Mitkä joukkueet pääsevät Liigan pudotuspeleihin?

  • 1 905
  • 11

Mitkä kaksi joukkuetta pääsevät Liigan pudotuspeleihin?

  • SaiPa

    Ääniä: 47 68,1%
  • KalPa

    Ääniä: 46 66,7%
  • Ässät

    Ääniä: 16 23,2%
  • Jukurit

    Ääniä: 3 4,3%
  • Pelicans

    Ääniä: 5 7,2%
  • TPS

    Ääniä: 11 15,9%
  • Sport

    Ääniä: 6 8,7%

  • Äänestäjiä
    69
  • Poll closed .

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
Tällä hetkellä pudotuspelipaikan ovat varmistaneet Kärpät, Tappara, HIFK, Ilves, JYP, Lukko, HPK ja KooKoo. Mutta mitkä kaksi joukkuetta nappaavat viimeiset säälipleijaripaikat?
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joko se runkosarja loppui?

Kiva toki, että KooKoo on pleijareissa. Pitää vissiin avata skumppa.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Pelicans saanut 0 ääntä :-D Oikein! En itsekään voinut edes provokatiivisesti äänestää meitä. Ääneni menivät KalPalle ja Ässille. Heidän toivon pääsevän kympin sakkiin (sori SaiPa!)
 
Viimeksi muokattu:
SaiPa ja KalPa noista seuroista pelillisesti tällä hetkellä parhaat. Ässät ja Jukurit nykyisellään aikalailla odotusten mukaista suorittamista ja molemmilla vähän sellaista pelillistä mitäänsanomattomuutta. Sport ja TPS nosteessa mutta en usko riittävän että kirisivät pudotuspeleihin ja molemmilla uusi notkahdus mahdollinen.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Tällä hetkellä pudotuspelipaikan ovat varmistaneet Kärpät, Tappara, HIFK, Ilves, JYP, Lukko, HPK ja KooKoo.

Ero on toki tässä kohtaa venähtänyt yllättävän suureksi tuossa 8. ja 9. sijan välillä, mutta puolet runkosarjasta kuitenkin vielä jäljellä.

En nyt usko itsekään, että mikään näistä kahdeksasta tuosta enää kyykkäisi säälien ulkopuolelle, mutta pitkä on vielä talvi. Kerho vetää seuraavat kolme peliä vieraissa (KalPa, Ilves, Tappara). KooKoo taas pelaa tärkeitä keskinäisiä juuri näiden takaa tulevien kanssa (2xSaiPa ja Jukurit vieraissa), ja HIFK pelaa seuraavista kuudesta pelistä viisi (!) vieraissa.

Toki sieltä pitäisi kolme joukkuetta tulla takaa ohi yhtäaikaa, että edellyttäähän se kyllä jo huomattavasti pidempää heikkoa jaksoa jollekin näistä, että näin voisi käydä.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Jukureita ja Tepsiä äänestin. En paljoa liigaa ole seuraillut viime vuosina, mutta Jukurit eivät menestystä ole kyllä yhtään maistaneet ja heille pleijaripaikan soisin. Joten toinen ääni meni sinne ja onhan se nimikin lähellä omaa suosikkia. Tepsi taas. Huonosti on tällä kaudella mennyt ja se vähän harmittaa. Kyllä Turun ylpeyden pitäisi olla kärkihavinoissa yhdessä Tapparan ja kumppanien kanssa. Ei ole jääkiekko maailmassa kaikki hyvin jos Turussa (ja Helsingissä ne punakeltaiset) ei menestytä. Se on niin, että Tepsi kuuluu kärkeen. Tepsin pitää olla vihattu, helvetin menestyvä, ärsyttävä ja turkulaisen ylimielinen suurseura, joka ottaa logoonsa kultalehvät, vain koska ovat niin helvetin hyviä. Että tuokaahan turkulaiset se Tepsi takas kärkeen, että en enää symppaa teitä, vaan päinvastoin haluan vihata Tepsiä!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tepsin voi huoletta jättää laskuista pois. Joukkue on aika pitkälti Pajuniemen varassa ja muuten joukkue on hyvin pitkälti harmaata massaa.

Korpikoski ei ole jääkiekkoilijana entisensä ja Filppula on karmean hidas. Vapaamatkustajia löytyy edelleen.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Se on niin, että Tepsi kuuluu kärkeen. Tepsin pitää olla vihattu, helvetin menestyvä, ärsyttävä ja turkulaisen ylimielinen suurseura, joka ottaa logoonsa kultalehvät, vain koska ovat niin helvetin hyviä.

Vastahan se Tepsi tavallaan kävi kärjessä, sijoittui muutaman kerran hyvin runkosarjassa ja pelasi kerran välierissä ja pronssiottelussakin. Jostain syystä ei vain tunnu siltä, että Tepsi olisi tuolloinkaan ollut kovin lähellä kärkeä. Tällä kaudella takamatka on jo aika pitkä. Sääleihin on vielä mahdollisuus, mutta sekin vaatisi merkittävää ryhdistäytymistä ja edellä olevien kompurointia.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos uskomme Veikkauksen kertoimenlaskijaa, ja miksi emme uskoisi, niin lähimpään tasalukuun pyöristettynä playoff-todennäköisyydet olivat 17.12. joukkueittain seuraavat:

KooKoo 100%
Lukko 98%
HPK 98%
---
SaiPa 61%
KalPa 46%
Ässät 38%
Jukurit 26%
TPS 12%
Pelicans 11%
Sport 10%

Jos nyt ei varmaa, niin hyvin todennäköistä ainakin on, että koko tämän hetken kärkikahdeksikko pelaa keväällä pudotuspelejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös