Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuus- ja purkautumisketju

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Piiskuri, 05.08.2016 klo 16.01.

 1. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Koska ainakaan Espoo United -nimiselle joukkueelle ei ole avattu yksinomaan rutkuttamiselle, valittamiselle ja avautumiselle pyhitettyä ketjua, avattakoon tämä nyt kun touhu on polkaistu harjoitusottelun myötä käyntiin.

  Tässä ketjussa saa siis (palstan sääntöjä kunnioittaen - luonnollisesti) kertoa mikä on perseestä, valittaa, purkautua tai haistattaa kaikesta joukkueeseen, seuraan, omistajiin/johtoportaaseen, faneihin (sitten joskus jos niitä tulee), halliin, ottelutapahtumaan ja mun puolestani vaikka pelipäivän paskaan säähän liittyvästä, jos siltä tuntuu. Mikäli siis näet ympärilläsi epäkohtia ja asia luonteensa puolesta kuuluu mielestäsi EU:n osioon, pura ärtymys täällä äläkä avaudu Bluesin vitutusketjussa (ellei Blues vituta) ja näin toimimalla pahimmassa tapauksessa siirrä aikaisempien vuosien ja vuosikymmenten vitutusta uuden seuran taakaksi.

  Parannusehdotuksetkin lienevät sallittuja, jotta emoseuran terävä kärki voi muilta kiireiltään joutaessaan käydä täältä hakemassa suorastaan fantastisia ideoita nostaessaan espoolaista kiekkoa kohti kansallista kärkeä.

  Aloitan seuraavilla:

  - Paidat & logo. Aivan naurettavat. Ei yksikään vakavasti otettava joukkue (poislukien jokunen maajoukkue) pelaa valkoisilla kotipaidoilla ellei ole pakko (esim. liigan säännöt joskus muinaisina typerinä aikoina). Älkääkä nyt kukaan tulko kertomaan, ettei ole muita vaihtoehtoja kun EU-logo on sininen eikä näkyisi sinisellä pohjalla. Otetaan mallia vaikka Toronton paidoista, ei pitäisi olla tekemätön paikka kun emoseurassa osaamista kuitenkin kuulemma piisaa. Ja niin, tuohon kun vielä yhdistää eilen käytössä olleet, konkurssipesältä joko ostetut tai pimitetyt pelisukat, niin kyllähän tuosta hitusen käsisäätöinen vaikutelma saattaa jollekulle jäädä.

  - Nimi. Onhan tuo nyt vaan totaalisen perseestä. Millä helvetillä tuollaista voi edes kannatushuutaa? "Tsemiä Espoojunaittiid!"... "Taistele Espoojunaittiid"? Tsiisus, /juːˈnaɪ.tɪd/!!! Pitääpä kokeilla seuraavassa matsissa ja katsoa lähellä istuvien ilmeet kun murjaisen sopivassa paikassa jommankumman edellämainituista. Tuohan on vielä monta pykälää typerämpi kuin Pelicans (sano: /pel.ɪ.kəns/). Joku kutsumanimi on kehitettävä. Ehdotan Blegiä.

  - Hodarit. Edelleen paskaa, ja ylihintaisiakin vielä. En osta.
   
 2. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jos seuraa aletaan kollektiivisesti kutsumaan Blegiksi, saavun paikalle ainakin kerran enemmän kuin nyt.
   
 3. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Turhaan urputat, yhteisöllisesti tähän on tultu. Olisihan joku graafikko varmaan miettinyt esim. miltä logo näyttää pelipaidassa, mutta graafikko ei edusta Yhteisöä. Kyseessä on ihan perustavaa laatua oleva demokratian ongelma: kansa ei tiedä mikä on heille parhaaksi. Onneksi kuitenkin Yhteisö tietää. Malli on muuten otettu suoraan kansandemokratiasta. Siellä 99% ihmisistä oli tärkeistä asioista samaa mieltä. Väärinoppineita oli lähinnä Siperiassa.
   
 4. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Enpä usko että tuo valkoinen on kotipelien paidan väri. Annetaas nyt vähän ajan kulua.
  Voisi kuvitella että kun operoidaan pienemmällä budjetilla niin henkilökuntaa asioita hoitamassa on myös vähemmän.
   
 5. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Eihän ne niitä paitoja itse tee vaan tilaa näköjään Jersey53:lta. Kun ovat saaneet valkoisetkin paidat suunniteltua, samalla se sininen tms. olisi/on varmasti hoitunut.
   
 6. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Säästöä tuo tuo kun ei tarvitse erikseen koti/vieras paitaa tehdä. Odotellaan kauden alkua ja alkuinnostuksen loppua.
   
 7. k-espoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-espoo/Blues
  Nämä tietyt nimimerkit on niin ihanan lutuisia. Nyt pari limpparia kurkkuun, kiukku pois ja ajoissa nukkumaan.

  Ei kai kenenkään ole pakko tätä seuraa seurata. Kummasti vaan kiinnostaa.
   
 8. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  En näe miksei sitä voisi kutsuakin blegiksi. Itse ajattelin käydä peleissä Bluesin tamineissa. Samaa seuraa kannatan. Kuori vaan muuttunut rumemmaksi.

  Sitä paitsi vahvempi statement se on huutaa peleissä Bluesia tai Kiekko-Espoota kuin jäädä pois.
   
 9. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Vaikea olla seuraamatta ainakin jollain tasolla, kun tuossa hallissa käyminen on ollut niin pitkään iso osa elämää. Lisäksi ystäväpiiristä aika moni oli käynyt ainakin tässä ekassa pelissä hallilla, joten sitäkin kautta kuulee ja näkee kaikenlaista.

  Lainaus:
  Jännä juttu kyllä. Sinä et varmaankaan ollut mukana vaatimassa esim. kulman porukkaa jäämään kotiin ja boikotoimaan JE:n toimintaa, mutta tästä tuli kuitenkin tämä pieni roolien vaihtuminen mieleen. Silloin osa kannatti omaa jengiä hautaan saakka ja kävi hallilla, ja toinen osa päätti boikotoida. Nyt taas ainakin osa silloin boikottiin menneistä on saapumassa takaisin ja valittaa kulman jengille, että kannattakaa paikallista seuraa, mutinat pois ja hallille. Edelleenkään kumpikaan osapuoli tuskin tulee joustamaan omissa mielipiteissään.
   
  Viimeksi muokattu: 05.08.2016 klo 19.27
 10. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Mä olin loppuun asti hallilla, vaikka se tuntui välillä todella vastenmieliseltä. Joo, olisin odottanut vahvaa statementia, kuten lakanoita tms je Oy:n hahmoja vastaan. En näe omassa toiminnassa epäloogisuutta koska kävin sillon hallilla ja käyn siellä edelleen. Mulle tää on edelleen se Espoon edustusjengi jota oon kannattanut vuodet, sanoit sinä, Jussi Salonoja tai Mika Rautio mitä tahansa.
   
 11. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Joo, ei tämä ollut mitenkään suunnattu sinua kohtaan. Satuit vaan tuomaan tuon asian mieleeni. Sinulla on täysi oikeus omaan mielipiteeseesi. Itse en vaan jaa tuota näkökantaa.
   
 12. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  K-Espoo / Blegi nimen huutaminen matseissa ei ole mikään statement EU:n johdon suuntaan (jos sen siihen suuntaan pitäisi olla), ellei se ole johdonmukaista ja ison porukan suorittamaa myös visuaalisesti bandiksilla jne. Enkä tiedä mitä hyötyä siitä olisi. Haettaisiinko tuolla Blegi-nimellä jatkuvuutta vanhaan vai ohitettaisiin paska ja epäsopiva nimi?
   
 13. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Se olisi just sitä mitä sillä haluttaisiin. Muutoskin olisi mahdollinen. Jos se jäisi fanien ja kendopiirien kutsumanimeksi niin sekin olisi jotain. Tällä hetkellä toi jengi on mulle Espoo.
   
 14. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Huomio laitettu korvan taakse. Tätä ketjuakaan ei muuten tarvitse kenenkään seurata.

  Aika hiljaistahan täällä EU-osiossa on viimeviikkoina ollut ja aika hyvin on mennyt perille, että itkijät voisivat tehdä sen muualla. Kuitenkin kun tämä paskaketju nyt perustettiin, niin minä ja moni muukin on hieman aktivoitunut. Ei siinä, yritän yleensä kirjoittaa positiivisuuden kautta, joten vähälle jäänee kirjoittelu lähikuukausina.

  Se on kyllä totta, että jollain oudolla tavalla kyllä kiinnostaa edelleen. En haluaisi mitään pahaa esim. Hirsolle, päinvastoin. Elämässä on kuitenkin muutakin kuin jääkiekko, ja olen jo päässyt pahimmasta yli.
   
 15. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, oranssi ja jellona.
  En halua tunkeutua alueelleenne ja vitutusketjuunne, en vain nopeasti löytänyt parempaa ketjua.
  Yritin katsella EU:n juttuja heidän omilta sivuilta ja WTF! Siis ihan oikeasti, kuka saatana on suunnitellut tollaset paskasivut, urheilujoukkueelle!
  Eihän tuolta löydä yhtään mitään! Onko tämä sitä "nykyaikaa" ja mobiilia, vai mitä vittua, kun jostain uutisista pitää kaivaa, että ketäs siellä edes pelaa.

  Pahoittelen tunkeutumistani ja poistun.
   
 16. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  1) Samaa mieltä tarjoilun laadusta, hinnasta ja tätä kautta loogisesti myös hinta/laatusuhteesta. Selostakaa nyt joku ydinkohdat Restel-sopimuksesta,on ihan oikeasti iso este, kun yrittää saada koko perhettä mukaan matsiin. Ja kun tässä kaupungissa olisi se Pohjanmaan grilli, jonka tarjoomuksilla katselisin vaikka viime kauden uusintaa jumbotronilta.

  2) Nimi ja logo ovat mitä ovat, fanituotteita myyntiin p****le. Jos Espoossa nyt on allekirjoittaneessa ainakin yksi urpo, joka on valmis käyttämään työssä ansaitsemiaan valuuttoja mainostaakseen Areenalla pelaavaa paikallista jääkiekkourheiluseuraa, pitää siltä ottaa rahat pois.
   
 17. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Tuo joukkue on espoolainen jääkiekkoseura, jolla ei ole mitään muuta kuin edari Mestiksessä ja joukkue naisten SM-sarjassa. Blues Juniors on edelleen Blues ja se espoolaisen jääkiekon sydän - ja se kiekkoespoolaista perintöä vaaliva seura. Mutta BJR on käytännössä tällä hetkellä täysin erillinen instanssi. EU on keinotekoinen kattojärjestö, joka ei nauti luottamusta kuin pienessä osassa junnuorganisaatiota.

  Itse en vaan mitenkään miellä tuota jatkumoksi Kiekko-Espoon ja Bluesin tarinaan. Niin vahva pesäero entiseen tässä viimeisen vuoden aikana on tehty, ja ihan kaikki pistetty uusiksi. Kyllä ymmärrän, jos joku kokee tuon jatkumoksi. Itselleni kuitenkin Blues ja Kiekko-Espoon historia on kuollut - tai ainakin tilapäisessä unessa. Tämä kaiken jälkeen kokisin EU:n edustusjoukkueen nimen vaihtamisen Bluesiksi tai Kiekko-Espooksi jopa keinotekoiseksi espoolaisen jääkiekkoperinteen halventamiseksi, joten ei sekään olisi hyvä idea.

  Koko tarina olisi pitänyt rakentaa alhaaltapäin - junioreista lähtien juniorien päälle. Ei niin, että ylhäältä käsin kerrotaan, että ollaan nyt näin ja oletetaan, että yhteisö ja junnuorganisaatio lähtee innosta kirkuen mukaan. Junnuillakin olisi ollut mahdollisuus oikeasti vaatia enemmän - kuitenkin EU tarvitsee tällä hetkellä junnuja enemmän kuin junnut EU:a... tosin siinä vaiheessa kun yhteistyöstä sovittiin, ei junnut tiennyt mitään EU:n suunnitelmista.

  Espoolainen jääkiekko kuitenkin ansaitsisi yhteisön, jossa kuunnellaan, keskustellaan ja mennään yhdessä linjassa kohti tulevaa. Yhteisön, joka kunnioittaa ja arvostaa jokaista yhteisön jäsentä tasapuolisesti. Tämä EU-projekti ei ole näyttänyt yhtään mitään siihen suuntaan. Ainoa tapa luoda sitä yhteisöllisyyttä, on osallistaa sekä antaa vastuuta ja arvostusta. Tässä ei ole mitään näitä elementtejä.

  Toivottavasti näemme joku kaunis päivä tulevaisuudessa Liigassa tai missä tahansa muussa sarjassa Espoon paikallispelejä, joissa vastakkain on EU ja Blues/K-Espoo. Enkä välttämättä näe tätä utopiana.
   
 18. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Käsittääkseni Restel on sijoittanut Areenan infraan, joten sitä on hankala potkia pois. Kyseessä lienee samankaltainen sopimus, kuin hallin rakentamisen rahoittaminen aitoita myymällä. Restelillä taitaa myös olla yksinoikeus ravintolapalveluihin Areenalla, tosin saatan olla väärässä. Onhan siellä (kai vieläkin?) Subway, oli Hesburger ja Joy's. En tiedä toimivatko/ovatko sitten toimineet "Restelin alla".
   
 19. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Eihän siellä ole noista mainitsemistasi enää kuin Subway. Hese lähti vuosi tai kaksi sitten ja Joy's jo silloin kun Restel tuli takaisin.
   
 20. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Onhan tuolla Areenalla ollut aikanaan vaikka mitä toimijaa. Hese oli kai poikkeus, käsittääkseni myös Subway - ne on ilmeisesti ollut eri firman alla kuin kaikki muu. Muuten siellä on ollut Restel, joku Sukulan firma, JOY Catering (Jussin firma) ja nyt taas Restel. Saatoin jonkun unohtaa välistä.

  Sopimusasioita nuo kaikki on. Jos sopimus on x vuotta, voi infraankin investoida sen x vuoden mukaan. Poukkoilu vaan näkyy sitten tuotteiden hinnoissa ja laadussa. JOY cateringin aikaan tuolla oli ehkä parhaat vaihtoehdot - hinnat nyt oli mitä oli - mutta esim päätybaarista sai raflatason burgerin lisukkeilla sekä 0,4 oluen yhteensä alle 20 euron. Ja sen kyllä söin useamman kerran.
   
 21. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Tietääkö kukaan, kuinka pitkään tämä nykysopimus on voimassa? Ja sitkans Yonoton-palvelu puuttuu (siis älypuhelimella ruokatilaukset valmiiksi erätauolle tai syliin kannettuna erän aikana.) Saisivat kummasti enemmän ruokaa myytyä, kun ruokaostoksiin olisi käyttää enemmän kuin 2 x 18 min erätauot. Tämä voisi johtaa jopa lisääntyneeseen myyntiin ja mahdollisuuteen laskea hintoja, joka puolestaan lisäisi osaltaan kysyntää. Viimeinen virke voi vaikuttaa avautumisketjuun sopimattomalta optimismilta, mutta korostan sen olevan toteutumismahdollisuudet huomioiden pistävää sarkasmia.
   
 22. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Jep, tähän suuntaanhan myös kirjoitin.

  Lainaus:
  Hyvästä lähteestä kuultuna aika pitkään (aikamittakaava kymmeniä vuosia). Mutta onhan sitä valehdeltu ennenkin. Tosin en näe mitään syytä miksi minulle olisi näin tehty.
   
 23. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Joku tiesi toisessa ketjussa Mestiksen sivujen kertoneen, että kotipaidan väri tulee olemaan sininen. Samalla kun kotipaidan väri vaihtuu, voisi vaihtua myös paitafirma. Aidosti, treenipaidoilta näyttävät sublimaatiopainetut paidat edustusjoukkueella? Vaikka porukassa onkin paljon nuoria kavereita, niin voisi kai sitä edes yrittää saada joukkue näyttämään aikuisten joukkueelta. Varmasti ovat halvat, mutta siltä kyllä näyttävätkin. Eli päin helvettiä hoidettu tämäkin asia, ei tästä mitään tule.
   
 24. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Niin no treenipaidathan ne kai onkin. En lähtisi luottamaan Mestiksen sivujen tietoihin. Sinne voi olla ilmoitettu mitä vaan. Uskon, että pelkaudelle tulee eri paidat ja harjoituspeleissä käytetään pikaisesti niitä varten hankittuja paitoja. Tuleehan noihin vielä mainoksetkin. En näe, että paitojen toimittajaa pitäisi sen takia vaihtaa, että harjoituspeleissä pelataan halvoilla paidoilla. Toimittajahan toimittaa sitä mitä asiakas tilaa. Eiköhän tuokin firma osaa tehdä ihan hyviä paitoja jos sellaisia tilataan.
   
 25. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Aika järjestään tuon firman paidat ovat kyllä ihan samaa kamaa.. Mä veikkaisin, että heidät valitaan toimittajaksi juuri halvan hinnan takia. Jos haluttaisiin laatua, paitatoimittajaksi olisi varmasti valittu joku ihan muu. Sama firmahan toimitti ainakin KooKoon ja käsittääkseni myös Pelicansin paidat viime kaudella. Itse olen sitä mieltä, että Mestiksessä ei tarvitsisi mitään preseason-paitoja.. Toki jos oikeat paidat saatiin tilattua myöhässä, on loogista ottaa jostain läheltä nopeasti kasaan saadut paidat siksi aikaa. Silti, näitäkin toimittajia on erilaisia ja laadussa on eroja.