Plingit, puolesta vai vastaan?

 • Puolesta! Pitäähän sitä pysyä ajan tasalla mitä muualla tapahtuu.

  Ääniä: 118 71,1%
 • Vastaan! Haluan säilyttää jännityksen.

  Ääniä: 20 12,0%
 • Ihan sama.

  Ääniä: 28 16,9%

 • Äänestäjiä
  166

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Telia-ketjussa käydään vääntöä siitä, halutaanko "plingit", eli ilmoitukset muissa otteluissa tapahtuvista maaleista ruudulle vai ei. Mielipiteitä tuntuu olevan puolesta ja vastaan, joten tehdäänpä Telian puolesta ilmaista markkinatutkimusta.

Haluatko siis peliä katsoessasi ruudulle ilmoituksen siitä kun muualla tapahtuu, vai haluatko pysyä pimennossa?

Itse ehdottomasti plingien kannalla, vedonlyönti- ja Liigapörssimielessä tulee joka tapauksessa seurattua muidenkin pelien tapahtumia ja tällä hetkellä se on viiveestä johtuen melkoisen vaivalloista.
 
Four passes break any defense

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Itse vastasin, että aivan se ja sama. En ole tämän kauden ja uuden televisiotoimijan aikana edes huomannut kaipaavani tilanteita muilta paikkakunnilta. Ehkä siihen vaikuttaa sekin, että omistan vain tuon SaiPa-passin, jolloin muiden matsien kimppuun ei kuvaruudun välityksellä ainakaan pääse. Liiga.fi on tässä ihan tarpeeksi hyvä, siis silloin jos se ei ole jumissa.
 
Last Night a DJ Saved My Life
Mills-Banks-Hood​

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets, Kaapo Kakko
Itselle aivan sama, mutta jos joku haluaa katsoa oman suosikkijoukkueensa pelin jälkeen jonkun toisen matsin, on tämä plingi siinä kohtaa pettymys. Jokainen joka on kiinnostunut muiden paikkakuntien peleistä, osaa/pystyy luultavasti katsomaan tilanteet toisaalta internetistä.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Äänestin puolesta, olihan se nasulia Ruutuaikoina kun kuului se klassinen pling ja tilanne tuli seuraavassa hetkessä ruutuun maalintekijöineen.
 
Ei ole välttämätöntä. Pystyn tulokset kyllä katsomaan puhelimen kautta ja niin myös teen. Ihan kiva tuo on, mutta jos tuo jotain häiritsee, niin pystyn elämään ilmankin.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Knap

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Bruins
Ei kai se nyt teknisesti niin mahdottoman vaikea olisi toteuttaa siten, että sen saa halutessaan pois päältä?
On varmasti. Mutta entäskun se selostaja kertaa sitä tulosta ja tuloksia muilta paikkakunnilta? En enää edes muista miten Liigassa, mutta Mestiksessä kuulutetaan ainakin tilanteet muilta paikkakunnilta niin hallilla kuin Elisa Viihde Sport -lähetyksissäkin.
 
KalPa, Brad Marchand #63

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Äänestin puolesta, olihan se nasulia Ruutuaikoina kun kuului se klassinen pling ja tilanne tuli seuraavassa hetkessä ruutuun maalintekijöineen.
Samaan aikaan tuli pling ja tieto ruutuun, eikös vaan. Saisi olla pieni viive kyllä. Tai ihan sama.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Samaan aikaan tuli pling ja tieto ruutuun, eikös vaan. Saisi olla pieni viive kyllä. Tai ihan sama.
Satavarmasti en muista, että tuliko plingin jälkeen heti se tilanne info. Siihen aikaan se ainakin pelitti mallikkaasti ja jos siinä olisi ollut jotain häikkää niin senhän muistaisi vielä paremmin.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Itse haluan plingit eli ilmoitukset muualla tehtävistä maaleista ruudulleni. Se helpottaa kuitenkin jonnin verran muualla pelattavien pelien tulosseurantaa ja seuraan muitakin kuin suosikkijoukkueen pelejä reaaliaikaisesti. Siis seuraan joka tapauksessa netistä paljon tilanteet on muilla paikkakunnilla. Toki jos jotain häiritsee plingit ja muiden pelien maalien kertominen oman pelin aikana niin mielestäni on myös ihan ok sitten sekin ratkaisu ettei näitä tulostilanteita kerrota. Näen kuitenkin tulokset myös muualta netistä.

En katsele liigapelejä yleensä jälkilähetyksinä. NHL-pelejä sitten usein katselenkin jälkilähetyksinä kun en niitä jaksa kovinkaan usein öisin vahdata. Silloin mahdolliset plingit ja muiden pelien maalien kertomiset häiritsisivät minua paljon enemmän. Usein koitan sitten ollakin kokonaan uutispimennossa NHL-pelien kanssa, siihen asti kun olen itse jälkilähetyksinä nähtävillä olevat NHL-pelit nähnyt.

Juu, tuli jo hieman NHL-puoltakin käsiteltyä mutta katselen NHL-pelejäkin siis Telian all star-passilla.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Tällä hetkellä 68% äänestäjistä on reaaliaikaisen tulosseurannan kannalla ja vain 12% haluaa säilyttää jännityksen.

Mielestäni jos tämmöistä on/off-valintaa ei saada tehtyä niille plingeille, niin ainut vaihtoehto on toteuttaa ne. Ja välittömästi! Nyt on jo pelattu 1/3-osa runkosarjaa ja kansa vaatii plingejä!

PLING PLING PLING!!! :)
 
Viimeksi muokattu:
PLING! äänimerkki ja teksti ruutuun, siitä ruudulla sekunnit 3...2...1...ja sen jälkeen itse tapahtuma eli kuka teki maalin ja missä. Täten jokainen näkee tilanteet ja ne, jotka haluavat säilyttää jännityksen, niin ymmärtävät kääntää katseensa pariksi sekunniksi muualle.
 
Mängimies tykkää tästä

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
Vastasin että ihan sama. On se toki kiva, jos plingit ilmoittaa muiden matsien tilanteita, mutta tulosseurannallakin pärjännee.
 
"Danger, you're in danger when the boys are around" - Suomen Leijonat
"We like it loud, we like it louder, louder than hell" - Mötley Crüe
"Red hot, red hot, oh to the top we are red hot" - Porin Ässät
Suosikkijoukkue
Lukko
Puolesta, tottakai. Olennainen osa kiekkokierroksen seuraamista. Varsinkin runkosarjan loppupuolella kun pudotuspelisijoituksista ja pistepörssin voitoista taistellaan niin blingit maalintekijöineen on osa suoraa lähetystä ja jännitystä.

Jälkilähetysfriikit ovat vain äänekäs marginaalijengi joiden kovaa mölinää Telia pelästyi ja hiljainen enemmistö pyörittelee epäuskoisina päitään että mitä hittoa tapahtui.
 
It seems to me you lived your life like a candle in the ass

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Mietiskelin puolesta vai aivan sama. Näillä viiveillä mitä nyt telialla on, ei uskalla liigan sivuja tai muuta tulosseurantaa kurkkia. Liian suuri riski spoilaantua katsomastaan matsista. Siispä puolesta. Pienemmällä viiveellä voisi seurata muualta.
 
Cobol 1.1.2009: En mene sanomaan mitään muista joukkueista ja siitä kuinka niiden johto seuraa Jatkoaikaa, mutta Jokerien johto lukee moneen kertaan päivässä sen mitä kirjoitan.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy