Mukikampanja – tässä ketjussa odotellaan mahdollisia vahvistuksia

  • 3 992 637
  • 23 757

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ai että, ihanaa saatana vihdoinkin! Jokaisella osa-alueella, olisko se Vaakanainen sitten?

Edit: Suomalainen pelaaja kaiketi kun ei tuon pidempää karanteenia.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyseessä ei todennäköisesti ole ainakaan Lepistö tai Järvinen, koska kumpikaan ei täsmää tuohon "erittäin hyvä pelin jokaisella osa-alueella". Lepistö on erinomainen hyökkäyspäässä ja Järvinen taas siellä korkeintaan "ok".

Oletan kyseessä siis olevan joku suomalainen kahden suunnan pakki eli kaipa tuo veikkaus kääntyy sitten eniten Vaakanaisen lainapestin suuntaan. Toisaalta Toivolan silmissä myös Latvalakin on top 4 -pakki eli eipä tuo hänen kommentti kerro kyllä yhtään mitään.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Jos on joku laina, niin ei jaksa hirveästi innostua koska kohtahan ne lähtee jo leireillekin. Eriasia sitten tällaiset McIsaacin kaltaiset sopimukset, että ei mihkään leireille edes lähde ja lähtökohtaisesti tavoite pelata koko kausi liigaa. Tosin jos tulee 2 pakkia vielä sisään, niin sitten eriasia.. Mutta katsotaan tämän nyt ensin.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Virtuaalisesta kipinävartiosta eli HPK:n somekanavien seuraajistakaan ei äkkiseltään löytynyt mitään selkeää linkkiä kehenkään. Tämä haku tulee siis puskista.

Täällä arvellaan pakkia, mutta kerhomaisesti saadaan varmaan laituri.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
"Erittäin hyvä pelin jokaisella osa-alueella"

Tervetuloa takaisin kotiin Mikko Mäenpää.
Ei taida enää nykytason Mäenpäähän tuo kuvaus sopia. Pari vuotta oli jo JYPin heikoimpia pakkeja.
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Eikös Mika ole painottanut joukkueeseen sitoutumista. Joten jos sieltä Vaakanainen esimerkiksi tulisi, niin kovin on vaikea miestä koko kaudeksi saada tai ainakin näin itse veikkaisin. Mutta eihän siinä, kyllähän Urho kelpaisi.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"Erittäin hyvä pelin jokaisella osa-alueella"

Melkoinen kommentti jos kyseessä on tosiaan pakkivahvistus. Periaatteessa meillä ei yhtään tällaista ole vielä pakistossa, eikä oikein viime vuonnakaan ollut. Muistetaan, että sekä Nikkilällä ja Frimanillakin oli puutteita pelin eri osa-alueilla... Tuliskohan sieltä joku Brent Burns tai P.K. Subban? Ne on erittäin hyviä jokapuolella kenttää :)
 

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Eetu Tuulolan laina Allsvenskanissa on päätetty ennenaikaisesti. Eiköhän ole hän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös