MM-kisat 2013: Päivä 8 (10.5.2013)

  • 167 865
  • 876
Tila
Viestiketju on suljettu.

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aralla ja Kojolla on kyllä ihan bullshittiä tällä hetkellä. Yrittäis nyt saatana edes vähän puolueettomasti analysoida...

Kokeneet äijät, hävetkää.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Vittu te olette kanssa pellejä.

Hieno voitto Suomelta, ja lohkovoiton merkitys taitaa nousta arvoon arvaamattomaan - Suomen kannalta loistava asia, että neljäntenä ei tule hankalaa Slovakiaa (todennäköisesti), vaan Ranska, Saksa tai ehkä jopa Latvia.

Venäjän kasetti hajoaa aina, mutta olihan tuo tuomaritoiminta käsittämätöntä - molempiin suuntiin. Kovalchukin pelirangaistus oli kirsikka kakun päällä, ihan yhtä lailla Pesonen siinä huseerasi.

Mielenkiintoiset pudotuspelit tulossa tällä menolla. Huomenna ei sovi aliarvioida Itävaltaa, joka on varmasti saanut itseluottamusta tämänpäiväisestä Slovakia-voitosta.

Enkä nyt sanoisi, että Bilyaletdinov olisi ollut jäässä. Kyllä ZB saa homman toimimaan sitten pudotuspeleihin. Venäjä on varmasti välierissä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Turhaa porua Ilyasta. Kovalchuk on helvetin hyvä, nyrkkeilyssäkin tiputti meidän Pessin ykkösellä.

Jos tosta lopun kahinoista jotain tulisi niin Pesoselle myös penalttia.

Sama. Iljalta paloi loppua kohti käämi, ja vaihtoaitioon huitominen meni jo rottailun puolelle, mutta lopun kahakasta täydet pisteet. Pessi tulee "äijänä" uhoomaan, niin bang ja kertalaakista Janne katolleen. Me like;)
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kovalchuk on vitullinen apina,jolla ei pää kestä tappiota. Nappi otsaan ja nokkospuskaan koko ukko.

Tuomarit oli kanssa vitun hyviä tänään. Venäläiset hakkaavat kuin halkoja tai omon mielenosoittajia ja käsi pysyy taskussa.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Kyllä tosta Kovalchukista kuoriutuu aina täysi kusipää kun pukee maajoukkuepaidan. Pari vuotta sitten sikaili Hietasen kisat pakettiin, tänään hirveitä viikateiskuja ja ''loppuhuipennus''. En ymmärrä miksei Venäjän maajoukkueen koutsit yritä edes hillitä näitä tähtiään. Kuitenkin Kovalchuk on NHL:ssä viime vuosina ollut erittäinkin siisti pelaaja. Arvostan Ilja Kovalchukia NHL:ssä, mutta en arvosta Ilja Kovalchukia maajoukkueessa.
 

Saasta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kylläpäs on taas Ilya-vihaajat itkemässä. Koko pelin ajan hakkasivat Kovalchukia ja kävivät tökkimässä. Nyt sitten vähän palaa hermo maalin edessä kun Pesonen tökkii poikittaisella ja antaa nyrkkiä. Sitten komea "kuolevajoutsen" ja Ilya suihkuun. Ihan hienosti pelattu Pesoselta ja Ilyan hermo paloi, mutta on tuo nyt helvetin kaukana mistään normaalista poikkeavasta. Muutamasta aikaisemmasta olisi kyllä kuulunut antaa Venäjälle jäähyä. Kovalchuk pelasi kaikkineen ihan helvetin hyvän pelin ei ollut ihan sattumaa että merkattiin tehot taas molempiin Venäjän maaleihin.

Mahtava voitto ja todella hyvä peli. Tunnetta oli molemmin puolin ja yleisökin mukana! Tällaista lisää! NY RILLATAAN!
 
Kyllä tossa olis pitäny pienet linet brawlit pistää kun 3 sek jälellä. Ihan vaan näyttääkseen, että isäntä on kotona.

Vaikka Anttila ja Väänänen nuthuggaamaan. Melart ja Pillu vois osata lyödäkin. Osaako Korpikoski tapella? Noh... pistetään se kuitenkin.

Savinainen olisi myös mennyt siinä samalla. Tosin en tiedä vaatiiko se baarin edustan ja humalatilan, että tappelu onnistuu.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko siellä Ruotsin suunnalla menossa peliä? Paljon tilanne?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Voi pippeli kun Suomi oli tänään hyvä. Säälittävää vaan että onneton duomarointi päästi venäjän vähän edes yrittämään.

No hienoa toki ettei edes tuomareiden avustuksella ryssillä ollut tänään jakoa. Niin paskaperseistä touhua pelureilta kyllä. Ensin ilja kalastaa parit jäähyt heppoisin kaatumisin ja sitten kasetti lopussa ihan sekaisin.. ei jatkoa. Mitä tekee ottelun raati.. palkitsee surffari radun parhaana .. ei hyvää yötä ja ei jatkoa raadille.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Pesonen saa ainakin minulta täyden arvostuksen. Tietää, ettei ole mikään kovaluisin, saati isokokoisin pelaaja, mutta viimeisillä sekunneilla ottaa tietoisesti pataansa vastustajan ykköstähdeltä. Tätä on jääkiekko!
 

Tenho995

Jäsen
onko parempaa viihdettä olemassa? kunnon boxing night tuli kaupanpäälle ainoo vaa että vähä epätasaiset sarjat kun kovy painaa 105 ja edustaa raskasta sarjaa ja pesonen painaa mitä painaa.

konna kisojen paras pelaaja. aivan täysin uskomattomia otteita! radulov venäjän huikein pelaaja jällee
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näinhän se meni. Mutta kun Mertaranta kertoo joukkopsykoosissa kerran vuodessa kahdeksi viikoksi jääkiekosta innostuville, niin pakkohan se oli olla sikamaista.

Mutta helvetin hienoa, muistutan vielä antsamaisesti n. sadannen kerran kuinka tärkeä ottelu oli kyseessä. Vähän kuten eilinen Venäjä - Ranska.

Ei kai sulla ole pinna kireällä tai jotain siellä? Kun saat vähän happea, niin mietipä nyt kuitenkin pari kertaa, että oletko ihan niin jäätävä asiantuntija, että sinulla on varaa tuohon nakkeluun.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Upea juttu, että Suomi voitti. Tasapuolisilla tuomareilla tämä peli tuskin olisi mennyt näin jännäksi. En hetkeen muista mm-kisoissa todistaneeni mitään näin puolueellista paskaa. Kyllä varmasti Kanadan, Venäjän ja USA:n suhteet lähentyivät vaikka tavoite jäi tällä kertaa saavuttamatta. Hyi saatana.

Ja HIENOA Suomi!
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Iljan vaihtoaition huitominen oli kyllä niin törkeä temppu, että mun puolestani sitä voitais rankaista niin, että ristiinnaulitaan yöksi aurinkokuninkaan patsaaseen samalla kun itse Don Tami pitää koko yön kestävän saarnan jääkiekon prinsiipeistä.
 

Timppa25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Iljan olisi voinut heittää jo muutaman kerran boksiin pelin aikana sikailusta. Pesoselle pisteet, että lähti painimaan tuossa lopussa. Mutta jos lyöt ensin ja vastapallosta kanveesiin niin aikalailla oma häpeä.
 

enigma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuusKi, Nikerit
Pesonen saa ainakin minulta täyden arvostuksen. Tietää, ettei ole mikään kovaluisin, saati isokokoisin pelaaja, mutta viimeisillä sekunneilla ottaa tietoisesti pataansa vastustajan ykköstähdeltä. Tätä on jääkiekko!

Vihdoinkin järkipuhetta!

Pesosella ei ollut yksinkertaisesti mitään muuta vaihtoehtoa kuin jäädä ottamaan sitä keppiä ja nyrkkiä naamaan koska pelasi maalinedustalla omaa miestään. Se fakta tuntuu unohtuvan monelta. Ilya olisi voinut pakittaa pois mutta turhautuminen paistoi kotistudioon asti.
 

PinQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hieno ja kuuma peli. Ei ole punakone iskussaan tällä hetkellä, nimetön Leijonajoukkue käytti omia vahvuuksiaan ja pelasi turnauksen parhaan pelinsä. Hienoa! Tuosta Kovyn tilanteesta sen verran että ei siinä nyt mitään hirveää sikailua tapahtunut. Pieni kaksinkamppailutilanne maalin edessä joita näkee atlantin toisella puolella jokaisessa pelissä. Pessi kyllä vähän nolosti ylidramatisoi tilanteessa.

Jämämaista voitot, jenkeille yksi källi ja lohkovoitto näpeissä!
 
Venäjän kasetti hajoaa aina, mutta olihan tuo tuomaritoiminta käsittämätöntä - molempiin suuntiin. Kovalchukin pelirangaistus oli kirsikka kakun päällä, ihan yhtä lailla Pesonen siinä huseerasi.

En tiedä ymmärsinkö väärin, mutta Pesonenkin sai siis saman tuomion, kuin Kovy, joten turha ainakaan puolustella tuomiota venäläisten hyväksi.



En kyllä valita tuomareista lähes koskaan, mutta oli kyllä ihmeellinen linja tänään. Suomeltakin jäi pari viheltämättä, mutta vihellettiin myös heppoisia jäähyjä linjaan nähden. Tai eihän tässä mitään linjaa edes ollut.

Voitto tietysti pääasia ja tästä on hyvä taas jatkaa.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ketju on täyttynyt nationalistisesta vihapuheesta ja rasismista. Vuosi on 2013. Vastenmielistä.

Suomi voitti Raannan sulamisesta huolimatta.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hienoa peliä Suomelta kaksi erää. Kolmas meni viivytystaisteluksi, mutta Kollaa kesti. Radulov on edelleen niin ylimielinen ja etova kusipää, ettei toista ole näissä kisoissa. Kilpailee helposti Averyn kanssa kaikkien aikojen kusipään tittelistä vaikkei mitään tekisikään.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös