Myrrä byebye!

  • 49 011
  • 280

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Täytyy toivoa että Tappara signaa Tapolan jatkajaksi Myrrän.

Yhtä vittumaista paskaa olisi mukava tarjota ens kaudella teille, mitä tänään tarjositte meille.

Kiitos siitä.

Olisipahan se uskonpuhdistuskin sitten tehty, kun ei enää Tappara-henkisiä seiso Ilveksen penkin takana.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Mielenkiinnolla odotan, että miten pienestä tämä ketju tulee taas heräämään henkiin. Ainakin nyt on tulokset puhuneet puolestaan. Ja tänään helvetin kokonaisvaltainen esitys naapuria vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä nyt viimeistään tulisi harkita Helmisen nostamista pääkäskijäksi. Tai edes Ojasen tahi Saarisen. Tinkekin varmaan toisi tarvittavaa nostetta ummehtuneeseen ja paikoillaan pysymiskehityskulttuurin murtamiseen.

Mikään pelin osa-alue ei toiminut Lahessa. Edes poissaoleva Ipa-maskotti ei kyennyt haastamaan Pekko-pelikaania kaiken ratkaisevaan dueliin.

Olen pettynyt. Elin vielä tänään siinä uskossa, ettei tällä kaudella hävitä enää peliäkään. Petetty ja pussinokan raiskaama tyhjä ja itsesyyttävä jälkitunne tästä nyt jäi. Ei vaan oltu valmiita väkisinmakuuseen kunnei tiedetty Jyrkin ja Eemelin peleille paluun tarkkaa päivämäärää.

Epätietoisuus kannattajien keskuudessa heijastui joukkueen esitykseen kiistattomasti. Käsittämätön vaihtuvuus rosterissa oli itselleni yllätys. Missään vaiheessa en kuvitellut, että laajarosterinen Ilves muokkaisi kokoonpanoaan kauden aikana.

Tiedotuspolitiikka on keskeisin vaikuttava tekijä joukkueen menestykseen. Näin sen täytyy olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös