NBA 2008-2009

  • 49 975
  • 441

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Hei, All Stars-tauko on ohi ja matka pleijareihin alkaa... ;-) Ei siis mikaan ihme, jos aletaan olemaan hieman kireina ja tahan ketjuun saadaan taas sita samaa sapinaa mita taalla joskus silloin ennen oli...

Nyt tohon Jefferson -huhuun ollaan nyt liitetty myos Luke Ridnour, ja jos tama pitaisi loppujen lopuksi paikkansa, niin mina olisin tahan treidiin enemman kun tyytyvainen. Olen pitanyt Lukesta Seattle -ajoista alkaen ja onhan han "oman kylan poika", joten ei muuta kun tervetuloa, jos niikseen tulee!

Saman huhun mukaan poismuuttajina tassa diilissa olisi RLEC (diilinsa kanssa), T-Law ja Sergio. Myos drafti-oikeuksista oli puhetta samalla hengenvedolla. Tama diili olisi meikalaiselle sikalikin hyva, etta T-Law ja Sergio on olleet niita joiden treidaamisen puolesta tassa on liputettu koko kausi. Paastaisiin siis kahdesta, minun mielesta, epatasaisesta miehesta eroon ja saataisiin tilalle osaava PG ja todella osaava SG...

Menestyksen makua!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Itse seurasin ihan mielenkiinnolla tämän NBA:n All-Star -pelin. Ja kuten suomalaiset selostajatkin totesivat, nähtiin puolustustakin tavallista enemmän tänä vuonna. Itse nautin Shaqin vapautuneen näköisestä pelistä. Ja olihan se aika priceless moment, kun Shaq syötti Howardin jalkojen välistä ja ajoi itse korille. Sitä kelaili mielellään muutaman kerran uudestaan.

Kuka muuten oli MVP, kun UK+ oli ennakoinut tapahtuman keston niin päin helvettiä, että ½h lisäaikakaan boksissa ei riittänyt edes ihan koko peliin.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Treidi deadlineen vajaa pari paivaa...

Eli laitetaan taas tahan "kuulumisia":

Nyt on jaljella enaa "kolme kovaa", joista yksi on viela uusi-vanha huhu. Eli Caron Butler, Richard Jefferson ja Gerald Wallace on nyt naa kundit, jotka on tutkassa ja joita on myos tarjottu. Lehdissahan on ollut juttua, etta LaFrentzin soppari on ollut yhta kuumaa kauppatavaraa kun Amare itsessaan. Aika huikeeta kuinka kusessa tiimit on rahojensa kanssa.

Toki tuon nimi-kolmikon lisaksi treidissa tulee liikkumaan muitakin pelaajia, mutta nailla siis mennaan nyt. Yhteenkaan en olisi tyytymaton, riippuen toki mita niista pitaa Raefin sopparin kanssa antaa. Sergio lienee selva, mutta kuka hanen lisaksi...? T-Law, Batum, Bayless...?? Kattellaan.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Tassa Tyson Chandlerin treidin jalkimainingeissa on hyva mussuttaa pullaa ja katsella kuinka jengit, joilla on palkkapaniikkia, haluaa paasta eroon jopa "mestaruustavoittelun" kulmakivista. Treidi deadlineen balttiarallaa 26 tuntia, joten eikohan kohta jysahda muualtakin. En silti usko, etta Tyson mitaan ihan hirveen mullistavaa tuo Thunderiin, silla aika keskinkertaistahan kundin peli oli ennen kun CP3 alkoi tarjoilla poytaan. Mielenkiintoista tassa treidissa oli kuitenkin se, etta Chandlerilla ja meidan Przybillalla on tunnetusti kuumat valit ja nythan naita kahta jamppaa tullaan nakemaan vastakkain useammin kun ennen. Viimeksi voiton vei Przybilla ja sita juhlittiin Chandlerin suihkusessiolla...

Tuosta Kobe - LeBron jutusta sen verran, etta eikohan kundien paremmuus taman kauden osalta ratkaistu tuossa parisen viikkoa sitten, kun LA vei Cavseja ip kaffeille ja Kobe teki LeBronista varsin hepposen kaverin siina vaannossa. Taman voi taman kauden osalta muuttaa vain LA - Cavs finaalisarja, muuten katsellaan tata uudelleen sitten ensi kaudella.

Terry Porter lahti vetamaan Phoenixista AS-viikonlopun aikana ja nyt Alvin Gentryn ohjastama aurinko-ryhma sai varsin hyvan alun projektilleen: 140 pinnaa ja kolme jannua teki + 20 pinnaa ja kuusi +10 pinnaa. Toki tuota helpotti vastustaja (Clippers) ja varsinkin sen tortto-uuno Zacharias Randolph, joka leipoi itselleen suihkukomennuksen ekalla jaksolla. Lisaksi B-Davisilla oli off-ilta. Noh, tanaanhan ne pelaa uudestaan, nyt LAssa, ja sen jalkeen Suns pelaa Thunderia vastaan, joten kovasti siella varmaan hyokytellaan suunnanvaihdon puolesta, kunnes... sielta loytyy Bostonia, pari kertaa Lakersia ja sen jalkeen road trippia Orlandon kautta Miamiin, Houstoniin ja lopuksi iki-ihanaan San Antonioon. Sen jalkeen nahdaan missa Suns menee loppukautta ajatellen. Nythan juoksupeli tuli hieman puskasta, joten holdataan hevosia nyt viela hetken. Mutta muuten tuo eilinen peli oli minun mielestani hyva osoitus siita mita saadaan aikaan kun tulta tulee laajalta rintamalta eika yksi jannu tee "huikeasti" 62 pinnaa ja sitten joukkue voittaa viidella pinnalla...
 

Sykerö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers ja Michael Jordan
"Tuosta Kobe - LeBron jutusta sen verran, etta eikohan kundien paremmuus taman kauden osalta ratkaistu tuossa parisen viikkoa sitten, kun LA vei Cavseja ip kaffeille ja Kobe teki LeBronista varsin hepposen kaverin siina vaannossa. Taman voi taman kauden osalta muuttaa vain LA - Cavs finaalisarja, muuten katsellaan tata uudelleen sitten ensi kaudella."

Eli viime vuonna leBron oli parempi.. Cavshan voitti molemmat ja LeBron vei kaksintaistelun. Ihme että Kobe vei MVP:n kuitenkin.. Mutta LeBron oli siis kuitenkin parempi tuon teorian mukaan.

Tuossa linkissä oli mielenkiintoista tuo kohta missä kysyttiin " Kumman haluasit omaan joukkueeseesi" sanoiko kukaan Kobe..?
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Eihan MVP ja "kumpi on parempi" pitaisi olla sama asia ollenkaan... Kobe voitti MVPnsa LeBronin sijaan ihan vaan sen takia, etta Cavs oli lahestulkoon umpisurkea viime vuoden runkosarjassa (hadin tuskin .500 tiimi). Eihan sellasen jengin tahti voi olla MVP, vaikka selassa lukis Jeesus... Ei ainakaan NBA -merkkisessa liigassa.

Treideista taas... Nocioni ja Gooden matkasivat Chicagosta Sacramentoon ja toiseen suuntaan lentaa, tannekin tarjottu, John Salmons seka Brad Miller. Samassa diilissa Portland:kin saatiin soppaan mukaan kun meilta lahti turha mies Ike Diogu lahti Sacramentoon ja meille tuli joku Michael Ruffin Chicagosta. Hassu treidi sinansa, mutta haiskahtaa eittamatta silta, etta se on joko osa jotain suurempaa tai sitten palkkoihin tehdaan vaan tilaa, koska kundin soppari kasittaa vain taman kauden. Yhtaan peliahan taa jannu ei taalla tule pelaamaan (on nytkin loukkaantuneena), joten aika mitaan sanomaton siirto siis just nyt tahan valiin. Vince Carter nayttais tanaan olevan se kuumin nimi Portland treideissa, mutta katotaan nyt. Aikaa on jaljella viela baut 20 tuntia...

T-Mac on muuten ulkona loppukauden peleista! Aikamoinen paukku Houstonin pleijari-haaveille. Saas nahda yrittaako ne saada jonkun nimimiehen ryhmaansa T-Macin tilalle... Carter <-> T-Mac huhujahan oli ennen tata kauden lopettavaa loukkaantumista. Serkukset...
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
T-Macin huono onni jatkuu ja mies pysyy yhä second round virgininä.
Ehkä Tmac tässä vaiheessa uraa sitten pystyisi hyväksymään kunnon apumiehiä, Torontostahan hän lähti Vincen viedessä kaiken huomion.

Sanoo Mats mitä tahansa Sunsin puolustuksesta, niin huonompiakin selvästi löytyy, Clippersit antoivat Sunsin tehdä 282 pistettä kahdessa ottelussa :)

Enpä muuten ole huomannutkaan Durantin vahvoja otteita tällä kaudella, pistekeskiarvo on noussut yli 5 pinnaa ja viime kauden kehnot heittoprosentitkin ovat nousseet varsin kelvolliselle tasolle. Samoin ripareita on tarttunut käsiin enemmän, mikä kertoo siitä että se viimekauden rookie-pehmeys on tainnut karista pois päältä. No, toki umpisurkeassa joukkueessa on helpompi loistaa, mutta jos miehen kehitys jatkuu tällaisena, niin ensi kaudella taitaa tulla enemmänkin ruuhkaa tuonne pistetilastojen kärkeen.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Treidi deadlineen aikaa 2 tuntia ja 20 minuuttia...

Tyson Chandler diili on peruttu. Kundi ei paassyt laakarintarkastuksesta lapi ja koko iso diili on peruttu. Aikamoinen pommi!

Kuulopuheiden mukaan Richard Jefferson treidi on nyt kuopattu. Muutenkin juuri nyt nayttais olevan sen verran kuollutta, etta on baut "fifty-sixty", etta koko isoa ja veret seisauttavaa Portland-treidia ei ennen kesaa tule. Charlotten kanssa diilia viilataan kuulemma edelleen, mutta Portland ei ole kiinnostunut ottamaan Nazr Mohammedia takaisin tanne, saatikka antamaan Nicholas Batumia itarannikolle, joten nama kaksi asiaa nayttaa kaatavan koko Gerald Wallace -diilin talla kertaa.

Toinen huhuhan on ollut Nets ja Vince Carter. Noh, siina puhutaan niin isosta kontrahdista, etta Portland kuulemma haluaa kaiken muun hyvan (mm ex-All Stars guardi M-Ager) paalle myos ykkoskierroksen draft-pickin ikaan kuin kirsikaksi kakun paalle ja se taitaa olla liikaa Netseille, joka on taman pickin Warriorseilta saanut.

Saattaa siis hyvinkin olla, etta me "joudumme" itse kayttamaan hyvaksemme Raef LaFrentzin vapautuvan kontrahdin tana kesana ja niilla (ja eilisen Ruffin diilin) rahoilla pyydystamaan vapaan agentin kesa-markkinoilta. Lisaksi Ruffinin erikois-diilin mukana tuleva ykkoskierroksen picki on varmasti, ja tunnetusti, hyva juttu kesaa ajatellen...

Myos Ruffin -tyylinen toinen diili tanaan on kuulemma hyvin mahdollinen.

2 tuntia ja 10 minuuttia...
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Terry Porter lahti vetamaan Phoenixista AS-viikonlopun aikana ja nyt Alvin Gentryn ohjastama aurinko-ryhma sai varsin hyvan alun projektilleen: 140 pinnaa ja kolme jannua teki + 20 pinnaa ja kuusi +10 pinnaa. Toki tuota helpotti vastustaja (Clippers) ja varsinkin sen tortto-uuno Zacharias Randolph, joka leipoi itselleen suihkukomennuksen ekalla jaksolla. Lisaksi B-Davisilla oli off-ilta. Noh, tanaanhan ne pelaa uudestaan, nyt LAssa, ja sen jalkeen Suns pelaa Thunderia vastaan, joten kovasti siella varmaan hyokytellaan suunnanvaihdon puolesta, kunnes... sielta loytyy Bostonia, pari kertaa Lakersia ja sen jalkeen road trippia Orlandon kautta Miamiin, Houstoniin ja lopuksi iki-ihanaan San Antonioon. Sen jalkeen nahdaan missa Suns menee loppukautta ajatellen...

Joo,o. Bostonilla 80 pistettä kasassa, kun kolmatta neljännestä jäljellä 8:41. Joten jotain tekemistä olisi Sunsilla ainakin puolustuksen kanssa. Tuskin pystyvät ihan joka matsiin itse +140 pistettä tekemään?

EDIT: kuokkaan US Airways Centerissä 108-128, vaikka vierasjoukkueella puuttui Garnett. Kyllähän noita tilastoja kelpaa parannella, kun saa heitellä pelitilannekorit sisään 63%:sti. Rondo 32, Allen 31, Pierce 26... ja siinä se sitten olikin.

EDIT2: Matsille ihan kommenttina, että jos joku antaa 14 syöttöä yhdellä jaksolla niin sille pitää nostaa hattua. Vaikka vastassa olisi LA Clippers. Mahtavat Novak, Gordon ja Davis miettiä mikä meni vikaan ensimmäisellä 12 minuuttisella, kun +-tilasto näyttää lukemia -21, -22 ja -23. Hyvä tilastomuoto muuten. Esim. Indiana-Chicago (98-91) pelissä Chicagon Derrick Rose heitti pelitilannekorit aika huonolla prosentilla sisään (1/9), ja joukkue hävisi. Kuitenkin miehellä on vain yksi miinus, kun esim. Dengillä, joka teki 13 pistettä se oli -21. Jotain teki Rosekin oikein, vaikka ei koriin juuri osunutkaan.

EDIT3: Tuo Blaken 14 syöttöä per neljännes sivuaa käsittääkseni NBA:n ennätystä, joten onnittelut siitäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Niinpa niin, kun vastassa oli surkeita jengeja Suns teki mita halusi, mutta kun Boston asettui vastaan, niin meno muuttui heti. Molemmilta puuttui avainpelaaja, joten sitakaan ei paasse nyt syyttamaan... Rondo tosiaan teki mita halusi, mutta mikas oli tehdessa kun vastassa oli Nash ;)

Itsekin paasin hallille pitkasta aikaa eilen ja tiedossa oli tosiaan melkosta huipakkaa kun vastassa oli todella siipirikkoinen Clippers. Alussa sahlailtiin, mutta kun sahlaykset loppuivat, niin Blazers vei siita lahtien ekan jakson lopun 34-10. Siella oli kentalla silmat pyoreina ihmettelevia punapaitoja ja sitten naita valkopaitoja, jotka tekivat mita halusivat. Valilla oikeen pahaa teki Clippersien puolesta. Blake tosiaan teki siina "sivussa" NBA rekordia sivuavan syottoennatyksen, kun kasista lahti 14 syottoa tuon ekan jakson aikana. Noh, niin kun ainakin varjo tietaa, niin mina en juuri noille syotoille arvoa anna, silla on mika nyky-koriksessa syotto?? Nama pointit saavat valilla mita ihmeellisimmista paikoista syottoja ja niin sai Blake:kin eilen. Mahtoko se olla se 14 syotto kun han antoi pallo LA:lle, joka ihmetteli hetken, ajoi korille (iski pallon kaksi kertaa parkettiin) ja donkkasi. Siitako syotto?

Noh oli miten oli, muuten tuo matsi oli aika puuduttavaa katseltavaa, varsinkin vikalla jaksolla kun kentalla oli vain penkinkuluttajia. Lahdinkin himaan jo hyvissa ajoin...

Kun treideista ei sitten loppujen lopuksi tullut yhtaan mitaan, niin Blazers nayttaa nyt olevan hyvinkin rentoutunut jengi. Atlanta kavi kylassa ja se peli oli hyvaa korista alusta loppuun. Enpa muista meilta yhta tasapainoista pelia pitkiin aikoihin, ja Hawks on sentaan hyva jengi. Clippers on mita on, mutta silti, varsin hyvaa dominointia eilen.

Amaren loukkaantuminen tuli Sunseille pahaan aikaan, silla nyt ei ole kenellakaan varaa antaa tasotusta. Lannessa mennaan edelleen tiukassa paketissa, joten pahaltahan tuo juuri nyt heidan osaltaan nayttaa. Me puolestamme lahdemme nyt pikku kiertueelle ja edessa on pahoja vastustajia. Ekaks T-Maciton Houston, sitten Spurs ja lopuksi kotonaan hyvin pelaava T-Wolves. Sunnuntaina sitten Spurs taalla himassa, joten piukka viikko edessa. Kolme voittoa olisi hyva suoritus ja vankistaisi paikkaa neljantena Lannessa...
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Ihan mielenkiintoista olisi kuulla, mitä mieltä Mats on ollut Jerryd Baylessin esityksistä tähän mennessä? Ennen kauden alkua lueskelin, että pelasi Arizonassa SG:ia, mutta Blazers nappasi miehen nimenomaan PG:ksi. Summer Leaguessa oli ilmeisesti vakuuttava, mutta siirto takakentällä on tuottanut kovemmillekin pelaajille vaikeuksia.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Joo siis, kesallahan sain mahdollisuuden seurata Blazersien kesatreeneja (kun Petterikin oli taalla) ja jo silloin Bayless erottui muista. Ja tosiaan kesaliigassahan han matti muistaakseni 32 pistekeskiarvolla ja valittiin koko sopan MVPksi. Odotukset olivat siis sikali kovat.

Mutta niin kun muistetaan, niin ennen liigan alkua meilla kaytiin kovaa keskustelua juuri naista guardeista, silla niitahan meilla riitti. Blake, Roy, Rudy, Sergio ja sitten Bayless. Ja taytyi aika kova olla, jos meinas tuon neljan koplan valiin tunkeutua. Lisaksi se, etta ratkaisjoita meilla on ihan tarpeeksi jo nyt, joten mitaan Rosea tai OJ Mayoa meilla ei kaivattu... Lahtokohdat oli hanelle siis eri kun monille muille hanen tasoisille rookeille.

Baylessin keississa tosiaan tormattiin, minun mielestani, juuri tahan. Puolustuskaan ei viela toimi eika hanella myoskaan ollut mitaan asiaa Royn ja Rudyn puolelle, eli SG:ksi. Ei olis tietty monella muullakaan, ei siina mitaan. Noh, kun kausi alkoi, niin pelaavassa rotaatiossa ei kundille loytynyt tilaa. Vain yksittaisissa tilanteissa han paasi kentalle ja silloin yritys oli niin kova, etta homma naytti enemmankin peuralta ajovaloissa kun NBA-pelaajalta. Taalla ymmarrysta kuitenkin riitti (painvastoin kun Odenin tapauksessa) ja hanelle on ihan oikein annettu aikaa kasvaa ja oppia PGn hommia. Odotukset on ensi kaudessa tai ehka senkin jalkeen jossain tulevaisuudessa.

Blaken loukkaannuttua Jerryd sai sitten paikkansa. Sergio ja Bayless veivasivat PG:ta vuorotellen, Sergion alottaessa. Ja kyllahan han hyvin sita veti, mutta raakuus nakyi ja ennen kaikkea ongelmatilanteissa han oli viela varsin kevyt kaveri. Ja myos juuri tuo, etta han olisi joskus viela aivan huikea SG, ei niinkaan PG. Ei hanessa viela ole lahellekaan sita "aivoa" mita esim Blakella on. Blaken ollessa pois, joskus sita meidan hyokkaysta oli kylla paha katsoa kun kaksi "saheltajaa" yritti pyorittaa muuten varsin lahjakasta ryhmaa hyokkayspaassa. Ja puolustuksessa tosiaan, han oli hukassa lahes koko ajan. Skriineista mentiin alapuolelta eika apuja osattu antaa isoille miehille...

Mutta show:ta loytyy! Jannu on meikalaistakin pienempi jannu ja veivasi aika huikeita donkkeja valilla. Parhaimpana ehka tama New Jerseyssa nahty donkki:

http://www.youtube.com/watch?v=L-OAPsB9vyM

... juuri nuo tuollaset antoi uskoa tulevasta.

Mutta niin Baylessin tapauksessa, niin kun koko Blazersienkin tapauksessa taytyy muistaa, etta nuoria ollaan. Bayless on pikkupoika ja Blazerseilla on koko liigan nuorin pelaava rosteri. Pitaa vaan jaksaa katsoa tulevaisuuteen, ja pitaa fokus siella. Baylessille ongelmia tuottaa viela varmasti sekin, etta han ei missaan tapauksessa ole meidan jengissa se, jonka odotetaan tekevan pisteita ja/tai ratkaisevan peleja. Siihen meilla on ihan eri jannut. Mutta siihenhan han juuri tottui Arizonassa ja kesaliigassa. Nyt rooli on siis taysin eri ja silloin odottavan aika saattaa kayda pitkaksi...

Treidi deadlinen lahestyessa me kuulemma saimme paljonkin kyselyita juuri mm Baylessista, mutta hanta ei mistaan hinnasta haluttu paastaa pois. Tama kertoo jotain siita, mita hanelle on taalla tulevaisuudessa varattuna. Katsotaan sitten parin kolmen vuoden paasta missa han menee... En usko, etta silloin meilla on enaa taysin samaa takakenttaa. Ja siihenhan Bayless -keississa juuri tahdataan.

Hanessa nahdaan tulevaisuuden Tony Parkeria ja sita vastaan varmaan kenellekaan (taalla) ei ole yhtaan mitaan.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Marburykin sitten stunttasi Bostonissa...saas nähdä miten tuo sankari sopeutuu backup-miehen rooliin, mutta mikäs siinä on noilla palkoilla vähän pallotella silloin tällöin.

Ja Shaqkin palasi vanhojen aikojen tahtiin, toki vastus oli vain Toronto mutta osoitus kuitenkin siitä, että Shaq on tosissaan tällä kaudella.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ja Shaqkin palasi vanhojen aikojen tahtiin, toki vastus oli vain Toronto mutta osoitus kuitenkin siitä, että Shaq on tosissaan tällä kaudella.
Vaikka en mikään kovan luokan NBA-tietäjä olekaan, niin jopa minä olen huomannut Shaqin uudentulemisen. Ikää on 36 v, joten hirveän montaa vuotta ei tämä jätti enää huipulla pystyne pelaamaan. Joku kaksi-kolme maksimissaan, ainakin näin maallikon näkökulmasta. Korjatkoon joku asiantuntija jos olen väärässä. Shaqin harmiksi vaan Suns taitaa olla menossa vähän väärään suuntaan, jotta Shaq voisi menestyksestä enää realistisesti haaveilla. Eli olisiko se Sunsin mestaruusikkuna jo sulkeutunut viime kaudella?
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aikamoinen nousu viime yönä Chicagossa. Kuinkakohan moni kotijoukkueen kannattaja vielä uskoi voittoon, kun peliaikaa oli jäljellä 5.52. Kuinkakohan moni oli jo lähtenyt kotiin? Tässä ajassahan Ron Artest vei Houstonin 82-99 johtoon. Mutta sen jälkeen Ben Gordon ja Derrick Rose laittoivat haisemaan. Tekivät yhteensä 22 pistettä ja kun Rockets heitti vain yhden korin sisään (Artest kolmosen ajassa 2.15 95-102) niin peli kääntyi Bullsille lukemin 105-102.

Tänään on hauska nähdä Sunsin kunto Lakersia vastaan. Muutama päivä sitten juuri Losia vastaan omassa päässä soi 132 pisteen verran, sen jälkeen tehtiin Torontoa vastaan itse 133 pistettä... tänään varmaan taas noin 230-250 pisteen matsi luvassa?
 

TML

Jäsen
Tänään on hauska nähdä Sunsin kunto Lakersia vastaan. Muutama päivä sitten juuri Losia vastaan omassa päässä soi 132 pisteen verran, sen jälkeen tehtiin Torontoa vastaan itse 133 pistettä... tänään varmaan taas noin 230-250 pisteen matsi luvassa?

Betfairilla oon pistäny meneen aika monta vetoa tän kauden aikana noista korimääristä otteluissa. Pacersin, Knicksin, Sunsin peleissä etenkin sukka heiluu kyllä aikamoista tahtia. +220 voi heppoisesti lyödä toisinaan.

Lakerskin pidettiin alta 80 pinnassa pari yötä sitten, mutta eiköhän tänään nähdä värikäs korishow.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse sain tuohon Suns-Lakers-matsiin hyvän kertoimen ja korimäärä alle 237p. Yleensä kyllä kanssa mieluummin pelaan enemmän pisteitä kuin vähemmän, mutta jos kellonajan takia olisi pussittaminen tukkoisempaa...

Mikään ei muuten ole "hauskempaa" kuin selkeästi ratkennut ottelu, jossa tarvitset vielä pari koria ja penkkimiehet missaavat joka saamarin paikasta ja tietenkin viimeinen 20 sekkaa vaan pallotellaan omassa päässä kun tarvitsisi vain sen yhden pinnan..

MACK
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itse sain tuohon Suns-Lakers-matsiin hyvän kertoimen ja korimäärä alle 237p. Yleensä kyllä kanssa mieluummin pelaan enemmän pisteitä kuin vähemmän, mutta jos kellonajan takia olisi pussittaminen tukkoisempaa...

Mikään ei muuten ole "hauskempaa" kuin selkeästi ratkennut ottelu, jossa tarvitset vielä pari koria ja penkkimiehet missaavat joka saamarin paikasta ja tietenkin viimeinen 20 sekkaa vaan pallotellaan omassa päässä kun tarvitsisi vain sen yhden pinnan..

MACK

Sellainenkin on ihan kiva, että sinulla on tilanne sellainen, ettei mielellään saisi tulla yhtään pistettä. Toinen joukkue johtaa 27 pistettä ja peliaikaa on 5 sek jäljellä. Lopulta innokas penkkimies rikkoo ja toinen penkkimies laittaa kaksi vaparia pussiin... riittäähän näitä.

Tuo 237 pistettä Suns-Lakers peliin on oletus myös ESPN:n sivuilla. Siitä siis lähdetään. Noin korkeita oletuspisteitä en ole nähnyt kuin todella harvoin. Jossain Golden Staten pelissä viime kaudella jotain toista saman tyylistä joukkuetta vastaan.

Hauska nähdä, kun urheilukanava televisio, miten mm. Shaq pysyy kyydissä. Toivotaan hyvää matsia. Sanotaan nyt vaikka 121-117 (238 pistettä) Sunsille.

EDIT: Ja lisätään vielä ennenkuin matsi alkaa, että kentän kunkku on tänään Leandro Barbosa (38 pist)
 
Viimeksi muokattu:

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä jännitystä riittää. Tuo Sunsien edellisviikko oli kyllä ihan sairas, nimittäin nuo pari matsia Clippersiä ja Oklahomaa vastaan. Jokaiseen tarjottiin vähän samantyyppisiä pistemääriä ja jätin pelaamatta, koska ne luvut vain tuntuivat niin kovilta. Ja sitten siellä mätetään jotain 260 pisteen luokkaa.

Nyt yritän luottaa siihen, että Lakers puolustaa vähän asenteella ja johonkin kohtaa saadaan hyvä putki ettei ihan joka hyökkäys pääty koriin. Kyllä tuossa kuitenkin aika vauhdilla noita pisteitä saa tehdä, että pysyy tasaisena tahti.

Mun tuurilla eka neljännes tuo jotain yli 70 pistettä, samoin toinen...

edit. vedonlyönnistä vielä sen verran, että jälkiviisaus on aina niin typerää, mutta jätin vaistoista huolimatta pelaamatta Detroitia ja yli 180 pisteen ottelua...dumbass!

MACK
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Nyt yritän luottaa siihen, että Lakers puolustaa vähän asenteella ja johonkin kohtaa saadaan hyvä putki ettei ihan joka hyökkäys pääty koriin. Kyllä tuossa kuitenkin aika vauhdilla noita pisteitä saa tehdä, että pysyy tasaisena tahti.

Mun tuurilla eka neljännes tuo jotain yli 70 pistettä, samoin toinen...

No ei ollut, 60 pistettä ja Sunsille meni 34-26. Tasaisesti tällä lailla 240 pistettä on hakusessa, mutta jospa tässä ruvettaisiin pelaamaan hieman tarkempaa peliä?

On kyllä aika vauhdikasta peliä. Onko tuo sitten kannattavaa on toinen juttu. Omaan amatöörisilmääni osui ensimmäiseltä jaksolta se kuin vapaasti Gasol pääsee heittämään, ja moni muukin. Barbosa ajoi muutaman kerran aika nätisti sisään, Shaq teki muutaman hauskan kuvion, ja Richardson heitti pari "amatöörikolmosta" metrin ohi. Siinä havainnot ja peli jatkuu...
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, ei sentään sellaisia määriä, mutta vaikka tuossa välillä tuntuu että missataan niin nyt on 41p kasassa ja yli kolme jäljellä toista. Heittoprossa on Losilla varmasti alle 50, mutta noita heittoja tulee kyllä kuin liukuhihnalta. Katsoin jo että tämä toinen alkoi vähän jäykästi, mutta kai se 60 sieltä ilmavasti vielä tulee. Menee jännäksi.

edit. viimeisen 10 sekunnin aikana 7 pistettä...hauskaa. Kolmosten upottelu on sitäpaitsi ollut vähän vajaata ja silti paukkuu.

MACK
 
Viimeksi muokattu:

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Vaikka en mikään kovan luokan NBA-tietäjä olekaan, niin jopa minä olen huomannut Shaqin uudentulemisen. Ikää on 36 v, joten hirveän montaa vuotta ei tämä jätti enää huipulla pystyne pelaamaan. Joku kaksi-kolme maksimissaan, ainakin näin maallikon näkökulmasta. Korjatkoon joku asiantuntija jos olen väärässä. Shaqin harmiksi vaan Suns taitaa olla menossa vähän väärään suuntaan, jotta Shaq voisi menestyksestä enää realistisesti haaveilla. Eli olisiko se Sunsin mestaruusikkuna jo sulkeutunut viime kaudella?

Ihan hyvältä tuo Sunsien peli nykyään näyttää, vaikkei Nash pelaakaan.
En sanoisi että mestaruusikkuna on varmasti sulkeutunut, kun Shaq nyt tosiaan pelaa nykytasollaan, mutta Amaren loukkaantumisen ja tietenkin Shaqin ja Nashin väistämättömän vanhentumisen myötä sanoisin että tämä kausi voi olla se viimeinen "Suns"-kausi, etenkin jos Amare ei toivu edes nykytasolleen (sääli tosiaan, että Amare jäi sitten lopulta puolikuntoiseksi ja kehitys loppui, potentiaalia kyllä oli).
Mutta tietenkin jos ensi kaudella pystyisi pelaamaan ehjällä miehistöllä ja alusta asti saman valmentajan taktiikalla, niin ei pidä sanoa ei koskaan.

Muttajoo, on kyllä kohtuuttoman kivannäköinen tämä ABC:n HD-lähetys oikeasta telkkarista, verrattuna esim. niihin vanhoihin kiinankielisiin 300kbit streameihin, jotka vielä pätkivät vähän väliä :)
No, eipä sitä nyt kotona muutenkaan ole niin paljoa aikaa katsella korista.
 

TML

Jäsen
Viihdyttävä eka puolisko oli kyllä tuolla Arizonassa. Vauhtia piisasi yllin kyllin ja Suns näytti yllättävän hyvältä jopa ilman Nashia.

Barbosa pelasi hyvin ja Shaq vaikuttaa olevan kuin uudesti syntynyt heti kun pääsi yhden viikonlopun jammailemaan Koben kanssa. Noh, onhan Shaq ennen allstars peliäkin pelannut ihan kelpo kautta. Männä viikolla kuitenkin 45 pinnan peli ja nytkin ollaan yli 30p vauhdissa. Iso mies vertyy kun kevät koittaa.

Toivottavasti pysyy tasaisena ja jänskänä loppuun asti. Mitäköhän osaisi nyt veikata lopulliseksi pistemääräksi? Oiskohan se 220-230 väliin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös