Tila
Viestiketju on suljettu.

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Avataas tällekkin ottelulle oma ketju. Tästä paristahan tulee mahdollinen vastus Suomelle välierään.

Kummankaan joukkueen maalivahtipeli ei ole ollut häikäisevää, mutta kyllä Tshekin kassarit häviävät tässä vertailussa. Kumpikaan(Kovar, Salak) ei ole vakuuttanut. Jopa yllättävän heikkoa pelaamista.

Thomas pelasi ihan kohtalaisesti, mutta ei hänkään ole mikään hyvä ollut. Tosin jenkkien puolustuksellakin saattaa olla osuutta asiaan. MV-osastolla tästä huolimatta edge jenkeille.

Puolustus on vuotanut jenkeillä yllättävän paljon, mutta ei tshekkienkään puolustaminen superhyvää ole ollut. Aika tasaista tällä osastolla.

Tshekit eivät ole liiemmin maaleilla juhlineet. Jenkit sen sijaan ovat scoranneet ihan hyvällä tehokkuudella. Uskon kuitenkin että tshekit eivät ole vielä käyttäneet läheskään kaikkea hyökkäyspotentiaaliaan. Etu tshekeille.

Ja vielä loppuun veikkaus ottelun lopputuloksesta: CZE-USA 5-4. Jagr iskee voittomaalin.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Tasainen taisto tulossa. Kaksi paperilla hyvää joukkuetta vastakkain, mutta kumpikaan ei ole esittänyt vielä huippuotteita tähän mennessä. Usan joukkue nuorempi ja energisempi, kuin Tsekin hieman kokeneempi joukkue. Usa tulee kovaa päälle ja hyvällä karvauksella luo maalipaikkoja. Tsekki luottaa Ruzickan luotsaamaan rutinoituneeseen joukkueeseen.

Usan vahvuus on ehdottomasti joukkueen tehoketju, jossa pelaa Tyler Johnson , Brock Nelson ja Craig Smith. Myös Seth Jones, Johnny Gaudreau ja Tim Thomas, joka on hyvänä päivän edelleen maailmanluokan maalivahti ovat Usan eliittiosastoa. Usan heikkoutena voi pitää sitä, että joukkue on hieman kokematon ja kuriton. Koituuko nämä heikkoudet Usan kohtaloksi?

Tsekillä löytyy ratkaisijoita paljon : Jagr, Kovar, Hertl, Sobotka, Cervenka, Klepis jne. Puolustuksestakin löytyy kovia jätkiä ( Nemec ja Kindl ) kova on Tsekin joukkue, mutta tätä slaavilais nippua ei ole vielä Ruzicka saanut pelaamaan. Maalilla Alexander Salak ei ole vakuuttanut, joten parannusta tarvitaan paljon!

Veikkaus: Usa menee tästä parista jatkoon Tim Thomasin unelmapelin ja huippuketjunsa ansiosta. Tsekki parantaa muttei riitä. 3-2 Usalle .
 

Zborik_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Kyllä se on niin kuin avauspostissa kerrotaan, eli USA:n Thomas eikä Tshekin veskarit ole vakuuttaneet. Todella epävarmaa pelaamista jatkuvasti. Sikäli siis maaleja voidaan odotella.

Puolustukset ovat tosiaan aika tasaiset, mutta Jenkeiltä löytyy Tshekkiä enemmän ratkaisuvoimaa, etenkin ylivoimalla. Seth Jones, Jake Gardiner, Matt Donovan ainakin. Tshekillä onkin sitten lähinnä Ondrej Nemec. Kenties myös Martin Sevc, Jakub Kindl ja Petr Zamorsky, jotka eivät ole huonoja, mutta tehot ovat olleet vain kohtalaiset tähän mennessä. Oman puolustusalueen pelaaminen menee aika tasan.

USA:lla on hyvä hyökkäys. Johnny Gaudreau, Tyler Johnson, Brock Nelson, Craig Smith... kaikki loistopelaajia. Muilta hyökkääjiltä voisi toisaalta odottaa hieman enemmän taustatukea pisteidenteossa. Drew Shore teki hienon maalin viime ottelussa, joka on todellista highlight-kamaa.

Tshekin parhaita on yhä Jagr, joka pelaa edelleen hienosti. Loistava kiekonsuojaamista, hyviä oivaltavia syöttöjä ja laukoo mainiosti. Myös Vladimir Sobotka, Tomas Hertl, Jiri Sekac, Jiri Hudler ja Roman Cervenka osaavat luoda hyökkäyspeliä sekä viimeistellä.

USA:lla sanoisin olevan paremmat alempien ketjujen pelaajat hyökkäyksessä, mutta kaksi ensimmäistä kentällistä menevät aika tasan. Toki Jenkkien huippuketju on varmasti todella hankala Tshekille. Ketjussa on taitoa, nopeutta, luovuutta ja kaikki osaavat kyllä pistää kiekkoa maaliin. Puolustaja Jones on myös alituinen uhka hyökkäysalueella.

Veikkauksia on paha sanoa, mutta sanotaan, että Tshekki voittaa vauhdikkaan ja maalirikkaan ottelun 4-3. Toivon kuitenkin ennen muuta, että nähdään hyvätasoinen ottelu, voitti sen kumpi tahansa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Hyvin osui ennustuksesi kohdalleen. USA teki tuosta vielä pelin, mutta pelitapahtumiin peilaten (mm. kapteeni Abdelkaderin törkytaklaus) täysin oikea joukkue tuosta jatkoon meni.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.