New York Rangers 2019–2020

  • 149 361
  • 422

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Onnea Rangersille!

Kertokaas miten palkkahommien kanssa Rangers meinaa selviytyä, ettei käy ns Torontoja...Panarin 11milj,Kreider 6, Deangelo 6-7?, Ziba 2022 vuodesta eteenpäin 10milj, Trouba 8, ehkä se Kakkokin jotain tienaa jossain vaiheessa, Lafresta puhumattakaan..Onhan toki tuo paljon terveempi tilanne vrt Toronto, mutta GMlle silti ajattelemisen aihetta.

Tästä saadaan kyllä melkoinen Tetris Gortonille pidemmällä tähtäimellä. Staal/Smith/Lundqvist ja ulosostoihin menevä dead cap haukkaavat ensi kauden capista noin 25 miljoonaa, mutta tämä saadaan lyödä lähes lyhentämättömänä kahden vuoden sisällä uusiin jatkosopimuksiin.

Kovin vaikea on esim. Buchnevichille tai DeAngelolle povata kovin pitkää uraa Rangersissa, mutta näkisin että heistä voidaan kuitenkin luopua porrastetusti 1-3 vuoden sisään. Tällä hetkellä putkessa on kuitenkin tosi paljon lupaavia pakkeja, mm. rightin puolelle on tulossa Nils Lundkvist. Jos nämä nykyiset prospectit kykenevät yhtään sitä luottamusta valmennuksessa ja johtoportaassa herättämään, niin eiköhän edellämainitun kaksikon rahoilla/treidiarvolla pyritä hankkimaan kakkossentteri ja top-4 tason vasenkätinen pakki.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Davidsonin ja Gortonin tuumauksia loton jäljiltä, ei nyt mitään erityisen päräyttävää mutta Davidsonilta erittäin tärkeää asiaa pauttiarallaa 8 minuutin kohdalla liittyen joukkueen rebuildiin ja siihen missä ollaan nyt menossa. Ykkösvaraus on melkoinen lottovoitto, mutta turha kuvitella että joukkueen rakennus olisi sitä myöten valmis jo ensi kauden alussa. Monet palaset ovat vasta astumassa organisaatioon, ja kyllähän tässä vielä muutama vuosi saadaan odotella että paletti on kasassa. Davidson peräänkuuluttaa myös kärsivällisyyttä ja tiedostaa että monet tulevat olemaan turhautuneita prosessin edistyessä pikkuhiljaa, mutta kaikenkaikkiaan hienoa kuulla noin puntaroitua ja fiksua puhetta niiltä jätkiltä ketkä pitävät ohjaksia käsissään tässä hommassa. Ei ole vauhtisokeus iskenyt vaikka arpaonni onkin suosinut.




NHL.comin haastattelussa Jeff Gorton varmisti että Rangers ei tule lähtemään ensi kauteen kolmella maalivahdilla, vaan isoja ratkaisuja on tehtävä ennen sitä. Vaikka itse haluaisin nähdä että Henkka pääsisi mukaan tähän uuden sukupolven rynnistykseen, tässä taitaa vaan aika loppua kesken ja vaikea kuvitella että harmaatukkainen kunkku istuisi vaihtopenkillä vielä päälle nelikymppisenä parin vuoden päästä, kun joukkue alkaa olla valmis. Ehkä sellainen sedinmäinen hokkarit naulaan-ratkaisu olisi kaikistä järkevin ja tyylikkäin eri osapuolille. Ulosostosta jäisi ikävä maku kaikille, enkä usko että kumpikaan haluaa tuota, ja on kyllä myös hirveän vaikea kuvitella mitään treidiäkään. Noh, onneksi tässä on vielä kausi kesken ja aika paljon aikaa hieroa sitä sopivaa päätöstä.

 
Viimeksi muokattu:

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Devilsin riveihin hipsineen Lindy Ruffin tilalle uudeksi apuvalmentajaksi julkistettiin tänään Jacques Martin, joka on nähty viimeksi Pensin aitiossa samalla roolissa. Oli mukana mm. kahdessa viimeisimmässä mestaruudessa, kunnes tänä syksynä tuli lähtö niinkuin muullekin Pensin valmentajaporukalle pääkoutsia lukuunottamatta. Quinnille jälleen tueksi siis astetta marinoituneempi kaveri, ehkä ranskankielistä ekspertiisiä myös kesän ykkösvarausta ajatellen... ?

 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Martinin ajattelisi olevan selkeää eteenpäinmenoa Ruffiin nähden.

Puolustajista puheenollen: Shatty jatkaa koko kauden jatkuneita loistavia otteitaan Tampassa ja ensi vuonna Rangers saa siitä hyvästä vielä maksaa palkkakatossa vaikka kuinka paljon. Mikäs siinä, kiva puuskutella Marc Staalilla eteenpäin.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Outis
Vitali Kravtsov 7peliin 6+1 Khl:ssä. Olisiko vihdoin valmis taalajäille kokeilemaan siipiään?Lisäksi Nils Lundkvist aloitti taas kauden yhdellä syötöllä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vitali Kravtsov 7peliin 6+1 Khl:ssä. Olisiko vihdoin valmis taalajäille kokeilemaan siipiään?Lisäksi Nils Lundkvist aloitti taas kauden yhdellä syötöllä.

Ollut kyllä ilo seurata Kravtsovin räjähtävää starttia, tosin eiköhän tuo tahti väkisilläkin rauhoitu. Vuosi sitten Kravtsov taisi olettaa paikan ylhäällä olevan sinetöity, joten pudotus AHL-arkeen oli kova isku ja siinä taisi valahtaa itseluottamuskin nolliin. Nyt vain kunnon tulosta KHL:n puolella isossa roolissa, pelihuumori takaisin ja sitä rataa. Pääasia että saa nyt pelata ja paljon. Jos ja kun NHL-kausi starttaa, Rangersin oikealla laidalla olisi periaatteessa kyllä tilaa Fastin lähdön myötä. Buchnevich, Kakko ja Gauthier täyttänevät kolme muuta paikkaa, tiedä sitten missä järjestyksessä.

Perjantaista lähtien joukkueilla on muuten jälleen vajaat pari viikkoa aikaa ostaa sopimuksia ulos. Liekkö tämä viimeinen viikko kun Henrik Lundqvist kuuluu virallisesti Rangersiin? Libor Hajek möläytti tuossa tovi sitten haastattelussa että Lundqvist olisi jättänyt joukkueelle hyvästit heti Canes-sarjan jälkeen ja kertonut että hänen pelinsä organisaatiossa ovat pelatut. Eräs aikakausi on siis päättymässä tavalla tai toisella, ehkä tuo ulososto on sitten todennäköisempi skenaario sillä maalivahtimarkkinoilla on tarjolla niin paljon kovempiakin nimiä että Lundqvistin ottajat voivat olla vähissä.
 

Ace_13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers
Jos Rangers varaa ykköskierroksella Lafrenieren, niin top4 laitahyökkääjät lienee Panarin, Kreider, Kakko ja Lafreniere. Tässä skenaariossa Kreiderin tai Lafrenieren pitäisi pelata oikeassa laidassa. Liekö se mikään ongelma?

Pitäisikö Buchnevich yrittää kaupata ja hankkia lisää leveyttä sentteriosastolle? 3,25 M€ sopimuksella luulisi kiinnostavan muita seuroja. Sopimus on voimassa tulevan kauden ja sen jälkeen RFA.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Marc Staal Red Wingsiin

Yzerman uunotti Tampa-aikoina Rangersia sen verran runsaasti, että pieni vastaantulo oli paikallaan. Staalin lisäksi 2021 kakkospicki meni Detroitiin kaupantekijäisinä.

Vuoristoneuvos Tuuraa siteraaten: Tämä on elämäni onnellisin päivä!
 

RedWinger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Missäs Staalin nykytaso menee pelaajana? Paskaa saanut niskaansa ainakin fanien keskuudessa, mutta johtuuko vain siitä, että on ylipalkattu? Saatiinko Wingsiin Jack Johnson-tason turhake, vai vieläkö Staalista on luutimaan Nhl:ssä jonkinlaisella tasolla? Win-win-kauppa kyllä muuten tässä, kun sopparia enää vuosi jäljellä ja reaalirahaakaan ei niin paljoa tarvitse Staalille maksaa. Joitakin tulppia kuitenkin Detroitinkin haalittava puolustukseen. Jännä, että Staal muuten suostui luopumaan nmc:stään Detroitiin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Missäs Staalin nykytaso menee pelaajana?

Eiköhän Staal aja asiansa siellä kolmospakkiparissa ihan sujuvasti, mutta kauas on tultu ymmärrettävästi huippuvuosista, ja varmasti iso osa loanheitosta johtui nimenomaan tuosta isosta diilistä joka muodostui nopeaa rasitteeksi. Samat rahat olisi ollut fiksumpaa käyttää aikoinaan esimerkiksi esimerkiksi McDonaghin jatkoon ja treidata Staal pois, mutta nämä on taas näitä jossitteluja joita on helppo harrastaa jälkikäteen.

Kaikenkaikkiaan hyvä diili molemmille osapuolille, Rangers sai palkkakattoon tilaa lähes 6 miljoonaa eikä tarvinut luopua todellakaan mistään runkopelaajasta, kun taas Detroit sai kakkoskierroksen pickin eikä Yzermanin poppoolla ole mitään ongelmaa imaista tuota viimeistä vuotta Staalin diilistä listoilleen.

Tämän myötä aukesi myös kummasti vipuvartta noita RFA-diilejä varten, ja tällä hetkellä palkkakatossa on tilaa 20 miljoonaa. Jos Lundqvist ostetaan vielä ulos niinkuin oletettavasti tapahtuu, jatkoja varten on käytössä pauttiarallaa 23 miljoona. Luulisi siitä riittävän DeAngelon, Stromen ja kumppaneiden signaukseen jos näin halutaan toimia.
 

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
On kyllä karmea summa Rangersilla ensi kaudella kiinni ulosostoista jäävistä cap hit rasitteista. 13milj menee noihin, noh sitä seuraavalle kaudelle helpottaa, kun vastaava summa on enää 4milj.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Sieltähän se jo kuukausia odoteltu uutinen vihdoin pamahti, ja vaikka homman tiesi tapahtuvaksi niin kyllä se vaan kumman haikeaksi vetää. Koko oman aikuisiän Henkka on vahtinut Rangersin maalia, ja vuosien varrella on tullut valvottua satoja ja satoja öitä seuraten kuinka #30 on pitänyt joukkuetta pelissä mukana, vaikka apuja ei ole välillä tullut minkään vertaa. 15 vuotta käytännössä ykkösveskana on kova saavutus keneltä vaan, ja tähän päälle olympiakullat, vezinat sun muut niin voidaan alkaa puhua sen tason urasta että päätä huimaa. Ikävintä on tietysti se että vaikka Henkka veti eliittitasolla vuodesta toiseen, hänen ympärilleen ei vaan saatu kasattua tarpeeksi vahvaa joukkuetta, ja kesän 2014 finaalit Kingsiä vastaan jäivät lähimmäksi itse Stanley Cupia. Nuokin playoffit kaveri veti 2.14 maalin keskiarvolla mutta finaaleissa sekään ei riittänyt kun muu porukka ei vaan saanut tarpeeksi aikaiseksi. Tuon kesän jälkeen Rangers alkoi lipumaan pikkuhiljaa kohti keskinkertaisuutta, ja vaikka johto ilmoitti keväällä 2018 että edessä on kunnon rebuild, Lundqvist kieltäytyi treidimahdollisuudesta, ja halusi pysyä seurassa siitäkin huolimatta että luvassa olisi turhauttavaa myräkkää useiksi vuosiksi eteenpäin. Ikävä vaan että sama rebuild koituu nyt Henkankin kohtaloksi, mutta kaikki tuokin kertoo siitä kuinka paljon tyyppi on ollut valmis antamaan organisaationille koko uransa ajan.

Yhden ison aikakauden päätöshän tämä Rangersille on, ja vaikka tulevaisuus näyttääkin seuran kannalta hyvältä, tällä hetkellä ei tee isommin mieli riemuita vaan lähinnä harmitella Lundqvistin kohtaloa. Toivon sydämeni pohjasta että herralle löytyy vielä ottajia ihan mestaruussuosikkien joukosta, edes kakkosveskan roolissa. Henkka jos joku ansaitsisi sen Bourque/Timonen-tyylisen lopetuksen uralleen.

NHL:n tubekanava myös selvästi sormi pulssilla, tämä video julkaistiin samantien kun Rangersin tiedote ulosostosta tuli julki. Näitä kelpaakin fiilistellä juuri nyt. Hail to the King!


 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV

BlueRanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kyllä peni kyynel vierähti vaikka tätä osattiinkin odottaa. Lunkka on kuitenkin oma kaikkien aikojen suosikki urheilija. Kumpa saisi kruunun uralleen ja me saataisiin koronat selätettyä, jotta pääsisi katsomaan kuinka kuninkaan paita nousee kattoon.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
”Kuningas on kuollut. Kauan eläköön kuningas!”
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Aikakauden loppu. Ensimmäiset NHL-muistoni alkavat kaudesta 05/06, joten Lundqvist on ollut koko seuraamisaikani huipulla, ja käytännössä synonyymi huippumaalivahdille.

Hattu päästä, vaikka ryöstikin Suomelta olympiakullan. Organisaatio melko onnellisessa asemassa siinä suhteessa, että Kuninkaan tilalle on nyt astumassa Tsaari.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Täällä onkin jo kaikki sanottu, NakkiFakiiri tiivisti hyvin. Lundqvistin magiassa oli vielä se osa-alue hienoa, että mies tuli aikamoisen maalivahtikaaoksen ja vanhojen lottokuponkien aikakaudella Rangersiin, joten kunnon ykkösmaalivahti todellakin kelpasi. Onhan tämä haikeaa.
 

ipaz

Jäsen
On kyllä karmea summa Rangersilla ensi kaudella kiinni ulosostoista jäävistä cap hit rasitteista. 13milj menee noihin, noh sitä seuraavalle kaudelle helpottaa, kun vastaava summa on enää 4milj.

Mutta siltikin capissa on tilaa 23 miljoonaa. RFA-pelaajia Giorgiev, DeAngelo, DiGiuseppe, Strome ja Lemieux. Tässä kun vetää karkean arvion mitä nämä herrat voisivat tienata max. niin heitän Strome 6, DeAngelo 4, Giorgiev 2, Lemiex 2 ja DiGiuseppe 1. Nämä yhteensä 15 miljoonaa. Jesper Fast on UFA, mutta viihtyy ilmeisesti (yllätys!) erittäin hyvin Manhattanilla. Voi jäädä jos saa jonkun 3 miljoonan capin, mutta saanee tarjouksia muualtakin.

Sitten jää vielä 5 miljoonaa jonkun leftin UFA-pakin hankintaan. Ei se riitä Krugille, mutta aivan varmasti Rangers tekee tarjouksen. Calgaryn UFA:t Erik Gustafsson ja TJ Brodie olisivat halvempia ja ainakin Gustafsson on parhaimmillaan varsin hyvä hyökkäävä puolustaja ja ylivoimalla (vaan tarvitseeko Rangers tämän tyyppistä pelaajaa kun siellä on jo Fox, Trouba ja DeAngelo). Ehkäpä sittenkin Mark Borowiecki tai Brenden Dillon pitämään maalinedusta puhtaana.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Mutta siltikin capissa on tilaa 23 miljoonaa. RFA-pelaajia Giorgiev, DeAngelo, DiGiuseppe, Strome ja Lemieux. Tässä kun vetää karkean arvion mitä nämä herrat voisivat tienata max. niin heitän Strome 6, DeAngelo 4, Giorgiev 2, Lemiex 2 ja DiGiuseppe 1. Nämä yhteensä 15 miljoonaa. Jesper Fast on UFA, mutta viihtyy ilmeisesti (yllätys!) erittäin hyvin Manhattanilla. Voi jäädä jos saa jonkun 3 miljoonan capin, mutta saanee tarjouksia muualtakin.

Sitten jää vielä 5 miljoonaa jonkun leftin UFA-pakin hankintaan. Ei se riitä Krugille, mutta aivan varmasti Rangers tekee tarjouksen. Calgaryn UFA:t Erik Gustafsson ja TJ Brodie olisivat halvempia ja ainakin Gustafsson on parhaimmillaan varsin hyvä hyökkäävä puolustaja ja ylivoimalla (vaan tarvitseeko Rangers tämän tyyppistä pelaajaa kun siellä on jo Fox, Trouba ja DeAngelo). Ehkäpä sittenkin Mark Borowiecki tai Brenden Dillon pitämään maalinedusta puhtaana.

Itse näen että "karkean arvion mitä nämä herrat voisivat tienata max. niin heitän Strome 6, " on juuri näitä ongelma sopimuksia mitä joukkueiden ei pidä tehdä, maksaa jollekkin Stromelle 6milj. kaudessa. Kaverilla on kaksi yli 50 pisteen kautta ja vaikka olisi pelaajana parempi mitä tilastot näyttää niin tällä hetkellä noita Turriksia, Brassardeja yms. saa 1-2 miljonaalla per kausi.
 

ipaz

Jäsen
Itse näen että "karkean arvion mitä nämä herrat voisivat tienata max. niin heitän Strome 6, " on juuri näitä ongelma sopimuksia mitä joukkueiden ei pidä tehdä, maksaa jollekkin Stromelle 6milj. kaudessa. Kaverilla on kaksi yli 50 pisteen kautta ja vaikka olisi pelaajana parempi mitä tilastot näyttää niin tällä hetkellä noita Turriksia, Brassardeja yms. saa 1-2 miljonaalla per kausi.

Siksi arvioni olikin karkea maksimi. Aiemmin täällä jossain ketjussa puhuttiin ja joidenkin mielestä Strome olisi seitsemän miljoonan arvoinen. Itse muistaakseni sanoin jotain viiden miljoonan luokkaa. Siellä on varmasti Gortonilla ja Stromen agentilla tiukka vääntö varsinkin juuri näiden turrisien ja johansenien takia. Gortonilla etuna myös se, että kun Brayden Pointin nykyinen caphit on 6,750 miljoonaa, niin siinä on aika hyvä vertailukohde ja peruste huomattavasti alempaan palkkaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Siksi arvioni olikin karkea maksimi. Aiemmin täällä jossain ketjussa puhuttiin ja joidenkin mielestä Strome olisi seitsemän miljoonan arvoinen. Itse muistaakseni sanoin jotain viiden miljoonan luokkaa. Siellä on varmasti Gortonilla ja Stromen agentilla tiukka vääntö varsinkin juuri näiden turrisien ja johansenien takia. Gortonilla etuna myös se, että kun Brayden Pointin nykyinen caphit on 6,750 miljoonaa, niin siinä on aika hyvä vertailukohde ja peruste huomattavasti alempaan palkkaan.

Itse en oikein ymmärrä miten Pointiin vertaaminen tässä tilanteessa toimii. Point teki ELC:n jälkeen kolmen vuoden sopimuksen 6,75 caphitillä. Strome on tehnyt kaksi sopimusta ELC:n jälkeen (caphit 2,5 ja 3,1), joten nyt taitaa jäljellä olla yksi RFA-vuosi ja sitten UFA-vuosia.

Jos Strome tekee sopimuksen vain RFA-vuodesta niin varmasti jää Pointin sopimuksen alle. Kyse onkin siitä haluaako NYR ostaa noita UFA-vuosia ja mihin hintaan. Siinä vertailuun kannattaa käyttää pelaajien UFA-vuosien hintaa. Viime aikaisista esim Brock Nelson voisi olla sopiva vertailukohta. Hän myi viimeisen RFA-kauden 4,25 caphitillä ja sen jälkeen UFA-vuosia 6 millin hintaan.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Mielenkiintoista tosiaan nähdä, että millaiseksi Stromen ja DeAngelon sopimukset muodostuvat.

DeAngelohan käytännössä pakotettiin 30 pisteen kauden jälkeen pelaamaan alle miljoonan sopparilla - katto oli tiukilla, ja DeAngelolla ei ollut mitään valtteja käsissään sopimusneuvotteluissa. No, nyt on katossa tilaa ja oikeus viedä paperi välimieskäsittelyyn. Luulen, että DeAngelo ei mitään kotiseutualennusta suunnittele antavansa. Ja uskalletaanko hänelle antaa pitkä sopimus? DeAngelon historia on kaikkien tiedossa, ja oikealla puolella Trouba pelaa jo mammuttisopimuksella, ja Fox ei kauaa roposilla kiekkoile.

Heitetään veikkauksena 4,5-5 miljoonaa x 3 vuotta. Sopimus veisi hänet suoraan UFAksi.

Stromen kanssa suurin keskustelunaihe on tietenkin hänen tasonsa ilman Panarinia. Henkilökohtaisesti en haluaisi Stromeen hirttäytyä millään kuuden miljoonan lapulla, sillä a) Panarin on niitä harvoja franchise-laitureita, jotka kantavat ketjuaan vähän heikommankin aineksen kanssa b) vaikka palkkakatossa tilaa näyttäisi roimasti olevan, ollaan äkkiä parin vuoden päästä kusessa Zibanejad/Kakko/Fox -akselin kanssa kun lyödään coren ulkopuolisille pelaajille mammuttisopimuksia.

RFA-vuoden voisi kyllä sikäli Stromen kanssa vielä hyödyntää, ettei heitetä Chytiliä altaan syvään päähän vielä ensi kaudella. Nuori kaveri vielä, jolta kaivataan kehitystä ja kasvua.

Suurimmat puutteet kokoonpanossa ovat tällä hetkellä mielestäni laadukas kahden suunnan keskushyökkääjä, sekä vasenkätinen top-4 pakki. Strome ei tuota ensimmäistä kriteeriä täytä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Aattelin etten mitään postaa tästä asiasta kun sen verran tunteikas asia itselle, mutta menkööt.

Koko vuoden pidin toivoa pystyssä että Lunkka saisi pelata sopimuksensa loppuun Rangersin paidassa, mutta bisnestähän tämä lopulta on ja yhden fanin mielipide ei siinä kauheasti paina. En nyt lähde numeroihin tai muuhun pureutumaan, vaan tyydyn sanomaan että itselle tämä iskee aika kovaa koska iso aikakausi omassa historiassa loppuu. Lunkka on ollut, anakin itselle, tämän joukkueen selkäranka ja se suurin pelaaja, ehkä jopa koskaan. Siitä tuskin on mitään epäselvyyttä mitä on tehnyt joukkueen eteen. Harmillista ettei johto pystynyt koskaan kokoamaan täysin voittavaa joukkuetta ympärille vaikka lähellä pari kertaa kävikin.

Erittäin haikea olo. Mitäpä sitä sen enempää vatvomaan. Helvetin hienoja muistoja on Gardenista yli kymmenen vuoden aikana ja en ole itse ainakaan kenenkään nimeä niin kovaa (tai useasti) huutanut kuin Henrikin.

Tästä sitten eteenpäin Shesterkinillä ja Georgievillä. Tiistain draft tuo uuden supertähden (toivottavasti) joukkueeseen ja koen että tässä alkaa olla potentiaalia menestykseen valmennusjohtoon tehdyillä muutoksilla ja nuorien, hyvien ja lupaajien, pelaajien hankinnoissa. Puolustus kuntoon ja sentteri kun saadaan niin eiköhän se siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös