Myönteistä Ilveksestä

  • 404 783
  • 1 060

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eihän tämä tietenkään helppoa ole, mutta viime kaudella oli aaveelle heittää Laakson lisäksi myös Flinck ja Jokinen, jotka raastoivat hyvin. Jokinen oli hyvä energiapelaaja. Sijoittui fiksusti, antoi takakarvaa ja pyrki suoraviivaisesti maalille. Taklauksiakin pyrki jakelemaan. Pistekeskiarvo 0,25.

Puukäsihän se Liigassa oli, mutta muuten varsin hyvä syvyyspelaaja. Nyt nämä ovat puuttuneet. Pointti näissä on se, että kun löytyy hyvä syvyyspelaaja, niin lyödään kiinni. Jää sitten aikaa koota niitä rosterin syömähampaita. Tuskin se säästö näiden pelaajien kohdalla kovin suuri on. Riski taas on suht iso, ettei se seuraava duunari olekaan yhtä hyvä.

Huhu Korhosen paluusta Ilves-nuttuun vahvistuu. Selkeästi ensi kaudeksi haetaan monipuolisempaa rosteria.
 
Viimeksi muokattu:

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Jokinen oletettavasti halusi jo ihan oikeaa palkkaa pelaamisestaan liigassa, kun ensimmäinen liigasopimus päättyi ja hän oli osoittanut pystyvänsä pelaamaan tällä tasolla. Valtonen pelannee hyvin edullisella sopimuksella.
Eikös Jaajo luvannut maksaa, että saa pelata yhden pelin Ilveksessä ? Se vasta säästöä olisi koota rosteri näin !
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Oikeaan palkkaan olisi siis ollut perustelut.

Minä olisin ilman muuta pitänyt Jokisen rivissä ja jättänyt Valtosen ja Kurosen hankkimatta, jos tämän kuntoutuminen pitkän loukkaantumisen jäljiltä oli sujunut hyvin. Jokinen oli hyvin monikäyttöinen ja fiksu pelaaja. Olisin toki halunnut myös Flinckin jatkavan.

Valtonen ei kuitenkaan tullut suoranaisesti Jokisen paikalle, vaikka niin halutaan ajatella, vaan halvaksi rotaatiopelaajaksi. Kurosenhan piti olla kokoonpanon runkomiehiä, eikä poppareilla. Kun Kuronen ei tunnu sopivan Kiven suunnitelmiin mitenkään, vaikka tämä on joka osa-alueella Valtosta parempi, olisi ehkä aika antaa Ahoniemellekin mahdollisuus kuten @Saarinen totesi aiemmin.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Täytyy tietenkin muistaa, että Jokiselle tuli paha loukkaantuminen viime kauden lopulla, ja hänhän tuli pelikuntoon vasta syksyllä. Eli voi olla myös syynä miksi Ilves ei jatkoja tarjonnut jos pelikuntoon pääseminen on pahan loukkaantumisen jäljiltä ollut arvoitus.

Kyllä mä ton osittain voin ostaa. Toisaalta Jokinen oli pelikunnossa heti Mestis-kauden alettua, joten eiköhän se ollut jo kesällä selvää, että ukko kuntoon tulee.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En kyllä oikein keksi, että mitä lisäarvoa Suoniemi toisi. Ehkä hiukan sitä kovuutta, mutta ei sitäkään merkittävästi.

E. Tänään ISO ja pakollinen voitto nro. 2! Tiistaina pitää jatkaa samalla tahdilla kerhoa vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
4 Ilves-pelaajaa pistepörssin TOP-20:ssä. Arvatkaa koska viimeksi?

No, kaudella 97-98, kun Larsson, Helminen, Measures ja Mattila olivat runkosarjan päätteeksi TOP-17:ssä.

Toivotaan, että Rautiainen, Meskanen, Sandell ja Suomi pitävät sijansa. Sandellin suhteen on tuon loukin myötä kyssäreitä.
 
Viimeksi muokattu:
Ilveksen hyökkäys on hyvää tasoa Liigaan. Positiivista myös että kärkinimet Meskanen, Rautiainen ja Suomi etunenässä ovat jo kiinnitettyinä ensi kaudella ja tuskin lähtevät ilman korvausta ulkomaille.

Sitten negapuolelle tämä joutaisi mutta sanonpahan kuitenkin: pakisto on suhteessa hyökkäykseen ihan hanurista. Lisäksi mv-peli on sakannut isosti. Paremmalla alakerralla Ilves pelaisi playoffeissa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Enää viisi kotipeliä jäljellä, joten yleisökeskiarvo ei ehdi sukeltaa pahasti. Eilenkin 4600 katsojaa paikalla, hyvin on Ilves-kansa jaksanut kantaa kortensa kekoon. Ei voi kuin toivoa, että ensi kaudella luottamus palkitaan myös jäällä.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Oskari Laaksonen. Kevyesti Ilveksen paras pakki ja jatkaa myös ensi kaudella. Vähän voimaa ensi kaudelle niin kova kaveri silloin.

Ainoa oikeasti kiekollinen pakki meidän rosterissa
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jep kaikki muut ovat flopanneet hyökkäyspäähän. Koko pakisto yhteensä tehnyt surkuhupaisat 11 maalia, ei edes muista kuka osui viimeksi. Ehkä Piskula.

Laaksonen pystynee jo ensi kaudella tuomaan oman mausteensa tähän. Hyvällä itseluottamuksella vetää jo nyt.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Peli Turussa oli tänään elintärkeä. Pieni mahdollisuus säilyi vielä ja lauantaina sitten hemmetin isot pisteet jaossa ja kaudelle viimeinen suunta. Perjantaina välissä paikallispeli, josta pitää tosin myös pisteitä ottaa. Toivottavasti halli on täysi.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos joukkueelle tästä viimeisen viikon tsempistä. Todennäköisesti ainakin seuraavissa parissa kotipelissä on paljon väkeä, koska pleijarijuna on edelleen asemalla. Tekee hyvää ensi kauden suunnitelmille, käy tässä ihan miten tahansa.

Lisää kaasua!
 
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa
Positiivista palautetta vastustajan leiriin ennen back to back pelejä. Olen aina arvostanu Karri Kiveä ja tuon Otevrel haastattelun jälkeen arvostan vieläkin enemmän. Hieno asenne, että ilmoittaa heti joukkueelle, että yhtään kalastusjäähyä ei sitten oteta ja kertoo myös ihmisestä aika paljon se, että vieraili usein sairaalassa katsomassa loukkaantunutta Otevreliä. Hieno valmentaja teillä!
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Suomen menestynein jääkiekkoseura otti jälleen yhden mitalin lisää.
Onnittelut hopeasta Ilveksen naisille !
 

Ist0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toimiva Ilves, Jets, Leki
Nyt paiskataan posia. Ilvekseltä mahtava somemarkkinointikampanja joka huipentui näihin järisyttäviin pelaajasopimuksiin!
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt paiskataan posia. Ilvekseltä mahtava somemarkkinointikampanja joka huipentui näihin järisyttäviin pelaajasopimuksiin!

Kyllä tuo Halmo olisi yksinään tuollaisen sometuksen hyvin ansainnutkin. Virhe tehtiin siinä, että case Laakso = Ahtola mentiin julkaisemaan samaan aikaan. Tämä pelko oli jo hyvissä ajoin luettavissa somessa, ja kun se realisoitui meni tämä Halmon some juttu ohariksi.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Linja pitää ensin tienataan ja sitten tuhlataan, se on posia se. Meillä on joukkue jota kannattaa tulevaisuudessakin, jollei näin toimittaisi niin espoossa on malliesimerkki vaihtoehdosta. Tässä kampanjassa myöskin yhteistyökumppani ja Ilves itse saivat kuitenkin todella hyvin some näkyvyyttä. Ja sehän Ist0a harmittaa.
 

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sehän nyt on aivan sama vaikka Ilves olisi tänään sainannut McDavidin, Crosbyn ja Ovechkinin niin Ist0 olisi täällä kuitenkin jostakin kitisemässä. Kyseinen nimimerkki nyt jaksaa nillittää kaikesta... Ei olisi yllätys jos nimimerkin takaa paljastuisi itse honkkis.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erittäin hyvä, jopa kliininen suoritus Ipalta kauden avaukseen. Tappara saatiin pidettyä pois vaarallisilta maalipaikoilta läpi pelin ja kiekon kanssa tehtiin oikeita ratkaisuja. Ykkösylivoimakin näytti lupaavalta, vaikkei verkko vielä heilunutkaan. Tästä on erittäin hyvä jatkaa.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Aivan huikea kauden alku. Playoffs viivan tuntumassa jouluun ja Karri Kivimäinen kevät. Pakko fiilistellä parin viskipaukun jälkeen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyvä kaudenavaus ja osoitus siitä, että Kivi ei ole lähtenyt hulluttelemaan pelitavan osalta. Puolustuspeli oli tiivistä ja inhottavaa vastustajalle. Luisteluvoimaa riittää ja vapaamatkustajia ei ole.

Tappara ei päässyt käyttämään vahvuuksiaan kuin yhdellä ylivoimalla. Jatkossa pitää vielä enemmän huolehtia siitä, ettei anneta tuomareille mahdollisuuksia viheltää jäähyjä ns. kyseenalaisissa tilanteissa, kun ollaan kaukana maalintekopaikoista. Tästä oli esimerkkinä Leimun viime minuuttien poikkarijäähy.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Todella työteliäs Ilves nähtiin tänään. Ei todella nähty vapaamatkustajia. Elias Laitamäki ja Tuomas Salmela heittivät pikkuhasardeja, mutta se anteeksi annettakoon noviiseille.

Tepsi julkaisi illalla Petteri Wirtasen sopparin. Tuli vaan mieleen, että tuo äijä voisi sopia tämän kauden Ipaan. Työteliäs, vahva, erittäin hyvä puolustamaan. Aloittaisi paremmin kuin Tamminen-Mieho -kaksikko. Koskelan kannattaa seurata tarkkaan miten Turun visiitti sujuu.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jotenkin nämä joukkueiden julistamat pelaajabudjetit/-kustannukset vievät ihmisten ajatuksia väärille jäljille. Lasse Kukkonen tienaa sen vajaa 400,000e kaudessa ja meillä Lassea suurempia peliminuutteja keräävä Oskar Laaksonen varmaankin "hieman" vähemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös