Mustavalkoiset maajoukkueessa

  • 286 089
  • 932

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Testileirille sai kutsun kolme Tepsiläistä
Alunperin tosiaan kolmea mainittua peluria sai kutsun, mutta yksikään ei tänään julkaistussa lopullisessa leiriryhmässä ole. Olettaisin tämän liittyvän tuohon koronavirukseen, kun Tepsin junnut eivät pahemmin ole pelaillut tuon U20-joukkueessa olleen tartunnan jälkeen.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kalle Väisänen valittu ainoana TPS-pelaajana U18 MM-ehdokkaisiin joista valitaan lopullinen joukkue. Hänkin Kotkan Titaanien kasvatti joka tuli Seuraan viime kaudeksi. Pitäisikö tästä olla huolissaan?
 
Juraj Slavkovsky kirjautti tänään 7 laukausta ja tehot 2+1 Slovakian U20 harjoitusottelussa Tshekin U20 vastaan.






Edit. Maalit lisätty
 
Viimeksi muokattu:

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Tepsistä ei ketään MM-kisoihin. Jotenkin luulen ettei siellä olis enää kenelläkään ollut edes paukkuja lähteä. Hiton pitkä ja raskas kausi takana. Nyt tankit täyteen ja uutta kautta kohti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Järkevä ratkaisu kaikkien perspektiivistä, kun liigakausi venyi kesään asti käytännössä ja menovesi alkui loppumaan lopussa monelta niin fyysisesti, mutta myös henkisesti, kun eilen homma päättyi miten päättyi.
 

jelnausen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan hyvä varmaan tepsin kannalta. Koronariski tuollakin ja nyt saa rauhassa jengi levätä ja palautua. Vältetään myös mahdolliset turhat loukkaantumiset ennen treenijaksoa. Voisin kuvitella, että monella vähän paikoissa tuntuu finaalien jälkeen.

Toki yksittäisille pelaajille olisi loistava paikka näyttää isommissa valoissa ja sitä kautta saada näytönpaikka P-Amerikassa. Esim. Nurmi, jolla ei sopimusta minnekkään ole. Tosin EHT ja muiden kautta, ni luulisin että sen sopimuksen kesän aikana jonnekkin tekee. Ja sopimuspelaajat varmaan kesällä NHL-leirille todennäköisesti meneekin. Että lepo tekee hyvää, vaikka varmaan jokaikinen TPS pelaaja haluaa maajoukkue paidan päälle pukea MM-kisoissa.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Jospa sittenkin saadaan edustusta MM-kisoihin..

Toivottavasti pääsee lopulliseen joukkueeseen ja saa ensi kaudella kunnon näytönpaikan..
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mielenkiintoista nähdä, löytyykö Slafkovskylle Liigapaikka ensi kaudelle? TPS:n 12 hyökkääjän joukkoon pitäisi Slovakian miesten maajoukkuemies ehkä mahtua?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Knazko ja Slafkovsky selvittivät tiensä Slovakian MM-kisajoukkueeseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös