MTV3 Hockey Night

  • 617 494
  • 2 744
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti TBK
Urheilulehdestä puheen ollen, niin onko tämä nyt uusi juttu? http://www.urheilulehti.fi/jaakiekonsmliiga/uutiset/article118415-1.html
Päivämäärä uutisen osalta on 18.2.05, mutta en minä ainakaan tätä aikaisemmin ole nähnyt. Leikö kirjoitusvirhe?
Ja sinä se tuumasit minun olevan unessa? Sä olet jannu ihan yhtä yössä kuin minäkin.

Lukaiseppa jokunen viesti ylös, samainen linkki ja sen sisältö on siellä puituna.
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti lintu
Tuosta maikkarin optiosta: Sattuuko kukaan tietämään onko Canalilla vielä oikeus nokittaa tarjoustaan mikäli Maikkari vastaisi optiollaan siihen ekaan tarjoukseen?

Ei tässä tapauksessa. Optio tarkoittanee tässä sitä että jos Maikkari suostuu samaan soppariin kuin canal. Eli maksaa saman hinnan jne. Saa maikkari sopparin.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei mene hyvin näillä ammattijournalisteillakaan jos eivät kykene vieläkään erottamaan Helsingin Areenaa Hartwall Areenasta. Tiesiköhän edes maikkarin kuvausryhmä missä he olivat? Eikö jo joku voisi päästää noita ressukoita tuskistaan.
 

Kasatonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
Viestin lähetti #12
No ei mene hyvin näillä ammattijournalisteillakaan jos eivät kykene vieläkään erottamaan Helsingin Areenaa Hartwall Areenasta. Tiesiköhän edes maikkarin kuvausryhmä missä he olivat? Eikö jo joku voisi päästää noita ressukoita tuskistaan.
Samassa lähetyksessä Jussi Jokinen (oikeasti Janne Pesonen) teki maalin riparista (oikeasti kääntölaukauksella) Mika Lehdon taakse joka torjui ottelussa 38 (oikeasti 44) laukausta kun virkaveli Bäckström 13 (oikeasti 22) kertaa.

Melkein meni putkeen tuo Kärpät-Tappara raporttikin :)
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Viestin lähetti vanhapak
Tästä Allu Lähteenmäestä en edes viitsi sanoa muuta kuin että siinä on oikea tyypillinen nykystadilainen, siis sellainen heebo, jonka vanhemmat tulivat stadiin jostain syvältä landelta, mutta joka nyt on niin leuhkaa veikkoa ja stadilaista, entistä IFK-jätkää, että oikein hirvittää.
Vanhat stadilaiset ei yleensä ole noin arrogantteja, pöyhkeitä tyyppejä kuin tämä Lähteenmäki.
Jos näillä Hockey Night -veljeksillä olisi vähän enemmän sivistystä ja ammattitaitoa, voisimme nauttia hienosta ohjelmasta ja upeasta pelistä sen sijaan, että nyt saamme kärsiä ammattitaidon puutteesta ja puolueellisuudesta.
Samaa mielä siitä että keskustelijoita (Saukkosen kommentteihin kommentoivia) voisi kierrättää nykyistä enemmän. Allusta kuitenkin sen veran, että kyllä noita "arrogantteja stadialisia" löytyy entisistä IFKlaisista pilvin pimein. Johtuen varmaankin joukkueen sisällä harjoitettuun "aivopesuun" Allun ja muiden aikana. Kuuntele vaikka Hakkia tai muita vanhoja starboja. Kyllä siellä vilisee niitä "bussit jätti landepaukut aina tullinpuomille, josta jyväjemmarit sai dallata hallille" tyylisiä kommentteja.

Lätkäpelaajathan harvemmin ovat niitä ruudinkeksijöitä. Useimminkin suulaita nurkkapatriootteja. Tästä Allu ei poikkea, ei. Ei poikkea moni muukaan värikäs lätkäpelaaja.

Mitä ohjelmaan tulee, sen voisi lopettaa kokonaan. Siihen saakka kunnes suomeen saadaan aito tunnin mittainen viikoittainen lätkä ohjelma voisi tämän tapaiset juontajavetoiset maalikimarat stikata paitsioon. Tai muuttaa formaatti sellaiseksi että siinä näkyisi sitten niitä viikon tapahtumia eikä jotain saukkosenmikaa korostamassa omaa erinomaisuuttaan.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saukkonen lämpenee

Jos on Allu pöljä lausunnoissaan niin kyllä nyt Saukkonenkin oli kyllä toimittajan roolissa ihmeen lämpöisenä kun ei saanut vieraitaan olemaan samaan mieltä kanssaan. Mika-raukkahan meinasi melkein kiihtyä kun ei saanut muita uskomaan että Rudy on sketsi ja taklaus törkeä jne... No vielä saa Mika roikkua kuvissa ennenkuin toivottavasti saadaan tasokkaammat äijät vetämään SM-liigan ohjelmia...
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huh mitä sontaa Lähteenmäki taas suustaan päästeli. Ruutu vain "vahingossa törmäsi" Porkkaan.... Hifkijengi oli jo studiossa pikkasen huolestunut.
 

Lemmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Redwings, Arsenal
Saman huomasin itsekkin...

Tuntuu ettei myöskään jokereita saa kritisoida vapaasti tuolla. mikä ihmeen talk show semmonen on, missä ihmiset eivät saa edes rauhassa esittää kritiikkiä?!
 

Lerva

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mib, Jortikka, Hanson brothers
Re: Saukkonen lämpenee

Viestin lähetti Sammy
Jos on Allu pöljä lausunnoissaan niin kyllä nyt Saukkonenkin oli kyllä toimittajan roolissa ihmeen lämpöisenä kun ei saanut vieraitaan olemaan samaan mieltä kanssaan. Mika-raukkahan meinasi melkein kiihtyä kun ei saanut muita uskomaan että Rudy on sketsi ja taklaus törkeä jne...

Tjoo olipas vain :) Kasvotki kiristy sopivasti..jos huomasit niin tuosta nauhotuksesta oli leikattu pätkä pois.Varmaan se kaikkein kovin väittely.Onkohan sielä ärräpäät lennelleet...todennäköisesti.

Mutta kyllä mullaki leipois kiini jos olisin Saukkosen tilanteessa.Tämä Allu heittelee pokerinaamalta kommettia siitä Ruudun laitataklauksesta:"se oli törmäys!"Okay...tuo mies on kyllä.Ei kehtaa ees sanoa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei herra jumala mitä tuubaa taas tässä Fan Club -hömpässä! Allu Lähteenmäki alitti riman taas terävillä kommenteillaan. Ruutu vain "törmäsi" Porkan kanssa. Just juu, ja Rudi on loistava pelaaja. Totta kai, mitä muutakaan kommenttia Allu-pelleltä olisi osannut odottaa. Punaiset lasit päähän ja sitä rataa. Mutta ei hätää HIFK: Pena tulee ja Pena pelastaa.
 

El Samuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Suuressa viisaudessaan tämä kyseinen jääkiekon makasiiniohjelma totesi juuri, että Kärpät aloitti tahmeasti play offit... Voi ristus! Pitäisköhän niitä torjuntoja saada vastustajalle 125 peliä kohti, jotta kärpät pelaisi hyvin!? Kyllä se mun mielestä oli aika vakuuttava voitto eilen, vaikka maaleja tehtiin vaan kaks.

Toivottavasti saadaan pikkaisen parannusta tuohon hommaan tulevaisuudessa.
 

Zane

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Saukkonen lämpenee

Viestin lähetti Sammy
Jos on Allu pöljä lausunnoissaan niin kyllä nyt Saukkonenkin oli kyllä toimittajan roolissa ihmeen lämpöisenä kun ei saanut vieraitaan olemaan samaan mieltä kanssaan. Mika-raukkahan meinasi melkein kiihtyä kun ei saanut muita uskomaan että Rudy on sketsi ja taklaus törkeä jne...

Lämpeni kyllä tässä tapauksessa aiheesta. Edes Anu ei voinut uskoa, että Allu kehtaa puolustaa Ruudun otteita tällä kertaa, mutta sitähän tämä jälleen yritti.

Ja mitä se Kojo (vaimikäseoli) siellä teki? Alle puolituntiseen ohjelmaan kolme vierasta on aivan liikaa (tällä kertaa kaksikin olisi ollut, jokainen päättäköön itse kenet olisi jättänyt studioon).
 

manu 17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Canadiens, K-Vantaa, Arsenal
Allu

Katselin pätkän fani-ohjelmaa mutta oli pakko lopettaa Alluootin kommentin jälkeen,oli jotain uskomatonta.Jopa The Pentti 2. oli Allun kanssa eri mieltä.Kehtasi väittää että Ruutu luuli Porkan lähtevän kiekon perään.Siinä meillä meedio.Saukkonenkin melkein lämpeni.Ja tietysti Kojo puolusti Allua.Lisäksi allu väitti Porkan palanneen peliin mutta "unohti" että palasi vain hetkeksi ainakin Hesarin mukaan.Uskomaton tyyppi.Enää en ihmetteli että piti Lampisen telomista pelitilanteena.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Vittu mikä pelle Anus Aukkonen oli taas vaihteeksi, ei terve!

Kaveri sai melkein itkuraivo-kohtauksen kun vieraat eivät yhtyneet hänen mielipiteisiinsä.

Allu "Aivokuollut" Lähteenmäki taas päästeli tuttuja brainfartteja, kyllähän sen tyhmempikin näki että kyseessä ei ollut törmäys vaan Ruutu näki selkeästi mihin oli menossa ja vielä tehosti 'törmäystä' käsillään. Allukin tainnut ottaa liian monta osumaa päähän uransa aikana.

Krediitit tosin vieraille siitä että sanoivat suoraan totuuden Shelleyn taklauksesta, toivottavasti Kaisla, Urpovaara ja Partanen kuuntelivat.

EDIT: Linkku voisi oikeesti panostaa vähän ulkoiseen habitukseen, kaverihan näytti ihan full-denalta ohjelmassa pultsari-partoineen kaikkineen. Parturi ei tekisi pahaa lainkaan.

Timo Kojo, vittu mikä turisti. Mitä järkee roudata jotain sekunda tangoprinssejä tai mikä vittu lieneekään studioon kun kaveri tietää aiheesta yhtä paljon kuin Juha Föhr heteroseksistä.

Canal+ ei tule sekunttiakaan liian aikaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Jokeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
MIKÄ PELLE

Uskomattoman tyhmä voi ihminen olla. Kehtaa väittää Ruudun vain hieman tönäisseen Porkkaa. Pentti puhui asiaa.

Kommentit Pesosen hommasta olivat myös täyttä sitä. Penttikin kehtasi väittää taklauksen olleen puhtaan. Shelleyn taklaus oli ainoa selvä puhas 3sta tapauksesta. Jos ajetaan selkään tai vedetään kyynerpäällä päähän niin kyllä joku jäähy on paikallaan.
Mutta naurettavaa väittää, että Ruudulle ei olisi kuulunut mitään. Allu ota silmä käteen ja katso hyvä mies
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Allu Lähteenmäki. Siis voiko olla noin paksut värilasit päässä? Ruutu vaan "törmäsi" ja eihän siinä mitään. Sama kaveri, joka itki Norosen viikatteesta. Jotain järkeä sentään luulisi löytyvän. Noh, mitä voi odottaa ohjelmalta, jota isännöi Suomen W., M. Saukkonen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Heh...miehestä en ennen fan Clubia tiennyt muuta kuin sen iänikuisen tapaus Lampisen. Melko pian opin kuitenkin miehestä pitämään. NOT! Jotenkin se värisokeus alkaa pitkän päälle vaan syömään, eikä vähiten miehensä itsensä uskottavuutta.

Toisaalta, tuo selkeesti näkökulmansa kovan pelin ystävänä ilmi. Että on ainakin rehellinen. Eikös se Salamatkin psyykannu aika kovaan iskuun Kirkkonummella. Tuo yksipuolisuus näkökulmissa alkaa pitemmän päälle saamaan jo koomisia piirteitä. Siitä kuitenkin hatunnosto että pitänyt selkeen kivipäisen linjansa alusta asti.

Ja hei, harvemmin siellä kentällä mitään niin törkeetä tapahtuu ettei kevyellä pystyisi kääntämään asiaa aivan uuteen valoon.

Vetikö se Saukkonen pientä teatteria vai alkoiko hänkin jo kyllääntymään Allun juttuihin? Kirvoitti oikeelta laidalta ainakin pari voimasanaa, näkyi ohjelmassa pari selkeetä leikkauskohtaakin keskustelun aikana.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei helvetti. Saukkonenhan meinasi purskahtaa itkuun tuossa fan clubissa. Jarkko Ruutu saa ainakin Saukkosen tunteet pintaan. Nyt helvettiin se ämmä sieltä nyyhkyttämästä!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Viestin lähetti Master Chief
Saukkonen vai Ruutu?

Oliko Ruutukin hockey nightissa ?? Varmaan oli, koska muuten kysymys on aika helvetin typerä.

Plussan lähetyksessä onnistuivat muuten hienosti missaamaan tepsin toisen maalin. Tottakai jäähyaitiosta poistuvaa pelaajaa on aivan pakko kuvata, ihan sama millainen tilanne on kentällä menossa. Eihän tyhmät katsojat mitenkään voi jäähykellon nolliinmenemisestä käsittää, että jäähy loppui.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti kaizu
Oliko Ruutukin hockey nightissa ?? Varmaan oli, koska muuten kysymys on aika helvetin typerä.


Ei sitä ollut varsinaiseksi kysymykseksi tarkoitettukaan. ;)
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jumal***ta mitä tuubaa oli toi mtv3 taas hockey night fan club taas tältä illallta.

Kojo jakekee todellisia asiantuntija kommentteja ja Allu osoittaa taas tasonsa. Ruudun sikailu oli vahinko törmäys tai jotain. Vittu mitkä punalasit on miehellä......keijo mikäö keijo.

Vittu mitä tuubaa, mutta tähän on totuttu.. Hyvä putte ja lapa jäähän nimi lehteen,
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
ALLUN LOGIIKKAA VAPAASTI TULKITEN:

Jeren katoaminen -> tottakai takaisin joukkueeseen ja heti, äijille sattuu näitä, ei vaikuta tai vahvistaa joukkueen henkeä, Jere on äijä, Jere on paras

Rolosonin katoaminen -> ulos joukkueesta, tollaista ei vittu katsella, joukkueen pukukoppitunnelma on vaarassa, Roloson on ämmä, Jere on muuten paras

Ruudun pellehypt ja pikkusikailut -> törmäilyjä, näitä sattuu, Rudi on äijä, vastustajaa kuuluukin lämmittää sukeltelemalla ja pikkusikailuilla, ei pelikieltoa, Jere on muuten paras

Norosen pellehypyt ja pikkusikailut -> todella törkeää ja vaarallista, Nortti on ämmä, tämä ei kuulu kiekkoon, pelikieltoa ja perkeleesti, Jere on muuten paras



Mistä näitä kavereita vuosi toisensa jälkeen löydetään laukomaan latteuksiaan ja puusilmäyksiään julkisuuteen? Alussa Allu meni vielä puolihauskana vitsinä, mutta enää tämän ala-astetasoisen ajattelijan lausahduksia ei jaksaisi kuunnella.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Miksi tänään ei näytetä peliä?

Mikähän kumma siinä on, että edes mtv3+ kortin hankkineet eivät sunnuntain ainoaa playoff -kamppailua saa seurata?

On se niin nastaa hankkia kortti jotta näkee muutaman hassun matsin lisää ja sitten normaalin sunnuntain matsia ei näytetä ollenkaan - edes maksullisella puolella. Miksi?
 
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, HIFK, Joe Finley
Viestin lähetti Raymond Pearl
ALLUN LOGIIKKAA VAPAASTI TULKITEN:

Jeren katoaminen -> tottakai takaisin joukkueeseen ja heti, äijille sattuu näitä, ei vaikuta tai vahvistaa joukkueen henkeä, Jere on äijä, Jere on paras

Rolosonin katoaminen -> ulos joukkueesta, tollaista ei vittu katsella, joukkueen pukukoppitunnelma on vaarassa, Roloson on ämmä, Jere on muuten paras

Ruudun pellehypt ja pikkusikailut -> törmäilyjä, näitä sattuu, Rudi on äijä, vastustajaa kuuluukin lämmittää sukeltelemalla ja pikkusikailuilla, ei pelikieltoa, Jere on muuten paras

Norosen pellehypyt ja pikkusikailut -> todella törkeää ja vaarallista, Nortti on ämmä, tämä ei kuulu kiekkoon, pelikieltoa ja perkeleesti, Jere on muuten paras

Haha...Yhden kerran olen ohjelman katsonut, voi sitä laadunmäärää, sen koommin ei oo tullu katsottua koko ohjelmaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös