Hockeyfan78
Jäsen
Minäpäs kokoan tähän muiden maiden World Cup joukkuieta. Olkoon Kanada vaikka ensin:
Maalissa: Roberto Luongo ja Jose Theodore
Puolustus: Chris Pronger, Rob Blake, Brad Stuart, Adam Foote, Jay Bouwmeester, Derek Morris, Ed Jovanovski
Hyökkäys: Joe Thornton, Paul Kariya, Vincent Lecavalier, Owen Nolan, Simon Gagne, Eric Lindros, Joe Sakic, Todd Bertuzzi, Ryan Smyth, Jason Spezza, Mike Peca, Dany Heatley
Sitten Venäjä:
Maalissa: Nikolai Habibulin ja ehkä Ilja Bryzgalob
Puolustus: Sergei Zubov, Boris Mironov, Aleksei Zhitnik, Sergei Gontshar, Danny Markov, Oleg Tverdovski, Andrei Markov, Fedor Tjutin
Hyökkäys: Ilja Kovaltshuk, Sergei Fedorov, Aleksei Kovalev, Aleksei Jashin, Pavel Bure, Aleksandr Ovetshkin, Aleksei Zhamnov, Viktor Kozlov, Denis Arkhipov, Aleksei Morozov, Sergei Samsonov, Aleksandr Mogilny
Kokoonpanot voisi olla vaikka seuraavat:
Kanada:
Kariya Thornton Heatley
Bertuzzi Lindros Spezza
Smyth Sakic Nolan
Gagne Lecavalier Peca
Pronger - Morris
Bouwmeester - Blake
Stuart - Foote
Jovanovski
Luongo
Theodore
Venäjä:
Samsonov - Fedorov - Mogilny
Kovalchuk - Zhamnov - Kovalev
Ovechkin - Yashin - Bure
Kozlov - Arkhipov - Morozov
Zubov - Tjutin
Zhitnik - Mironov
A.Markov - Gonchar
D.Markov - Tverdovsky
Habibulin
Bryzgalov
Maalissa: Roberto Luongo ja Jose Theodore
Puolustus: Chris Pronger, Rob Blake, Brad Stuart, Adam Foote, Jay Bouwmeester, Derek Morris, Ed Jovanovski
Hyökkäys: Joe Thornton, Paul Kariya, Vincent Lecavalier, Owen Nolan, Simon Gagne, Eric Lindros, Joe Sakic, Todd Bertuzzi, Ryan Smyth, Jason Spezza, Mike Peca, Dany Heatley
Sitten Venäjä:
Maalissa: Nikolai Habibulin ja ehkä Ilja Bryzgalob
Puolustus: Sergei Zubov, Boris Mironov, Aleksei Zhitnik, Sergei Gontshar, Danny Markov, Oleg Tverdovski, Andrei Markov, Fedor Tjutin
Hyökkäys: Ilja Kovaltshuk, Sergei Fedorov, Aleksei Kovalev, Aleksei Jashin, Pavel Bure, Aleksandr Ovetshkin, Aleksei Zhamnov, Viktor Kozlov, Denis Arkhipov, Aleksei Morozov, Sergei Samsonov, Aleksandr Mogilny
Kokoonpanot voisi olla vaikka seuraavat:
Kanada:
Kariya Thornton Heatley
Bertuzzi Lindros Spezza
Smyth Sakic Nolan
Gagne Lecavalier Peca
Pronger - Morris
Bouwmeester - Blake
Stuart - Foote
Jovanovski
Luongo
Theodore