Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Moderaattoreilla on asiaa

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Moderaattorit, 01.02.2007 klo 12.14.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Moderaattorit Jäsen

  Tähän ketjuun tulemme antamaan informaatiota sääntömuutoksista ja -tulkinnoista. Yritämme myös tarpeen vaatiessa esimerkein valaista, mikä on sallittua ja mikä ei. Käyttäjät eivät tähän ketjuun pääse kirjoittamaan. Kommentit ja kysymykset moderaattoreille edelleen siihen toiseen ketjuun, kiitos. Tällä tavoin ilmoitusasiat ja yleinen keskustelu eivät sekoitu turhaan.

  Aloitamme selventämällä tuoreita linjauksia moderoinnissa:

  - sallimme edelleenkin tunteen palon ja värikkään kielenkäytön, mutta henkilökohtaisuudet erityisesti toista kirjoittajaa kohtaan karsitaan pois jatkossakin, eli haistattelut ja vastaavat eivät kuulu palstalle
  - emme puutu pikkutarkasti muotoseikkoihin, mikäli kirjoittajalla on muuten annettavaa kiekkokeskusteluun
  - 10 § tulkinnassa emme puutu humoristisiin heittoihin

  Samalla pienenä ilmoitusasiana, vapautamme pari sticky-ketjua vapaalta, koska yleisen käytettävyyden takia niitä pidetään mahdollisimman vähän esillä.

  Terveisin Moderaattorit
   
 2. Moderaattorit Jäsen

  Muistutus tekijänoikeuslain alaisesta materiaalista

  Tekijänoikeuksien alaiset video- ja ohjelmatiedostot

  Eri vertaisverkoista tai suljetuista tiedonsiirtokanavista hankituista tekijänoikeuksilla suojatuista media-, peli-, tai ohjelmatiedostoista ei Jatkoajan keskustelupalstalla keskustella. Jos olet saanut haltuusi esimerkiksi suositun uutuussarjan jaksoja jotka ovat tekijänoikeuksin suojattu, älä kysele miten saat ne toimimaan. Laillisten videotiedostojen toisto-ohjeet löytyvät yleensä tiedostojen lataussivuilta.

  Linkittäminen

  Suorien torrent-tiedostojen ja ed2k-linkkien linkittäminen on kiellettyä. Myös suorien tekijänoikeuksia rikkovien sivustojen tai ohjelmien linkittäminen on kiellettyä. Keskustelupalstalle ei tule myöskään linkittää torrent-sivustoja tai muita vastaavia vertaisverkkoihin perustuvia tiedostonjakelusivustoja mikäli sivustolla on välillisesti saatavilla tekijänoikeuksin suojattua materiaalia.

  Videoclippien, kiekkopätkien ja kuvien linkittäminen videokoostesivustoilta (esimerkiksi http://www.youtube.com/ ja http://video.google.com/) on sallittua kunhan clipit ovat hyvän maun mukaisia. Linkityksen yhteydessä tulee mainita muutamalla sanalla, mitä linkki sisältää.
   
 3. Moderaattorit Jäsen

  Otteluseurantaketjuista

  Jos otteluseurantaketjua ei ole avattu kohtuullisen ajan kuluessa ottelun alkamisesta, käyttäjät voivat avata sen itse. Yhden ottelun pelipäiviä varten otteluseurantaketju ei ole välttämätön.

  Muistutamme silti, että otteluketju ei ole varsinainen otteluseurantaketju, ja spämmäys otetaan ankarasti pois.

  T. Moderaattorit
   
 4. Moderaattorit Jäsen

  Lainaukset muista medioista

  Keskustelupalstan sääntöjen 13 §:ssä todetaan seuraavasti:

  "Tekijänoikeudet koskevat myös medioiden artikkeleita ja muuta materiaalia sekä niiden julkaisemista keskustelupalstalla - älä siis kopioi, vaan linkitä."

  Tätä noudatetaan myös niissä tapauksissa, joissa toiseen mediaan viittaavan linkin avautuminen edellyttää lukijalta rekisteröitymistä. Tänne ei siis edelleenkään copypasteta tekstejä sellaisinaan muista medioista, mutta jutun pääkohdat voi lyhyenä tiivistelmänä referoida, mikäli tekstin lukeminen alkuperäisestä lähteestä vaatii rekisteröitymisen.
   
 5. Moderaattorit Jäsen

  Moderaattorien tietotoimisto ilmoittaa

  Hyvät palstakirjoittajat, kuten tiedätte ovat jääkiekon SM-liiga sekä Mestis alkamassa. Samalla tapahtuu paluu normaaliin päiväjärjestykseen. Kesän aikana vallinnut lempeämpi ilmapiiri muuttuu tiukemmaksi.

  Muistutamme teitä tässä samalla muutamasta asiasta, jotka ovat yleisimmin unohdettuja asioita.

  - Otteluketjuihin laitettavat kokoonpanot. Kokoonpanot pitää editoida, etteivät ne vie turhaa tilaa. Lisäksi kokoonpanoja ei tarvitse olla montaa peräkkäin. Yksi riittää, josta kaikki voivat nähdä pelaajat ottelussa.

  - Kiekkokeskustelussa havaitut onelinerit rangotaan aina tavattaessa. "Samaa mieltä" -tyyliset onelinerit rangotaan poikkeuksetta kiekkokeskustelusta ja pääsääntöisesti muualtakin.

  - Lainaukset kuntoon ja järkeviksi. Jos lainaustoiminto ei ole tuttu, voi testiosiossa harjoitella sen käyttöä. Koko tekstiä ei tarvitse lainata kommentoidakseen että on samaa mieltä asiasta tai jos tarve on kommentoida vain yhtä osaa. (Jos haluaa kommentoida kolmosketjun vasenta laitaa, ei koko kokoonpanoa tarvitse lainata.) Lainausta voi lyhentää, ja monesti pitääkin, jotta kommentointi koskee vain lainattua osaa. Milloinkaan lainausta ei saa editoida sellaiseksi, jota alkuperäinen kirjoittaja ei kirjoittanut. Havaituista rikkomuksista tulee pelikieltoa.

  - Provoiluihin tartutaan entiseen tapaan ja pelkkä provoilu ei saa olla kirjoittelun ainoa tarkoitus, näistä rangaistaan vähintään viikolla. Kärkkäästi saa asioita edelleen kommentoida, mutta järki mukaan.

  - Erikoisista ottelutapahtumista pitää perustaa aina oma ketju (esim. tappelut, ulosajot). Asioista voi mainita myös otteluketjuissa, mutta itse väännön tulee tapahtua näille perustetuissa ketjuissa.

  - Tulos-, maalintekijä- ja pelaajien pistesaldoveikkaukset eivät kuulu otteluketjuihin.

  Kaikki kiekkoalueet ovat erikoistarkkailun alla ja niissä sääntörikkeet ovat erityisen rangaistavia. Vapaassa osiossa meininki on hieman rennompaa mutta silti kaikki säännöt pätevät sielläkin.

  Suosittelemme että jokainen kirjoittaja käy lukemassa säännöt kertauksen vuoksi. Säännöt löytyvät täältä.

  Lopuksi vielä asia, jota toivomme jokaisen kunnioittavan sekä toimivan sen mukaan: Kirjoita sellaista tekstiä, jota haluat itsekin lukea.

  Palstarauhaa valvovat ystävänne,

  Moderaattorit

  PS. Kaikki, mikä ei ole kiellettyä, ei tarkoita sitä että se on sallittua.
   
 6. Moderaattorit Jäsen

  Yksityisviestien julkaisemisesta palstalla

  Palstalla ei julkaista yksityisviestejä, koska ne ovat yksityisiä. Jokaisen kannattaa myös itse miettiä, mitä itsestään kertoo palstalla julkisesti tai yksityisviesteillä muille kirjoittajille. Moderaattorit valvovat ainoastaan julkista keskustelua palstalla.

  Tästä eteenpäin tällaiseen toimintaan puututaan erittäin vakavasti.

  Moderaattorit
   
 7. Moderaattorit Jäsen

  Tästä päivästä lähtien kaikki pc- ja konsolipelejä koskevat ketjut tulee avata Kierrätyskeskukseen. Tulemme siirtämään vanhoja ketjuja Kierrätykseen pikkuhiljaa, sitä mukaa kun niihin törmäämme. Tämä päätös koskee myös nettipelejä ja managerointipelejä.

  Moderaattorit
   
 8. Moderaattorit Jäsen

  Tästä päivästä lukien turhat nettilähetyskyselyt otteluketjuissa ovat rangaistavia.

  Moderaattorit
   
 9. Moderaattorit Jäsen

  Linjan tarkentaminen epäasiallisten viestien suhteen

  Moderaattorit ja Jatkoajan hallitus ovat päättäneet tarkentaa linjaansa epäasiallisten ja rasististen palstakirjoitusten suhteen. Tarkoituksena on muistuttaa, että kaikki henkilöön tai ihmisryhmään kohdistuvat uhkaavat, vihamieliset, nöyryyttävät tai hyökkäävät viestit ovat ehdottoman kiellettyjä ja niistä rankaistaan ankarasti.

  Moderaattoritiimi siivoaa lähitulevaisuudessa palstan vastaamaan uutta, tarkempaa linjausta. Jatkossa rikkeisiin tullaan puuttumaan entistä tarkemmin.

  Ystävällisin terveisin,

  Moderaattoritiimi

  Jatkoaika ry, hallitus
   
 10. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelupalstan sääntöihin päivitys

  Keskustelupalstan sääntöihin on tehty täydentävä johdanto ja 13 §:ää on täsmennetty. Säännöt ovat luettavissa täällä.
   
 11. Moderaattorit Jäsen

  Lainaukset muista medioista

  Edellisessä viestissämme ilmoitimme keskustelupalstan sääntöjen 13 §:n päivityksestä, mutta valitettavasti viime aikoina olemme aivan liian usein joutuneet puuttumaan toisesta mediasta lainattuihin teksteihin. Edelleenkään emme salli tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin julkaisemista/kopioimista sellaisenaan. Kaikkein tärkeintä on mainita lähde ja aina ensi kädessä on linkitettävä suoraan uutiseen/tekstiin, eikä kopioitava sitä palstalle. Pelkkien linkkien postaamista emme kuitenkaan katso keskusteluksi, joten linkkiä ja sen sisältöä olisi hyvä kommentoidakin, enemmän kuin onelinerin verran.

  Mikäli kuitenkin on tarpeellista kopioida osa tekstiä palstalle, esimerkiksi sivustolta joka vaatii rekisteröinnin, suosittelemme lainaustagien (quote) käyttöä. Esimerkiksi näin:

  Lainaus:
  Lähde: www.jokulehti.fi

  Tämän ilmoituksen jälkeen tulemme puuttumaan toisista medioista lainattuihin tekstein pelikielloin, mikäli lähdettä ei ole mainittu ja lainausta eritelty selvästi lainaustagein tai lainausmerkein.

  Moderaattorit
   
 12. Moderaattorit Jäsen

  SM-liigan ja Mestiksen playoffs 2008

  Otetaanpa taas pieni kertaus playoffsien osalta, siltä varalta että unohtunut.

  Kaava on tänä keväänä vanha tuttu:

  Ottelupareista avataan ketjut SM-liigaosioon sekä Mestis-alueelle, sitä mukaa kun otteluparit varmistuvat. Näissä ketjuissa on tarkoitus keskustella playoffs-sarjasta ja sarjan tilanteesta kokonaisuutena, ei yksittäisistä otteluista.

  Yksittäisistä otteluista avataan otteluketjufoorumille oma ketjunsa jokaisesta ottelusta, jonka voi avata heti kun edellinen ottelukierros on päättynyt.

  Otteluseuranta normaalisti jokaiselle pelipäivälle erikseen.

  Muuten säännöt voimassa normaalisti; asiattomuudet, onelinerit, provot yms. poimitaan pois normaalin käytännön mukaisesti. Otsikoinnissa, kokoonpanoissa yms. noudatetaan vakiintunutta käytäntöä.

  Mukavaa playoffs-kevättä kaikille!

  Moderaattorit
   
 13. Moderaattorit Jäsen

  Linkityksistä palstalla

  Tästä päivästä lukien edellytämme että linkitykset muille sivustoille tapahtuu niin, että linkittäjä kertoo mistä linkissä on kyse. Pääasiassa tämä koskee YouTube-linkkejä, joita esiintyy tiuhaan useassa ketjussa. Mikäli haluatte laittaa linkin vaikkapa hienoon taklaukseen, edellytämme että se kerrotaan viestissä selvästi, esim. "Tässä Nikke Hedberg taklaa tajun kankaalle Sami Heleniukselta". Myös hyperlinkkien käyttöä suositellaan, esim. näin: "Tässä Kip Brennan vs. Andrew Peters"

  Sanomattakin selvää on, että edellytämme että linkin kuvaus on todenmukainen. Tämä koskee myös allekirjoituksessa/sigussa olevia hyperlinkkejä. Samoin muistutamme että pornografiaa sisältävät ja muut yleisesti mauttomat linkit ovat edelleen palstalla kiellettyjä.

  Moderaattorit
   
 14. Moderaattorit Jäsen

  Evästyksiä alkavalle kiekkokaudelle

  Hyvät palstalaiset,

  Uuden kiekkokauden alkaessa muistutamme teitä jälleen muutamista perusasioista.

  - Aiemmasta käytännöstä poiketen kirjoittajat voivat itse avata otteluseurantaketjut eikä varsinaisia otteluketjuja enää suljeta otteluiden ajaksi. Homman hanskassa pysymistä kuitenkin tarkkaillaan tiukasti. Asiasta on erillinen ilmoitus palstalla.

  - Otteluketjuihin laitettavat kokoonpanot pitää editoida, etteivät ne vie turhaa tilaa. Lisäksi kokoonpanoja ei tarvitse olla montaa kertaa peräkkäin. Yksi riittää, josta kaikki voivat nähdä ottelun pelaajat.

  - Kiekkokeskustelussa havaituista onelinereista ja otsikon ulkopuolelle menevistä offtopic-viesteistä tulee pelikieltoa.

  - Lainaukset kuntoon ja järkeviksi. Jos lainaustoiminto ei ole tuttu, tulee testiosiossa harjoitella sen käyttöä. Koko tekstiä ei tarvitse lainata kommentoidakseen, että on samaa mieltä asiasta tai jos tarve on kommentoida vain jotakin yksittäistä asiaa. Lainausta voi ja on syytäkin lyhentää, jotta kommentointi koskee vain lainattua osaa. Milloinkaan lainausta ei saa editoida sellaiseksi, jota alkuperäinen kirjoittaja ei kirjoittanut. Havaittuihin rikkomuksiin puututaan opastuksin ja pelikielloin.

  - Tahallinen provosointi on edelleen säännöissä kielletty eikä pelkkä provoilu saa olla kirjoittelun ainoa tarkoitus. Asioita saa kommentoida kärkevästi, mutta järki on pidettävä mukana. Toisiin kirjoittajiin kohdistuvista henkilökohtaisuuksista on luvassa pelikieltoa.

  - Erikoisista ottelutapahtumista pitää perustaa aina oma ketju (esim. tappelut, ulosajot). Asioista voi mainita myös otteluketjussa, mutta itse keskustelun tulee tapahtua näille asioille perustetuissa ketjuissa.

  - Tulos-, maalintekijä- ja pelaajien pistesaldoveikkaukset eivät kuulu otteluketjuihin.

  Kaikki kiekkoalueet ovat erikoistarkkailun alla ja niissä sääntörikkeet ovat poikkeuksetta rangaistavia. Vapaassa osiossa on hieman rennompaa mutta silti palstan säännöt pätevät sielläkin.

  Suosittelemme että jokainen kirjoittaja käy lukemassa säännöt kertauksen vuoksi. Säännöt löytyvät täältä.

  Palstarauhaa valvovat ystävänne,

  Moderaattorit
   
 15. Moderaattorit Jäsen

  Muu urheilu - liveseuranta

  Olemme avanneet uuden ketjun, johon jatkossa kaikki muun urheilun kuin jääkiekon liveseuranta. Jatkossa kaikki liveseuranta muissa ketjuissa on kielletty ja niistä seuraa automaattisesti pelikieltoa.

  Tässä linkki ketjuun.


  Moderaattorit
   
 16. Moderaattorit Jäsen

  Linkkien kuvaukset

  Koska elokuussa antamamme muistutus puutteellisten linkkien kuvauksista ei ole tavoittanut jokaista kirjoittajaa, vaikka siitä on mainittu useaan otteeseen eri yhteyksissä, joudumme muuttamaan käytäntöä asian suhteen.

  Tästä hetkestä alkaen jokainen havaitsemamme liinkki, joka on kokonaan ilman kuvausta, tai puutteellisesti kuvattu, johtaa automaattisesti viikon pelikieltoon.

  Mikäli samalle kirjoittajalle käy virhe uudestaan, niin asteikko ei ainakaan pienemmäksi mene rangaistuksen suhteen.

  Myös säännöt kannattaa jokaisen kirjoittajan kerrata säännöllisin väliajoin.

  Keskustelupalstan säännöt

  -Moderaattorit-
   
 17. Moderaattorit Jäsen

  Allekirjoitukset

  Allekirjoituksiin tulee tällä päivämäärällä pieni tarkennus: Lainaus:
   
 18. Moderaattorit Jäsen

  Ketjujen siirtoa

  Siirsimme muutaman ketjun Kierrätyskeskuksen puolelle, mm. vitutus-, onnellisuus- ja kalsarikänniketju kokivat tämän kohtalon.

  Jatkossa siirrämme mahdollisesti lisää ketjuja Kierrätyksen puolelle, ketjujen sisältämän keskustelun tason perusteella.
   
 19. Moderaattorit Jäsen

  Hyvät kirjoittajat !

  Kotoinen jääkiekkokausi lähenee loppuaan ja edessä ovat kauden kliimaksi eli playout- ja playoffs-ottelut sekä jääkiekon MM-kisat.

  Tässä hiukan ohjeistusta kotoisen liigan suhteen. Playoffsit ja playoutit toteutetaan vanhalla mallilla, jossa ottelusarjasta avataan yleinen ketju SM-liigaosioon, jossa seurataan otteluparin tilannetta. Yksittäisistä otteluista avataan omat ketjunsa Otteluketjufoorumiin ja jokaiselle pelipäivällä otteluseurantaketju myös Otteluketjufoorumiin. Otteluketjufoorumille voidaan erikoisista ja oletettavasti tunteita herättävistä insidenteistä kuten ulosajoista, avata oman insidenttiketjunsa. Nämä ketjut moderoidaan normaalilla tavalla, ihan kuten otteluketjutkin, joten mitään asiattomuuksia ja turhuuksia näissä ei sallita.

  Erillisiä ketjuja kesälomatoivotuksia varten ei sallita, eikä niitä toivotuksia sallita otteluketjussakaan. Mikäli joku tuntee pakonomaista tarvetta ilkkua vastustajalle, niin tehkööt sen otteluseurantaketjussa saman illan aikana.

  MM-kisoja varten annamme tarkennuksia myöhemmin.

  -Moderaattorit-
   
 20. Moderaattorit Jäsen

  Muutoksia Otteluketjufoorumilla

  Otteluketjufoorumin käytäntöjä on hiukan muutettu, joista lisää näissä ketjuissa:

  http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=43910

  http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=43911

  Oleellisin muutos on tuo nettilähetyksiä koskeva muutos eli haluamme tämäniltaisesta nettistriimikeskustelusta viisastuneena keskittää kaiken keskustelun ja kyselyt striimeistä ja lähetyksistä yhteen ketjuun.

  Näin vältymme turhilta kyselyiltä ja keskustelulta ottelu- ja seurantaketjuissa, joilla on oma funktionsa.

  Moderaattorit
   
 21. Moderaattorit Jäsen

  Vancouverin kisoja varten olemme perustaneet alafoorumit sekä maajoukkue-osioon sekä muu urheilu -osioon.

  Ohjeistukset ketjujen avaamisiin löytyvät kyseisistä alafoorumeista.
   
 22. Moderaattorit Jäsen

  Ilmoitus

  Teemme todennäköisesti vielä tämän vuorokauden aikana muutoksia keskustelupalstan eri osioihin ja niiden alafoorumeihin. Muutokset eivät ole välttämättä lopullisia, joten niitä voi kommentoida vaikkapa tässä ketjussa. Muutokset on toteutettu osin käyttäjien antaman palautteen perusteella ja yrityksemme on mainituin toimenpitein kautta saada palsta paitsi loogisemmaksi, myös käyttäjäystävällisemmäksi.

  Modetiimi
   
 23. Moderaattorit Jäsen

  Allekirjoitukset palstalla

  Pitkän harkinnan jälkeen olemme päättäneet tehdä muutoksia allekirjoituksiin eli ns. siguihin. Jatkossa allekirjoitus voi olla enintään 160 merkkiä normaalifontilla. Normaalifontilla tarkoitetaan sekä kirjainkokoa, fontin väriä ja tyyliä. Näin ollen kursiivi ja/tai lihavoitua tekstiä ei myöskään sallita. Allekirjoituksissa ei sallita linkkejä eikä mainostamista.

  Uudistuksen myötä käyttäjien on hyvä säätää sigunsa ajan tasalle.

  Yhteistyöterveisin

  Moderaattorit
   
 24. Moderaattorit Jäsen

  Allekirjoitukset palstalla

  Moderaattorit eivät tulleet ajatelleeksi sitä, että allekirjoitus olisi näinkin oleellinen asia osalle kirjoittajista. Koska ensisijaisesti haluamme panostaa kirjoitusten sisältöön, emme voineet kuvitellakaan että allekirjoituksista nousisi näin kova häly.

  Allekirjoitusmuutoksen perimmäisenä tarkoituksena on kitkeä pois viime aikoina rajulla tavalla lisääntyneet affiliate-linkit sekä muut mainostuslinkit. Fakta on kuitenkin se, että tällä palstalla yksittäinen kirjoittaja ei saa mainostaa mitään. Moderaattorien resurssit eivät riittäneet tarkistamaan jokaista allekirjoitusta ja linkkiä, joten päädyimme siten kieltämään linkilliset allekirjoitukset kokonaan. Valitettavasti näin ollen poistui mahdollisuus linkittää allekirjoitus esim. jääkiekkoaiheisiin videoihin. Tietysti toinen vaihtoehto olisi ollut rankaista sitä kirjoittajaa, joka pistää sääntöjen vastaisen allekirjoituksen näkyviin, mutta nyt päädyimme voimassa olevaan ratkaisuun.

  Ylipitkät allekirjoitukset ovat myös aiheuttaneet moderaattoreille päänvaivaa keskustelupalstan koko olemassaolon ajan. Halusimme tehdä pesäeroa monilla muilla foorumeilla yleiseksi tulleeseen allekirjoituksella pröystäilyyn, joka on jo todellinen häiriötekijä palstan sujuvan luettavuuden kannalta. On luonnollista että tällaisista päätöksistä nousee keskustelua siitä mikä olisi sopiva allekirjoituksen maksimipituus. Nyt päädyimme siihen että 160 merkkiä riittää ja pahoittelemme sitä jos kaikkien allekirjoitukset eivät tuohon merkkimäärään mahdu. Jo aiemmin voimassa ollut kolmen rivin sääntö on voimassa edelleen. Toki tässäkin asiassa on jo näkynyt erilaisia versioita, mutta mikäli käyttäjät toimivat asiallisesti, merkkimäärä tulee jäämään nykyiselle tasolle.

  Olemme kuitenkin ottaneet huomioon tästä allekirjoitusasiasta tulleet palautteet, ja keskustelemme asiasta tulevissa kokouksissamme. Toivottavasti tämä edes hieman lievittää sitä tuskaa, mitä linkkien kieltäminen sekä allekirjoituksen pituuden rajoittaminen ovat aiheuttaneet.

  Salabannit ovat myös aiheuttaneet voimakasta keskustelua. Me pelaamme avoimin kortein, ja ilmoitamme aina pelikielloista. Jokaisella moderaattorilla on kuitenkin oikeus pistää kuka tahansa pelikieltoon, mikäli näkee siihen tarvetta. Tällöin ei ilmoitusta tule heti, vaan se voi kestää vaikkapa vuorokauden. Asia menee sitten käsittelyyn, jossa tapaus tutkitaan. Mikäli tapaus aiheuttaa esim. nootin käyttäjälle, niin tämä lähetetään ja oikeudet avataan uudestaan. Monen kohdalla on esimerkiksi käynyt niin, että yöllinen kännispämmi on aiheuttanut oikeuksien lukitsemisen, mutta on samalla pelastanut kirjoittajan pelikiellolta.

  Meidän kirkas tavoitteemme on edelleen, että tämä palsta on yksi parhaimmista keskustelupalstoista. Toivomme rikasta ja antoisaa keskustelua jääkiekosta sallien keskustelua myös muista asioista.

  Moderaattorit
   
  Petofani tykkää tästä.
 25. Moderaattorit Jäsen

  Allekirjoitukset palstalla

  Moderaattorit ovat käsitelleet allekirjoituksia palstalla uudemman kerran muutoksesta saadun negatiivisen palautteen vuoksi.

  Koska muutoksen tarkoitus oli mainoslinkkien tekninen estäminen, tulemme maaliskuun aikana tekemään teknisiä muutoksia, joissa allekirjoituksiin tulee mahdolliseksi käyttää perusmuotoiluja (esimerkiksi kursiiviteksti ja värit). Muutoksesta ilmoitetaan tarkemmin, kun se on teknisesti toteutettu.

  Toivottavasti tämä ennakkotieto poistaa edes hieman kirjoittajille aiheutunutta mielipahaa.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.