Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Musiikkiaiheinen Turhan Tiedon Ketju

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana teemu73, 03.10.2012 klo 12.14.

 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ajattelin, että musiikistakin varmaan löytyisi paljon mielenkiintoista nippelitietoa ja sitä voisi koittaa kasata yhteen paikkaan.

  Aloitetaan porilaisella:

  Dingon kappale "Nimeni on Dingo" ei löydy "Nimeni on Dingo" -nimiseltä pitkäsoitolta, mutta siitä löytyy kappale "Sinä ja minä".

  Dingon kappale "Sinä ja minä" ei löydy "Sinä ja minä" -nimiseltä pitkäsoitolta, mutta siitä löytyy kappale "Nimeni on Dingo".
   
 2. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Apulannan Ehjä-levyllä on biisi nimeltä "Mennään eläintarhaan". Biisin säkeistö menee "Beibi mennään sirkukseen, hei mennään sirkukseen, hei me mennään sirkukseen, beibi mennään sirkukseen." Eläintarhaa ei koskaan mainita koko biisissä.

  Tehosekoittimen Köyhät Syntiset-albumin päätösraita "Niin nuori, niin kaunis" päättyy kitaranypläykseen, jonka päälle alkaa kuulua erikoista piippausta. Piippaus on morsekoodia, jonka viesti kuuluu "Pilluahan me tässä vaan yritetään saada."
   
 3. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Juicen kappaleella "Juankoski here I come" esiintyvässä riimissä "Kai Seppo teki kepposen ja käy tam tam" tuo "tam-tam" on luumuista käyttämällä tehtyä kiljua ja mainittu "Seppo" on Juicen lapsuudenystävä. Tuolla "kepposella" ilmeisesti tarkoitettiin käymään pantua latinkia ja nimi tulee sen aiheuttamasta karmeasta krapulasta, jossa kuulee tuskallisesti omat sydämenlyöntinsäkin: tam, tam, tam, tam, tam....
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2012 klo 13.26
 4. Pisin Kääpiö 186cm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
  Joku teologian opiskelija oli aikoinaan tekemässä gradua Juice Leskisen sanoituksista. Graduntekijän yksi työhypoteesi oli, että Leskisen tuotannossa pronomini "hän" viittaisi konseptuaalisesti Jumalaan. Tämän ajatuksen hän myös esitti Leskiselle, tavatessaan taiteilijan gradunsa tiimoilta.

  - Tarkoitatko mahdollisesti ensimmäisen Coitus Int -levyni kappaletta "Hän Sammuu", tiedusteli Juice.
  - No en minä tietenkään sitä, ei se nyt mitenkään...
   
 5. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Juicen vuoden 1982 kokoelmalevyn "Parhaat" kasettiversiossa ovat kappaleet Ilomantsi ja Midas vaihtaneet keskenään paikkaa verrattuna tuohon linkin takana olevaan LP-versioon.
   
 6. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Melkoisen tunnettu musikaalinen "painovirhe" on Georg Malmstenin "Nikkelimarkka"-laulussa, jossa Jori laulaa sanan "velkaantuu" muodossa "velkkantuu". Tämä johtui kuulemma kirjoitusvirheestä hänen käytössään olleessa tekstissä.

  Uudempi samantapainen virhe on Riki Sorsan kappaleessa "Haaveissa vainko oot mun", jossa "sä saavut paikkaan odotetuun".
   
 7. pehtoori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, HPK
  Toolin Maynardin James Keenanin äiti eli halvaannuttuaan pyörätuolissa ennen kuolemaansa. Montako päivää?

  10,000 days