Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus
 1. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Venäjän maajoukkue on MM-kisoissa menestynyt loistavasti monissa viime kisoissa. 2000-luvalla Venäjän mitallisaldo on 4 kultaa (2008, 2009, 2012, 2014), 3 hopeaa (2002, 2010, 2015) sekä 4 pronssia (2005, 2007, 2016, 2017). Kuten huomata saattaa välierissä neljä kertaa peräkkäin. Kaksi vuotta peräkkäin joukkue on nyt voittanut pronssia, mutta tänä vuonna kolmatta pronssia tuskin tavoitellaan. Venäläiset lähtevät hakemaan A-maajoukkueelleen tuplamestaruutta nimittäin olympialaisissa saaliina oli kultaa.

  NHL-vahvistuksista ei ole kuulunut mitään, mutta eiköhän viikonlopun aikana, kun NHL:än runkosarja pääty niin ilmoille tule lisätietoa.

  Venäjälle vapautuu käyttöön seuraavat pelaajat NHL:ästä.

  P: Viktor Antipin,

  H: Artem Anisimov, Anton Slepyshev, Nikolay Goldobin, Valentin Zykov, Nikolai Kulemin (ollut koko kauden loukkaantuneena ei pelaa kisoissa), Pavel Buchnevich, Nikita Sherbak

  Tällä hetkellä Florida, St. Louis, Colorado ja Dallas taistelevat playoff paikoista keskenään. Näistä joukkueista voisi vapautua maalivahti Semjon Varlamov, puolustajat Nikita Zadorov sekä hyökkääjiä Yevgeni Dadonov, Maxim Mamin, Ivan Barbashev, Nikita Soshnikov, Vladimir Tarasenko, Vladislav Kamenev sekä Nail Yakupov.

  Mielenkiinnolla odotellaan uutisia...
   
 2. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Dallas jo ulkona pudotuspeleistä...
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Varlamovin kausi on loukkaantumisen myötä ohi, joten ei tule MM-kisoissa esiintymään.
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Tuskinpa kovinkaan moni avausviestin pelaajista tulee kisoissa esiintymään, koska Venäjän materiaali Euroopassa on sen verran kova. Viittaan tässä siis lähinnä Slepyševiin, Maminiin, Barbaševiin, Stšerbakiin ja Goldobiniin. Anisimov ja Butšnevitš ovat halutessaan mukana. Blues/Avs tuskin Predsiä peittoaa ja Floridakaan tuskin ensimmäistä kierrosta pidemmälle menisi vaikka pleijareihin pääsisivätkin, joten uskon myös Tarasenkon, Zadorovin ja Dadonovin pelaavan kisoissa.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Käytännössä toki näin, mutta sen verran näissä pitää pilkkua nussia että eihän Venäjän A-maajoukkue mitään olympiakultaa voittanut, vaan venäläiset olympiaurheilijat voittivat olympiakultaa. Venäjän A-maajoukkue ei olympialaisissa pelannut, ja virallisesti Venäjällä ei ole vieläkään sitä ensimmäistä olympiakultaa, vaan ne on tulleet joko Neuvostoliiton, IVY:n tai OAR:n väreissä.
   
 6. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Ei pilkkua, eikä käytännössä. Venäjä ei osallistunut E-Korean kisoihin, joten ei ole sieltä mitään voittanutkaan.
   
 7. HockeyIsLife Jäsen

  Nyt kun Dallas on ulkona pleijareista, niin itseäni ainakin kiinnostaa kovasti Alexander Radulovin tilanne MM-kisoja silmällä pitäen. Olisi hauska nähdä Radulov kisoissa, mutta ei ole mies tainnut kuulua Snarokin luottomiehiin, joten saa nähdä kysytäänkö näihin kisoihin, ja jos kysytään niin mitä vastaa?
   
 8. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Radulov olisi kyllä must-see, jos kisoihin tulee. Znarokin kaudella ei kertaakaan ole arvokisoissa mukana ollut. Edelliset kisat niinkin kaukaa, kun Sotshin olympialaiset. Muistelisin tässä pari kautta sitten Euro Hockey Tourilla, Znarokin jopa penkittäneen Radsin pidemmäksi aikaa.

  Kova vahvistus (halutessaan) Mother Russialle, mutta sopiiko Znarokin palapeliin ja ajaako SKA:n miehet hierarkiassa ohi.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  St. Louisin, Floridan ja Dallasin miesten kausi päättyi, joten sieltä vapautui jokunen pelaaja, lähinnä Tarasenko, Dadonov, Radulov ja kenties Soshnikov.

  Yllä olevasta listasta ainakin Zykovin kausi jatkuu AHL:n pudotuspeleissä.
   
 10. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Radulov ei ole tulossa.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tarasenko on ainakin hajalla eikä ilmeisesti puhuta kuntoutuksen suhteen viikoista. Voin olla väärässä, jos tullut tarkennusta asiaan.

  Mielenkiintoista kyllä nähdä miten Venäjä lähtee rakentamaan kisajoukkuetta, koska olympialaiset sujuivat kuitenkin kohtalaisesti. Omaan silmään Venäjällä ei ollut parhaat pelaajat helmikuussa tosin mukana eli kyllä sinne paikkoja aukeaa.

  Oma veikkaus hyökkäyksestä ilman Capitalsin ukkoja:

  Kovalchuk - Datsyuk - Radulov
  Gusev - Shipachyov - Dadonov
  Panarin - Anisimov - Kaprizov
  Telegin - Andronov - Kalinin
   
 12. Mängimies Jäsen

  En itse asiassa usko, että Olympialaisten joukkueesta vaihtuu montaa ukkoa. Jos NHL:stä on saatavilla joku todellinen täsmäase, niin voidaan ottaa. Nyt kun Tarasenko on ulkona (kiitos @Lico), niin lähinnä nämä supertähdet Malkin, Ovetshkin, Kutsherov, Kuznetsov ja Panarin tulevat kysymykseen, ehkä myös Dadonov jos käytettävissä. Puolustukseen toki sitten Zaitsev ja miksei Orlov tai Provorov voisi sopia. Maaliin Varlamovin passi voidaan jo melkein leimata.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Myös Varlamov taitaa olla ulkona, kun Jurco ajeli pystyyn.

  Jokainen mainitsemasi puolustaja menee heittämällä joukkueeseen ja valitettavasti noista hyökkääjistäkin kaikki, vaikka itse uskon heidän sekoittavan kemiat.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ainiin sekin loukkaantui. Kiitos taas korjauksesta. Ei näköjään pitäisi väsyneenä kirjoitella mitä tuubaa tahansa tänne.

  Joo samaa mieltä. Uskon Venäjän iskukyvyn olevan parempi jos joukkue rakennetaan taas CSKA/SKA/Mozjakin -akselille ennemmin kuin täytetään puolet joukkueesta NHL-miehillä.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei mitään.

  Jep. Jotenkin tuo CSKA:n pelityyli ja ne roolipelaajat höystettynä sarjan taitavimmilla hyökkääjillä vaikuttaisi hyvältä koostumukselta arvokisoihin. Panarin, Kucherov sekä tämän hetken Malkin hyökkääjistä ovat omaan silmään ne, jotka sopeutuisivat tuohon joukkueeseen parhaiten, sillä täytyy tietysti ottaa huomioon se, että kisat ovat kovatasoisemmat kuin olympialaiset.

  Ovechkin ja Kuznetsov varmasti olisivat menneinä vuosina olleet parempia, jos olisivat alusta asti olleet mukana turnauksessa. Suora hyppy peliin juuri ennen puolivälierää ei vain tunnu oikein toimivan olit sitten mimmonen stara tahansa.
   
 16. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Toivottavasti Zadorov olisi mukana. Tai siis enemmän toivon, että Zadorovia ei nähdä, koska NHL-pelit jatkuvat, mutta en siihen usko. Joten toivottavasti Zadorov on mukana, saisin nyt edes yhden syyn seurata kisoja eli katsoa Venäjän pelejä.
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Viimeksi muokattu: 10.04.2018 klo 20.56
 18. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  New York Rangersin hyökkääjä Pavel Buchnevich on ensimmäinen NHL-vahvistus Venäjän MM-joukkueeseen.
   
 19. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  Znarokille potkut.
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 21. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Rikard Grönborg ei saa nyt cut throath revanssia...sniif
   
 22. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
  Vorobjov on vain väliaikainen valmentaja, joten saa nähdä, että jatkaako kisojen jälkeen. Vorobjovhan valmentaa ensi kaudella SKA:ta ja tuplapesti on aika rankka hoidettava. Veikkaan, että kisojen jälkeen ruoriin astuu joko Dmitri Kvartalnov tai Igor Nikitin.
   
 23. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Nikita Soshnikov, Ivan Barbashev, Anton Slepyshev, Jevgeni Dadonov ja Pavel Buchnevich ovat kaikki mukana Venäjän harjoitusleirillä. Saas nyt nähdä ketkä seuraavista pelaajista ovat mukana MM-kisoissa. Eiköhän ainakin Dadonov ja Buchnevich.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Itse uskon, että Soshnikov noista epävarmoista menee kisajoukkueeseen. Pystyy pelaamaan nelosketjussa, on tommoinen CSKA:n näköinen hyökkääjä. Buchnevich sekä Dadonov ovat no-brainereita. Pitäisi ainakin olla.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nyt kun Znarok ei ole koutsi, niin olisikohan Radulovilla munaa pyörtää päätöksensä? Luin juuri englannin kielisen käännöksen venäläisestä artikkelista, jonka mukaan jotain medicalia. Hänellä ja Namestnikovilla.

  Kovalchuk - Datsyuk - ”Radulov”
  Gusev - Shipachyov - Dadonov
  Kaprizov - Shalunov - Buchnevich
  Telegin - Andronov - Plotnikov
  Namestnikov, Soshnikov

  Tossa olis varmaan hyökkäyksen osalta meikäläisen dreamteam käytössä olevista pelaajista ilman todennäköisiä tippujia, joista joukkueeseen menisi omissa papereissa Malkin, Kucherov, Panarin sekä Kuznetsov.