Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 953 184
  • 43 971

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Samoilla havuillahan siinä olivat ja Mäki edellä, joten ei tuossa Suomea voi hylätä. Bolshunov sen sijaan yritti sekä lyödä sauvalla että taklasi lopussa, joten eiköhän tuosta kilpailukielto seuraavaan mc:hen tule. Havujen yli ei saa valintaa enää tehdä, mutta Mäki on kyllä selvästi ennen niitä kaistalla.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Noista hidastuksista lajin hienouksia tietämättä kyllä näkee että Mäki oli selkeästi edellä ja menossa tuonne ulkoreunaan. Ei kai sillä mitään väistämisvelvollisuutta ole vaan ihan oikein teki. Tosin kisan jälkeen olisi voinut antaa sauvalla takaisin tai Bolsulle vaikka lumipesut.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Kyllähän tuossa Mäki esti, mutta todella typerä temppu Bolsulta. Bolsulle kunnon sakot ja Venäjälle hylky. Mäelle varoitus ja voi myös Suomelle tulla hylky.

Ei ainakaan FIS-sääntöjen mukaan voi Suomelle tulla hylkyä. Keltainenkin olisi todella kyseenalainen. Venäjän hylky sen sijaan selvä, mutta kiinnostavaa on, mitä Bolshunov saa tästä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Bolshunov vei joukkuekavereilta MC-pisteitä (niitähän viesteistä saa) ja jokusen euron. Mahtaa olla suosiossa!
 
Hyvää röyhkeyttä Mäeltä, noin niitä loppusuoria voitetaan. Mitäpä Bolsu luulet, olisiko joku Klaebo antanut nöyrästi tilaa viimeistään ensimmäisen sauvaniskun jälkeen.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Ihan idioottimainen käytös Bolshunovilta, mikä johti aivan oikein hylkäämiseen. Luulisi tulevan maailmancupin voittajalta parempaa käytöstä, vaikka häviäisikin joskus.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Hieno Suomi! Mahtavaa, että Mäeltä löytyi tilanteessa boollsit ja eikä provosoitunut itse.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Onpas melkoinen luuserin perikuva tämä Bolshunov. No, voittajat voittaa ja häviäjät mesoaa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Bolsun luonteen nyt kaikki on oppinut tuntemaan. Mutta onko se saanut jotkut hieman varovaisemmaksi, VAI päinvastoin lappaamaan puuta kaminaan.

Sopivasti suksille ja pientä elehdintää pidemmillä matkoilla, saa sykkeet kohoamaan ja ylikierroksille.
 

Salama44

Jäsen
Saapa nähdä miten käy hylkäyksien osalta. Nykyisten sääntöjen mukaan Suomi saa ehkä pitää voiton, mutta eihän tuossa kaistoituksessa ole mitään järkeä että se on niin lyhyt. Kyllä lopussa pitää voida taistella rinta rinnan jos ei ole niin paljon edellä että ei osu toisen suksille. Nyt ei niin ollut. Jos olisi ollut toisin päin niin kyllä Suomi olisi valittanut samalla tavalla.

Bolshunovin käytös oli tietenkin törkeä ja hän tajusi sen itsekin aika pian. Venäjä kuitenkin hylättiin, mutta vielä on tulossa vastaprotesti. Venäjällähän on totuttu käyttämään väkivaltaa ja pamputtamaan. Nyt käytettiin sauvaa ja taklausta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös