Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning 4.–20.5.

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana Petofani, 29.01.2018 klo 15.25.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Boston Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko,
  Kuka on maailmanmestari? Ketkä yllättää, ketkä alisuorittaa ja kuka tippuu, se nähdään toukokuussa 2018!
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Legolandian MM-karkeloihin tuli sittenkin roimasti mielenkiintoa, kun NHL-pelaajia nähdään Etelä-Korean sijaan Tanskan maalla. Luulisi useita pelaajia kisat kiinnostavan. Toivon mukaan isäntämaa saa mahdollisimman monta ykkösmiestään kotikisoihin.
   
 3. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Onko millaisia arvioita kuinka monta NHL-pelaajaa nähdään leijonapaidassa kevään oikeissa kisoissa.
   
 4. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  26 villi veikkaus.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Perustuu mihin?
   
 6. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Varmaankin siihen että Lasse kieltäytyy. Tai tekee NHL-sopimuksen.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Blackhawks ei todennäköisesti pleijareihin pääse, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisen päätöksen Patrick Kane tänä vuonna kisojen suhteen tekee. Viime vuonna käsittääkseni harkitsi vakavasti kisoihin tuloa, mutta päätti kuitenkin lopulta jättää karkelot väliin. Tänä vuonna pelit loppunevat jo runkosarjaan joten toivottavasti Kane päättää tällä kertaa toisin.
   
 8. Selänne 8# Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, KalPa ja Anaheim Ducks
  Veikkaisin, että Kanadalta ainakin voi tulla melkoinen imperiumin vastaisku mm-kisoihin joukkueen osalta.
  Vaikka eivät niin näitä mm-kisoja arvostakaan niin tuo olympiapronssille jääminen sen verran korpeaa, että eiköhän sitä kiekkovaltikkaa yritetä Tanskassa palauttaa takaisin Kanadaan. McDavid kapteenina.
   
 9. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Chicagosta Brent Seabrook on enää mm-kullan päässä Triple Gold Clubista, joten siinä myös yksi potentiaalinen kisapelaaja.
   
 10. Kalzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Edmonton Oilers
  Harvinaisen paljon MM-kisat kiinnostavat nyt olympiavuonna, kun eivät jää tasoltaan Olympialaisten jalkoihin. Eli kuten normaalisti kiinnostavat tänä vuonna vähän, sen sijaan, että kiinnostaisivat erittäin vähän kuten yleensä olympiavuosina.
   
 11. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Tänäkin vuonna MM-kisat ovat omalta osaltani kiekkovuoden kohokohta. KalPan seuraaminen on mukavaa touhua kyllä, mutta se on jotenkin niin pienen piirin hommaa arjessa. MM-kisoissa taas "karjalameininki" saa aikaan sen, että kisat puhuttavat ihan joka puolella. Ja mahtuuhan MM-kisoihin useampikin hieno matsi mukaan, esimerkiksi viime vuoden MM-finaali oli loistava ottelu.

  2014 oli niinkin hassusti, että MM-kisat kiinnostivat itseäni enemmän kuin Sotshin turnajaiset. Eihän niin pitäisi olla, eihän?
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  No ei pitäisi, koska kisat pidettiin diktatuurissa. Toki olympialaiset 2014 pidettiin myös diktatuurissa, joten kahden diktatuurin välillä kun joutui valitsemaan niin ehkä se Valko-Venäjä on tuollaisena satelliittivaltiona vähän pienempi paha.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Saa nähdä lähteekö McDavid tänä vuonna kisoihin kun taskussa on jo sopimus. Sama koskee Leon Draisaitlia, joka varmaankin kisoihin päätyy. Venäläisistä Dadonov ja Ovechkin kiinnostavat. Tai lähinnä se missä ketjussa pelaavat Venäjän joukkueessa.
   
 14. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Dadonov saattaa olla tulossa, mutta Capsien pitäisi tipahtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella jotta Ovie nähtäisiin Tanskan maalla. Vaikka Capsien vire onkin ollut hieman heikompi tällä kaudella, niin riippuu todella paljon ensimmäisen kierroksen vastustajasta että jatkavatko vai eivät. Voihan tuossa käydä vielä niinkin että ekalla kierroksella ovat vastakkain Capsit ja Panthersit, jolloin jompikumpi herroista Dadonov&Ovechkin jää takuuvarmasti pois Tanskasta.
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Eivätkös venäläiset ole olleet innokkaita lähtemään mukaan myös kesken kisojen? Pudotuspeleihin ehtii mukaan oikein hyvin toiselta kierrokseltakin. Jos häviää tokan kierroksen 4-0 tai 4-1, pääsee pelaamaan muutaman alkulohkopelinkin.
   
 16. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Venäläispelaajille usein hiukan naureskellaan tästä innosta edustaa omaa maataan, mutta - vaikka liiallista nationalismia tavallaan sairautena pidänkin - on siinä kuitenkin jotain hienoa, että intoa riittää edustaa omaa maataan. Venäjällä on mahdollisuus tupla-mestaruuteen, joten eiköhän sieltä kova joukkue saada kasaan.

  MM-kisojen suhteen minulla ei yleensä ole intoa riittänyt niinä vuosina, kun olympialaiset on jo pelattu jokunen kuukausi aikaisemmin. Tänä vuonna toki MM-kisat tulevat olemaan olympialaisia kovatasoisemmat, joten ehkä se kiinnostus edes jossain määrin herää. Riippuu toki paljon myös siitä millaisen joukkueen SUomi saa kisoihin kasaan. Jos joukkueesta löytyy näitä Suomen nuoria kapellimestareita, niin olisihan heidän otteitaan jossain määrin mielenkiintoista seurata. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että MM-kisoja ei tulisi pelata niinä vuosina, kun olympialaiset pelataan.
   
 17. Gretzky99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL:n suomalaiset
  Osaako kukaan kokeneempi mm-kisoissa kävijä kertoa, että löytyykö lippuja vielä mitalipeleihin joukkueiden varmistuttua? Ei kiinnostaisi esim. pronssipeliä mennä katsomaan ellei Suomi siinä pelaa.

  Kiitos
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sanotaanko niin, että melko varmasti. Tai ihan varmasti jos rahat ei lopu. Kokemuksesta sanoisin, että esimerkiksi venäläiset ovat varmasti hankkineet siihenkin peliin lippuja ja monet luopuvat niistä elleivät pelaakaan sitä peliä. Tätä tekevät muutkin fanit, mutta venäläisiltä vapautuvissa lipuissa on volyymiä.

  Vastaan siis, että melkovarmasti saat liput. Takuuta en anna.
   
 19. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Onpas erikoiset kisat. Kun normaalisti alkusarjan aikana pikkumaat ovat perinteisesti pistäneet isoja tiukalle ja aina on tullut yllätyksiäkin. Nyt ei ainakaan toistaiseksi ole nähty muita yllätyksiä kuin se, että kärkijoukkueet ovat pyyhkineet näillä jääkiekkokääpiöillä suurinumeroisesti pöytää kevyesti mennen tullen. En sitten tiedä, johtuuko se pelin muutoksesta, kilpikonnapuolustaminen ei enää toimi, vai siitä että nykyajan nuorisolle ei enää kalja maistu ja alkusarja ei menekään enää krapulan merkeissä kokispullo vaihtopenkillä.
   
 20. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Ollut kyllä todella vaisua haasto kakkoskorin mailta pikkumaita vastaan. Slovakia sentään vei Tshekin jatkoajalle ja oli hyvin lähellä ottaa kolme pistettä, mutta muuten ollut aika kauheita murskajaisia. Suomellekin yleensä kimurantti Latvia otti tällä kertaa turpaan 8-1.

  No, ehkä Ranska tai Tanska (hehe, noihan rimmaa) saisivat taisteltua edes pisteen tänään. Vähän epäilen.
   
 21. Peltinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pisteen? Saisivat nyt edes maalin tehtyä.
   
 22. ms.qvist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
  IIHF:n puheenjohtaja René Faselia kiinnostaa "hengailu" Moskovassa MM-kisoja enemmän, nimittäin kesken MM-kisojen Fasel häipyi Tanskan maalta Venäjälle Putinin "virkaanastujaisiin". No, tämä ei ole ensimmäinen kerta jolloin - ilmeisen selkärangaton - Fasel veljeilee Putinin & Venäjän kanssa:

  "Fasel on ennenkin veljeillyt Putinin kanssa, sillä pitkäaikainen kiekkopomo ja KOK:n jäsen Fasel oli yksi KOK:n vastuuhenkilöistä Sotshin olympialaisten järjestelyjen valvonnassa.

  ...

  Kun Wada ja KOK ryhtyivät jakamaan sanktioita Venäjälle valtiojohtoisen dopingjärjestelmän paljastumisen seurauksena, IIHF oli yksi niistä lajiliitoista, jotka vastustivat venäläisten rankaisemista."

  Tekisi mieleni sanoa, eräs K:lla alkava sana...

  IS aiheesta: Kiekkopomo Rene Fasel patsasteli Putinin virkaanastujaisissa kesken MM-kisojen – ”Hän oli saanut henkilökohtaisen kutsun” - MM-kiekko - Ilta-Sanomat
   
 23. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  A-lohkossa Tšekki voi saada maksimissaan 15 pistettä ja todennäköisesti näin myös käy, koska sillä on vastassa Valko-Venäjä, Itävalta ja Ranska. Venäjällä taasen on vielä vastassa Sveitsi, Slovakia ja Ruotsi ja näistä otteluista sen pitäisi saada vähintään kuusi pistettä sijoittuakseen Tšekin edelle. Viisi pistettäkin riittää, jos Venäjä onnistuisi voittamaan Ruotsin ja keräisi kahdesta muusta ottelusta 2-3 pinnaa, koska tällöin oltaisiin tilanteessa jossa lohkon top-3-maat olisivat pelanneet ristiin joten tehdyt maalit ja maaliero nousisivat ratkaisevisiksi tekijöiksi sijoitusten suhteen ja kummallakin osastolla punakone on Tshekkiä selvästi edellä.

  Ruotsilla on kasassa jo 12 pistettä ja sille riittää varmasti 5 pistettä lohkovoittoon. Ruotsilla on vielä vastassa Slovakia, Sveitsi ja Venäjä joten näin myös todennäköisesti tapahtuu. Slovakialla on vielä vastassa Ruotsi, Venäjä ja Valko-Venäjä joten odotettavissa 3 pistettä. Tällöin Sveitsille riittäisi yksi piste kolmesta jäljellä olevasta ottelustaan, joiden vastustajat ovat Venäjä, Ruotsi ja Ranska. Sanoisin, että todennäköisyydet ovat Sveitsin puolella, joten jos todennäköisyyksien mukaan mennään, niin alkulohkon jälkeen tilanne olisi seuraava:

  1. Ruotsi
  2. Venäjä
  3. Tšekki
  4. Sveitsi

  B-lohkon tilannetta en jaksa lähteä perkaamaan, mutta jos puhtaasti mennään kertoimien mukaan niin Yhdysvallat voittaisi lohkon, Kanada olisi toinen, Tanska kolmas ja Suomi neljäs. En kuitenkaan usko, että ihan noin menee.
   
 24. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tässä turnauksessa on tullut harvinaisen selväksi että joukkuemäärää pitäisi tiputtaa tällä tasolla. Tämä nostaisi myös divareiden tasoa.
   
 25. hyperion Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mitkäs ihmeen futiskentältä varastetut valot tuolla Kööpenhaminan hallissa on? Hirveää katseltavaa kun pelaajilla noin isot varjot (tulee juuri futis mieleen) ja jää kiiltelee häiritsevästi.