NBA kausi 2006-2007

  • 48 177
  • 592

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Finaalisarjan juoni tulee olemaan sama kuin Detroitia vastaan. Kotikenttä on pidettävä "koskemattomana" ja vieraissa olisi jollain ilveellä se yksi voitto hankittava. Äärimmäisen vaikeaa tulee olemaan. Bowenin kannattaa laittaa kädet ristiin, nimittäin Lebron ei kovaa peliä ja likaisia temppuja pelkää, vaan vetää tankin lailla Brucen yli.

Ja sitten viettää pari kautta polvi/nilkkaleikkauskierteessä kun täysin sattumalta Bowenin jalka onkin polven tiellä tai nilkan alla donkista alastullessa....Bowenin yritykset on nähty ja en nyt ottaisi hirveän ylimielistä asennetta niihin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Cleveland Cavaliers on tehnyt sen, mihin juuri kukaan ei uskonut.

No joo, kylla! Itse en kerinnyt tietyista kiireista johtuen katsomaan naita matseja, mutta oli kylla aikamoinen yllatys. Siina paljon parjattu LeBron vei sen rookien kanssa Detroittia aika pahasti.

Nyt vaan finaaliin, josta on luvassa varmasti todella hyva. Jos en uskonut Cavssien Idan voittoon, niin en usko siihen nytkaan tassa finaalissa, to be honest. Spurs on kuitenkin ainakin kahta astetta kovempi kun Pistons ja niilta loytyy niin puolustajaa kuin ratkaisijoita ihan yllin kyllin. Ratkaisijathan Detroitilta puuttui taysin.

On kylla ihan kiva finaalipari, kun toinen on sitten pleijarien alusta ollut "se" joukkue ja toinen on taydellinen yllattaja, joka yht'akkia pelaakin huippukorista. Yhteista on... niin... eh...tuota... KOVA PUOLUSTUS!

Harmi vaan etten taida kerita katsomaan naitakaan matseja...
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Heh. Täällä itkee nyt niin Detroitin kuin phoenixinkin kannattajat, mutta ei siinä mitään. Jos Cavs olisi tippunut niin meikä itkisi täällä silloin, näinhän se menee!

itselleni jo cavssin finaali paikka on mestaruus (toivottavasti pelaajat ei ajattele niin) mutta aina saumoja on, tottakai, runkosarjassa molemmat kohtaamiset hoidettiin!

Ja kyllä Bowen on varmasti kova puolustamaan, niin oli Princekin, ainakin maineeltaan, mutta LeBron on niin nopea ja voimakas ja iso ja ja ja. En usko että pelkkäö Bowen sitä pysäyttää. Duncan on tietenkin oma robottimaisen tappava.. ja tylsä..

uskon että Spurs vie tänä vuonna.. mutta sitten on alkamassa uusi valtakausi.. ja se kestää piiiitkäään..

- WITNESS -
 

Sheed

Jäsen
Nostetaanpa ketjua vähän ylös, kun finaalitkin alkavat ensi yönä.

Pari kysymystä kaikille NBA-ihmisille:

1) Kumpi voittaa mestaruuden ja millä lukemin?

2) Kuka on MVP?

3) Kuka nostaa eniten tasoaan aikasemmista playoff-otteluista?

4) Lopettaako Tim uransa, jos hän nostelee jälleen mestaruuspokaalia?

5) Tekeekö King James Timistä jälleen julisteen?

6) Jaetaanko ottelusarjassa yhtään pelikieltoa?

7) Onko finaalien viihdearvo yhtä hyvä kuin viime vuonna?

--

Vastaan nyt sitten saman tien:

1) SAS, viidessä pelissä.

2) Tim.

3) Ginobili.

4) Lopettaa.

5) Ei tee, nyt ei pelata runkosarjaa.

6) Kyllä, Bowen ja Clevelandin floppiautomaatti.

7) On, ´Bron tuo peleihin aivan uutta väriä.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Jep, jep. Yöllä sitten mennään. Hieman on itselläkin sellainen fiilis, että voi tulla "blowout" tästä sarjasta. Spursilla on koossa historiansa paras joukkue, siellä ei liiemmin heikkoja lenkkejä ole. Mitä nyt Duncanilla ei ole hyvää isoa kaveria vierellään, mutta eipä hän sitä tarvitse. Lisäksi Pops on valmentajaguru, joka osaa heittää ansoja Jamesin pään menoksi.

Mutta pidetään nyt kuitenkin se "Lebron factor" mielessä, hän. jos joku, pystyy tekemään tästä sarjasta hyvän ja tasaisen. Toivotaan myös tuomareilta Lebronille samaa kohtelua kuin DWade sai viime vuonna.

"Taisteluparit":

Isot Pojat

Duncan
Oberto-Elson vs.

Ilgauskas
Gooden
Varejao


Aikaisemmissa sarjoissa etukenttä on ollut Cavsien vahvuus. Ei toki hävitä tässäkään sarjassa kokonaisuutena, mutta Duncanin veroista pelaajaa ei aikaisemmilla vastustajilla ole ollut...

Takamiehet:

Parker-Ginobili-Finley

vs.

Gibson-Hughes-Pavlovic-Snow

Aika tiukka kolmikko on kaverilla heittää. Parhaita pisteitä tekevistä pointeista, Finleyn heittopeli ja Ginobilin energia... Kyllä Cavs kalpenee tällä rintamalla kovasti näin ennakolta.

King James vs. Bruce Bowen ja Popovichin aivoitukset

Jamesiinhan Cavsin mahdollinen menestys tulee täysin kulminoitumaan. Bowen ei pelota, mutta Pops on NBA:n parhaita koutseja juuri näissä tilanteissa. Spursin uskoisi pystyvän ainakin lähelle Detroitin suoritusta Kuninkaan puolustamisessa. Ellei James nosta jälleen tasoaan...

Muut:

Horry, Barry

vs.

Marshall, Jones

Eipä mitään ihmeellistä täällä.

En mitään veikkauksia lähde tekemään. Cavsin voittoa toki toivotaan, mutta eipä Spursin dominointikaan paskaa makua tästä kaudesta enää suuhun jättäisi.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
1) Yllättäen Cavaliers, 4-3

2) Lebron "jamesin lembo" James

3) Eric Snow yltyy pisteidentekoon todenteolla. Ainakin yhdessä ottelussa yli 20pts.

4) Ei lopeta, robotti jatkaa vielä pari kautta.

5) Kyllä/Ei

6) Bowenille annetaan yhden ottelun mittainen pelikielto, kun koittaa yhden ottelun aikana useaan kertaan murtaa Jamesin nilkan.

7) Parempi.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ei ikinä, koskaan, missään, mitenkään ole mahdollista. Syön vaikka kilon paskaa, jos näin tapahtuu...

Pidetään mielessä!

Todella epätodennäköistähän tuo on, mutta näitä on ihan hauska silloin tällöin heitellä ilmoille.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Huomioita puoliajalla:

- Duncan/Parker kaksikko hallitsee peliä, kuitenkin jollain ilveellä eroa on vasta 5 pistettä Spursien hyväksi.

- Spurs on puolustanut hyvin Jamesia, mutta tämä johtuu siitä, ettei LJ saa kaukoheittopeliään kulkemaan. Korilleajoissa Spurs romahduttaa 2-3 äijää päälle ja James ei ole kyennyt tunkemaan itseään korille asti.

- James on ainoa, joka on pystynyt ottamaan Parkerilta vauhdin pois omassa päässä. Kaverista on selvästi tulossa eliittitason puolustaja.

- Drew Goodenista on pakko päästä eroon offseasonilla. Kaverin ÄO koripallon osalta on suurin piirtein Gheorge Muresanin tasoa. Paska mikä paska. Tuskin saa tässä pelissä enää pahemmin peliaikaa näiden koomailuiden jälkeen.

- Rookie Gibson pelaa jälleen hyvää peliä.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Huomioita puoliajalla:
- Drew Goodenista on pakko päästä eroon offseasonilla. Kaverin ÄO koripallon osalta on suurin piirtein Gheorge Muresanin tasoa. Paska mikä paska. Tuskin saa tässä pelissä enää pahemmin peliaikaa näiden koomailuiden jälkeen.
?
Loppujen lopuksi Goodenin ei tarvitse hävetä mitään, hyvän pelin pelasi. Oli 3 erässä liekeissä!

Samaa ei voi sanoa Hughesista joka näyttää kadottaneen otteensa pallosta lopullisesti(tämän kauden osalta), näköjään loukkaantuminen on sellaista luokkaa että hänen pelistä ei tule mitään.

Spurs tosiaankin puolusti todella hyvin. LeBronin peli oli vielä hakemista. Nyt kun ensimmäinen finaalipeli on takana on mielenkiintoisaa nähdä miten mies kerää itsensä. Seuraavassa pelissä varmasti yltää lähelle 30p.

Päivän kylmimmät voi katsoa suoraan Box Scoresta (Hughes ja Z), klisheetä tai ei.
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Veikkaus elää vielä. 11 pistettä jäi seuraavaan peliin.

Vaikka tälläinen tilastovonkkaus onkin naurettavaa se ei voita katkeraa tilitystä.


Lebronin 14pisteistä 10p oli FG, 4p vapareita. Eli tällä hetkellä yli puolet pisteistä FG ---> Veikkauksesi "elää" vain puoliksi.hah.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
- Drew Goodenista on pakko päästä eroon offseasonilla. Kaverin ÄO koripallon osalta on suurin piirtein Gheorge Muresanin tasoa. Paska mikä paska. Tuskin saa tässä pelissä enää pahemmin peliaikaa näiden koomailuiden jälkeen.

?
Loppujen lopuksi Goodenin ei tarvitse hävetä mitään, hyvän pelin pelasi. Oli 3 erässä liekeissä!

Sen verran laiskasti seuraan NBA-korista, että nolosti mulle aukesi vasta kaksi päivää sitten, että Drew Gooden on yltänyt nyt jo tosiaan pelaamaan liigan finaaleja. Ja koska Suomen valtamedioissa ei asiasta ole kai paljon rumpua lyöty ja siksi korisfanitkin voivat olla asiasta tietämättömiä, kerrottakoon, että Drew Gooden on geeniperimältään puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Andrew Gooden pelasi 70-luvun lopulla yhden (vai oliko kahden) kauden ajan SM-sarjaa Äänekosken Huiman riveissä ja löysipä seutukunnalta suomalaisen aviovaimon, joka sitten muutti korissankarin mukana Amerikkaan. Siellä sitten syntyi poika Andrew Gooden Jr., joka ainakin vielä college-vuosiensa loppuun asti on käynyt tietääkseni joka kesä isovanhempiaan vierailemassa Keski-Suomessa. Tiedä sitten, miten NBA-uran alettua. Mutta joka tapauksessa aika harvinainen tapaus tällainen puolisuomalainen korismaailman huipulla, jääkiekon puolella ei niinkään outoa.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Goodenin geeniperimä on ainakin täällä hyvin tiedossa. Varmaan osaltaan selittää hänen surkeuttaan. Toinen peli ratkesikin sitten nätisti ekalla neljänneksellä. Lebron otti ensimmäiseen kahteen minsaan 2 virhettä, laitettiin penkille ja nyt eroa onkin jo kivat 15 pistettä. Ei muuta kuin nukkumaan ja odottelemaan Cavsien kotipelejä.
 

Hypnotised

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo valitettavasti on aika mitäänsanomattomat finaalit menossa. Toinen matsi tosiaan ratkesi vähän liian aikaisin. Noh toivottavasti Cavsit saisivat edes vähän räpiköityä vastaan kotipeleissään.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Huomioita 3 pelin puoliajalla:

- Cavs on kotonaan aivan eri joukkue

- Valmennusjohto on löytänyt lääkkeitä Parkerin pitämiseen

- Lebronin pitää pysyä jatkossa pois virhevaikeuksista. Toinen peli ratkesi niihin ja nyt Cavsien hyvä tatsi katosi täysin Bronin jouduttua penkille toisella neljänneksellä. 10-0 runi Spurssille ja puoliajalle 2 pisteen johdossa.

EDIT: Ja Gooden väläyttää jälleen kerran Aki Ulanderin tasoista peliälyään, 4 nopeaa virhettä 3. neljänneksellä. Myykää tämä kaveri heti kauden jälkeen, vaikka sitten 2. kierroksen varausoikeudesta.

EDIT: Joh, onnittelut Spurssille mestaruudesta. Parker, Duncan ja Ginobili hiljennettiin tänään, mutta roolipelaajat alkoivat sitten nakuttaa kolmosia sisään. Cavs pelasi hyvällä sykkeellä, mutta kun heitto ei uppoa, niin se ei uppoa. Ja loppuun Varejaon täysin käsittämätön ratkaisu. Kokemattoman joukkueen merkki. Selkeästi parempi tiimi vei tänä vuonna.
 
Viimeksi muokattu:

Sheed

Jäsen
Lebron 2/24 paintin ulkopuolelta koko sarjassa, Bowen who?

Uskoisin, että Cavs saattaa hyvinkin vielä voittaa seuraavan pelin, mutta sarja katkennee viimeistään San Antoniossa 5. pelissä.

Bowen on ollut todella hyvä, mutta niin ollut koko SAS-ryhmä. Varsinkin isojen miesten apu on ollut koko ajan kohdillaan. Harmi kun tasoero on tuota luokkaa NBA-finaaleissa.

Viides peli pelataan Clevelandissa. Finaaleissa mennään vähän eri tahtiin kuin muuten pudotuspeleissä. 2 kotona - 3 vieraissa - 2 kotona.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Onnittelut Spursille, vaikka viimeinen peli hieman tiukemmaksi menikin.
Sarja vahvistaa kyllä itse itselleni uskottelemaa totuutta, että oikeat finaalit pelattiinkin jo Suns-Spurs-sarjassa.

Bowen puolusti Lebronin täysin pimentoon, liekö FG% jotain 35 kieppeillä ja kun korille ei ole menemistä niin siinähän se. Hughes nyt on pelkkä läppä, joten jotain tarttis Cavsien tehdä jos tahtovat joskus ottaa sen ratkaisevan askeleen. Toki Idästä nyt voi päästä finaaleihin Korisliiga-joukkuekin, mutta pelkkä finaaleissa käynti ei kuitenkaan liene lopullinen päämäärä kenellekään.

Duncan pelasi kai lähinnä keskinkertaisesti, paljon huonommin kuin mitä Suns-sarjassa, mutta silti panos riitti voittoon, on se äijä.
Parkerille ei ollut haastajaa, kun ei kukaan oikein pystynyt puolustamaan häntä ja pakottamaan heittämään kauempaa mitä mies ei osaa.

Ja sitten vain Draftia jännäämään.

Ja NBA-veikkauksen puolelta todettakoon Mahavishnun vieneen voiton lähes täydellisellä veikkaussarjalla. Vaikka eipä eroa Boomhaueriin ollut kuin yhden voiton verran, kieltämättä tällainen läpihuuto-sarja on jonkinlainen antikliimaksi hyvin kiintoisille pudotuspeleille.
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Se oli siinä

Eli jymy yllätystä ei sitten tullut, mutta aivan huikeaa että tuolla miehistöllä mentiin finaaleihin. Vaikka katkeran varjon mielestä sinne kuka tahansa idästä voikin päästä. Hughes on läppä, ainakin hinta/laatu suhteeltaan. Ens kaudeksi mielellään siihen joku oikea point guardi.. ja Kingi on taas vuoden viisaampi.. Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Ja finaaleissahan Parker pisti kaukaakin sisään, oli aivan pitelemätön kyllä.. ehkä terve hughes olisi voinut vähän miestä hidastaa, tiedä sitten.

Mutta kaikenkaikkiaan aivan loistava kausi Cavsseilta!
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Eli jymy yllätystä ei sitten tullut, mutta aivan huikeaa että tuolla miehistöllä mentiin finaaleihin. Vaikka katkeran varjon mielestä sinne kuka tahansa idästä voikin päästä.

En minä ole katkera, Spurs voitti Sunsit joten ei Suns ollut mestaruuden arvoinen (mikä olisi ollut aika läpihuutojuttu spursien jälkeen). Ehkei Sunsin tappio ollut aivan täysin huonoudesta johtuva, mutta kyllä joukkueessa on yhä paljon sitä munattomuutta, mikä on ongelma kun pitäisi voittaa.
Amaren kivekset ovat vähän väliä kateissa, eikä Duncanin haastaminen oikein huvittanut ja Marion nyt muuten muuttuu hyödyttömäksi jos hän ei saa vain juosta ja donkata.

Tai no, katkera olen siinä mielessä että Idän finalisti ei ole finaalien arvoinen verrattuna niihin Lännen joukkueisiin jotka jäävät rannalle aiemmissa vaiheissa ja 4-0 sarjan jälkeen ei liene hirveästi jossiteltavaa siitä?
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
Niin.. Ja Läntisen konfrenssifinaalin vastustaja pystyi yhteen voittoon.. eli selkeästi parempi suoritus, samoin kun Denver. Sunshan voitti kahdesti joten valovuosia siis muita edellä:) :):)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Urheiluhan on parhaimmillaan kun syntyy yllatyksia. Cavs jarjesti ne Idassa ja GSW vastaavasti Lannessa.

Mestaruus meni mielestani puolestaan oikeaan osoitteeseen. Kylla toi jengi on aika lahella taydellista. Puolustus on liigan kovinta ja nopeimmin juoksevalta joukkueelta juostiin jalat alta. Joukkueessa on myos tarpeeksi kansainvalisyytta, etta Jenkitkin alkaa pikkuhiljaa tajuta, etta korista osataan pelata muuallakin kun yliopistosarjoissa. En juuri kerinnyt finaaleja Nykissa katsoa, mutta kolmannen pelin viime hetkilla eksyttiin hotellimme baariin ja meikalainen oli, yllatys yllatys, ainoa joka taputti Spurseille.

Things that make you go :-)
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Minuahan ei sinänsä koripallo kiinnosta, mutta auttakaa nyt kuitenkin tietämätöntä.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1387244

Eli:

- Onko NBA:n draft jotenkin eri systeemillä toimiva kuin NHL:n? Jos, niin miten?
- Vai luuleeko tämä jätkä olevansa korvaamaton? Niinkuin parkettien sidneycrosby?

Vai mikä tämä Koposen esittämä ehto ensimmäisen kierroksen varauksesta on olevinaan? Luulisi, ettei suomalaisen jätkän kannata paljon ehtoja esittää draftiin osallistumisesta, jos meinaa joskus NBA:ssa pelata, vaiko mitäkö hä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös