Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En näe pahana sitä, että jokin itselle tärkeä asia "menee tunteisiin". Henk.koht välttelen kaikenlaista poliittista keskustelua arkielämässä, koska koen, että se vaikuttaa liikaa ihmissuhteisiin. Näin ollen Jatkoaika on minulle sopiva kanava kokeilla omia argumentteja ja vertailla niitä muiden argumentteihin. Kevyttä viihdettä, kuten olen joskus poleemisesti todennut.

Uskon kuitenkin vakaasti, että tulisin toimeen melkein kaikkien palstan nimimerkkien kanssa, jos elävässä elämässä kohtaisimme. Asianlaita kun on lopulta niin, että en voi vaikuttaa muiden mielipiteisiin saati arvomaailmoihin. Netissä on se hyvä puoli, että kovankin väittelyn jälkeen voi sulkea välilehden ja palata muihin askareisiin.

Nyky-yhteiskunnan ongelmana näen sen, että mielipiteiden muuttamisesta on tullut todella hankalaa. Kaikki mitä tänne nettiin laittaa, jää osaksi omaa "persoonaa", "profiilia" tai "nimimerkin historiaa" ja on siten polttoainetta vastapuolen kritiikille. Keskusteluista on kuitenkin harvemmin hyötyä, ellei osapuolilla ole minkäänlaista halukkuutta oppia jotain uutta tai lähestyä toisiaan.
 
"Nyt ei taloudellisia raameja laiteta estämään ihmisten ajattelua" - Antti Rinne

"North Korea will become a different kind of Rocket - an Economic one!" - Donald Trump
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Lainaan itseäni pizzaketjusta:

Nää on taas näitä. Vitun säännöt ja koodistot. Eikö pizzaan nyt voi laittaa miltei mitä vaan? Jos joku haluaa ananasta pizzaansa niin sillon se kuuluu ainakin hänen pizzaansa. Ite en halua. Jos joku haluaa pizzaansa el chubacabran kiveksiä, niin vittu silloin ne kuuluu siihen pizzaan. Mutta jos saivarrellaan niin esim. kebabliha ei kuulu kasvispizzaan. Pizzerioissa on menu. Menussa lukee pizzan nimi ja nimen alla mitä se sisältää. Ja just ne kuuluu just siihen pizzaan. Ni, saatana.

Siis kyllähän mä vähän ihmettelen että ihmiset haluaa ananasta pizzaansa. Samoten ihmettelen että joku haluaa ravintolassa lehmänsä kypsänä, mutta jos asiakas näin haluaa niin se on sillon täysin oikein tehty. Naurattaa myös nämä vitun elitistit joiden mielestä on junttia syödä jotain kinkkiruokaa länsimaiseen tapaan haarukalla jos veitsellä jos KOODISTOssa lukee että KUULUU nauttia puikoilla. Joo, mutta nää ei nyt liity pizzaketjuun, ptruuu polle, meinas lähtee laukalle.
Perkele, täähän on jo borderline tunteisiin meno!
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos nettikirjoitusten lukeminen menee tunteisiin, niin ehdotan, että ei lue netissä olevia kirjoituksia yksin. Kun vierellä on ihminen, jonka kanssa pääsee tarvittaessa purkamaan asian, niin ei tule turhia tunteenpurkauksia. Ehdotan myös, että käy tarkistuttamassa testosteronitasonsa, se voi olla alhainen mikäli kiukuttaa. Tämä voi siis olla myös lääketieteellä hoidettavissa.

Mukavia lukuhetkiä kaikille somen parissa!
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämäpäs olikin ihan hauska aihe. Tuli meinaan tuossa nuorempana vähän auottua päätä erään pelin foorumeilla.

Homma meni niin, että oltiin meidän Suomi-jengin kanssa vähän pahennusta herättämässä, ja "päävastus" oli yleensä eräs pääosin saksalaisten kansoittama porukka. Noh, enhän mä mitään Deutschlandia osaa, joten pelin forumeilla käytiinkin sitten erittäin mielenkiintoisia ajatusten vaihtoja - natsit kirjoitteli paskalla englannilla, ja minä käänsin suomesta suoraan saksaksi jollain Google-translaattorin edeltäjällä. Tais sinne eksyä jotain "pulunnussijaa" ja muuta solvausta, jotka käännöskone käänsi sitten jotenkin. En vaivautunut ottamaan selvää menikö edes lähelle oikeaa, mutta ainakin meidän Saksan vahvistus nauroi itsensä aina ihan tärviölle niitä lukiessa.

Mutta joo, huumorilla tulee yleensä otettua melkein kaikki mitä keskustelupalstoilta lukee. Kuten veli @Johnny B. Goode totesi, useimmat nettikirjoittelijat ovat idiootteja, ja tunnetusti idioottien kanssa ei mitään järkevää keskustelua saa aikaiseksi. Enkä mä jaksa välittää jos joku ei mun ajatuksista tykkää. Olen oman maailmankuvani ja mielipiteeni muodostanut, vaikkakin olen niitä valmis muokkaamaan jos faktat toisin väittävät. Monelle vaan menee jostain syystä joku nettikeskustelu todella vakavasti tunteisiin, ja myönnettäköön että olen sen verran kusipää että joskus tällaisia urpoja on kiva vähän töniä. Hymiö.
 
Yes English can be weird. It can be understood through thorough thought, though.

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Ehdotan myös, että käy tarkistuttamassa testosteronitasonsa, se voi olla alhainen mikäli kiukuttaa. Tämä voi siis olla myös lääketieteellä hoidettavissa.
Jos huonounisuus kuuluu myös samaan taudinkuvaan, niin pitää ottaa neuvosta vaari!
 
Standardinmukainen allekirjoitus

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos huonounisuus kuuluu myös samaan taudinkuvaan, niin pitää ottaa neuvosta vaari!
Nyt en tiedä varmasti, mutta veikkaan että huonounisuus ei johdu vähäisestä testosteronitasosta, koska naiset ovat usein uneliaita. Huonounisuuteen auttaa parhaiten 6cl mallasviskipaukku 10min ennen sänkyynmenoa. Rauhoittaa pulssia ja mieltä.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Good Night....
Hyvä aihe. Facebookissa menee kaveri poistoon mulla jos aukoo päätänsä tarpeeks ei kunnioita mua. Homoläpän kestän hyvinkin mutta en nimimerkki mixun settiä johon avauduinkin tuolla melkein täyslaidallisen. Muuten ei yleensä toisen mielipiteet nappaa.
 
Näkemiin

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mannerille potkut, Kuopion Palloseura
Istua ja pistää toinen peukalo suuhun ja toinen perseeseen, pitää niitä paikoillaan 10 sekuntia ja sen jälkeen vaihtaa peukaloiden paikkoja.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Tehdä kuten pienenä lapsena ala-asteella "opettaja, opettaja (täällä jatkoajassa moderaattorit, moderaattorit)..."

Taikka sitten näyttää että minulla on isompi virtuaalipippeli kuin käyttäjä nönnönnööllä.

Paras vaihtoehto ehdottomasti on kuitenkin se millä pärjää ihan oikeassa elämässäkin. Dont give a shit.
 
1963

JD #17

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paras vaihtoehto ehdottomasti on kuitenkin se millä pärjää ihan oikeassa elämässäkin. Dont give a shit.
Tätä olen käyttänyt ja suosittelen kaikille. Päihteet toimivat myös, mutta pitää varoa että ei jää tuo don't give a shit-moodi päälle.
 
Yes English can be weird. It can be understood through thorough thought, though.

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Jos nyt netissä keskustelee nimimerkillä, niin ainakin mulla toimii vaikkapa tällä palstalla se, että olen Evil. En ihminen nimimerkin takana. Siispä mahdollinen vittuilu on vittuilua Evilille, ei minulle. En ota henkilökohtaisesti. Siis onhan Evil osa minua, mutta vain osa. En Evilinä varsinaisesti valehtele, mutta toki tietyt osat minusta korostuvat. Yksityisminä on yksityinen, Evil on naamio joka on silloin tällöin mukava vetää päälle. Se päästää osan minusta esiin mutta kätkee myös osan. Vähän sellaista kirjoitustaitoisten roolileikkiä, hehe.

Jatkoajasta olen välillä pidättäytynyt pitkäänkin, ja muutenkin netissä notkuminen on aika vähäistä. Nuo fakebookit ja tvitutukset ja pentagrammit ja muut, niissä en hengaa ollenkaan. Jossain pitää kuitenkin välillä väitellä, miksei siis täällä. Se hyvä puoli atk:ssa on, että aina ei tartte lähteä baariin jos tekee mieli jauhaa paskaa.

Liian vakavasti ei kannata ottaa mitään, varsinkaan jotain nettiä. Joskus teininä 80-luvulla jos olisi tällainen kulttuuri ollut vallalla, niin varmasti olisin saanut päivittäin viisi aivoinfarktia ja kymmenen paskahalvausta. Silloin tiesi mielestään kaiken ja otti kaiken saatanan vakavasti. Vittu, miksei nuo nyt tajua! Nykyään on oppinut ottamaan asiat rennommin, ja tietää ettei kaikki tosiaan aina tajua. Enkä minäkään tajua.

Mutta puolustan viimeiseen saakka sinunkin oikeuttasi olla väärässä ja typerä.
 
You can call me lost, I call it freedom.

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taikka sitten näyttää että minulla on isompi virtuaalipippeli kuin käyttäjä nönnönnööllä.
Netissähän myös jokainen impotenttikin voi esittää vähän kovempaa kuin tosielämässä.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Otteluseuranta on nykyään kyllä oikea mielensäpahoittajien pesä. Siellä pahoitetaan mieliä ja korkkaillaan estolistoja vaikka on ihan modejen lupa heittää vähän tavallista enemmän jerryä. Toki uppoohan se jos osuu. Ikävää olla aina oikeassa.
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Otteluseuranta on nykyään kyllä oikea mielensäpahoittajien pesä. Siellä pahoitetaan mieliä ja korkkaillaan estolistoja vaikka on ihan modejen lupa heittää vähän tavallista enemmän jerryä. Toki uppoohan se jos osuu. Ikävää olla aina oikeassa.
Ottaako joku noi otteluseurannat oikeasti tosissaan?
 
Saatana.

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Nykyään omasta mielestäni pystyn aika hyvin tunnustamaan, jos olen väärässä. Niin oikeassa elämässä, kuin täältä näppäimistön takaakin. Jos toinen kirjoittaja vaikuttaa taas ihan urpolta tai sellaiselta jänkkääjältä, jonka elämäntehtävä on olla aina oikeassa, niin jätän yleensä vaan vastaamatta. En minä jaksa ruveta jotain kasvotonta ihmistä vastaan Internetissä vänkäämään oikein mistään asiasta.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy