Musiikit ja muu rekvisiitta

  • 256 729
  • 807

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos ja kun SaiPa johtaa C8:n juhlaottelua 3. erän loppuminuuteilla. VAADIN, että DJ soittaa Kirkan Hetki lyö -kappaleen pelikatkolla!
Toivottavasti Olavi Pekurinen kaivetaan naftaliinista kuuluttajaksi. Ympyrä sulkeutuisi siinäkin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Liitteet

  • 0AFD2D30-0684-446E-9E97-EDA1D4F4AC69.jpeg
    0AFD2D30-0684-446E-9E97-EDA1D4F4AC69.jpeg
    144 KB · kertaa luettu: 688

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Eipä ole vielä kaukaloa vuorattu mainoksilla. Aika monilla muilla on näyttänyt olevan jo tilkkutäkit valmiina. Kai nämä sopimusteknisiä asioita ovat. Tyhjät katsomot + uj kaukalo + Pekurinen kuuluttamossa = urheilujuhla.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Pekurinen olisi tietysti kova.

Mutta viihdyn myös Juuso Almgrenin (?) kuulutuksissa. Jospa SaiPan toimistolla luetaan jatkista tai joku palstalainen tuntee henk, koht jonkun SaiPan toimistolaisen niin vois vinkata että hyvä kuuluttaja on osa ottelutapahtumaa. Toki se teennäinen kättä yhteen huutelu joskus vituttaa.

Yläkerran Dj osastolle toivon ettei sorruta liian näppärin ratkaisuihin, perinteinen jytä sopii myös kuvioihin, liika technoilu ja sipistely ei uppoa
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Siis miten tuolla Kisapuiston kaukalossa ei vieläkään ole yhtään mainosta jäässä tai laidoilla?? Kaikissa muissa halleissa taitaa jo olla. Ovat jättäneet tarkoituksella ensi viikkoon, ettei tarvitse jäätä käsitellä kuin kerran.
 

FinnPete

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Pittsburgh Penguins
Olisiko ns. 'huonompi' idea jos pelikatkojan peruspoppijumputukset vaihdettaisiin rytmikkäisiin laadukkaisiin rumpusampleihin jotka paremmin ehkä kehottaisivat yleisöä taputtamaan. Alkumusiikiksi yleensä toivotaan energistä musiikkia, miksi ei koko pelin ajan. Sellaista mitä ei muualta löydy. Mielellään vielä jotain mikä peittää Veikkauksen ja M.A. Nummisen.
 
Suosikkijoukkue
Lehterän tammi
Täältä iso peukku kyllä uudelle mediakuutiolle. Oli mielekästä katsoa esim. hidastuksia kun kerrankin sai jotain selvää! Itse mieltäisin siihen tulostaulun jotenkin toisin, mutta jostain lukeneeni tähän oli tulossa jotain päivityksiä? Ehkä keltainen tausta mustaksi ja keltaiseksi numerot/kirjaimet. Tyylikäs pelaajaesittelyvideokin oli nähtävissä hyvine musiikkeineen. Uudelle saipabiisille Me Uskotaan plussaa, vaikka ihan yhteislauluksi se ei kuitenkaan lähtenyt.

Musiikit tarvitsisi kyllä vähän päivitystä. Sisääntulobiisistä en osaa toki sanoa, ovatko pelaajat sen päättäneet, mutta tuo nykyinen nyt on ollut ainakin jo kolmisen vuotta putkeen. Ehkä joku saattoi olla vuoden-kaksi välissä, mutta paluu tähän taas sen jälkeen. Sama homma tuossa erätauon päätyttyä kun pelaajat luistelevat jäälle. Nyt jo kymmenenettä vuotta putkeen motorheadia kuunnelleena alkaa vähän kyllästyttää. The Game sopii kyllä hyvin teemaan, mutta kai sitä jotain muutakin voisi soittaa. Lappeenrantalaista Takalaitonta soitettiin ainakin toissa kaudella ja sopi mielestäni oikein hyvin tohon! Ylivoiman alkaessa se sama ärsyttävä renkutus voisi kanssa lähteä vaihtoon ja vikkelään!

Mutta peukkua silti ottelutapahtumalle. Olihan tuota odotettukin.

E: Saisipa Saipakin teetettyä kaikki kaukalonmainokset valkoiselle pohjalle, olis aika makee!
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Mediakuution kuva on sivuille oikein mainio, mutta hiukan pitäisi hommia säätää päädyn takia. Fontin pitäisi olla huomattavasti isommalla ja ehkä myös kirkkautta saisi olla enemmän käytössä, kun verkon takaa katselee kuvaa. Iso päivitys tuo kyllä on nykyiselläänkin, mutta ihan siinä ja tässä, että saako päädystä selvän kaikista teksteistä. Viimeeksi pelissä oli myös hiukan ongelmia tuon äänisynkan ja toiston kanssa, joten eiköhän tässä ole vielä opiskelua tiedossa.
 

Lemminkäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuutio oli kyllä positiivinen ilmestys. Hidastukset pyöri hyvin ja helpottihan kuutio pelin aikana seuraamista kulmien katvealueilla. Jotain bugejakin oli, ainakin jäähyt kummitteli taululla pariin kertaan. Mutta noin yleisesti pelaajaesittelyt ja muu sisältö pääsee nyt oikeuksiinsa, etenkin kun päätyjen pitkät valotaulut on mukana tehosteena.
Maalitykin lisäksi voisi laittaa hakuun vähän laadukkaamman pelipaitatykin. Jäi silläkin sektorilla vähän kuti piippuun ainakin HPK-pelissä.
 

Hollow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Musiikkivalintoja en lähde tyylillisesti enää kommentoimaan, koska kaikkia on vaikea näissä asioissa miellyttää. Tyydyn muistuttelemaan itseäni, ettei musiikki ole se syy, miksi peleissä käyn. Tämän hetkinen maaliäänikooste on kuitenkin sen verran kakofoninen paketti, että sitä voisi viilata. Samalla kertaa pärähtää soimaan sumutorvi ja Lätkä lentää tuoreimpana rokkiversiona, josta siirrytään rumpufillin kautta johonkin toiseen biisin, jonka ehdin jo unohtaa. Luulin tuota harjoitusotteluissa äänimiehen kämmiksi, mutta niin samanlaisena se on toistunut, että taitaa olla yksi ihan tarkoituksella leikelty tiedosto.

Edit: Kaikki osaset yksittäin ovat siis ihan hyviä, päälekkäiset äänet vain hukuttavat toisensa nyt.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Pakko sanoa ihan suoraan että omasta mielestä torven ja biisin soittaminen samaan aikaan ei vaan toimi ei sitten yhtään. Varmaan dj siitä sitten tykkää mutta itse en ainakaan tykkää. Motörheadia voisi myös jo pikkuhiljaa vaihtaa edes vaikka toisen erätauon osalta jossei kokonaan pysty. Jäälletulobiisi ihan ok, ainakin parempi kuin se idän jätti jäälle. DJ Makkonen muuten kyllä ihan mahtava tyyppi ja kuuluttaja Almgren myös! Nää on vaan omia mielipiteitä.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
SaiPa pelaa 4.12. Jukureita vastaan erikoispaidoilla. Kumpikin joukkue pukeutuu maastokuvioon. SaiPa saa kesä- ja Jukurit talvikuvion.

Henk.koht mp sa-int hengessä, tämän olisi voinut jättää toteuttamatta.

 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
SaiPa pelaa 4.12. Jukureita vastaan erikoispaidoilla. Kumpikin joukkue pukeutuu maastokuvioon. SaiPa saa kesä- ja Jukurit talvikuvion.

Henk.koht mp sa-int hengessä, tämän olisi voinut jättää toteuttamatta.


On kyllä rumat paidat.
 

redpecka

Jäsen
En ole sotahullu. Mutta jos jotain tommosia järjestetään niin mitä pahaa siinä on kun onhan kaikkia pride-teemojakin (jotka on siis hyvä juttu).

Itse paita - tuo SaiPan vihreä - on mielestäni silmälle ystävällinen (Jukurien paita kai myös, mutten erota vanhoilla silmilläni noin kirkkaita kotrasteja tai siis tekee pahaa silmälle). On tuo SaiPan camopaita nyt ainakin 1000 ja yks kertaa hienompi kuin se SaiPan aivan kamala Suomi 100 -paita.

Muutenkin kun SaiPassa pelaa 3-5 sotaveteraania niin tämä on päämajan Jukureilta kunnianosoitus että valitsivat meidät juhlapeliin vastustajaksi.

E: Ainoa mikä huolestuttaa on tuo kun zoomasin paidan ja siinä kirjoitetaan jostain tammenhoidon perinteistä.
 

Kämmenrumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston
SaiPa pelaa 4.12. Jukureita vastaan erikoispaidoilla. Kumpikin joukkue pukeutuu maastokuvioon. SaiPa saa kesä- ja Jukurit talvikuvion.

Henk.koht mp sa-int hengessä, tämän olisi voinut jättää toteuttamatta.


Ite kyllä tykkään, samoin änärissä kun on näitä samantyyppisiä teemapaitoja.
Ja hyvä että reserviläisiä ja veteraaneja kunnioitetaan.


Ja on tyylikäs paitakin, tuollaisen voisi jopa hankkia
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvä että SaiPa on lähtenyt täysillä mukaan tähän sotaveteraanitouhuun, mukavaa että meitä faneja näin kovasti kuunnellaan! Ehdotan tähän luonnollisena jatkumona sen, että tämän maastoväripelin jälkeisellä kierroksella, 8.12. Tapparaa vastaan, pelataan KIITOS-paidoissa joissa lukee Suomen vaakunaleijonan yllä KIITOS 4.12.2021 ja ehdottomasti pitää olla myös liekkejä ja sinisiä liekkejä ja jotain tribaalikuvioita paidassa mukana. Suositeltavaa on myös että pelaajat ajavat päänsä kaljuiksi.

Seuraavassa SaiPan kotipelissä 11.12. Tepsiä vastaan täytyy taas pelipaitojen olla sellaset smokki/frakki henkiset, joissa rintapielessä roikkuu mitaleita, ja SaiPan jäälletulo suoritetaan hitaasti klenkkaamalla punaista mattoa pitkin kohti keskiympyrää, missä presidenttiasuinen Jussi Markkanen ja iltapukuinen sekä peruukkipäinen Ville Koho kättelee kaikki pelaajat. Sen jälkeen istuudutaan maalin eteen ahtaasti aseteltuihin pöytäryhmiin syömään domino-keksejä ja juomaan kahvia, ja lopuksi vielä tanssahdellaan siniviivan tuntumassa Jussi Markkasen ja Ville Kohon johdolla. Tepsiläisten rooli on huudella omalla kenttäpuolellaan törkeyksiä, ja hakata jääkiekkomailoilla aina välillä Tepsin puolelle työnnettävää täytettyä poliisihevosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös