä nyt osa saattaa vetää yksistä plejareista vähän liiankin pitkälle meneviä meneviä johtopäätöksiä. Kyllä noilla pelaajilla voi pärjätä, jos taktinen puoli saadaan kuntoon. Sitä en tiedä pystyykö Gallant jatkaessaan siihen, ja kyllä jonkun Panarinin poff-kyvykkyys minuakin epäilyttää. Mutta vertailuna vaikka joku Dallas on vetänyt ihan samalla rungolla finaaliin, jäänyt ekalle kierrokselle, jäänyt runkosarjaan ja nyt taas toisella kierroksella.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Tässä nyt osa saattaa vetää yksistä plejareista vähän liiankin pitkälle meneviä meneviä johtopäätöksiä. Kyllä noilla pelaajilla voi pärjätä, jos taktinen puoli saadaan kuntoon. Sitä en tiedä pystyykö Gallant jatkaessaan siihen, ja kyllä jonkun Panarinin poff-kyvykkyys minuakin epäilyttää. Mutta vertailuna vaikka joku Dallas on vetänyt ihan samalla rungolla finaaliin, jäänyt ekalle kierrokselle, jäänyt runkosarjaan ja nyt taas toisella kierroksella.
Nöin se on. Lopulta pienistä asioista kiinni. Devilsiä vastaan jatkoajalla maali, niin tilanne voisi olla toinen. Nyt sattui vähän vaisumpi sarja veteraaneille ja lopputulos tämä. Hätään ei mielestäni ole syytä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Itseäni ei ihan hirveästi toi Panarin huoleta, vaikka katoaisikin kuvioista, mies on sellainen yllätyskortti, joka voi taikoa pelistä voiton yksinään ja jos ei ole pelipäällä, niin kuitenkin taistelee taiteilijaksi kohtuu hyvin joukkueelle. Tietysti, jos mahdollisia tehottomia taiteilijoita tulee joukkueeeseen useampi, ryhmädynamiikka kärsii. (Ja onhan Chicagosta vielä Toews testaamatta tehottomana taiteilijana.)

Bob Sacamanolta kyllä hyvä lista näistä pelaajista, joilla vääjäämättä alkaa taso laskea.
Fox ja Shesterkin antavat todella hyvän pohjan rakentaa kuitenkin, mutta ratkaisevia runkopelaajia pitäisi olla myös nuorissa ja/tai halvoissa pelaajissa.

Tuntui, että tämä oli jo toinen kausi Trocheckilta, mutta niin vain vasta ensimmäinen olikin. Ei mies kyllä Stromea parempaa hirveästi esitä, nyt on vaan strome 2 kalliimalla ja pidemmällä sopparilla kaikkine treidikieltoineen. Goodrow nyt ei varsinaisesti tuonut mitään merkittävää, mutta nelonen pelasi kyllä kohtuu hyvin pudotuspelit. Ainoa, että mies on vaan liian kallis neloseen. Ziban ja Kreiderin pitäisin ns. loppuun asti. Kapteeni pidetään varmaan taas seuraavaan rebuild-ilmoitukseen asti.

Kid Line on enemmän kuin osiensa summa, oli se sitten miten vähän tai paljon tahansa, mutta tuntuu että yksittäin katoavat kuvasta enemmän. Lisäksi kolmonen on ideaali tässä järjestelyssä. Sanomattakin selvää, että Kakolta ja Lafreniereltä odotin ehkä rahtusen nopeampaa kehitystä, varsinkin kuin huomasi mihin siitä pikkupojasta Devilsin Hughes on kasvanut.

Devils oli jo ennakkoon vaikea joukkue, häviö ei ota kaaliin niin paljoa kuin se tyyli millä sekoilulla kahden ensimmäisen pelin jälkeen homma vedettiin kasaaan.

Ensi kautta kohden. ps.tehkää uusi ketju ajoissa
 

Rangersfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers
Jos se 3. peli olisi voitettu, ja muuten olisi sarjan pelien tulokset pysyneet samana, niin jatkossa oltaisiin. Avaimet oli kyllä voittoon, mutta Devils oli joukkueena parempi. Se näkyi sitä paremmin, mitä pidemmälle sarja meni.

Rangersilla tuntui olevan samoja ongelmia päästä omasta päästä pois, mitä on nähty myös pitkin kautta runkosarjassa. Kiekko laitetaan laidan kautta keskialueella, josta se ehkä menee omille, jotka laittavat sen päätyyn. En tiedä johtuuko tämä systeemistä vai pakistosta. Tästä kuitenkin tulee ongelmia 5v5 pelaamiseen, kun kokoajan joudutaan luistelemaan kiekon perässä. Ongelma korostuu varsinkin nopeita joukkueita vastaan.

Sanomattakin selvää, että Kakolta ja Lafreniereltä odotin ehkä rahtusen nopeampaa kehitystä, varsinkin kuin huomasi mihin siitä pikkupojasta Devilsin Hughes on kasvanut.
Hughesin on annettu kasvaa rooliinsa rauhassa Devilsissä, ja tällä kaudella ollaan nähty sen tulos. Hughes on saanut tehdä pahojakin virheitä aiemmilla kausilla, eikä häntä ole pudotettu pelaavasta kokoonpanosta tai hänen peliaikaansa rajoitettu. Enkä tarkoita tätä millään tasolla kritiikkinä Hughesia kohtaan. Ero on valtava verrattuna Rangersiin, jossa Quinn penkitti heti virheistä, vaikka oli hommattu ns. "development coachiksi". Quinn myönsikin Rangers-pestinsä jälkeen jossain haastattelussa, että Rangersin valmentajana kyse oli loppujen lopuksi voitoista eikä pelaajien kehittämisestä.

Gallantin alaisuudessa on tilanne paljon parempi, mutta hänkin nojaa vahvasti veteraanipelaajiin. Ykkös-yv:kin pysyi runkosarjassa samana, vaikka tulosta ei jossain vaiheessa tullut millään. Mutta kun Tarasenko hommattiin, niin Gallantin kahden keskushyökkääjän yv-filosofia muuttui heti. Uskon, että Kakosta ja Lafranierestä voidaan saada paljon enemmän vielä irti. Siitä taas en ole varma, voiko se tapahtua Rangersissä.

Edit: Gallant saanut näköjään potkut


 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: LGD

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Eipä tuo Gallantin lähtö nyt varsinaisesti yllätyksenä tullut. Manhattanilla paine menestykselle on aina kova, ja kun ottaa huomioon kuinka kehnosti odotukset ja käytännön toteutus kohtasivat tuolla ekalla kierroksella, se oli selvää että muutoksia on tulossa, ja kun vaihtoehtoina lähtijöiksi on nippu runkopelaajia pitkillä sopimuksilla sekä koutsi, yhtälö ei ole kovin monimutkainen. Pudotuspeleissä alisuorittivat molemmat osapuolet, mutta kyllähän se on koutsin homma saada joukkue tekemään työnsä vaadittavalla tasolla, eikä päinvastoin.

Raporttien mukaan Gallantin lähtöä pyöriteltiin seurajohdon toimesta jo runkosarjan vaikeuksien aikana, mutta viimeinen niitti oli luonnollisesti tuo ensimmäinen kierros sekä sen jälkeiset palaverit pelaajien kanssa, joiden myötä oli ilmeisesti käynyt selväksi että yhteistyö ei hyödytä enää kumpaakaan osapuolta. Jännällä tavalla se Gallantin tuttu kaava vaan taas toistui, eli alkuun saa jengin puhaltamaan yhteen hiileen sekä hyvän hurmoksen päälle kuten viime kaudella ja etenkin keväänä nähtiin, mutta kun lento hiipuu ja ongelmat alkavat, eväitä ongelmanratkaisuun ja kykyä reagoida ja tehdä tarvittavia muutoksia ei oikein löydy. Uppiniskaisuudella pääsee vaan tiettyyn pisteeseen saakka.

Eipä siinä, symppis ukko ja tykkään tuosta vanhan liiton jäärämäisyydestä, vaikka se ei tuottanutkaan Rangersin kanssa kaukalon puolella ihan sitä toivottua tulosta ratkaisevilla hetkillä. Eiköhän noita ottajia silti löydy, ja ainakin Kekäläinen on varmasti puhelin kourassa heti maanantaiaamusta, sillä olivat Gallantin perässä jo pari vuotta sitten.

Seuraavaa päävalmentajaa ei oikein osaa eikä vielä jaksakaan isommin spekuloida tässä vaiheessa, eiköhän siellä pyöritellä taas niitä ihan samoja nimiä kuin aina muutenkin. Quennevillen nimi on tullut aika paljon esiin vähän siellä sun täällä, mutta ei taida olla tällä hetkellä edes palkattavissa ennen liigan hyväksyntää, eikä äijä nyt meriiteistä huolimatta herätä isompia hurraahuutoja. Aika visvainen kuva jäi noista Blackhawks-vaiheista.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tätähän jo uumoiltiin aiemnin. Ei Gallant minusta epäonnistunut, jos ei pesti napakymppikään ollut. Palautti kuitenkin uskottavuuden organisaatioon, ekalla kaudella mentiin yli odotusarvon, jälkimmäisellä jäi piippuun. Semmoinen staattisuus jäi vaivaamaan molempina keväinä, vastustajien taktisiin muutoksiin ei oikein saatu vastattua.

En osaa jatkajaa yhtään arvailla, mutta otaksun jatkajan olevan katsottuna? Ansioitunut tekijämies toiveissa, yllätysvedot ei oikein houkuttele tässä tilanteessa.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Eiköhän sieltä joku Darryl Sutter tule. Ellei tässä nyt satu muita mielenkiintoisia valmentajapotkuja tulemaan lähiaikoina. Drury vois vaikka myös ottaa luurin kouraan ja pirauttaa rohkeasti J. Jaloselle :)
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eiköhän sieltä joku Darryl Sutter tule.

Voin jo sieluni silmin nähdä miten valtaisan Erektion Ismo Lehkonen saisi tämän toteutumisesta. Jo varmaan tuon veikkauksen lukeminen aiheuttaa pienen jöpötyksen
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Laviolette se sitten on. Onhan tuo pätevä koutsi ja taktisesti varmasti steppi eteen Gallantin jälkeen. Caps näytti komennossaan aika väsyneeltä jengiltä, mikä vähän huolettaa, mutta olihan tuolla rosterinkin kanssa jo ongelmia.

Ei siellä nyt oikein muita isoja nimiä ollut, joita olisi hirveästi halunnut Gardenissa nähdä, näitä ryvettyneitä varsinkaan. Quinn taas jätti niin pahat traumat, ettei mikään jokerikorttikaan houkutellut.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Laviolette on sitä samaa keskimääräistä perushuttua mitä tuolla pyörii. Rangers on materiaaliltaan pykälän tai pari kärkijoukkueita perässä, joten olisi kaivannut valkun joka voisi ottaa tuollaista eroa kiinni, nyt sitä ei todennäkisesti saatu. Eli jatketaan hyväksi havaitulla taktiikalla, jossa toivotaan, että maalivahti on keväällä maailman paras ja se riittää aina mestaruuteen asti. Tuolla taktiikalla on menty noin vuodesta 2006 asti ja kaapit on pullollaan isoja palkintoja.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Laviolette on sitä samaa keskimääräistä perushuttua mitä tuolla pyörii. Rangers on materiaaliltaan pykälän tai pari kärkijoukkueita perässä, joten olisi kaivannut valkun joka voisi ottaa tuollaista eroa kiinni, nyt sitä ei todennäkisesti saatu.
Tämä on fiilis kyllä itsellänikin. Perushyvä, mutta ei ole semmoinen riemukas fiilis, että tässä olisi nyt match made in heaven. En itse ole varsinkaan nousevista valmentajista hyvin kärryillä, niin olisiko ollut joku selvästi parempi valkku saatavilla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös