MM-kisojen 2012 lipunmyynti jatkuu 26.4. klo 9

  • 527 823
  • 1 975
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Vaikka pidän hintoja kohtuuttomina, niin en usko boikottien auttavan tässä asiassa. Kiekolla ja niiden mm-kisoilla ei vaan ole mitään vakavasti otettavia kilpailijoita Suomessa ja sen takia nämä lipun menevät kotoisille firmoille kaupaksi. Jos oltaisiin Ruotsissa, niin uskottavia kilpailijoita olisi. Jalkapallo aivan eri tasolla, Jääpallot, käsipallot yms. Siellä yksi laji ei voi tällä tavalla sooloilla, koska on paljon helpompi siirtyä kukkoilevasta lajista toiseen.

Jos Kummolan diktatuuria haluaa vastustaa, on se tehtävä sellaisissa yhteyksissä, missä sillä olisi nähtävää vaikutusta. Tuleva Stadion ottelu (tulee kyllä vähän äkkiä tällaista varten) tai esim. ensivuoden karjalacup. Näissä tavalliset katsojat voisivat äänestää jaloillaan ja osoittaa mielipiteensä Kummolan "ei tavikset olis kuitenkaan tullu" ajatuksiin.

Toisaalta voisihan eri liiga ja mestis seurojen kannattajat tehdä vaikka jonkun yhteistempauksen ja sopia vaikka jonkun helmikuun viikon, jolloin jokaisessa fanikatsomossa kannattamisen ohella osoitetaan myös mieltä Kummolaa vastaan. Love Lions, hate Kummola? =)
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
En usko mihinkään organisoituun boikottiin, mutta suosittelen kyllä miettimään tarkasti kannattaako omilla rahoilla MM-lippuja ostaa kevään 2012 kisoihin, ennen ostopäätöstä. Oma päätös on jo tehty, en osta yhtään lippua nykyhintoihin.
 

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
Olispa Suomi ollut Tukholman alkulohkossa. Ja kyllä tiedän, ettei tuollasta järjestelyä koskaan ois toteutettu, mutta toivonpa silti.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jäi omiin kisoihin tiketit osatamatta tällaisilla hinnoilla. Aivan järjetöntä. Suomen alkusarjan höntsämatsin hinnalla perhe jo melkiis viikon syö. Ei tarvi miettiä Kummola kumpi on tärkeenpää.
 

janóz

Jäsen
Samat mietteet täälläkin, mutta ei ehkä niin katkeran sävyiset ja boikotoimishaluiset kuin monella. Lippupaketti tuli hankittua jo viime vuoden toukokuussa, mutta yksittäislippu jää kyllä hankkimatta. Ei kehtaa täältä napapiiriltä ihan joka peliä tulla katsomaan jos lippu maksaa enemmän kuin lennot tai majoitus. Suomen peleissä lippujen hinnat ovat ihan "oikein", koska ne menee kaupaksi. Kyllä siellä markkinamiehet on tämän oikein laskenut eli mieluummin vaikka 8 000 katsojaa 150 euron lipulla kuin 13 600 50 euron lipulla. Se on sitten ihan toinen asia miten tämä vaikuttaa kisojen tunnelmaan, mutta sehän tässä nyt ilmeisesti oli ihan toissijainen asia. Pääasia, että rahaa tulee.. Saa nähdä millaisiin yleisömääriin päästään. Paljonkos niissä 1997 kisoissa kävikään porukkaa?

Vaikea on tosiaan löytää mitään hyvää syytä ostaa ylihintaisia lippuja muihin peleihin jos ei ole sitten ihan todellinen HC-lätkäfani. -97 kisoihin sai pronssipeliin ja finaalin lipun yhteensä 700 markalla eli suoraa euroiksi käännettynä noin 116 e.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
En ole katkera. Se on ihan eri asia kuin kritisoida järjettömiä lipun hintoja.

Loppujen lopuksi ihan hyvä, että jääkiekon MM-kisojen lippujen hinnat ovat niin mielipuoliset Helsinkiin 2012, ettei lippujen ostaminen käy enää edes mielessä. Jääkiekon MM-kisat on nyt elitistinen tapahtuma ja sillä hyvä. Ei meistä kaikki käy Karibian risteilyillä tai 3000 euron Kauko-idän 2 viikon matkoilla 5 tähden hotelleissa. Miksi siis päästä katselijaksi jääkiekon MM-kisoihin, kun ne pelataan Helsingissä, yhteen Suomen alkulohkon peliin, järkihinnoilla.

Jos haluaa MM-kisoja katsomaan, niin voi aina toivoa, että nämä kärsimysten vuodet, jolloin ökyporukka järjestää ne Helsingissä itselleen ja ostaa lippuja keskenään, menevät ohi ja sitten taa pääsee täysjärkisten järjestämiin MM-kisoihin ulkomaille. Helsingin MM-kisat vuosina 2012 ja 2013 ovat silloin kuin paha yöuni, joita ei edes muista. Esim. Valko-Venäjä ei varmaan kohtele jääkiekon kannattajia yhtä tylysti kuin Suomen jääkiekkolitto, kun se järjestää MM-kisat v. 2014 ja siellä on Kummolaan verrattuna todellinen demokraattinen kansanmies Lukashenko koko maan johtajana ja Lukashenko on erityisesti todellinen jääkiekon ystävä, joten on syytä olettaa, että Minsk järjestää 2014 taas inhimilliset MM-kisat, jossa halutaan muitakin "oman rahan" katsojia paikalle kuin maan eliitti tai ne, jotka eivät ajattele miten ja mihin rahansa käyttävät.

On esitetty kysymys, että pitäisikö Valko-Venäjältä ottaa pois MM-kisojen järjestelyoikeus v. 2014. Esitän kysymyksen, että IIHF miettisi tarkkaan jatkossa, ennen kuin myöntää Suomelle vuosien 2012 ja 2013 jälkeen MM-kisat, koska Suomen jääkiekkoliitto riistää jääkiekon kannattajia lippujen hinnoittelullaan ja siirtää pelin lippujen ostamisen mahdollisuuden vain rikkaiden tai vähemmän rahojansa ajattelevien ulottuville. Tuskin edes Pohjois-Korea onnistuisi yhtä tympeästi kohtelemaan kansalaisiaan lippujen myynnin osalta kuin Suomen jääkiekkoliitto, jos siellä järjestettäisiin jääkiekon MM-kisat.
 
Viimeksi muokattu:

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on juuri näin, Johannes. IIHF:n olisi nyt aika ottaa tiukka kanta tällaista riistotaloutta ja ahneuspolitiikkaa vastaan. Mutta ehei, turha luulo, samaa hyvävelikerhoa se Rene Fasel & co. on kuin Kummolakin. Sen tason ylimielisyyttä on havaittavissa, että kunnon näpäytys olisi paikallaan. Nyt olisi kirveellä töitä! Eli siis vastarintaliikkeen paikka. Mielenosoituksia vaan ideoimaan, ystävät! Itsehän en olisi moisiin kekkereihin kyllä mennytkään, mutta tämä on niin törkeää, että barrikadeille voin lähteä!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Esim. Valko-Venäjä ei varmaan kohtele jääkiekon kannattajia yhtä tylysti kuin Suomen jääkiekkolitto, kun se järjestää MM-kisat v. 2014 ja siellä on Kummolaan verrattuna todellinen demokraattinen kansanmies Lukashenko koko maan johtajana ja Lukashenko on erityisesti todellinen jääkiekon ystävä, joten on syytä olettaa, että Minsk järjestää 2014 taas inhimilliset MM-kisat, jossa halutaan muitakin "oman rahan" katsojia paikalle kuin maan eliitti tai ne, jotka eivät ajattele miten ja mihin rahansa käyttävät.

Vähintään kisoihin on jo luvattu viisumivapaus ja nyt näyttää mahdolliselta, että se toteutuu pysyvästi riippumatta kisoista. Hieno homma, kyllä siellä halutaan pitää kisaturisteista hyvää huolta. Se on äärimmäisen turvallinen matkailumaa muutenkin.

Sitä hyötyä tästä sekoilusta voi ollakin, että monet innostuvat ehkä lähtemään tuonne, kun on parit paskakisat olleet välissä, itse ainakin odotan jo innolla.

Tuskin edes Pohjois-Korea onnistuisi yhtä tympeästi kohtelemaan kansalaisiaan lippujen myynnin osalta kuin Suomen jääkiekkoliitto, jos siellä järjestettäisiin jääkiekon MM-kisat.

Naisten kakkosdivisioonan kilpailut järjestettiin siellä 2007. Lippujen hinnoista en osaa sanoa, mutta otteluissa oli tuhansia ihmisiä.
 
Tässähän on hyvä mahdollisuus todellakin jo, että Suomi ei edes pelaa täysille katsomoille kisoissa, koska en vaan näe mahdollisena, että noilla hinnoilla Areena täyttyisi jotain Ranskaa tai Ingolslovakiaa vastaan.

Noh, hauskahan se on kuukauden päästä lukea, kun Kummola jyrähtelee ja kyselee miksi liput ei mene kaupaksi ja eikö ihmisiä kiinnosta huippulätkä kotimaassa.
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
Joo, eipä tarvitse noilla hinnoilla lähteä Helsingin kevääseen lätkää ihmettelemään. Suomen alkusarjapelit ei sinänsä niin paljoa kiinnosta muutenkaan, noiden pikkumaiden väännöt sitten sitäkin enemmän. Ruotsin puolella neljä peliä saa tosiaan halvimmillaan satasella. 25 euroa Tanska-Italia väännöstä on sekin vielä liikaa, mutta suorastaan halpaa tänne verrattuna. Oikeasti, Ranska-Kazakstan 36€? Ihanpa varmasti tuolla hinnalla irtoliput suorastaan revitään käsistä...

No, ei maha mittään. Kai se on sen verran kummolointiin alistuttava että hakee ennen kisoja ärrältä sen Canalin kisakortin (hinnasta riippuen, tiätty). Näkeepähän muutakin kuin Suomen pelejä samalla.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Oikeasti, Ranska-Kazakstan 36€? Ihanpa varmasti tuolla hinnalla irtoliput suorastaan revitään käsistä...

Muutamien duunikaverien kanssa muuten ollaan läpällä menossa katsomaan juurikin tuota matsia - ja kannustamaan Kazakstania. Todettiin, että tuo on ainoa peli, johon virkamiehen lompakolla on varaa mennä. Ei kuitenkaan ostettu vielä lippuja, koska olen melko varma että tuohon peliin niitä saa vielä alehintaan. Tai sitten niitä annetaan ilmaiseksi jotakin Silja Linen tai Veikkauksen asiakaskorttia vastaan.
 

scholl

Jäsen
Noh, hauskahan se on kuukauden päästä lukea, kun Kummola jyrähtelee ja kyselee miksi liput ei mene kaupaksi ja eikö ihmisiä kiinnosta huippulätkä kotimaassa.

Eikös Kummola selittänyt, että ne, jotka valittavat lippujen hinnoista, eivät olisi tulleet muutenkaan ja tämä Mika Sulin selitti syyksi sille, että lippujen hinnat ovat yli nelinkertaistuneet 2003 kotikisoista sen, että tietoverkot ovat nyt niin paljon kalliimpia kuin aiemmin. Eli helvetisti nettipiuhaa vedetään areenalle, joka maksaa maltaita.

edit. itse tosin kuulun kohderyhmään, joka ei olisi mennyt muutenkaan. 1982 kisoissa kävin kts muistaakseni matsin Suomi-Kanada ja 1991 matsin Suomi-USA. 1997 en mennyt peleihin, vaikka mutsi ja faija halusivat ostaa liput. Taisivat mennä kaikki muut paitsi minä ja 2003 sama juttu, etten ollut hallilla. En jaksa jotenkin karjala-lippistunnelmaan mennä. Se olisi hirveätä kidutusta katsoa niitä pelejä
 

scholl

Jäsen
Itse uskon, että nämä lippujen hinnat hirvittävät jo kokoomuksen Sauli Niinistö-porukoitakin, jota vastustavat ahneustaloutta, eikä minään jalkapalloihmisinä, vaan kohtuullisen oikeistolaisen suomalaisuuden nimissä.

Kyllä useimpien Sauli Niinistöä äänestävien ihmisten päässä on jonkinlainen käsitys siitä, mikä on tuotteen oikea hinta. Ei kukaan maksa autostakaan tuplahintaa huvin vuoksi. Täällä on Suomessa nyt muutamia tuotteita, joiden hinta on posketon suhteessa sen tuotteen arvoon. Yksi on olut ja toinen on nämä lätkäliput. Suomen matsien lippujen hinnat pitäisi olla 30-100 euroa paikoista riippuen niin silloin ne voisivat olla vielä jotenkin perusteltavissa.

Tämä MM-lippujen hinnoittelu kevään 2012 kisoihin on jo niin sikamaista touhua, että joku lippujen ostoboikotti yksityishenkilöiltä olisi ihan järkevä vastareaktio MM-lippujen hintoihin, eikä edes mitään protestia, vaan ainoastaan kieltäydytään ostamasta lippuja järjestelyporukoiden määrittelemillä hinnoilla. Just say no. Älkää ostako lippuja, ellette saa niitä ns. firman piikkiin maksatettua.

Olen samaa mieltä. Ostoboikotti ehdottomasti pystyyn ja mitä tulee firman piikistä niin jos lippu menee firman piikkiin niin sitä suuremmalla syyllä pitää olla tarkka rahankäytöstä. Omia rahojaan jokainen saa käyttää vielä mielensä mukaisesti, mutta onhan se kohtuutonta, jos yritysten rahoja käytetään noin huonosti. En muutenkaan ymmärrä, mikä se sellainen firma on, jossa on tarvetta siihen, että joku katsoo jääkiekkoa työnantajansa kustannuksella.
 

NAPAKYMPPI

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Titaanit
Kale perkule nyt potkaisit Leijona Faneja ahteriin
Kummolan pitäisi vähän miettiä ennen kuin päästää sammakoita suustaan. Hänen kommenttinsa Iltasanomissa maanantaina 30.1. koskien jääkiekon MM kotikisojen Suomen otteluiden lipunhintoja, oli kuin potku tällaisen vanhan vannoutuneen Leijona fanin ahteriin.
Olen kiertänyt kisoja ympäri Eurooppaa toistakymmentä vuotta, seuraamassa Leijonien otteita ja nauttimassa mahtavasta kisafiilingistä paikan päällä. Reissuja olemme tehneet suuremmilla ja pienemmillä porukoilla. Väliin on jäänyt vain muutamat kisat työesteiden tai pitkän ja kalliin bussikuskin lompakon ylittäneen kustannusten takia (Kanadan kisat). Parit kisat olen viettänyt työn merkeissä, viemällä bussilastillisen faneja seuraamaan kisoja.2003 kotikisat pääsin nauttimaan paikanpäällä, kun työni vuoksi kuskasin 2 viikkoa Slovenian joukkuetta, jolloin pääsin muutaman ottelun seuraamaan myös livenä.
Muutoin olen passannut osan lomastani kevääseen ja lähtenyt yhdessä ystävieni kanssa seuraamaan kisoja, ryhmämme koostuu 10 – 14 henkilön porukasta ja netin kautta olemme saaneet räätälöityä sopivan hintaisen paketin kisa viikon ajaksi. Olemme seuranneet perinteisesti Suomen alkusarjan viimeisen ottelun ja välisarjan ottelut. Eli yleisimmin meille on tullut seurattua 4 ottelua, joskus olemme seuranneet myös ensimmäisen pleijari ottelun.
Lippuja olemme saaneet paikallisesta lipunmyynti toimistosta, pari kertaa on tullut ostettua joppareilta. On myös joskus käynyt niin, ettei johonkin yksittäiseen otteluun (järjestäjä vs. Suomi) ole lippua saanut. Mutta pääsääntöisesti otteluliput ovat järjestyneet. Lippujen hinnat ovat olleet 35€ – 80€ kappale, keskihinta noin 60€ kappale. Noin viikon pituisten Reissujemme hinnaksi on yleensä tullut 600€ - 750€, sisältäen matkat, majoituksen ja liput Suomen otteluihin.
Olimme innoissamme kun Suomi sai kotikisat ja alkulohko vielä kahtena vuotena peräkkäin Helsingissä. Mutta sitten tuli takapakkia, kisat myytiin maksu TV:lle ja samalla myös Mertaranta. No ei se mitään, paikanpäälle me tosi fanit menemme!
Mutta nyt Kale pisti meille todella jauhot suuhun, iskikö ahneus Jääkiekkoliittoon. Suomen otteluihin halvin lippu 155€! Eli normaali 4 ottelun katsominen maksaisi 620 + matkat ottelupäivinä Kotkasta Helsinkiin ja takaisin. Eli kotikisat tulisivat kalliimmiksi kuin Zurich, Köln, Ostrava, Riika, Bratislava jne. Ei ole ihme jos fanit alkavat kaikota kun omia yritetään ryöstää. Muuten Kölnissä tuoppi 4€ lippu 50€.
Kummola heitti läpän ”Ei niitä ilmaiseksi jaeta” no ei todellakaan, mutta nyt on hinta niin suolainen että tavallinen kadunmies joka tienaa nettona 1800€ - 2200€ / kuukausi nettona, joutuu tarkkaan harkitsemaan onko varaa? saati sitten tällainen köyhä sairaseläkeläinen. Nyt on pakko harkita viitsiikö uhrata tuon summan, kun yhden ottelun hinnalla seuraa kaikki ottelut paikallisen sportti baarin skriiniltä. Riippuu tietenkin siitä kuinka tiuhaan olutkolpakkoa kallistaa, mutta tuleehan nuo oluet samaan rahaan, no ehkä sitä vähän häviää tunnelmassa, vai häviääkö?
Vielä lopuksi KALE montako lippua MM kisa otteluihin olet itse koskaan ostanut!
Terveisin Tosi fani NAPAKYMPPI
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Sanoisin noita lippujen hinnoitteluja häpeällisen röyhkeiksi. Eniten pelottaa, että kisat pelataan puolityhjille katsomoille. Mitä noista lipun hinnoitteluista mahdetaan miettiä ulkomaillakin? Jos tekee tiukkaa lippujen hinta suomalaisille, niin kuinka sitten esim. Latvian ja Slovakian kannattajille... Sikamaista ahneutta järjestävältä taholta! En missään tapauksessa ostaisi lipun lippua, vaikka mieli tekisi, mutta koska tuttuni saapuu ulkomailta kisoja varta vasten seuraamaan, joudun luopumaan boikotistani ja katsomaan ainakin yhden Suomen pelin. Loput rahat riittääkin sitten ehkä kahteen Kazakstan-jännäriin.
 

scholl

Jäsen
Sanoisin noita lippujen hinnoitteluja häpeällisen röyhkeiksi. Eniten pelottaa, että kisat pelataan puolityhjille katsomoille.

Mitä pelottamista siinä on? Sehän olisi aivan oikein ja ahneella olisi paskainen loppu kuten sanotaan. Ensimmäisiä asioita, mitä ihmiset oppivat nuoruudessaan, on kysynnän hintajousto. Nyt on pyritty vaikuttamaan nimenomaan sillä hinnalla kysyntään, mutta herää kysymys, onko se oikea tapa rajoittaa kysyntää tuollaisessa lajissa, mikä on koko kansan keskuudessa suosittu ja onko menty liian pitkälle, jolloin ei löydy enää halukkaita ihmisiä maksamaan tuollaisia lipunhintoja vai onko kultahuuma vielä niin vahva, että liitto voi hyväksikäyttää sitä buumia. Ainakin itse pikemminkin toivon sitä, että katsomot olisivat puolityhjät, en pelkää sitä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kyllä Suomen peleihin vielä mennään, vaikka "tekee kipeää" lompakkoon, uskoisin.

Itse en edes enää harkitse yhdenkään lipun ostamista MM-kisoihin ja joku Mika Sulin on aivan kujalla, kun luulee, että esim. Johannes ei olisi ostanut n. "satasen" lippuja Suomen peleihin, ehkä jopa pariin muuhunkin otteluun. Nyt ei voi kuin nauraa koko MM-kisoille ja lippujen hinnoille. Olette tehneet ison virheen hinnoittelussa ja toivottavasti katsomot jäävät puolityhjiksi ja tunnelma kolkoksi puolityhjään halliin Helsingin MM-kisoissa 2012 ja 2013. Olette säälittäviä rahastajia. Nyt on menty liian pitkälle lipujen hinnoittelun osalta ja edelleen suosittelen kaikille: Älkää ostako lippuja nykyhinnoilla Helsingin jääkiekon MM-kisoihin, jotka järjestetään toukokuussa 2012.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Onko asia nyt niin ettei yksikään jatkoaikalainen ole menossa katsomaan Suomen otteluita? Silmään on osunut 50 ilmotusta ettei aio edes harkita ja yksi ilmoitti menevänsä Ranskan ja Kazakstanin kamppailuun.

Jos jatkoajassa meininki on tämä, niin ihan oikesti alkaa epäilyttää, meneekö kaikki liput myydyksi. Mielestäni näissä kisoissa ei edes pitäisi tavoitella rahallista voittoa. Olikohan Kanadassa olympialaiset kun kisojen järjestäjät ilmoittivat että liput pidetään kohtuuhintaisina vaikka menisivät kaupaksi viisinkertaisenakin. Normaalituloisillakin piti olla mahdollisuus päästä katsomaan kisoja.


Häpeäisin silmät päästäni jos jossakin kovan maan matsissa olisi tyhjiä paikkoja. Se olisi nöyryytys Suomen jääkiekolle. Toisaalta myös hieno näpäytys Kummolalle ja muille, mutta silti en missään nimessä toivo sen tapahtuvan.

Suosittelen käymään jatkossa noissa Euro Hockey Tour -turnauksissa. Paljon parempaa kiekkoa mitä turnauksen maine on. Itse kävin katsomassa Suomi - Ruotsin ja tunnelma oli ihan käsittämättömän hyvä ja peli laadukasta. Kadutti todella paljon etten muihin peleihin älynnyt mennä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Olen käynyt Helsingin MM-kisoissa 1974, 1982, 1989, 1997 ja 2003, kaikissa n. 10 pelissä, itse maksaen liput, mutta nyt tuli mitta täyteen ja ainoa syy on lippujen hinnat. Senkin saatanan tunarit, sanoisi Urho Kekkonen, jos olisi hengissä. Sikamaisuutenne lippujen hinnoittelussa on häpeällistä puuhastelua MM-järjestäjinä ja ahneutenne ohittaa kaikki järjelliset rajat. Halutaanko jääkiekosta oikeasti tehdä vain eliitin kukkarolle sopiva laji ja vain silloin, kun IIHF erehtyy myöntämään kisat Suomen järjestettäviksi. Toivon, että v. 2013 Suomi järjestää viimeisen kerran jääkiekon MM-kisat, koska maan jääkiekkoliitto ei kykene tehtävää hoitamaan lippujen hinnoittelun osalta ollenkaan.

Johannes on nyt vihainen. Prkl:n onnettomat puuhastelijat jääkiekkoliitossa, hävetkää MM-lippujen hintoja kevään jääkiekon 2012 MM-kisoihin.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Hassuahan tuo hinnoittelu on porrastukseltaan. Itse ostin aikoinaan puolivälieräpaketin, jossa hinnaksi tuli runsas 130€/ottelu. Sitä en pidä mahdottomana hintana, mutta alkusarjojen hinnoittelu on kyllä mennyt poskelleen. Suomen ottelut jotain Kazhakstania tai Ranskaa vastaan ovat lievästi vähemmän kiinnostavia kuin vaikka Kanadaa vastaan - silti hinnoittelu on likimain sama. Samaten kaikkien ulkomaisten keskinäiset ottelut saisi olla hinnoiteltu ehdottomasti alle 50€ luokkaan. Varmasti niitä alkusarjan lippuja on tosiaan jaossa ilmaiseksikin lopulta.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Kyllähän nämä kisat voidaan huoletta nimetä "rahastuksen MM-kisoiksi". Minä luulen, että kliimaksia ei olla vielä edes saavutettu näissä lipunhinnoissa, se selviää vasta sitten, kun nähdään kuinka huono maikkarin ilmaislähetys kisoista on. Mut ei se mitään hei, "MM-jääkiekko kuuluu kaikille, Canal + vain 20 egee kuussa (puolen vuoden diili) + tietysti pieni korttimaksu, 3 egee kuussa".
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ainakin itse pikemminkin toivon sitä, että katsomot olisivat puolityhjät, en pelkää sitä.

En haluaisi, että itse kisat ja kisatunnelma joutuisivat kärsijäksi. Sitähän tässä toivotaan, että katsomot olisivat pullollaan joka pelissä, mutta sitä ei näytä näillä hinnoilla tapahtuvan.

Pitäisi kai jatkoaikalaisten liittoutua ja kävellä soihdut kädessä Kummolan takapihalle vaatimaan halvempia lippuja. Tuoreimmassa Arvaaja-lehdessä on lipun hinnat otettu esille. Vastuun hinnoittelupolitiikasta ottaneen henkilön eräs vastaus oli "mutta näkeehän kisat laajasti ja kattavasti telvisiosta"
 

kissankarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt on kyllä yhdyttävä schollin näkemykseen siitä, että olisi tosiaankin ihan oikein, jos liput eivät menisi kaupaksi, ja pelejä pelattaisiin puolityhjälle hallille (ja joissain tapauksissa 80% tyhjälle hallille). Jos katsomot ovat täynnä niitä 155€:n ja 195 €:n lipun ostaneita, tämä määkynä on turhaa. Me määkyjät hankimme Salmela-paketin, ja ne, jotka ovat valmiita törkeät hinnat maksamaan, täyttävät katsomot. Mikään ei muutu.
Toivon sydämestäni tälle jutulle "ahneella on paskainen loppu"-ratkaisua.
Onhan se tavallaan helvetin noloa, jos lippujen hinnat aiheuttavat katsojakadon, mutta ei se ole suomalaisen jääkiekkofanin häpeä. Ei meidän tarvi korvat punaisena kiemurrella että "mitähän ne ruotsalaiset/latvialaiset/slovakialaiset/japanilaiset meistä ajattelee". Se on jonkun muun häpeä, ja lämpimästi toivon, että lippujen hinnoista päättänyt taho saa vielä sen kuumotuksen tuntea. Sen verran ylimielistä suhtautuminen tähän mennessä on kuitenkin ollut, että saapa nähdä, alkaako noita missään vaiheessa kiinnostaa, vai saammeko määkyä Salmela-paketteinemme hamaan loppuun asti.

P.S. tästähän voisi joku iltapaskalehti kirjoittaa hienon "kansa raivostui"-jutun. Vai onkohan jo kirjoittanut?
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
P.S. tästähän voisi joku iltapaskalehti kirjoittaa hienon "kansa raivostui"-jutun. Vai onkohan jo kirjoittanut?

Ihmeen hiljaista on muuten sillä suunnalla oltu. Mahtaiskohan johtua siitä, että heillä on intressinä mahdollisimman suuri kiinnostus kisoja kohtaan?
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässähän olisi kaikki jutun ainekset, vertailua edellisiin kisoihin, vertailua samaan aikaan Ruotsissa pelattavan lohkon hintoihin tai siihen miten hinnat voivat olla niin paljon korkeammat kuin 2003 kotikisoissa. Oikeat kysymykset Kummolalle, Sulinille jne. Mutta ei, mieluummin tehdään jotain viiden minuutin hullumaailma-uutisointeja jotka taas myöhemmin paljastuvat täysin perättömiksi, miksei tässä tilanteessa kukaan halua tai uskalla tehdä kunnon juttua kun paikka olisi? Asiallisesti kun hinnoittelusta kysyy, niin Kummolan jyrähdys menee ihan rautakanslerin omaan piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös