New Jersey Devils 2021–2022

  • 123 283
  • 688

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Huomattavasti parempi peli omaan silmään hailaumaa vastaan, vaikka on tuo Hughesin ja Hamiltonin poissa olo aivan valtava pelillisesti. Ja Woodin maalille ajoja kaipaa myös kovasti. Nyt kuitenkin isoja virheitä sattui vähemmän ja pysyttiin pelissä mukana kivasti. Pari tyhmä hyökkyspään jäähyä voidaan tietty laskea tyhmiksi virheiksi, mutta muuten. Holtz pääsi kokeilemaan rankkua mutta vielä ei uponnut. Severson paikkaili viime pelien jäähyilyään hienolla rankkarimaalilla. Kaksi pistettä Shark Tankistä on hyvä suoritus tuolla kokoonpanolla. Kotia kohti ja Hamiltonia askiin odotellen.

Seuraavaksi vastaan Panthers kotona. Ei kovia odotuksia, mutta olisi kiva yllättää.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vähän parempi peli kuin Kingsiä vastaan. Ei vieläkään loisteliasta peliä, mutta välillä joukkue sai tilanteitakin aikaan.

Hyvä ekan erän alku siihen Devilsin ottamaan jäähyyn asti, sitten erä kääntyi Sharksille. Toka erä meni pitkälti Sharksin hallinnassa. Devils sai kunnolla pelistä kiinni, kun Ruff teki ketjumuutoksia ja laittoi Holtzin, Gauthierin ja olikohan Sharangovichin penkille istumaan. Zacha ja Tatar palasivat takaisin Hischierin laitureiksi ja Bratt ja Johnsson Mercerin rinnalle. Sen jälkeen Devils tekikin melkein saman tien tasoituksen 1-1:een. Kolmannessa erässä Devils päästi pakollisen av-maalin, mutta pelin lopussa Kuokkanen sai onneksi kaavittua kiekon maaliin. Rankuilla sitten Seversonilta hieno harhautus ja kiekko häkkiin.

- Maalinteko on aikamoista tuskaa. Kaksi maalia on jo hyvä saavutus yhteen otteluun.
- Bernier oli hyvä ja mahdollisti voiton. Tolpatkin olivat apuna.
- Pelin lopussa käytetyt ketjut toimivat hyvin, selvästi paremmin kuin ne millä joukkue lähti peliin mukaan.
- Junnuketju Sharangovich-Mercer-Holtz sai ekan erän alussa yhden hyvän tilanteen, mutta sen jälkeen se oli aikamoisessa pyörityksessä. Ei ihme, että Ruff rikkoi ketjun myöhemmin.
- Holtz pääsi kokeilemaan pari kertaa vetoa yv:llä. Muuten täytyy todeta, ettei peli vielä riitä NHL:ään, tempo on sen verran verkkaista ja Holtz jatkuvasti omassa päässä askeleen jäljessä vastustajaa.
- Hischieriltä taas hyvä ottelu, pikkuisen toki toivoisin tehokkuutta maalipaikkojen hyödyntämiseen, ja tämä koskee myös Hischierin ketjukavereita, joilla on vähän sama ongelma.
- Pakisto hoiti tonttinsa suht kunnialla.
- Yv on edelleen luokatonta. En muista, puhuiko Ferraro edellisessä matsissa Devilsin vai Kingsin yv:stä, mutta ilmaus sopii joka tapauksessa Devilsiin: se imee elämän joukkueen pelistä. Kun räpellystä katsoo omalta penkiltä ja näkee, miten joukkuekaverit eivät saa mitään aikaan, se laskee moraalia tms.
- Bratt on pelannut viimeiset 5-6 matsia hyvin. Luistin liikkuu selvästi liukkaammin kuin kauden ekoissa matseissa. Etenkin Hughesin poissaollessa Brattilla on tärkeä rooli, kun joukkueessa ei ole liikaa pelaajia, jotka pystyvät kuskaamaan kiekon hyökkäysalueelle.
- Tatar on ollut aikamoinen pettymys. Ei ole saanut oikein mitään aikaan.

10 peliä takana, 12 pistettä takataskussa. Ihan asiallinen tulos, kun ottaa loukkaantumiset huomioon. Pidemmällä tähtäimellä pelin laatua pitäisi pystyä kuitenkin parantamaan. Vaikea noilla otteilla on napata voittoja parempia joukkueita vastaan. Tähän asti Devilsin otteluohjelma on kuitenkin ollut aika helppo. Mutta hyvä, että tappioputki katkesi ja Devils palasi voittojen tielle.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Seversonille synninpäästö hienosta rankkarimaalista. Kaks pistettä oli hyvä saavutus Sharksista, vaikka vastustaja kärsikin koronapoissaoloista. Ja ylipäätään kolme pinnaa kuudesta on ihan ok Kalifornian reissulta.

Holtz ei tosiaan kummonen oo ollut. Vauhti tuntuu olevan sille liian kova tällä hetkellä taalakaukaloissa, mutta eiköhän siitä hyvä tuu.

Oiskohan Hamilton jo ens viikolla peleillä?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Mainitaan vielä, että AHL:ssä Utica on aloittanut kauden voittamalla kaikki kuusi ensimmäistä otteluaan. Kiinnostavaa kyllä, Utica on tällä hetkellä koko AHL:n paras yv- ja av-joukkue. Siitä mallia Devilsille. Utican sisäisen pistepörssin kärjessä on Chase de Leo, jolla on 10 pistettä ekoista kuudesta matsista. Tyce Thompsonilla ja Jesper Boqvistilla on kuusi pinnaa.

Michiganissa Luke Hughes on jatkanut tehopisteiden valossa hyviä otteitaan, kun perjantaina hän teki 2+1 tehot. Nyt koossa 10 matsista 10 pinnaa. Chase Stillmankin palasi loukkaantumisen jälkeen takaisin Sudburyn kokoonpanoon ja maalien makuun. Nyt OHL:ssä 10 matsissa 12 pistettä.

Hamiltonista ei taida olla vielä tietoa. Hän kävi kuitenkin eilen jäällä testaamassa pelikuntoaan, joten luulisi, että hän pääsee takaisin peleihin jossain kohtaa ensi viikkoa.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Treenien 1. yv koostumus kyllä herättää mielenkiintoa.

A good sign this early afternoon as #NJDevils Dougie Hamilton is practicing on the first power-play unit.

He's out there with Zacha, Hischier, Mercer and Holtz.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA

Jaa sellanen keissi. Woodilta operoitu lonkka. Tosta loukista puhuttiin vielä, että "vähän kolhuja jne". Ei tainnutkaan ihan niin pieni homma olla. Voi perse.

Tämähän menee seuran viestintälinjan mukaisesti. Kun Colin Whiten toisesta silmästä meni näkö, Devils tiedotti hänen olevan day-to-day ja poissa kokoonpanosta ylävartalovamman takia.

No, se siitä. Woodin kannalta tilanne on ikävä, kun mieli tekisi kaukaloon ja antamaan näyttöjä uutta sopimusta varten. Päätökset leikkaushoidosta eivät useinkaan ole yksinkertaisia, vaikka tässäkin on tilaisuus imelään jälkiviisauteen. Woodin vammasta ei ole kerrottu mitään sen tarkempaa, joten tää menee ihan arvailun puolelle. Mutta päätös kokeilla ensin ns. pehmeitä keinoja luo toiveita siitä, ettei kyse ole mistään todella vakavasta.

Muita asioita: Fredrik Gauthier ja Marian Studenic lähetetty Uticaan, Jesper Boqvist ja Tyce Thompson tulossa ylös.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Kiinnostava juttu Devilsin alkukaudesta ja siihen liittyvistä plussista ja miinuksista. Erikoistilannepelaaminen on ollut, kuten täälläkin todettua, heikkoa, etenkin ylivoimalla. Alivoima on ollut tilastojen valossa parempaa kuin viime kaudella (vähemmän vaarallisia tilanteita), mutta maalivahdit eivät ole ottaneet kunnolla koppeja. Tasaviisikoin Devils on koko liigassa kolmantena maaliodottamissa, mutta viimeistely on ollut surkeaa:

"Beyond Andreas Johnsson and Dawson Mercer, none of the other forwards are shooting particularly well at five-on-five.

Let’s leave out Hughes and those two above — the other six forwards projected to play in the top nine this season, so that’s Nico Hischier, Pavel Zacha, Jesper Bratt, Yegor Sharangovich, Janne Kuokkanen and Tomas Tatar, have combined to score three five-on-five goals on 77 shots. That’s 3.9 percent."

Blackwood ja Bernier saavat kehuja, samoin Johnsson ja Mercer. Tatar ja Sharangovich saavat pyyhkeitä. Lisäksi:

"The Devils have four players with seven-plus games played and an expected goals percentage below 50 percent — Jimmy Vesey, Frederik Gauthier, Ty Smith and Tatar."

Seuraavat kymmenen matsia ovat ohjelman puolesta selvästi haastavampia kuin alkukaudesta, kun vastaan tulevat mm. Florida (x2), Tampa, Boston, Minnesota, Rangers ja Islanders.

 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Ai perkele miten hieno voitto Floridasta!! Nyt toimi ylivoima, toimi alivoima, toimi viimeistely, toimi jumalauta ihan kaikki. 7-3 voitto kyllä lämmittää mieltä kun ei tällaista maali iloittelua ole pitkiin aikoihin nähnyt. En tiedä mistä nyt edes alottaisin kehumisen, mutta ihan huikea peli jokaiselta pelaajalta eikä nyt ollut vapaamatkustajia matkassa. Joukkueen peli-ilme oli koko pelin hyvä. Hienoa oli myös nähdä että Devils vastasi tohon Hörnqvistin ja Gudaksen kovisteluihin oikein miehekkäästi ilman että lähti siihen hölmöilyyn kuitenkaan mukaan.

Plussat:
- Kapteeni alkaa heräilemään ja onko nyt vikaan viiteen peliin viisi pistettä.
- Mercer on ihan v*tun hyvä ja alkaa näyttämään ryöstöltä #18 varauksena.
- PK Subban näytti hyvältä NHL- tason puolustajalta!
- Ty Smith alkaa myös heräilemään ja vielä kun saa karsittua ne helpot virheet pois niin hyvä tulee.
- Andreas Johnssonilta ihan huikea kauden alku ja kaksi todella isoa maalia taas! 6 maalia 11 peliin, kun viimekaudella tuli 5 maali 50 peliin.
- Blackwoodilta hyvä ottelu, vaikka pari maalia ehkä vähän helposti livahti jostain patjojen välistä/vierestä. Ihan luonnollista toki kun kauden toka peli vasta, mutta hyvältä näyttää pelaaminen.
- Vihdoin ylivoima ja alivoima toimi molemmat hyvin ja tätä on vaikea uskoa :)
- Thompson ja Boqvist molemmat pirteästi sisään kauden avauspeliin.
- Bratti ollut erinomainen sen jälkeen kun penkitettiin tossa alkukaudesta.
- Holtzille eka piste ja alkaa pääsemään peliin kiinni paremmin.
- Tatarilla ehkä vähän hankalaa, mutta yritys on mielestäni koko ajan kova mikä on tärkeintä.

Miinukset:
- Ikinä ei saa olla liian tyytväinen niin annetaan miinus tosta tokan erän alusta, kun Devils oli ihan koomassa ja päästi hetkeen kaksi maalia. Plussaa toki siitä että onnistuttiin tasoittamaan nopeasti noiden takaiskujen jälkeen.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei juuri lisättävää @FinDevil in viestiin. Oli todellakin ilo katsoa tällaista maali-iloittelua. Ekaa kertaa tällä kaudella tuntui, että kaikki neljä ketjua toimivat tasapainoisesti.

Kirsikkana kakun päällä olisi ollut Holtzin eka NHL-maali, kun Hischier yritti selvästi järkätä sitä pari minuuttia ennen loppua. Hyvä paikka, mutta tällä kertaa ei vielä mennyt maaliin. Ja olihan siellä yv:llä ainakin yksi hyvä one-timer. Muutenkin hyvä nähdä, että Holtz alkaa saada peliä käyntiin myös NHL:n puolella. Selvästi hän tarvitsee kunnolliset ketjukaverit, jotta hän pääsee käyttämään omia vahvuuksiaan.

Hieno voitto joukkueelta!
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
”Ai yön peli oli Floridaa vastaan. Eipähän tarvitse käyttää aikaa koko pelin katsomiseen. Jonku 7–3 löylytyksen katsoo mieluummin koosteesta.”

Hitto.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
I love this team. Kliininen suoritus Islesiä vastaan. Tehtiin tarvittava ja missään kohtaa ei ollut mitään hätää, vaikka reilusti torjuntoja Macille tulikin ja pelasi tietty upean ottelun. Mitään paraatisupertorjuntoja ei tarvittu paria läpiajoa lukuunottamatta.

Tatar sai apinan selästä ja oli muutenkin pirteällä päällä. Mercer taas äärimmäisen hyvä ja Kuokka pääsi rokottamaan av:lla ja ansaitusti tähtiraatikin palkitsi. P.K. myös näyttää nyt ihan passelilta NHL-puolustajalta.

Dougie on kuningas!

Nyt sitten mielellään Bernierille myös pelejä, ettei ylirasiteta Blackwoodia.

Seuraavaksi vastaan Boston primetimessa ja siitä sopii odottaa hyvää taistoa, sekä voittoputkelle jatkoa. LGD!
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Vaikea nostaa ketään yksittäistä pelaajaa framille ku oli niin väkevä suoritus koko jengiltä kentän molemmissa päissä. Tietty Blackwood nollapelillään oli se ykköstähti.

Normaalisti Devils sortuu hermojen menettämiseen Islandersia vastaan, mutta nyt pysyttiin pelisuunnitelmassa alusta loppuun.

Ei muuta ku Bostonin kimppuun!
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
I love this team. Kliininen suoritus Islesiä vastaan. Tehtiin tarvittava ja missään kohtaa ei ollut mitään hätää, vaikka reilusti torjuntoja Macille tulikin ja pelasi tietty upean ottelun. Mitään paraatisupertorjuntoja ei tarvittu paria läpiajoa lukuunottamatta.

Blackwood oli kyllä ihan jumala tuolla maalilla ja ilman häntä olisi voinut voitto jäädä saamatta. Siinä kun ois ollu Wedgewood maalissa niin ois sieltä ekassa ja tokassa erässä sen verran monta tullut omiin että ois voinut olla rumatkin lukemat. Sorokin piti myös Islandersia pitkään mukana ja hänelläkin monia huippupelastuksia niin tämäkin ois voinut helposti olla semmoinen 10 maalin ottelu kuten Floridaa vastaan. Ei voinut kuitenkaan olla rakastamatta taaskaan tuota Devilsin työmoraalia ja kun kaikki jätti taas kaiken jäälle. Tällä tavalla kun Devils jatkaa niin on kyllä hyvät mahikset tapella playoffpaikasta kovassa Metropolitan divisioonassa. Toki Blackwoodin ja Bernierin pitää pysyä terveinä ja vireessä eikä mitään pahoja loukkaantumisia myöskään avainpelaajille.

Tatar sai apinan selästä ja oli muutenkin pirteällä päällä. Mercer taas äärimmäisen hyvä ja Kuokka pääsi rokottamaan av:lla ja ansaitusti tähtiraatikin palkitsi. P.K. myös näyttää nyt ihan passelilta NHL-puolustajalta.

Toivottavasti tuo maali vapautti Tataria ja tulee enemmän tehoja jatkossa. Mercer on kyllä tosi kova ja maalin lisäksi siellä yksi tolppa ja se yksi 2vs1 hyökkäys, jossa Sorokin otti komean torjunnan Johnssonin yritykseen eli taas ois voinut tulla useampikin piste. Muutenkin tuo Johnsson-Mercer-Bratt ketju on ollut todella hyvä ja jos he pystyvät pitämään edes lähelle tuon tason niin silloin on Devilsillä loistava tilanne kun saadaan vielä Hughes kuntoon. Sitten on (toivottavasti) kolme tuloksen tekoon kykenevää ketjua. Pitää kehua myös McLeodia kun hän on todella hyvä tossa nelosen keskellä. Jännä nähdä milloin Sharangovich saa uuden mahdollisuuden, mutta tällä hetkellä tuosta kokoonpanosta on hyvin vaikea ketään tiputtaa pois hänen tieltään. Tyce Thompson on tullut hyvin sisään ja saa nähdä onko tullut ihan jäädäkseen. Ainakin nyt on kilpailua pelipaikoista alemmissa kentissä eikä ole kausikortteja kenelläkään.

Dougie on kuningas!

Nyt sitten mielellään Bernierille myös pelejä, ettei ylirasiteta Blackwoodia.

Seuraavaksi vastaan Boston primetimessa ja siitä sopii odottaa hyvää taistoa, sekä voittoputkelle jatkoa. LGD!

Hamilton on kyllä todella kova ase tuolla hyökkäyspäässä ja jos Devilsin yv jatkaa siitä miltä se on pari vikaa peliä näyttänyt niin pisteitäkin tulee jatkossa paljon. Ja ainiin unohtu mainita että Devilsin alivoima oli taas todella hyvää!

Seuraavaksi on sitten back-to-back pelit Bostonia ja ragsia vastaan, joten Bernier varmasti pelaa noista toisen ja itse laittaisin Bernierin tohon Boston peliin ja Blackwood sitten su-ma yönä ragsia vastaan maalissa. Toivottavasti Boston pelissä Devils olisi se joukkue joka on hereillä heti pelin alusta, kun noissa aamupäivä peleissä tuppaa toinen ellei molemmat joukkueet olemaan vähän unessa. Vähän on pelko perseessä että Ruff kaivaa Geertsenin kokoonpanoon tohon tokaan peliin joka olisi mielestäni aika tyhmää kun sitten olisi taas varmasti ainakin yksi ketju jonka peli yskisi.
 

Rautanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, New Jersey Devils
Kovaa tekemistä! Hamilton on kyllä kova tekijä ja uskoisin että Tatar kihauttaa myös seuraavassa pelissä. Boston nurin helposti.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei taaskaan paljoa lisättävää. Hyvää tekemistä koko joukkueelta. Paljon onnistujia: Blackwood, Mercer, Johnsson, Hischier, Hamilton, Graves, McLeod jne.

Täytyy antaa myös kehut Boqvistille ja Thompsonille, joiden ansiosta kaikki neljä kenttää ovat loksahtaneet nyt paikoilleen. Luistelu- ja pelinopeus tuottavat vastustajalle ihan eri tavalla vaikeuksia kuin esim. Gauthierin ja Geertsenin toiminta, mitään heiltä pois ottamatta. Boqvist on ollut selvästi parempi kuin viime kaudella, vaikka toki siellä on vieläkin varaa parantaa.

Blackwood oli tosiaan pelin ykköstähti. Kiva myös nähdä, miten erikoistilanteet olivat Devilsin puolella.
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Hyvät koppipuheet on ollut, kun joukkue yhtäkkiä näyttää aivan eri kokonaisuudelta näitä kovia kärkiporukoita vastaan. Vai oliko Blackwoodin paluu näin tärkeä?

Hyökkäyspeli on erityisesti vastaiskuissa ollut jo tovin herkullisen vaarallinen. Nytkin Sorokin pelasti pari kolme muuten erinomaista yritystä Tatarilta ja Johnssonilta. Loistavia torjuntoja. Tätä hyökkäyksen pirteää menoa enemmän ilahduttaa kuitenkin, että nuori Devils pystyy kontrolloimaan oman alueensa puolustuspeliä. Love that shit.

Nykyinen meno tehnee eetvarttia myös Jackille ja muulle joukkueelle, kun vanhempi Hughes näkee yleisöstä, että hänen ei tarvitse olla yksin soihtua kantava kapellimestari ja samalla muu joukkue valaa omaa uskoa ja luottamusta suorituskykyynsä jo ilman Hughesia.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tulevan kolmospaidan logo saattaa näyttää tältä. Onhan se alkuperäinen logo parempi, mutta annetaan tällekin mahdollisuus. Paljon riippuu kokonaisuudesta.




Hmm... En oikein osaa sanoa, mitä mieltä tosta logosta pitäis olla. Oiskohan nyt vihdoin se kolmospaita väriltään musta ku sitä on fanit huudellu jo iät ja ajat?
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Ei ollut ihan parasta Devilsiä Bruinsia vastaan. Niinhän se vähän meinaa olla näissä iltapäiväotteluissa (paikallista aikaa), ettei joukkue pääse ihan 100-prosenttisesti käyntiin. Tuntui että joukkue oli sen ratkaisevan 5-10 prosenttia hitaampi kuin esim. Islandersia vastaan ja Floridaa vastaan.

Peli käynnistyi, parin minuutin sähellyksen jälkeen, hyvin ja Devilsillä oli ihan mukavia pyörityksiä. Mutta sitten kun olisi pitänyt pelata ylivoimaa, homma meni taas sellaiseksi alkukauden sähläykseksi, jossa vastustajalla on av:lla ne paremmat maalipaikat. Sen jälkeen Devils alkoi päästää etenkin ekan erän lopussa urakalla yv-hyökkäyksiä Bruinsille.

Toinen erä oli Devilsiltä huono, mutta niin vain joukkue roikkui pelissä mukana kahdella hienolla Mercerin ketjun maalilla. Harmi ettei noista highlight-maaleista ollut tällä kertaa muuta iloa. Kolmannessa erässä Devils antoi ihan hyvää painetta, mutta Bruins puolusti hyvin ja teki erän ainoat maalit.

Huomioita:
- Jalka ei liikkunut yhtä hyvin kuin edellisissä matseissa.
- Devils on putsannut oman maalin edustan alkukaudesta hyvin, mutta tänään se ei onnistunut ollenkaan. Kolme Bruinsin maalia tuli noin metrin päästä maaliviivasta.
- Bernieriä ei voi syyttää tappiosta, mutta hän hävisi maalivahtipelin Swaymanille. Joka pelistä ei voi odottaa yli 40 torjunnan nollapeliä, mutta olisi noista parempana päivänä voinut torjua jonkun.
- Mercer on kova, samoin Johnsson-Mercer-Bratt ketju. Huikeita maaleja ja huikeaa yhteispeliä. Ketju on pelien aikana yleensä kerran tai pari omassa päässä vähän pulassa, mutta kun tilanteita tulee toiseen päähän paljon enemmän, kokonaisuus on selvästi plussan puolella. Devilsin vaarallisin ketju tänään.
- Hischierin ketju heräsi peliin paremmin mukaan sen jälkeen, kun Tatar nostettiin Holtzin paikalle. Ehkä se Holtz olisi vaan parempi tiputtaa takaisin AHL:ään isoille minuuteille. Katsotaan tilannetta sitten uudestaan, kun Hughes palaa takaisin peleihin.
- Toivottavasti Graves ei loukkaantunut siinä Bruinsin neljättä maalia edeltäneessä tilanteessa vakavasti.
- Aikamoista mikkihiiri-tuomarointia siinä laitataklaustilanteessa ja Hischierin sukeltamisjäähyssä. Ei Devils niihin hävinnyt, mutta mieluummin pelit saisi tuomita kunnolla.
- Erikoistilannepelaaminen oli parissa edellisessä matsissa joukkueen vahvuus, mutta nyt se palasi alkukauden moodiin.
- Hischierin aloitusprosentti on ollut tällä kaudella yli 55, mutta Bergeronia vastaan hän hävisi varmaan kaikki aloitukset.
- Bruinsilla voiton avainpelaajat olivat McAvoy, ykkösketju ja Swayman.

Jos Devilsille tuli tappio, samaa ei voi sanoa Uticasta, joka otti taas voiton ja jatkaa 9-0 saldolla erinomaisesti alkanutta alkukautta. Nyt tuli 5-3 voitto Laval Rocketista kolmella viimeisen 10 minuutin aikana tehdyllä maalilla. Tänään AHL-veteraanit Gambardella ja Gauthier valittiin ottelun tähdistöön.
 

NJEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tuli vasta äsken katottua peli ja oli kyllä kieltämättä hieman laiskan olonen kotijoukkue jäällä. Ihan hyvää vääntöä aina välillä, mutta, kuten @Toby Dammit sanoit, niin se 5-10% apauttiarallaa puuttui nopeudesta. Päiväpelit on vuodesta toiseen mitä on, mutta minkäs teet. Pitää myös antaa iso peukku Bruinsin veskalle ja niiden ykköskentälle, joka oli selvästi Hischierin kenttää parempi. Tosin en tiiä, että onko Hischierin kenttä enää ykkönen. Vaikuttaa siltä, että se ois tällä hetkellä toi Mercerin ketju.

Ei muuta ku Isoon Omenaan Rangersin vieraaks tulevana yönä ja luuta kurkkuun kotijoukkueelle!
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Eilen kun entistä Hart trophy voittaja Taylor Hallia seurasi niin ei ole Hallia paljon ikävä, vaikka hän ihan huikea pelaaja oli Devilsissä parhaimillaan. Jos Hall olisi Devilsin kanssa tuolloin sen jatkosopimuksen tehnyt kun ei ollut vielä Koronasta tietoa niin se olisi ollut varmaankin vähintään jotain 7-8v x 9-10 miljonaa mikä tuntuisi varmaan jo nyt aika hirvittävältä. Se polvivamma siinä Devils uran lopulla vei kyllä selvästi terävimmän potkun Hallin luistelusta mikä on kyllä sääli.

Devilsin kannalta tuo meni kyllä aika hienosti kun Arizonalta treidissä isoin takaisin tullut palanen oli ykköskierroksen varaus jolla Devils sattui varaamaan Dawson Mercerin.

Kohta kuitenkin ragsia vastaan kauden eka koitos ja kova matsi varmasti tulossa. Jos Devils tulee samalla asenteella ja päättäväisyydellä mitä Floridaa/Islandersia vastaan niin voitto täysin otettavissa. Blackwood toivottavasti taas myös vireessä ja toivotaan että Graves myös kunnossa.

LGD!!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Toinen nihkeä ottelu putkeen, oikeastaan vielä nihkeämpi kuin Bruinsia vastaan. Piste on siihen nähden hyvä saavutus. Kyllähän tuo rankkaritappio silti jäi harmittamaan.

Samat ongelmat näkyivät kuin Bruinsia vastaan. Luistin ei liikkunut tarpeeksi nopeasti, syötöt eivät napsuneet kohdalleen eikä kiekkokaan meinannut pysyä pelaajien lavassa. Sloppy on taas muutaman pelin tauon jälkeen sopiva sana kuvaamaan peliä.

Yksikään kenttä ei saanut painettua säännöllisesti peliä vastustajan päätyyn. Yksittäisiä hyviä vaihtoja nähtiin esim. maaliin johtaneissa tilanteissa, mutta muuten peli pyöri pääasiassa Devilsin päädyssä. Siihen päälle vielä muutamia virheitä, kuten Seversonin heikko purkuyritys oman maalin edessä ja Gravesin keskialueen kiekonmenetys, joista Rangers teki maalin.

Blackwood pelasi maalissa hyvin. Harmi että hän loukkaantui Kakon maaliin johtaneessa tilanteessa. Olisi ollut rankkareissa enemmän luottoa häneen kuin Bernieriin, joka hoiti muuten hommansa ihan asiallisesti.

Koronajuttujen kanssa kamppaileva Ottawa pitäisi pystyä kaatamaan huomenna. Odotan että joukkue on kaivanut työhaalarit siihen mennessä päälle.

Utica nappasi viime yönä jo kymmenennen voiton putkeen. Tällä kertaa tuloksena 4-1 voitto Ottawan farmijoukkueesta. Tähdistössä Akira Schmid, Nate Schnarr ja Ryan Schmelzer. Jos oikein kuulin jostain, niin joukkueella on viikolla mahdollisuus tehdä AHL:n kauden alusta alkanut voittoputkiennätys Rochesteria vastaan. Tai sivuta sitä. Tai jotain vastaavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös