Naisasiat

  • 7 571 137
  • 26 605

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Itse en ole kyllä tähän ikään vielä kuullut sellaisesta jätkästä, joka olisi pillua saanut ilmaiseksi. Onko sellainen edes mahdollista?

Wham, Bang, Thank You Ma'am... kyllähän se mahdollista on... Joka tapauksessa mikään ei ole kalliimpaa kuin papin siunaama seksi, ellei Kirjoittelija sitten juuri tätä ajanut takaa..?
 

scholl

Jäsen
Jokaista naistakin on vain yksi. Ilmankos et ole päässyt seurustelemaan, kun nykyaikana feminismin pilaamat ämmät tuppaavat luulemaan olevansa yksilöitä, eivätkä tajua olevansa karjaa josta mies saa valita.

Ei pidä paikkansa. Naiset ovat nimenomaan kollektiivista porukkaa kuten japanilaiset. Sitähän on ihan tutkittukin. Juoruavat keskenään etc. ja liikkuvat ruman johtajan kanssa. Usein ei ole siis mitään eroa kenestä niistä on kysymys. Mutta se ei ole se pointti tässä kuitenkaan, vaan se, että heiltä puuttuu useimmiten lahjakkuus, kunnianhimo, kilpailuhenkisyys ja ovat tyytyväisiä aika vähään. Niinpä mitä vanhemmaksi sitä elää, huomaa olevansa ihan eri tasolla kuin ne naiset, joita tapaa ja naiset eivät ole niin mielenkiintoisia. Ja mitä tulee seksiin niin ei se mene niin, että olisin jotain saanut, vaan päinvastoin ilo on naisen puolella. Sen takia rajoitankin sitä kanssakäymistä, koska ei minun tehtäväni ole olla mikään naisten viihdyttävä. Todella loukkaavaa väittää siis, että minä olisin saanut, vaan kyllä se on nainen jäänyt aina noissa voitolle, jos olen suostunut. Samaahan olen huorillekin sanonut, jos ovat yrittäneet tulla mulle juttelemaan monissa maissa kaduilla, että jos kerran haluat seksiä kanssani niin miksi minun pitäisi siitä maksaa. Perverssi ajatus.

Mulla on aika hyvä kyky analysoida ihmisiä. Katson nopeasti ulkonäön, luonteen, vaatteet värien, merkkien ja kontrastin suhteen sekä tietysti kaikki muu mikä liittyy asiaan ja yleensä menetän kiinnostukseni noin 3 sekunnissa. On erittäin harvinaista, että joku on todella huippukiinnostava ja silloinkin saattaa olla joku no no -tekijä kuten kerran yksi mimmi oli nopeasti ajateltuna erittäin ok, mutta ei ollut oikea tausta, joten en jaksanut ajatella asiaa enempää.

Teoriassahan se voisi olla ihan jees tutustua enemmän uusiinkin ihmisiin, mutta olen jossain määrin pettynyt yleiseen laatuun. Niinpä pitää olla selektiivinen ja pessimisti.

Toki poikkeuksia on, mutta kirjoitan nyt yleistettävyyden takia siitä, miten naistilanne on keskimäärin esimerkiksi Helsingissä. Suurin osa, joka lähestyy, on ihan nollaporukkaa ja yrittävät kaiken lisäksi hyväksikäyttää. Aika harvoin käy niin, että Suomessa ei ole mitään taka-ajatuksia. Suomalaiset on epärehellistä kansaa.
 

scholl

Jäsen
Kaipa meillä on sitten erilainen käsitys siitä mitä seurustelu tarkoittaa. Minä nyt olen sitä mieltä, että ne minun seurusteluni eivät kuulu vanhemmilleni tippaakaan.

No sitten joku muu ulkopuolinen. Kyllä itse ainakin julkistaisin tilanteen siinä vaiheessa, jos seurustelu on virallista. Sen sijaan tapailu ei tarvitse olla edes romanttista eli vaikka jos joku sattuisikin näkemään niin ei tiedä onko joku kaveritapaaminen vai onko siinä jotain, jos ei repostele kuitenkaan yksityiselämällään. Eriasia sitten kun julkistaa suhteensa.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Mulla on aika hyvä kyky analysoida ihmisiä. Katson nopeasti ulkonäön, luonteen, vaatteet värien, merkkien ja kontrastin suhteen sekä tietysti kaikki muu mikä liittyy asiaan ja yleensä menetän kiinnostukseni noin 3 sekunnissa.

Luulisi, että moisella katseella, jolla näkee luonteen, näkisi ennemmin vaatteiden alle kuin itse vaatteet. Kerrotko tuosta analysointikyvystäsi hieman tarkemmin, ennen kuin menetät mielenkiintosi tähän aiheeseen?
 

Birchman

Jäsen
^ Vähän samanlainen fiilis täälläkin. Sanotaan näin, että en valita. Vuoden verran ihan täyttä alakulopaskaa takana niin kaikki ihailu otetaan mielellään vastaan.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Aaaaaaaaaaa! Silleen ihanan hyvin alulla nyt lupaava juttu erään viehättävän naikkosen kanssa, mutta hänelle sattu just nyt lomamatka Prahaan ja on melkeen kaks viikkoo reissus... En nyt malttas odottaa, mutta sen parin viikon jälkeen ollaan lupauduttu toisillemme. Oonmä aika hyvin ihastunut, pitkästä aikaa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ja mitä tulee seksiin niin ei se mene niin, että olisin jotain saanut, vaan päinvastoin ilo on naisen puolella.

Kuulostaa orgasmivaikeuksilta, joita miehillä voivat aiheuttaa mm. mielialalääkkeet ja hermostolliset ongelmat.

Suosittelen visiittiä sukunne perhelääkärin luo, josko asialle olisi jotain tehtävissä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Itse en ole kyllä tähän ikään vielä kuullut sellaisesta jätkästä, joka olisi pillua saanut ilmaiseksi. Onko sellainen edes mahdollista?
En nyt tarkoittanut mitään muita kustannuksia, vaan ennen aktia omistajaa vaihtavaa käteistä. Katso tietosanakirjasta "prostituutio".
 

Viljuri

Jäsen
Kyllähän esimerkiksi evoluutiobiologian (sosiaalibiologian?) viesti siitä, että mitä mies joutuu tekemään saadakseen naista, on karua kertomaa. Moni tyytykin menemään vain kukasta kukkaan, kustannuksista välittämättä.

En valita, mutta koska naisten älyllinen jakauma sijoittuu paljon tasaisemmin kuin miesten, ja jos sattuu miessukupuolen edustajana olemaan jakauman kummassa tahansa päässä, niin homma muodostuu turhan vaikeaksi. Tai ainakin käytännössä kuivaksi ja teoriassa yksipuoliseksi.

Schollilla on poittinsa, yllättävää kyllä. ;-)
 
En nyt tarkoittanut mitään muita kustannuksia, vaan ennen aktia omistajaa vaihtavaa käteistä. Katso tietosanakirjasta "prostituutio".

Onko siis niin, että jos maksaa iloisessa talossa Visalla, se ei ole huorissakäyntiä?

Onko prostituution määritelmän kannalta muuten merkitystä sillä, kuinka pitkä aika rahanvaihdon ja aktin välillä on?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Onko prostituution määritelmän kannalta muuten merkitystä sillä, kuinka pitkä aika rahanvaihdon ja aktin välillä on?
Tarkoitatko nyt sitä, että tarjoaa vaikka elokuvaillan, päivällisen ja pari paukkua, ja saa sitten pillua? Vaiko sitä, että akalle jää talo, auto, kesämökki ja vene? Jälkimmäinen on ns. jatkettu prostituutio; jopa kymmeniä vuosia pillua tasaisesti vähenevään tahtiin elatusta eli materiaalista korvausta vastaan.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
koska naisten älyllinen jakauma sijoittuu paljon tasaisemmin kuin miesten
Tästä on varmasti jossain toteen näytettyä tietoa?

Oli miten oli, tyhmä nainen on kyllä rasittava. Niin on tosin tyhmä mieskin, sitä kun ei näin heterona tule edes nusaistua.
 

Viljuri

Jäsen
Tästä on varmasti jossain toteen näytettyä tietoa

Otsikko (ja lehti) on aivan hirveä, mutta populaarin jutun asiasisältö ei ole pöllömpi: Men ARE more brainy than women (and more stupid too!) It's a simple scientific fact, says one of Britain's top dons / Mailonline


Lisätään vielä Wikipedian artikkeli asiasta: Sex and intelligence:

'Bottom line' aka 'money shot', jos pieni seksismi sallitaan:
The current scientific consensus is that there are average overall differences in specific abilities and men have a wider spread in intelligence.
 
Viimeksi muokattu:

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä muuten kutkuttelisi paljon kysäistä, että oletkos saanut ikinä pillua? Siis sellaiselta naiselta, jolle ei ole tarvinnut maksaa.
Ja mitä tulee seksiin niin ei se mene niin, että olisin jotain saanut, vaan päinvastoin ilo on naisen puolella. Sen takia rajoitankin sitä kanssakäymistä, koska ei minun tehtäväni ole olla mikään naisten viihdyttävä. Todella loukkaavaa väittää siis, että minä olisin saanut, vaan kyllä se on nainen jäänyt aina noissa voitolle, jos olen suostunut. Samaahan olen huorillekin sanonut, jos ovat yrittäneet tulla mulle juttelemaan monissa maissa kaduilla, että jos kerran haluat seksiä kanssani niin miksi minun pitäisi siitä maksaa. Perverssi ajatus.
Aikuinen mies kysyy suoran kysymyksen toiselta aikuiselta mieheltä ja vastaukseksi tulee vain monisanaista kiertelyä ja kaartelua. Ärsyttävää. Miksei voi sanoa suoraan, että on viimeksi nähnyt naisen sukupuolielimen oman syntymänsä tuoksinassa? Mielestäni tämä keskustelupalsta ei ole tasapainossa, ennen kuin scholl ja Pete2004 alkavat seurustella. Keskenään.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Tällä hetkellä tuntuu siltä että saisi kaikki maailman naiset lähes yrittämättä, paitsi niitä joita haluaa. Turhauttavaa.

Groucho Marx sen jo sanoi aikanaan:
Ne joille minä kelpaan eivät kelpaa minulle.
 
Suosikkijoukkue
Sarja-tulokas Etelä-Savosta
Sivu tyttöystävän päiväkirjasta'

eräs sunnuntai 2009 kevättalvella.

Poikaystäväni käytös on outoa. Olimme sopineet tapaavamme yhteistä kahvikupposta varten. Olin ollut ostoksilla ystävieni kanssa koko edellisen päivän ja ajattelin että ehkä hän on loukkaantunut, koska en antanut hänelle aikaa eilen.

Hän ei kuitenkaan sanonut siitä mitään. Keskustelu ei sujunut, hän oli hiljainen. Ehdotin että siirtyisimme jonnekin hiljaisempaan paikkaan, jotta voisimme keskustella. Tähän hän suostuikin mutta pysyi kuitenkin hiljaa.

Kysyin häneltä oliko hänellä murheita- hän vastasi : "Ei tässä mitään." Kysyin onko minun syytäni, että hän on vaitonainen ja juro.
Hän sanoi, että ei ole mitään hätää eikä minun pitäisi olla huolissani.

Kotimatkalla kerroin hänelle rakastavani häntä, hän hymyili ja jatkoi ajamista. En voi ymmärtää hänen käytöstään enkä tiedä miksi hän ei vastannut rakkaudentunnustukseeni.

Kotona tunsin kuin olisin kadottanut hänet johonkin usvaan, ikään kuin hän ei enää halunnutkaan löytää minua. Hän vain istui ja tuijotti televisiota; hän vaikutti todella kaukaiselta ja etäiseltä.

Lopulta päätin mennä nukkumaan, mieheni seurasi minua 10 minuutin kuluttua ja yllättäen vastasi rakkauteeni ja hyväilyihini, rakastelimme, mutta silti hän tuntui omituisen poissaolevalta.

Päätin etten kestä tätä enää vaan otin asian esille. Huomasin hänen kuitenkin nukahtaneen. Itkin itseni huolineni uneen. En tiedä mitä tehdä. Olen jo varma että miehelläni on suhde. Elämäni on katastrofi.

SIVU AVIOMIEHEN PÄIVÄKIRJASTA

sunnuntai.
Eilen SaiPa hävisi Ilvekselle ja kausi on ohi. Vitutti silmittömästi, mutta sainpahan pillua!!!
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Päätin etten kestä tätä enää vaan otin asian esille. Huomasin hänen kuitenkin nukahtaneen. Itkin itseni huolineni uneen. En tiedä mitä tehdä. Olen jo varma että miehelläni on suhde. Elämäni on katastrofi.

Tarinan opetus: hanki lätkää seuraava nainen. Eipähän tarvitse selitellä eikä naisen itkeskellä, mikä ukkoa vaivaa.

* * ** * * * * *

Purkillista viagraa ei muuten sitten kannata syödä, näin naisasioihin liittyen. IL: Mies rakasteli itsensä hengiltä
 
Sivu tyttöystävän päiväkirjasta'.... AVIOMIEHEN PÄIVÄKIRJASTA....

sunnuntai.
Eilen SaiPa hävisi Ilvekselle ja kausi on ohi. Vitutti silmittömästi, mutta sainpahan pillua!!!

Tässä herää nyt kysymys, että eikö tämän ko. aviomiehen vaimo ole lainkaan soitellut perään, kun mies on tyttöystäväänsä jörnimässä eikä ilmesty kotiin? Vai asuuko mies vaimonsa kanssa eri osoitteissa, vai onko peräti niin, että mies, vaimo ja tyttöystävä asuvat kaikki samassa kämpässä, mikä olisi jo sangen perverssiä.

eräs sunnuntai 2009 kevättalvella.....Eilen SaiPa hävisi Ilvekselle ja kausi on ohi. Vitutti silmittömästi, mutta sainpahan pillua!!!

Minäs launataina SaiPa hävisi 2009 Ipalle, ja miten se vaikutti heidän kautensa päättymiseen?
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Purkillista viagraa ei muuten sitten kannata syödä, näin naisasioihin liittyen. IL: Mies rakasteli itsensä hengiltä

No justiinsa. Kaksi naista lyö vetoa miehen kanssa "et varmaan pysty panemaan meitä 12 tuntia putkeen". Näin siis Venäjällä. Lisäksi muistan lukeneeni myös, että eräs nainen oli pitänyt miestä seksiorjanaan. Lisäksi muistan, että kerran eräs naapurin nainen oli pakottanut miehen vastaanottamaan oraalista nautintoa monta kertaa päivässä monien kuukausien ajan. Nainen oli kuulemma uhkaillut väkivallalla, jos ei pääse ottamaan suihin. Nämäkin uutiset on peräisin Venäjältä.

Kysynpä vaan: Milloin suomalaiset neidot oppivat tavoille?

Nimim. "Mulle saa tehdä ihan mitä vaan"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös