Negatiivisuusketju – täällä kokoontuu vittuuntuneiden kerho

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Mielestäni nyt on jo korkea aika avata tällainenkin ketju HPK-osioon. Ihan jo senkin takia, ettei jokainen ketju täyttyisi akuutista vitutuksesta johtuvista avautumisista, joihin allekirjoittanutkin on etenkin viime pelie jälkeen sortunut. Tänne siis kaikki negatiivinen sanottava mitä rakkaasta Pallokerhostamme löytyy, niin viiltävät analyysit seuran tilanteesta kuin spontaanit sammakotkin.

Hienosti aloitettu kausi ollaan nyt sössimässä oikein huolella. Joukkue (yli)suoriutui syyskaudella kuuden joukkoon. Seurajohto työnsi tauolla peukalot perseeseen kun joukkuetta olisi pitänyt vahvistaa, ja vahvistukset joiden kerrottiin olevan tulossa päästettiin muualle. Tauolta palasi haluton joukkue, jonka liidereillä on ilmeisesti lihavat sopparit ensi kaudelle takataskussa ja joita tämä konkurssipesä ei ilmeisesti enää kiinnosta. Valmentaja huutelee lehdistötilaisuuksissa pelaajia kertomaan miksei nappaa. Seurajohto (joka aiemmin on tykännyt antaa kommenttia ties mihin) ei kommentoi tilaansa valtamedialle edes hiljentääkseen spekulointeja tyhjennysmyyntien alkamisesta. Lisäksi yleisö on häviämässä hallin lehtereiltä lopullisesti, joka tosin on ihan ymmärrettävää kun tuollaista paskaa maksua vastaan kehdataan tarjota.

Pitäkää tunkkinne saatana. Vituttaa.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Onko jossain joku vihjaissut tai puhunut pelaajien myymisestä? Omiin korviin ei ole tällaista kuulunut kyllä sitten Korpelan haastiksen joskus muinoin, kun kertoi, että aina tulosurheilussa pitää olla hereillä pelaajien myynnin suhteen.

Kyllä aika uskomaton fiilis oli, kun ennen omia treenejä kerkesin katsomaan Kerhon johtavan. Pelin jälkeen koppiin ja tilanne 55 min jälkeen 2-0, että nyt taitaa pojot tulla kotiin. Hetken päästä autoon ja tilanne 2-3 ja peli loppu. Mitä vittua taas. Juuselle meni helposti tuo yksi, ei se ole helppoa näemmä kellään.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mä luulen, että toi pajatson tyhjennys oli median klikkihuorausta. Eihän Kerhon taloudellinen tilanne ole muuttunut mihinkään kauden alun jälkeen.

Asiaan. Voi ny vittu näitä härkäviikkoja. Tarttis tehdä jotain.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Voi helvetti mita vuoristorataa. Syksylla tultiin ohi lopussa, nyt meidan ohi tullaan tuosta vain. Jesse Saariseen henkiloityy koko Kerhon peli. Syksylla pitelematon, nyt surfaava paskakasa. Smolenak pistettiin turussa pihalle, kun pelaili omaan pussiin, saman voisi tehda Jeppellekin. Vitutuskayraa ei mikaan muu nosta enempaa kuin Jeppe joka omalla alueella nojailee mailaansa. Hyi helvetti.

Tosin koko peli takkuaa. Koko ajan on peli hidastunut ja hidastunut. Muut jengit oppivat uudet saannot ja alueet ja osaavat pelata niita pois. Ensimmaisena muut saivat alivoiman kuntoon ja nyt osaavat puolustaa ja isompaa aluetta paremmin. Keskelle ei paasta millaan, ei siis yhtaan millaan. Korkea karvaus on Kerholle myrkkya, samoin sumppu, eli kaikki on siis myrkkya. Viitseliaimmat voi laskea kuinka monta ylivoimahyokkaysta Kerho saa ja kuinka monta ottaa vastaan per peli. Ei ole natteja lukuja.

Lapsenusko kuitenkin viela uskoo tuohon jengiin.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Vituttaa omienkin (siis kannattajien) levittämät jutut jostain tyhjennysmyynnistä tässä vaiheessa, kun sija 6 on viiden pisteen päässä ja runkosarjaa on jäljellä liki 40%.

Itse ketjunavaus on tervetullut. Ja mitä ajankohtaisin. Tällä voi saada siirrettyä edes pienen osan akuutissa vitutustilassa suoritetuista avautumisista muista ketjuista tänne.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vituttaa omienkin (siis kannattajien) levittämät jutut jostain tyhjennysmyynnistä tässä vaiheessa, kun sija 6 on viiden pisteen päässä ja runkosarjaa on jäljellä liki 40%.
Vittu, kun vituttaa aivan vitun sama asia. Muutama vakkarikirjoittaja näkee keväisin sen, kun ketään ei hommata, syksyisin sen kun ketään ei hommata lisää ja talvella sen että äkkiä pitäis kaikki pelimiehet myydä, jotta sitten keväällä taivas aukeaisi. Ja tietää sen, että koko ajan ollaan menossa konkkaan, seuran johto on perseestä, Pantse on paska ja markkinointi on vedetty huonoiten koko Liigassa. Ja jonkun mielestä kaikki, aivan kaikki isoista asioista pienistä pienimpiin, menee päin vittua, myi sitten vaikka joulukalentereita.
 

T70

Jäsen
Suosikkijoukkue
**** Tahko ****
HPK:n Oranssi Alue -tutkimuksessa kysyttiin mm. miksi ihmiset haluavat olla mukana HPK:n otteluissa. Suurimmaksi yksittäiseksi tekijäksi mainittiin halu olla mukana kannustamassa Kerhoa. Vasta viidentenä tekijänä mainittiin menestys, joka tulkittiin niin, että yleisö haluaa olla Kerhon tukena niin ylä- kuin alamäissäkin. No miten on, tiesikö kansa oikeasti mitä se haluaa ja tarkoittaa vai järjestettiinkö tutkimuskysely hieman ”huonoon aikaan” kun peli vielä kulki ja kaikilla oli ”Oranssi-aate” korkeimmillaan.
Nyt kun ihmisiltä on kysellyt muutaman tappion jälkeen, että miksi et illalla menekään peliin, niin vastaus on ollut ”Kun siellä ei ole kivaa.” Mihin katosi mm. pappien jossakin kirkollisessa toimituksessa käyttämä ajatus tuen myöntämisestä niin myötä- kuin vastoinkäymistenkin aikana?
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pennasen projekti
Hyvän alun jälkeen ollaan vajottu todella alas. Hetkittäin on nähtävissä sitä samaa pelaamista kuin alkukaudesta mutta jotenkin keskittyminen ei vain pysy kasassa. Vaikka piste-erot eivät vielä isoja ole kuuden sakkiin niin pitää huomioida myös sekin, että kolmen pisteen voitot ratkaisevat tasapisteissä. Näitä on kerätty vähemmän kuin ylempänä olevat. Joukkueet pelaavat ristiin, jolloin väkisinkin aina joku saa pisteitä eikä sijoituksen nousu ole niin helppoa kuin kuvitella saattaa. Nouseminen takaisin kuuden sakkiin vaatii jo useamman pelin voittoputkea.

Arvonenkin jakelee ihme kommentteja medialle. "Meidän pitää tehdä kahdeksan maalia voittaaksemme" tai "tulkoon pelaajat itse selitteleen miksi peli ei kulje". Turhautunut on varmasti mutta käsitelköön asiat joukkueen kesken eikä mediassa.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Arvonenkin jakelee ihme kommentteja medialle. "Meidän pitää tehdä kahdeksan maalia voittaaksemme" tai "tulkoon pelaajat itse selitteleen miksi peli ei kulje". Turhautunut on varmasti mutta käsitelköön asiat joukkueen kesken eikä mediassa.
No ne on kuitenkin aikuisia ihmisiä melko julkisessa ammatissa, josta maksetaan kohtuullista korvausta, niin ehkä vähän saa välillä sanoa pahastikin. Mua vituttaisi enemmän jos valmentaja vain silittelisi päätä, kun kaikki näkee ettei aihetta ole.

Toki siitä oon vähän erimieltä, kun täälläkin tuntuu konsensus olevan, ettei ne pelaajat vaan viitti tehdä duunia. Enemmän musta tuntuu, että tappioputki on saanut päät jumiin niin, että mailat tärisee käsissä. Lahjavoittoa tarvittais. Tai no, sitähän se IFK yritti tarjota, mutta kun ei.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Ei heränneet jätkät ja kuin varkain on taas pelattu 120 minuuttia ilman mitään maaliin viittaavaakaan. Ei vittu, että vituttaa tuollainen munattomuus. Tämän viikon otteluista olisi pitänyt jopa helposti olla otettavissa kuusi pistettä, mutta hyvä jos tuo jengi saa yhden raavittua kasaan. Ensi tiistaina turpaan Sportilta ja se oranssi kevät on sitten siinä. Myykää pelaajat, kun vielä ehditte. Yhtiöittäminen ei kestä turskaa, mutta se ei taida edes olla nykyisen toimistonväen murhe...

Edit. 6 pistettä oli tarjolla, otettiin yksi. Kahdelta paskasakilta turpaan näytöstyyliin, haistakaa nyt jo.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Joks nyt saa negailla, vai pitääks vielä olla oranssit kakkulat päässä ja uskoa 10 ottelun voittoputkeen?
 

vaihtomiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
^^^Juuri kuten edellä mainittiin.... Ei mitään mainittavaa ollut Tepsipelissäkään, sekavaa ja tasasenharmaata.... Kukaan ei tullut esille, eikä kukaan ottanu roolia... Pitäis vissiin olla kuitenkin semmonen polte joukkueessa että "mehän mennään sinne (sääleihin)!!!", mutta ei oo... Vituttaa kattella!!!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mua harmittaa hiukan.

Olen jo asennoitunut siihen, että seuraavan kerran jääkiekko kiinnostaa, kun maajoukkue pelaa.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Craig Schira. Joo-o, pelaa paljon ja väkisin sillon tulee virheitä ja hyökkäyspäähän on taitava pelaaja. Mutta silti. Noi puolustuspään koomailut alkaa vituttaa tuelta. Tänäänkin ennen ekaa maalia, tavaramerkiksi muodostuneen pikkunäppärän kikan jälkeen, luokattoman huono purkuyritys päin viivalla päivystänyttä pakkia. Ja tasoitusmaalissa katse tiukasti kiekossa vailla mitään käryä siitä, että selän takana on ukko lapioimassa tulevan syötön reppuun. Pikkuhiljaa olen alkanut miettimään oliko vain sattumaa että viime kauden nousu alkoi, kun kärkipakki jäi saikulle?
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Hävitty kausi. Fleguilulla töpeksittiin paskajengeille elintärkeitä pisteitä tauon jälkeen ja sitten näennäisesti herättiin liigan kovimpia jengejä vastaan. Vituttaa Schira, vituttaa Somervuori, Saarinenkin vituttaa. Ja juhanijasu.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
Haistakaa nyt vittu koko Kerho. Huomenna piti tulla jättämään tälle kaudelle vielä jäähyväiset, mutta taidanpa jäädä kotiin pelaamaan vaikka perseellä kimbleä. Varmasti parempaa viihdettä.

Monologiksi menee, mutta väliäkö sillä.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit
Voisi sanoa että hävetkää, mutta tuskin sekään tuolta porukalta onnistuisi, varsinkaan Pantselta.

Vois koko jengi kävellä takaisin kotiin.
 

Crank

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Flyers, nippelitieto
Voi jeesus sentään mitä touhua toi "yli"voima on. Sieltä yksi ainoa Jypin äijä kaivaa kiekon Kerhon alueelta, kun ei syötetä vaan pusketaan vastustajaa päin ja sitten kaadutaan vielä omiin äijiin. Samaan aikaan naristaan playoffien perään ja pelkkää sekoilua kentällä.

Tukea pitäis kyllä antaa omalle jengille, mutta kovin hankalaksi sen tekevät.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Haistakaa nyt vittu koko Kerho. Huomenna piti tulla jättämään tälle kaudelle vielä jäähyväiset, mutta taidanpa jäädä kotiin pelaamaan vaikka perseellä kimbleä. Varmasti parempaa viihdettä.

Monologiksi menee, mutta väliäkö sillä.
Jos filmaat persekimblen niin lupaan katsella, varmasti parempaa viihdettä kuin kiduttaa itseään Kerhon pelillä.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, IPK, KEUPA
Kerho vois pelata yvtä vaikka 5-1 vastaan niin silti omissa helähtäis.

Pantse ei pysty erätauolla mitään tekemään niin ottakoon vaikka vihko homman haltuun ja herättäis noi saatanan pellet mutta taitaa ruotsi opiskelu viedä erätauon.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pennasen projekti
Kerhoa ei ole voinut enää pariin kauteen ottaa vakavasti vaan seura on lähinnä mukana vain selviytyäkseen sääleihin. Kauas on tultu ajoista, jolloin pelattiin uskottavaa kiekkoa. Eiköhän nyt ensi kaudesta alkaen ole aika muutokselle ja lopetaan toi saatanan pelleily niin kentällä kuin toimistollakin. Ja jos ei pystytä panostamaan asiaan niin ei ainakaan yritetä uskotella jotain muuta kuin mitä ollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös