MM-kisat 2012: Suomi

  • 1 235 026
  • 3 739
Tila
Viestiketju on suljettu.

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Just joo. "Jos olisi munaa niin Jalonen tiputtaisi nano-nanon pois" Kaikki pitäis nyt taas tiputtaa kokoonpanosta, mutta mistä ajattelitte saatavan ukkoa tilalle? Ei ole mahdollista tiputtaa kokoonpanosta nyt mitään kärkiketjujen ukkoja pois, vaikka kuinka tekisi mieli itkeä ja potkia. Korkeintaan kahta jätkää on mahdollista vaihtaa ja ei tulisi mieleenkään tiputtaa esimerkiksi Granlund-Immonen -paria, tähän mennessä alemmissa ketjuissa pelanneiden pelaajien tieltä pois.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Mikä kausikortti Pesosella ja Granlundilla oikein on tonne Jalosen kokoonpanoon, kun he näyttäisivät siellä tänäänkin olevan

Saatan olla mielipiteeni kanssa ainoa, mutta mielestäni juurikin Pesonen on pelannut tuossa PIG-kentässä kohtuullisesti ja ansainnut paikkansa. Vastaavasti Immonen ja Granlund ovat olleet surkeita. TODELLA surkeita!
 

Dnome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Mikä kausikortti Pesosella ja Granlundilla oikein on tonne Jalosen kokoonpanoon, kun he näyttäisivät siellä tänäänkin olevan.

Nyt olisi tarvittu vähän isompia muutoksia tonne hyökkäykseen kuin joku Joensuun penkittäminen, joka on vieä pelannut ihan hyvin.

Joensuu pelannut hyvin? Viime peleissä potku ei todellakaan ole riittänyt ja äijä aivan hapoilla parin potkun jälkeen, jonka seurauksena joutuu rikkomaan. Onko näitä kovia maita vastaan peräti 3 jäähyä? Ja kaikki lisäksi todella tyhmiä ja tyhmissä paikoissa. Ja onko joensuu ollut vaarallinen hyökkäyspäähän? Ei todellakaan. Kertaakaan näkynyt hyökkäyspäässä... Hyviä pommeja tosin jakelee, mikä on poikkeuksellista muuten niin pienikokoiselle suomen joukkueelle. Jokatapauksessa: ei kestä taidot eikä kasetti niin ihan syystäkin katsomossa.


Mikellä ja pesosella tänään tilaisuus näyttää osaavansa pelata. Jos tänään ei kulje niin torstaina pienempään rooliin ja uutta verta tilalle. Kuitenkin Mikke on pelannut pääosin omilla vahvuuksillaan (rauhoittanut kiekollisena peliä ja löytänyt ketjukavereita onnistuneilla syötöillä.) Jotenka uskon että mikke vielä tehojakin tulee napsimaan, kunhan kaverit syttyy ja laittaa kiekkoa reppuun.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllä miehen itseluottamus on täysin nolla. Näkee helposti monessa tilanteessa. Tilanne voisi olla eri jos olisi tehnyt läpiajosta maalin (oliko se Ranskaa vastaan). Siinäkin päätti vetää plekseihin joka ei ole luontainen Granlundin ratkaisu.
Katsotaan pääseekö vielä omalle tasolleen turnauksessa, mutta pahaa pelkään.

Poika se on eikä mies;). Vaikeudet alkoivat tosiaan jo Ranska-pelissä (sic), jossa Granlund yritti itselleen epätyypillisesti tehdä kaikkea eli maalata, taklata, kuskata, kikkailla ns. hampaat irvessä ja säntäili puolikuntoisena joka puolella kenttää=mistään ei tullut kunnolla mitään.

Kanadan ja USA:n kaltaisia joukkueita vastaan MG tuppaa olemaan ahtaalla täydessä iskussakin, saati sitten kauhukautensa ja huilinsa jälkeen (plus kruunuksi koko joukkueen peli on valmennusta myöten ollut sekaisin kuin seinäkello, kun vastustaja on ennenkuulumattomasti niin ilkeä, että on lukenut läksynsä ja pelaa teoriat rytinällä pois).

Kylmä totuus oli jo ennen turnausta se, ettei Granlundin varaan voi tällä kertaa paljoa laskea. Sadannen kerran: kyseessä ei ole aikuinen, "valmis" pelaaja fyysisesti eikä henkisesti, vielä. Matkaa on.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Mun mielestä yksinkertaisesti paras ratkaisu olisi ollut vaihtaa Pesonen ja Komarov päittäin, oltaisiin saatu tuohon Immosen kenttäänkin yksi vahvaan fyysiseen peliin kykenevä. Joensuun olisin myöskin pitänyt kokoonpanossa, sillä omaa juuri sitä vääntövoimaa mitä Suomella ei liikaa ole.
Malttia Jesse tietenkin peliinsä hieman tarvitsisi, jotta ei tulisi noita turhia hyökkäyspään jäähyjä, mutta siltikin Joensuu sai Johnsoninkin viime pelissä kurkkimaan olkansa yli ennen kuin meni hakemaan kiekkoa kulmasta.

Pahoin pelkään, että tuo meidän kakkonen tulee olemaan ihan yhtä kusessa torstaina puolustuspäässä jenkkejä vastaan, sillä Kazakstan ei ole vastustajana mikään kummoinen testi.
Veskareista sen verran, että minun mielestäni Vehanen olisi maalissa torstaina vaikka Lehtonen ei olisikaan loukkaantunut.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Voi vittu mitä paskaa, korjataan sitä mikä ei ole pahiten rikki.

No en tuomitse, katsellaan nyt tai no tämän illan peli ei kyllä ole mittari millään tasolla. Tänään jos ladotaan taululle 5-0 niin sitten kaikki on taas olevinaan hyvin ja puolivälierissä tulee tukkaan samaan tyyliin kuin eilen.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Saatan olla mielipiteeni kanssa ainoa, mutta mielestäni juurikin Pesonen on pelannut tuossa PIG-kentässä kohtuullisesti ja ansainnut paikkansa. Vastaavasti Immonen ja Granlund ovat olleet surkeita. TODELLA surkeita!

Komppaan kyllä tätä, Pesonen on tuossa ketjussa ollut se kaikista yritteliäin pelaaja ja paiskinut hommia kovalla sykkeellä. Immonen ja Granlund ovat olleet todella surkeita.

Edelleenkin ihmetyttää tämä Suomen joukkueen roolitus, kun tuntuu että jokaiselta kentältä odotetaan maaleja. Senttereinä meillä on seurajoukkueiden ykkös- tai kakkossentterit ja nyt esim. joku Kontiola on mielestäni aivan väärässä roolissa pelatessaan nelosen keskellä.

Sellainen "rottaketju" puuttuu kokonaan, mikä on mielestäni tärkeä osa joukkuetta. Viime MM-kisoissa se taisi olla Pihlström - Nokelainen - Lajunen, joka hämmensi ja antoi painavia taklauksia. Myös Komarov pelasi tuolloin Kapasen ja Aaltosen kanssa. Ykkösessä Koivun kanssa pelasi Pyörälä ja Ruutu. Ja vuonna 2011 PIG-ketju oli kuuminta hottia.

En tiedä olenko yksin tämän asian kanssa, mutta viime vuonna meillä oli paljon paremmin kasattu ja roolitettu joukkue, nyt ollaan vain mietitty, että jokainen ketju pystyy hyökkäämään ja pelaamaan "Meidän peliä". Jokaisessa ketjussa on liikaa samantyyppisiä pelaajia.

Tänään voitto tulee ja toivottavasti jengi kasaa itsensä. Itseluottamusta nostattava peli, mitään muuta tästä ei jää käteen.

EDIT: Ja nämä nyt tehdyt ketjumuutokset eivät tule kertomaan juuri mitään, sillä Kazakstan on niin heikko joukkue. Kyllä Tuppurainen ja Kiiskinen pärjäävät, mielenkiintoista olisi nähdä jotain vähä radikaalimpaa. Eilen mm. USA:n ketjut elivät koko ajan. Jalonen on ollut hiukan kassalla silloin, kun pitäisi reagoida peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Tässä vaiheessa on iso riski muuttaa ketjuja ja puolustajapareja isommin. Silloin kaikki se, mitä on opittu, menee hukkaan. Virheistäkin voi oppia, kuten USA-pelistä.

Kun keitoksen aineet eli pelaajat ovat tiedossa, ei niistä erilailla sekoittelemalla synny paremman makuista soppaa.

Pelaajien on yksilöinä otettava itsestään enemmän irti ja valmennuksen pitää osata reagoida myös pelin sisällä peluutuksiin ja jopa tilanteen mukaisiin kokoonpanojen rustaamisiin.

USA-tappio söi itsetuntoa pahasti, tappio oli liian vastaansanomaton. Jokainen hävisi oman pelinsä.

Itsetunnon palauttaminen on nyt avain. Se ei oikene panemalla 'kaikki uusiksi' eli painamalla paniikkinappulaa.

Maalivahdin vaihto on toki selvä juttu, mutta kun on kaksi hyvää, ja jopa kolme, sellainen ei ole sekoittamista.
 

PJx

Jäsen
Tällä hetkellä näyttää, että viime kevään tehoketju on menettänyt särmänsä täysin. Etenkin Granlundin vastustajan ja vastuun pakoilu on todella järkyttävää seurattavaa.
Totuuden nimessä pitää muistaa, ettei kyseinen ketju onnistunut erityisen hyvin myöskään viime keväänä omassa päässä. Hyökkäyspään tehot korvasivat kuitenkin puolustuspään puutteet. Kun ketju ei ole aivan entisessä kuosissa (tehot puuttuvat) ja odotukset ovat hirvittävät, niin mikään ei myöskään (edes pelaajille itselleen) riitä ja kierre on valmis.

Mutta lyhyesti: Tehottomuus on ollut yllätys, vaikeudet omassa päässä eivät. Niin ja mielestäni ilman Pesosta olisivat olleet omissa entistä pahemmin purjeissa...
 

eläin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue, DIF, HIFK, Väsby Hockey
Aikaa hauskaa kuinka niin monet ajattelee vielläkin että Suomen puolierävastus tulee Tukholman lohkosta. Tosin itsekin kun viikonloppuna kelailin mahdollisia puolierävahvistuksia niin tein saman ajatusvirheen.


Mitä tulee ketjumuutoksiin niin olisin itsekin toivonut jotain isompia muutoksia kuin mitä saatiin.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Pistähän tonni tulemaan.

Koivun johtajuus on nyt nähty. Joukkue oli täynnä pelkureita molemmissa peleissä. Kanadaa vastaan 3-1 johdosta 3-5 tappioon. Miksei kapteeni kääntänyt kurssia? USAlle 5-0 tappio eikä vieläkään joukkue taistele.

USA-peli oli Koivultakin heikkoa tekemistä, näytti yhtä lailla kuolevaiselta kuin koko muukin leijonalauma. Kanadaa vastaan Koivu oli kuitenkin ehdottomasti leijonien parhaimmistoa, eikä paskonut housuun viimeisen 30min aikana. Hänen johtama vitja oli ainoa joka kykeni pelaamaan kutakuinkin ehjästi 60min. Jossittelu on nyt tässä kohtaa tietysti turhaa, mutta siitä olen varma ettei Getzlafin ketju olisi näyttänyt noin hyvältä jos olisivat Koivuja vastaan pelanneet koko 60min. Tästähän Getzlaf myös itse oli iloinen, kun yhtäkkiä Suomi alkoikin peluutta Immosia hänen ketjuaan vastaan. Kun ekat 30 min pelattiin Koivut vs Getzlafit, vei Koivun ketjua peliä aivan täydellisesti.

Paremmin toki olisi kapteenikin voinut molemmissa peleissä vetää kun tiedetään millainen pelaaja on kyseessä. Kanadaa vastaanhan homma oli loppupeleissä erittäin pienistä asioista kiinni ja voitto ratkesi marginaaleihin. USA:ta vastaan siinä ei paljon yksi kapteeni auta vaikka olisi miten hyvä johtaja, kun kaveri sai "meidän pelin" noin pahasti solmuun.
 

Fordél

Jäsen
Mitä tulee ketjumuutoksiin niin olisin itsekin toivonut jotain isompia muutoksia kuin mitä saatiin.

Itse en ihan ymmärrä miksi pitäisi tehdä radikaaleja muutoksia hyökkäysvitjoihin, kun suurimmat ongelmat on pakistossa. Jos siellä pelaaminen kusee niin se on oikeastaan aikalailla se ja sama missä muodossa ovat hyökkäysvitjat.

Sen sijaan olisin kaivannut muutoksia pakkipareihin, jotta saataisiin monipuolisempaa osaamista eri pareihin. Olisin ehdottomasti hajoittanut parin Mäenpää-Hietanen ja laittanut kumpaisenkin viereen lisää vääntövoimaa. Omassa näkemyksessä pakkiparit olisi mennyt suurinpiirtein näin:

Niskala - Väänänen
Mäenpää - Järvinen
Hietanen - Kukkonen
Jaakola
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Saatan olla mielipiteeni kanssa ainoa, mutta mielestäni juurikin Pesonen on pelannut tuossa PIG-kentässä kohtuullisesti ja ansainnut paikkansa. Vastaavasti Immonen ja Granlund ovat olleet surkeita. TODELLA surkeita!

Samaa mieltä, Pesonen on ketjunsa ahkerin pelaaja, putki liikkuu ja töitä tehdään. Samaa ei voi sanoa Immosesta ja Mikkestä.

Joensuun penkitys on vähän niin ja näin, toisaalta myös yksi harvoista pelaajista jotka voittavat kaksinkamppailuita ja joka jaksaa yrittää, tuossa roolissa mies on ollut hyvä. Jos taas pitäisi tulla tehoja kanssa, niin sitten vaihtoon.
 

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Itse en ihan ymmärrä miksi pitäisi tehdä radikaaleja muutoksia hyökkäysvitjoihin, kun suurimmat ongelmat on pakistossa. Jos siellä pelaaminen kusee niin se on oikeastaan aikalailla se ja sama missä muodossa ovat hyökkäysvitjat.

Sen sijaan olisin kaivannut muutoksia pakkipareihin, jotta saataisiin monipuolisempaa osaamista eri pareihin. Olisin ehdottomasti hajoittanut parin Mäenpää-Hietanen ja laittanut kumpaisenkin viereen lisää vääntövoimaa. Omassa näkemyksessä pakkiparit olisi mennyt suurinpiirtein näin:

Niskala - Väänänen
Mäenpää - Järvinen
Hietanen - Kukkonen
Jaakola

Ei tälläkään ole merkitystä, kun pelataan väärin. On aivan sama pelataanko väärin 50% vai 150% teholla.
 

Dängleri

Jäsen
Pelkkä 3- ja 4-kenttien hienosäätö ei poista sitä tosiasiaa että etenkin PIG on ollut purjeessa kahdessa edellisessä pelissä. Eikä ykkösenkään peli ole oikein vakuuttanut viimeiseen viiteen erään.

Kokonaan toinen asia on, onko joukkueen johdolla pokkaa katsoa peiliin ja ns koskea koskemattomiin.

Vihdoinkin Jalonen kokeilee jotain, mitä olisin itse ollut valmis kokeilemaan jo turnauksen alussa, eli KKK -ketjua. Kapanen on ketjun aivot, Kiiskinen kädet ja Komarov kovuus. Jokainen osaa myös viimeistellä, joten odotusarvot tuolle ketjulle ovat kovat.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Sen sijaan olisin kaivannut muutoksia pakkipareihin, jotta saataisiin monipuolisempaa osaamista eri pareihin. Olisin ehdottomasti hajoittanut parin Mäenpää-Hietanen ja laittanut kumpaisenkin viereen lisää vääntövoimaa. Omassa näkemyksessä pakkiparit olisi mennyt suurinpiirtein näin

Jep. Aika käsittämättömätä tuntuu tämä päätös, että Mäenpää-Hietanen pidetään edelleen yhdessä. Ja Niskala, jota pidän kuitenkin tästä kolmikosta arvokkaimpana kaverina on nyt se seiskapakki. Ei hyvältä näytä Jalonen, ei todellakaan.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
USA-peli oli Koivultakin heikkoa tekemistä, näytti yhtä lailla kuolevaiselta kuin koko muukin leijonalauma. Kanadaa vastaan Koivu oli kuitenkin ehdottomasti leijonien parhaimmistoa, eikä paskonut housuun viimeisen 30 min aikana. Hänen johtamansa vitja oli ainoa joka kykeni pelaamaan kutakuinkin ehjästi 60 min. Jossittelu on nyt tässä kohtaa tietysti turhaa, mutta siitä olen varma ettei Getzlafin ketju olisi näyttänyt noin hyvältä jos olisivat Koivuja vastaan pelanneet.
Paremmin toki olisi kapteenikin voinut molemmissa peleissä vetää, kun tiedetään millainen pelaaja on kyseessä. USA:ta vastaan siinä ei paljon yksi kapteeni auta vaikka olisi miten hyvä johtaja, kun kaveri sai "meidän pelin" noin pahasti solmuun.

Tämäpä. Vaikka M. Koivu olisi persoonana/johtajana kuinka vastenmielisen oloinen (kuten IMO on, vaikkei sillä hevon veen väliä olekaan:) täytyy olla aika pihalla, jos ei näe, että tämä porukka oli ainoa joka yhtään pysyi kovemmassa kyydissä. Etenkin Filppula on tietystä näkymättömyydestään huolimatta ollut Suomen parhaimmistoa kolme viime peliä (plus Komarov, mutta kaverien lähtöroolissa ja vastuussa on tietysti eroa).

Jos nyt yksittäisten pelaajien alisuorittamista, vääriä ratkaisuja ja kusessa oloa haluaa vielä korostaa, eiköhän Jalosen ottopojat Mäenpää-Hietanen tosiaan vedä tässä pohjat. Sen tiesi jo ennalta, että Kukkoselle ja Jaakolalle välillä vaan tulee tällä tasolla epätoivohetkiä/matseja, joten en laske pettymykseksi:).
 

Timppa25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mietin jälleen tuota sarjataulukkoa. Reilu yksi kierros siis jäljellä.

Jos Suomi voittaa Kazakstanin ja Slovakia Ranskan, molemmat ovat siis 15 pisteessä.

Koodi:
Kanada 16-19
Suomi 15
Slovakia 15
Usa 13

Näin siis ennen Usa-Sveitsi-kamppailua. Miettikää mikä jännitys, jos tuo ottelu menee jatkoille/rankkareille. Sveitsin voittaessa Suomi saa vastaansa Slovakian puolivälieriin ja Usan voittaessa Suomi saa Kanadan vastaansa puolivälieriin. Tuollaista jatkoaikaa katsellessa voisi pumppu pettää.

Usan voitto Sveitsistä ei todellakaan ole mikään läpihuutojuttu.

Suomihan saa Kanadan vastaan myös, jos Usa voittaa Sveitsin ja Kanada häviää Valko-Venäjälle.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Periaatteessa aivan sama tuleeko puolivälierissä vastaan USA vai Kanada. Enivei turpiin tulee että tärisee jos ei saada omaa pelaamista kuntoon. Jos taas puolustuspään pelaaminen saataisiin jollain ihmeen ilveellä kuosiin ja päästäisiin toteuttamaan meidän peliä omalla mukavuusalueella, niin siinäkin tilanteessa on yksi ja sama kumpi tulee vastaan. Niin samanlaisia joukkueita nuo ovat. Kumman tahansa leijonat pystyy hyvänä päivänä kaatamaan, mutta kyllähän se toki tällaisen perseraiskauksen jälkeen mikä eilen nähtiin, tuntuu erittäin vaikealta tehtävältä.

Jos järetön munkki käy niin Sveitsi kaataa jenkit ja sen jälkeen päästään pelaamaan Slovakiaa vastaan puolareissa. Läpihuutojuttu tuo peli ei siltikään olisi, mutta pettymyksenä pidän jos sellaista peliä ei leijonat pysty voittamaan. Jos taas vastaan tulee USA tai Kanada, niin otan tyylilleni vastaisesti pessimistin periaatteen ja olen helvetin iloisesti yllättynyt jos Suomi sen pelin jälkeen vielä turnaustaan jatkaa.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Näin siis ennen Usa-Sveitsi-kamppailua. Miettikää mikä jännitys, jos tuo ottelu menee jatkoille/rankkareille. Sveitsin voittaessa Suomi saa vastaansa Slovakian puolivälieriin ja Usan voittaessa Suomi saa Kanadan vastaansa puolivälieriin. Tuollaista jatkoaikaa katsellessa voisi pumppu pettää.

USA:n voitto ei tuo Suomelle Kanadaa vastaan puolivälierissä. Suomi ja Slovakia olisivat silloin tasapisteissä, jolloin Suomi menee Slovakian edelle, koska Suomi voitti Slovakian. Täten Suomi on kolmas lohkossa ja kohtaa USA:n puolivälierissä.
 

Timppa25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
USA:n voitto ei tuo Suomelle Kanadaa vastaan puolivälierissä. Suomi ja Slovakia olisivat silloin tasapisteissä, jolloin Suomi menee Slovakian edelle, koska Suomi voitti Slovakian. Täten Suomi on kolmas lohkossa ja kohtaa USA:n puolivälierissä.

Ei. Suomi, Usa ja Slovakia olisivat tällöin tasapisteissä, jolloin huonoimman maalieron takia Suomi jäisi neljänneksi..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jalosen Vancouverin traumat näkyät edelleen. Silloinhan ilkeät ja EHT-pelien neroutta ymmärtämättömät NHL pelaajamme kehtasivat kyseenalaistaa Jalosen 1-1 puolustuksen, kun olivat kaikki tottuneet puolustamaan aluetta.

Aivan samaa mieltä kaikesta, myös Nokelaisesta ja Petrellistä. Sitäpaitsi Nokelainen oli voittajajoukkueessa vuosi sitten ja teki jopa maalin finaalissa. Joidenkin pelaajien vanhat näytöt eivät riittäneet, joidenkin taas riittivät. Lennu olisi ollut MM-kisoissa -11 joukkueessa, jos ei olisi loukkaantunut. Tämän nimenhän Jalonen itse antoi julkisuuteen, kyseessä ei siis ole spekulaatio. Suomeksi siis: Nokelainen ja Petrell olivat tervetulleita MM-kisoihin pelattuaan kauden SM-liigassa. Nyt molemmilta lyötiin ovi kiinni ja muuta syytä ei voi olla kuin se, että kaverit pelasivat nyt NHL/AHL:ssä. Todella perseestä on Jalosen NHL-kaunaisuus. On ihan vitsi ottaa jotain Kiiskistä MM-kisoihin, kun valitsematta jää lihaa ja taitoa (Nokelainen, Petrell) sekä johtajuutta (Peltonen). Onkohan oikeasti niin -ja tämä on spekulointia- että Koivu ja Peltonen eivät mahdu samaan joukkueeseen? Molemmat ovat liidereitä. Sinänsä valmentaja tekee ihan oikein valitessaan kahdesta liideristä oman luottomiehensä. Näin sen kuuluukin mennä. Mutta sääli koko joukkueen kannalta, että liiderien puute näkyy katsomoon asti. Ja miesvartioinnin pelaaminen Hietasilla ja Mäenpäillä? Hohhoijaa.

Immonen ja Granlund? Pehmeitä kahdessa edellisessä pelissä, mutta kyllä ne tuossa jengissä ansaitsevat pelipaikan kuitenkin. Olen pettynyt, että ei nähty todellisia ketjumuutoksia. Nyt ei pitäisi vonkua sitä, että Immonen ja Granlund ovat vaisuja, vaan pitäisi ennemmin pyrkiä mahdollisimman nopeasti ulosmittaamaan heistä tehoja. Filppulalle Granlund, Koivulle Immonen samaan ketjuun? Immonen pystyy pelaamaan laidassakin ja hänellä on Suomen parhaat kädet. Olisi ihan käsittämätöntä filtittää hänet. Ei ole varaa pistää sivuun kolmen maalin tekijää.
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aivan samaa mieltä kaikesta, myös Nokelaisesta ja Petrellistä. Sitäpaitsi Nokelainen oli voittajajoukkueessa vuosi sitten ja teki jopa maalin finaalissa. Joidenkin pelaajien vanhat näytöt eivät riittäneet, joidenkin taas riittivät. Lennu olisi ollut MM-kisoissa -11 joukkueessa, jos ei olisi loukkaantunut. Tämän nimenhän Jalonen itse antoi julkisuuteen, kyseessä ei siis ole spekulaatio. Suomeksi siis: Nokelainen ja Petrell olivat tervetulleita MM-kisoihin pelattuaan kauden SM-liigassa. Nyt molemmilta lyötiin ovi kiinni ja muuta syytä ei voi olla kuin se, että kaverit pelasivat nyt NHL/AHL:ssä.

Tämä nyt on ihan naurettavaa väittää, että syy olisi miesten NHL-statuksessa. Eiköhän se kumminkin ollut siinä, että peliajat olivat paljon pienempiä NHL:ssä kuin vuosi sitten SM-liigassa. Kyllä se nyt meni vain niin, että ne otettiin joukkueeseen, jotka olivat kunnossa ja pelituntumaltaan tapissa. Kyllä se väkisinkin näkyy, jos pelaa SM-liigassa 20 minuuttia ottelussa kuin puolet vähemmän NHL:ssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös