Muu urheilu – liveseuranta

  • 2 947 777
  • 43 968

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
No joo tänään kun ennakolta selvästi parempi pelaaja on voittamassa ennakolta selkeästi heikomman pelaajan eräluvuin 2-1, niin melkeen sanoisin että pään kestävyydestä ei ole kyse. Parempi pelaaja taitaa vain voittaa tänään.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin on. Huono saldo sitä ei voi kiistää. Johtuisiko silti vaan vastustajan paremmuudesta nuo tappiot? Kun Nieminen häviää niin aina puhutaan pään kestämisestä vaikka vastassa olisi Nadal tai Federer.
Tietenkin vastustaja on ollut parempi, varsinkin henkisellä tasolla.

Mitään ottamatta pois Niemiseltä. Arvostan häntä urheilijana ja vaikuttaa ihmisenäkin erittäin miellyttävältä.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
No selvitti se kolme ottelupalloa joten eipä se nyt ihan totaallisesti luovuttanut, neljäs sitten oli liikaa. Sääli.
 
Heheh, maukka puhumassa junteista ja luovuttamisesta.

Ihmeellistä, että Jakke pelaa juuri Tukholmassa kauden parasta peliään. Blakea vastaan ja välillä finaalissakin Nieminen pelasi ihan eri tasolla kuin ns. normaalisti.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Hirveetä katottavaa Ravens-Jags matsi. Lähinnä Ravenssien hyökkäyksen kannalta. Ei yhtään first downia ekalla halfilla. Flacco viskonut palloa kokonaista 2 yardin edestä. Juoksupeleillä 10 yardia kasassa. Semmoinenkin ihme nähtiin että 4th-43. Hyökkäys aloitti puolesta välistä kenttää, päätti omalle 20 yardin viivalle... 8 driveä, ei first downia. Raskasta. Ehkä jälkimmäinen half toisi jotain muutosta.

edit: todella konservatiivista hyökkäyksen osalta. Ei siellä valmennusjohtokaan ole tilanteen tasalla. Vetäisivät edes no-huddlea välillä tms.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Olipahan jakso. Yhdellä TD:llä pelin voi kääntää, joten kai tässä pitäisi yrittää ottaa ihan rauhallisesti. Takana varmasti lähes huonoin puolisko, mitä hyökkäyksen osalta voi olla (tehollisesti siis - jotkut pallonmenetysrallit ovat toki asia erikseen).

Voitto jos tuolta irtoaa, niin saa olla asiasta todella tyytyväinen tässä vaiheessa.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Pitää käydä kattomaan rugbyä. Melkosta softballia tämä niin sanottu jenkkifutis tänä päivänä.

Alkaa olla Ravens D väsynyt.

edit: melkosta.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nieminen aloittanut Tsongaa vastaan erittäin vakuuttavasti. Heti alkuun pitänyt kaksi kertaa syöttönsä ja murtanut kerran johtaen ottelua 0-3. Itseluottamus on erittäin hyvässä kuosissa ja uskaltaa pelata.

Edit. Nieminen pitää myös kolmannen syöttönsä ja tilanne jo 1-4.

Edit. Ja jälleen pitää syöttönsä ja tilanne 2-5.
 
Viimeksi muokattu:

jeani

Jäsen
Nieminenhän on ihan karmeassa iskussa. Lyönnit lähtee kovaa! Ei niin kovaa kuin Tsongalla, joka on ATP-tourin kovalyöntisin, mutta kovaa!

Edit: ja otteluhan näkyy Veikkaus-TV:llä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Formula 1 - Intian GP

Kohta alkaa aika-ajot mielenkiintoisen näköisellä ja kuskien kehumalla Intian radalla. Kuusi vakionimeä löytynee kärjestä tälläkin kertaa mutta järjestyksestä ei osaa vielä sanoa mitään tässä vaiheessa kun on ihan uudesta radasta kysymys.

Kisassa voidaan nähdä sitten vähän enemmän yllätyksiäkin riippuen varikkotaktiikoista, ilmeisesti Pirellin Intiaan tuomien kahden rengasseoksen välillä on todella isot erot nopeudessa joten taktikointi noussee isoon rooliin
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Puitteet tuolla Intiassa ei ole ihan Yas Marinan luokkaa, tosi karun ja ankean näköinen tuo rata-alue, mutta tärkein eli tuo itse rata näyttää kyllä tosi hienolta! Katsotaan vielä kisa mutta tässä vaiheessa näyttää että Tilke on onnistunut hyvin tämän radan kanssa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heikille se jo niin kovin tutuksi käynyt 19. sija aika-ajossa. Ei oikeastaan mitään muita yllätyksiä kuin Kobayashin putoaminen Q2:sta, mutta Sauberilla on tainnut olla vähän vaikeuksia koko viikonlopun.

EDIT: Pieni yllätys on tosin se että HRT:t ei olleet viimeisiä vaan nyt kaksi viimeistä oli Marussia Virginin kuskit. Tim O'Glockilta vaihdelaatikko rikki ja jäi 107% ulkopuolelle, mutta eiköhän tuo päässe silti kisaan mukaan.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joutui Buttonkin turvautumaan pehmeämpiin renkaisiin, jotta selvisi läpi Q1:sta. Näytti auto puskevan aika reilusti.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joutui Buttonkin turvautumaan pehmeämpiin renkaisiin, jotta selvisi läpi Q1:sta. Näytti auto puskevan aika reilusti.

Buttonin perusongelma että ei meinaa saada noita kovia renkaita toimimaan riittävän nopeasti, joskus siitä renkaita säästävästä ajotyylistä on haittaakin.

EDIT: Tosi paljon on nähty noita pikkulipsahduksia, yksi jos toinenkin kuski on käynyt nurmikolla tai ajanut mutkia leveäksi. Varmaan vaikuttaa kun tuo rata on todella paskainen ja siksi liukkaan näköinen.

EDIT: Schumi tippuu yllättäen Q3:sta. Molemmat Toro Rossot kympin sakissa.
 
Viimeksi muokattu:

Topnaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho ja Kulman Pojat
Hiihdon Suomen Cup meneillään. Naisten alkuerillä aloitellaan.

1.erä: Anne Kyllönen oli täysin ylivoimainen ja hänen lisäksi jatkoon pääsi Maaret Rantalainen. Finaalissa Kyllönen voi taistella onnistuessaan jopa voitosta, kun sai voimiaan säästeltyään alkuerässä ja oli jo aiemmin aamulla nopein.
2.erä: Riikka Varjus, Sanna Markkanen ja Outi Gröndahl kolaroivat kaikki kolme samassa kasassa ja menettivät pahasti asemiaan. Ykköseksi toisessa erässä Anne Mäkinen ja toisena jatkoon Marjaana Pitkänen. Outi Gröndahl teki hyvän nousun vielä taisteluun suorasta paikasta, mutta jäi kolmanneksi ja aikavertailuun.
3.erä: Laura Ahervo ykkössuosikkina piti erässä ihan hyvää vauhtia ja hänen lisäksi Anni Kainulainen välieriin, jääden voittaneelle Lauralle reilun sekuntin.
4.erä: Sprintin yksi suurimmista suosikeista, Kerttu Niskanen lähti erään selvänä suosikkina. Saana Kemppainen lähti matkaan myös erittäin hyvin, mutta ei pysynyt Kertun kyydissä ja jäi toiseksi. Erän muiden naisten ajat eivät riittäneet aikavertailuunkaan.
5.erä: Viimeisessä erässä Ann-Mary Ähtävä lähti todella terävästi, Ann-Mary oli aamulla kolmanneksi nopein. Hän hiihti hyvää kyytiä erävoittoon ja toiseksi Satu Annila myös hyvällä ajalla toiseksi, muilla ei mitään jakoa aikavertailussa.

------------------

Miehissä sitten laajempi kamppailu varmaankin finaalissa voitosta.

1. erä: Sami Jauhojärvi selvänä ykkössuosikkina ensimmäiseen erään, vaikka ei mikään sprintteri olekkaan. Sami oli aamulla miehistä nopein. Mikko Koutaniemi lähti erittäin hyvin, mutta nousuissa hänellä oli hieman vaikeuksia ja jäi viimeisessä nousussa jopa neljänneksi, mutta venytti todella niukasti loppusuoralla Antti Lampisen edelle, joten Koutaniemi Samin lisäksi jatkoon.
2.erä: Tiukka erä, johon ehkä hienoisena ennakkosuosikkina lähtee Kalle Lassila, mutta kovia haastajia on esimerkiksi Jesse Väänänen, Kari Varis ja Antti Häkämies. Väänänen ei aivan pysynyt kolmen kärjen perässä ja loppusuoralle tuli kolmen miehen kamppailu, jossa kaikki tulivat aivan rinnakkain. Lopputulokseksi saatiin kuitenkin kovia aikoja ja suoraan jatkoon menivät Antti Häkämies ja Kalle Lassila, Varis kuitenkin hyvällä ajalla aikavertailuun.
3.erä: Hieman heikkotasoisempi erä kuin edellinen, mutta kyllä tässäkin varmasti kovaa taistelua tullaan näkemään. Ari Luusua ja Anssi Pentsinen aamun perusteella ennakkosuosikit. Pentsinen vei hyvällä hiihdolla erävoiton ja Luusua jäi toseksi.
4. erä: Selkeänä ennakkosuosikkina lähtee Martti Jylhä, joka on kova sprintteri. Suurimpana haastajan mielestäni Lasse Paakkonen, mutta kyllä Jussi-Pekka Pollarikin aamun perusteella on potentiaalinen. Jylhä kompuroi hieman alussa ja jäi hieman, sekä Lasse Paakkosella meni sauva poikki, joten ennakkosuosikeilla heti alussa pieniä probleemia. Olli Hiidensalo ja Pollari eivät saaneet pidettyä ennakkosuosikkeja takanaan, vaikka yllätyspotentiaali oli alun jälkeen todella suuri.
5. erä: Kovin suuria nimiä viimeiseen erään ei lähde, mutta aamulla hieman yllättänyt Toni Ketelä lähtee potentiaalisena yllättäjänä, Jussi Simulan uskon tässä erässä olevan kova. Simula oli hieman pettymys ja ei pystynyt kamppailemaan jatkopaikasta. Ketelä hiihti vakuuttavan hiihdon ja Juha-Matti Mikkolainen nousi toiseksi, myös aikavertailusta jatkoon pääsi Henri Jelonen.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Buttonilta pehmeät renkaat vähissä ja pistää kaiken yhden kortin varaan, aikoo mennä radalle vasta ihan lopussa ja tehdä vain yhden yrityksen.

EDIT: Kärkinelikko tällä hetkellä n. kymmenyksen sisällä!

EDIT: On muuten uudeksi radaksi todella pomppuisen näköinen tämä Buddh Circuit. Tuossa pääsuoralakin hypyttää niin maan perkuleesti.

EDIT: Ja Vetteliltä taas järjettömän kova kierros ja eiköhän tuolla paalu irtoa vaikka pari miestä on vielä radalla. Massa tuhoaa autonsa oikomalla liikaa shikaanissa.
 
Viimeksi muokattu:

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taas jättää osa kuskeista 3. osion ajamatta ja säästää renkaita. Tuosta saisi antaa vaikka viiden lähtöruudun rankun.

edit. cry-baby oikoo ja särkee autonsa -> ulos.
 
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taas jättää osa kuskeista 3. osion ajamatta ja säästää renkaita. Tuosta saisi antaa vaikka viiden lähtöruudun rankun.

Tai sitten vaan lopettaa tämän rengaspelleilyn ja antaa noille aika-ajorenkaat. Mitäpä sitä turhaan ajamaan kun tietää että sijoitus ei tule muuttumaan kuin korkeintaan pykälän ylöspäin ja samalla kulutat renkaita turhaan.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Taas jättää osa kuskeista 3. osion ajamatta ja säästää renkaita. Tuosta saisi antaa vaikka viiden lähtöruudun rankun.
Joo ihan hemmetin syvältä tuommoinen. Ja olen kanssasi samaa mieltä tuosta rangaistuksesta. Itse olen suuressa vähemmistössä, mutta itse tykkäsin siitä että yksi kerrallaan käytiin heittämässä kierros, jotain tuolle aika-ajolle on kuitenkin tehtävä. Tämä 3 session aika-ajo ei ainakaan ole mielestäni toiminut parhaalla mahdollisella tavalla.

Yllättäen Massa taas pihalla, oli jo toisessa osiossa vaikeuksia. Tylsää kyllä kun ei formuloissa enää nähdä edes niitä dramaattisia konerikkojakaan tai vastaavia.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tai sitten vaan lopettaa tämän rengaspelleilyn ja antaa noille aika-ajorenkaat.

Tuo olisi varsin hyvä ratkaisu. Mutta kun pitää säästää kuluja, ei hemmetti. Jätkät ajaa miljoonaliskalla kilpaa, mutta säästetään parista rengassarjasta. Toki raja on johonkin vedettävä, mutta onhan tuo aika hanurista, että kisataktiikkaa pedataan jättämällä aika-ajosta osa ajamatta. Renkaita tai rankkua!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Joo ihan hemmetin syvältä tuommoinen. Ja olen kanssasi samaa mieltä tuosta rangaistuksesta.

Ei tuollainen rangaistus tulisi ikinä toimimaan. Sitten kaikki kävisi vaan ajamassa sen yhden "pakollisen" kierroksen mahdollisimman hiljaa edelleen renkaita säästellen. Ainoa keino välttää tuo olisi joko lisätä käytettävien rengassarjojen määrää jolloin säästelyn tarvetta ei olisi, tai sitten siirtyä käyttämään erillisiä aika-ajorenkaita.

Eipä muuten enää ollut Ferrareiden vauhti kärkitasolla kun ei ollut ne rataa laahaavat, erittäin taipuisat etusiivet käytössä. Hamiltonhan tulee kyllä tuosta vielä tippumaan sen kolme pykälää perjantain tötöilyn ansiosta joten molemmat Red Bullit eturivissä, Ferrarit toisessa rivissä ja McLarenit kolmannessa. Mitenhän käy lähdössä niille jotka joutuvat lähtemään radan likaiselta puolelta, koska tuolla radalla ne likaiset kohdat näyttää olevan todella likaisia.


EDIT: Voisivatkin muuten tuoda takaisin aika-ajoon ne kunnon liimarenkaat joilla ajettiin joskus 80-90-lukujen taitteessa. Nehän oli niin pehmeät ja seokseltaan sellaiset että kuumimmilla radoilla autot ihan kirjaimellisesti tarttuivat asfalttiin kiinni eikä päässeet enää omin voimin liikkeelle jos sattui pysähtymään pari kierrosta ajetuilla kuumilla renkailla hetkeksi aikaa paikalleen.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Ei tuollainen rangaistus tulisi ikinä toimimaan. Sitten kaikki kävisi vaan ajamassa sen yhden "pakollisen" kierroksen mahdollisimman hiljaa edelleen renkaita säästellen. Ainoa keino välttää tuo olisi joko lisätä käytettävien rengassarjojen määrää jolloin säästelyn tarvetta ei olisi, tai sitten siirtyä käyttämään erillisiä aika-ajorenkaita.

Eipä muuten enää ollut Ferrareiden vauhti kärkitasolla kun ei ollut ne rataa laahaavat, erittäin taipuisat etusiivet käytössä. Hamiltonhan tulee kyllä tuosta vielä tippumaan sen kolme pykälää perjantain tötöilyn ansiosta joten molemmat Red Bullit eturivissä, Ferrarit toisessa rivissä ja McLarenit kolmannessa. Mitenhän käy lähdössä niille jotka joutuvat lähtemään radan likaiselta puolelta, koska tuolla radalla ne likaiset kohdat näyttää olevan todella likaisia.
Kyllä jonkinlainen rangaistussysteemi tulisi toimimaan ihan varmasti, mutta itse olisin valmis luopumaan tuosta kolmen osion aika-ajosta. Ei kiinnosta pätkääkään tippuuko toiselta osiolta pois joku Karthikeyan tai D'Ambrosio.

Ja ei Ferrari ainakana Alonson johdolla hirveästi kärjestä jäänyt, eli kyllä se vauhti siellä kärkitasolla edelleen on. Ja täytyy muistaa että Ferrari lopetti kärkitalleista tämän kauden kehitystyön ensimmäisenä ja silti ovat kisoissa varsinkin ihan mukiinmeneviä suorituksia vedelleet.

Massa tosin pitäisi ulostaa jo pois, ei miehestä ole enää mihinkään.

EDIT:Itse siis edelleen olisin sen yksi kerrallaan ajon systeemissä, pääseepähän näkemään kuskin koko kierroksen ja voi helposti analysoida kotisohvallakin suoritusta. Ja siinä ei hirveästi varmisteluita pysty tekemään. Siinä pienetkin virheet näkyivät armotta, mikä oli vain hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös