Myönteistä Ilveksestä

  • 405 475
  • 1 060

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen on ollut kivaa seurata kiekkoa! Kiitos siitä kuuluu koko joukkueelle, organisaatiolle sekä valmennusjohdolle! Paremmalle ei voitu mitään puolivälierissä, mutta miehekkäästi taisteltiin joka pelissä ja pidettiin JYP ahtaalla. Enempää ei voi vaatia joukkueelta, joka vilisee tulokkaita ja pleijareiden ensikertalaisia.

Tästä on helvetin hyvä jatkaa ensi kauteen! Toivottavasti kesällä vahvistetaan joukkuetta järkevästi ja suunnitelman mukaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Nimimerkki Luuseri Tapparan keskustelupalstalla:

"Ilves kesälomien viettoon 0-4 tappioin. Tällä kertaa Ilves joutuikin vastustajaa vastaan joka ei aliarvioinut heitä kuin ajoittain, joten tulos olikin sitten odotetun tyly. Ilveksen kaudessa ei loppujen lopuksi ollut mitään yllättävää, kaikki meni niinkuin odottaa saattoi. Yllättävää oli sm-liigan ammattimaisuuden heikko taso, joka tuli karulla tavalla esille Ilveksen pelien kautta. Ja viimeisessä ottelussa jyppiä vastaan Masi Marjamäki vahvisti havittelevansa Mika Arvajalta Kaikkien aikojen Rotta -titteliä. Katsojatkin hylkäsivät Ilveksen ja luovuttivat ennen aikojaan; katsojia ratkaisevassa taistossa vain n. 5300."

Nimimerkki polvitaklaaja:

"Aika valju maku jäi JYP-Ilves mittelöistä. Ilveksellä oli hetkensä ja pelasihan se ihan hyvin mutta kyllä JYP fleguili joka pelissä ja muutenkin niiden pelaaminen oli jotenkin löysää."

Kyllä ottaa koville naapurissa tuppuran kyntäminen ja Ilveksen saamat kehut ympäri Suomea. :)

Ilves. Tampereen ykkönen! Edit. Hämeen ykkönen!
 
Viimeksi muokattu:

jh1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampere Saints
Kyllä ottaa koville naapurissa tuppuran kyntäminen ja Ilveksen saamat kehut ympäri Suomea. :)

Kun nyt hyppäsit vieraisiin pöytiin niin kelpaisiko noiden lisäksi yhden sellaisen Tapparalaisen mielipide, joka on oikeasti seurannut Ilveksen pelejä kuluneella kaudella.

Oman seuran kyntäminen toki ketuttaa, mutta ainakaan itselleni ei ole mitenkään vaikeaa sanoa että Ilveksen pelissä oli tänä keväänä paljon hyvää. Pelaajien sitoutuminen/työmoraali oli kohdallaan, nuoret pelaajat nostivat hyvin tasoaan kauden aikana ja kun nämä muutamat kärkinimet onnistuivat, niin Ilveksen pelaamista oli viihdyttävää seurata livenä.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Nauroin makeasti Pajuojan Ilvekselle ennen kautta, mutta nyt nostan hattua ja kunnioitan työn jälkeä. JYP oli liikaa nuorelle joukkueelle, mutta se ei liene yllätys. Olemassaoloa ei silti todellakaan tarvitse pyytää anteeksi, vaan jatkaa samaan malliin.

Pajuojasta on tullut oikea valmentaja, peukku siitä.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Onnitelut täältäkin Ilvekselle hienosta kaudesta. Ilves palautti uskottavuuttaan todella paljon tämän kauden aikaan. Nuori ja nälkäinen joukkue pelasi todella upean kauden näyttäen pitkää nenää kaikilla analyytikoille. Kauden positiivisimpia yllätyksiä.
 

Carlos83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LeKi, Jarkko Ruutu, AS Roma, Azzurri
Kaikki. Oli pakko näin kauden päätteeksi kaivaa esiin IS Veikkaajan kausiopas.

Kausiopas tarjosi kausianalyysien lisäksi hienon 4-sivuisen artikkelin Ilveksestä otsikolla "Surullinen tarina". Varsinaisessa kausianalyysissa joukkue arvioitiin sijalle 14 otsikolla "Tuska jatkuu". Alaotsikko ilmoitti: "Ilveksen materiaali ei vakuuta millään osa-alueella. Toisaalta juuri siinä voi olla mahdollisuus.". Sentään vähän pehmensivät.

Suurimmaksi ongelmaksi nimettiin maalinteko. Runkosarjassa edelle ehtivät tällä saralla vain JYP, Ässät, HIFK, Lukko ja Jokerit.

"Rohkeudelle ei ole todennäköisesti tarpeeksi tilaa." Monesta on kauden aikana ehditty syyttää, mutta tuskin tästä.

Paras arvosana saatiin maalivahtipelistä. Jani Hurmeen arvoitiin pelaavan 50 matsia. Onneksi ei pelannut.

Näihin lähtökohtiin nähden on aika vaikea olla pettynyt yhtään mihinkään tällä kaudella. (Tosin eipä IS:n kausianalyysit muutenkaan ihan nappiin menneet. Kärpät jäi hieman runkosarjan voitosta ja Ässät ylitti nipinnapin arvion 13. sijasta...)

Joka tapauksessa:

Kiitos hienosta kaudesta Ilves. Saitte vakuutettua ainakin allekirjoittaneen siitä, että ensi kaudelle kannattaa taas ostaa kausikortti.
 

Bronco

Jäsen
Tänään Ilveksen ensimmäisessä kotiottelussa julkistettiin joukkueen uusi esittelyvideo, jonka avaussekunneista onkin jo klippi YouTubessa.

Viime kausien aikana ns. mediakuutiolta on jouduttu tuijottamaan niin pelaajien still-kuvia kuin orastavia myötähäpeän tunteita nostattaneita hassuttelujakin. Tälle kaudelle introon on panostettu isosti ja täytyy myöntää, että seitsenminuuttinen spektaakkeli oli näin ensinäkemältä suorastaan taidetta.

Tampere todella hienosti framilla, samoin kaikki pelaajat junnuista supertähtiin esitelty samanarvoisina. Kylmät väreet - positiivisella tavalla. Lisäksi joitakin musiikkivalintoja oltiin uudistettu.

ISO kiitos pienistä, mutta kannattajille tärkeistä ja ennen kaikkea onnistuneista uudistuksista!
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Tuosta videosta täytyy kyllä nostaa hattua tekijöille ja myös toimiston suuntaan, joka on viimein tajunnut, että tämmöisiin kannattaa panostaa. Hallille kannattaa tosiaan mennä se 12min ennen peliä, jotta tuon pääsee näkemään. Todella huolella suunniteltu ja upeasti toteutettu esittelypätkä.

Kehujen jälkeen täytyy jakaa myös negatiivista palautetta. Sisääntulobiisi oli sanalla sanoen huono. Kuuluttajan ääni ei kuulunut kyseisen bändin harjoittaman huutolaulun takaa lainkaan.

Jottei totuus unohtuisi: tykkään kyllä hevirokista, mutta nämä Sparzanzan, Volbeatin ja vastaavien tyyliset bändit ei vaan oikein toimi, jos päälle pitäs kuuluttaa jotain.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Pakko kompata.. video on aivan loistava. Siis loistava on oikea sana. Tampereen merkkirakennukset ja miljöö.. helvetin hieno!
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Komppaan edellisiä kirjoittajia ja totean että näin sitä videotaulua tuleekin käyttää. Pelaajat hassuissa esittelyissä, melko has beenia tuollaiset. Idea tuossa videossa oli myös loistava. Odotin jossain vaiheessa että Ilveksen väreistä muodostuu Ilveksen logo Tampereen karttaan, mutta tuo hallin kuvaus toimi hyvin.

Musa siinä esittelyn taustalla toimi hyvin.
Sisääntulossa ei tullut ikävä AC/DC:ta / Metallicaa, se oli jo vähän nähty. Tai oikeastaan kuultu. Ja se7enin kanssa samaa mieltä, pelaajien nimet hukkuivat musan taakse.

Selkeätä eteenpäin menoa!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Video on todella komea. Sen voisi heittää näytille seuran kotisivuillekin.


Jottei totuus unohtuisi: tykkään kyllä hevirokista, mutta nämä Sparzanzan, Volbeatin ja vastaavien tyyliset bändit ei vaan oikein toimi, jos päälle pitäs kuuluttaa jotain.

Olen myös raskaan musiikin ystävä, mutta koska sisääntulomusiikkinä käytetyistä metallibiiseistä menee idea liian hiljaa soitettuna, peittävät ne kuulutukset ja pelaajien esittelyn. Tämän tulisi kuitenkin olla pääosassa, eikä musiikin.

Arsenalin pelissä soi takavuosina sisääntulobiisinä Fat Boy Slimin Right Here, Right Now ja se toimi tarkoituksessaan erinomaisesti. Sisääntulobiisin pitäisikin olla jonkinlainen yleisön herättäjä ja kasvaa "jyhkeämmäksi" kohti kotijoukkueen jäälle tuloa.

Maxine Nightingalea kaipallaan myös takaisin:
Maxine Nightingale Takaisin Hakametsään ! ! ! - Adressit.com
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Esittelyvideo on loistava. Se on osa uutta Ilvesläistä "Brändiä". Me olemme Tampereen Ilves, me tulemme Tampereelta. Meidän joukkueessa pelaa Tampereen Ilveksen omia kasvatteja. Meillä on identiteetti. Mainonta+kokoonpano+tapahtumat kentällä muodostavat tällä hetkellä loistavan kokonaisuuden. Tampereen Ilves on palannut takaisin!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Täältä myös kehut aloitusvideolle. Helvetin hieno oli, mutta sopisi ehkä enemmän vain ns. kauden aloitusvideoksi omasta mielestäni.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Täältä myös kehut aloitusvideolle. Helvetin hieno oli, mutta sopisi ehkä enemmän vain ns. kauden aloitusvideoksi omasta mielestäni.

Jokainen matsi on kauden alotus jollekkin katsojalle. Sitä on vaikee muistaa meidän, jotka siä peppu homeessa ollaan joka matshissa..


Tollasen kun näkee siinä ekassa pelissään, niin jo luulis Ilvesläisyyden kohoavan tunnetilaan.

Siis en ois itte osannu tehä parempaa ;-)
 

mestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruutu bros. Ilves. George Parros. Vaasan Sport
Löytyykö tämä uusi esittelyvideo jo jostain netistä? Itse en harmikseni kerennyt näkemään kuin hieman loppua siitä, vaikutti sen perusteella kyllä lupaavalta.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Pelillisten ongelmien keskellä Ilves alkaa saada muutakin media-aikaa. Eilen oli Ilves Ice Girls uutisissa ja tänään Iltalehti laittaa vielä pari astetta paremmaksi.

Jesse Niinimäellä nenä punaisena, oliko treeneissä alkometri? | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Ilves-vahti Wiikman sivuissa treeneistä, onko mies myyty? | Jääkiekko | Iltalehti.fi

Hyvät naurut näistä jutuista toki sai, mutta jos juttujen taso vielä tippuu niin aika olemattomaksi menee. Ja otsikoihinhan noi jutut ei juuri liity, mutta eipä kai se haittaa, kun on kyseessä Iltalehti.
 

"Jalkakynä"

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Hannu Meskanen astuu ensimmäistä kertaa "kriisin" aikana ulos. Tälläkin kertaa hän tekee sen Ilves.comin keskustelupalstalla. Meskanen lupaa hallituksen noudattavan strategiaa päätöksissään. Tästä voitaneen pisteet antaa kotiin, eli esilletulo "kannattajien" luona ja lupaus pitää strategiasta kiinni.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Esittelyvideo on loistava. Se on osa uutta Ilvesläistä "Brändiä". Me olemme Tampereen Ilves, me tulemme Tampereelta. Meidän joukkueessa pelaa Tampereen Ilveksen omia kasvatteja. Meillä on identiteetti. Mainonta+kokoonpano+tapahtumat kentällä muodostavat tällä hetkellä loistavan kokonaisuuden. Tampereen Ilves on palannut takaisin!

Esittelyvideo vie Tapparaa aivan kevyesti sekä lisäksi näin uutena tamperelaisena ja molempien pelejä katsoneena pidän Ilveksen imagoa todella paljon parempana verrattuna Tapparaan. Nimenomaan mainonta ja tapahtumat ovat onnistuneet nappiin! Miellyttävää nähdä junnujen taitokisoja erätauolla ja se on varmasti hieno hetki kyseisille junnuillekin! Niitä Ilves Ice Girlsejä odotellessa, joko hakemukset on vetämässä?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Hannu Meskanen astuu ensimmäistä kertaa "kriisin" aikana ulos. Tälläkin kertaa hän tekee sen Ilves.comin keskustelupalstalla. Meskanen lupaa hallituksen noudattavan strategiaa päätöksissään. Tästä voitaneen pisteet antaa kotiin, eli esilletulo "kannattajien" luona ja lupaus pitää strategiasta kiinni.

Vaikeina aikoina hyvä muistaa, että Ilveksessä on edelleen monet asiat hyvin ja Ilves kulkee varmasti kohti parempaa huomista. Tämän hetken pelilliset ongelmat ovat yksi ongelma kokonaisuudessa (toki varsin iso sellainen)

Hyvä, että Meskanen jatkaa linjaansa myös silloin kun peli ei kulje. Peukku siihen suuntaan
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Mihinköhän tämän viestin laittaisi. Onnittelut Jukka Tammelle numeron jäädyttämisestä! Tuntui haastattelussa olevan kovin otettu ja sanoi, ettei katsonut näytettyä insertiä ollenkaan koska puheenpitämisestä ei olisi tullut mitään.

Tammi on itselleni yksi niistä suurista lapsuusvuosien idoleista ja hienoa, että hänelle tämä kunnia suotiin. Todellinen Ilves samoihin aikoihin kun meillä oli Jalo, Siltanen, Raato, Järvenpää, Mattila, Tinke jne jne.

Hienoja muistoja!
 

1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mihinköhän tämän viestin laittaisi. Onnittelut Jukka Tammelle numeron jäädyttämisestä!

Tammi on itselleni yksi niistä suurista lapsuusvuosien idoleista ja hienoa, että hänelle tämä kunnia suotiin. Todellinen Ilves samoihin aikoihin kun meillä oli Jalo, Siltanen, Raato, Järvenpää, Mattila, Tinke jne jne.
Onnittelut Tammelle täältäkin. Oli jo aikakin saada Hakametsän kattoon ensimmäisen maalivahdin numero, eikä valinta olisi voinut paremmin osua. On aika ihmeellistä, ettei Taiston tasoinen veskari lähtenyt missään vaiheessa kokeilemaan siipiään rapakon toisella puolella. Nykypäivänä huippumaalivahdin 15-vuotinen ura kasvattajaseurassaan taitaisi olla mahdoton ajatus.

Ipalandia-blogista löytyy Taiston numeron jäädytyksen kunniaksi pintapuolinen katsaus Ilveksen maalivahteihin kautta historian. Maalivahtien kasvatus on varsinkin 70-luvulta lähtien ollut Ipan kenties vahvinta erikoisosaamista.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Isot onnitelut Tammelle!!! Iso suomalainen kiekkomies, ja veskarimaailmaa ennen muuta arvostavana pidän todella suuressa arvossa Tammen peliuraa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös