MM-kisat 2014: Tšekki

  • 18 307
  • 55
Tila
Viestiketju on suljettu.
Käänsin tuon linkin uutisin suomeksi ja sain sen verran selvää, että Ales Hemsky ja Milan Michalek ovat ilman sopimusta eivätkä osallistu. Zbynek Michalek menee ilmeisimmin lonkkaleikkaukseen ja Zidlicky jättää väsymyksen takia väliin. Eli kukaan ei osallistu...vaikee poimia näitä juttuja google kääntäjällä :D
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
"Český národní tým na MS v Minsku neposílí obránci Marek Židlický a Zbyněk Michálek i útočníci Milan Michálek a Aleš Hemský."

Jeps, siinä sanotaan, että nämä miehet eivät lähde kisoihin. Neposílí = eivät vahvista. Jos tshekin kielessä (pätee slovakkiin myös) on kirjaimet ne verbin edessä, on verbi kielteinen. Jos siinä olisi lukenut posílí (suom. vahvistavat), niin sana olisi ollut myönteinen. Google kääntäjään ei kannata luottaa. Näitä neljää pelaajaa siis ei nähdä kisoissa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tshekin päävalmentaja Vladimír Růžička on myös ilmaissut kiinnostuksensa Tampa Bayn tshekkiläispelaajien liittymiselle. Lightning putosi viime yönä NHL:n pudotuspeleissä Canadiensille ottelusarjan päätyttyä Habsille 4-0. Andrej Šustr, Radko Gudas ja Ondřej Palát siis kiinnostavat Tshekin valmennusjohtoa. Ymmärtääkseni ainakin kahdella näistä on ollut joitain loukkaantumisia, mutta kunnossa ollessaan kaikkia kysyttäneen mukaan Minskiin.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Andrej Šustr, Radko Gudas ja Ondřej Palát siis kiinnostavat Tshekin valmennusjohtoa.

Näistä kolmesta - eli Gudas, Palát ja Šustr - ilmeisesti kukaan ei ole tulossa MM-kisoihin. En tiedä, onko virallista varmistusta tälle, mutta tshekkimediassa pyöri ainakin tällaista huhua.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Gudasilta ja Palatilta ihan odotettu ratkaisu mielestäni, mutta Sustr hiukan ihmetyttää. Ei pitäisi tietääkseni olla mitään vammaa eikä ole olympialaisiakaan rasittamassa. Ja Syracusekaan ei päässyt edes playoffeihin AHL:ssä. Toki voi olla ettei vaan kiinnosta, mistä näitä tietää. Nuori jätkä kuitenkin vielä joten ihmettelen.
 

ED89

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, NHL, KHL, Maajoukkeet
Pitkän pohdinnan ja huilinnan jälkeen Jaromir Jagr (New Jersey Devils) on päättänyt pukea Tshekin paidan päälleen Minskissä. Omasta mielestäni loistava juttu.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Tshekkiläisen iSport-sivuston mukaan St. Louisin Vladimir Sobotka ja Roman Polak tulevat MM-kisoihin mikäli läpäisevät seuransa lääkärintarkastukset.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tshekkiläisen iSport-sivuston mukaan St. Louisin Vladimir Sobotka ja Roman Polak tulevat MM-kisoihin mikäli läpäisevät seuransa lääkärintarkastukset.

Sobotka ei elläissään ole tulossa kisoihin kun tietää mitä vammoja kaveri on saanut viimeisten viikkojen ja kuukausien aikana. (Bickellin rottailu + kiekko oikeaan käteen, iso taklaus Bickeliltä. Kaikki nämä siis yhden sarjan aikana.

Eikä minusta Vladi ole vielä täysin tervehtynyt tästä jalkavammasta.

Roman on mahdollinen, mutta uskon, että Bahama vie voiton Vladin kanssa kuten olympialaisten aikaan nähtiin, siellä on hyvä 'nollata' surkea loppukausi.
 
Pelaavat:

Jiří Hudler
Jaromír Jágr
Vladimir Sobotka
Roman Polák
Jakub Kindl

Pelaa mikäli mahtuu lopulliseen joukkueeseen:

Michal Jordán


Ei vielä varmuutta:

Jakub Voracek
Tomas Hertl
Roma Horak


Eivät pelaa:

Martin Havlat - Ei kutsuttu
Ondřej Palát - loukkaantunut
Martin Erat - perhesyyt
Patrik Eliáš
Jiří Tlustý - loukkaantunut
Tomáš Fleischmann - perhesyyt (saa lapsen)
Michael Frolík - ei sopimusta ensi kaudelle
Radim Vrbata - perhesyyt (saa lapsen)
Martin Hanzal - loukkaantunut
Aleš Hemský - ei sopimusta
Milan Michálek - ei sopimusta
Zbyněk Michálek - loukkaantunut
Andrej Šustr - ei sopimusta
Ladislav Šmíd - loukkaantunut
Marek Židlický - väsynyt
Jan Hejda - loukkaantunut
Ondřej Pavelec - ei kutsuttu
 
Viimeksi muokattu:

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vladimir Sobotka ja Roman Polak ovat läpäisseet lääkärintarkastukset ja liittyvät takatukkien joukkueeseen.

MS v hokeji 2014 iDNES.cz

Jäin kyllä suu auki tätä lukemaan. Vladi ei ole tällä kaudella nähnyt kyllä tervettä päivää. Oikeastaan viime vuoden eli 13-14 kauden alkupuoliskolla oli täysin terve ja peli on sen näköistä.

Toisaalta aika outo päätös päästää Vladi kisoihin kun ei ole vielä lyönyt 'lukkoon' sopimusta ja loukkaantumisia on ollut keväällä tusinan verran. Hatunnosto kuitenkin kun lähtee mukaan edustamaan Tsekkejä ja oisko yksi syy kisoihin tulemiseen kun olympialaiset jäivät tänä vuonna pois loukkaantumisen vuoksi.

Olisiko 1-kentällinen tämä:

Hudler - Sobotka - Jagr
Kindl - Polak

Olisi kyllä hienoa jos Vladi - Jagr pääsisivät pelaamaan samaan ketjuun. Kaksi pirun vahvaa kulmavääntäjää ja Hudler olisi tämän kentän maaliruisku. Vladi on yksi NHL parhain aloittaja ja varmasti nyt pääsee nyt valokeilaan, joille tämä pelaaja on ehkä tuntematon. Omaa todella hyvän luistelun ja kiekon suojaamisen, on aina oikeassa paikassa puolustuspäässä ja pystyy ottamaan vastaan kovia taklauksia ja antamaan niitä, ainoa todellinen heikkous Vladilla on laukaus, jota varmasti pitää kehittää tänä kesänä. Pistäkää kaverin nimi mieleen!

Löytyykö mistään kokonaista listaa Tsekin ryhmästä?

Yksi syy seurata MM-kisoja kun veljekset Polak ja Sobotka liittyvät Tsekin ryhmään.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Olisiko 1-kentällinen tämä:

Hudler - Sobotka - Jagr
Kindl - Polak

Hudler ja Jágr ovat tietääkseni harjoituspeleissä pääosin pelanneet Tomáš Rolinekin kanssa. Tiedä sitten, onko Sobotkaa tuohon kaavailtu. Monissa kisoissa Jágrin sentterinä on ollut Pietarin SKA:n Roman Červenka.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tshekki vahvistuu San Jose Sharksin tulokashyökkääjällä, kun erinomaisesti NHL-uransa aloittanut Tomáš Hertl (Linkki YouTubeen) liittyy MM-joukkueeseen.

Riemuitsen tästä hyvästä. Hertl on mahtava pelaaja ja yksi suosikeistani, upeaa nähdä hänen pelaavan Minskissä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Tshekin joukkue Minskin MM-kisoihin:

Maalivahdit:
Alexander Salák (SKA Pietari, KHL)
Jakub Kovář (Avtomobilist Jekaterinburg, KHL)
Pavel Francouz (Litvínov)

Puolustajat:
Roman Polák (St. Louis Blues, NHL)
Jakub Kindl (Detroit Red Wings, NHL)
Ondřej Němec (Lev Praha, KHL)
Martin Ševc (Lev Praha, KHL)
Jan Kolář (Donbass Donetsk, KHL)
Petr Zámorský (PSG Zlín)
Ondřej Vitásek (Bílí Tygři Liberec)
Michal Jordán (Charlotte Checkers, AHL)

*Hyökkääjät:
Jaromír Jágr (New Jersey Devils, NHL)
Jiří Hudler (Calgary Flames, NHL)
Vladimír Sobotka (St. Louis Blues, NHL)
Tomáš Hertl (San Jose Sharks, NHL)
Roman Červenka (SKA Pietari, KHL)
Jan Kovář (Metallurg Magnitogorsk, KHL)
Michal Vondrka (Slovan Bratislava, KHL)
Jakub Klepiš (Lev Praha, KHL)
Jiří Novotný (Lev Praha, KHL)
Jiří Sekáč (Lev Praha, KHL)
Tomáš Rolinek (Sparta Praha)
Jakub Petružálek (Ak Bars Kazan, KHL)
Lukáš Kašpar (Donbass Donetsk, KHL)
Martin Zaťovič (Karlovy Vary)
Martin Růžička (HC Oceláři Třinec)
Milan Gulaš (Färjestad, SWE)

*Joukkueesta putoaa vielä kaksi hyökkääjää, jos ja todennäköisesti kun Jágr ja Červenka tervehtyvät kisoihin.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joukkueesta putoaa vielä kaksi hyökkääjää, jos ja todennäköisesti kun Jágr ja Červenka tervehtyvät kisoihin.

Jagrilla näytti kyllä niin vaivalloiselta meno tänäänkin, kun kävi koittamassa, että onkohan tämä kuitenkaan kisoissa mukana? Tuskin ainakaan kovinkaan täysikuntoisena ja sen täytyy olla pitkälti yli nelikymppiselle kiekkoilijalle aika haastava paikka, jos täytyy paljonkin puolikuntoisena pelaamaan.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
Aina sitä ihmettelee, kun Tsekin joukkueessa pelaa Vondrkaa ja Kašparia, eikä Ivan Humlia ole näkynyt edes EHT:llä. Onkohan kyseessä jonkin sortin siltojen polttaminen maajoukkuejohdon ja Ivanin välillä?
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Slovakia - Tshekki 2-3 JA

Tshekki voitti Slovakian 3-2 jatkoajalla. Tshekki oli tullut tasoihin kolmannen erän lopussa Jaromir Jagrin maalilla. Pelikello näytti siinä vaiheessa 57:53. Voittomaalin iski Jakub Klepis laukauksella, jonka Slovakian maalivahti Jan Lacon olisi pitänyt ottaa kiinni. Mutta tällä kertaa kiekko meni maaliin ja Tshekki otti kaksi pistettä. Täytyy kuitenkin sanoa, että Laco pelasi erinomaisen ottelun kaiken kaikkiaan.

Tshekin ottelua jos jotenkin yrittäisi arvioida, niin olihan tuo ihan ok esitys. Ajoittain olisi toivonut lisää ajatusta ja luovuutta hyökkäyspeliin. NHL-pelaajat kuten Tomas Hertl ja Jiri Hudler eivät olleet vielä aivan parhaimmillaan. Jagrille tapahtui virheitä, mutta pelasi silti ihan hyvin ja teki 2-2-tasoituksen. Maalihan oli todella hieno. Ondrej Nemec ja Petr Zamorsky pelasivat erinomaisesti puolustuksessa. Nemec valittiinkin ansaitusti Tshekin parhaaksi: tehot 1+1 puhuvat myös puolestaan. Hänen maali oli hyvä tarkka veto ylivoimalla. Zamorsky pelasi todella hyvää ja järkevää kiekollista peliä. Laukauksia nähtiin häneltä paljon, mutta tarkkuus oli vähän hukassa.

Seuraava Tshekin ottelu on Ruotsia vastaan 11. päivä eli ylihuomenna.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Suosittelen nyt vakavasti kaikille seurattavaksi numeroa 17, eli Vladimir Sobotka. Taitaa tosin olla aika rikki tällä hetkellä, mutta jos pelaa edes 50 prosenttisesti sillä intensiteetillä kuin NHL:ssä niin on uskomattoman hieno pelaaja seurata. Omassa kokoluokassaan varmasti NHL:n voimakkain pelaaja, jonka lisäksi voitti liigan aloituspörssin ja on myös ihan helvetin hyvä luistelija. Upea pelaaja ja jo pelkästään hänen takiaan voi tshekeillekin toivoa pitkää turnausta.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Suosittelen nyt vakavasti kaikille seurattavaksi numeroa 17, eli Vladimir Sobotka. Taitaa tosin olla aika rikki tällä hetkellä, mutta jos pelaa edes 50 prosenttisesti sillä intensiteetillä kuin NHL:ssä niin on uskomattoman hieno pelaaja seurata. Omassa kokoluokassaan varmasti NHL:n voimakkain pelaaja, jonka lisäksi voitti liigan aloituspörssin ja on myös ihan helvetin hyvä luistelija. Upea pelaaja ja jo pelkästään hänen takiaan voi tshekeillekin toivoa pitkää turnausta.

On niin kaksijakoiset fiilikset tästä, että Vladi pelaa MM-kisoissa. Selvästi kaveri on puolikuntoinen kun vertaa kuinka sähäkkää ja välin dominoivaa se oli kauden aikana ja kun katsoi eilistä peliä saati mitä se oli NHL poffeissa. Mie en voi ymmärtää miten noin selkeä ero voi olla. Yritystä löytyy, mutta ei Sobotkalle tuttua menen kulmasta läpi vaikka väkisin tai kun vastustaja saa kiekon niin takakarvaa kiekon kuin karkin, nyt se on pelkästään pari terävähköä potkua, liuku ja väsyneet kahvaamiset takaapäin.

Siksi en ymmärrä miten Sobotkalle on annettu lupa mennä kisoihin vaikka tietojen mukaan oli läpäissyt lääkärintarkastukset, Vladi ei ole terveiden kirjoissa nyt. Sanokoot mitä muut tahansa, näkeehän sen peli esityksestäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös