NBA kausi 2007-2008

  • 41 562
  • 373

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
varjo: on Barry kuitenkin "option" hyokkayspaassa, siita ei paasta mihinkaan (Manu ajaa, Barry heittaa ja Dunkku puskee). Noh, onneksi Manu loysi tokalla jaksolla itsensa ja peli selvisi silla.

Treideista puheen ollen niin nyt markkinat kay todella kuumina. Gasolin siirto oli hyva (Memphisilla ei ole ikina koskaan milloinkaan tulevaisuutta) ja tuo uuden kontenderin Lannen finaaleihin. Toinen treidi, josta huhuttiin kovasti keskiviikkona oli kolmen joukkueen "Jason Kidd" treidi. Mukana oli kuulemma Dallas, Portland ja Nets. Huhu oli kuulemma vahva, mutta siina ei ollut kylla mitaan jarkea eika sikali tule ikina tapahtumaan: Kidd Dallasiin kera Magloiren ja jonkun muun, Devin Harris Portlandiin ja taalta Frye, Jack ja Outlaw Netseihin. Oh, let me fucking laugh! Kuka ihan oikeesti laittaa sellasen huhun liikkeelle, etta meille tulis taas joku G ja meilta ihan oikeesti lahtis sellanen kundi kun Outlaw, tai edes Frye? Levypallovammaselta jengilta??!! Ja viela vaan osana tredia! Ei mitaan jarkea ja huhun liikkeellepanijan NBA-tietous on samalla tasolla aiti teresan kanssa. Outlaw ei taalta lahde yhtaan minnekaan (sen tietaa kaikki). Jack ja Frye saattaa lahtea kesalla, mutta se on sen ajan murheita se. Rudylle on tehtava tilaa, samoin kuin Odenille ja silloin lahtee joko Frye tai LaFraentz. Mutta etta tanne otettais joku guardi, kun tiedetaan, etta Rudy tulee ja ehka myos Koponenkin! (johon en kylla edelleenkaan oikeen usko). Ei tarvetta, terveisina New Jerseyyn ja Dallasiin. Vahvaa sentteria tanne tarvitaan, jos pleijareihin mielitaan. Ei mitaan muuta. **tuhahtaa**

Tombe76: sama muuten Portland-pelissakin. Me johdettin muistaakseni 14 pinnalla (12:lla aikakin) neljannen alussa ja selkaan tuli. Tais Cavsien sitakin edellinen peli kaantya ihan samalla tavalla... outoa kylla!
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Keskiviikkona kylaan tulee Lepron ja muut ratsumiehet (matsi myytiin loppuun jo ennen kauden alkua) ja perjantaina lahden buuaamaan ja viheltamaan hallille, kun Z-Bo tulee syljeksittavaksi. Ai etta jengi on innoissaan!

No, oliko jengi innoissaan? Tiukille meni... ja voitto tuli. Nyt vuorostaan jäätyi kädet New Yorkin pojilta. Voitto oli jo tarjottimella, mutta kun ei niin ei. Crawford 1/11 kaaren takaa (koko joukkue 2/17). Aika huonosti. Tosin huonosti taisi myös kotijoukkue pelata. Buuattiinko siellä molemmille joukkueille?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
LeBronin taalla pelaaminen on aina spesiaali juttu, silla taallahan on Niken paakonttori ja niin kun kaikki tietaa, niin LeBron on Niken miehia ja yhtion suurin korisstara MJn jalkeen. Siksi nytkin Nike esitteli samalla mm LeBronin uuden kengan, jota tehtiin 120kpl myos NY Yankees sini-valkoisena. Katsomossa oli myos Niken hallituksen pj ja perustaja Phil Knight.

Eilinen Knicks matsi oli p-u-u-d-u-t-t-a-v-a. Me mentiin heti kattelyssa 14-6 eteen ja Knicks otti aikalisan. LA teki koreja lyhyemman Leen edesta. Aikalisan jalkeen Z-Bo alkoi pitamaan LA:ta ja meilta loppui syke. Koko pirun matsi oli just ihan samanlaista paskaa kun oli suuri osa Hawks ja Cavs matsistakin. Heitot ei enaa uppoa, levareita ei ota kukaan ja kundit vetaa paasta paahan taysin loysina. Knicks vei meita 22-7 second chance pointseilla eilen! Ja siella kukkoili kolme Knicks-jannua, jotka on baut 6'8" kaikki!!! Uskomatonta loysailya puolustuslevareissa. Kasittamatonta. Frye varsinkin on taysin kadeton puolustuspaassa ja levareissa yleensakin.

Hallissa oli juhlafiilis korkealla, silla B-Roy:han oli juuri valittu All-Stars matsiin. Kaikille jaettiin 'Congrats Roy' plakaatit kateen ja sita juhlittiin ennen matsia ja ekalla aikalisalla. Tunnelma oli sikali katossa. Sielta se kuitenkin laski varsin nopeasti paskan pelaamisen ja '24sek kellojen' reistailtua jatkuvasti. Pelaajat seisoi useampaan otteeseen kun kelloja yritettiin korjailla ja valilla kun kellot eivat toimineet ollenkaan, niin kuuluttaja huusi jaljella olevaa aikaa: "Fifteen... ten... five..." Hirveeta kuunneltavaa! Ja kun jengit tuli puoliajalta kentalle ja heittelemaan, niin Blazers ei pystynyt heittelemaan ollenkaan, kun kelloa korjattiin korin ylapuolella. Swell!

Toisen ja neljannen jakson alku oli Blazerseilta varsinkin todella surkeaa pelia. Tokaa jaksoa pelattiin just tarkalleen puolet, ennen kun Blazers teki ekat pisteensa silla jaksolla. Neljannella jaksolla siihen ekaan koriin ei mennyt kun 4 ekaa minuuttia! Ihmeellisesti kundit kuitenkin taas kerran ryhdistaytyi (pitiko nayttaa koko kansalle, kun kerran ESPN oli kylassa?) ja vei matsin jatkoajalle. Alkoi se tulinen puolustaminen (missa se on suurimman osan pelista???) ja royhkea hyokkaaminen (ihan sama juttu!). Lopussa B-Roy (uran eka tripla-tupla eilen!) ja T-Law tekivat tarvittavat ja tilanteessa 81-81 mentiin jatkoajalle. Naitten viimeaikaisten pisteidenkin valossa, heitot ei oo sitten roadtripin uponneet, silla voittoputkessahan me tehtiin keskimaarinkin yli 100 pinnaa per peli. Noh, jatkoaika oli lapihuutojuttu ja siita ei oo jalkipolville mitaan kerrottavaa. Knicks ei muutenkaan pitais olla mikaan mittari naissa piireissa.

Zach sai siis hirvean buuaus-myrskyn niskaansa alkuesittelyissa (eika kuulemma ymmartanyt miksi! hah!) ja matsi kesti jatkoaikoineen ja kellonkorjauksineen hurjat 3 tuntia ja 3 minuuttia. Yleensa matsit kestaa reilusti vajaa 2.5 tuntia. Oli kylla puuduttava ilta!

Noh, jos me tasta 'slumpista' selvitaan .500% tuloksin, niin tyytyvainen pitaa olla. Ei se JJoneskaan ikuisesti voi ohi heitella ja kai siihen puolustamiseen joskus taas loytyy jotain jarkea...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
http://www.realgm.com/src_wiretap_archives/50725/20080205/suns_close_to_acquiring_shaq/

Uuuööömitävittuuu...justjoo.

Kaitpa tuossa sitten on joku järki, koska eipä paksun pojan kanssa Suns-tyylinen koris enää onnistu. Kaitpa ideana on muuttaa peli sitten täydellisesti Shaqin ja Amaren varassa tapahtuvaan korinalusrunttaukseen. Esteettiset arvot kärsinevät ja Shaq on kuitenkin n. 54-vuotias ja hidas&kankea.
No ehkäpä kyse on vielä vain huhusta...tai sitten ei, eli kyse on kai vain siitä läpäiseekö Shaq "terveystarkastuksen".
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kaitpa tuossa sitten on joku järki, koska eipä paksun pojan kanssa Suns-tyylinen koris enää onnistu.

Vaikea nahda mitaan jarkea koko jutussa. Ensin ne paastaa Sergion veke sielta, sitten Koposen (eiks Suns ottanut Koposen draftista ja Portland sen sitten sielta?) ja nyt Banksin....???? Marionin tilanne nyt oli mika oli, joten ei siita sen enempaa. Kun ennen siella pelas vaan 7 kundia, niin nytko sitten enaa 6??

Mutta etta Shaq liigan nopeimpaan tiimiin! Halojaa? Phoenix, we have a problem. Kun jengi tekee korin ka. seitsemassa sekunnissa, niin missa kohtaa veikkaatte Shaqin silloin olevan kentalla? Onko paassyt edes omalle vapariviivalle viela? Laski kerkiaa just puoleen kenttaan, niin jo sielta tulee 9 pelaajaa taas vastaan. Kylla siina puoleen kenttaan ja takasin ravaillessa kaverille tulee viela hiki, ei siina mitaan.

Ei mitaan jarkea koko siirrossa jo pelifilosofiallisista syista. Phoenixin loppu nakyy jo nyt?
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
...sitten Koposen (eiks Suns ottanut Koposen draftista ja Portland sen sitten sielta?)...

Philly varasi Koposen. Vai oliko tässä joku juttu minkä missasin täydellisesti, who knows.
 

Evander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta etta Shaq liigan nopeimpaan tiimiin! Halojaa? Phoenix, we have a problem. Kun jengi tekee korin ka. seitsemassa sekunnissa, niin missa kohtaa veikkaatte Shaqin silloin olevan kentalla? Onko paassyt edes omalle vapariviivalle viela? Laski kerkiaa just puoleen kenttaan, niin jo sielta tulee 9 pelaajaa taas vastaan. Kylla siina puoleen kenttaan ja takasin ravaillessa kaverille tulee viela hiki, ei siina mitaan.

Kyllähän se Shaq kovasti väitti haastattelussaan pystyvänsä pelaamaan Phoenixin pelityylillä :) Oli ihan mielenkiintoista kuultavaa tuo Sunsin pressitilaisuus, sanoipa Shaq mm. tekevänsä Amaresta paremman pelaajan...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niin, outoahan se olis ollut, jos Shaq olis ensimmaisessa lehdistotilaisuudessaan sanonut (taysin rehellisesti) olevansa kykenematon pelaamaan Suns-tyylista korista ja myos olevansa kyvyton tekemaan muita pelaajia paremmiksi... Normaalia amerikkalaista kaunopuhetta markkinointihengessa.

Ei se Wade nyt mikaan kadeton ollut niissa peleissa, joista Shaq oli poissa. Fakta on meinaan se, etta Shaqista ei koskaan enaa tule sita Shaqia, jolla han tuli kuuluisaksi ja liigan parhaaksi sentteriksi. Nykyaan han on luvattoman ylipainoinen ja hidas. Pystyy kylla ekalla jaksolla jonkunmoiseen peliin, mutta kun pelia ratkaistaan neljannella jaksolla, niin ei mitaan. Ei oteta niita kuuluisia vapareita edes kasittelyyn tassa vaiheessa... Ja kun tollasta jannua yrittaa sovittaa jotenkin Sunsien pelifilosofiaan, niin good luck! Meinaan jonkun pitaa muuttua: joko Shaqin tai Sunsien pelin. Kumman veikkaatte?

Itse veikkaan Shaqin pelaavan ennen pitkaa (ellei jo heti ensi viikolla) penkkimiehen roolia. Sielta se tulee kentalle kun on tarvis.

Mun mielipide onkin, etta tassa treidissa oli kyse enemman Marionista kun Shaqista. Marionille piti loytaa sopiva paikka, eika painvastoin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Palstan NBA-seuraajille seuraava kysymys: Miksi helvetissä Popovich itkee Lakersin ja Memphisin treidistä? Äijän perusteluhan on jotain, että tällaisia treidejä missä ei ole mitään järkeä, ei saisi päästää läpi.. Eiköhän tuossa nyt kuitenkin jonkun verran järkeä ole, pari ykköskiekan varausta, sekä "ihan pätevä" iso mies, Kwame Brown. Ja viime draftin ykköskiekan pointti minkä nimeä en muista.

Ihme ruikutusta.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Palstan NBA-seuraajille seuraava kysymys: Miksi helvetissä Popovich itkee Lakersin ja Memphisin treidistä? Äijän perusteluhan on jotain, että tällaisia treidejä missä ei ole mitään järkeä, ei saisi päästää läpi.. Eiköhän tuossa nyt kuitenkin jonkun verran järkeä ole, pari ykköskiekan varausta, sekä "ihan pätevä" iso mies, Kwame Brown. Ja viime draftin ykköskiekan pointti minkä nimeä en muista.

Ihme ruikutusta.

Niin siis Kwamehan ei käytännössä mene Memphisiin vaan taitaa palata Lakerseihin kuukauden karenssin kuluttua, jos olen oikein ymmärtänyt tuota uutisointia.

Ja kyse oli toki "late" pickeistä, ei mistä tahansa ykköskierroksen pickeistä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Niin siis Kwamehan ei käytännössä mene Memphisiin vaan taitaa palata Lakerseihin kuukauden karenssin kuluttua, jos olen oikein ymmärtänyt tuota uutisointia.

Ja kyse oli toki "late" pickeistä, ei mistä tahansa ykköskierroksen pickeistä.

Ok, oma moka, heikosti tullut taas hommaa tutkittua. Nopeasti vaan luin Sports Illustratedista tänään juttua, ja automaattisesti muistin että ykköskiekan varauksia tuli ja Kwame. No, kyllähän tuon jotenkin ymmärtää tuon itkun, mutta vittuako se muille kuuluu miten Memphis hommiaan hoitaa. Stn.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
BOS - SA

Katselinpa U+ -kanavalta kyseisen pelin ja taas vähään aikaan tuli seurattua NBA:ta. Ei tullut kaikkia uusia Celticejä nähtyä kun Garnett on ilmeisesti sivussa loukkaantuneena. Oudosti myös Allen katosi puolen välin paikkeilla pelistä (ei siis loukkaantunut vaan noin muuten) ja Pierce hoiteli tähtiottein pelinkulun. On kyllä kieltämättä hyvä pelaaja. Toinen pelaaja joka kiinnitti huomioni oli Brian Scalabrine. Huh, aika sanattomaksi veti. Onko mies joku tsoukki vai mitä. Ilmeisesti yleisön suosikki kyllä mutta... tuli mieleen välillä kyllä aladivarin pelit otteista.

Onhan nämä pelit sinällään aika samaa kaavaa vieläkin, pelin loppuminuuteilla ratkotaan voittaja, kun eroa ei ole kuin muutama hassu piste saatu siihen mennessä. Sitten rikotaan loppuminuutti ja yritetään tasoihin tällätavoin..

Oli pari uutta siirtoakin itselleni kun Stoudamire pelaa San Antoniossa ja Webber Warriorseissa. Siihen vielä lisäksi nämä uudet Shaq ja Gasol, niin kyllähän toi länsi aika aseistautuneelta tuntuu. Idässä jyrää Boston ja imussa tuttu Detroit. New Orleansin menestys lännessä on kyllä itselleni tullut ihan puskista.

Ensi viikonloppuna on sitten All Stars-tapahtuma ja Urheilukanava+ näyttää pelin ja kisailut suorana, hienoa. On kyllä ihan hintanasa väärtti kun 4,50e kustantaa kuukaudessa ja sieltä tulee kuitenkin NBA:ta, NASCARia, lisää La Ligaa ja muuta. Ehtisi vaan kaikki katsomaan.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja toki lauantai-sunnuntai-yönä Jatkoajan raati kokoontunee tuttuun tapaan seuraamaan taitokisoja. Sopcastillahan kisat varmasti näkyvät, joten kello kolmesta eteenpäin sitten odotellaan tylsät kisat läpi että päästään donkkikisaan, jossa onkin vaihteeksi hieman jännitystä.
#ja-liiga lienee korisfanien(fanaatikkojen) kokoontumispaikka Ircnetissä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
http://sports.yahoo.com/nba/news;_y...?slug=aw-kiddtraded021308&prov=yhoo&type=lgns

Ja Kidd sitten meni Dallasiin. Noh, huolimatta triplatuplista Kidd alkaa olla jo kokonaisvaltaisesti aika mennyttä kamaa, triplatuplissa vaikeinta on saada kasaan ne 10 pistettä, kun heittopeli on muuttunut täysin luokattomaksi ja vanhuus on vienyt nopeutta ajoista.

Silti vahvistanee Dallasia, joka tosin menetti aika paljon hyökkäysvoimaa Stackhousen ja Harrisin myötä. Kiintoisaa onkin nähdä mikä joukkue korjaa potin lännessä.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Silti vahvistanee Dallasia, joka tosin menetti aika paljon hyökkäysvoimaa Stackhousen ja Harrisin myötä. Kiintoisaa onkin nähdä mikä joukkue korjaa potin lännessä.

Noh, vahvistanee kai mutta Harrisin treidaaminen vituttaa aivan tajuttomasti. Joo, hoidetaan tänne vaan näitä "play-off pelaajia" ja nuoret äijät kiertoon. Vittu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK

Cube

Jäsen
Onko joku bongaillut näitä aiemmin? Ehkä vähän kakaroiden juttu, mutta silti jotkut noista ovat mielestäni aika siistejä, kun kerran Superstareista muutenkin tykkään. Jos olisi joku kunnollinen suosikkijengi, niin tuollaiset voisi jopa harkita ostavansa kakkoskengiksi (tai kolmos-), mutta eipä ole.

Eivät varmaan mikään uusi asia ole, mutta satuinpa törmäämään.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Onko kukaan kuullut huhua, jonka mukaa Mike Bibby ois siirtymässä Cavsii? Luin tämmöse jostai, mut nyt en kyllä muista sitä sivua. Katoin tuolta parilta eri sivulta ni ei siellä ainekaa mainintaa tästä ole.

Voiskohan joku linkittää sen sivun mistä tuo allstars peli näkyy?

1 timer oot vissiin käyny kattoo pelin jos toisen ni varmaan osaat sanoo et paljo liput noihi otteluihi maksaa, jos ei iha piippuhyllyltä peliä halua kattoo?
 
Viimeksi muokattu:

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Onko kukaan kuullut huhua, jonka mukaa Mike Bibby ois siirtymässä Cavsii? Luin tämmöse jostai, mut nyt en kyllä muista sitä sivua.
Tuo huhu oli jo liikkeellä viime vuonna samoihin aikoihin, ja on tälläkin hetkellä. New York Post spekuloi että Knicks hankkisi Bibbyn... Huhut kertovat myös että Jarret Jackia ollaan hankkimassa Cavsiin.
LeBron on ainakin julkisesti sanonut että hän ei vaadi mitään treidejä, mutta tosiasiassahan PG:tä tarvittaisi Clevelandiin. Nyt vielä kun Pavlovic on loukkaantuneena takamies olisi poikaa.
 

saster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
New York Post spekuloi että Knicks hankkisi Bibbyn... Huhut kertovat myös että Jarret Jackia ollaan hankkimassa Cavsiin.
LeBron on ainakin julkisesti sanonut että hän ei vaadi mitään treidejä, mutta tosiasiassahan PG:tä tarvittaisi Clevelandiin. Nyt vielä kun Pavlovic on loukkaantuneena takamies olisi poikaa.

Samaa mieltä oon tosta, että PG:tä Cavsin rosteri huutaa ja Bibby ois mielestäni hyvä hankinta. Jos käy nii et Bibby suuntaa Knicksiin tai johonkin muualle tai sit päättää jäähä Sacramenttoon, niin eipä tuo huono juttu ois jos Jarret pakkais kamat ja suuntais Ohioon. Tärkeintä siis on, että cleveland hankkii pelimiehen kriteerit täyttävän point guardin joukkueeseensa. Sitte voidaan ootella menestystä myös keväällä.

Onko olemassa sivua missä on yleensä noita huhuja, ku ois ite kiva käyä lueskelemassa niitä?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
1 timer oot vissiin käyny kattoo pelin jos toisen ni varmaan osaat sanoo et paljo liput noihi otteluihi maksaa, jos ei iha piippuhyllyltä peliä halua kattoo?

Siis normaaleihin matseihin vai? Alas paasee reilulla satasella, vahan ylemmas hieman alle satasella. Jos matsit ei oo siis loppuunmyytyja. Mustasta porssista lipun loppuunmyytyihin saa kaksin kolminkertaisella hinnalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös