MTV3 ja koripallo

  • 2 827
  • 29

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Kyllä pitää ihmetellä näitä kanavien ohjelmavalintoja. Kolmonen on ostanut koripallon lähetysoikeudet ja mitä tekee kanava; lähettää ratkaisevan ottelun Suomen mestaruudesta jälkilähetyksenä alkaen klo 00.35! Ymmärrän kyllä että Formuloiden takia ei suora lähetys onnistu, mutta miksi ei ottelua voida lähettää heti Ykkösten jälkeen. Varmasti urheilua seuraavista suomalaisista enemmistö haluaisi nähdä koripallon ratkaisuottelun, eikä mitään puolentoista tunnin pakettia moottoriurheilua. Saatikka kun moottoriurheilupaketissa on suurin osa jälkipuintia ja lässytystä juuri päättyneestä kisasta sekä raportteja jostain trialin SM-osakisoista. Lähettäkää ihmeessä palautetta osoitteeseen www.mtv3.fi ja toivokaamme, että tulevaisuudessa on lähetysajoissa jonkinmoista järkeä.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Kyllä on pelleä touhua! Kaikki finaalit on vissiin tullut koosteina sieltä, ja puutteellisilla minuuteilla! Hemmetti, feedbackia sinne vaan.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Viestin lähetti Janos
Kyllä on pelleä touhua! Kaikki finaalit on vissiin tullut koosteina sieltä, ja puutteellisilla minuuteilla! Hemmetti, feedbackia sinne vaan.

Onneksi paikallisradiosta saa kuulla tuon ottelun livenä ja aloittaa juhlinnan Namikan vietyä ottelun! :)
 

Kako-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NasKi, Aston Villa
Naurettavaa kun asfalttiringin kierto menee SM-finaalien edelle. Sitä sentään ajetaan aivan liian usein kun taas korisfinaalit on vain kerran vuodessa. Kuitenkin ihmettelen kuka jaksaa vormuloita katsoa ja katsojaluvut taitaa ratkaista MTV3:n kannan kumpaa lähettää suorana. Tämä on kuitenkin vormulavihaajan mielipide.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Täysin naurettavaa. Ainoa vaihtoehto taitaa olla kuunnella ottelu Radio Suomesta. Tämä formuloiden ylivalta on täysin järjetöntä. Kisojen ainoat katseltavat kohdat ovat nykyään lähtö ja 2 viimeistä kierrosta....
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koripallon finaali alkaa klo 17, johon mennessä varsinainen formulakisa on jo loppunut. Viiden aikoihin tulee sitten kaiken maailman f1-studiota ja Motorforumia. :-(
Olisi voinut vaikka Urheilukanava näyttää tuon ottelun suorana, siellä sen taitaa estää Veikkausliigan avausottelu.

Mtv3:sen koripallolähetyksissä on kyllä selostaja yksi Suomen parhaista urheiluselostajista, Mikael Salmi. Lajin asiantuntemus on todella erinomainen ja muutenkin selostus miellyttävää. Myös Mikko Kivinen on ihan asiallinen kommentaattorina vaikka tässä tapauksessa selostajalla onkin kommentaattoria palempi lajituntemus.
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Niin, Salmihan siellä alkuun oli kommentaattorina ja joku Uotila tai vastaava selostajana. Salmi on kuitenkin sekä loistava selostaja, että erinomainen kommentaattori. Kivinen on kohtuullinen aisapari, heput juttelevat leppoisasti siinä pelin lomassa. Kivinen taitaa tykätä koriksesta niin paljon, ettei kehtaa vitsaillakaan, vaikka varmaan osaksi siksi on kommentaattoriksi päässyt. Oikeastaan hyvä, että on joskus edes kohtuullisen vakavana televisiossa.

Sensijaan haastattelija ja juontaja, nimeä en tähän hätään muista, on aivan onneton. Ei anna haastateltavan tai kommentaattorin puhua eikä varmaan tiedä itsekään puhuuko murretta vai kirjakieltä. Yleensä joka lauseessa on yksi sana murretta ja loput kirjakieltä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Noh ottelu oli varsin mukava, 5450 katsojaa(oliko Bluesillakaan tällaisia lukuja :) ) Joten Honka sai sellaisen 30k€ lisäboostin budjettiin.
Toimitsijapyödän näkökulmasta ottelu oli painajainen, tajuttomasti meteliä ja joukkueet kävivät kuumana.
Ensimmäinen erä meni selvästi Namikalle Hongan uuden vahvistuksen loukattua jalkansa täysin omatoimisesti(akillesjänteestä puhuttiin mutta en oikein usko, kuitenkin Owens ei enää pelannut ottelussa) ottelun alussa. Hongan peli sekosi ja Namika otti 8 pisteen kaulan.

Toisessa erässä taasen Honka sai pelinsä kulkemaan ja etenkin puolustuspeli toimi, Namika teki 6 pistettä ensimmäisten 6 minuutin aikan. Loppujen lopuksi Honka otti eron kiinni ja meni ohi 6 pisteellä.

Kolmas erä oli vaihtelevaa peliä ja puolustuspelistä ei ollut tietoakaan kummankaan osalta. Loppujen lopuksi Namika sai eroa kiinni 3 pistettä mutta toisaalta otti paljon virheitä.

Neljännessä erässä sitten peli alkoi muuttumaan kiintoisaksi, johtoasema vaihteli alun 6 minuuttia ja välillä mentiin kaksikin minuuttia ilman koreja. Lopussa sitten alkoi perinteinen rikkomisten sarja jonka aikana Hongalta ja Namikalta lähti muutama runkopelaaja suihkuun. Honka johti viimeiset kolme minuuttia 3-4 pistettä ja aina kun Namika kuroi eroa Honka teki korin. Lopussa alkoi sitten rikkomisten sarja jossa kummatkin joukkueet vain rikkoivat ja vapareita heitettiin yhteensä kymmenisen kappaletta. Pelin ratkaisu oli koko pelin vaisuna olleen Cooperin onnistumiset vapariviivalla ja eroa pysyi vähintään kolmessa pisteessä. Aivan ottelun lopussa(1,3 sekkaa jäljellä) Namika yritti vanhaa NL:n jo Munchenissä käyttämää taktiikkaa ja kun Cooper heitti tahallaan viimeisen vaparin ohi niin sivurajalta Luhtanen pisti pitkää päätyyn... J. Hemdahl sitten pääsi väliin ja Honka voitti.

Yleisön takia ottelu oli varsin viihdyttävä joskin koripalloiluna erittäin huonoa peliä. Silti ihan mukavaa että tässäkin lajissa taas mestaruus pk-seudulle kun tuo lätkäkin jo hoidettiin, vielä pitää tuo futis saada ruotuun....
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Vaikka en itse noita koripalloja sen suuremmin katsele, niin pisti silmään tuo ajankohta todellakin.. Saatiinhan jääkiekon finaalitkin tungettua ohjelma-aikatauluun. Noniinno, onhan jääkiekko tietysti Suomessa vähän eri tasolla kansan keskuudessa verrattuna koripalloon, mutta..
Toinen asia, mikä jotenkin tuntui mättävän, oli tuo kommentointi. Mikko Kivinen, jotenkin meni usko koko touhuun.:p Ei sillä, kyllähän tuo jotain näytti tietävänkin asioista, mutta kuitenkin.. ja tämä neitokainen siinä vieressä, kovasti tuntui väkinäiseltä tuo juontaminen. Lähinnä tuli mieleen sunnuntaipäivän Band-x (meniköhän ees sinnepäin) jossa se tyttö istuu kohtalaisen epämukavasti siinä jossain laipion reunalla. No, mielipiteensä kullakin.:)
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnittelut Hongalle; Mestarit 2001&2002

Loistavaa taistelua nähtiin tänään lähes täydellä Areenalla...vaikka se toinen yläkatsomo olikin suljettu. Ei Blues todellakaan tuollaisiin yleisömääriin pääse kuin muutaman kerran kaudessa...

Mutta UPEAA, että mestaruus koripallossa saatiin taas Espooseen. Kovan taistelun jälkeen se tuli, ja kyllä mielestäni aivan oikea joukkue voitti. "Coop" pelasi mielestäni hieman vaisut playoffit, mutta kyllähän mies tänäänkin ottelun periaatteessa viivalta ratkaisi, ja koko kautta ajatellen mies oli joukkueelleen elintärkeä. Kiitos Lonnielle, jos mies on lähdössä pois tämän kauden jälkeen, kuten olen kuullut. Myös tuttu mies Roope Mäkelä oli loistava. Kiitos kuuluu kuitenkin Jutilan sanoin koko joukkueelle, kukaan ei noussut oikeastaan ylitse muiden, Honka pelasi joukkueena loistavan kauden. Owensin loukkaantuminen oli paha juttu, mutta pahempi oikeastaan oli aiemmin kovan pistetehtailija Kendrick Warrenin vamma, joka piti loppukauden miehen sivussa. Hänelle olisi ollut korin alla käyttöä. No, menihän se näinkin.

Vielä kerran suuret onnittelut loistavalle Hongan joukkueelle. En tiedä, miten olisin kestänyt, jos "The Dick" Luhtanen olisi virne naamallaan nostanut pantteripystin ilmaan. Espoossa osataan ainakin salibandyn ja koripallon pelaaminen melko hyvin...vielä kun saataisiin se lätkäkin mestaruuskantaan :)

T: COOP
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Itse näkisin kuitenkin että Cooper epäonnistui täysin puolustuspelissään lähes jokaisessa finaalimatsissa. Cooperhan puolusti Lainetta ja Laine Cooperia, finaaleiden 4 pelissä pisteet olivat suunnilleen 20/10 Laineen eduksi joten... en sitten tiedä miten 4. pelissä, vaihdettiinko pareja tms.?

Warrenin menetys oli kova isku koska mielestäni mies on yksi parhaita jenkkejä joita Suomessa on pelannut(Kurk Lee(Topovuodet) ja James Gatewood ottavat sijat 1. ja 2.), Cooperissa juuri tuo puolustustaitojen heikkous ei oikein miellytä minua.

Tämän kauden aikana pidin kirjaa n. 20 ottelussa joten aika hyvin on tullut Honkaa seurattua vaikka en seuran fani olekaan. Mielenkiintoisinta olisi ollut nähdä mitä "Talven Honka(Eli siis aika jolloin Jones vielä pelasi ja Kuisma&Mäkelä olivat jo toipuneet)" olisi kyennyt tekemään Lahdelle kun tämä "varamiehinenkin" kykeni jo sarjan voittamaan, tiukallehan se tosin veti.

Ensi kaudesta tuleekin sitten jo mielenkiintoinen kun jenkit taas kerran vaihtuvat, tai siis tilalle tulee vain yksi jenkki, onko seuraava tulokas Adonis Jordanin tapainen itsekäs pisterohmu vai Cooperin tapainen joukkuepelaaja? Aika näyttää mutta toisaalta kotimaiset pelaajat Hongassa ovat onneksi varsin hyviä etenkin kun Shawn Huff tuosta vielä kasvaisi.
Tämäkin viimeinen ottelu voitettiin pääasiassa suomalaisvoimin joten toivoa on.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Loistavaa Honka!

Todellakin MTV3:lle pitkä miinus siitä, että matsi tosiaan tulee noin pirun myöhään. Mitä siinä F1-kisassa oli niin ihmeellistä, että siitä pitää jauhaa 40min. ensin studiossa ja siihen päälle vielä Motorforumissa...Siihen tilalle olisi todellakin pitänyt laittaa toi korismatsi. Onneksi Honka hoiti homman himaan, harmitti kun en paikalle futismatsin takia ehtinyt.

Todella paljon näytti olevan porukkaa siellä, yläkatsomokin ihan täynnä. Eikä tainnut olla mitään Joensuun kaltaista tempausta, että matsiin pääsee ilmaiseksi, vaan kaikki ovat tulleet omasta halustaan ja omilla rahoillaan peliä katsomaan. Upeaa.

Toivotaan, että pian saadaan helsinkiläisedustusta SM-sarjaan. Nyt kun joutuu pelejä käydä katsomassa Tapiolassa ja Myyrmäen todella ahtaassa hallissa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onnea Honka!

Jes, tulihan se mestaruus sieltä, vaikka kovan työn takana finaaleissa olikin. Yllättävänkin kovalle Lahti pisti Hongan finaaleissa, siksi ylivoimainen joukkue runkosarjassa oli, vaikkakin keskinäiset ottelut hiukan tasaisempia.

Harmillista kieltämättä tuo Maikkarin televisioinnin ajankohta. Itse kovana formulafanina luonnollisesti halusin nähdä kisankin, mutta vaikka formuloista pidänkin, en silti koskaan jaksa katsoa tuota kisan jälkeistä studio-osuutta. Turhaa jankutusta asioista jotka kaikki ovat jo kisassa nähneet. Haastattelut ja muut ehtii sitten myöhemmin katsastaa Tulosruuduista ym. Nyt kuitenkin pitää sitten valvoa tuonne lähes kahteen saakka jotta näkee Hongan mestaruusjuhlat, mutta eipä taas suosikkikanavamme jätä vaihtoehtoja.. Harmillista.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Niin, haluaisin sen verran lisätä, että minäkin pidin formuloista aikaisemmin, tai ainakin niitä tuli seurattua, mutta kyllähän toi on niin selvää, kuin voi olla, että kuka ne kisat voittaa. M. Schumi on niin ylivoimainen, että ei voi kuin ihmetellä, että miksi tarvitaan 40min. kestävä studio, jossa keskustellaan siitä, miksi Schumi on niin ylivoimainen...

Olipas taas selkeästi sanottu, mutta tosiaan, tuleehan toi matsi nyt katsottua, vaikka myöhään yöhön tässä meneekin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Rebel
Niin, haluaisin sen verran lisätä, että minäkin pidin formuloista aikaisemmin, tai ainakin niitä tuli seurattua, mutta kyllähän toi on niin selvää, kuin voi olla, että kuka ne kisat voittaa. M. Schumi on niin ylivoimainen, että ei voi kuin ihmetellä, että miksi tarvitaan 40min. kestävä studio, jossa keskustellaan siitä, miksi Schumi on niin ylivoimainen...


True, so true.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Harmittaa tuplasti.

Upea matsi ja viime hetket olivat ihan loistavia. Olisipa MTV3 toiminut järkevästi ja näyttänyt pelin suorana. Harmittavan mielenkiintoinen peli, jonka nyt näkivät vain ne, jotka todella halusivat sen katsoa näin yömyöhällä.

Ehkä koripallon oikeudet pitäisi pistää jollekin muulle, jos kerran MTV3 ei pysty hommiaan hoitamaan.

Selostajana Mikael Salmi on omaa luokkaansa Suomen koripallossa, loistavaa eläytymistä peliin ja loi hyvän tunnelman. Ei käynyt niinkuin Wallenius-Mieto-kaksikolle, jotka olivat täysin tunnelmaa tajuamattomia S. Lajusen voittaessa kolmannen kultansa. Kivinen tuki hyvin kommentaattorina, Kiisken haastatteluissa on kyllä parannettavaa.

Todellakin hyvää urheiluviihdettä.
 

Ranttali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Viestin lähetti Rebel
Niin, haluaisin sen verran lisätä, että minäkin pidin formuloista aikaisemmin, tai ainakin niitä tuli seurattua, mutta kyllähän toi on niin selvää, kuin voi olla, että kuka ne kisat voittaa. M. Schumi on niin ylivoimainen, että ei voi kuin ihmetellä, että miksi tarvitaan 40min. kestävä studio, jossa keskustellaan siitä, miksi Schumi on niin ylivoimainen...

Formula on nykyisin parasta unilääkettä, mitä vaan voi olla. Eilen nukuin tunnin ajan, ekasta mainoskatkosta melkein loppuun asti. Aiemmin heräsin keskellä yötä huutamaan ja jännittämään, mutta ei enää. Taisi kadota Kyllösen lähdön myötä innostus ja Häkkisen lähdön myötä ne viimeisetkin rippeet, joilla jaksoi olla innostunutta. Formulat on nykyisen selostajan myötä aikamoista ulostetta.

Koripallosta sen verran, että lauantai peli taisi olla yksi upeimmista trillereistä Suomen koripallokentillä kautta aikain. Mutta onneksi alkoi futiksen Veikkausliiga, siellä ei tarvitse kenekään jännittää. Potkupalloa esittää 8 joukkuetta, ainoastaan kärkijoukkueet onnistuvat ajoittain pelaamaan jalkapalloa. Eivät nekään aina.
 
Viimeksi muokattu:

Aksu

Jäsen
Maikkarilla oli aikaa formuloiden jälkeen lähettää kyseinen peli, mutta ilmeisesti mainosmyynti ei ollut kyseiseen otteluun tarpeeksi hyvä, joten kaiken maailman karpojen annettiin vallata ruutu. Harmittaa tuo ajankohta vaikka en kumpaakaan kannattanut. Lauantain peli oli loistavaa koripallo-propagandaa. Nyt maikkari munasi oikein kunnolla kauden liimaksin. Anteeksiantamatonta.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Onnea Honka!

Hyvä ja jännittävä matsi oli ja onneksi voitto tuli!
Naurettavaa toisaan tuo maikkarin toiminta. Formuloita ei jaksa kyllä katsoa enää ollenkaan, sivusilmällä saattaa joskus vilkaista, mutta jos se Kimi vaikka alkaisi saamaan sitä autoa maaliin saakka, voisi sitä muutaman kisan katsoakin.

Mutta kuka helvetti sitä matsia nyt puolen yön jälkeen jaksaa katsoa? Hyvin harva luulisin. Mutta olin paikan päällä ja loistava tunnelma matsissa oli, aivan erilainen kuin kolmannessa finaalissa.
 

Sokos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Onnittelut Hongalle; Mestarit 2001&2002

Viestin lähetti Cannibal
Ei Blues todellakaan tuollaisiin yleisömääriin pääse kuin muutaman kerran kaudessa...

Mutta UPEAA, että mestaruus koripallossa saatiin taas Espooseen. Owensin loukkaantuminen oli paha juttu, mutta pahempi oikeastaan oli aiemmin kovan pistetehtailija Kendrick Warrenin vamma, joka piti loppukauden miehen sivussa. Hänelle olisi ollut korin alla käyttöä. No, menihän se näinkin.

Vielä kerran suuret onnittelut loistavalle Hongan joukkueelle. En tiedä, miten olisin kestänyt, jos "The Dick" Luhtanen olisi virne naamallaan nostanut pantteripystin ilmaan. Espoossa osataan ainakin salibandyn ja koripallon pelaaminen melko hyvin...vielä kun saataisiin se lätkäkin mestaruuskantaan :)

T: COOP

BYY ! Sm-koris, vittu mikä låppå. Itse haluaisin nähdä, miten nämä amatöörit pärjäisivät ulkomailla. NBA..... in your fucking dreams Mäkelä. Nauran koko Sm-korikselle..... Häpeän, että Honka on Espoosta. Naurettavaa pelleilyä !

Helvetin AMATÖÖRIT !
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Olihan Lonnie Cooper ja Roope Mäkelä varmaankin kauden aikana korvaamattomia pelaajia en tiedä, kun näin vaan tuon finaalin. Sen sijaan finaalissa eniten miellytti perusespoolaisen Markus Hemdahlin peli. Hemdahl otti ratkaisijan roolin itselleen Cooperin ja Mäkelän ollessa vastustajan pihdeissä läpi koko ottelun. Varsinkin korin alla Markus otti runsaasti levypalloja ja haastoi jatkuvasti Namikan jenkkiä (nimeä en edes tiedä). Tällaisia espoolaisia ratkaisijoita Bluesiinkin pitäisi ehdottomasti saada!

Namikallekin täytyy nostaa hattua, sillä vahvaa ennakkosuosikkia vastaan Namika pelasi kyllä aivan loistavat finaalit. Täysin tasavahvat joukkueet ja todellakin onni ratkaisi sarjan tällä kertaa Espooseen. Lisäksi LA-areenalle oli tullut todella paljon äänekkäitä lahtelaiskannattajia, jotka kuitenkin joutuivat pettymään. Kaikenkaikkiaan hieno tapahtuma Espoossa nähtiin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jaa että n. 5 500 katsojaa paikalla. Paljonkohan noista oli oikeasti maksaneita? Tällä kaudellahan mm. käsipallossa ja salibandyssä on ollut finaaleissa aivan mahtavia katsojalukuja. Esim. salibandyfinaaleissa Joensuussa päästettiin halliin porukkaa ilmaiseksi sisään. Sopii vähän epäillä näitä koriksenkin korkeita katsojamääriä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Pete 62:
Luku on todellakin täyttä totta. Koko halli, lukuunottamatta toista yläkatsomoa, oli täynnä ja otteluun ei jaettu vapaalippuja muille kuin niille muutamalle kymmenelle Honkajuniorille jotka katsoivat matsia toisen korin takana "fanikatsomossa".
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti varjo
otteluun ei jaettu vapaalippuja muille kuin niille muutamalle kymmenelle Honkajuniorille jotka katsoivat matsia toisen korin takana "fanikatsomossa".

Mistäs sulla on tämmöistä sisäpiiritietoa? Siis virheellistä semmoista. Itse olin paikanpäällä vapaalippujen ansiosta, enkä tietääkseni kuulu Honkajunioreihin...vapaalippuja oli varmasti jaossa useita satoja.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Siis sen verran mitä itse ymmärsin kun juttelin "sisäpiirin" kanssa niin varsinaisia vapaalippuja ei ollut kuin honkajunnuille ja valmentajille. Kaikki muut liput oli joku taho ostanut. Eli siis Honka sai rahaa kyllä "kaikista" myydyistä paikoista mutta ilmaiseksi saattoi silti päästä sisään.
Tosin eihän tuokaan tieto satavarmaa ole.
Katsojamäärä esim. 3. matsiin muuttui 3500:ksi siitä 3300:sta mikä aluksi ilmoitettiin.

Oletko varma ettei oma lippusi tullut jonkun yhteistyökumppanin kautta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös