NBA kausi 2007-2008

  • 41 555
  • 373

KG#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea FC, Toronto Maple Leafs, SaiPa, Bostontics
Vaikka uuden kauden alkuun on vielä jonkin verran matkaa, niin on jo syytä avata ketju kaudelle 07-08.

Siirtomarkkinoilla on tapahtunut, sillä Kevin Garnettin siirto Minnesotasta Bostoniin on lopultakin sinetöity. Samalla vaihtui myös pelinumero, joka on nyt 5. Yhteensä kuuden pelaajan vaihtokaupassa Minnesotaan matkaavat Al Jefferson, Gerald Green, Ryan Gomes, Sebastian Telfair ja Theo Ratliff (+ 1. draft-kierroksen varausvuoroja), kun KG matkaa itärannikolle Bostoniin. Näin Minnesota sai kaupasta tulevaisuutta varten tarvitsemaansa nuorennusta joukkueeseen ja Celtics sai tarvitsemansa pelaajan, jonka avulla joukkue voi palata takaisin huipulle ja taistella tosissaan mestaruudesta tulevilla kaudella. Idässä tulee olemaan varmasti tiukkaa vääntöä playoffseissa ja mukava on myös nähdä miten Celtics pystyy haastamaan idän kovat joukkueet Detroitin ja Clevelandin, sillä nyt on ainakin potentiaalia siihen.

Mielenkiintoinen kausi tosiaankin on Celticsillä edessä, sillä KG'n saapumisen myötä joukkueelta odotetaan menestystä ja Celticsiä voi hyvin pitää yhtenä vahvimmista mestariehdokkaista tulevalla kaudella. Paul Pierce, Ray Allen ja Kevin Garnett muodostavat sen verran kovan kolmikon, että menestyksen pitäisi olla taattua. Kun Celticsin pelaajalistaa katsoo, niin aika heppoiselta muu joukkue sitten vaikuttaakin kolmikon takana. Ratakaisevaa onkin, miten muut pelaajat onnistuvat näiden tähtien vierellä pelaamaan. KG'n puolesta toivon, että hän vihdoin saa työlleen palkinnon.

Minnesota voi puolestaan rauhassa pelailla muutaman vuoden ja kasvattaa nuoria pelaajia kohti uutta nousua (toivottavasti). Ei tarvitse ainakaan vähän aikaan jännittää joukkueen puolesta menestystä, sillä puolet joukkueen tämän hetken pelaajista on syntynyt 80-luvulla. Jos sitten 5 vuoden päästä näkisi joukkueen pelaavan jo playoffseissa. Mielenkiinnolla seuraan molempien joukkueiden otteita tulevalla kaudella, mutta tarkemmin varmasti Celticsin edesottamuksia parketeilla.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tarkennetaan tuota sen verran, etta Wolves sai siis pari kappaletta 2009 ekan kierroksen draftia tassa diilissa. Kovaa rakentamista siella on nyt tekeilla ja katseet on syvalla taman vuosituhannen toisella vuosikymmenella. Portlandin vinkkelista kun tuota katsoo, niin pitkaa pinnaa pitaa vaan toivottaa Twin Cityyn ja sita, etta loytaa liigasta muutakin kiinnostavaa kun oman joukkueen. Noh, KGn seuraaminen Bostonissa on varmasti sita itseaan.

Celtics on mulle aina ollut se punainen vaate, johon en syty sitten millaan, joten aika yks' hailee miten ne parjaa. Tamaa johtuu oman aktiiviaikani taistoista Lakersin ja Celtics valilla. Olinhan todellinen Lakers-fani niihin aikoihin. Nyt ei sytyta sekaan joukkue, tietyista syista.

Palailen tahan kauteen lahemmin kun se on ovella (kausihan alkaa vasta marraskuussa) ja kun meidan joukkue on valmis. Kovaa Oden -huumaa taalla eletaan, sen voin sanoa. Odotukset on korkealla ja kylla tassa pitaa rupee jonkinlaista kausikorttia ostamaan, vaikka nayttaakin silta, etta en kerkia matseja juuri kayda katsomassa. Saattaa meinaan halli olla aikas taysi talla kaudella, joten josko ihan vaan varmuuden vuoksi...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Manna viikollahan julkistettiin NBA:n tulevan kauden peliohjelma. Samat joukkueet pelaa samoja joukkueita vastaan, siina ei ole mitaan ihmeellista, mutta TV-otteluissapa on.

Viime kaudella Blazers ei paassyt muistaakseni kertaakaan kansallisille kanaville (ABC, TNT ja ESPN), mutta talle kaudella tulee muutos! Blazer nahdaan siella komeat 12 kertaa, mukaan lukien kauden avausmatsi Spurseja vastaan seka(!!) Joulu-paivan matsi, joka lahimenneisyydessa on aina ollut LAL-Heat, Sonicseja vastaan!

Kya nakyy ja kuuluu!! Ja hyvaa Joulua!!

**Edith** Niin ja Nikehan otti muuten molemmat, Odenin ja Durantin, talliinsa tassa kesalla. Oden oman kylan poikana ja ykkospickina, ja Durantin paremman medianakyvyytensa ja laajemman fanipohjansa takia.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja nyt eräs hieman synkempi tarina on saanut virallisen lopetuksen kun Stern myönsi tuomari Tim Donaghyn syyllistyneen vilppiin ts. vaikuttamaan otteluitten lopputuloksiin vedonlyöntitarkoituksissa.
http://www.nba.com/news/sternpc_070724.html

Niin, sattumalta ko. tuomari oli tuomitsemassa erästäkin pudotuspelisarjaa, jossa tuomarityöskentely näytteli merkittävää roolia sarjan ratkeamisessa :)
Noh, aina ei voi voittaa, eipä voittanut sitten ko. tuomarikaan lopulta.
 

KG#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea FC, Toronto Maple Leafs, SaiPa, Bostontics
Hiukan surullisempia uutisia tiedossa, sillä viisi vuotta kestäneellä NBA -urallaansa Houstonia ja Minnesotaa edustanut Eddie Griffin on menehtynyt auto-onnettomuudessa. 25- vuotias Griffin oli ajanut autollaansa junan alle jo viime viikolla, mutta varmistus henkilöllisyydestä tuli vasta tällä viikolla.

http://www.nba.com/nba_news/eddie_griffin_crash.html

Griffin oli kyllä melkoinen ongelmapelaaja, sillä ongelmia riitti niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Lain kanssa hän joutui monesti tekemisiin mm. päihteiden käytön takia. Täytyy toivoa, että Eddie pääsi nyt paremmille pelikentille.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Already started??? Nice. SF 'ongelmakin' näyttää ratkenneen...

Voi olla niin kun toinen kundeista sanoo: 'Ei pärjää tänä vuonna vielä', mutta hei: 5 viikkoa ennen harjoituskauden alkua jengi vetää jo kahdesti päivässä. Vapaaehtoisesti! Even Darius Miles! Me like it.

http://www.nba.com/blazers/news/Pardon_the_Interruption_Talks_-235866-1664.html

(PS. On muuten vaikee kirjottaa näppiksellä missä on äät ja ööt...)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Greg Oden polvileikkaukseen. Katellaan kun leikkaus on ohi, etta onko kundi veke viikkoja vai koko kauden...

:-(
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Greg Oden polvileikkaukseen. Katellaan kun leikkaus on ohi, etta onko kundi veke viikkoja vai koko kauden...

:-(

Kausi näköjään ohi. Maaliskuuhun asti poissa joten melko tyrmäävä arvio. Aika uskomattoman huono onni kävi. Luultavasti Portland hankkii jonkun sekundapelaajan paikkaamaan.

EDIT: ESPN bongattua : ""On my vacation earlier this summer i got up off the couch and remember my knee having a sharp pain in it. That was about a month ago. I didn't tell anyone because i didn't want to seem like i was complaining or making excuses for anything." Greg Oden

Eli iso mies + sohva voi olla vaarallinen yhdistelmä. Epäonni on pirullista.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Harmi sinansa. Nyt taa koko projekti ottaa yhden taka-askeleen, ei sille mitaan voi.

Ma en usko, etta Odenin paikalle ketaan otetaan. Siella on kuitenkin Przybilla ykkossentterina ja Aldridge voi ihan hyvin pelata sentteriakin tarvittaessa. Tai no, voidaan sinne joku klopi ottaa, mutta ei ketaan "korvaavaa" pelaajaa varmastikaan.

Ois se vaan ollu kiva nahda Roy, Aldridge ja Oden kimpassa... Se se tassa harmittaa...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Harmi ja Harmi, nyt vielä vuosi surkeutta ja sitten taas kärkivaraus kehiin :)
Tosin ensi vuonna taitaa olla tarjolla kovia pointteja, eli Koposen mahikset taitavat olla sitten siinä.

Ja sitten jännintä onkin millainen Oden tulee leikkaussalista ulos, Amarenkin olisi tulevalla kaudella parempi alkaa taas esittämään dominoivia otteita, muuten alkaa Sunsien tulevaisuuskin näyttämään heikolta.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja sitten jännintä onkin millainen Oden tulee leikkaussalista ulos, Amarenkin olisi tulevalla kaudella parempi alkaa taas esittämään dominoivia otteita, muuten alkaa Sunsien tulevaisuuskin näyttämään heikolta.

Tässä on mielestäni kyllä tämän jutun tärkein osa , isoilla miehillä nuo polvivaivat ovat todella ikäviä ja usein myös eivät parane koskaan enää samaan kuntoon kun ennen loukkaantumista.
Amare nyt tästä esimerkki vaikka nyt onkin saanut peliinsä jo joitain osia takaisin.
Toivotaan nyt ettei Odenille käy niinkun Chris Webberille.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Toisaalta Zach "Manhattan" Randolph on taas hyva esimerkki siita, ettei toi leikkaus ole isollekaan miehelle sen kummempi juttu. Henk koht juttuja... Riippuu miten leikataan, mita leikataan ja kuka leikkaa. Ja sitten vaan sormia ristiin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Mikäköhän siinä on että kun Suomessa näytetään NBA:ta sitä tulee aina niin vähän. Canal+:skaan ei koskaan, kevättä 2004 lukuunottamatta, näyttänyt yhtä peliä per viikko enempää. SuperSport aikoinaan näytti pari peliä per viikko, mutta siitä on jonkun verran aikaa.

Kanavien syytä se nyt ei välttämättä ole, voi olla että NBA pitää hinnat niin suolaisina että enempään ei pystytä. Vähän kyllä ihmettelen tätä NBA:nkin puolelta, eli kyllähän se olisi heillekin parempi mitä suurempi näkyvyys liigalla olisi. No ei tuo nyt hirveästi itseäni haittaa koska aikaa enää NBA:n katselemiseen ei hirvittävästi ole, mutta kyllä pudotuspelejä ainakin voisi katsoa enemmänkin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
En nyt muista kuinka moneen kymmeneen maahan NBA-matseja televisioidaan jatkuvasti, joten en usko sen olevan NBAsta kiinni, etta jossain ei matseja nahda tai niita nahdaan vaan yksi per viikko. Veikkaisinkin kyseen olevan rahasta. Ei ne matsit ihan halvalla lahde ja maassa, niin kun Suomi, josta liigassa ei ole yhtaan pelaajaa ja aikaero on aika merkittava, ei matseille ole varmaan niin paljoa edes kysyntaa. Jollainhan Urheilukanavankin on lahetyksensa rahotettava. Es mes itarannikon matsi, joka alkaa klo 7 paikallaista aikaa, alkaisi Suomessa klo 3 yolla... Aika harva heraa pari kertaa viikossa katsomaan korista siihen aikaan yosta...

Pleijarit ja varsinkin finaalit on sitten ihan eri juttu.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
En nyt tiennyt missä ottaa ylös mutta tavallaan koskee NBA 2007-2008 kautta kun puhutaan jälleen epävarmasta "comeback"- pelaajasta. Scottie Pippen.

Elikkä kuten jotkut ehkä tietävät Pippen on näköjään tulossa talvella pelaaman ainakin yhden pelin. ( http://www.topo.fi/uutinen.php?newsid=1207 )

Mediaseksikkään Rodmanin jälkeen Pippen ei varmaankaan vedä yhtä hyvin yleisöä, Pippeniä väheksymättä. Tottakai Pippen on kova pelimies mutta nämä comeback sankarit tuuppaavat tehdä enemmän tappiota itselleen. Olin katsomassa kun Rodman oli TOPO paidassa ja hieman pettynyt oli kyllä, en odottanut 26 levaria mutta olihan se selvä että peli oli mitä oli. Vaikea kuvitella Pippenin näin Rodmanin JÄLKEEN luovan suurta hälinää. Korista seuraavat tietävät kyllä Pippenin pelilliset taidot ja miten loistava hän oli mutta jos Suomessa kysytään ketä näkisi mielummin niin Rodman olisi varmaan juuri SE jota halutaan nähdä.

Sitäpaitsi JOS Pippen saa jonkinlaisen veteraanisoppari NBA seuraan niin tämä "Topo show" ei tapahdu. Oli miten oli Pippen TOPO paidassa ei minusta sytytä.

Floppia odotellessa...
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
En nyt muista kuinka moneen kymmeneen maahan NBA-matseja televisioidaan jatkuvasti, joten en usko sen olevan NBAsta kiinni, etta jossain ei matseja nahda tai niita nahdaan vaan yksi per viikko. Veikkaisinkin kyseen olevan rahasta. Ei ne matsit ihan halvalla lahde ja maassa, niin kun Suomi, josta liigassa ei ole yhtaan pelaajaa ja aikaero on aika merkittava, ei matseille ole varmaan niin paljoa edes kysyntaa.

Kyllä NBA juurikin on se taho joka siihen voi vaikuttaa että mitä missäkin näkyy, hehän kuitenkin tuota tuotetta myyvät ja määrittelevät sille hinnan. Eli jos kyse on rahasta ja täällä millään kanavalla ei ole rahaa maksaa isommasta paketista, niin silloin voi mielestäni todeta että mahdollisesti tuote on markkinalle ylihinnoiteltu. NBA:llä nyt ei välttämättä ole niin kiinnostusta mitä täällä näytetään, mutta heillä kyllä mahdollisuuksia on siihen vaikuttaa. Tietenkin myös tarvitsee löytyä taho Suomesta joka haluaa tuotetta näyttää, mutta se nyt on olemassa. Voihan se olla niinkin että UK nyt ei yksinkertaisesti halua enempää näyttää.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Voihan se olla niinkin että UK nyt ei yksinkertaisesti halua enempää näyttää.

UK+ tarjonta on kuitenkin sen verran niukkaa ja vielä kohta vähenee jahka Brasilian liiga&ja jenkkien vastaava loppusyksystä loppuvat, etten jaksa uskoa etteikö halua olisi näyttää enemmänkin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
UK+ tarjonta on kuitenkin sen verran niukkaa ja vielä kohta vähenee jahka Brasilian liiga&ja jenkkien vastaava loppusyksystä loppuvat, etten jaksa uskoa etteikö halua olisi näyttää enemmänkin.

Niin minäkin kuvittelisin että UK:lla plus kanavalla olisi mielenkiintoa enemmän pelejä näyttää, koska ei siellä paljon muutakaan ole näytettävää, mutta sitä nyt ei koskaan varmana voi tietää.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
NBAn pre-season pelit on hyvassa vauhdissa. Tuloksista on turha lahtea vetamaan minkaanlaisia johtopaatoksia, mutta pelillisista asioista kylla.

Blazers on avannut kautensa kahdella voitolla ja yhdella tappiolla. Tappio tuli Denverissa, jossa vastassa oli seka A.I. etta Melo. Seuraavassa pelissahan kundit lepasivat. Blazersien peliin on tullut talle kaudelle selva muutos. Joukkue pelaa paljon, huomattavasti nopeampaa korista kun menneina vuosina. Up-tempo on nyt pelin nimi ja se tuottaa tulosta. Blazers:han on loistavasti kasattu joukkue ja joka paikalla on, jos ei nyt ihan viela niin ainakin tulevaisuudessa, huippujannuja. Jokaiselle on roolit myos selvilla ja kundit on noyria.

Oden ja Miles on tietysti poissa kuvioista, mutta muuten hommassa on hyvan tekemisen meininkia. Guardit on NBAn hyvaa tasoa (Roy, Blake, Jack & Rodrigues) eika isoissa miehissakaan ei ole valittamista (Aldridge, Frye & Przybilla). Naiden osastojen tasapaino on jo tassa vaiheessa kautta hyvalla mallilla. Sen sai tuta Atlanta (4-1) viikonloppuna. Ensin Aldridge (kenella on Z-Boa ikava??!) paukuttaa alta, sitten guardit hoitaa tilaa alle ja lopuksi pitkat miehet sinetoi pelin lahes naytosmalliin. Atlantastakin myonnettiin, etta "Nyt meita vietiin oikeen kunnolla". Hyvalta siis nayttaa Blazersien tasapaino ja hyokkaysvariaatiot.

Darius Miles on ulkona viela ainakin puoli kautta. Josko tulee ikina takaisin. Paikan on ottanut Martell Webster, joka on uuden heittokoutsin mukana saanut heittoihinsa sita mita hanelta on kaivattu jo pari vuotta taalla. Martell onkin ollut se ykkosilonaihe tahan mennessa. Myos T-Law on nayttanyt, etta taistelee avauskokoonpanopaikasta taysilla, vaikka tulikin lomilta ylipainoisena ja on jopa myohastynyt kerran treeneista. Noh, sita sattuu, kun takataskussa on uusi $12milj soppari... Aldridge on saanut massaa lisaa ja on ottamassa kulmakiven paikkaa tassa joukkueessa. Han on tahti jo nyt. Przybillan heittoa on myos muokattu kesan aikana ja viime kauden loukkaantumiset on takana. Kundi on hurjassa vedossa: blokkeja, levareita ja vapareita. Vapareissa koko joukkue on ollut huikean hyva.

B-Roy on ollut sivussa kauden harkkamatseista tahan asti. Syyna se viime kauden alussakin vihoitellut kantapaa. Nyt kuuluu kuitenkin sellaisia, etta han on valmis pelaamaan perjantaina Sacramentossa. Hyva niin, silla valtaosa peleista pelataan B-Royn kautta ja siihen pitaa saada pelillista treenia. Loput harkkapelit B-Roy pelaa malliin huili-peli-huili-peli. Kantapaata ei sovi rasittaa liiaksi, vaikka kylla tassa hieman on pelko persiessa, etta talla kaudella siita on viela harmia...

Guardi-osastolla on edelleen tunkua. Viikonloppuna sai Pinnock lahtea ja kylla sielta viela lahtee ainakin yksi ennen kun kausi alkaa. Koposen ei siis tarvitse huolestua. Oikea valinta tuli tehtya. Jo mainittujen neljan guardin lisaksi siella on Taureen Green, joka on nayttanyt jo hyvia otteita ja saa varmasti ainakin rajoitetusti peliaikaa tulevalla kaudella. Viime kauden yliopistokomeetta jaa joukkueeseen taksi kaudeksi, se on selva. Ja onhan siella myos J. Johnson, joskin tama mies nayttais olevan enemmankin naita sairastuvan miehia. Toisaalta kylla ne kolmoset lahtee iloisesti, kun vaan paikat kestais...

Eli eli... katsotaan nyt viela naita pelillisia nyansseja harkkapeleissa ja palataan asiaan kauden alussa. Kaudenhan avaa tv-peli Blazers - Spurs. Tulevaisuuden dynastia vastaan taman hetken dynastia. Pitais itseasiassa nauhottaa tuo peli ja katsoa sita sitten viiden vuoden paasta uudelleen...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eilinen olis alunperin ollut merkittava paiva sikali, etta Durant ja Oden olis kohdanneet ekaa kertaa ammattilaiskoriksessa. Odenin kohtalon jo tiedamme, mutta sivussa oli myos Durant, joka oli nyrjayttanyt nilkkansa Warriorsseja vastaan edellisena iltana. Ollee ulkona ainakin viikon?

Peli meni siis pelailuksi, josta ei jalkipolville tarvitse kertoa kun etta BRoy pyysi koutsilta lisaa peliaikaa (ajatus oli taas pelata vain eka ja kolmas jakso), koska kundi oli aika ruosteessa viela 3. jakson paatyttya. Ei tolla tavalla voi lahtea Spursseja vastaan kauden avaukseen ens tiistaina! Denveria vastaanhan BRoy tuskin huomenna pelaa. No jokatapauksessa, BRoy pelasi viimeiset 9 minuuttia ja kaatoi lahes yksi Seattlen, joka siihen asti oli ollut tahtipuikossa kiinni. Teki itse kun halusi ja jos ei ollut tilaa, niin esim Martellille kaaren taa tai Lamarcukselle alle ja BOOOM SHAKALAKA!

Hirveeta paskaa oli muuten koko peli.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kattelin eilen Nuggets - Suns pelia. Mikaan ei noilla joukkueilla ole muuttunut viime kaudesta. Suns juoksee ja dominoi kun parhaat (lue: ne 6 pelaajaa) on kentalla, mutta kun sinne laitetaan toista ryhmitysta (name any of them!), niin voi voi, edelleen. Hirveeta katteltavaa. Nuggets on taas edelleen yhta epamaarainen joukko kun oli viime kaudellakin. Ei minkaanlaista jarjestelmallisyytta. Menee aika pitkalle yksiloiden varassa, sinne minne menee. Lannen semeihin max.

Sunsseilla toki yksi mainio muutos rosteriin. JJ kun tuli tanne meille, niin hanen paikalleen hankittiin Grant Hill. Ja taytyy sanoa ihan vaan eilisen pelin perusteella, etta hieno siirto. Kokemusta, nakemysta ja ennen kaikkea mainiota ratkaisuhalukkuutta muualtakin kun 3-pinnan takaa. Taytyy sanoa, etta kahdella jengilla on aivan ylivoimaiset aloitusviisikot tassa liigassa nyt: Suns ja Spurs. Harmi vaan ettei tallaista finaalia koskaan nahda.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sunsseilla toki yksi mainio muutos rosteriin. JJ kun tuli tanne meille, niin hanen paikalleen hankittiin Grant Hill. Ja taytyy sanoa ihan vaan eilisen pelin perusteella, etta hieno siirto. Kokemusta, nakemysta ja ennen kaikkea mainiota ratkaisuhalukkuutta muualtakin kun 3-pinnan takaa. Taytyy sanoa, etta kahdella jengilla on aivan ylivoimaiset aloitusviisikot tassa liigassa nyt: Suns ja Spurs. Harmi vaan ettei tallaista finaalia koskaan nahda.

Totta. Lisäisin kuitenkin sen verran tämä Marionin tuleva mahdollinen siirto. Eihän yksi mies paljon jengiä tee huonommaksi mutta Marionin panos SF sektorilla on todella vaikuttava. Jos ja kun Matrix lähtee niin jää aikamoinen aukko jota Gran Hill tosin paikkaa melko hyvin.. Grant Hill on kylläkin pelimies mutta vaikeaa verrata näitä kahta sinäänsä.

Kuten jo ESPN juteltiin niin Heat on jengi joka voi olla melko floppi tulevalla kaudella, lukuisat menetykset (nojoo Walker) ottivat pahasti pois syvyydestä. Parker, Davis ja Blount tosin ovat ihan OK paikkauksia. Dwaden loukkaantuminen syventää vain tätä kriisiä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eiks Marion oo pelannut enemmankin PeFfaa eli PF:aa? Huhujen mukaan myrsky vesilasissa on laantunut ja kundi pysyy Phoenixissa... katotaan nyt.

Tassa muuten viteo kaverista, joka liittyy Blazerseihin ens kaudeksi ja tarinat kertovat jo, etta "heittamalla avaukseen", SF-paikalle. RUDY, RUDY, RUDY!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dXAucLSrYv8

Avauksessa tanaan...

Blake/Jack, BRoy, Rudy F., Aldridge & Oden

ja vaihdosta het peraan...

Jack/Blake, Rodrigues, Webster/J.Jones, T-Law & Przybilla

Are you kidding me???!!!
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös