Nappaako ulkojäät?

  • 327 326
  • 1 369

Sabres #81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, HIFK, Sabres & AC Milan
Tuli sitten käytyä hettarin kaukalossa vähän lämimässä. Lunta tuli sen verran paljon ettei mitään peliä oikein saanut aikaan, kun aina kun oli hieman yrittänyt maalilla aurata isoimpia lumia pois niin viiden minuutin päästä oli melkein yhtä paljon lunta, kuin ennen aurausta. Kenttähenkilökuntaa ei ollut missään ja pukukoppeihinkaan ei päässyt luistimia vaihtamaan. Noh eipä se kenttien kunnollinen aurauskaan olisi mitään auttanut, kun lunta tuli niin paljon. Huomenna iltapäivällä uusi yritys hettarilla, toivottavasti vähän isommalla porukalla.
 

jiihoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
En toki, kypärähemmo sentään osaa jotain, mutta tiedän että se on treenannut tänä kautena mua enemmän, eli vetoan omalta osaltani vain alkukankeuteen....yeah right.
Mskaten mukaan Lepuskia ei ole vielä huollettu tänään hmmm. Jos lisää maaleja ei ilmesty, niin ykköskaukalo on kyllä kohta ihan katastrofikunnossa.

Vetikö Tommy itse perjantaina Eastonin uudella komposiittistagalla? Itse olen tältä kaudelta jättänyt punaisen kypäräni sivuun ja vedinkin vain pipo päässä.
 

Rubicon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Huomenna ensi kertaa jäille kaukaloon. Järven jäällä onkin tullut pyörittyä jo pitkin kulunutta viikkoa. Ai että, on tätä odottanutkin, toivottavasti talvi jatkuu samoissa merkeissä, että pääsee paljon höntsäilemään. Uusi maila vaan pitäisi piakkoin hommailla. Laukomispuoli on täysin jäässä, ikinä lämäri ei mikään hyvä ole ollutkaan, mutta ranteet sentään ihan kelpoja. No jos sen ranteen saisi vielä tämän vuoden puolella kuntoon, luistin sentään liikkui ihan rivakasti ja kiekkokin pysyi varsin mukavasti mukana. Mutta ne kudit...
 
Eipä ollutkaan nahkarukkaset enää niin hyvä vaihtoehto ulkojäille kuin vielä joitakin vuosia sitten. Joskus tuli lämittyä useita satoja kiekkoja päivässä ja nyt riitti jo pari tuntia kun nahkat lähti kämmenistä rullalle. Perkkale.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Eilen korkkasin ulkojääkauden. Oli paljon porukkaa - paikallisia junnuja ja perheitä. Luistelutaito on vielä tallella ja terätkin menettelee - maila tosin vetelee viimeisiään. Kenelläkään mailaehdotuksia, joilla irtoaisi? Siis kudit, vaikka voimasta ja tekniikasta se lopulta kiinni on..
 
. Kenelläkään mailaehdotuksia, joilla irtoaisi? Siis kudit, vaikka voimasta ja tekniikasta se lopulta kiinni on..

Itse neppaillut jo useamman vuoden putkeen Eastonin synergyillä ja tuolla uudemmalla ST räpellyksellä. Kestäneet hämmästyttävän hyvin ja muutenkin rannarit irtoaa. Uusimpana hommasin nyt Bauerin X60. loistavan tuntuinen maila, mutta äkkiä varsi mennyt letkuksi ja hintaakin on hulppeat 190euroa, joka kieltämättä kallis kestävyyteen nähden. Ulkojäillä menee mulla ainakin jämä mailat.
 
No jos haluaa kikkailla mailalla lämärin suhteen, niin toki pitkä ja kevyt/löysä maila tuo hieman momenttia vetoon. Ei sitä oikeastaan kuitenkaan opi kuin vetelemällä sinne maaliin joka talvi ihan helvetisti toistoja. Eikä siihen tarvitse edes oppia mitään ihmeellistä tekniikkaa - se tulee itsestään.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Muutaman kerran on tullut käytyä ulkojäillä kun kelit ovat sen onneksi sallineet.
Laukaus lähtee ranteella ja lämärillä yllättävän napakasti, mutta luistelun kanssa on vielä vähän kankeaa. Jalatkin tulevat kipeäksi, mutta kai se on seurausta pitkästä tauosta.. Kun koko paketin saisi kasaan, niin voi alkaa kolkutella höntsäpelien suuria portteja :)
Hauskaa on edelleen kiekkoilu, nyt kun kelit vaan pysyisivät mahdollisimman pitkään niin pääsee urheilemaan, Vantaalla ja Nummelassa jäät ainakin hyvässä kunnossa. Lumen tulo tänään vähän haittasi, muttei auta valittaa kun kerrankin on jäitä joilla pelailla.
 

Sabres #81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, HIFK, Sabres & AC Milan
Tuli tänään sitten loman alkajaisiksi oltua vähän reilua neljä tuntia jäällä. Ensin Hettarin kaukalossa ja sitten vielä illemmalla Puotilan jäällä. Kyllä näistä keleistä pitää nauttia kun niitä nyt sattuu olemaan. Huomenna täytynee ainakin puolenpäivän pintaan käydä vähä katselemassa jos saisi jokun näköiset pelit aikaan. Illallakin mahdolliseti sitten uudestaan.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sunnuntailta jäi luistelut väliin, eikä eilenkään tullut lähdettyä, mutta tänään on pakko käydä. Vähän hipsii lunta, mutta toivottavasti ei sade tuosta ainakaan pahene. Tuskin tuolla hyvin kauaa viittii olla ensimmäisellä kerralla, ettei ole kaikki paikat kipeenä huomenna. Maila on teipattu jo valmiiksi.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Nappaa!

Pari päivää tullut vedettyä hirveellä raivilla ja paikat on hieman jumissa, mutta ei se mitään, tänään jatkuu. Kerrassaan hienoa touhua tuo höntsäily.
 

suomi-poika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ah, mikä on sen ihanampaa kun herätä aamulla kello 9, syödä kunnon aamupala, pyöräillä 2km matka jäähallin ulkojäille juuri niin että virkistyy. Kun saapuu itse paikalle, saa nähdä koskemattoman jään, jossa kukaan ei ole käynyt koko aamuna. Menet lämpimään koppiin ja vaihdat upeat Kraftin luistimet jalkaan ja otat vanhan, mutta hyvin palvelleen CCM Vector-mailan esille. Sen jälkeen poistut kopista ja vedät ensimmäiset luistimenpotkut peilinkirkkaalla jäällä ja vedät pari napakkaa vetoa (ainakin omasta mielestä). Voiko elämä enää mukavampaa ollakaan?
 

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä tuo vaan aina yhtä mukavaa on!

Aamupäivällä oltiin lähdepellolla lämimässä. Jää loistokunnossa eikä väkeäkään vielä liiaksi. Illemmalla oltiin sitten pojan kanssa siinä kanaalin viereen jäädytetyllä kentällä. Hiukan oli rosoisempaa pintää, mutta kivaa oli.
Mikäli nivusilla ei ole mitään sitä vastaan, niin huomenna uudestaan.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eilen tuli käytyä jäällä, ihan ok saumaan sattui, kun pois lähtiessä alkoi sataa lunta kovemmin. Perinteinen rakko saatiin käteen, mutta ihan mukavaa oli. Tänäänkin olisi voinut käydä, mutta lunta tulee koko ajan turhan paljon. Eiköhän tässä lähipäivinä tule käytyä seuraavan kerran, jos vain keli on sopiva.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Lepuskin kentän lähettyvillä on nykyään joku luistimenteroituspalvelu, kai sen uuden jäähallin luona? Onko kellään kokemusta siitä ja mitkä sen aukioloajat ovat kun netistä en itse ole löytänyt tietoa.

Edit: Hmm, Mskatessa ei ole päivityksiä Lepuskiin tältä päivältä, onko kenttä kiinni vai kentänhoitajat laiskoja.
 
Viimeksi muokattu:

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Voisihan sitä mennä vaikka tonne pienoiseen vesisateeseen höntsäämään. Hieman ketjun asiaa sivuten, onkos kellään mitään kokemuksia CCM octogun mailasta, ajattelin nimittäin poistaa sellaisen tuolta kaupan hyllyltä.
 

smasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Djurgårdens IF, Eintracht Frankfurt
Voisihan sitä mennä vaikka tonne pienoiseen vesisateeseen höntsäämään. Hieman ketjun asiaa sivuten, onkos kellään mitään kokemuksia CCM octogun mailasta, ajattelin nimittäin poistaa sellaisen tuolta kaupan hyllyltä.

Palstaveli Blizillä on tiettävästi ollut ongelmia noiden kestävyyden kanssa. Toki kyseessä on myöskin iso kaveri ja painava laukaus. Meikäläistä joskus palvelleet CCM:t (1052-sukkamaila ja Vector 6.0 komposiitti) ovat järjestään olleet edullisia hyviä ja kestäviä. Tuu ny Bliz itte selvittämään, palstalle voi sen kertoo sen historian.
 

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Hieman ketjun asiaa sivuten, onkos kellään mitään kokemuksia CCM octogun mailasta, ajattelin nimittäin poistaa sellaisen tuolta kaupan hyllyltä.

Joo ei oikein oo vakuuttanut. Loistava maila pelata ja vedot lähtee kyllä napakasti mutta aika kalliiksi näyttää tulevan kun n. kahden kuukauden aikana on räsähtänyt kaksi mailaa varresta poikki. Pelaan siis harrastelätkää, eli en vetele lämäreitä kun ehkä kerran viikossa alkulämmittelyn aikana. Ulkojäillä en käyttänyt kumpaakaan mailaa kertaakaan.
Aikaisemmat komposiitit (RBK 6k, CCM Vector 6.0) kestivät aika lailla tasan yhden kauden mutta tosiaan OctoGun nipin napin takuuajan. Olen kyllä käynyt tänä talvena enemmän pelaamassa kuin ennen mutta pitäisi tuon hintaisen mailan kestää harrastehöntsää hieman kauemmin.
Nyt ostin pelonsekaisin tuntein tarjouksesta U+. Toivottavasti ei tarvitse kirjoittaa siitä samaan sävyyn kuukauden päästä.
 

Jookoskookos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Colorado Avalanche, Joe Sakic #19
Selvä, kiitoksia vain kommenteista. Itsellä tällä hetkellä joku Kohon 15e komposiittimaila Robin Hoodista joten uskoisin että tuo Octogun nyt ainakin sitä parempi olisi. Porvoon Top-Sportissa oli tarjouksena juuri Octogun 79e joten ajattelin koittaa nyt ainakin vaikka Blizillä ei kestänytkään :)
 

Nick Neim

Jäsen
Vielä tuohon Octoguniin lisätäkseni, tämän talven ulkojäillä kaksi kaveria on tuollaisen kapistuksen omistanut, toinen jopa kaksin kappalein, ja kaikki 3 ovat nyt hajalla. Että itse en tosiaankaan kyseistä mailaa suosittele, varsinkin kun ei ole muutenkaan kuullut siitä mitään erikoisempaa palautetta..

Ja on se kieltämättä niin hienoa vedellä pari tuntia päivässä pienpelejä kaveriporukalla tai sitten vain lätkiä. Todellakin siis nappaa.
 

katinka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiprusoffin veljekset
Oi toki nappaa, ja onneksi meitä on kaveripiirissä useampi. Tänään lunta tuli loppuillasta jo vaakatasossa ja viidentoista asteen pakkanen tuntui kipakalta poskissa, mutta kivaa oli! Varsinkin silloin, kun luuli pelaavansa kiekkoa, joka tosiasiassa oli jäänyt lumisaarekkeen alle jo kolmisen metriä sitten...
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Itellä on Octogunista malli 75 (vai oliko 70) jokatapauksessa ihan ok maila. Vetäminen ja kiekonkäsittely hyvää luokkaa. Verrattuna Reebokin Sickick 2 niin ehkä hieman mohlo, mutta oli pakko vaihtaa merkkiä kun meni parin viikon välein noita Reebokkeja poikki. Octogun kestänyt jo kuukauden. Ja paskat ne tehtaat mitään mailoja korvaa vaikka noissa kuukauden takuu onkin. Syy miksi ei korvattu oli, että "pelissä tulleita jälkiä". Mitähän noilla mailoilla oikein pitäisi tehdä?
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Sunnuntaina tuli käytyä luistelemassa, jääkin oli yllättävän hyvä. Pakkasta sellaiset 18 astetta, eikä ollut edes kylmä.

Jos joku on hankkinut puumailan viime aikoina, niin suosituksia saa laittaa tulemaan.
 

vehhhmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Viesti2
Flunssanpaska ja nyt huonot kelit ovat venyttäneet ulkojäille siirtymistä. Loppuviikosta kuitenkin pakko päästä! "Suhteilla" saatiin hommattua avaimet, joilla pääsee pukuhuoneisiin ja valoja säätelemään. Liikuntatoimenjohtajan luvalla saadaan olla vaikka joka ilta kymmeneen asti, sitten tulee hiljaisuus ja valot pois sekä ovet lukkoon. Eipä haittaa pyhäpäivät siis ulkoreenejä. Toivotaan vaan että kelit pysyy hyvinä, eikä luntakaan tulisi hirveesti. Auraustraktoria tuskin saadaan käyttää ;o)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös