MM-kisat 2014: Suomi

  • 1 192 465
  • 4 014
Tila
Viestiketju on suljettu.

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Huonosti pelasivat. Lopussa oli jo yritystä, mutta jotenkin homma ei toiminu tänää. En silti epäile etteivätkö parantaisi. Jokinen varsinki oli tänää hukassa. Luotan kyllä Erkkaan maajoukkueessa, mutta seurajoukkueessa se viimenen visitti jätti jonkin sortin epäilyksen.

Lähti, sen olisivat huomanneet palstalaisetkin, jos olisivat katsoneet peliä, eivätkä keskittyneet haukkumaan Leijonia tällä palstalla.

Niin, sinä ja yksi toinen nimimerkki haukkuu aina pj-amerikan jengejä ja se on aina kuulemma selitys jos häviön jälkeen media tai palstan kirjoittavat heittävät asenne-kortin. Toki vaikka ilmeisesti matkailit Floridassa tässä joku aika sitten on sulla jotain antipatioita jenkkien suntaan.

Jotenkin huvittavaa, että Kanadan voitettua olympiakultaa olit sinä ja tst-kaverisi taas hiljaa.
 

faro

Jäsen
Jos kyse on vaikkapa Armiasta, niin vaisun kauden jälkeen poika pelasi hyvät pleijarit eli oli hyvässä iskussa oikeaan aikaan kautta. Onko joku sitä mieltä, että Suomen joukkueessa on liikaa hyökkääjiä joilla on potentiaalia maalin tekemiseen?

No onhan siellä Liigan mittapuulla hyviä maalintekijöitä kuten Palola, Huhtala ja Pakarinen. En mä ymmärrä, miksi tällä kaudella 59 peliin 10 maalia tehnyt Armia olisi joku ratkaisu Suomen maalinteko-ongelmiin. Jos pelaat huonon kauden, ei sinulla ole asiaa kisoihin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
No onhan siellä Liigan mittapuulla hyviä maalintekijöitä kuten Palola, Huhtala ja Pakarinen.

No oikeasti toivon, että nämä riittävät mitalipeleihin. Tuskin kukaan kiekkofani toivoo, ettei Suomi menestyisi, oli porukka sitten mikä tahansa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Niin, sinä ja yksi toinen nimimerkki haukkuu aina pj-amerikan jengejä ja se on aina kuulemma selitys jos häviön jälkeen media tai palstan kirjoittavat heittävät asenne-kortin. Toki vaikka ilmeisesti matkailit Floridassa tässä joku aika sitten on sulla jotain antipatioita jenkkien suntaan...

Heh, ei ole kauaa, kun allekirjoittanutta syytettiin tällä palstalla jenkkien ykkösfaniksi nimimerkki erkun toimesta ja nyt tämä purkaus?

Arvostan jenkkejä ihan siinä missä eurooppalaisiakin.

Tässä(kään) asiassa en jaksa fundamentalismia, mitä erku harjoittaa KHL:ää ihannoiden ja sinä ilmeisesti P-Amerikan sarjojen suuntaan.

P-Amerikan Kanada ja jenkit ovat maina hienoimpia, mutta lätkää osataan pelata muuallakin.

Oma mielipiteeni ei ole tässä tilanteessa haukkua kummankaan mantereen pelaajia, vaan toivottaa Leijonille kaikkea hyvää. Toivottavasti Venäjä kaatuu huomenna.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Pakarinen teki Liigassa 20 maalia. Huhtala teki 23 maalia Liigassa. Savinainen teki 13 maalia KHL:ssä. Omasta mielestäni nämä kaikki ovat seurajoukkuenäyttöjen perusteella potentiaalisempia maalintekijöitä kuin seitsemän AHL-maalin Armia.

Nyt tulee kakkaa yllättäen erkun näppikseltä. Armia kärsi loukkaantumisista, joka tottakai vaikuttaa aina monella tavalla, ottaa aikansa, että pääsee kunnolla pelirytmiin kiinni ja omalle tasolleen. Toki kaikki jääkiekkoa pelanneet tämän tietävät.

Armia alkoi olla oma itsensä pleijareissa ja olisi ollut ihan selkeä vahvistus tähän kädettömien ajokoirien joukkoon. Viimekaudella Armia teki liigassa 19 maalia 47 ottelussa ja 6 maalia ja yhteensä 12 pistettä nuorten MM-kisoissa.

Puhut kokovaltaisesta pelaamisesta, Armia on snaipperi, joka laittaa mustaa verkkoon suuremmalla todennäköisyydellä kuin oikeastaan kukaan tässä jengissä. Senlisäksi on kasvanut vuosi vuodelta kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi, toki hyökkäyspäässä parhaimmillaan. Ajokoiria meillä on nyt 3 kenttää.

Tosin, tiedän, että olet KHL seko, joka vaikuttaa arvostelu kykyysi, mutta pakko yrittää edes saada sinulle jotain järkeä tuohon lässytykseen.
 

Grohl

Jäsen
Joku tuolla muutama sivu aiemmin sanoi jotain hyvin, en muista kuka - enkä edes mitä sanoi, mutta hyvin sanoi. Tai siis kirjoitti.

Ei edes harmita tappio, jotenkin tuota osasi jopa odottaa tältä kädettömältä työmiesjengiltä. Milloinkohan Suomella on viimeksi ollut taitotasoltaan näin heikko joukkue? Peliin tuli suhtauduttua normaalin pienen jännityksen sijaan täysin neutraalin olotilan mukaisesti varmaankin sen takia, että kyseinen joukkue ei herätä minkäänlaisia tunteita, vaikka Leijona-paitaa kantavatkin. Eikä kyseessä ole edes kiekkoähky, sillä sitä päivää ei tule vastaan. Enemmänkin peliä katsoi Suomen yksilöitä tarkkailevasta näkökulmasta kuin joukkueena pelaamisen tai itse tuloksen kannalta.

Ihmetyttää tässä vaiheessaa kyllä joukkueeseen valittujen pelaajien valinnat - ilman että Jokeri-korttia tässä vedetään esiin. Eikö tosiaan ole mistä ottaa?

YV:llä viivassa Ohtamaa, jonka otteita olen seurannut Kärpissä siitä saakka kun mies debyyttinsä Liigassa teki. Erittäin hyvä puolustava puolustaja menneellä kaudella Liigassa, jonka heikkoutena välillä hieman ylioptimistiset syötöt (jotka joskus tosin onnistuvat) ja kiekollisesti ei ole mikään bobbiorri saati YV-pelaaja. Olisin kisoihin kelpuuttanut mainiosti stunttaamaan roolia, jonka Väänänen-Kukkonen jätti eli play safe ja AV. Mutta mies pelaa tällä hetkellä Suomen A-maajoukkueen toisessa ylivoimassa viivalla, vaikka Kärpissä ei ole YV-koostumuksissa mukana, mikäli loukkaantumissuma ei ole päällä. Missä pelaa roolitus?

Juuso Hietanen raataa naruineen alivoimaa, vaikka pakistossa kun katsoo pitäisi olla tälle osa-alueelle parempia miehiä kaikki muut paitsi Lajunen.

Ykkös YV:ssä maalin edustalla maskia tekee 170 senttiä pitkä puolustaja Mäntylä, eikö kiekolliseti rajoitteinen Komarov sovi tälle tontille yhtään paremmin? Leksa toimii tällä hetkellä pääasiassa syöttölautana nurkalla tai kulmassa. Eikö joukkueesta löydy osaamista tälle osa-alueelle vaikka kakkos ylivoima lasketaan vaihtoehdoista pois?

Ei mitään ketään pelimiestä vastaan joka tuonne on lähtenyt, mutta hieman huvittaa kirjoitukset siitä, että Jormakka ja Palola yhteen niin verkko soi. Nyt esimerkiksi Liigan finaaleissa yhtä peliä lukuunottamatta lähes täysin yössä olevat kaverit halutaan lyödä samaan ketjuun ja toivotaan mustaa valkoiseksi, niin aika kaukana ollaan voittavasta kiekosta. Kertoo erittäin paljon joukkueen materiaalista.

Ja vielä erityismaininta Olli Jokiselle. Paska. - "Luulisi, että näissä kisoissa se taso löytyisi ensimmäisestä pelistä lähtien ja se koskee myös asennetta. Nyt ollaan MM-kisoissa".

Tässäpä mietteitä mitä näppis suoltaa, vaikka jossain välissä oli vielä enemmänkin asiaa mielessä.
 

ralph cox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, AS Roma, Blues
Tässä nyt pelataan meidän heikoimpien ikäluokkien ryhmällä MM-kisoja, vielä siten että kaikkein parhaat yksilöt ovat sivussa. Taso nousee seuraavien vuosien aikana aika nopeaan ylöspäin. Sitä pelaamisesa itse eniten ihmettelin, kuinka arasti hyökkäyssinistä pakit pelasivat läpi matsin.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Pakarinen teki Liigassa 20 maalia. Huhtala teki 23 maalia Liigassa. Savinainen teki 13 maalia KHL:ssä. Omasta mielestäni nämä kaikki ovat seurajoukkuenäyttöjen perusteella potentiaalisempia maalintekijöitä kuin seitsemän AHL-maalin Armia.

Armia on kyllä itsellenikin melkoinen rajatapaus, mutta esim. pakistossa AHL-miehille olisi ehdottomasti ollut käyttöä. Jere Karalahti... mitä vittua nyt taas, Erkka?

Liigan taso on varmasti kaikille suomalaisille kiekkofaneille aika tuttu. Ollakseen 20 maalin mies kotoliigassa ei välttämättä tarvitse omata sellaisia lahjoja, jotka kääntyisivät toimiviksi huomattavasti kovemmalla tasolla, kuten (välivuodenkin) MM-kisoihin. Vai oletko oikeasti sitä mieltä, että Tommi Huhtala on yhtä potentiaalinen ratkaisupelaaja MM-kisoissa kuin vaikkapa Teuvo Teräväinen tai Markus Granlund? Toki sitä on hankala sanoa, olisiko kumpikaan em. pelaajista sitten kyennyt tätä potentiaaliaan käyttämään. Minun mielestäni se olisi ollut kokeilemisen arvoinen riski verrattuna siihen, että kootaan joukkueeseen kolme ajokoiraketjua.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Armia alkoi olla oma itsensä pleijareissa ja olisi ollut ihan selkeä vahvistus tähän kädettömien ajokoirien joukkoon. Viimekaudella Armia teki liigassa 19 maalia 47 ottelussa ja 6 maalia ja yhteensä 12 pistettä nuorten MM-kisoissa.

Montako Armian tämän kauden peliä olet nähnyt? Nuorten MM-kisoissa Armia sai viime kaudella aikaan hienot tilastot, mutta ei nyt kuitenkaan unohdeta sitä faktaa että viimeiset kaksi Suomen ottelua oli putoamissarjassa ja näissä kahdessa pelissä Armia takoi messevät tehot 4+3.

Mutta mies pelaa tällä hetkellä Suomen A-maajoukkueen toisessa ylivoimassa viivalla, vaikka Kärpissä ei ole YV-koostumuksissa mukana, mikäli loukkaantumissuma ei ole päällä.

Tätä Ohtamaan tilannetta olen kanssa huvittuneena seurannut. Atte ei mahtunut Kärpissä pelaamaan ylivoimaa, mutta MM-kisoissa tulee yv-vastuuta. On kyllä saletisti ensimmäinen liigapelaaja joka pelaa arvokisoissa yv:tä, mutta ei omassa liigajoukkueessa samaan rooliin mahtunut.
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Armia on kyllä itsellenikin melkoinen rajatapaus, mutta esim. pakistossa AHL-miehille olisi ehdottomasti ollut käyttöä. Jere Karalahti... mitä vittua nyt taas, Erkka?

Karalahtihan oli vielä näitä selvempiä tapauksia että kisoihin. Ennemmin ihmettelisin näitä Korpikareja sunmuita.

Pelottaa aika paljon huomisen osalta, sieltä voi tulla kaksnumeroiset turpaan ellei Rinteellä ole jumalamoodi päällä. Kehtaisin jo yhden ottelun jälkeen sanoa että näistä kisoista ei hyvä heru. Ei ole ennenkään mennyt välivuoden kisat mairiteltavasti, ja nyt on vielä ennen näkemättömän kokematon joukkue. Tai sitten meistä tulee viime vuoden Ruotsi, saadaan kesken kisojen NHL-vahvistuksia mukaan ja ne vie meidät mestaruuteen. Finaalissa kohdattais Latvia ja voitettais epäreilusti.
 

Tornados

Jäsen
Ensimmäinen peli juuri niin kuin pelkäsinkin. Suomelta vaaditaan nyt nöyrää asennetta sillä lohkon heikommatkin maat tulevat välillä dominoimaan kiekollista peliä Suomea vastaan.

Ensimmäisen pelin perusteella tekisin useita muutoksia Suomen joukkueeseen. Vaikka maalit eivät kauheasti Rinteen piikkiin menneet, herättelisin joukkuetta vaihtamalla maalivahtia.

Lehterä pelasi huonon pelin ja arvelisin, että ainakin osasyynä on laiturin tontilla pelaaminen. Joukkue saisi myös lisää leveyttä jos kaksikko Kontiola-Lehterä hajotettaisiin eri ketjuihin.

Savinainen-Jokinen-Salomäki
Huhtala-Kontiola-Komarov
Palola-Immonen-Jormakka
J.Sallinen-Lehterä-Pakarinen

Puolustajaparit:
Mäntylä-Hietanen
Ohtamaa-Karalahti
Marttinen-Lajunen
Kivistö

Maaliin haluaisin kokeilla Sarosta mutta Koskista puoltaa KHL-kokemus ja vastustajan hyökkääjien parempi tuntemus.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Montako Armian tämän kauden peliä olet nähnyt? Nuorten MM-kisoissa Armia sai viime kaudella aikaan hienot tilastot, mutta ei nyt kuitenkaan unohdeta sitä faktaa että viimeiset kaksi Suomen ottelua oli putoamissarjassa ja näissä kahdessa pelissä Armia takoi messevät tehot 4+3.

Muutamia otteluita olen nähnyt, kuinka monta itse olet nähnyr?

Kyllä, oikeassa taidat olla noista pisteistä kisoissa, itse en edes muistanut. Se ei silti muuta tosiasiaa. Ajattelen kuitenkin enemmän pelajaa pelaajana, pelin sisällä ja taitotasoa.

Armialla on kokoa, taitoa ja maalintekopotentiaalia enemmän kuin monellakaan kisajoukkueessa olevalla. Osaa laittaa mustaa häkkiin, paremmin kuin käytännässä kukaan laitahyökkääjä tässä joukkueessa. Toki Kontiola sekä Lehterä varsinkin paremmalla tasolla ehkä joka osa-alueella, mutta laituri osastolla olisi ihan kärkikaartia. Sen lisäksi vähintään samantasoisia tai parempia nuoria olisi Armian lisäksi pitänyt ottaa joukkueeseen kuin näitä keskitasoa aika paljon huonompia vanhoja ensikertalaisia.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Ja vitut. Huomiseksi sisuunnutaan ja pistetään Venäjää pataan. Latvia-matsi oli pohjanoteeraus, ei ole yksinkertaisesti kuin suunta ylöspäin. En jaksanut lukea monta sivullista tulikivenkatkuista vuodatusta joten heitän muutaman kommentin riippumatta siitä onko asiat puitu läpi vai ei:

-Marttiselle ei pidä antaa kiekkoa jos ei ole aivan pakko, mutta kiekottomana hän oli välillä jopa loistava.
-OJ:ta turha haukkua, koska ei päässyt missään vaiheessa pelirytmiin. Suomi pelasi pitkät tovit erikoistilanteita, lähinnä AV:ta jota OJ ei pelannut, YV:t taas hoiti kokonaisuudessaan Kontiolan kenttä. Peluutuksen olisi pitänyt reagoida paremmin ja laittaa OJ ykkös-AV-kenttään
-Ykkönen oli kohtuuttoman paljon ottavana osapuolena. Koko ajan pari potkua jäljessä omassa päässä. Sanomattakin selvää että tämän ketjun täytyy parantaa niin maan perkeleesti.
-Suomi ei löytänyt lääkkeitä Latvian fyysisyyteen ja kovaan luisteluun
-No ne vitun tyhmät jäähyt. Hietasen täytyy keksiä muita tapoja riistää kiekko kuin viikate vastustajan jaloille. Ja kyllähän se ketuttaa kun vastustaja nappaa kiekon ja lähtee luistelemaan sen kanssa, mutta ei sitä mailaa tarvitse silti jättää sen jalkoihin, vai mitä Kontiola ja Karalahti?
-Rinne ei nähdäkseni voinut maaleille mitään. 1. Mäntylän virheestä, 2 muuta maskin takaa.
-Puhtaita papereita hyvin harvoille. Kivistö pelasi juuri sellaisen pelin kuin pitikin. Toinen nosto myöskin pakki: Ville Lajunen vaikka rooli ei ollutkaan iso.
-Tämä saattaa kuulostaa oudolta mutta näin kaikissa ketjuissa kehityskelpoisuuden. Toisaalta voi johtua siitä että vastassa oli heikompi maa ja kaikkien ketjujen pitäisikin saada painettua peliä Latvian päätyyn. Toki varsinkin ykkönen ja nelonen olivat välillä täysin kujalla, mutta kaikilta ketjuilta löytyi edes muutama hyvä suoritus. Tämän takia ennenkaikkea uskon Suomen voittavan Venäjän.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muutamia otteluita olen nähnyt, kuinka monta itse olet nähnyr?

Kyllä, oikeassa taidat olla noista pisteistä kisoissa, itse en edes muistanut. Se ei silti muuta tosiasiaa. Ajattelen kuitenkin enemmän pelajaa pelaajana, pelin sisällä ja taitotasoa.

En ole nähnyt ensimmäistäkään Armian tämän kauden ottelua.

Jos nostit itse esille Armian viime kauden maagiset maali- ja pistemäärät nuorten kisoista, niin ihan paikallaan oli varmaan myös muistuttaa minkälaisissa peleissä ne pääasiassa tulivat.

Toivotaan että Armia vielä jossain aikuisten arvokisoissa latoo samanlaiset tehot.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olin ennen turnausta sitä mieltä, että puolivälierät on hyvällä suorituksella mahdolliset... nyt putoamisen välttäminen lienee se ykkös tavoite ja sekin voi olla liikaa. Latvia oli selkeästi parempi jäällä ja sitä ei voi kiistää.

Tästä tulee kaikkien aikojen nöyryytys Suomen urheilun historiassa. Kiitos Kale, Jari ja Erkka. Voitte työntää sen KHL projektinne hanuriinne.
 
Viimeksi muokattu:

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
En ole nähnyt ensimmäistäkään Armian tämän kauden ottelua.

Jos nostit itse esille Armian viime kauden maagiset maali- ja pistemäärät nuorten kisoista, niin ihan paikallaan oli varmaan myös muistuttaa minkälaisissa peleissä ne pääasiassa tulivat.

Toivotaan että Armia vielä jossain aikuisten arvokisoissa latoo samanlaiset tehot.

Nostin kyllä. Kommentoin tuohon Erkun kirjoitukseen Armiasta, eli edellisellä kaudella teki enemmän maaleja otteluita kohden liigassa kuin hänen mainitsemansa pelaajat. Nuorten kisat tuli sivulauseena ja en muistanut, että tosiaan mätti sitä kiekkoa vähemmän merkityksellisemmissä peleissä.

Pointti on kuitenkin se, että Armia on nuori, tulevaisuuden maajoukkueen kantavia pelaajia ja todennäköisesti jo nyt tehokkaampi ja monella osa-alueella parempi laituri kuin yksikään joukkueeseen päässyt pelaaja. Omat pointit valinnoista, mieluummin nuoria, tulevaisuuden kantavia voimia, jotka ovat vähintään samalla tasolla kuin nyt valittuja pelaajia, todennäköisesti ovat jo nyt parempia.

Erkalle oli kuitenkin tärkeämpi valita nämä pelaajat ja ei tarvitse olla mikään CIA:n agentti ymmärtääkseen yhtäläisyyden näissä valinnoissa.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Turhaa ranteiden aukomista täällä. Latvialla on KHL-pelaajia kisoissa varmaan enemmän kuin Suomella ja nimenomaan useita pelaajia, jotka ovat vuodesta toiseen olleet maajoukkueen mukana kun vastaavasti Suomella on mukana ennennäkemätön määrä ensikertalaisia. Tähän kun lisätään vielä Latvian osaava valmennus, niin kaiken heillä mennessä nappiin voitto huonosti valmistautuneesta, jännittyneestä sekä MM-tasolla kokemattomasta Suomesta ei nyt mikään aivan järkyttävä ihme ole. Jos taas pelattaisiin paras seitsemästä -sarjaa, niin 1-2 voittoa Latvialle olisi aivan maksimi.

Luotan silti Erkkaan vaikkei minuakaan kaikki pelaajavalinnat miellytä. EHT:llä Suomi on vastaavanlaisilla nipuilla pelannut kuitenkin ottelusta toiseen voittavaa lätkää ja runko tässäkin porukassa on kutakuinkin sama, joten puheet B-sarjaan tippumisesta ovat melko kaukaa haettuja. Uskon, että huomenna Venäjää vastaaan on täysin erilainen peli.
 

Jindebyne

Jäsen
Tästä tulee kaikkien aikojen nöyryytys Suomen urheilun historiassa. Kiitos Kale, Jari ja Erkka. Voitte työntää sen KHL projektinne hanuriinne.

Tämä olisi toivottavaa. Nauroin ääneen kun näin kuinka paljon kotiinpäin Kykloopin ja Kummolan KHL-projekti on näissä mömmöm-valinnoissa vetänyt ja ihan aidosti toivon sen kostautuvan heidän omaan nilkkaan. Jääkiekkoliitossa perse on rasvattu ja hyvä niin, koska tuo joukkue on surkea.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olin ennen turnausta sitä mieltä, että puolivälierät on hyvällä suorituksella mahdolliset... nyt putoamisen välttäminen lienee se ykkös tavoite ja sekin voi olla liikaa. Latvia oli selkeästi parempi jäällä ja sitä ei voi kiistää.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Mielenkiintoista on seurata, miten Erkka saa tappion jälkeen joukkueen valmistettua noudattamaan yhtenäistä pelitapaa Venäjää vastaan, sillä yksi vs. yksi pelissä noutaja tulee Suomelle, kuten tuli Latviaakin vastaan, Suomen suurin ongelma on maalintekijälaitureiden puute joukkueessa, haalariosaston miehiä on liikaa laitureina. Myös puolustus on Suomella heikko osa-alue, maalivahti-osasto on kunnossa. Näen kuitenkin tälläkin joukkueella oman mahdollisuutensa kisoissa jos joka jannu pystyy suorittamaan taitojensa ylärajalla ja alkavat noudattaa yhtenäistä pelitapaa siten kun joukkuekin on pääsääntõisesti kasattu, eli nopeisiin vastaiskuihin perustuvaa duunarijääkiekkoa, koska täysin selvää on, että kiekollisissa taitopelaamisessa Suomi on tällä porukalla altavastaajan asemassa monelle joukkueelle.
 
Viimeksi muokattu:

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Heitä nyt faro vielä analyysisi Tommi Kivistön pelistä, kun oli mielestäsi todella vaatimaton peli häneltä Latviaa vastaan.

Huonoa provoamistahan se oikeasti olikin, hope so?
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Seurasin suurennuslasilla tottakai Marttista.

Mun mielestä Marttinen pelasi hyvän ottelun. Kiekon kanssa ei vielä ihan luonannut, yksi tyhmä jäähy mutta muuten puolustuspäässä ehdotonta eliittiä. Alivoimalla Kivistö-Marttinen pari toimi aivan helvetin hyvin, mm-debyytissä molemmat teki yhden selkeän virheen. Marttisen kiekko katsomoon ja Kivistön maskipelaaminen Latvian 2-2 maalissa. Muuten hienoa suorittamista ja helvetisti vakuuttavampi esitys kuin konkareilta Karalahti Mäntylä.

Komarov-Kontiola-Jormakka
Huhtala-Jokinen-Savinainen
Salomäki-Lehterä-Palola
J.Sallinen-Immonen-Pakarinen

Tuollaiset muutokset tekisin. Jormakka pelasi hyvän pelin ja palkinnoksi paikka ykköseen. Huhtala ja Savinainen pelanneet ennenkin hyvin yhteen, Lehterä sentteriksi ja rinnalle rouhija ja maalintekijä. Immonen on erinomainen nelosen sentterinä ja laidoilla äijät varmasti pystyvät roolinsa hoitamaan.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kuten jotkut kirjoittajat edellä, en ymmärrä Westerlundin fiksaatiota peluuttaa Lehterää laidassa. Olympialaisissa sen ymmärsi kun joukkueessa oli pirusti senttereitä, mutta jatkuvana kokeiluna tuntuu tyhmältä.
 

Oldtimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoRe, Rops, TPS (kiekko/futis)
Juuu

Tämä olisi toivottavaa. Nauroin ääneen kun näin kuinka paljon kotiinpäin Kykloopin ja Kummolan KHL-projekti on näissä mömmöm-valinnoissa vetänyt ja ihan aidosti toivon sen kostautuvan heidän omaan nilkkaan. Jääkiekkoliitossa perse on rasvattu ja hyvä niin, koska tuo joukkue on surkea.

Koska tässä on kyseessä ilmeisesti todella härski Jokereiden KHL "markkinointiturnaus" Suomen osalta, niin kunnon turpaanotto ja tippuminen mitalipeleistä ei allekirjoittanuttakaan haittaisi.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

Jos nostit itse esille Armian viime kauden maagiset maali- ja pistemäärät nuorten kisoista, niin ihan paikallaan oli varmaan myös muistuttaa minkälaisissa peleissä ne pääasiassa tulivat...

Minun mielestäni Armian ei varmaan vielä kuuluisi paikalla kisoissa olla, mutta nuorten kisojahan jos mietitään, niin turha muistuttaa vain siitä, että paljon on tullut pisteitä heikkoja maita vastaan.

Muistutetaan nyt ihmeessä myös siitä, että viimeksi Armia meinasi yksin raahata Suomen Ruotsin ohi, heittämällä pari hienoa börsää.

Sama sitä edellisissä kisoissa, Armia oli kovissa peleissä ihan saatanan hyvä (USA + Ruotsi) ja ainoana suomalaisena ei mennyt rankkarikisassakaan löysät housuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös