NBA 2009-2010

  • 28 082
  • 212

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Sopinee ehkä tännekin kun ei muuta koriskeskustelua jatkiksessa ole. FIBA:han päätti tuossa tovi sitten uusista korissäännöistä kv. korikseen ja lopputulemana FIBA-säännöt muuttuivat käytännössä NBA-säännöiksi.
Eli kaukaisempi kolmen pisteen kaari, "donkkikaari" korin alla yms. ovat nyt sitten arkipäivää myös eurokentillä.

Prkl, eihän tällainen paskan tekniikan ja olemattomat käsivoimat omaava kaveri edes nytkään saa kuin roiskittua palloa kolmoskaaren takaata niin lisäsentit sitten tarkoittavat täydellistä mahdottomuutta heittäjän uralleni.
Koska luonnollisestihan myös ulkokenttien maalaukset yms. seuraavat sääntömuutoksia perässä, ehkä ei vielä tulevaksi kesäksi mutta varmasti sitten seuraavaksi.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
En voi kuvitella varjoa kaukoheittäjänä, ennemminkin sellaisena Mark Madsen tyyppisenä hustlaajana :D

Minulle henkilökohtaisesti tämä muutos ei olisi ongelma...

Wet, wet, wet, nothing but net edelleenkin 8)
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
En voi kuvitella varjoa kaukoheittäjänä, ennemminkin sellaisena Mark Madsen tyyppisenä hustlaajana :D

Minulle henkilökohtaisesti tämä muutos ei olisi ongelma...

Wet, wet, wet, nothing but net edelleenkin 8)

No en mä nytkään ole kaukoheittäjä, mutta jos kolmoskaari siirtyy vielä lisää niin voi huoletta heittää kaikki unelmat onnistuneen kolmosen kiskaisemisesta pelin keskellä :)

Harmittavan vähille jää koristelu nyt kun lähiseudulla ei ole hyviä katukoriskenttiä, nopeasti katoaa kyllä tuntuma jos menee pari kesää 5-10 krt korista pelaten.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Missas varjo asustelee? Ma muistan (viela hamarasti) kun kesasin kaytiin aina Hietsun kentalla pelaamassa. Siella oli helevetin hyvia peleja aina, kun paikalla oli valilla divari ja SM-sarja kundejakin.

Nykyaan kayn tossa himan vieressa olevalla entisella tulivuorella, jonne Nike dusas muutama vuosi sitten siistin ulkokentan. Lahempanakin on pari kenttaa, mutta niilla pelaa usein naita "metriheikki" hoods (yoyo) kundeja, jotka pelaa "lebronia", eika siita tuu pelillisesti yhtaan mitaan.

Parhaat pelit taalla saa kun hyvalla kelilla menee Nike:lle. Siella on hyvia pelimiehia. Aika harvoin kylla osuu tarpeeksi kundeja kentalle, etta siita mitaan kunnon pelia saa aikaan.

Kesalla pitais ekaa kertaa menna pelaamaan Blazers Street Jamiin. Kolmen miehen joukkueet (pari vaihtomiesta) ja streettina vedetaan Rose Gardenin kupeessa. "Pitais" menna siksi, etta lupauduin mukaan, jos pystyn sita ennen donkkaamaan... En oo pystynyt enaa 10 vuoteen, mutta reenia reenia ;-) lol Ika ei tule yksin!!!
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Mats Bedö koripalloilijana - tarjolla iso ruho ja kuusi virhettä. Donkkaa tai nostaa kuppiin korin läheltä, jos kaveri tarjoilee tai levari tippuu suoraan syliin.

Cavs sai lopulta Antawn Jamisonin, Amare-kuvio jäi jälleen tänäkin vuonna toteutumatta. Jamison on kuitenkin nykytyyliin erinomainen palanen, "stretch 4", joka levittää kenttää ja antaa Jamesille tilaa operoida. Hyvä joukkuepelaaja, jolla on pää kohdillaan ja 100% ammattilainen muutenkin. Miinuksena lähinnä ikä, mutta vielä ei ole ikääntyminen näkynyt pelisuoritusten madaltumisena. Puolustajana hieman tweener kolmosen ja nelosen välillä, mutta ei voi olla JJ Hicksonia huonompi...
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Mats Bedö koripalloilijana - tarjolla iso ruho ja kuusi virhettä. Donkkaa tai nostaa kuppiin korin läheltä, jos kaveri tarjoilee tai levari tippuu suoraan syliin.

Heh, ei paha! Koripalloilijana Mats naki periaatteessa kaikki pelipaikat: junnuna PF, joskus C ja kun pituus pysahtyi siihen 190cm, niin siita A-nuorista aikuisiin: ensin SF, sitten SG/PG, mutta kun kadet ei riittaneet ja jalat ei toimineet, niin lopetin koko paskan. Hittoako tuolla pyori metriheikkina. Siirryin jefuun, jossa TE:na homma toimi viela tuon kokoisena.

Ja juu, mulla oli kuusi virhetta jo pelin alkaessa!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Perustele nyt hieman... Eikohan tollanen chat-tyyppinen onelineri ole jopa Jatkoajan saantojen vastainen plajjaytys?

Arvaan kylla mista on kysymys, mutta kun sa oot tunnetusti varsin hyvin perilla Blazersien asioista, niin kuulisin mieluusti vahan perusteita tuolle heitollesi. Saadaan keskustelua aikaan ;-)
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
No niin, pannaanpa tahan taas vahan juttua, kun tuosta JWillin trollista ei tullut, yllattaen, sen kummempaa...

Kausi lahestyys siis loppuaan ja meilla on jaljella viela 13 pelia. 6 himassa, 7 vieraissa. Ja kun ottaa huomioon, etta meidan pelit sujuu vieraissa nykyaan huomattavasti paremmin, niin tyytyvaisia pitaa tahan kauteen olla. Vieraissa ollaan nyt viime peleissa oltu varsin hyvia. Helmikuun 24. Jazz (koti)pelin jalkeen (tappio) me ollaan pelattu 9 vieraspelia, voitettu niista 7 ja tehty baut 105 ppg. Kotona ollaan pyoritty vastaavassa ajassa kolmesti ja voitettu kaikki. Kotipelit on kuitenkin olleet kaikki tahmaisia eika rytmia oikeen olla loydetty. Eilinen Toronto -peli oli hyva esimerkki. Johdettiin lahes koko pelin ajan eika hataa ollu, paitsi kolmannessa kun kaveria ei saada karistettua kannoilta. Menee haroilyksi! Lopussa toki normaali dominointi ja voitto, ei siina mitaan. Vieraissa ollaan vaan pelattu paremmin viime aikoina... Viime kaudellahan me oltiin kotona lahes lyomattomia ja vieraissa taas peli kusi jonnin verran. Nyt kundit kangistuu kotona ja vieraissa homma luistaa huomattavasti viime kautta paremmin. Back-to-backeissakin ollaan liigan ykkosia allistyttavalla 13-3 rekordilla.

Edelleen ollaan pelattu enemman peleja kun kukaan muu liigassa ja talla viikolla meilla onkin neljan paivan huili (Wizards perjantaina). Ollaan Lannessa 8. ja edella keikkuva Spurs on pelannut viisi pelia vahemman kun me. Eli meilla on edessa viela se 13 pelia ja Spurs papat veivaa viela huikeat 18 kertaa kentalla. Iso ero! Isommaksi sen tekee viela se, etta heidan loppukausi on aika paha (paljon +.500 tiimeja vieraissa). Ei siis mikaan ihme, jos me tuolta viela noustaan seiskaksi, ehka kuudensiksikin... Paljon ratkeaa Suns-Blazers pelissa sunnuntaina (ESPN).

Kuka sielta pleijareissa sitten vastaan tulee on ihan yksi lysti. Vieraissa kun alotetaan ja vastassa on joko Lakers, Mavs tai Nuggets, niin ei ihan hirveesti voida tallaisen kauden jalkeen toivoa, mutta toivottavasti menis edes seitsemanteen. Kovvoo hommoo, tulee sielta vastaan siis kuka tahansa.

Mitapa itse tiimista? Treidi deadline tuli ja meni ja katiskaan tarttui "yllattaen" sentteri. Meilta laukut pakkasi Steve Blake ja Travis Outlaw ja tanne matkasi yksi liigan parhaista senttereista, Marcus Camby. Nyt kun rytmi on loytynyt ja aloitusviisikko on steady, niin jannut on pelanneet muistaakseni 8-1 talla uudella aloitusviisikolla: Miller, Roy, Batum, LA ja Camby. Muutenkin pelaavaa rosteria on nyt trimmattu loppukautta ajatellen. Ei sielta penkilta tule enaa kun Howard, Rudy, Bayless ja paikoin Webster:kin. Nailla mennaan, vaikka kyllahan me niita meidan omia senttereita edelleen kovasti kaivataan... Oden on itse vahvasti sita mielta, etta han tulee takaisin pleijareihin. Mina en siihen usko. Przybilla vastaavasti loukkasi polvensa manna viikolla uudestaan ja on ulkona AINAKIN ensi kauden alkuun asti. Harmi sinansa. Camby taasen on sanonut olevansa tyytyvainen taalla ja saattaa tehda jatkosopimuksen kesalla. Saattaa, silla hanen perassaan on niin Nuggets, Clippers kuin Knicks:kin. Saattaa olla muitakin. Noh, menee minne menee, niin kesalla meidan on sainattava sentteri joka tapauksessa. Odeniin ei voi (enaa) luottaa ja Przybilla on rikki enivei. Meilla pitaa olla kolme sentteria rosterissa. Piste. Juwan Howard on toki tehnyt aivan mieletonta duunia taalla, mutta rajansa kaikella. Ei lahes 40-vuotiasta miesta voi pitaa pelastajana taalla enaa toista vuotta. Back-up miehena kyllakin.

Nyt kun tuo meidan joukkue on muuttunut aikalailla viime kaudesta, niin annetaanpa pienet aploodit muutoksille: Andre Miller oli loppujen lopuksi mita mainioin hankita viime kesana. Pieni hikka kauden alussa on nyt poissa ja Roy ja Dre pelaa varsin hyvin "puoli kahteen". Mita mainioin takamieskaksikko, en voi muuta sanoa! Juwan Howard hankittiin tanne vain yhta tarkoitusta varten: pukuhuoneen puhemieheksi. Noh, jannu joutui yllattaen siita sitten aloittavaksi sentteriksi ja on osoittanut edelleen olevansa fab five mies parhaimmillaan. Jos mitaan toivon joulupukilta, niin toivoisin hanen lopettavan uransa taalla (kauteen 2011-2012). Howard on korvaamaton. Mahtava aija kertakaikkiaan. Noh, sitten kun tredi deadline tuli hollille, niin taalla moni itki ja moni vaati. Toiset itkivat, etta "ei saa treidata sita ja sita" (kaikilla omat suosikkinsa) ja toiset vaativat sentteria ja takakentan "kevennysta". Vaatimukset kuultiin ja tosiaan mainion paivatyon taalla tehnyt Steve Blake lahti aurinkoiseen Los Angelesiin. Moni jai kaipaamaan tata ehka koko liigan kovimmin treenaavaa heppua. Toinen aurinkoon lahtenyt pelaaja oli Travis Outlaw. Itsehan olin jo pitkaan toivonut hanen treidaamistaan. Hanhan on koripalloalyllisesti hieman yksinkertainen pelaaja ja viime kauden pleijareissa miesta piti oikeen etsia sielta kentalta. Ei tollasella miehella mestaruuteen tahtaava joukkue tee yhtaan mitaan. Olkoon sitten vaikka kuinka atleettinen ja kova ratkaisemaan (runkosarjassa). Se oli vaan niin, etta han oli taalla liian yliarvostettu ja pidetty hahmo. Royn paras ystavakin. NBA on pisnesta ja nama tallaiset eivat saisi olla maaraavia tekijoita, kun jengia todellakin ollaan rakentamassa kohti mestaruustaistoja. Noh, itse olin treidipaivana todella tyytyvainen, silla nama kaksi miesta lahtivat ja tilalle tuli yksi parhaista saatavilla olevista senttereista. Olin aina "vihannut" Cambya, silla hanen ribarit ja blokit olivat tuottaneet meille(kin) useasti vaikeuksia. Mutta nyt han on siis yksi meista, enka osaisi olla tyytyvaisempi.

Nyt meilla on siis todella hyva aloitusviisikko. Jengi on periaatteessa terve ja penkiltakin tulee hyvaa tavaraa tarvittaessa. Nyt kun viela joku paiva saataisiin osaava valmentaja tanne, niin eihan tassa vois muuta kun lahtea ostamaan mestaruuskakkua. Sita ootellessa, kaydaan nyt pelaamassa kevaan pleijareissa, katellaan mita kesa tuo tullessaan rosteria ajatellen (Camby?) ja ootellaan miten Oden tuosta viela kentalle nilkuttaa...

Kohti pleijareita!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tanaan kattelin televiissionista vuoden 1998 Final Four:in finaalia missa pelasi Utah ja Kentucky. Pelihan oli sikali merkittava suomalaisessa urheiluskenessa, etta siella pelasi (varsin hyvin) myos Hanno Mottola. Hannohan oli tuolloin Utahin miehia ja ponnahti tuon pelin jalkeen jopa Atlantaan ja NBAhan asti, jossa toki jumittui penkin paahan eika siita sitten sen enempaa tullutkaan.

Joka tapauksessa, pelia oli mielenkiintoista katsoa, kun en ollut koskaan aiemmin sita nahnyt ja siita jai paallimmaisena mieleen, etta Hannon kanssa samassa jengissa pelinrakentajana pelasi "meidan oma" Dre Miller. Ja ihan samalla tyylilla kun pelaa nytkin. Ei ollut ulkonakokaan muuttunut yhtaan! Kentuckissa pelasi Jamal Magloire, ja Kent Van Horn oli just lahtenyt jengista NBAhan ja hanta ylistettiin kovasti (viela).
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kahdeksan pelia jaljella tata runkosarjaa ja pleijaripaikka on matemaattisestikin kirsikkaa vaille saletti. Eikohan se ratkea jo keskiviikkona... Toki muuten se on ollut jo jonkin aikaa selvaa, etta Memphisista ei talla kaudella ollut top-8:aa haastamaan, vaikka he sen yhden hyvan stintin tuossa tammi-helmikuun tienoilla pelasikin.

Blazers on 8-2 viimeisissa 10 pelissa ja 12-2 viimeisissa 14 pelissa. Homma on siis hitsautunut hyvin yhteen, nyt kun Camby on paassyt sydeemiin sisaan ja Miller:kin pelaa todella hyvin nain pleijarien lahestyessa. Toki Nic Batumin paluu on ollut se suurin juttu, silla han hoitaa vastustajan starat "nollille" pelista toiseen, oli se sitten CP3 tai Dirk tai Kobe... ei niin valia. Mies on huikea.

Lannen kuudes tila saavutettiin eilen varsin vakuuttavalla voitolla Oklahoma Citysta (/Cityssa). Numerollisesti toki oli aika piukka vaanto, mutta ei ne Thunderit johtaneet 51-50 jalkeen koskaan. Eika sita ennenkaan juurikaan... Vaikeuksia meilla oli vain vastustajien sentterien kanssa, silla heille me menetettiin ihan liian monta levaria omassa paassa. Durant on Durant ja han taisi mattaa sen omansa eli 29 pinnaa. Toki normaaliin tapaansa paaasiassa vapariviivalta, silla Batumin syleilyssa kundi heitti kentalta vain 39%. Eihan 39% mikaan paha viela ole, mutta kun mies tekee 4. jaksolla vain 3 pinnaa (kaikki vapareista) ja peli on tiukka, niin... noh, jaakoon sanomati. Nuori jengi, joka nyt makselee samoja oppirahoja, kun me maksettiin viime ja toissa vuonna.

Taalla ollaan yha vaan enemman surullisia siita, etta Sonics lahti tuonne hillybilly-maille. Mika olisikaan mahtavampaa luoteis-USAn sport-skenelle, kun meilla olisi nyt taalla seka Blazers etta Sonics nailla nuorilla ja menestyvilla joukkueilla?! Siina olisi vuosiksi jannattavaa ja seurattavaa. Saali vain, etta tama NW-kolkka tassa maassa on edelleen se "wild wild west" monelle tuolla itarannikolla.

Nyt kun tassa on viime paivina piesty niin OCT, Nuggets ja Hornets, niin ei tassa voi muuta kun innolla odottaa loppupeleja talle kaudelle. 8 siis jaljella ja niissa viela yksi back-to-back. B-2-B ei ole ollut meille paha juttu talla kaudella ollenkaan, silla olemme niissa liigan paras 14-3 recordilla. Kaksi niista ollaan pelattu OCT:ta vastaan ja hassua tai ei, niin tuo viimeinenkin B-2-B on OCT:ta vastaan. Muutoin siella on viela vastassa Nuggets, Lakers, Mavs ja joukko rupusakkeja. 4 kotona, 4 vieraissa. Hyvat saumat siis jaada tuolle 6 sijalle, jolloin vastaan tulisi kaiketi Nuggets tai Utah. Utahia en toivoisi vastaan kylla, muut kay ilman tuskia.

Kattellaan...
 

Hyperhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seahawks, Supersonics, Tappara, Kiekko-Vantaa
Seattleen yritetään saada aluksi ainakin yksi nba- ottelu. http://blog.seattlepi.com/seattlesports/archives/199990.asp. Mahdollisen kesäottelun taustalla on RayRay ja Herr Detlef Schrempf ja tarkoituksena on saada kentälle Seattle taustaisia pelaajia ( ja kenties jäädyttää ainakin Paytonin ja Kempin numerot )

Ajatuksena on todennäköisesti näyttää nba:lle, että Seattle on tärkeä markkina-alue ja osoittaa Sternille, että Seattle ansaitsee oman joukkueen.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
X'ed in!!!

Mahtaakohan tuon ottelun alkuseremonioihin kuulua keltanen Hummer ajelemassa I-5:tta pohjoiseen, Seattleen, ja sisalla 4 ex-Blazers pelaajaa taysin myssyssa? heh heh...

Noh, itse asiaan. Pleijaripaikka varmistui eilen, kun me piestiin Knicks ja molemmat, seka Houston etta Memphis havisi omansa. Nyt sitten vaan katsotaan, naissa viimeisissa 7 pelissa, etta mille sijalle ryhma asettuu ja kuka tulee vastaan. Tsargat on ihan sinne 4. sijalle asti, mutta eikohan me vieraissa aloteta ja vastaan tulee joko Mavs tai Utah. Miksei Phoenix:in, joka on pelannut viime aikoina yllattavankin hyvin! Mieluisia vastuksia olisi ilman muuta Dallas ja Phoenix.

Eilisesta pelista... Tarkeaahan oli laittaa homma pakettiin jo heti alussa, koska tanaan on back-to-backissa Denver vieraissa. Niin kun jo ylla kerroin, niin Blazer on liigan ykkonen naissa back-to-backeissa (14-3), mutta Denver on se vihoviimeisin paikka pelata naita peleja. Vidumainen lento, piiitka matka hotellille ja aikaero... No mutta Knicks: edelleen ihmettelen suureen aaneen viinuri D'Antonin asemaa "osaavana" valmentajana. Eikohan se perustunut vain ja ainostaan Steve Nashiin, nain uskon. Meinaan eilenkaan koko New Yorkin poppoo ei pystynyt mihinkaan muuhun kun yksinyrittamiseen. Pallo ylos, pallon pompotus ja heitto. YEAH! Sitako se on se viinurin exceptional offensive playbook? Ei kai...? Noh, oli miten oli, Knicks on surrrkea joukkue, josta Leen pitaa paasta veke tana kesana. Han menee taysin hukkaan tollasessa valmennuksessa ja tiimissa. Olis tullut tanne vaan viime kesana ;-)

No juu, etta pleijarit. Osaksi ihmettelen, osaksi hymyilen tata median Blazers-kammoa ja -vahattelya. Eiko kukaan tosiaankaan ole valmis myontamaan, etta jengi, jonka pelaajat on missanneet 290+ pelia talla kaudella, jolta yksi assarikoutsi on ollut poissa koko kauden ja ykkoskoutsi oli poissa jonkun aikaa ja ison osan peleista han istui penkilla ja pelia johti toinen assarikoutsi, ja silti jengi menee "heittamalla" pleijareihin, niin se on aikamoinen suoritus se. Vertailun vuoksi, niin OCT:n pelaajista vain yksi (Krstic) oli poissa KAKSI pelia talla kaudella. Muita loukkaantumisia ei ole ollut. Ja tama jengi on 1/2 pelia meita edella talla hetkella ja sai meilta dunkkuun himassaan aiemmin talla viikolla... Tai kun Denverilta on yksi pelaaja poissa (Martin) ja koutsi on sivussa hetken aikaa, niin peli sukkaa pahemman kerran ja syoksykierre Lannen taulukossa on jyrkka? Blazer ei silti nay ESPN:lla, ei NBA.comissa, ei missaan. McMillan ei ole spekulatioissa mukana kun valitaan Vuoden Koutsia..? Aika hurjaa. Ja koomista!

Mutta sitahan taa on. Isojen markkinoiden joukkueet rulaa ja me pikkukaupungin jengit pakerretaan omaa kivaa siina sivussa ;-)
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Cavaliersin ja LeBron Jamesin ylivoima on vienyt mielenkiinnon NBA:n runkosarjasta. Katsotaan sitten pudotuspelien toisella tai kolmannella kierroksella, jos sieltä tulisi eteen mitään vastustajalta vaikuttavaa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Cavaliersin ja LeBron Jamesin ylivoima on vienyt mielenkiinnon NBA:n runkosarjasta. Katsotaan sitten pudotuspelien toisella tai kolmannella kierroksella, jos sieltä tulisi eteen mitään vastustajalta vaikuttavaa.

Juu, toivotaan toki, ettei Clevelandissa kay "Lukkoja".
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Jaa jaa... Viisi pelia on viela jaljella ja Lannen sijat 2-8 on kolmen pelin sisalla. Itse asiassa ei edes kolmen, silla kun pelit on pelattu ja jengeja on tasoissa, niin keskinaiset pelit ratkaisee... Sita ajatellen meidan viikonlopun sessio, Mavs&Lakers&Thunder, on aika huima. Mavseja vastaan meilla on jo etulyontiasema ja jos me piestaan Thunderit maanantaina, niin niidenkin edelle mennaan tasatilanteessa sitten 3-1 voitoin. Muut pelithan meilla on viela Cliput (huomenna) ja Warriors runkosarjan finaalissa ens keskiviikkona. Eli jos kaikki pelit voitetaan, tsaanssit on top-neljaan, mutta jos mennaan ryomien, niin eipa tule pitka lentomatka Losiin ja takaisin pleijareissa...

Muista joukkeista Spurs on nayttanyt olevansa taas oma itsensa viime aikoina. Thunder on hyvassa iskussa...

Thundereilla on tanaan Utahin keikka, sitten kotikarkelot Denveria ja Phienixia vastaan ja sitten se meidan peli ens maanantaina. Huh huh!

Spurseilla on Phoenixin keikkaa, Denverin keikkaa ja lopuksi Dallasin keikkaa tiedossa. Huh huh HUH!

Denverillakin nayttaa olevan ihan yllinkyllin naita pleijarijoukkueita vastassa...

Phoenix: Spurs, Thunder, Denver ja Utah!!! HUH HUH HUUUUH!!

Eli kylla ne joukkueet, jotka sinne top-4:aan lopulta venyy, on paikkansa siella ansainneet. Kaikilla on kovat loppupelit. Hyva huipennus talle runkosarjalle. GO WEST!

Katellaan!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eli kun "The Brat" on sivussa, niin The Cavs haviaa alle .500 joukkueelle... 'nough said. Woooot??? Wooooot???? Blazers:han ei ole havinnyt alle .500 joukkueelle sitten tammikuun puolenvalin, vaikka stara (ja kourallinen muita!) on ollut sivussa pelista jos toisestakin.

TAMA on juuri se pointti, mita olen sanonut Cavseista jo usean vuoden: heilla on liigan taman hetken taydellisin pelaaja, mutta joukkueesta ja muista korkean tason pelaajista ei voida kylla puhua. God bless The Chosen One, otherwise the team is f*&#ed.

Vaan ei toi Lakers:kaan hyvin pelaa ilman Kobea...

Me puolestaan tarvitaan viikonlopulle voimia ja back-up PG tulevana kesana. Blake will be back?? Ridenour?
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Me puolestaan tarvitaan viikonlopulle voimia ja back-up PG tulevana kesana. Blake will be back?? Ridenour?

Koponen :)
Joka on muuten pelannut Italiassa todella hyvin ja on mielenkiintoista nähdä tapahtuuko tänä kesänä mitään ja lähteekö Koponen pelaamaan kesäliigaan.

Muttajoo, Sunsien osalta kausi on ollut varsin hyvä mutta sinänsä vaikea kuvitella että konferenssifinaaleja pidemmälle on mahdollisuuksia, mutta mikäs siinä kun peli on taas hauskaa seurattavaa.

Durant kyllä on pelannut jäätävän kauden, sinänsä outoa että isosta egosta tunnettu Lebron antaa pistekuninkuuden mennä sivusuun, täysin järkeväähän pelien lepääminen on, ei siinä mitään. Cavsista kutakuinkin samat kommentit kuin Matsilla, peli on aivan kauheaa seurattavaa ja saa nähdä miten käy pudotuspeleissä kun pihdit isketään Lebronin ympärille.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Ei tule Koponen tanne, ei. Pitaa meinaan muistaa, etta meilla on edelleen se Australian maajoukkueen Patty Mills taalla, joka ei ole edes pukeutunut viime aikoina. Eli ei me nyt olla tanne tuomassa mitaan rookieta pelastamaan penkilta tulevia. Puheissa on ollut nimenomaan veteraani-PG ja Paul Allen nahtiinkin jo puhuvan ja paiskaavan katta useasti Steve Blaken kanssa toissapaivaisen Clippers-vierailun yhteydessa. Syopaansa paranteleva Allen ei ole juuri vieraspeleihin matkustellut, joten tuo pitaa ottaa tosissaan... Eika siina mitaan, olin ehdottomasti Blaken treidin kannalla talvella, mutta kun tuosta Baylessista ei PGta tule (vaikka McMillan sita vakisin yrittaakin!), niin kakkos-PG:ksi Blake on mita mainioin. Pelikavereilta tulee luottoa ja kolmoset uppoavat. Ridenoureistakin on puhuttu, silla mies on taaltapain kotoisin ja on taalla yliopistonsa kaynyt seka on nyt pelannut todella hyvin Buckseissa. Eihan nama sita tietenkaan poissulje etteiko Petteri tanne kesaliigaan voisi tulla... mutta en millaan usko, etta meidan rosteriin ensi kaudella.

Kesan ehdoton ykkos-juttu on kuitenkin Marcus Cambyn sainaaminen.

Eilisissa peleissa oli se janna juttu, etta molemmat (Cavs & Lakers) meni viime sekunneille, mutta kummatkin ryssittiin kun pelastaja ei ollut kentalla. Noi on kovia juttuja noi viime sekuntien ratkaisut! Aika harva tavallinen pelaaja niita osaa ratkaista. Ei edes Durant, joka onkin taman nuoren herran yksi ainoita miinuksia hanen pelissaan. Aika susi on ollut 4. jakson ratkaisijana...

Eilisessa Cavs pelissa ehdottomasti huikeinta oli The Bratin teatraalinen ja tyypillinen lapsellinen tanssiminen penkilla ottelun viime hetkilla ja/tai kun Mo Williams tuikkasi kolmosiaan. Miten mahtoi tanssittaa kun matsi oli ohi??? Hyva pelaaja, saalittava henkilo.

Tanaan Cubanin poika ja hevosmiehet kylassa!
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Saadaanko JWill:ilta minkaanlaista kommenttia tahan nyt, kun The Brat on ollut sivussa pelleilemassa 3 viimeista pelia ja tukkaan on tullut jokaisessa pelissa (L3). Mitas mitas mitas? One man show, nottin else.

Blazerseilta puolestaan Roy oli poissa Lakers-pelista (suurimman osan aikaa) ja niin vaan jengi hakee Losista vierasvoiton taysin terveesta isantajoukkueesta. Jos meilla olis The Brat (mita en toivo), niin koko NBA voitais lopettaa mielenkiinnottomana -> 80-2. lol

Tanaan tuikitarkea Thunder-peli kotona (ilman Roy:ta (polvi)) ja sitten vika peli Warriorseja vastaan keskiviikkona... 6, 7, 8 sija??? Who knows... Mahis myos kikkailla sijoituksien kanssa ;-)
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
niin vaan jengi hakee Losista vierasvoiton taysin terveesta isantajoukkueesta.
Hmm, täysin terveestä? Onhan aloituksen Bunym ollut jo 11 matsia sivussa (Lakers 5-6 näissä). Suoraa korvaajaa ei riittävän tasokkaana ole penkillä joten Gasol joutuu nyt pelaamaan centerinä ja hänen tilalleen PFksi penkiltä Odom. Tämän jälkeen penkki on pelottavan ohut ja se on kyllä peleissä näkynyt.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Saadaanko JWill:ilta minkaanlaista kommenttia tahan nyt, kun The Brat on ollut sivussa pelleilemassa 3 viimeista pelia ja tukkaan on tullut jokaisessa pelissa (L3). Mitas mitas mitas? One man show, nottin else.

Öh, oletko ihan varma että tahdot lukea Lebronin ylistystä, koska eikö se että joukkue ilman Lebronia on paska vain todista miten hyvä Lebron on...
Toisaalta nähtäväksi jää miten Lebron sitten pelaa pudotuspeleissä, tai oikeastaan miten muu joukkue pelaa koska vastustaja kuitenkin yrittää tietenkin nollata Lebronia.
Ja toisaalta, JWill kyllä taitaa keskittyä provoilemaan toisilla palstoilla, missä löytyy helpompaa riistaa :)

Noh, pudotuspeleissä se sitten nähdään, oikeastaan toivoisi että Lebron sen mestaruutensa saisi niin se jokavuotinen uho fanipojilta ehkä vähenisi, kun kevään epäonnistumisia ei pitäisi yrittää peitellä entistä kovemmallakin uholla.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Öh, oletko ihan varma että tahdot lukea Lebronin ylistystä, koska eikö se että joukkue ilman Lebronia on paska vain todista miten hyvä Lebron on...

Ei, kyllahan ma oon yha edelleen sita mielta, etta "Le Brat" (francais) on huikea pelaaja. Aivan kuten Durant:kin. Molemmilla yksi heiko puoli: Cavs pelle: persoonallisuus. Thunder dude: missa mahtaa huidella kun peleja ratkaistaan??

Siksipa kysynkin sulta, varjo: Kerrotko viela kerran, miksi Thunder oli sun mielesta yhta hyva tai parempi jengi kun Blazers? Vahan on jaanyt epaselvaksi tassa kauden aikana...

Ma en nyt, hieman juwwissa ja hypessa, kay sita kommentoimaan, vaan odottelen huomiseen ja annan aamulla laulaa sitakin enemman.

Sita ennen naureskelen ESPN:lle tassa, silla heidan Blazers-boikotti toimii edelleen. Ohjmatiedoissa on Lakers-Blazers peli eiliselta, mutta koska Lakers VITTU HAVIS(hahhahhhaaaa!), niin ohhoh ESPN nayttaakin Cavs-Orlando. Pathetic, you ESPN fuckers!!!! :-)
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Siksipa kysynkin sulta, varjo: Kerrotko viela kerran, miksi Thunder oli sun mielesta yhta hyva tai parempi jengi kun Blazers? Vahan on jaanyt epaselvaksi tassa kauden aikana...

Heh, nyt sitten ollaan kyllä niin jälkiviisaita että :)

No, Thunder ja Portland ovat molemmat menossa pudotuspeleihin ilman kotietua, voittoprosenteilla 617 ja 605, vaatii kyllä kohtalaista fanaattisuutta väittää että tuo on joku suuri ero(käytännössä loppusaldo voi mennä vielä tasan jos Thunder voittaa pelinsä ja Portland häviää), mielestäni en missään kohtaa ole väittänyt Thunderia paremmaksi joukkueeksi, se on ihan omaa keksintöäsi. Yllättäen tämäkin Matsin leijuminen tapahtui sen jälkeen kun Portland voitti Thunderin.

Toki tässä vaiheessa aloittanet itkuvirren loukkaantumisista, mutta se on ihan turhaa, loukkaantumiset ovat osa lajia ja Oden ei ole tähän mennessä uralla juuri muuhun kyennytkään joten kyse on enemmän miehen yhdestä "ominaisuudesta" kuin jostain käsittämättömästä epäonnesta. Ehjää kautta odotellessa.

Sitten jos nyt katsotaan noita reaalirostereita, eli vaikkapa eilisen pelin pelaajia:
Thunderin aloitusviisikko
Durant
Green
Collison
Sefolosha
Westbrook

Ja Portlandin
Camby
Aldridge
Batum
Fernandez
A. Miller

Pelkästään tuossa joukossa Portlandin "loukkaantumisista" kärsinyt "nuori" joukkue sisältää 2 yli 10 vuoden veteraania siinä missä taas Thunder pelaa käytännössä "junnuilla" JA ilman ykkössentteriään KZXXCKRTSHI:a ja sitten täällä ollaan niin polleaa poikaa kun "loukkaantumisista kärsivä" Portland sattuu voittamaan myöskin vajamiehisenä pelaavan Thunderin.

Yhä, kuten tilastot selvästi osoittavat, Thunder ja Oklahoma ovat kutakuinkin yhtä hyviä joukkueita kuten sanoinkin joulukuussa:
varjo kirjoitti 8.12.2009
PS. Durant kylläkin pelaa tällä hetkellä vähintään Portlandin veroisessa joukkueessa, joko miehen ansiosta tai siitä huolimatta.

Nyt kauden päätteeksi olen kyllä melkein kallistumassa sille kannalle, että tuolla rosterilla kyllä Durant on se joka kelluttaa venettä ja aikaa miehen kehittymiselle kyllä on, jos vaikka se Clutch-vaihdekin löytyisi joskus.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös