MTV3 Hockey Night

  • 617 446
  • 2 744
Suosikkijoukkue
HIFK
- Jälleen kerran ääni edellä kuvaa, todellä ärsyttävää.
- Jälleen kerran selostaja huutaa maalitilanteissa niin kovaa että ääni katkeaa (jokin leikkuri astuu peliin?).

Koko kauden häirinneet nämä samat jutut.
Juuri näin. On sitten ollut mikä peli tahansa, niin ääni katkeaa aina maalin tullessa. Luulisi, että ääni ja kuva saataisiin samaan muottiin ottelun aikana vai eikö sitä ole huomattu ? Tänäänkin lähetys tuli molemmilta kanavilta (MTV3 ja Max), joten kai siellä nyt joku on valvomassa näitä, kun luulisi katsojia riittävän. Eri asia sitten, jos ääni olisi aikaisessa Playboy TV:n aikana, joka tulee maxilta aamuntunneilla. (Itsehän en siis katso).

Ahola ei kyllä osaa aloittaa puhettaan muulla kuin sillä, "nokylläjoo"-tavalla.
Selostajan puhetyyli on vähän sellainen, että joka lauseen minkä hän sanoo, niin se loppuu hiukan kysyvällä tyylillä tai sellaisella, jossa hän tavallaan odottaa Aholan kommentointia. Risut sinnekin.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Väsynyttä..

Kylläjoo, täytyy yhtyä edellisiin kirjoittajiin. Kuinka se voi olla noin vaikeaa. Ensinnäkin peli itsessään on jo tosi väsynyttä eikä ainakaan itseäni kiinnosta pätkääkään kumpi tällaiset pelit voittaa, ja kaiken kruunaa aivan vasemmalla kädellä tehdyt selostukset, kommentoinnit ja studiot ( joita en kyllä muutenkaan enää jaksa katsoa ). Täytyy kyllä ihmetellä miksi maikkari haalii eri lajeja ohjelmistoonsa kun kuitenkin kaikki ovat toteutukseltaan aivan hirveää tuubaa.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Selostajan puhetyyli on vähän sellainen, että joka lauseen minkä hän sanoo, niin se loppuu hiukan kysyvällä tyylillä tai sellaisella, jossa hän tavallaan odottaa Aholan kommentointia. Risut sinnekin.
Juuri tuo selostajan jatkuva kyselevä tyyli alkoi risomaan meikäläistä. Koko pelin ajan selostaja ja kommentaattori sanovat lauseen vuorotellen joka on "raskasta" kuunneltavaa. Katoaa pelistäkin se jokin, varsinkin kun Aholan kommentit oli "kylläjoon" lisäksi tasoa "laukaus tuosta noin ja molari torjui noin". Jokainen peliä katsonut pystyisi tekemään tuon Aholan työn.

Ensimmäisen pelin katsoin tällä kaudella maikkarilta ja luulin aluksi, että omissa laitteissa on vikaa kun tuli ääni kuvaa edellä. Todella ärsyttävää, kun on hyökkäys tulossa ja selostaja huutaa jo ohi mennyttä laukausta, vaikka veto on vasta lähdössä.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Mun mielestä Ahola on tällä kaudella ollut ihan hyvä kommentaattori, CHL-peleissä varsinkin. Ei lähtenyt kylläjoo-linjalle niin usein, vaan toi ihan hyviä näkemyksiä varsinaisen selostajan juttuja vastaankin ja huomasi usein sekä kuvan sisältä että ulkopuolelta monia merkittäviä pelillisiä yksityiskohtia.

Miika Elomo sen sijaan on sitä itseään. Ei helvetti mitä latteuksia, studiossa nyt on ollut koko poppoo aivan kujalla Essin alkujäädytyksestä lähtien, ehkä varauksin Mettovaaraa lukuunottamatta, mutta kun Miika Elomo on päästetty välillä jopa kommentaattoriksi, niin Tuomas Grönmaninkin jutut alkavat kuulostamaan hyviltä siihen verrattuna. Ja kermana kakun päällä tietysti eilinen insertti, jossa Miika Elomo arvioi Raipe Helmisen uraa, voi herranjumala sentään.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Kylläjoo Ahola ei tuo lähetykseen mitään lisäarvoa. Jokainen tälläkin foorumilla kirjoittava hokijanari pystyis vetään noi samat fraasit, joita Ahola viljelee. Joku haukku Sakkee tuossa kevään aikana, niin kyllä Sakarikin vaan Aholan pätkii 100-0. Jos Ahola olis edes yhden sellaisen tilanteen nostanut esille, jota ei itse pystynyt havaitsemaan, niin olis hyvä, mutta ei niin ei.

Ja tää Teppo joku on niin keskinkertainen, ettei se häiritse. Enkä muista edes sen sukunimeä. Ei ärsytä, siitä plussaa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Täytyy kyllä ihmetellä miksi maikkari haalii eri lajeja ohjelmistoonsa kun kuitenkin kaikki ovat toteutukseltaan aivan hirveää tuubaa.

Yleensä ei jaksa välittää, kuka, miten ja missä kohdassa lumoavaa tv-ruutua säätää, mutta ylläoleva on kirkas totuus. Onko emteeveellä joku koulutus, millä kaikki - siis aivan kaikki - urheilu- ja muutkin ohjelmat tehdään mauttomiksi, halvan näköisiksi, sisällöltään köykäisiksi, tyhmistäviksi, täynnä asia- ja muita virheitä oleviksi, asenteeltaan tunkkaisiksi ja yksinkertaiseksi sellaisiksi, ettei niitä voi katsoa viittä minuuttia kauempaa?
 

trap

Jäsen
Maikkarilla tyyli on sama joka lajin suhteen. Ainoa mihin käytetään rahaa ja panostetaan, on lähetysoikeudet. Sitten kun ne on saatu haltuun, yritetään päästä mahdollisimman halvalla (paskat selostajat ja asiantuntijat) + usein vielä laitetaan maksullisille kanaville näiden lajien lähetykset. Oksettavaa touhua.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiinnittikö kukaan muu huomiota surkeaan kuvan laatuun? Oma telkkuni ei bitratea kerro, mutta tuntui että kuva oli ihan eri aikakaudelta jopa Nelosen SM-liigalähetyksiin verrattuna.

Btw, onko se studio jonkun visailuohjelman vanhoissa kulisseissa? Sitä on tullut mietittyä.. Jotenkin kornin näköistä, kun "asiantuntijat" seisoo spottivaloissa.
 

ufon_kaakao

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sebastian Aho
Kyllä on koomista nuo maikkarin lähetykset kaikkiaan.

Kyllä, hirveästi en tosin vielä ole tämän paskan aiheuttamalta vitutukselta kyennyt nauramaan. Harvinaisen huvittavaa katsella varsinkin tuota studiotiimiä. Sudioisäntä on pahiten pihalla ja mölisee jatkuvasti torspouksia sota-alueesta ym. Tuntuu että ohjelmaa tehdään jälkeenjääneille.

Jos jotain jossain joskus voi kuvailla sanalla väsynyt niin Ahola kommentoimassa jääkiekkoa täyttää tuon kuvauksen melko täydellisesti. Siinä on kaverilla kyky latistaa pieninkin tunnelma pelistä. Merisää tuntuu yllättävän sähäkältä sen jälkeen kun on kuunnellut Aholaa. Selostajakin tuntuu olevan jokseenkin päin vittua, mutta Saukkoseen verrattuna tietysti ihan eri luokkaa. Saukkonenhan on myös pari peliä selostanut? Hänestä en uskalla sanoa mielipidettä kunnianloukkaussyytteen pelossa.
 

coyote86

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jatkoajan moderaattorikunta, RD:n mediapeli
Vaikka vanhan toistoa onkin, sanotaan sananen maikkarin jääkiekko-osaamisesta:

- Ääni tuli ennen kuvaa jälleen kerran, se häiritsee ihan uskomattoman paljon vaikkei mikään maailman suurin asia olekaan.

- Kuvanlaatu oli melko heikko, ainakin 46 tuuman ruudulta.

- Studiotyöskentely oli heikohkoa, laitoin ihan suosiolla äänet pois, ei sitä kehdannut edes kuunnella. Kommentaattorikin oli melkoisen pihalla. Selostus oli siedettävää.

Kaiken kaikkiaan, ero on valtaisa esim. Canaliin verrattuna. Jopa nelonen on tuomasgrönmaneineen edellä selkeästi.
 

Bronco

Jäsen
Jopa nelonen on tuomasgrönmaneineen edellä selkeästi.

En ole seurannut Canalin, Nelosen tai MTV3:n lähetyksistä käytäviä keskusteluja kovin pitkään, joten minkä takia Tuomas Grönmanilla on jotenkin huono maine kommentaattorina? Mitä mies tekee väärin tai mitä hän jättää tekemättä? Meikäläistä ei ainakaan ärsytä yhtään, vaan päinvastoin.
 

d2uce

Jäsen
Täytyy kyllä ihmetellä miksi maikkari haalii eri lajeja ohjelmistoonsa kun kuitenkin kaikki ovat toteutukseltaan aivan hirveää tuubaa.

Mielestäni noi harvakseltaan tulevat nyrkkeilyn ammattilaisillat ovat olleet ihan onnistuneita. Tosin nehän tulevat livenä vain MAXilta, enkä ole nyt kuin pari kertaa TV:stä katsonut.

Muuten kyllä kaikki muut urheilulähetyket ovat melkoista kuraa ja kaiken kruunaa kyllä nuo jääkiekkolähetykset huikeine studio-osuuksineen.
 

Konnamuori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se mikä johtaa.
Tänään kun katsoin Suomi-Ruotsi peli niin tuli aivan sellainen olo kuin selostaja ja kommentaattori selostaisivat jotain lajia joka olisi vähemmän tunnettu Suomessa, ja josta eivät tietäisi itsekkään juuri mitään, esimerkiksi maahockeyta. Itse tilanteita ei juurikaan selosteta ja päivänselviä tilanteita menee ohi kommentoimatta. Itseäni tuo ainakin häiritsi vaikka itse ne huomasinkin.

Sellaista vasemmalla kädellä hoidettua: "No tuskin tätä kukaan katsoo niin sama että jutellaan jotain niin saadaan päivä täyteen."
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Luulisi että selostajan pitäisi tietää kumpi on etu- ja kumpi sukunimi. Saukkonen puhuu koko ajan Keith Duncanista.
 

DrFeelgood

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄfBee
Mua ei ainakaa paljon sytytä erätauolla kattoo kun joku mettovaara suoltaa perus latteuksii! kyllä canal+(urhotv) on paljon parempi paketti. MTV3 vois jättää jääkiekon kokonaan rauhaan ja vois keskittyy formuloihin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sainoiko se Saukkosen tollo todellakin, että Patrick Kane pelasi ennen NHL:ään siirtymistään "oustkoust hokiliigassa"?

Noin minä ainakin kuulin, ja jos noin todellakin sanoi, niin silloin Saukkonen on siirtynyt jälleen uudelle tasolle.
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mua ei ainakaa paljon sytytä erätauolla kattoo kun joku mettovaara suoltaa perus latteuksii! kyllä canal+(urhotv) on paljon parempi paketti.

Latteuksien lisäksi ovat seisaallaan siellä studiossa ja meininkin on todella jäykkäää. Kyllä melkein kannattaisi istua.

Asiantuntijat eivät todellakaan ole kovin karismaattisia tai muutenkaan kovin mielenkiintoisia ja pelistä puhuttaessa sanavarasto on todella ohkainen ja toistaa itseään. Pahimmillaan siellä taisi olla joskus (maajoukkuepelit) jopa 3 joo-joo-ukkelia Markkasen lisäksi. Nyt ilmeisesti ollut 1 tai 2. Kyllä 1 riittäisi jos on ihan pakko tämmöistä täytettä lähettää. Kaikesta paistaa läpi että tämä osa on maikkarille pakkopullaa. Mitään lisäarvoahan siitä ei kyllä saada. Kyllä se selostaja voisi hoitaa kommentaattorin kanssa niiden parhaiden palojen kommentoinnin erätauoilla.

Kaukalonvierushaastattelija on kyllä ihan pro näihin muihin verrattuna.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Pasi Saarinen voisi vähitellen painua vittuun tuolta Maikkarin selostuskopista. Ei tiedä tai osaa sanoa pelaajista mitään enempää kuin minkä jokainen perusjamppa osaa sanoa (Anttila on pitkä, Seikola on taitava) ja pelitilanteiden "analysointi" on aivan totaalista nollapuhetta. "Hyvä karvaus ja syöttö siinä, joo näitä taklauksia tarvitaan, siinä oli maskia ja kiekko meni maaliin". No eihän se hänen vikansa tietenkään ole että Maikkarin tuotanto pitää turisteja tiimissä mukana. Sen verran ammattiylpeyttä kuitenkin pitäisi olla että kehittäisi taitojaan, kun nyt kerran on tuossa pestissä vuoden jos toisenkin ehtinyt jo lässyttämään.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
"Siinä on Suomella hieno maalintekopaikka, mutta siinä on maalivahti valppaana maalilla. Siinä pelataan kiekko Peltoselle joka siinä syöttää siinä edessä olevalle Kapaselle, joka laukoo ja siinä on taas hyvä paikka Suomelle. Siinä oli erittäin hienoa karvausta Suomelta ja kuten siinä taas nähtiin, niin nämä tilanteet täytyy pelata loppuun asti. Siinä pitää vaan saada kiekkoa ja miehiä maalille, ne tilanteet kuuluvat jääkiekkoon. Pitää vaan ajaa loppuun asti siinäkin, vaikka siitä jäähy tulisi."

Kamalia kliseitä koko selostus ja etenkin studio täynnä. Lähetys ei anna katsojalle yhtään mitään, pelkkää ympäripyöreää jargonia ja tönkköä selostusta.

Veikkaaja piti muutamia viikkoja sitten lähes varmana, että MM-kisat siirtyvät maikkarin kanaville. Jotain on tehtävä, ettei näin tule tapahtumaan. Voin jo kuvitella miten koko kisojen ainoa ilmaiskanavalta tuleva Suomen ottelu siirtyisi kesken kaiken MAXille, jotta maanantai-illan elokuvaksi valittu jännittävä James Bond -uusinta pääsee ruutuun ajoissa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Yleisesti ottaen toi maikkarin studio on aivan hanurista ja nämä kommentaattorit/"asiantuntijat" kruunaavat koko paskan. Tästä puuttuu enää Saukkonen selostuksesta ja Putte (onneks on saanut suojatyöpaikan maajoukkuuesta) siihen kommentoimaan.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pasi Saarinen voisi vähitellen painua vittuun tuolta Maikkarin selostuskopista.

Aivan samalla tavalla kamansa voisi kerätä Mettovaara, jonka kommentit mm. Granlundin mahdollisesta osallistumisesta Karjala-turnaukseen olivat totaalista nollainformaatiota. Kun miettii näitä MTV3 Maxin pelaaja-asiantuntijakommentaattoreita, olen erittäin ihmeissäni miten vähän he pystyvät avaamaan taktisia kuvioita ja kertomaan sellaisia asioita, jotka tavalliselta fanilta jää huomaamatta. Uskon ja tiedän, että täältä palstaltakin löytyisi sanavalmiita kirjoittajia, jotka pystyvät parempaan. Itse en kuulu heihin.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelannut joskus jääkiekkoa liigatasolla + ei muuta tekemistä tällä hetkellä = MTV3:n jääkiekkoasiantuntija.

Viime kaudella Mika Toivola oli Maikkarin tiimistä ainoa kaveri, joka tiesi pelistä jotain ja jonka jutut eivät olleet täyttä hokijargonia. No, kyllähän se on ollut tiedossa, että MTV3 tappaa urheilun.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Maikkari on urheilulähetyksissään kaikin puolin verrattavissa iltapäivälehdistöön.
Keskittyisivät itse urheiluun ja jättäisivät muut asiat naistenlehdille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös