Morgoth

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin ja ei minulla ole rohkeutta pyytää sitä vielä tässä vaiheessa kahville tai muuallekaan. Parempi vaan katsoa mitä se tykkää siitä lahjasta.
Aiotko kommunikoida sen tytön kanssa vain lähettämälle sille lahjoja? Ensin koru, sitten ankkataulu ja sitten suklaata ja kukkia, kun rahat on loppu? Kannattaisiko nyt aloittaa siitä, että pyydät tytön ensin vaikka kahville tai yleensäkin ottaa nuo perusteet haltuun ihmissuhteista. Ihan vinkkinä ensimmäinen steppi ei ole miettiä lahjaa ja yrittää ostaa tyttöä itselleen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Mielenkiintoinen keskustelu täällä käynissä, hienoa. Vastauksista huomaa, että eri ihmiset tuntevat ja kokevat nämäkin asiat hyvin eri tavoin. Sen takia ei ole yhtään ihme, ettei Jomppa_Koo oikein tiedä sopivinta lähestymistapaa, eikä sekään, että ehdotuksia eri tavoiksi on tullut paljon. Loppujen lopuksi kuitenkaan se lähestymistapa ei ole niin ratkaiseva kuin se, mitä lähestyttävä on mieltä lähestyjästä. Jos lähestyminen tulee mieluisalta taholta saa lähestyjä olla aika törppö, jos onnistuu pelkillä metodeilla homman mokaamaan. Epämieluisan taas on se ja sama lähetellä lahjoja tai pyytää vain kahville, kun ei se varsinainen syy kieltäytymiselle ole se kahvit/lahja/runo/jokumuuvastaava.

Yleisesti ottaen suurin osa ihmisistä osaa ottaa asialliset kontaktit asiallisesti vastaan, vaikka mikään sen kummempi ei kiinnostakaan. Fiksu ihminen osaa torjua fiksusti. Sehän siinä eniten varmaan jännittää, että jos tulee torjutuksi niin ne haaveet ja toiveet joita on jo ehtinyt rakennella menevät sileiksi. Aika kylmä tapaus saa olla, jos se ei tunnu miltään. No, kokemukset kasvattaa.

Itse lähestyin yhtä tyttöä reilut yhdeksän vuotta sitten tekstiviestillä, jossa kerroin haluavani tutustua paremmin ja kysyin, lähtisikö hän kanssani kävelylle tai kahville. Lähti. Nyt ollaan naimisissa ja nelivuotiaan vintiön vanhemmat. Jos olisin poikamies ja haluaisin tehdä tuttavuutta jonkun tietyn naisen kanssa, pyytäisin kahville ihan naamatusten. Ei tarvitsisi ainakaan jäädä arvailemaan. Vaan helppohan se on minun sanoa, ja muistan kyllä, miten hiton hankalaa se silloin joskus aikanaan oli. Ota Jomppa_Koo rohkeasti yhteyttä tyttöön ja esitä asiasi, enemmän siinä on voitettavaa kuin hävittävää.
 
22042006
04052019

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hellänhelppo tapa Jomppa_koon saada tietää ihastuksensa tunteet ujoillenkin on panna seuraava tekstari:

Kultaseni, en mitenkään saata ryhtyä kanssasi niinkin perimmäiseen suhteeseen, kuin aviosuhteeseen näin olemattomalla tuntemisella, siksipä olisikin syytä tavata mitä pikimmin ja hoitaa nuo muodollisuudet alta pois. Sopisiko siis paikka x aikaan x, huom. kirkkoa en vielä varannut, johtuen ylläolevista esilletulleiista muotoseikoista, lahjalistan olen kyllä jo laatinut, oletko sinä omasi?

Sinun Jomppa_koosi.


Tällähän saisi Jomppa lyötyä kaikki kärpäset, myöskin ilmaistua ihastuksensa syvyyden, ilman, että karkoittaisi mielitiettyään liian ahdistavalla päällekäymisellä. Pokerikin lopulta säästyisi, kun tietäisi, että vastaamaton viesti luultavasti tarkoittaa, ettei tämä arpa voita ja voi siirtyä sujuvasti haavojen nuolemiseen ja ryhtyä luonnostelemaan hakemusta munkkiluostariin.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tällähän saisi Jomppa lyötyä kaikki kärpäset, myöskin ilmaistua ihastuksensa syvyyden, ilman, että karkoittaisi mielitiettyään liian ahdistavalla päällekäymisellä. Pokerikin lopulta säästyisi, kun tietäisi, että vastaamaton viesti luultavasti tarkoittaa, ettei tämä arpa voita ja voi siirtyä sujuvasti haavojen nuolemiseen ja ryhtyä luonnostelemaan hakemusta munkkiluostariin.
Kyllä Fabun metodissa tiettyä särmää on. Jos typyä ei kiinnosta, niin radiohiljaisuutta ikävämpää on tuskin luvassa, ellei viestin saaja ole joku potentiaalinen sekopää. Tekstarilähestymistavassa on sekin hyvä puoli, että uuden madon voi pujottaa koukkuun helposti. Etsitään hutilyönnin jälkeen uusi kivan tuntuinen kohde ja lähetetään samaa settiä uudestaan. Mielellään tietysti ei sen ekan parhaalle tai toiseksi parhaalle kaverille. Tai onko silläkään lopulta paljoa väliä, pääasia että siima viuhuu ahkerasti veden pinnalla.

Niin, ei ne kalat Jompankaan pannulle itsekseen hyppää. Vähän on kuin Jomppa ei oikein tietäisi kannattaako veteen heittää uistin, koko viehepakki vai peräti polkupyörä, mutta kalan saamatta jääminen ahdistaa miestä jo etukäteen. Nythän on niin, että tässä kuvainnollisessa järvessä on arvokalaa ihan kymenä. On siellä se Jompan himoama körmy-ahvena myös, mutta kunnon fisua ui pinnan alla niin ettei terve ukko meinaa sekaan mahtua. Sieltä riittää saalista niin catch & release -miehille kuin Jompalle joka hakee saalista ihan ravinnokseen. Nyt vesille Jomppa_Koo, ja kireitä siimoja!
 
Ancylusjärven jää, on taakse jäänyttä elämää.

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Azulilla ja Jeffreyllä oli hyviä näkemyksiä. Kavereille ja tutuille tytöille on minustakin ihan jees tarjota silloin tällöin, mutta jollekin tanssilattian haulle en kyllä käy tarjoamaan...
Mielenkiintoisia näkemyksiä tarjoamiseen liittyen. Allekirjoittaneelle on luontevaa, että jos kutsun niin tarjoan!

Enkä kyllä laskun tullessa (yleensä) edes kysy, että sopiiko, että maksan. Tämä hyväksi havaittu pelisääntö toimii yhtä luotettavasti niin vapaa-ajalla (treffeillä) kuin liike-lounaissa/dinnereillä, kutsutun sukupuoleen katsomatta (ei sillä, että miehiä olisin koskaan treffeille kutsunut...). Jos kutsuttu kokee velvollisuudekseen (tai oikeudekseen) osallistua kustannuksiin tai tarjota, niin sitten edetään niin. Pääasia, että kutsutulle jää hyvä mieli.

Satunnaiset baaritiskikohtaamiset ovat toki toinen tarina, varsinkin jos on kyse juomien pummaajista, eli ihmislajin yhdestä alhaisimmista olomuodoista. En muista koskaan ostaneeni satunnaiselle pummi-perhoselle juomia, vaikka on toki näinkin saattanut käydä... Juomien pummaajat eivät ilmeisesti tajua sitä, että se on lyhyt tie kuljettavaksi. Maine leviää ja kunnia ansaitaan!

Kannattaa muutenkin pitää mielessä - pöydän molemmin puolin - vanha lontoonkielinen viisaus: "There's no such a thing as a free lunch". Azul on täysin oikeassa, että näillä asioilla viestitetään aina monia asioita moneen suuntaan.
 
Do not seek to follow in the footsteps of the men of old; seek what they sought.
—Basho

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
...Uutta lahjaideaa minulla ei ole ja liputan edelleen suklaasydämien tai kukkien puolesta, mutta kysyn huomenna just 18 v. täyttäneeltä tyttäreltäni mitä hän sai yhdeltä pojalta joka tykkää hänestä. Jotain mukavaa se oli koska hän ei ole vielä kertonut tai näyttänyt lahjaa, hihittelee vaan iloisena kun kysyn.

Terveisin koo
Se näyttää sen sulle 9kk kuluttua.

Itse asiaan, eli ei muuta kuin puhelinsoitto ja kutsu kahville johonkin mukavaan konditoriaan. Mansikkaleivos ja kahvia, romanttinen paikka, siinä hyvä yhdistelmä.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mielenkiintoisia näkemyksiä tarjoamiseen liittyen. Allekirjoittaneelle on luontevaa, että jos kutsun niin tarjoan!
Metkaa sinänsä, että moisesta pikkuasiasta saa väännettyä niin monia "koodistoja"

Minua kyllä loukkaisi, jos ravitsemusliikkeessä tapaamani mielenkiintoinen ihminen, jolle automaattisesti jutun, tai tanssaamisen lomassa haen drinkit, alkaisi tilittää jotain olen varattu piippaamista, luultavasti tarjoisin ne juomat ja häipyisin samantien, koska tarjoominen ja pokaaminen on kaksi eri asiaa ja pitäisin tuttavuuttani sosiaalisesti rajoitteisena ja minua kohtaan loukkaavana, jos motiivini eivät olisi selvät ja hän kuvittelisi minun ostelevan seuraa ja suosiota tavallisen kanssakäymisen sijaan.

Muutenkaan tuossa tarjoomisasiassa en kyllä toimi ollenkaan millään sukupuolitasolla, vaan jos tapaan kiintoisan juttukaverin/mukavaa seuraa haen meille kyselemättä sen kummempia uudet juomat kun entiset vähenee.

Merkityksetön pikku juttu koko tarjoomiskuvio.
 

scholl

Jäsen
Merkityksetön pikku juttu koko tarjoomiskuvio.
Ei pidä paikkansa. Lokit vituttavat. Aina välillä seuraan pyrkii naisia, jotka kuvittelevat, että scholl rahoittaisi heidän elämäänsä. Kyllä paras kuvio on sellainen nainen, joka ostaa joka toisen. Satunnainen tarjoaminen silloin tällöin on ihan jees, mutta jos esim. joutuu makselemaan jonkun mimmin drinkkejä baareissa esim. 500 euroa kuussa niin se on vittumaista.

Jos tosiaan nainen on kiinnostunut ihmisestä itsestään niin silloin hän kaivaa oman lompakkonsa esiin, eikä ole lokki. Muussa tapauksessa veinin esittämä kysymys oletko tirvaissut muijaa otsalumpioon saattaa tulla ajankohtaiseksi.

Ovatko muut muuten huomanneet sitä, että naiset aina ottavat sellaisen sanan kuin spoiled esille. Jokainen nainen, jonka olen tavannut, on aina jossain vaiheessa sanonut, että scholl on spoiled. Se kertoo siitä, että scholl on edistyksellinen. Tavallaan eri tasoa kuin normijengi.
 
Tiedote: scholl is back!

scholl

Jäsen
Tämä vituttaa. Vaaditaan tasa-arvoa ja samaa palkkaa, ja sitten oletetaan, että mies tarjoaa. En muuten tarjoa.
Hyvä pointti!

Yksi baijerilainen kaverini sanoi tuollaisessa tilanteessa naiselle, että näytät sen verran varakkaalta neitokaiselta, että voit varmaan tarjota. Joo, jos ei hyvällä niin sitten pahalla. Tirvaise päinnäköä jos ei suostu maksamaan!

Schollkin on jo joku 30 vuotta katsellut kaiken maailman pummijoita jo alakoulusta lähtien ja enää se ei mene läpi.
 
Tiedote: scholl is back!

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kyllä paras kuvio on sellainen nainen, joka ostaa joka toisen.
Jos tolla tiellä mennään, se paras tarjoo kyllä kaikki ja palkkaa vielä viidakon timmeimmät misut yöseuraks ja niin poispäin.

Motiivistasi hakeutua seuraan(lokkien tai ihmisten) en tiedä, mutta jos minä viihdyn jonkun kanssa rupattaen ja aikaani viettäen, niin viimeinen asia millä iltaa pilaan on kaikenmaailman deebettien ja kreedittien ylöskirjaaminen. Oikeus tehdä asiasta kuin asiasta ongelma itselleen jokaisella tietty on, mutta noin sosiaalisen kanssakäynnin osalta tuo kuullostaa joltain Woody Allenin roolihahmolta siirrettynä tosielämään.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ei pidä paikkansa. Lokit vituttavat. Aina välillä seuraan pyrkii naisia, jotka kuvittelevat, että scholl rahoittaisi heidän elämäänsä. Kyllä paras kuvio on sellainen nainen, joka ostaa joka toisen. Satunnainen tarjoaminen silloin tällöin on ihan jees, mutta jos esim. joutuu makselemaan jonkun mimmin drinkkejä baareissa esim. 500 euroa kuussa niin se on vittumaista.
Samaa mieltä. Satunnainen tarjoaminen on ihan ok, ja jos ei elä kädestä suuhun niin mukaville ja täysjärkisille ihmisille juoman tarjoaa ihan mielikseen. Fiksut ihmiset tarjoavat myös vastavuoroisesti. Fiksut ihmiset eivät myöskään norkoa koko ajan liepeillä siihen malliin että alkaisi olla jo uuden lasillisen aika.

Samat ihmiset jotka ottavat baarissa lokin roolin ottavat sen yleensä myös muussa elämässä. Siipijengiä kannattaa vältellä ja hätistellä pois tarvittaessa.
 
Ancylusjärven jää, on taakse jäänyttä elämää.

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Samat ihmiset jotka ottavat baarissa lokin roolin ottavat sen yleensä myös muussa elämässä. Siipijengiä kannattaa vältellä ja hätistellä pois tarvittaessa.
Päinvastoin, jos olen juttuseuraa vailla, vastaan tietysti pyyntöön, että miksi ihmeessä tarjoaisin, ja jos sieltä löytyy minua viihdyttävää verbaalista tykitystä tarjoon pian toisenkin, jos ei, en tarjoa ensimmäistäkään, mutta ei tämä kyllä koskaan ole mun elämässä ongelmaksi kyennyt muodostua, ei minulta ainakaan kukaan ole koskaan tullut olusia pyytelemään, jos ei samaan seurueeseen ole kuulunut, tai muuten luontevaa jutunalkua syntynyt. No, ehkä minä sitten käyn eri baareissa. Sen verran harvoin tässä vuosien varrella olen viihteellä viihtynyt, ettei oikein edes jaksa pohtia paljonko niihin on rahaa palanut. En ole tehnyt konkkaa, joten ei ainakaan liikaa. Edelleen tämä on vähän tikusta ongelmaa osastoa mielestäni, vähän kun pohtisi, minkalainen taloudellinen panos tuli uhrattua lapsena lattialla kontatessa ja housunpolvia kuluttaessa, rahaa siihenkin meni, laskekoon summan kuka jaksaa.
 
En sitten tiedä, kai se pitää vaan jättää asia vähäksi aikaa odottamaan. Ei sitä ole nyt helppo kutsua mihinkään kahville, kun se ei ole lähimaillakaan tällä hetkellä. Ainoa asia mitä voin tehdä, on lähettää jotain "ystävän viestejä" Facebookin kautta. Kai se on jossain vaiheessa kerrottava tunteista? En voi salata niitä pitkään. Kirjeellä vai Facebookilla, en osaa sanoa.


JypFabu:lle propsit tuosta ehdotuksesta. Vois olla hiljaista vastauksen kanssa. Niin hullu en kuitenkaan ole, että tuollaisen viestin lähettäisin..
 
Viimeksi muokattu:

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ainoa asia mitä voin tehdä, on lähettää jotain "ystävän viestejä" Facebookin kautta.
Ihan hyvä idea, kysele kuulumisia ja sitä rataa. Mutta ihan oikeasti ÄLÄ tee mitään elämää suurempia rakkaudentunnustuksia ennen kuin olette käyneet edes kahvilla useaan otteeseen. Saat muuten hieman creepyn maineen - ja pahimmassa tapauksessa tyttö lopettaa kaiken yhteydenpidon tyysten, vaihtaa puolta kun kävelet vastaan kadulla, poistaa FB:n kaverilistaltaan jne.

Kaikki ylläoleva senkin vuoksi, että iässäsi ei ole lainkaan tavatonta luoda illuusio jostain ihmisestä, ja ihastua siihen illuusion, joka ei välttämättä vastaa todellisuutta lainkaan. Ja juu, nyt olen mielestäsi vanha haaska, joka on väärässä eikä tajua mistään mitään, mutta sopiiko, että ilmoitat muutaman vuoden kuluttua, olinko oikeassa.
 
I'm the queen of fucking everything.

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En sitten tiedä, kai se pitää vaan jättää asia vähäksi aikaa odottamaan. Ei sitä ole nyt helppo kutsua mihinkään kahville, kun se ei ole lähimaillakaan tällä hetkellä. Ainoa asia mitä voin tehdä, on lähettää jotain "ystävän viestejä" Facebookin kautta. Kai se on jossain vaiheessa kerrottava tunteista? En voi salata niitä pitkään. Kirjeellä vai Facebookilla, en osaa sanoa.
No miten vitussa se puhelin voi olla niin hankala väline käyttää? Otat luurin handuun, veivaat numeron ja juttelet mukavia sen aikaa, kun juttua riittää. Kyselet miten kesä on mennyt ja mitä on ollut ohjelmassa. Jossain vaiheessa on tietysti hyvä myös mainita, että nasta olisi myös nähdä viimeistään sitten, kun hän on taas maisemissa. Ja loppuun sitten vaan hyvän kesän toivotukset ja maininta siitä, että kiva oli jutella ja toivottavasti nähdään, ja jos ei nähdä niin ainakin taas kuullaan, pian.

Ja jos puhe menee jännityksen takia änkytykseksi, niin sitten voi myös sanoa, että anteeksi kun ääni pettää, kun meinaa jännittää niin perkeleesti.

Vai olenko täysin ajastani jäljessä?
 
Harva urpo on Urpo Harva.

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Vai olenko täysin ajastani jäljessä?
Jos olet niin et ole ainoa. Mikäli itsellä olisi vastaavanlainen tilanne niin toimisin juurikin kuin Snakster neuvoi. Ja kerrottakoon, että itsekkin olen jonkin näköinen jännittäjä ollut naisten kanssa silloin kuin olisi pitänyt aloitetta seurustelun/tapailun suhteen tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
No miten vitussa se puhelin voi olla niin hankala väline käyttää? Otat luurin handuun, veivaat numeron ja juttelet mukavia sen aikaa, kun juttua riittää. Kyselet miten kesä on mennyt ja mitä on ollut ohjelmassa. Jossain vaiheessa on tietysti hyvä myös mainita, että nasta olisi myös nähdä viimeistään sitten, kun hän on taas maisemissa. Ja loppuun sitten vaan hyvän kesän toivotukset ja maininta siitä, että kiva oli jutella ja toivottavasti nähdään, ja jos ei nähdä niin ainakin taas kuullaan, pian.

Ja jos puhe menee jännityksen takia änkytykseksi, niin sitten voi myös sanoa, että anteeksi kun ääni pettää, kun meinaa jännittää niin perkeleesti.

Vai olenko täysin ajastani jäljessä?
Kyllä Snakster olet pahasti aikaasi jäljessä. Puhelin on näissä hommissa eilispäivää, paitsi tekstiviestit.

Nykyäänhän naishommat hoidetaan Facebookilla. Eka "mukatykätään" muijan tilasta, kun siinä lukee jotain "Maija Meikäläisellä oli ihana päivä". Tätä tilatykkäilyä pari viikkoa, aivan sama mitä siinä profiilissa lukee. Sitten uskaltaudutaan jo kommentoimaan tilaa.

Esim. "Maija Meikäläisellä oli paska päivä". Kommentti: " :( voi vitsi. Kuis se sillee? :( "

Mitä enempi hymiöitä, sitä uskottavampaa ja trendikkäämpää. Tytöt tykkää. Jos Maija sattuu vastakommentoimaan tuota, niin sehän on jo varma merkki, että Maija on ihan kiimassa.

Kommentointi jatkuu ja muuttuu pikku hiljaa vihjailevammaksi.

"Maija Meikäläisellä taas paska päivä". Kommentti:" :( Voi voi. Tuu käymään niin panen mielesi paremmaksi :) :) :) :)"

...ja huomenna ei ole Maija enää Facebook-kaverilistalla.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nauroin tuolle Kelju K. Kojootin viestille. Loistavaa.

Jos tämä olisi Facebook, laittaisin kyseiselle viestille: Tykkään.
 
Bileet oli hyvät, tunnelma oli rento ja aurinkokin oli pilvessä.

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Belichick
Satunnaiset baaritiskikohtaamiset ovat toki toinen tarina, varsinkin jos on kyse juomien pummaajista, eli ihmislajin yhdestä alhaisimmista olomuodoista. En muista koskaan ostaneeni satunnaiselle pummi-perhoselle juomia, vaikka on toki näinkin saattanut käydä... Juomien pummaajat eivät ilmeisesti tajua sitä, että se on lyhyt tie kuljettavaksi. Maine leviää ja kunnia ansaitaan!
Mainitsen vielä tähän sen joidenkin toisen sukupuolen edustajien(edustamani) tavan olettaa saavansa jotain, kun niitä drinkkejä tarjoilee kauniimmalleen. Niin usein sekä tuttujen että tuntemattomien toimesta on tullut seurattua tätä sosiaalisen älykkyyden riemuvoittoa mitä erilaisimpiin reaktioihin asti.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Joo huonosti ne meni ja lopulta vituilleen, nyt on reilu pari vuotta tullut kustua juurikin kaikki. Sitä ennen suhteet eli melko putkeen on menny.
 
"Jaffalan vertaaminen Rinkelinmäkeen on tietysti vähän sama, kun yrittäisi verrata Kiasmaa Louvreen." nimimerkki BitterX pohtii jäähalleja.

Jeffrey

Jäsen
Nykyäänhän naishommat hoidetaan Facebookilla. Eka "mukatykätään" muijan tilasta, kun siinä lukee jotain "Maija Meikäläisellä oli ihana päivä". Tätä tilatykkäilyä pari viikkoa, aivan sama mitä siinä profiilissa lukee. Sitten uskaltaudutaan jo kommentoimaan tilaa.
Itse tänään koin ensimmäisen onnistumiseni puhtaasti FB:n kautta sovituissa treffeissä. Tytön tapasin perjantaina. FB chattaltiin la, su ja tänään. Ja tänään uskallauduin pyytämään tyttöä terassille kanssani. Ja ainakin vaikutti olevansa iloinen pyynnöstä ja suostui lähtemään tässä joku päivä.

Tottakai itse olisin sitä mieltä, että esim. tekstarit olisi huomattavasti parempi vaihtoehto, nekun ei nykyisin edes mitään maksa, mutta onhan se kiva vaikka selailla tytön kuvia samalla kun sitä chattailee... Ja itseasiassa sellainenkin pikkuseikka on, että itseltä ei löydy tytön puhelinnumeroa. Enkä kehtaa sitä pyytääkkään, koska olen saanut sellaisen vaikutuksen, että tyttö luulee että minulla se on.

Täytyy nyt katsoa. Tyttö on vaikuttanut oikein mukavalta ja jopa ihan nätti. Hieman tosin epäilyttää, koska tyttö ei suurilta osin mahdu minun naismakuuni. Ja ehkäpä tämä mukava kipinä johtuu siitäkin, että varmaan vuoteen treffiseuraksi tulee sellainen tyttö jota en ole pannut ennen treffejä.

Jännä juttu vain, että vaikka olen pitänyt itseäni huonona naistenmiehenä. Niin nytten kun ensimmäistä kertaa aikoihin olin sellaisessa kännissä, että puhe kuitenkin sujui, mutta kuitenkin kännissä niin sitä tuli pokattua bileitten kaunein ja himoituin tyttö. Toisaalta nyt kokeilin hieman eri kuviotakin kuin aikaisemmin. Tosin nyt ei ollut pelkkä pillu mielessä koska tiesin viettäväni yön vaatekomerossa hävittyäni vedon kaverin kanssa nukkumapaikoista. Ja saa jopa minun kategoriassani olla aika kauhea tapaus jos vien hänet ensiyöksemme vaatekomeroon.

Juu saas nyt sitten taas nähdä..
 

passenger

Jäsen
Itse tänään koin ensimmäisen onnistumiseni puhtaasti FB:n kautta sovituissa treffeissä. Tytön tapasin perjantaina. FB chattaltiin la, su ja tänään. Ja tänään uskallauduin pyytämään tyttöä terassille kanssani. Ja ainakin vaikutti olevansa iloinen pyynnöstä ja suostui lähtemään tässä joku päivä.

Täytyy nyt katsoa. Tyttö on vaikuttanut oikein mukavalta ja jopa ihan nätti. Hieman tosin epäilyttää, koska tyttö ei suurilta osin mahdu minun naismakuuni. Ja ehkäpä tämä mukava kipinä johtuu siitäkin, että varmaan vuoteen treffiseuraksi tulee sellainen tyttö jota en ole pannut ennen treffejä.

Jännä juttu vain, että vaikka olen pitänyt itseäni huonona naistenmiehenä. Niin nytten kun ensimmäistä kertaa aikoihin olin sellaisessa kännissä, että puhe kuitenkin sujui, mutta kuitenkin kännissä niin sitä tuli pokattua bileitten kaunein ja himoituin tyttö. Toisaalta nyt kokeilin hieman eri kuviotakin kuin aikaisemmin. Tosin nyt ei ollut pelkkä pillu mielessä koska tiesin viettäväni yön vaatekomerossa hävittyäni vedon kaverin kanssa nukkumapaikoista. Ja saa jopa minun kategoriassani olla aika kauhea tapaus jos vien hänet ensiyöksemme vaatekomeroon.

Juu saas nyt sitten taas nähdä..
FB:n kautta on tullut tässä itsekkin paritkin treffit viime aikoina sovittua. Se on ihan kätevä tapa sopia nimenomaan esim treffeistä. Onko se sitten jotenkin väärin, eiköhän se vaan tosiaan ole nykyaikanen kommunikoinnin väline. On tosin toi ex-tyttöystävä sen verran mielessä vielä, että mihinkään kovin vakavaan ei ole pystynyt vielä lähtemään. Nyt tosin pitäisi ensi viikonloppuna tosin lähteä myös jonnekin terassille tai kahville erään oikein kivanoloisen ja -näköisen tsybyn kanssa ja eka kerran pitkästä aikaa oikeastaan ihan innokkaana odottelen mitä siitä tulee.

Tuli ihan melkein nauru tässä ja vanhat muistot mieleen tosta vaatekomerojutusta kun meikäläinen oli ristitty rakastaja Nylkyseksi ja poikamiesyksiön vaatehuone sai kavereilta aikoinaan nimen Rakastaja Nylkysen makuuhuone, kun sinne tuli jokusen kerran jatkoilla mentyä kavereiden katseita piiloon panemaan. Osa oli tosin aika kauheita tapauksia osa vähemmän. Hauskaa oli kuitenkin ne ajat.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
No niin, eli taas on sangen paskamainen tilanne päällä. Nähtävästi mulle nimittäin alkaa kehittyä ylimääräisiä tunteita erästä samassa kesäduunissa olevaa mimmiä kohtaan. Pari kertaa ollaan käyty jopa kahdestaan ulkona kahvilla, mutta ihan kavereina vaan. Kivaa on kyllä ollut puolin ja toisin, pakko sanoa. Mutta..

Nyt sitten homma alkaa olla siinä pisteessä ainakin omalta osalta, että tämä koko oleminen alkaa mennä jo enemmän ahdistuksen ja neuvottomuuden puolelle. Kyseinen nuori nainen on kuitenkin työkaveri ja jos teen jotain, mikä ei menekään putkeen, niin sitten onkin kohtuullisen vaivautunut loppukesä tiedossa. Aina sama saatanan juttu, kun törmää johonkin sellaiseen, jota kohtaan tuntee edes jotain vetoa. Olosuhteet ovat niin vastaan kuin olla ja voi.=/

Normaalisti olen näissä asioissa ollut jopa turhankin suora ja rento, eikä tunteiden ilmaiseminen ole tuottanut vaikeuksia. Nyt olen jostain syystä kuitenkin täysin jäässä, enkä ymmärrä miksi. Eilenkin samassa porukassa oltiin baarissa, mutta eipä siinä oikein voinut mitään läheisempää käydä laukomaan. Ehkä hyvä niin, ehkä ei, koska hankala sanoa, kuinka kyseinen ihminen reagoisi. Sellainen hiljaisempi ja älykkäämpi tapaus kun on(syy oikeastaan siihen, että miksi tykkään niin paljon).

Eli mitähän helvettiä tässä pitäisi tehdä tai olla tekemättä? Hyviä neuvoja kiusallisten tunteiden kuolettamiseen otetaan vastaan myös, koska omani eivät tällä kertaa taida toimia.
 
Viimeksi muokattu:
Ihminen on vain putki, joka muuttaa leivän paskaksi.

Ender00

Jäsen
Kyseinen nuori nainen on kuitenkin työkaveri ja jos teen jotain, mikä ei menekään putkeen, niin sitten onkin kohtuullisen vaivautunut loppukesä tiedossa. Aina sama saatanan juttu, kun törmää johonkin sellaiseen, jota kohtaan tuntee edes jotain vetoa. Olosuhteet ovat niin vastaan kuin olla ja voi.=/
No, eihän nuo olosuhteet oikeasti niin vastaan ole. Jos kyseessä olisi joku vakituisen työpaikan työkaveri niin sitten kannattaisi miettiä toisenkin kerran, mutta kun kyseessä on kuitenkin vain kesätyö niin en antaisi tuon asian stressata jos nainen yhtään kiinnostaa.
 

Kolokettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KoU, HJK, AS Roma, Chelsea
Jomppa jos oikeasti jännität niin paljon ettei puhe heti luista, niin älä soita sille neitokaiselle ensimmäisenä. Tulee mieleen tapaus jossa koetimme parittaa kaveria baarissa. Tyttö kyllästyi änkyttämiseen alle viidessä minuutissa, ei näin. Laita viestiä tai ota sielä fb:ssä yhteyttä näin aluksi.
Tästä samaa mieltä. Ainakin itselleni puhelin on käsittämätön väline, jolla asioidessa tuntuu ihan kavereidenkin kanssa olevan joskus hankalaa kommunikoida täysin luontevasti. Eli samaa mieltä, ensin yhteys ilman että tarvitsee puhua ja sen jälkeen sitten ihan livetapaaminen jos homma luistaa. Tietenkin puhelimesta pääsee livetapaamista paremmin karkuun, mutta eipä näitä naisjuttuja oikein pelkäämällä voi hoitaa. Kaikki peliin vain.

Ja sitten lyttään unelmasi heti perään täysin. Sain käsityksen että olet tällä hetkellä vajaa parikymppinen. Joten älä helvetissä ota mitään vakituista muijaa rinkiin pyörimään. Itse kulutin 16-18,5 ikävuoteni seurusteluun ja voi tätä elämän helppoutta ilman mitään turhia säätämisiä. Saa herätä mistä haluaa, kenen luota haluaa jne. Ei ole turhia velvotteita..

Nyt joku paatunut romantikko tulee ja lyttää minut, mutta niinkuin edellä on jo mainittu, harvoin nämä nuoruusvuosina alkaneet romanssit kestävät kovinkaan pitkälle. Itse olen itselleni helvetin katkera siitä, että kulutin nuo "parhaat vuodet" seurustelemalla ja suremalla oman suhteeni kiemuroita. Vaikka kyseessä olikin nainen josta pidin todella paljon..
Minä saan vissiin kunnian olla sitten se paatunut romantikko :) Lyttään kyllä ajatusmaailmasi siltä osin, etteikö Jomppa tai kukaan muukaan saisi tässä iässä missään tapauksessa ottaa vakituista muijaa kuvioihin pyörimään. Oma suhteeni alkoi vajaana 18-vuotiaana ja vaikkei tätä vielä hirvittävän kauaa ole kestänytkään, niin eipä vielä ole tuntunut pahemmin olevan ongelma se että saa herätä juuri sieltä mistä eniten haluaakin...

En väitä, että 18 vuotta olisi se kaikkein todennäköisin aika löytää ikuinen elämänkumppani, välttämättä näin ei tule itsellänikään käymään. Se ei kuitenkaan todellakaan tarkoita etteikö näin voisi olla. Omasta suvusta löytyy ainakin muutamia tällaisia pareja eivätkä vaikuta kovinkaan tyytymättömiltä elämäänsä.

Ja vaikka homma menisi kiville, niin aina on oppinut paljon kohti seuraavaa - ja ehkä jo sitä viimeistä- suhdetta. Jos jälkeenpäin tunnet itsesi katkeraksi nuoruuden mentyä ihan hukkaan, niin kysymys ei ole kuitenkaan missään vaiheessa ollut rakkaudesta vaan jostain ihan muusta, ja näin ollen on tosiaan ollut ihan turha mitään vakituista pitääkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy