Matchaako Montreal Kotkaniemen offer sheetin?


  • Äänestäjiä
    154
  • Poll closed .

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Finaalitappiosta on hankala toipua mutta siirretään katseet siltikin eteenpäin ja tulevaan kauteen.

Tiedossa oli että viime kausi vedetään sopimustilanteen suhteen vielä kohtuullisessa tilanteessa ja tulevalle kaudelle joudutaan pakkaa sitten uusimaan. Pudotuspelirunin mennessä finaaleihin asti, vaikuttaa se väkisinkin kuitenkin suunnitelmiin joita Bergevinillä ehkä oli. Viimeinen vuosi Bergevinin sopimuksesta lähtee käyntiin ja tänä kesänä tehdään paljon päätöksiä jotka vaikuttavat pitkälle Montrealin tulevaisuuteen. Samalla kuitenkin tasapainoillaan myös sen kanssa että mistä kaivetaan se pari napsua lisää jotta pudotuspeleissä voitaisiin taas pärjätä.

Andersonin ja Toffolin hankinnat viime kauden alkuun muokkasivat jo osaltaan tuota tulevaisuutta siihen suuntaan että isoa nuorennusleikkausta joukkueessa ei tulla näkemään. Tulevalle kaudelle olisi kuitenkin hyvä nähdä että laajaa prosepektipoolia pystytään hyödyntämään paremmin ja nostamaan sieltä täytemiehiä alakenttiin täsmähankintojen sijaan.

Lähdetään purkamaan palettia sopimustilanteesta:

Hyökkääjät:

Gallagher, Brendan $6,500,000
Drouin, Jonathan $5,500,000 (LTIR)
Anderson, Josh $5,500,000
Toffoli, Tyler $4,250,000
Byron, Paul $3,400,000
Caufield, Cole $880,833
Suzuki, Nick $863,333
Evans, Jak $750,000

RFA:
Lehkonen, Artturi
Kotkaniemi, Jesperi

UFA:
Perry, Corey
Armia, Joel
Danault, Phillip
Staal, Eric
Tatar, Tomas

Hyökkääjien osalta paketti on varsin auki. Useampikin jatko pitäisi vielä sorvata mutta osa pelaajista pitää väkisin päästää pois. Omalta osalta kallistun vaihtoehdolle että Lehkosen, Tatarin ja Staalin urat eivät jatku Montrealissa.

Danault saa ilmeisesti testata markkinat, mutta pitäisin miehestä kyllä kiinni kynsin ja hampain. Aivan oleellinen palanen tasapainottamassa joukkuetta vielä tässä vaiheessakun Suzuki ja Kotkaniemi eivät kaksistaan siihen pysty. Suzuki on jo näyttänyt otteita nousta ykkössentterin saappaisiin mutta tarvitsee edelleen paljon kehitysaskeleita sekä puolustuspelin että aloitusten kauhomisen osalta. Kotkaniemien tilanne huolestuttaa hiukan enemmän, ensi kausi pitäisi nyt viimeistään näyttää ettei korkea varausvuoro ollut täysin ylimitoitettu.

Leikitelleen ajatuksella että Danault tarttuu pleijarirunin innoittamana Montrealin lappuun jota hiukan päivitetään tarjotun 5 millisen sijaan n, 5.5 lapuksi. Riskihän se on tämäkin maksaa potentiaalisesti muutaman vuoden päästä kolmossentterinä pelaavalle pelaajalle noin isot rahat mutta näitä Bergeron -alike pelaajia ei vaan kasva puissa, todella tärkeä palanen jos meinataan keväällä mennä pitkälle.

Armialle pitää saada myös jatkot sen verran arvokasta duunia joukkueelle tekee. Vaikka ne pisteet tulevatkin edelleen harvakseltaan on kevään peleissä todella arvokas palanen kokonaisuutta. Tästä mielestäni pitää maksaa vaikka se tulisi sitten tässä tapauksessa toisen suomalaisen eli Lehkosen kustannuksella. Samaten Perrylle jatkot, tuo kuitenkin asennetta ja johtajuutta pukukoppiin ja vaikka en edelleenkään rottahistorian takia miehestä pidä niin muut joukkuekaverit arvostavat ja se riittää varsin hyvin. Haluja on myös ilmeisesti jatkaa Montrealissa joten pieni lappu kouraan ja one more year.

Ja sitten case Kotkaniemi. Siltasopimus lienee tässä vaiheessa erittäin todennäköinen. Nykyisillä näytöillä ei saa isoa lappua pöytään joten on todennäköisesti tässä päädytään about 2 vuoden siltaan n. 2,5 mil lukemin. Mahdollisesti kolme vuotta ja vähän enemmän mutta paineet ovat Kotkaniemellä laittaa ne näytöt pöytään seuraavan lyhyen sopimuksen aikana.

Ja miten käy herra Drouinin. Kestääkö pää enää NHL kaukaloita? Tän kesän hulinat ei ainakaan paineita helpottaneet joten hankala sanoa tästäkään yhtään mitään. Suodaan miehelle kuitenkin rauha toipua rauhassa, näissä tapauksissa toipumiset ottavat aikaa ja tällä hetkellä se toimii jopa Montrealin eduksi. Tuskin seuran puoleltakaan on isoa painetta tässä tilanteessa.


Puolustus:

Weber, Shea $7,857,143 (LTIR)
Petry, Jeff $6,250,000
Chiarot, Ben $3,500,000
Edmundson, Joel $3,500,000
Kulak, Brett $1,850,000
Romanov, Alexander $894,167

RFA:

UFA:
Merrill, Jon
Gustafsson, Erik

Pakiston tilanne on selkeämpi. Top4 halutaan pitää ja expansion draft oli tässä peikkona mutta nyt näyttää siltä että Weberin jäädessä LTIR listalle todennäköisten leikkausten jälkeen pystytään kärkinelikosta suojaamaan Petry, Chiarot ja Edmundson kaikki kolme. Tämä tuo erittäin tärkeää jatkuvuutta pakiston osalta. Pakiston top4 tahkosi pleijareissa niin tärkeitä minuutteja että tästä porukasta pitää pystyä pitämään kiinni.

Weberin tilanne selviää leikkausten jälkeen, jos edessä on pitkä toipuminen voi uran lopettaminenkin tulla mahdolliseksi. Hankala sanoa mikä tässä tilanteessa olisi Montrealin kannalta paras tilanne. Puolikuntoisenakin Weber oli pudospeleissä todella tärkeä palanen. Uran lopetus taas vapauttaisi Montrealin todella hankalasta sopimuksesta ja kaataisi samalla recapture penaltyn Nashvillen niskaan.

Toivotaan kuitenkin että kapteeni vielä pystyy pelaamaan ja tekee tulevalle kaudelle Kucherovmaisen comebackin sopivasti pleijareihin. Tämä jättäisi rosteriin mukavasti lisätilaa jatkosopimuksille tai hankinnoille.

Merrilin ja Gustaffsonin osalta ei kiitos. Pelasivat toki pudotuspeleissä molemmat mutta oli näitä Berevinin syvyyshankintoja. Omia nuoria näille tonteille Romanovin ja Fleuryn peliajan muodossa.


Maalivahdit:

Price, Carey $10,500,000
Allen, Jake $2,875,000

Allen hankittiin täsmävahvistukseksi ja jatkolappu oli varsin onnistunut. Oliko se sitten syöttiä Seattleen tiedä sitä, mutta mielenkiintoista nähdä miten laajennusdraftissa käy. Se on kuitenkin selvää, että kun Pricen ei tarvitse kantaa koko runkosarjaa jengiä reppuselässään riittää sitä energiaa pelata isoja pelejä huippuvireessä. Tätä siis tarvitaan jatkossakin. Allen olisi tuolla sopimuksellaan erittäin hyvä backup ja tarpeen mukaan ykkönenkin kuten jo viimekausikin osoitti.

Ja lopuksi vielä cappia rasittaa Alznerin ulososto 21-22 kaudelle $1,958,333 verran.


Laajennusdrafti:

Seattle vie siis väkisinkin yhden palasen paletista mutta ennen kuin se tiedetään laitetaan omana spekulaationa potentiaalinen lista suojatuista pelaajista. Montreal ja muut joukkueet ovat tällaiset listat tänään toimittaneet mutta en ainakaan nopealla googlauksella mitään varmaa tietoa tästä löytänyt.

Lähdetään nyt kuitenkin liikkeelle siitä että Montreal suojaa pelaajia 7-3-1 mallilla ja sinne päätyvät nimet

Gallagher, Anderson, Toffoli, Danault, Kotkaniemi, Armia, Evans

Petry, Chiarot, Edmundson

Price


Elikkä tämä jättää napattavaksi seuraavan listan pelaajia:

Drouin, Tatar, Byron, Lehkonen, Staal, Flolik, Perry, Pezzetta, Dauphin, Blandisi, Vejdemo, Baddock, Hudon

Weber, Kulak, Gustafsson, Merrill, Fleury, Olofsson, Ouellet

Allen, Jake
Lindgren, Charlie
McNiven, Michael

joista yksi sitten menetetään. Tässä nyt ehkä tuli pieni aivopieru noiden UFA pelaajien ja suojauksen kanssa kanssa mutta lyhyempi lista siis pelaajat joita en haluaisi Seattleen menettää.

Montreal gamblaa väkisinkin laajennuadraftiin jonkin verran, mutta eipä sitä täysin riskivapaasti voida vetää. Voitaisiin ehkä suostutella Seattle valitsemaan sopiva pelaaja pickejä vastaan joita olisi kyllä kauppatavaraksi, mutta Allen, Fleury, Lehkonen kolmikosta uskon jonkun vaihtavan maisemaa.

Tai sitten riippuen Seattlen strategiasta yllätyshakuna taempaa poolista esim Olofsson tai Vejdemo. Weberin, Drouinin ja Byronin kohdalla sopimukset/tilanne toimivat tarpeeksi isona karkotteena että uskalletaan jättää miehet suojaamatta. Evans on hiukan borderline call mutta suojaisin silti mieluummin kuin esim Lehkosen.


Draftista muutama sana myös:

Pickejä löytyy taas draftiin hulppeat 11 kappaletta joista ensimmäisellä 4 kierroksella 8 kappaletta. Drafti taisi olla ensimmäinen muutaman vuoden hiukan syvemmistä drafteista joten tänne on toki hyvä pickejä ollakin. Loppupäässä kierrosta otetaan mutta strategia voisi olla vaihtaa muutamia pickejä noustakseen ylemmäs draftissa. Tai hyödyntää esim kakkosrundin kaksi viimeistä pickiä vaihtokauppatavarana siirroissa.

Montrealin depth chart on tällä hetkellä varsin tasapainossa mutta ylhäällä pelaavista hyökkääjistä vasen laita on selkeästi iso ongelma. Draftissa olisi hyvä keskittyä jokatapauksessa menemään best player available periaatteella ja katsoa mitä tarjolla on.


Hahmotellaan vielä loppuun toivekokoonpanoa olettamuksella että laajennusdraftissa saadaan Seattle valitsemaan jonkin muun kuin Allenin tai Fleuryn.


Montreal Canadiens 2021 - 2022:

Tyler Toffoli - Phillip Danault - Brendan Gallagher
Josh Anderson - Nick Suzuki - Cole Caufield
UFA: Granlund - Kotkaniemi - Armia
Byron - Evans - Ylönen
Perry

Ensimmäisessä kakkoskentässä Toffoli ottaa Tatarin tontin ja tästä kolmikosta tulee uusi yllätyskolmikko.

Toisessa kakkoskentäässä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Anderson tuo kokoa ja taklausvoimaa, Suzuki päälliköi ja Caufield ottaa ensimmäiset askeleensa NHL tason snaipperiksi.

Kolmannessa kakkoskentässä UFA markkinoilta pestataan koodinimi Mikke Granlund ja tästä tulee uusi suomalaisten hulinavitja.

Nelosvitjassa Byron ja Evans jatkavat hyviä otteitaan ja Ylönen nostetaan kolmanneksi lenkiksi mukaan. Perryn stunttaa osan peleistä laidassa rotaatiopelaajana.

Pakistossa
Petry - Edmundson
Chiarot - UFA: Martinez
Romanov - Fleury
Kulak

UFA markkinoilta haetaan Weberin LTIR korvikkeena yllätyshakuna Martinez. Ei varmaan realistinen mutta ainahan sitä saa toivoa. Sanotaan nyt vaikka niin että Alex vakuuttui niin paljon Montrealin menosta että haluaa vaihtaa rannikkoa ja maata ja kokeilla miltä homma näyttää Kanadan puolella. :)

Maalissa
Price
Allen

jotka puolittavat runkosarjan 50/50.

LTIR osastolla: Weber, Drouin. Ja rohkea veikkaus että pleijareissa näistä pelaa molemmat.

Meni aika pikkutunneille tämä raapustus ja en ruennut enää hahmottelemaan tarkkoja cap lukuja. Saattoi mennä siis pahemman kerran vihkoon ja heitin tod näk ylioptimistisen arvion UFA kyvykkyyksistä. Lähdin kuitenkin ajatuksella että Weberin ja Drouinin LTIR vapauttaa ~13 miljoonaa tilaa tehdä peliliikkeitä.

14 milliä on tällä hetkellä tilaa Alznerin buyoutin jälkeen ja LTIR vapautuneen tilan jälkeen pitäisi kattaa Danaultin ja Armian palkankorotukset (n. 4-5 mil lisää aiempaan) + Kotkaniemen silta, syvyyspelaajat. Tästä voisi jäädä vielä 5-7 milliä jolla saadaan jostain kumman syystä sekä Granlund että Martinez.

Ei se nyt ihan realistista ehkä ole mutta yksi pakki ja yksi vasen laita tuonne tarvitaan jos sekä Weber että Drouin ovat sivussa kyllä sinne myös jää rahaa näitä pelaajia varten. Vaikka taisin kyllä tuossa kirjoituksen alussa povata junnuille sitä vastuuta kasvaa rosteriin. :)

Näillä eväillä siis kauteen ja tavoite ensiksi päästä pleijareihin. Sen jälkeen kaikki on auki, koska build it again for playoffs!
 
Viimeksi muokattu:

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Kiitos avauksesta!

Nähtävästi Habsit eivät suojaa Priceä ja luottavat siihen ettei Kraken nappaa Priceä. Jos nappaavat, niin sitten Landeskogille mitä hän pyytää.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Rohkea siirto. Pricen sopimus on vaikea ottaa Seattlelle laittoi sen miten päin vain.

En kuitenkaan usko että lähtevät samalla ajatuksella draftiin toistamaan Vegasin suoraan finaaleihin tuhkimotarinaa.

Silloin Marc Andren ottamisesta taisi Pens maksaa pickin ja sehän toimi Vegasin kannalta paremmin kuin hyvin. Pricen sopimus on kuitenkin kertaluokkaa isompi ja sitoisi kädet palkan suhteen heti alusta asti. Tätä Seattle tuskin haluaa sillä Vegas joutui myös tuon finaalirunin siivittämänä jonkinlaiseen liriin jatkosopimusten suuruuden kanssa.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Siellä on kuulemma tulossa mm. 11 millin signing bonus 1.9. Pricelle eli ensi kaudella reaalipalkka on yli 13 milliä. Price on antanut aika selvästi ymmärtää, että häntä kiinnostaa ennen kaikkea SC, ei välttämättä uuden seuran kasvukivut. Tietenkin joku Price+Drieger voisi olla hyvä veskaritandem.
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Lisäksi Price on luopunut pykälästä vain laajennuksen osalta, eli mikäli Kraken Pricen ottaisi niin eteenpäin treidaaminen tarvitsisi taas Careyn suostumuksen.

Lisäksi huhuillaan, että Bergy ei haluaisi jatkoa ensi kauden jälkeen. Molson kai tehnyt tarjouksen, mutta Bergy ei tiedä kestääkö pää enää.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihastunut katse pukukopin suihkussa
Kovat on panokset, jos Price jätetään suojaamatta. Onkohan siellä ajateltu ollenkaan, että mitä jos Kraken Pricen poimii? Mediassa ja twitterissä lähinnä yritetty keksiä syitä, miksei poimisi...

Paitsi että Pricen lähtö olisi finaalikevään jälkeen pr-katastrofi, niin kyllähän se myös tönäisisi joukkuetta pari askelta taakse. Heittämällä joukkueen tärkein pelaaja.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Kovat on panokset, jos Price jätetään suojaamatta. Onkohan siellä ajateltu ollenkaan, että mitä jos Kraken Pricen poimii? Mediassa ja twitterissä lähinnä yritetty keksiä syitä, miksei poimisi...

Paitsi että Pricen lähtö olisi finaalikevään jälkeen pr-katastrofi, niin kyllähän se myös tönäisisi joukkuetta pari askelta taakse. Heittämällä joukkueen tärkein pelaaja.
Kyllä aika kännissä saa olla Seattlen GM, jos koskee pitkällä tikullakaan Pricen järjettömään sopparin. Eiköhän Drouin ole se, joka valitaan, jos on suojaamatta.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Paitsi että Pricen lähtö olisi finaalikevään jälkeen pr-katastrofi, niin kyllähän se myös tönäisisi joukkuetta pari askelta taakse. Heittämällä joukkueen tärkein pelaaja.
Oli tietysti pudotuspeleissä loistava, mutta runkosarjassa aika keskinkertainen. Jos Allenin tilalla olisi ollut joku niemikinkaid, niin pudotuspelit olisi jäänyt haaveeksi.

Jos Price lähtee, niin Habseillä 10,5 enemmän captilaa, kait sillä jonkun veskarin saa. Pudotuspeleissä tietenkin vähän eri tilanne, mutta kuten nähtiin, niin ei pelkkä Price riitä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ihastunut katse pukukopin suihkussa
Epäilemättä Bergevin keksisi ufa-markkinoilla käyttöä 10,5Mlle.

Siinä on itse asiassa muiden joukkueiden faneille yksi syy lisää toivoa, että Kraken valitsee Pricen, jos tämä jää suojaamatta.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.
Olin juuri sanomassa, että tuollainen yllättävä päälle 10 miljoonaa kattoon juuri ennen UFA-hulinoiden alkua lupaa todella hyvää. Toivotaan, että Francis tarttuu syöttiin ja poimii Pricen niin nähdään miten Bergevin käyttää nuo ylimääräiset miljoonat.

Ja siihen vielä Weberiltä säästyvät miljoonat, niin nyt on Bergevinillä juhlapäivä. Pelottavaa.
 
Viimeksi muokattu:
RELEASE THE KRAKEN

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Olin juuri sanomassa, että tuollainen yllättävä päälle 10 miljoonaa kattoon juuri ennen UFA-hulinoiden alkua lupaa todella hyvää. Toivotaan, että Francis tarttuu syöttiin ja poimii Pricen niin nähdään miten Bergevin käyttää nuo ylimääräiset miljoonat.

Ja siihen vielä Weberiltä säästyvät miljoonat, niin nyt on Bergevinillä juhlapäivä. Pelottavaa.
MB:stä tuli aika varovainen Alzner-kokeilun jälkeen. Tietenkin Chiarot ja TT olleet hyviä hakuja. Alkuun voisi tietysti lyödä Danaultille 8x8 ja Armialle 5x5 laput kouraan. Siinä olisi ihmettelemistä.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Montrealin suojattujen lista siis kokonaisuudessaan:

H: Toffoli, Anderson, Gallagher, Kotkaniemi, Armia, Lehkonen, Evans
P: Petry, Chiarot, Edmundson
M: Allen

Ihan fiksu kokonaisuus kun tätä pyörittelee. Olisiko se sitten Fleury tai Drouin joka vaihtaa maisemaa. Drouinin osalta voisi olla järkevä siirto jos vain kelpaa, uran jatko Montrealissa voi olla hyvin hankalaa.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Lehkonen ja Armia suojattuja, Drouin ei. Armian kanssa sopimus varmaan aika lähellä.
Njoo, Armialle 99,99% todennäköisyydellä jatkot. Hieman jopa yllättynyt tuosta. Tai noh, Armian tuntien, eihän tuo ole koskaan ollut kovin halukas muuttohommiin. Päivä tuntuu olevan yllätyksiä täynnä.
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Njoo, Armialle 99,99% todennäköisyydellä jatkot. Hieman jopa yllättynyt tuosta. Tai noh, Armian tuntien, eihän tuo ole koskaan ollut kovin halukas muuttohommiin. Päivä tuntuu olevan yllätyksiä täynnä.
Mä olen ihan tyytyväinen, jos Armia saa jatkon Montrealiin. On kuitenkin erittäin hyvä alaketjujen pelaaja ja myös hyvä av:lla.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Armian suojaaminen on melko yllättävää tämän UFA-statuksen vuoksi. Yleisesti kun on oletettu, ettei UFA-pelaajiin kannata suojausta tuhlata, koska jos draftaava joukkue tällaisen pelaajan haluaisi, sopimus pitää saada aikaan hyvin nopeasti. Toki niinkin, että vaikka sopimuksentekoaikaa olisi vain pari päivää, niin kulisseissa olisi saatettu sopia jo vaikka mitä.

Mutta oikein hyvä näin! Selkeä signaali siitä, että Armian menettämisen suhteen ei haluta ottaa pienintäkään riskiä ja jatkosopimus on itsestään selvä. Byron lienee listalla se, jonka kanssa valinta Armian kohdalla tehtiin ja näin on ehdottomasti parempi.

Drouinin valintaa toivoisi sekä Habsin että miehen itsensä kannalta eniten, mutta ellei Francisin joukoilla ole ollut saatavilla erittäin yksityiskohtaista tietoa Drouinin ongelmista ja siitä että ne varmasti hautautuisivat uudessa joukkueessa, en mitenkään usko että laittaisivat tähän pesoakaan kiinni.

Instagramissa julkaistu, tiettävästi Angela Pricen kommentti on mielenkiintoinen. Vahvimmin tuosta tulee itselle mieleen, että Francisin kanssa on jo sovittu jostain lehmänkaupoista ja on riittävä luottamus siihen, etteivät Pricea valitse. Se vasta jotain olisikin, jos kaikesta huolimatta nappaisivat Pricen ja Kraken laittaisi tämän johdolla Vegasista pykälää paremmaksi heti ensimmäisellä kaudella. Sen jälkeen kukaan ei enää edes muistaisi Patrick Royta.

http://instagr.am/p/CRdBa71l1r2/
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Nyt on noussut spekulointia, että Kraken ottaisi Pricen, jonka jälkeen pelaaja treidataan takaisin Montrealiin, mutta pienemmällä caphitillä. Tästä Kraken tietenkin saisi sitten esim. Drouinin ja vaikka tämän vuoden ykköskierroksen. Olisihan tuo aikamoinen temppu. Joku 3 millin caphitin syönti auttaisi jo kivasti Bergeviniä.
 

ipaz

Jäsen
Eikös rouva Price ole kotoisin Kennewickistä, jossa Carey pelasi junnukiekkoa Tri-City Americansissa ja jossa perhe viettää kesät. Seattle on kolmen tunnin ajomatkan päässä. Voisiko "makes more sense soon" tarkoitaa sitä että palaavat kotikonnuille.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Nyt on noussut spekulointia, että Kraken ottaisi Pricen, jonka jälkeen pelaaja treidataan takaisin Montrealiin, mutta pienemmällä caphitillä. Tästä Kraken tietenkin saisi sitten esim. Drouinin ja vaikka tämän vuoden ykköskierroksen. Olisihan tuo aikamoinen temppu. Joku 3 millin caphitin syönti auttaisi jo kivasti Bergeviniä.
Eikö tuo ole säännöissä kielletty? Ainakin näin muistelisin. Joku paremmin tietävä voi valaista voiko noin toimia vai ei.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
En oikein osaa sanoa olisiko Pricen lähtö hyvä vai huono asia. Sopimusta edelleen 5x10,5 jäljellä ja lienee aika selvää, että taso laskee koko ajan. Tuo sopimus siis sitoo käsiä, mutta parhaimmillaan Price on edelleen yksi parhaista, kun on levännyt ja kiinnostaa pelata.

Ihan heittona vaan, että olisiko MAFilla esim. kiinnostusta vetää kausi tai pari Montrealissa, jos Vegas haluaa hieman tilaa capin alle?
 

viljelmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Habs
Nyt kun esim. Armia ja Lehkonen ovat suojattuja, niin saako Montreal tehdä heidän kanssaan sopimuksen koska vaan? Vai pitääkö odottaa jotain Krakenin valintoja?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Nyt kun esim. Armia ja Lehkonen ovat suojattuja, niin saako Montreal tehdä heidän kanssaan sopimuksen koska vaan? Vai pitääkö odottaa jotain Krakenin valintoja?
Pitää odottaa 22. päivään saakka ennenkuin voi tehdä jatkosopimuksen. Ei kauppoja tai sopimuksia ellei sitten Seattlen kanssa jotain tee.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vai olisko lonkkavaivat + perhe ajanut kiekon edelle, ja finaalikevään jälkeen on hyvä hetki ripustaa hokkarit jalkaan..?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy