Ovechkin, Kuznetsov ja Orlov liittyy Venäjän joukkueeseen! Lähde Yle.
Hyvin todennäköistä, sekä historia puoltaa. Laine-huumassa vaikka mies olisi kuinka väsynyt niin saattaisi kelvata myöhäisessäkin vaiheessa kaarelle ylivoimaan ampumaan Suomellekkin. Katsotaan, joukkuehenki on silti kaukana tarvittavasta. 2007 Bykovin tuoreus toi hyvän latauksen, tulos hieman vajaa. Sotshin surkuhupaisat paineet ja normaali joukkuehengen puuttuminen oli syynä tippumiseen. Suomelle Venäjä on ollut pitkään mitä parhain vastus ja näiden lisäysten jälkeen ehkä yhä enemmän sitä. Meneeköhän Laine Ovetshkinin ohi jo näissä kisoissa :-)Väsyneitä ukkoja. Heikentävät vaan itteensä, ja muut kiittää.
Suomelle Venäjä on ollut pitkään mitä parhain vastus ja näiden lisäysten jälkeen ehkä yhä enemmän sitä.
Venäjä on kotikisoissaan kuoleman ottelussa Suomelle mitä hankalin vastus. Muistamme varmaan kaikki Minskin mm-finaalin eikä silloin pelattu edes Venäjän maaperällä.
Totta, olipa surkuhupaisaa se tuomarointi. Toki uskomatonta että sitä ei hyödynnetty noin räikeästi Sotshissa, kisojen tärkein tapahtuma ja huipennus kuitenkin. Selvästi Sotshissa linja oli valittu mutta ei yltänyt Minskin finaalin tasolle se on totta. Kuten varmasti tiedätkin, tarkoitin että pelillisesti Venäjä on mitä sopivin vastus Suomelle. Ja on niitä voittoja napsittu tuomareitakin vastaan, en kyllä henkilökohtaisesti jaksa puida tuomarointia. Mutta Minskin farssia en kiistä, siitä ei ole kyse.Venäjä on kotikisoissaan kuoleman ottelussa Suomelle mitä hankalin vastus. Muistamme varmaan kaikki Minskin mm-finaalin eikä silloin pelattu edes Venäjän maaperällä.
Suomelle Venäjä on ollut pitkään mitä parhain vastus ja näiden lisäysten jälkeen ehkä yhä enemmän sitä.
Lähivuosina MM-kisojen suhteen menestyksen vuodet on liittynyt uuden päävalmentajan muutamaan ensimmäiseen vuoteen. Tästä poikkeuksena tuo 2010, joka Olympiapettymyksen jälkeen oli MM-kisoista nimivahvalta porukalta vielä ihan hyvä suoritus. Lähinnä kulminoituen ykköskenttään jossa hääri Ilja, Pavel ja Malkin. 2008 oli Bykovin toinen vuosi, 2012 Biljaletdinovin ensimmäinen vuosi ja 2014 Znarokin ensimmäinen vuosi. Päävalmentajan vaihdokset on ainakin tämän maajoukkueen kohdalla tuoneet ryhtiä ja hyviä esityksiä. Pitelemätön joukkue, mutta Olympialaisissa kaukana siitä. Kun päävalmentajan alkukiima on ohitse, on Suomelle mitä parhain vastustaja kyseessä. Myönnän, valikoivaa muistia mutta itselleni ihan kelvollisesti tähän mennessä palvellut Venäjä-Suomi otteluita pohdittaessa.Minä keksin näistä kisoista Suomelle äkkiseltään 13 Venäjää mieluisampaa vastusta. Valikoivalla muistillahan Venäjästä saadaan toki Suomelle lähihistoriallisessa katsannossa ihan täysi vastaantulija. Ei tarvitse kuin unohtaa vuosien 2014, 2012, 2010 ja 2008 MM-kisat, niin tuloksista näkyy, ettei Venäjällä ole mitään palaa Suomen leijonaa vastaan. Jos sen sijaan laskisi nuokin skabat mukaan, näyttäisi vähän siltä, että monesti ovat joukkuepeliin kykenemättömät primadonnadiivat tarjoilleet Suomelle aika karuakin höykytystä.
Lauantaina vasta, tänään ei kerkeä mitenkään ovat vasta saapumassa Moskovaan.Pelaavatko WSH:n äijät jo tänään?
Ovie ja kumppanit saapuivat ilmeisesti eilen mestoille, mutta koskahan on edessä debyytti?
Oviella on ollut paikkoja, mutta huonoa tuuriakin. Toisaalta riittää, kun Ove syöttelee ja pitää vastustajan pelaajat kurissa. Saa Suomikin kyytiä ykkösketjulta. ;)SKA-ketju löi alkutahdit Ruotsia vastaan ja ketjun peli on kyllä youtube-kamaa parhaimmillaan. Sieltä sitten Pavelikin löi viitosta silmään ja alkoi näyttämään taikoja. Ovie on toistaiseksi näyttänyt vähän flegulta, mutta saas nähdä milloin hän syttyy turnaukseen.
Näkisittekö Shipachyovissa tulevaa NHL-äijää? Hurja on miehen pistetahti ollut kevään kisoissa, ja pistepörssin voitto lienee aika saletissa jo. Häntä enemmän yksittäisissä MM-kisoissa pisteitä ovat tehneet vain Thoresen ja Malkin 2012, sekä Heatley 2008. Itse asiassa tuo Hetleayn hirvittävä 20 pinnan saavuttaminen ei edes ole mahdottomuus, jos/kun Leijonille kärsityn tappion jälkeen Vadim pääsee vielä todennäköisesti jenkkejä vastaan pyörittämään pronssipeliin.
NHL-varausta miehelle ei ole koskaan tullut, mutta tuntuu vakioituneen yli piste per peli ukoksi niin MM-kisoissa kuin KHL:ssakin. 25-vuotiaana luulisi myös änärijengejä kiinnostavan, mutta onko nationalismi herralla niin huipussaan, että rapakon taakse ei ole lähdössä kokeilemaan? Viimeisen vuoden sisältä löytyy suurin piirtein ikätovereita, jotka ovat lähteneet änäriin kokeilemaan. Panarin onnistui helvetin hyvin, Plotnikov sen sijaan floppasi pahasti ja taitaa olla palaamassa maitojunalla kotiin, Koko kausi ilman maalia, ja taitaa tällä hetkelläkin olla koirankopissa Venäjän kisajoukkueessa,