Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 953 408
  • 43 971

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kimille jäi lopulta se lyhyempi tikku käteen tässä Ferrarin sisäisessä. Taktiikoissa oli ratkaisevasti eroa, vaikka aika tiukille se meni. Kimi ei saanut tällä viimeisellä setillä ajettua oikein kunnon nopeita kierroksia samalla kun Alonso ja Vettel pääsivät raivoamaan tuoreimmilla renkailla. Tiedä sitten olisiko samoilla taktiikoilla ollut Kimi edellä. Ihan rohkaisevaa kuitenkin, että Kimi sai aika ehjän kisan aikaan ja oli pitkän aikaa jopa tallikaveriaan nopeampi kisan alussa. Sijoitukset ovat kuitenkin aika ynnä muut luokkaa ja talleissa ainakin Mersu ja Red Bull vauhdissa edellä. Bottakselta mainio kisa verrattuna esim. tallikaveriinsa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Real Madrid Baloncesto on jyräämässä itseään koripallon Euroliigan finaaliin yli arkkivihollinen Barcelonan. Tilanne Madridille 82-48, kun ottelua on kahdeksan minuuttia jäljellä.

Kuten jalkapallossa, myös koripallossa Real Madrid on Euroopan menestynein seurajoukkue.

EDIT: Real Madrid murskaavasti finaaliin lukemin 100-62, Barca on lyöty.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sama asia kun Neuvostoliitossa TsSKA Moskova sai kaikki resut mitä halusi käyttöönsä.

Eipä tuo siltikään ole kummassakaan lajissa Euroopan menestynein. Real Madrid sen sijaan on voittanut sekä koripallossa että jalkapallossa Euroopan tasolla mestaruuksia myös Francon kuoleman jälkeen. Koripallossa Real Madridin Euroliigan voitoista 3/8 on tullut Francon kuoleman jälkeen. Futiksessakin on viimeisimmät voitot 1998, 2000 ja 2002. Hiiren verran Francon ajan jälkeen.

Toki joidenkin pitää aina kehitellä jotain salaliittoteorioita, kun vain yksi voi olla menestynein. Ei Franco tietenkään haitaksi Real Madridille ole ollut, mutta mitä sitten.
 
Viimeksi muokattu:
Sieltähän El Rahman viskaisi keihäässä 89.21 metrisen heiton ja parantaa ennätystään kuusi metriä.

Olipa melkoinen pommi ja melkoinen tulos. Ja järjetön tuo kuuden metrin ennätysparannus.

El Rahmanilla on suomalainen valmentaja, niin taisi Bryggare tuossa juuri todeta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Räikköseltä huikea lähtö ja nousu neljänneksi. Turva-auto myös radalle ensimmäisen kierroksen jälkeen.
 

Ralph

Jäsen
Jenson Button vittu sää oot yhä paska kuski, lopettasit jo. Pitää teloo vanha tallikaveri, mutta missä rangaistus? Missä Buttonin rangaistus?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tosi hyvä startti Räikköseltä, toivottavasti kisa sujuu hyvin loppuun saakka. Ohittaminenhan tuolla on kohtalaisen haastavaa, joten mahdollisuudet hyvään sijoitukseen on. Kelpaa toki että edestä yksi keskeyttää ja näin saadaan Kimi palkintopallille. Tai noh, saahan sitä toki ajamallakin mennä ohi.

EDIT:

Vettelillä ongelmia, Räikkönen kolmas!
 

Ralph

Jäsen
Missa Buttonin rangaistus? Mikä on nyt niin vaikeeta? Musta lippu esiin vain.
 

Lombardi18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Washington Capitals, Manchester United
Vettelillä pääsi kyynel, voi toista.

Edit: Kyllä tää Mersun dominointi on vesittänyt tän lajin, helvetin tylsää seurattavaa.
 

Ralph

Jäsen
Button ei aiheuttanut mitään pikku kolaria, vaan toiselle keskeytyksen. Musta lippu esiin jo! Brittikuski hyötyy hienostolajista ja siellä tarjotaan vaan pikkurangaistus sekä teekupponen. Perez olis vastaavasta saanut isot rangaistukset, mutta ei tällänen brittiläinen paskiainen.
 

Ralph

Jäsen
Lopetin sitten kerrankin näin aikaisin kisan katsomisen, semmoista kuraa oli. Buttonille kuuluisi hylkääminen ja muutaman lähtöruudun sijoitus seuraavaan kisaan, mutta luultavasti saa jonkun kolmen sekunnin rangaistuksen vain.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.

RaitisAna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitä oikein Kimin kanssa tapahtui? Sky Sportsin selostajat eivät ainakaan tiedä mitään syytä tuohon, veikkailevat rengasrikkoa...

Mutta jos renkaissa oli pieni vika, eikö olisi voinut ajaa edes muutaman kierroksen? Nyt Kimi on koko letkan vika... Voi paska...
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Kimiltä taas hieno alku kisaan. Tämän kauden meininki vaan tuntuu olevan se, että jos fefe ei totaaliryssi taktiikkaa niin joku nevöhöördi kolaa kimin autoa päin. Taisi olla ainakin kolmas jälkimmäistä kategoriaa jo. Vittu.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Suosikkijoukkue
HIFK
Paljon puhutaan Kimin huonosta alkukaudesta, mutta eipä se auta jos ensimmäisessä kuudessa kilpailussa kolme kertaa joku jämäkuski ajaa perseeseen ja pilaa kilpailun. Nytkin kolmossijalta reilusti alas ja Malesiassa oliko kuudennelta sijalta viimeiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös