MM-kisat 2014: Kanada

  • 37 299
  • 102
Tila
Viestiketju on suljettu.

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tämä Kanada oli kuitenkin huomattavasti tiiviimpi joukkue kuin kaksien edelliskisojen niput. Se voitti kuusi peliä peräkkäin ja keräsi omassa lohkossaan 18 pistettä. A-lohkon taso ei tainnut kovin kummoinen kuitenkaan sitten olla. Se vei myös esim. Ruotsia vastaan laukaukset melko selvällä erolla ja maalintekijöitäkin sieltä löytyi. Selkeät profiilipelaajat kuitenkin puuttuivat. Tällä joukkueella oli kuitenkin potentiaalia mennä päätyyn asti.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tässä kyllä näkyy myös tietty tasapaksuutemme - meillä on lähestulkoon kanadamaista syvyyttä kovaa luistelevien, perus- (vaan ei huippu-) taitavien, kovasti työtä tekevien ja kurinalaisten ammattilaispelaajien suhteen... Nämä eivät meiltä ihan kättelyssä lopu.

No tämä on tietysti totta, anttipihlströmejä riittää, ei tosin mitään pois Pillulta, hänhän on tämän pelaajatyypin prototyyppi ja hieno sellainen.

Minua kyllä miellytti todella paljon mm. Pekka Jormakan pelaaminen eilisessä pelissä, ennakkoluulotonta peliä. Mielestäni Liigan tasoa on kovasti aliarvioitu, mutta tämähän ei ole mitään uutta.

... A-lohkon taso ei tainnut kovin kummoinen kuitenkaan sitten olla...

Njoo, tietty kummastakin lohkosta etenkin kaksi jengiä välieriin, eli siinä mielessä oli tasaista.

Tosin jos muistan oikein, niin kyllä tätä Suomen lohkoa pidettiin etukäteen kovempana lohkona, juuri vaarallisten Latvian, Sveitsin ja (näissä kisoissa flopanneen) Saksan takia. Eli voit olla oikeassakin.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kyllähän Kanadalla näissäkin kisoissa oli suhteessa selkeästi huonompi joukkue verrattuna parhaaseen mahdolliseen kuin verrattuna esim. Suomella. Maalissakin oli kaksi käytännössä kakkosmaalivahdin pestillä toimivaa kaveria.

Mutta kyllä siinä jossain määrin on ihan mietinnän paikka, että miksi MM-tasolla usein hieman tunnutaan alisuorittavan pelaajamateriaaliin nähden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös