Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Muiden pelien tilanteet televisiolähetyksiin?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Linjatuomari, 05.11.2018 klo 12.42.

?

Plingit, puolesta vai vastaan?

 1. Puolesta! Pitäähän sitä pysyä ajan tasalla mitä muualla tapahtuu.

  118 ääntä
  71,1%
 2. Vastaan! Haluan säilyttää jännityksen.

  20 ääntä
  12,0%
 3. Ihan sama.

  28 ääntä
  16,9%
 1. Linjatuomari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Telia-ketjussa käydään vääntöä siitä, halutaanko "plingit", eli ilmoitukset muissa otteluissa tapahtuvista maaleista ruudulle vai ei. Mielipiteitä tuntuu olevan puolesta ja vastaan, joten tehdäänpä Telian puolesta ilmaista markkinatutkimusta.

  Haluatko siis peliä katsoessasi ruudulle ilmoituksen siitä kun muualla tapahtuu, vai haluatko pysyä pimennossa?

  Itse ehdottomasti plingien kannalla, vedonlyönti- ja Liigapörssimielessä tulee joka tapauksessa seurattua muidenkin pelien tapahtumia ja tällä hetkellä se on viiveestä johtuen melkoisen vaivalloista.
   
 2. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Itse vastasin, että aivan se ja sama. En ole tämän kauden ja uuden televisiotoimijan aikana edes huomannut kaipaavani tilanteita muilta paikkakunnilta. Ehkä siihen vaikuttaa sekin, että omistan vain tuon SaiPa-passin, jolloin muiden matsien kimppuun ei kuvaruudun välityksellä ainakaan pääse. Liiga.fi on tässä ihan tarpeeksi hyvä, siis silloin jos se ei ole jumissa.
   
 3. apsi71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Winnipeg Jets
  Itselle aivan sama, mutta jos joku haluaa katsoa oman suosikkijoukkueensa pelin jälkeen jonkun toisen matsin, on tämä plingi siinä kohtaa pettymys. Jokainen joka on kiinnostunut muiden paikkakuntien peleistä, osaa/pystyy luultavasti katsomaan tilanteet toisaalta internetistä.
   
 4. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei kai se nyt teknisesti niin mahdottoman vaikea olisi toteuttaa siten, että sen saa halutessaan pois päältä?
   
 5. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Äänestin puolesta, olihan se nasulia Ruutuaikoina kun kuului se klassinen pling ja tilanne tuli seuraavassa hetkessä ruutuun maalintekijöineen.
   
 6. sinnepäinsä Jäsen

  Ei ole välttämätöntä. Pystyn tulokset kyllä katsomaan puhelimen kautta ja niin myös teen. Ihan kiva tuo on, mutta jos tuo jotain häiritsee, niin pystyn elämään ilmankin.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  On varmasti. Mutta entäskun se selostaja kertaa sitä tulosta ja tuloksia muilta paikkakunnilta? En enää edes muista miten Liigassa, mutta Mestiksessä kuulutetaan ainakin tilanteet muilta paikkakunnilta niin hallilla kuin Elisa Viihde Sport -lähetyksissäkin.
   
 8. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Samaan aikaan tuli pling ja tieto ruutuun, eikös vaan. Saisi olla pieni viive kyllä. Tai ihan sama.
   
 9. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Satavarmasti en muista, että tuliko plingin jälkeen heti se tilanne info. Siihen aikaan se ainakin pelitti mallikkaasti ja jos siinä olisi ollut jotain häikkää niin senhän muistaisi vielä paremmin.
   
 10. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  Itse haluan plingit eli ilmoitukset muualla tehtävistä maaleista ruudulleni. Se helpottaa kuitenkin jonnin verran muualla pelattavien pelien tulosseurantaa ja seuraan muitakin kuin suosikkijoukkueen pelejä reaaliaikaisesti. Siis seuraan joka tapauksessa netistä paljon tilanteet on muilla paikkakunnilla. Toki jos jotain häiritsee plingit ja muiden pelien maalien kertominen oman pelin aikana niin mielestäni on myös ihan ok sitten sekin ratkaisu ettei näitä tulostilanteita kerrota. Näen kuitenkin tulokset myös muualta netistä.

  En katsele liigapelejä yleensä jälkilähetyksinä. NHL-pelejä sitten usein katselenkin jälkilähetyksinä kun en niitä jaksa kovinkaan usein öisin vahdata. Silloin mahdolliset plingit ja muiden pelien maalien kertomiset häiritsisivät minua paljon enemmän. Usein koitan sitten ollakin kokonaan uutispimennossa NHL-pelien kanssa, siihen asti kun olen itse jälkilähetyksinä nähtävillä olevat NHL-pelit nähnyt.

  Juu, tuli jo hieman NHL-puoltakin käsiteltyä mutta katselen NHL-pelejäkin siis Telian all star-passilla.
   
 11. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Tällä hetkellä 68% äänestäjistä on reaaliaikaisen tulosseurannan kannalla ja vain 12% haluaa säilyttää jännityksen.

  Mielestäni jos tämmöistä on/off-valintaa ei saada tehtyä niille plingeille, niin ainut vaihtoehto on toteuttaa ne. Ja välittömästi! Nyt on jo pelattu 1/3-osa runkosarjaa ja kansa vaatii plingejä!

  PLING PLING PLING!!! :)
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2018 klo 22.43
 12. Mängimies Jäsen

  PLING! äänimerkki ja teksti ruutuun, siitä ruudulla sekunnit 3...2...1...ja sen jälkeen itse tapahtuma eli kuka teki maalin ja missä. Täten jokainen näkee tilanteet ja ne, jotka haluavat säilyttää jännityksen, niin ymmärtävät kääntää katseensa pariksi sekunniksi muualle.
   
 13. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat, SM-liiga ja NHL
  Vastasin että ihan sama. On se toki kiva, jos plingit ilmoittaa muiden matsien tilanteita, mutta tulosseurannallakin pärjännee.
   
 14. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Puolesta, tottakai. Olennainen osa kiekkokierroksen seuraamista. Varsinkin runkosarjan loppupuolella kun pudotuspelisijoituksista ja pistepörssin voitoista taistellaan niin blingit maalintekijöineen on osa suoraa lähetystä ja jännitystä.

  Jälkilähetysfriikit ovat vain äänekäs marginaalijengi joiden kovaa mölinää Telia pelästyi ja hiljainen enemmistö pyörittelee epäuskoisina päitään että mitä hittoa tapahtui.
   
 15. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Mietiskelin puolesta vai aivan sama. Näillä viiveillä mitä nyt telialla on, ei uskalla liigan sivuja tai muuta tulosseurantaa kurkkia. Liian suuri riski spoilaantua katsomastaan matsista. Siispä puolesta. Pienemmällä viiveellä voisi seurata muualta.
   
  McBean tykkää tästä.
 16. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Eikö tuo nyt nykyteknologialla pitäisi olla ihan jokaisen itsensä valittavissa mitä sinne ruutuun haluaa vilkkumaan tai ei?